Utorak, 22.12.2015.

09:58

Siti želi Živkovića već u januaru?

Najbolji fudbaler Partizana Andrija Živković nalazi se na meti Mančester Sitija koji želi da ga dovede već u januarskom prelaznom roku.

Izvor:

Siti želi Živkoviæa veæ u januaru? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Laz je da je prodaja igraca jedini izlaz!
Fantomski dugovi su lazni alibi za prodaju igraca!
Da nisu rasprodali sve sto su imali nasi klubovi bi bez problema svake sezone igrali u Ligi sampiona!
I to ne samo jedan klub, vec oba nasa najveca kluba i to svake sezone!
Zamislite kolike su tu propustene ogromne zarade u nagradama UEFA, punim stadionima i neuporedivo boljoj slici naseg fudbala!
Onaj ko prodaje nase igrace ne spasava klub, kao sto je izgovor, on ga unistava i srozava na najbedniji nivo i dovodi ga do prosjackog stapa usput puneci svoje dzepove do vrha!

papiga

pre 8 godina

grota sto ce partizan dobiti tek 2 miliona...jako.malo su prodali talenat...da su uzeli bar 7 klub bi stao na noge...ovako smo.pukli.skroz

kibo

pre 8 godina

ako novi mali mesi ode u M.S. priznacu da veze sa fudbalom nemam...taj je za neki portugal,holandiju..kakva bre engleska?!?!?gde ga je stari mesi markec?!#?!

levo smetalo

pre 8 godina

sta reci za klub gde je Zvezdin otpadak bolji od reklame
(cinik2, 22. decembar 2015 13:2

Sta reci za klub za koji je otpadak igrac koji je bio jedan od najboljih igraca ligaskog dela LE, takmicenja o kome taj klub moze samo da sanja dok igra protiv Surdulice i OFKa.

cinik

pre 8 godina

@ (НТТ Ни, 22. decembar 2015 15:04)
Bio je najbolji igrac prvenstva za mlade ali u izboru novinara FK -26 i pres sluzbe Jovice Zivkovica

Filip

pre 8 godina

Apsurdno zaista, obe strane ne mogu biti zadovoljne. Igrač nije kapacitet za najviši nivo engleskog fudbala, a Sitiju on zaista ne treba. Pored Sterlinga, De Brujnea, Silve, Nasrija nema mesta. Ako bude postepeno gradio karijeru može da dostigne visok nivo.

рајко

pre 8 godina

тужно како ови клинци одлазе све раније. наша лига је лоша због тога. они су продати за све мање новца. а у већини случајева играју у великом тиму једну сезону а онда буду пребачени у мање клубове јер нису спремни.

portos

pre 8 godina

Neka ide momak ako hoce. Ja navijam za Zvezdu, ali malom zelim svaku srecu, treba da ide, a ne da ga ovde razvlace razni Nedici, Vuzure, Vucalici, Petrovici...Idi dečko i ne okreći se...

НТТ Ни

pre 8 godina

Hahahahahha bas ce im pomoci...
Hahahahahahhah...
Taj mali je prevara od igraca..
(Vuk, 22. decembar 2015 10:11)

Каква пакост. Ако је мали Живковић превара од играча, а био је далеко најбољи фудбалер на омладинском првенству света и најбољи фудбалер ФКП у ЛЕ и овој нашој „врхунској“ лиги, онда је Грујић, нови Џерард, који је тек понекад улазио у игру на том првенству, а против Радника, ОФК и осталих филијала био најбољи, заиста врх и према нашим медијима одлучујући човек који ће Ливерпул одвести у ЛШ. Само њега чекају. Овакво писање тог истраживачког (читај навијачког) новинарства те је и надахнуо да се послужиш нечасном констатацијом: превара од играча. Срамота.

Artifex

pre 8 godina

Ako nisu u stanju da ponište ugovor Đurićeve uprave, najbolje je da ode u januaru. Partizan će tako zaraditi milion i po ili dva (što je bolje nego ništa), a ova sezona nam je u borbi za titulu već izgubljena. Dakle, uzmite pare i pravite nov tim. Ova sezona više ne sme da.se ponovi.

komedija od kluba

pre 8 godina

Hahahahaha kako očajnički pokušavaju da ga uvale! Kakav crni Mančester Siti, biće srećan ako ga pozove Ludogorec. A vi grobari koji udarite minus dođite za mesec dana da vidimo ko je bio u pravu.

Nikola Nis

pre 8 godina

Za Andriju je bolje da ode u Portugal, gde bi igrao u prvoj postavi. U godinama je gde bi trebao najvise da igra, sedenje na klupi u Engleskoj je nazadovanje. Realno, prevazisao je nasu njiva super ligu. Sto da rizikuje da mu neki britki srpski stoper lomi noge? Prvo malo manje zahtevno prvenstvo pa onda najjaca prvenstva. Nije mi bas jasno ovo za Grujica ako je tacno da ide u Liverpool. Tesko ce on tamo da igra u prvom timu. Bolje i za njega da ode u Belgiju ili Portugal, Holandiju, to su zemlje gde nasi igraci napreduju. Ali to je vec njihova interna stvar, kao i odluka da ostane u njiva super ligi da bi osvojio titulu..

Only you!

pre 8 godina

Čudo jedno kako ponovo u partizanu ne znaju da iskoriste maksimalno igrača?tj ide prerano.srecno zile bezi iz ovog blata.kad te upare sa onim zverima,otkidaces.

Lemi

pre 8 godina

Zadnju deceniju nasa liga nije imala jaceg igraca na lopti..treba i neophodan je Partizanu..barem do iduce godine u isto vreme..Ako ode sada,izabere novac,nece biti upamcen kso legenda Partizana..Zato je jedan Moca Vukotic..
(Rasa-prvi, 22. decembar 2015 12:56)

Druze, kapitalizam. To ste hteli, gledajte. Cekaj samo da se privatizuju klubovi (po modelu UPPR by dr Covic), prodavace decu iz vrtica cim malo jace sutnu loptu u vaspitacicu.

jovica PRAZILUK zivkovic

pre 8 godina

@Zvao ga je Jaja Ture i pricali su na tecnom obaloslonovackom jeziku
(Nemanja, 22. decembar 2015 11:09)

Nisi razumeo to dobro!!! Zvao ga je Siti da mu Ture Jaja objasni nesto

Rajko

pre 8 godina

Sto bre necete ni jedan kom da mi objavite...kakve gluposti pustate, ja retko komentarisem ali mi nikada niste pustili komentar, ne znam zasto. Smaraci...
(Nele, 22. decembar 2015 11:54)
I sad ga pustiše :D

cinik2

pre 8 godina

@Kako bre Zivkovic najbolji fudbaler pobogu? Zar nije Abubakar? Bas ste neobjektivni... Pogledajte malo snimke utakmica Lige UEFA-e i procenite koliko je ko doprineo kakvim takvim rezultatima Partizana
(Zvezda, 22. decembar 2015 12:47)

Sta reci za klub gde je Zvezdin otpadak bolji od reklame

Mirko M.

pre 8 godina

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12376177_1348208005208259_6524383305788685392_n.jpg?oh=9546cde36be3169a6f831f47064b81db&oe=5706A71A

Тотални мрак

pre 8 godina

Ako ga uzmu onda ide na kaljenje u neki tim tipa Ipswich...onda i tamo nece proci pa ide na pozajmicu u spansku Salamanku.Onda interesovanje preuzima belgijski Lokeren i na kraju se vraca u Partizan sa 33 godine...posle postane trener i tako to u krug.Srecno.

anonymous

pre 8 godina

Ali stvar koja najvise bode oci je da Partizan poseduje samo cetvrtinu njegovog ugovora ejj?? Ko je bio taj ko je sklopio takav kriminalni dogovor sa menadzerima i zasto? Nije Partizan u tolikim dugovima kao Zvezda da je to bilo neophodno. Sramota!!!!

Rasa-prvi

pre 8 godina

Zadnju deceniju nasa liga nije imala jaceg igraca na lopti..treba i neophodan je Partizanu..barem do iduce godine u isto vreme..Ako ode sada,izabere novac,nece biti upamcen kso legenda Partizana..Zato je jedan Moca Vukotic..

Slix

pre 8 godina

"Ako se ove glasni ispostave kao tačne, moguće je da u skorijoj u budućnosti Srbija ima sedam predstavnika u najjačoj ligi sveta – pošto je Crvena zvezda u utorak dogovorila prodaju Marka Grujića slavnom Liverpulu za sedam miliona evra."

Engleska liga je treca u evropi, dakle nije najaca.

mln

pre 8 godina

Prvi potez nekog novog rukovodstva Partizana bi trebalo da bude ovo: nijedan igrac ciji ugovor nije 100% u vlasnistvu fk Partizan, ne moze da igra u Partizanu. Cao i zdravo!
Zivkovicu sve najbolje.

Zvezda

pre 8 godina

Kako bre Zivkovic najbolji fudbaler pobogu? Zar nije Abubakar? Bas ste neobjektivni... Pogledajte malo snimke utakmica Lige UEFA-e i procenite koliko je ko doprineo kakvim takvim rezultatima Partizana

as

pre 8 godina

Tadić, Ivanović, Matić, Kolarov, Mitrović + Grujić. Da li je ovaj tekst pisao neko ko se sa matematikom zadnji put družio u osnovnoj ili neko ko je zadnji put PL utakmicu odgledao krajem 2009. godine?

Nele

pre 8 godina

Sto bre necete ni jedan kom da mi objavite...kakve gluposti pustate, ja retko komentarisem ali mi nikada niste pustili komentar, ne znam zasto. Smaraci...

Utin

pre 8 godina

Los potez... Mitrovic je napravio pravi potez, i videcete kakav ce igrac biti. Veliki klubovi mladim igracima ne donose nista dobro osim novca. Setite se nastasica koji je igrao prvu postavu protiv reala. I na tome je i ostao

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Ne mogu ni Grujić ni Živković odmah u engesku čak ni na pozajmicu u Wigan jer nemaju nastupe za A tim. A realno i bolje je tako. Još su oni mladi za taj zverinjak. Pogledajte Mitrovića, još reqlno nije tamo nešto pokazao! Bolje prvo godinu - dve u Holandiju.

Daljinski

pre 8 godina

Pa posto je Partizan bio nesposoban da prezimi u Evropi, nek ide Zile u janurau odavde... Znacice mu, dobar je igrac, popravice se, a partizan je svakako ostao brz titule ove sezone

PFCsrb!!!

pre 8 godina

Idi Andrija brate gradi svoju karijeru ti si dao sve za Pertizan drugi nisu nista.Ja sam vjeran navijac ali idi moras da igras gdje valja vidis da kod nas nema srece.Poz brate sve najbolje ti zelim!!!

goran

pre 8 godina

cuj ovog prevara od igraca.....hahaha bas ima svakakvih likova.
I ovi novinari izvjestavaju o sportu neznaju koliko nasih igraca ima u pl strasno

Lee

pre 8 godina

De Brajne, Sterling, Navas, Silva, Nasri. Nadam se da je Andrija pametniji od ljudi koji mu vode karijeru jer nisu oni na terenu već on. U svakom slučaju hvala za sve što si učinio za Partizan i srećno.

Nemanja

pre 8 godina

Dajte bre stvarno,oterace Sterlinga i De Bruina,dovesce Zivkovica,Liverpul ce da da Grujicu osmicu i kapitensku traku odmah,stvarno i vi novinari svasta pisete

nikola1992

pre 8 godina

Nikako! Tamo vazi pravilo, koliko si placen, toliko igras. Pa onda imamo jednog mangalu, koji je papreno placen, i kao takav igra previse (a za njega je i jedan minut u celoj sezoni previse), a covek kiksne bukvalno svaku utakmicu. Ali jednostavno, za njega je dato 30 miliona, ako se dobro secam, i on mora da igra. A da su dali 10 miliona, oni bi ga vec sutnuli. Ali bitno je da mogu da se pohvale da imaju najskuplje placeni par stopera (otamendi-mangala) u istoriji fudbala. A to sto taj par stopera, kada igra zajedno, ne moze gol da ne primi na jednoj utakmici, to ocigledno nije njihov problem. Neka se seti samo matije nastasica, koji je morao da ode jedino jer je bio placen manje nego mangala, a daleko je bolji stoper. Tako bi bilo i sa zivkovicem. Igrao bi dok ne bi ovi dali 65 miliona za nekog igraca na njegovoj poziciji, a onda bi i njega sutnuli.

Neko ime

pre 8 godina

Odlicno bi bilo da opet imamo 3 igraca u Premijer ligi. Obojica nasih igraca ( Ivanovic, Matic, Tadic, Mitrovic, Kolarov) su pokazali da imaju kvaliteta za najjace timove. ;)

Nemanja

pre 8 godina

Dajte bre stvarno,oterace Sterlinga i De Bruina,dovesce Zivkovica,Liverpul ce da da Grujicu osmicu i kapitensku traku odmah,stvarno i vi novinari svasta pisete

Neko ime

pre 8 godina

Odlicno bi bilo da opet imamo 3 igraca u Premijer ligi. Obojica nasih igraca ( Ivanovic, Matic, Tadic, Mitrovic, Kolarov) su pokazali da imaju kvaliteta za najjace timove. ;)

Lee

pre 8 godina

De Brajne, Sterling, Navas, Silva, Nasri. Nadam se da je Andrija pametniji od ljudi koji mu vode karijeru jer nisu oni na terenu već on. U svakom slučaju hvala za sve što si učinio za Partizan i srećno.

mln

pre 8 godina

Prvi potez nekog novog rukovodstva Partizana bi trebalo da bude ovo: nijedan igrac ciji ugovor nije 100% u vlasnistvu fk Partizan, ne moze da igra u Partizanu. Cao i zdravo!
Zivkovicu sve najbolje.

Nele

pre 8 godina

Sto bre necete ni jedan kom da mi objavite...kakve gluposti pustate, ja retko komentarisem ali mi nikada niste pustili komentar, ne znam zasto. Smaraci...

anonymous

pre 8 godina

Ali stvar koja najvise bode oci je da Partizan poseduje samo cetvrtinu njegovog ugovora ejj?? Ko je bio taj ko je sklopio takav kriminalni dogovor sa menadzerima i zasto? Nije Partizan u tolikim dugovima kao Zvezda da je to bilo neophodno. Sramota!!!!

Rajko

pre 8 godina

Sto bre necete ni jedan kom da mi objavite...kakve gluposti pustate, ja retko komentarisem ali mi nikada niste pustili komentar, ne znam zasto. Smaraci...
(Nele, 22. decembar 2015 11:54)
I sad ga pustiše :D

НТТ Ни

pre 8 godina

Hahahahahha bas ce im pomoci...
Hahahahahahhah...
Taj mali je prevara od igraca..
(Vuk, 22. decembar 2015 10:11)

Каква пакост. Ако је мали Живковић превара од играча, а био је далеко најбољи фудбалер на омладинском првенству света и најбољи фудбалер ФКП у ЛЕ и овој нашој „врхунској“ лиги, онда је Грујић, нови Џерард, који је тек понекад улазио у игру на том првенству, а против Радника, ОФК и осталих филијала био најбољи, заиста врх и према нашим медијима одлучујући човек који ће Ливерпул одвести у ЛШ. Само њега чекају. Овакво писање тог истраживачког (читај навијачког) новинарства те је и надахнуо да се послужиш нечасном констатацијом: превара од играча. Срамота.

nikola1992

pre 8 godina

Nikako! Tamo vazi pravilo, koliko si placen, toliko igras. Pa onda imamo jednog mangalu, koji je papreno placen, i kao takav igra previse (a za njega je i jedan minut u celoj sezoni previse), a covek kiksne bukvalno svaku utakmicu. Ali jednostavno, za njega je dato 30 miliona, ako se dobro secam, i on mora da igra. A da su dali 10 miliona, oni bi ga vec sutnuli. Ali bitno je da mogu da se pohvale da imaju najskuplje placeni par stopera (otamendi-mangala) u istoriji fudbala. A to sto taj par stopera, kada igra zajedno, ne moze gol da ne primi na jednoj utakmici, to ocigledno nije njihov problem. Neka se seti samo matije nastasica, koji je morao da ode jedino jer je bio placen manje nego mangala, a daleko je bolji stoper. Tako bi bilo i sa zivkovicem. Igrao bi dok ne bi ovi dali 65 miliona za nekog igraca na njegovoj poziciji, a onda bi i njega sutnuli.

portos

pre 8 godina

Neka ide momak ako hoce. Ja navijam za Zvezdu, ali malom zelim svaku srecu, treba da ide, a ne da ga ovde razvlace razni Nedici, Vuzure, Vucalici, Petrovici...Idi dečko i ne okreći se...

Zvezda

pre 8 godina

Kako bre Zivkovic najbolji fudbaler pobogu? Zar nije Abubakar? Bas ste neobjektivni... Pogledajte malo snimke utakmica Lige UEFA-e i procenite koliko je ko doprineo kakvim takvim rezultatima Partizana

Тотални мрак

pre 8 godina

Ako ga uzmu onda ide na kaljenje u neki tim tipa Ipswich...onda i tamo nece proci pa ide na pozajmicu u spansku Salamanku.Onda interesovanje preuzima belgijski Lokeren i na kraju se vraca u Partizan sa 33 godine...posle postane trener i tako to u krug.Srecno.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Laz je da je prodaja igraca jedini izlaz!
Fantomski dugovi su lazni alibi za prodaju igraca!
Da nisu rasprodali sve sto su imali nasi klubovi bi bez problema svake sezone igrali u Ligi sampiona!
I to ne samo jedan klub, vec oba nasa najveca kluba i to svake sezone!
Zamislite kolike su tu propustene ogromne zarade u nagradama UEFA, punim stadionima i neuporedivo boljoj slici naseg fudbala!
Onaj ko prodaje nase igrace ne spasava klub, kao sto je izgovor, on ga unistava i srozava na najbedniji nivo i dovodi ga do prosjackog stapa usput puneci svoje dzepove do vrha!

Nikola Nis

pre 8 godina

Za Andriju je bolje da ode u Portugal, gde bi igrao u prvoj postavi. U godinama je gde bi trebao najvise da igra, sedenje na klupi u Engleskoj je nazadovanje. Realno, prevazisao je nasu njiva super ligu. Sto da rizikuje da mu neki britki srpski stoper lomi noge? Prvo malo manje zahtevno prvenstvo pa onda najjaca prvenstva. Nije mi bas jasno ovo za Grujica ako je tacno da ide u Liverpool. Tesko ce on tamo da igra u prvom timu. Bolje i za njega da ode u Belgiju ili Portugal, Holandiju, to su zemlje gde nasi igraci napreduju. Ali to je vec njihova interna stvar, kao i odluka da ostane u njiva super ligi da bi osvojio titulu..

Filip

pre 8 godina

Apsurdno zaista, obe strane ne mogu biti zadovoljne. Igrač nije kapacitet za najviši nivo engleskog fudbala, a Sitiju on zaista ne treba. Pored Sterlinga, De Brujnea, Silve, Nasrija nema mesta. Ako bude postepeno gradio karijeru može da dostigne visok nivo.

Daljinski

pre 8 godina

Pa posto je Partizan bio nesposoban da prezimi u Evropi, nek ide Zile u janurau odavde... Znacice mu, dobar je igrac, popravice se, a partizan je svakako ostao brz titule ove sezone

PFCsrb!!!

pre 8 godina

Idi Andrija brate gradi svoju karijeru ti si dao sve za Pertizan drugi nisu nista.Ja sam vjeran navijac ali idi moras da igras gdje valja vidis da kod nas nema srece.Poz brate sve najbolje ti zelim!!!

Lemi

pre 8 godina

Zadnju deceniju nasa liga nije imala jaceg igraca na lopti..treba i neophodan je Partizanu..barem do iduce godine u isto vreme..Ako ode sada,izabere novac,nece biti upamcen kso legenda Partizana..Zato je jedan Moca Vukotic..
(Rasa-prvi, 22. decembar 2015 12:56)

Druze, kapitalizam. To ste hteli, gledajte. Cekaj samo da se privatizuju klubovi (po modelu UPPR by dr Covic), prodavace decu iz vrtica cim malo jace sutnu loptu u vaspitacicu.

рајко

pre 8 godina

тужно како ови клинци одлазе све раније. наша лига је лоша због тога. они су продати за све мање новца. а у већини случајева играју у великом тиму једну сезону а онда буду пребачени у мање клубове јер нису спремни.

Utin

pre 8 godina

Los potez... Mitrovic je napravio pravi potez, i videcete kakav ce igrac biti. Veliki klubovi mladim igracima ne donose nista dobro osim novca. Setite se nastasica koji je igrao prvu postavu protiv reala. I na tome je i ostao

goran

pre 8 godina

cuj ovog prevara od igraca.....hahaha bas ima svakakvih likova.
I ovi novinari izvjestavaju o sportu neznaju koliko nasih igraca ima u pl strasno

Slix

pre 8 godina

"Ako se ove glasni ispostave kao tačne, moguće je da u skorijoj u budućnosti Srbija ima sedam predstavnika u najjačoj ligi sveta – pošto je Crvena zvezda u utorak dogovorila prodaju Marka Grujića slavnom Liverpulu za sedam miliona evra."

Engleska liga je treca u evropi, dakle nije najaca.

as

pre 8 godina

Tadić, Ivanović, Matić, Kolarov, Mitrović + Grujić. Da li je ovaj tekst pisao neko ko se sa matematikom zadnji put družio u osnovnoj ili neko ko je zadnji put PL utakmicu odgledao krajem 2009. godine?

komedija od kluba

pre 8 godina

Hahahahaha kako očajnički pokušavaju da ga uvale! Kakav crni Mančester Siti, biće srećan ako ga pozove Ludogorec. A vi grobari koji udarite minus dođite za mesec dana da vidimo ko je bio u pravu.

levo smetalo

pre 8 godina

sta reci za klub gde je Zvezdin otpadak bolji od reklame
(cinik2, 22. decembar 2015 13:2

Sta reci za klub za koji je otpadak igrac koji je bio jedan od najboljih igraca ligaskog dela LE, takmicenja o kome taj klub moze samo da sanja dok igra protiv Surdulice i OFKa.

kibo

pre 8 godina

ako novi mali mesi ode u M.S. priznacu da veze sa fudbalom nemam...taj je za neki portugal,holandiju..kakva bre engleska?!?!?gde ga je stari mesi markec?!#?!

Artifex

pre 8 godina

Ako nisu u stanju da ponište ugovor Đurićeve uprave, najbolje je da ode u januaru. Partizan će tako zaraditi milion i po ili dva (što je bolje nego ništa), a ova sezona nam je u borbi za titulu već izgubljena. Dakle, uzmite pare i pravite nov tim. Ova sezona više ne sme da.se ponovi.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Ne mogu ni Grujić ni Živković odmah u engesku čak ni na pozajmicu u Wigan jer nemaju nastupe za A tim. A realno i bolje je tako. Još su oni mladi za taj zverinjak. Pogledajte Mitrovića, još reqlno nije tamo nešto pokazao! Bolje prvo godinu - dve u Holandiju.

cinik2

pre 8 godina

@Kako bre Zivkovic najbolji fudbaler pobogu? Zar nije Abubakar? Bas ste neobjektivni... Pogledajte malo snimke utakmica Lige UEFA-e i procenite koliko je ko doprineo kakvim takvim rezultatima Partizana
(Zvezda, 22. decembar 2015 12:47)

Sta reci za klub gde je Zvezdin otpadak bolji od reklame

Rasa-prvi

pre 8 godina

Zadnju deceniju nasa liga nije imala jaceg igraca na lopti..treba i neophodan je Partizanu..barem do iduce godine u isto vreme..Ako ode sada,izabere novac,nece biti upamcen kso legenda Partizana..Zato je jedan Moca Vukotic..

jovica PRAZILUK zivkovic

pre 8 godina

@Zvao ga je Jaja Ture i pricali su na tecnom obaloslonovackom jeziku
(Nemanja, 22. decembar 2015 11:09)

Nisi razumeo to dobro!!! Zvao ga je Siti da mu Ture Jaja objasni nesto

cinik

pre 8 godina

@ (НТТ Ни, 22. decembar 2015 15:04)
Bio je najbolji igrac prvenstva za mlade ali u izboru novinara FK -26 i pres sluzbe Jovice Zivkovica

Only you!

pre 8 godina

Čudo jedno kako ponovo u partizanu ne znaju da iskoriste maksimalno igrača?tj ide prerano.srecno zile bezi iz ovog blata.kad te upare sa onim zverima,otkidaces.

papiga

pre 8 godina

grota sto ce partizan dobiti tek 2 miliona...jako.malo su prodali talenat...da su uzeli bar 7 klub bi stao na noge...ovako smo.pukli.skroz

Mirko M.

pre 8 godina

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12376177_1348208005208259_6524383305788685392_n.jpg?oh=9546cde36be3169a6f831f47064b81db&oe=5706A71A

Rasa-prvi

pre 8 godina

Zadnju deceniju nasa liga nije imala jaceg igraca na lopti..treba i neophodan je Partizanu..barem do iduce godine u isto vreme..Ako ode sada,izabere novac,nece biti upamcen kso legenda Partizana..Zato je jedan Moca Vukotic..

komedija od kluba

pre 8 godina

Hahahahaha kako očajnički pokušavaju da ga uvale! Kakav crni Mančester Siti, biće srećan ako ga pozove Ludogorec. A vi grobari koji udarite minus dođite za mesec dana da vidimo ko je bio u pravu.

Slix

pre 8 godina

"Ako se ove glasni ispostave kao tačne, moguće je da u skorijoj u budućnosti Srbija ima sedam predstavnika u najjačoj ligi sveta – pošto je Crvena zvezda u utorak dogovorila prodaju Marka Grujića slavnom Liverpulu za sedam miliona evra."

Engleska liga je treca u evropi, dakle nije najaca.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Ne mogu ni Grujić ni Živković odmah u engesku čak ni na pozajmicu u Wigan jer nemaju nastupe za A tim. A realno i bolje je tako. Još su oni mladi za taj zverinjak. Pogledajte Mitrovića, još reqlno nije tamo nešto pokazao! Bolje prvo godinu - dve u Holandiju.

cinik

pre 8 godina

@ (НТТ Ни, 22. decembar 2015 15:04)
Bio je najbolji igrac prvenstva za mlade ali u izboru novinara FK -26 i pres sluzbe Jovice Zivkovica

kibo

pre 8 godina

ako novi mali mesi ode u M.S. priznacu da veze sa fudbalom nemam...taj je za neki portugal,holandiju..kakva bre engleska?!?!?gde ga je stari mesi markec?!#?!

НТТ Ни

pre 8 godina

Hahahahahha bas ce im pomoci...
Hahahahahahhah...
Taj mali je prevara od igraca..
(Vuk, 22. decembar 2015 10:11)

Каква пакост. Ако је мали Живковић превара од играча, а био је далеко најбољи фудбалер на омладинском првенству света и најбољи фудбалер ФКП у ЛЕ и овој нашој „врхунској“ лиги, онда је Грујић, нови Џерард, који је тек понекад улазио у игру на том првенству, а против Радника, ОФК и осталих филијала био најбољи, заиста врх и према нашим медијима одлучујући човек који ће Ливерпул одвести у ЛШ. Само њега чекају. Овакво писање тог истраживачког (читај навијачког) новинарства те је и надахнуо да се послужиш нечасном констатацијом: превара од играча. Срамота.

Neko ime

pre 8 godina

Odlicno bi bilo da opet imamo 3 igraca u Premijer ligi. Obojica nasih igraca ( Ivanovic, Matic, Tadic, Mitrovic, Kolarov) su pokazali da imaju kvaliteta za najjace timove. ;)

Zvezda

pre 8 godina

Kako bre Zivkovic najbolji fudbaler pobogu? Zar nije Abubakar? Bas ste neobjektivni... Pogledajte malo snimke utakmica Lige UEFA-e i procenite koliko je ko doprineo kakvim takvim rezultatima Partizana

Nemanja

pre 8 godina

Dajte bre stvarno,oterace Sterlinga i De Bruina,dovesce Zivkovica,Liverpul ce da da Grujicu osmicu i kapitensku traku odmah,stvarno i vi novinari svasta pisete

mln

pre 8 godina

Prvi potez nekog novog rukovodstva Partizana bi trebalo da bude ovo: nijedan igrac ciji ugovor nije 100% u vlasnistvu fk Partizan, ne moze da igra u Partizanu. Cao i zdravo!
Zivkovicu sve najbolje.

levo smetalo

pre 8 godina

sta reci za klub gde je Zvezdin otpadak bolji od reklame
(cinik2, 22. decembar 2015 13:2

Sta reci za klub za koji je otpadak igrac koji je bio jedan od najboljih igraca ligaskog dela LE, takmicenja o kome taj klub moze samo da sanja dok igra protiv Surdulice i OFKa.

Lee

pre 8 godina

De Brajne, Sterling, Navas, Silva, Nasri. Nadam se da je Andrija pametniji od ljudi koji mu vode karijeru jer nisu oni na terenu već on. U svakom slučaju hvala za sve što si učinio za Partizan i srećno.

as

pre 8 godina

Tadić, Ivanović, Matić, Kolarov, Mitrović + Grujić. Da li je ovaj tekst pisao neko ko se sa matematikom zadnji put družio u osnovnoj ili neko ko je zadnji put PL utakmicu odgledao krajem 2009. godine?

jovica PRAZILUK zivkovic

pre 8 godina

@Zvao ga je Jaja Ture i pricali su na tecnom obaloslonovackom jeziku
(Nemanja, 22. decembar 2015 11:09)

Nisi razumeo to dobro!!! Zvao ga je Siti da mu Ture Jaja objasni nesto

Utin

pre 8 godina

Los potez... Mitrovic je napravio pravi potez, i videcete kakav ce igrac biti. Veliki klubovi mladim igracima ne donose nista dobro osim novca. Setite se nastasica koji je igrao prvu postavu protiv reala. I na tome je i ostao

Тотални мрак

pre 8 godina

Ako ga uzmu onda ide na kaljenje u neki tim tipa Ipswich...onda i tamo nece proci pa ide na pozajmicu u spansku Salamanku.Onda interesovanje preuzima belgijski Lokeren i na kraju se vraca u Partizan sa 33 godine...posle postane trener i tako to u krug.Srecno.

Lemi

pre 8 godina

Zadnju deceniju nasa liga nije imala jaceg igraca na lopti..treba i neophodan je Partizanu..barem do iduce godine u isto vreme..Ako ode sada,izabere novac,nece biti upamcen kso legenda Partizana..Zato je jedan Moca Vukotic..
(Rasa-prvi, 22. decembar 2015 12:56)

Druze, kapitalizam. To ste hteli, gledajte. Cekaj samo da se privatizuju klubovi (po modelu UPPR by dr Covic), prodavace decu iz vrtica cim malo jace sutnu loptu u vaspitacicu.

cinik2

pre 8 godina

@Kako bre Zivkovic najbolji fudbaler pobogu? Zar nije Abubakar? Bas ste neobjektivni... Pogledajte malo snimke utakmica Lige UEFA-e i procenite koliko je ko doprineo kakvim takvim rezultatima Partizana
(Zvezda, 22. decembar 2015 12:47)

Sta reci za klub gde je Zvezdin otpadak bolji od reklame

anonymous

pre 8 godina

Ali stvar koja najvise bode oci je da Partizan poseduje samo cetvrtinu njegovog ugovora ejj?? Ko je bio taj ko je sklopio takav kriminalni dogovor sa menadzerima i zasto? Nije Partizan u tolikim dugovima kao Zvezda da je to bilo neophodno. Sramota!!!!

Artifex

pre 8 godina

Ako nisu u stanju da ponište ugovor Đurićeve uprave, najbolje je da ode u januaru. Partizan će tako zaraditi milion i po ili dva (što je bolje nego ništa), a ova sezona nam je u borbi za titulu već izgubljena. Dakle, uzmite pare i pravite nov tim. Ova sezona više ne sme da.se ponovi.

PFCsrb!!!

pre 8 godina

Idi Andrija brate gradi svoju karijeru ti si dao sve za Pertizan drugi nisu nista.Ja sam vjeran navijac ali idi moras da igras gdje valja vidis da kod nas nema srece.Poz brate sve najbolje ti zelim!!!

Nele

pre 8 godina

Sto bre necete ni jedan kom da mi objavite...kakve gluposti pustate, ja retko komentarisem ali mi nikada niste pustili komentar, ne znam zasto. Smaraci...

Rajko

pre 8 godina

Sto bre necete ni jedan kom da mi objavite...kakve gluposti pustate, ja retko komentarisem ali mi nikada niste pustili komentar, ne znam zasto. Smaraci...
(Nele, 22. decembar 2015 11:54)
I sad ga pustiše :D

рајко

pre 8 godina

тужно како ови клинци одлазе све раније. наша лига је лоша због тога. они су продати за све мање новца. а у већини случајева играју у великом тиму једну сезону а онда буду пребачени у мање клубове јер нису спремни.

goran

pre 8 godina

cuj ovog prevara od igraca.....hahaha bas ima svakakvih likova.
I ovi novinari izvjestavaju o sportu neznaju koliko nasih igraca ima u pl strasno

Nikola Nis

pre 8 godina

Za Andriju je bolje da ode u Portugal, gde bi igrao u prvoj postavi. U godinama je gde bi trebao najvise da igra, sedenje na klupi u Engleskoj je nazadovanje. Realno, prevazisao je nasu njiva super ligu. Sto da rizikuje da mu neki britki srpski stoper lomi noge? Prvo malo manje zahtevno prvenstvo pa onda najjaca prvenstva. Nije mi bas jasno ovo za Grujica ako je tacno da ide u Liverpool. Tesko ce on tamo da igra u prvom timu. Bolje i za njega da ode u Belgiju ili Portugal, Holandiju, to su zemlje gde nasi igraci napreduju. Ali to je vec njihova interna stvar, kao i odluka da ostane u njiva super ligi da bi osvojio titulu..

nikola1992

pre 8 godina

Nikako! Tamo vazi pravilo, koliko si placen, toliko igras. Pa onda imamo jednog mangalu, koji je papreno placen, i kao takav igra previse (a za njega je i jedan minut u celoj sezoni previse), a covek kiksne bukvalno svaku utakmicu. Ali jednostavno, za njega je dato 30 miliona, ako se dobro secam, i on mora da igra. A da su dali 10 miliona, oni bi ga vec sutnuli. Ali bitno je da mogu da se pohvale da imaju najskuplje placeni par stopera (otamendi-mangala) u istoriji fudbala. A to sto taj par stopera, kada igra zajedno, ne moze gol da ne primi na jednoj utakmici, to ocigledno nije njihov problem. Neka se seti samo matije nastasica, koji je morao da ode jedino jer je bio placen manje nego mangala, a daleko je bolji stoper. Tako bi bilo i sa zivkovicem. Igrao bi dok ne bi ovi dali 65 miliona za nekog igraca na njegovoj poziciji, a onda bi i njega sutnuli.

Daljinski

pre 8 godina

Pa posto je Partizan bio nesposoban da prezimi u Evropi, nek ide Zile u janurau odavde... Znacice mu, dobar je igrac, popravice se, a partizan je svakako ostao brz titule ove sezone

Mirko M.

pre 8 godina

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12376177_1348208005208259_6524383305788685392_n.jpg?oh=9546cde36be3169a6f831f47064b81db&oe=5706A71A

Filip

pre 8 godina

Apsurdno zaista, obe strane ne mogu biti zadovoljne. Igrač nije kapacitet za najviši nivo engleskog fudbala, a Sitiju on zaista ne treba. Pored Sterlinga, De Brujnea, Silve, Nasrija nema mesta. Ako bude postepeno gradio karijeru može da dostigne visok nivo.

portos

pre 8 godina

Neka ide momak ako hoce. Ja navijam za Zvezdu, ali malom zelim svaku srecu, treba da ide, a ne da ga ovde razvlace razni Nedici, Vuzure, Vucalici, Petrovici...Idi dečko i ne okreći se...

Only you!

pre 8 godina

Čudo jedno kako ponovo u partizanu ne znaju da iskoriste maksimalno igrača?tj ide prerano.srecno zile bezi iz ovog blata.kad te upare sa onim zverima,otkidaces.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Laz je da je prodaja igraca jedini izlaz!
Fantomski dugovi su lazni alibi za prodaju igraca!
Da nisu rasprodali sve sto su imali nasi klubovi bi bez problema svake sezone igrali u Ligi sampiona!
I to ne samo jedan klub, vec oba nasa najveca kluba i to svake sezone!
Zamislite kolike su tu propustene ogromne zarade u nagradama UEFA, punim stadionima i neuporedivo boljoj slici naseg fudbala!
Onaj ko prodaje nase igrace ne spasava klub, kao sto je izgovor, on ga unistava i srozava na najbedniji nivo i dovodi ga do prosjackog stapa usput puneci svoje dzepove do vrha!

papiga

pre 8 godina

grota sto ce partizan dobiti tek 2 miliona...jako.malo su prodali talenat...da su uzeli bar 7 klub bi stao na noge...ovako smo.pukli.skroz