Ponedeljak, 21.12.2015.

19:46

Tomić novi trener Partizana

Fudbalski klub Partizan imenovao je Ivana Tomića za novog trenera i on će na toj funkciji zameniti Ljubinka Drulovića.

Izvor: B92

Tomiæ novi trener Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

veliki strumf

pre 8 godina

Za 8 kola prepolovice Zvezdinu prednost preko noci, garant :-) To jos nijednom treneru nije poslo za rukom, dugo ce se pricati o tom Tomicevom poduhvatu. Pitanje je samo na koliko ce prednost narasti za tih preostalih 8 kola!

Sergio

pre 8 godina

Izuzetno inteligentan i harizmatičan čovek, bio je i takav igrač. Igrao je u velikim klubovima i ozbiljnim ligama. Dok je bio direktor napravio je ekipu najbolju u zadnjih 10 godina, i Stanojević i Jokanović su vodili tim koga je on selektirao. Ova sezona je i onako izgubljena i eto prilike da spremi ekipu za narednu godinu. Bilo je još trenera bez iskustva, pa su postigli puno sa Patrizanom. Tomiću zelim puno sreće i uspeha u budućem radu, mislim da je dobro rešenje. Još da malo naprave selekciju, da ode Babović, Živko, Džigi, Fabrisio, dovedu šta nam treba i biće to OK. Samo napred!

realno

pre 8 godina

promena trenera je samo koska koja se baci da se oko toga zabavlja masa.
problem je igracki kadar koji nije ni za drugu ligu. a evo ko nas pojacava - penzioner jovanovic. da umres od smeha.
evo murinjo je sloboda. ne bi vredelo ni on da dodje.
nazalost, treba zaboraviti fudbal ovde. propast kompletna.
zvezdasi ce se otrezniti kad pocnu kvalifikacije.

lemi

pre 8 godina

Meni nije jasno sta ovi rade. Zasto je Drulovic zamenjen??? Pa covek je preuzeo letargicnu ekipu koju uopste nije selektirao i sad posle 5 utakmica treba da leti? Ne kazem da je on dobar trener ali ko ga postavi ako nije dobar trener??? Mi nismo normalni majke mi!!! . Svaka cast Tomiću ali on je trebao jos da se kali negde. Sad mi ocekujemo da ce on kao Rambo (iz akcionih filmova) da spase ceo svet od najezde "propasti".
Uprava... ccc... mi videli od komsija da se malo radi pod otkazom pa kad treba neka lova da kapne onda ajd ne moraju izbori. Pa gde to ima da funkcioneri sami sebe smenjuju i opet vracaju u iste fotelje. Smesni su i Partizan i Zvezda. Ja znam da cu dok ima Partizana ici na utakmice ali kako stvari stoje mislim da to nece potrajati u nedogled.

Dzoni-1970-Bg

pre 8 godina

Za Drulovica sam odmah rekao da bih voleo da gresim ali da mislim da ce biti totalni promasaj, i na kraju sam bio u pravu. Za Tomica ne mogu da kazem da je promasaj, bar ce znati da motivise igrace i da podvikne kada treba, ako nista drugo, a ne kao ovi pre njega...

Bruno

pre 8 godina

Moje saucesce Partizanu, sad ste ga totalno sahranili. Oterati evropskog prvaka i proslavljenog fudbalera i staviti neiskusnog trenera da se uci na Partizanu je totalno van pameti. Drulovicu puno srece u nastavku karijere, ti si stvoren za mnogo veca dela, a ne sa ovim neznalicama da radis.

todor

pre 8 godina

Treba raspustiti i rasprodati bar pola ekipe, dovesti sta se može dovesti od pojacanja i pozajmica i uigravati novi tim za kvalifikacije za Evropu kroz poluzenu kad smo vec izgubili titulu.

Otarasiti se Ostojica, Bandalovskog, Fabrisija, Lekovica, Babovica, Luke, Ninkovica, Bozinovskog, Saponjica na pozajmicu.
Komplet nova odbrana, dva stopera i desni bek. Fofana sa pozajmice, jos jedan napadac i bar jedan ofanzivni veznjak ako bi Zivko ostao do leta.

runner

pre 8 godina

Што се шампионске титуле тиче она је изгубљена па изгубљена па и да Муриња доведемо. Овај Томић је за разлику од Кизе доказао да бар зна да скаутира играче, сетимо се трија Мореира, Жука и Диара, док је Миленковић отерао на позајмицу и оно што би нам добро дошло попут Филипа Кнежевића и Ашковског. О Друловићу не вреди трошити речи. Доказ томе колики је и какав је тренер је чињеница да на свом буњишту није успео изгубити са 2:0 и пласирати се у 1/16 финала ЛЕ, на страну што нам је с њим забијао голове и односио бодов ко то није ни сањао пре почетка првенства.

peca

pre 8 godina

Zar nikome od vas deco, ne pada na pamet da ponosni igraci Partizana svesno sabotiraju sva takmicenja,posto im je neko iz "prodane" uprave preporucio da nije bas pametno biti ponovo prvak.
U ovoj suludoj drzavi sve je moguce,ali ja tipujem da je ovo jedina istina.
Svima Sretna Nova 2016

derek-burek

pre 8 godina

@jegulja
Ne ja nisam napaljeni klinac,vec veliki poznavalc fudbala tako da mogu da ti dam jos jedan podatak koji mozda niste znali:
-Partizan je tim koji je prodao najvise igraca mladjih od 21 godine u poslednjih 30 godina i mnogi oni su postali fenomenalni evropski igraci cak je jedan dobio i prestiznu italijansku nagradu NeoMasteroFutboll za najboljeg mladog igraca te lige.

Audi

pre 8 godina

Ima dve vrste ljudi :jedni koji samo kritikuju i nista im nije dobro,uvek su negativni,zajedljivi - pre podne mrze sebe,popodne ceo svet. ...I druga vrsta ljudi: koji su pozitivni,uvek prvo sagledaju situaciju pa onda daju svoj sud,nađu najbolje u čoveku i pohvale ga,i ne misle nikom loše, a još manje nekoga za nešto ubeđuju jer je to besmisleno,biraju isto pozitivne osobe a ne one koje im oduzimaju energiju- e tako se sada oni "prvi" ponašaju prema Tomiću, a mi "drugi ga pamtimo po dobrim igrama za klub i dobro odradjenog prelaznom roku kao sp.direktora! Srećno Tomicu!

Dosta bre vise

pre 8 godina

Milinkovic je trener a Drula i pogotovo Tomic su samo bivsi fudbaleri. Mozda ce nekad i biti treneri al zar na partizanu da se uce. Ovo dodje sa konja na magarca.

daddy cool

pre 8 godina

Ne znam sta ce biti, ali ovaj covek je odradio najbolji prelazni rok u Partizanu u poslednjih 25 godina kao predsednik. Nek ti je sa srecom Ivane!!!

joca

pre 8 godina

treba dati svakom sansu.tako je kako je.i stanojevic nije imao neko iskustvo kao trener, pa je bio kolko tolko uspesan.lothar mateus isto tako.

baci pet!

pre 8 godina

Treba zadrzati dve trecine tima i dovesti adekvatne zamene. Andrija mora da ide zbog katastrofalnog ugovora, a ako bismo se otarasili Babovica bilo bi super. Cini se da smo sada na vreme poceli da razmisljamo o pojacanjima, pa su vec potpisana dva a treci je vrlo blizu. Sa 36 utakmica za 6 meseci smo zaradili preko 8 miliona (ako ih ovi ne ukradu), a sledecih 18 do Juna mozemo igrati i sa juniroima. Koliko god delovalo cudno, Partizan je najblizi do kvalifikacija za LS. Titula je Zvezdina.

Ljuba Moljac

pre 8 godina

@sovuljaga. Pa poenta bi bila da su svi otisli,a nisu,poenta bi bila da su dosli novi ljudi,a nisu nego su dosli stari koji su isto dokazano neuspesni,ostali su isti oni koji su napravili ovaj krs od ekipe i dzaba promena 10 trenera nema tu bolje igre,vi se lozite da ste nesto kao bolji od Zvezde u evropi,a realnost je da ste ista boranija kao i oni stim sto se oni izbrukaju odma na pocetku pa su mirni kasnije,a vi se blamirate svako kolo pa ako i upadnete u grupu tu nastavite brukanje(izuzetak je ova sezona) u svim ostalima do sad ste bili kanta za napucavanje i medju najgorima ste ekipama,drzite dosta negatinih rekorda.

Armija Bobadiljaca iz Humske 1 u napad na Jevropsko prolece

pre 8 godina

Sta to uradi Romeo Trevise...?
Sta to uradi Nolane Smite...?
Sta to uradi Mirko Mulalicu...?
Sta to uradi Raule Bobadilja...?

to be continued

Pele

pre 8 godina

Nije mi jasno: uprava je dovede Drulovica, koji je bio najbolji trener koji je u tom tenurku bio na raspolaganju i Zivkovica koga smatraju za jednog od najperspektivnijih mladih fudbalera u Evropi.

Zivkovic dobije dva najgluplja zuta kartona, ispromasuju se ziceri, prime se superski golovi i sada su krivi svi osim fudbalera.

Zasto bi uprava, koju inace ne gotivim, sada podnela ostavku? I Drulovic je kolateralna steta, osim ako je postavio taktiku da se brani +2 gola iz gostovanja.

Ipak su igraci najkrivlji jer nisu sacuvali prednost protiv osrednjeg Volsburga. Ja bih njih po dzepu: prepolovio bih im plate i ukinuo premije.

zoran

pre 8 godina

Trener mora da bude vodja da ima autoritet. To nisu Drulovic a ni Bozic. ocigledno da se od prvog dana odvijala neka tiha borba i onda kad nema jedinstva imas najgoru sezonu u istiriji kluba. Ako su pametni treba da prodaju sve igrace koji imaju ugovore na manje od 2god Zivkovic Saponjic i praviti nove dovesti mlade neafirmisane igrace i ovu polusezonu iskoristiti da se napravi okosnica tima i onda na leto dovesti 2 proverena igraca i imamo ekipu 1.avgusta koja je uigrana

Borati iz Stjepana Supanca 15a

pre 8 godina

Sta to uradi Romeo Trevise...?
Sta to uradi Nolane Smite...?
Sta to uradi Mirko Mulalicu...?
Sta to uradi Raule Bobadilja...?

to be continued
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Armija Bobadiljaca iz Humske 1 u napad na Jevropsko prolece, 21. decembar 2015 20:04) Mi smo barem imali sansu,a vi ni promil protiv Kairata... Ispadanje u predsezoni kupanja,to be continued...

jegulja

pre 8 godina

Partizan je jedini pravi srpski tim sto pokazuje statistika koja kaze da je Partizan jedini tim iz Srbije koji je vise 70 puta pobedio engleske,nemacke,francusku,spanije i itlijanske timove. (derek-burek, 21. decembar 2015 20:03) Sta je s tabletama sine ?

derek-burek

pre 8 godina

Partizan je jedini pravi srpski tim sto pokazuje statistika koja kaze da je Partizan jedini tim iz Srbije koji je vise 70 puta pobedio engleske,nemacke,francusku,spanije i itlijanske timove.

novica

pre 8 godina

Da,to je pravo rešenje.Očekujemo mnogo bolji Partizan u nastavku prvenstva.Konsolidovati tim do kvalifikacija za ligu Evrope,ući u grupnu fazu,jer nam je tamo mesto.A, sledeće sezone ponovo napad na duplu krunu,jer su grobari na to navikli.

Gtr

pre 8 godina

Sto vam sad smeta Tomić. Dok je bio direktor dizali ste ga u zveze, trazili da se vrati na tu poziciju itd. Ova sezona je i onako izgubljena i eto prilike da opusteno vodi klub. Kad je dosao Stanojevic , ni on nije bio neko trenersko ime pa je postigao puno sa Patrizanom. Tomiću zelim puno sreće i uspeha u budućem radu, mislim da je dobro rešenje. Samo da je otisao ovaj Drulovic ( nikakav trener, niti ce kada biti) to je već pojačanje. Još da ode Babović i pola posla zavrseno. Napred Partizan!!!!

Bivsi as Rome i Partizana

pre 8 godina

Ovo sam cekao 15 godina, da nam trener bude covek koji je veoma inteligentan, kao sportski direktor se pokazao odlicno, zasluzan za dolazak Zuke, Moreire... Autoritet

Royal

pre 8 godina

@Bobadiljac....brzo si zaboravio...i Jojica,Kojica, i Gameira...a verujem i Aleksandra Djordjevica i D.Kecmana...idi na youtube podseti se...

izadji iz sela!

pre 8 godina

nemam nista protiv tomica,zna se da fkp forsira svoju skolu,sto je ok,ali ljudi koji vode klub,gori od ovih iz kalafornije!!!

Limena brigada iz bagdada

pre 8 godina

Džabe se zanositi, nikakve ovde promene neće doneti rotacije, i to je bilo jasno još kad je premijer francuske na poklon dobio dres...

sovuljaga

pre 8 godina

Ljuba Moljac..gubis poentu,nije vazno stizanje Zvezdine razlike,jer ta Zvezda posle u Evropi ispadne od pekara nekih lagano,bitno je da se igra bolji fudbal,da zasluzeno pobedjujes i na kraju pokazes i u Evropi da mozes da igras protiv nekih ekipa.a 30 vezanih pobeda u nasoj ligi ne znaci nista ako izgubis od Kairata ili Samroka jer onda samo pokazujes da nam je liga bednija cak i od nekih amaterskih.

stradivari

pre 8 godina

Zelim mu srecu neosporno.
..samo cekam dan kada ce neki veliki klub u evropi da preuzme trener koji pre toga nije trenirao ni jedan jedini klub...samo u zemlji Srbiji.
...A inace je danas svemocni Tole izjavio da nam se crno pise,pa mislim da je i ovo deo tog crnjaka...

Cinik

pre 8 godina

Mislim da je ovo pun pogodak Uprave Partizana. Radi se o mladom stručnjaku koji ima izuztene menadžerske sposobnosti u vidu pronalaženja brzih i kvalitetnih igrača. Takođe, radi se o čoveku koji voli ofanzivni fudbal tako da možemo očekivati sasvim drugačiju igru Partizana na proleće. Žao mi je što je ovakvoj slaboj Zvezdi sa čime se neće složiti njeni navijači data ova velika prednost i zbog čega će i biti prvak Srbije.

Mega Leks

pre 8 godina

Žao mi je Drulovića, ali je i sam kriv što se pruhvatio posla kojem nije dorastao.
Prokockati 6 bodova iz prva dva meča za evropsko proleće, još ne verujem da se to dogodilo...
Teško će on nadalje do nekog ozbiljnog posla.
Tomić, videćemo, ima pred sobom sezonu bez pritiska u kojoj je jedini cilj biti drugi na kraju i spremiti tim za Ligu Evrope sledeće godine, nijedan trener Partizana u prethodnih ko zna koliko godina nije mogao da opuštenije vodi tim.

Djomla

pre 8 godina

Ja imam neki dobar osecaj sto se tice Tomica.
Nece da bude nicija marioneta..I da igra kako mu sviraju ovi lopovi..


Odma jedno plus.Ne zeli Banovica u timu..

Grof

pre 8 godina

Ovaj ako vas ne izvadi niko nece ubedjen sam da je gori trener od Drulovica i Milinkovica, jedini spas ako dovedu jedno 3-4 kvalitetna igraca onda ce on nekako da izbori drugo mesto sa ovim kadrom sto je trenutno imace gore rezultate od ove dvojice

Borati iz Stjepana Supanca 15a

pre 8 godina

Sta to uradi Romeo Trevise...?
Sta to uradi Nolane Smite...?
Sta to uradi Mirko Mulalicu...?
Sta to uradi Raule Bobadilja...?

to be continued
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Armija Bobadiljaca iz Humske 1 u napad na Jevropsko prolece, 21. decembar 2015 20:04) Mi smo barem imali sansu,a vi ni promil protiv Kairata... Ispadanje u predsezoni kupanja,to be continued...

Mega Leks

pre 8 godina

Žao mi je Drulovića, ali je i sam kriv što se pruhvatio posla kojem nije dorastao.
Prokockati 6 bodova iz prva dva meča za evropsko proleće, još ne verujem da se to dogodilo...
Teško će on nadalje do nekog ozbiljnog posla.
Tomić, videćemo, ima pred sobom sezonu bez pritiska u kojoj je jedini cilj biti drugi na kraju i spremiti tim za Ligu Evrope sledeće godine, nijedan trener Partizana u prethodnih ko zna koliko godina nije mogao da opuštenije vodi tim.

Armija Bobadiljaca iz Humske 1 u napad na Jevropsko prolece

pre 8 godina

Sta to uradi Romeo Trevise...?
Sta to uradi Nolane Smite...?
Sta to uradi Mirko Mulalicu...?
Sta to uradi Raule Bobadilja...?

to be continued

sovuljaga

pre 8 godina

Ljuba Moljac..gubis poentu,nije vazno stizanje Zvezdine razlike,jer ta Zvezda posle u Evropi ispadne od pekara nekih lagano,bitno je da se igra bolji fudbal,da zasluzeno pobedjujes i na kraju pokazes i u Evropi da mozes da igras protiv nekih ekipa.a 30 vezanih pobeda u nasoj ligi ne znaci nista ako izgubis od Kairata ili Samroka jer onda samo pokazujes da nam je liga bednija cak i od nekih amaterskih.

Limena brigada iz bagdada

pre 8 godina

Džabe se zanositi, nikakve ovde promene neće doneti rotacije, i to je bilo jasno još kad je premijer francuske na poklon dobio dres...

Audi

pre 8 godina

Ima dve vrste ljudi :jedni koji samo kritikuju i nista im nije dobro,uvek su negativni,zajedljivi - pre podne mrze sebe,popodne ceo svet. ...I druga vrsta ljudi: koji su pozitivni,uvek prvo sagledaju situaciju pa onda daju svoj sud,nađu najbolje u čoveku i pohvale ga,i ne misle nikom loše, a još manje nekoga za nešto ubeđuju jer je to besmisleno,biraju isto pozitivne osobe a ne one koje im oduzimaju energiju- e tako se sada oni "prvi" ponašaju prema Tomiću, a mi "drugi ga pamtimo po dobrim igrama za klub i dobro odradjenog prelaznom roku kao sp.direktora! Srećno Tomicu!

jegulja

pre 8 godina

Partizan je jedini pravi srpski tim sto pokazuje statistika koja kaze da je Partizan jedini tim iz Srbije koji je vise 70 puta pobedio engleske,nemacke,francusku,spanije i itlijanske timove. (derek-burek, 21. decembar 2015 20:03) Sta je s tabletama sine ?

Gtr

pre 8 godina

Sto vam sad smeta Tomić. Dok je bio direktor dizali ste ga u zveze, trazili da se vrati na tu poziciju itd. Ova sezona je i onako izgubljena i eto prilike da opusteno vodi klub. Kad je dosao Stanojevic , ni on nije bio neko trenersko ime pa je postigao puno sa Patrizanom. Tomiću zelim puno sreće i uspeha u budućem radu, mislim da je dobro rešenje. Samo da je otisao ovaj Drulovic ( nikakav trener, niti ce kada biti) to je već pojačanje. Još da ode Babović i pola posla zavrseno. Napred Partizan!!!!

Bivsi as Rome i Partizana

pre 8 godina

Ovo sam cekao 15 godina, da nam trener bude covek koji je veoma inteligentan, kao sportski direktor se pokazao odlicno, zasluzan za dolazak Zuke, Moreire... Autoritet

stradivari

pre 8 godina

Zelim mu srecu neosporno.
..samo cekam dan kada ce neki veliki klub u evropi da preuzme trener koji pre toga nije trenirao ni jedan jedini klub...samo u zemlji Srbiji.
...A inace je danas svemocni Tole izjavio da nam se crno pise,pa mislim da je i ovo deo tog crnjaka...

Dosta bre vise

pre 8 godina

Milinkovic je trener a Drula i pogotovo Tomic su samo bivsi fudbaleri. Mozda ce nekad i biti treneri al zar na partizanu da se uce. Ovo dodje sa konja na magarca.

Royal

pre 8 godina

@Bobadiljac....brzo si zaboravio...i Jojica,Kojica, i Gameira...a verujem i Aleksandra Djordjevica i D.Kecmana...idi na youtube podseti se...

izadji iz sela!

pre 8 godina

nemam nista protiv tomica,zna se da fkp forsira svoju skolu,sto je ok,ali ljudi koji vode klub,gori od ovih iz kalafornije!!!

Cinik

pre 8 godina

Mislim da je ovo pun pogodak Uprave Partizana. Radi se o mladom stručnjaku koji ima izuztene menadžerske sposobnosti u vidu pronalaženja brzih i kvalitetnih igrača. Takođe, radi se o čoveku koji voli ofanzivni fudbal tako da možemo očekivati sasvim drugačiju igru Partizana na proleće. Žao mi je što je ovakvoj slaboj Zvezdi sa čime se neće složiti njeni navijači data ova velika prednost i zbog čega će i biti prvak Srbije.

derek-burek

pre 8 godina

Partizan je jedini pravi srpski tim sto pokazuje statistika koja kaze da je Partizan jedini tim iz Srbije koji je vise 70 puta pobedio engleske,nemacke,francusku,spanije i itlijanske timove.

Pele

pre 8 godina

Nije mi jasno: uprava je dovede Drulovica, koji je bio najbolji trener koji je u tom tenurku bio na raspolaganju i Zivkovica koga smatraju za jednog od najperspektivnijih mladih fudbalera u Evropi.

Zivkovic dobije dva najgluplja zuta kartona, ispromasuju se ziceri, prime se superski golovi i sada su krivi svi osim fudbalera.

Zasto bi uprava, koju inace ne gotivim, sada podnela ostavku? I Drulovic je kolateralna steta, osim ako je postavio taktiku da se brani +2 gola iz gostovanja.

Ipak su igraci najkrivlji jer nisu sacuvali prednost protiv osrednjeg Volsburga. Ja bih njih po dzepu: prepolovio bih im plate i ukinuo premije.

Djomla

pre 8 godina

Ja imam neki dobar osecaj sto se tice Tomica.
Nece da bude nicija marioneta..I da igra kako mu sviraju ovi lopovi..


Odma jedno plus.Ne zeli Banovica u timu..

Grof

pre 8 godina

Ovaj ako vas ne izvadi niko nece ubedjen sam da je gori trener od Drulovica i Milinkovica, jedini spas ako dovedu jedno 3-4 kvalitetna igraca onda ce on nekako da izbori drugo mesto sa ovim kadrom sto je trenutno imace gore rezultate od ove dvojice

daddy cool

pre 8 godina

Ne znam sta ce biti, ali ovaj covek je odradio najbolji prelazni rok u Partizanu u poslednjih 25 godina kao predsednik. Nek ti je sa srecom Ivane!!!

joca

pre 8 godina

treba dati svakom sansu.tako je kako je.i stanojevic nije imao neko iskustvo kao trener, pa je bio kolko tolko uspesan.lothar mateus isto tako.

derek-burek

pre 8 godina

@jegulja
Ne ja nisam napaljeni klinac,vec veliki poznavalc fudbala tako da mogu da ti dam jos jedan podatak koji mozda niste znali:
-Partizan je tim koji je prodao najvise igraca mladjih od 21 godine u poslednjih 30 godina i mnogi oni su postali fenomenalni evropski igraci cak je jedan dobio i prestiznu italijansku nagradu NeoMasteroFutboll za najboljeg mladog igraca te lige.

peca

pre 8 godina

Zar nikome od vas deco, ne pada na pamet da ponosni igraci Partizana svesno sabotiraju sva takmicenja,posto im je neko iz "prodane" uprave preporucio da nije bas pametno biti ponovo prvak.
U ovoj suludoj drzavi sve je moguce,ali ja tipujem da je ovo jedina istina.
Svima Sretna Nova 2016

novica

pre 8 godina

Da,to je pravo rešenje.Očekujemo mnogo bolji Partizan u nastavku prvenstva.Konsolidovati tim do kvalifikacija za ligu Evrope,ući u grupnu fazu,jer nam je tamo mesto.A, sledeće sezone ponovo napad na duplu krunu,jer su grobari na to navikli.

zoran

pre 8 godina

Trener mora da bude vodja da ima autoritet. To nisu Drulovic a ni Bozic. ocigledno da se od prvog dana odvijala neka tiha borba i onda kad nema jedinstva imas najgoru sezonu u istiriji kluba. Ako su pametni treba da prodaju sve igrace koji imaju ugovore na manje od 2god Zivkovic Saponjic i praviti nove dovesti mlade neafirmisane igrace i ovu polusezonu iskoristiti da se napravi okosnica tima i onda na leto dovesti 2 proverena igraca i imamo ekipu 1.avgusta koja je uigrana

baci pet!

pre 8 godina

Treba zadrzati dve trecine tima i dovesti adekvatne zamene. Andrija mora da ide zbog katastrofalnog ugovora, a ako bismo se otarasili Babovica bilo bi super. Cini se da smo sada na vreme poceli da razmisljamo o pojacanjima, pa su vec potpisana dva a treci je vrlo blizu. Sa 36 utakmica za 6 meseci smo zaradili preko 8 miliona (ako ih ovi ne ukradu), a sledecih 18 do Juna mozemo igrati i sa juniroima. Koliko god delovalo cudno, Partizan je najblizi do kvalifikacija za LS. Titula je Zvezdina.

Ljuba Moljac

pre 8 godina

@sovuljaga. Pa poenta bi bila da su svi otisli,a nisu,poenta bi bila da su dosli novi ljudi,a nisu nego su dosli stari koji su isto dokazano neuspesni,ostali su isti oni koji su napravili ovaj krs od ekipe i dzaba promena 10 trenera nema tu bolje igre,vi se lozite da ste nesto kao bolji od Zvezde u evropi,a realnost je da ste ista boranija kao i oni stim sto se oni izbrukaju odma na pocetku pa su mirni kasnije,a vi se blamirate svako kolo pa ako i upadnete u grupu tu nastavite brukanje(izuzetak je ova sezona) u svim ostalima do sad ste bili kanta za napucavanje i medju najgorima ste ekipama,drzite dosta negatinih rekorda.

Dzoni-1970-Bg

pre 8 godina

Za Drulovica sam odmah rekao da bih voleo da gresim ali da mislim da ce biti totalni promasaj, i na kraju sam bio u pravu. Za Tomica ne mogu da kazem da je promasaj, bar ce znati da motivise igrace i da podvikne kada treba, ako nista drugo, a ne kao ovi pre njega...

Sergio

pre 8 godina

Izuzetno inteligentan i harizmatičan čovek, bio je i takav igrač. Igrao je u velikim klubovima i ozbiljnim ligama. Dok je bio direktor napravio je ekipu najbolju u zadnjih 10 godina, i Stanojević i Jokanović su vodili tim koga je on selektirao. Ova sezona je i onako izgubljena i eto prilike da spremi ekipu za narednu godinu. Bilo je još trenera bez iskustva, pa su postigli puno sa Patrizanom. Tomiću zelim puno sreće i uspeha u budućem radu, mislim da je dobro rešenje. Još da malo naprave selekciju, da ode Babović, Živko, Džigi, Fabrisio, dovedu šta nam treba i biće to OK. Samo napred!

lemi

pre 8 godina

Meni nije jasno sta ovi rade. Zasto je Drulovic zamenjen??? Pa covek je preuzeo letargicnu ekipu koju uopste nije selektirao i sad posle 5 utakmica treba da leti? Ne kazem da je on dobar trener ali ko ga postavi ako nije dobar trener??? Mi nismo normalni majke mi!!! . Svaka cast Tomiću ali on je trebao jos da se kali negde. Sad mi ocekujemo da ce on kao Rambo (iz akcionih filmova) da spase ceo svet od najezde "propasti".
Uprava... ccc... mi videli od komsija da se malo radi pod otkazom pa kad treba neka lova da kapne onda ajd ne moraju izbori. Pa gde to ima da funkcioneri sami sebe smenjuju i opet vracaju u iste fotelje. Smesni su i Partizan i Zvezda. Ja znam da cu dok ima Partizana ici na utakmice ali kako stvari stoje mislim da to nece potrajati u nedogled.

runner

pre 8 godina

Што се шампионске титуле тиче она је изгубљена па изгубљена па и да Муриња доведемо. Овај Томић је за разлику од Кизе доказао да бар зна да скаутира играче, сетимо се трија Мореира, Жука и Диара, док је Миленковић отерао на позајмицу и оно што би нам добро дошло попут Филипа Кнежевића и Ашковског. О Друловићу не вреди трошити речи. Доказ томе колики је и какав је тренер је чињеница да на свом буњишту није успео изгубити са 2:0 и пласирати се у 1/16 финала ЛЕ, на страну што нам је с њим забијао голове и односио бодов ко то није ни сањао пре почетка првенства.

realno

pre 8 godina

promena trenera je samo koska koja se baci da se oko toga zabavlja masa.
problem je igracki kadar koji nije ni za drugu ligu. a evo ko nas pojacava - penzioner jovanovic. da umres od smeha.
evo murinjo je sloboda. ne bi vredelo ni on da dodje.
nazalost, treba zaboraviti fudbal ovde. propast kompletna.
zvezdasi ce se otrezniti kad pocnu kvalifikacije.

todor

pre 8 godina

Treba raspustiti i rasprodati bar pola ekipe, dovesti sta se može dovesti od pojacanja i pozajmica i uigravati novi tim za kvalifikacije za Evropu kroz poluzenu kad smo vec izgubili titulu.

Otarasiti se Ostojica, Bandalovskog, Fabrisija, Lekovica, Babovica, Luke, Ninkovica, Bozinovskog, Saponjica na pozajmicu.
Komplet nova odbrana, dva stopera i desni bek. Fofana sa pozajmice, jos jedan napadac i bar jedan ofanzivni veznjak ako bi Zivko ostao do leta.

Bruno

pre 8 godina

Moje saucesce Partizanu, sad ste ga totalno sahranili. Oterati evropskog prvaka i proslavljenog fudbalera i staviti neiskusnog trenera da se uci na Partizanu je totalno van pameti. Drulovicu puno srece u nastavku karijere, ti si stvoren za mnogo veca dela, a ne sa ovim neznalicama da radis.

veliki strumf

pre 8 godina

Za 8 kola prepolovice Zvezdinu prednost preko noci, garant :-) To jos nijednom treneru nije poslo za rukom, dugo ce se pricati o tom Tomicevom poduhvatu. Pitanje je samo na koliko ce prednost narasti za tih preostalih 8 kola!

Armija Bobadiljaca iz Humske 1 u napad na Jevropsko prolece

pre 8 godina

Sta to uradi Romeo Trevise...?
Sta to uradi Nolane Smite...?
Sta to uradi Mirko Mulalicu...?
Sta to uradi Raule Bobadilja...?

to be continued

derek-burek

pre 8 godina

Partizan je jedini pravi srpski tim sto pokazuje statistika koja kaze da je Partizan jedini tim iz Srbije koji je vise 70 puta pobedio engleske,nemacke,francusku,spanije i itlijanske timove.

Borati iz Stjepana Supanca 15a

pre 8 godina

Sta to uradi Romeo Trevise...?
Sta to uradi Nolane Smite...?
Sta to uradi Mirko Mulalicu...?
Sta to uradi Raule Bobadilja...?

to be continued
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Armija Bobadiljaca iz Humske 1 u napad na Jevropsko prolece, 21. decembar 2015 20:04) Mi smo barem imali sansu,a vi ni promil protiv Kairata... Ispadanje u predsezoni kupanja,to be continued...

Cinik

pre 8 godina

Mislim da je ovo pun pogodak Uprave Partizana. Radi se o mladom stručnjaku koji ima izuztene menadžerske sposobnosti u vidu pronalaženja brzih i kvalitetnih igrača. Takođe, radi se o čoveku koji voli ofanzivni fudbal tako da možemo očekivati sasvim drugačiju igru Partizana na proleće. Žao mi je što je ovakvoj slaboj Zvezdi sa čime se neće složiti njeni navijači data ova velika prednost i zbog čega će i biti prvak Srbije.

peca

pre 8 godina

Zar nikome od vas deco, ne pada na pamet da ponosni igraci Partizana svesno sabotiraju sva takmicenja,posto im je neko iz "prodane" uprave preporucio da nije bas pametno biti ponovo prvak.
U ovoj suludoj drzavi sve je moguce,ali ja tipujem da je ovo jedina istina.
Svima Sretna Nova 2016

jegulja

pre 8 godina

Partizan je jedini pravi srpski tim sto pokazuje statistika koja kaze da je Partizan jedini tim iz Srbije koji je vise 70 puta pobedio engleske,nemacke,francusku,spanije i itlijanske timove. (derek-burek, 21. decembar 2015 20:03) Sta je s tabletama sine ?

Djomla

pre 8 godina

Ja imam neki dobar osecaj sto se tice Tomica.
Nece da bude nicija marioneta..I da igra kako mu sviraju ovi lopovi..


Odma jedno plus.Ne zeli Banovica u timu..

sovuljaga

pre 8 godina

Ljuba Moljac..gubis poentu,nije vazno stizanje Zvezdine razlike,jer ta Zvezda posle u Evropi ispadne od pekara nekih lagano,bitno je da se igra bolji fudbal,da zasluzeno pobedjujes i na kraju pokazes i u Evropi da mozes da igras protiv nekih ekipa.a 30 vezanih pobeda u nasoj ligi ne znaci nista ako izgubis od Kairata ili Samroka jer onda samo pokazujes da nam je liga bednija cak i od nekih amaterskih.

novica

pre 8 godina

Da,to je pravo rešenje.Očekujemo mnogo bolji Partizan u nastavku prvenstva.Konsolidovati tim do kvalifikacija za ligu Evrope,ući u grupnu fazu,jer nam je tamo mesto.A, sledeće sezone ponovo napad na duplu krunu,jer su grobari na to navikli.

Pele

pre 8 godina

Nije mi jasno: uprava je dovede Drulovica, koji je bio najbolji trener koji je u tom tenurku bio na raspolaganju i Zivkovica koga smatraju za jednog od najperspektivnijih mladih fudbalera u Evropi.

Zivkovic dobije dva najgluplja zuta kartona, ispromasuju se ziceri, prime se superski golovi i sada su krivi svi osim fudbalera.

Zasto bi uprava, koju inace ne gotivim, sada podnela ostavku? I Drulovic je kolateralna steta, osim ako je postavio taktiku da se brani +2 gola iz gostovanja.

Ipak su igraci najkrivlji jer nisu sacuvali prednost protiv osrednjeg Volsburga. Ja bih njih po dzepu: prepolovio bih im plate i ukinuo premije.

baci pet!

pre 8 godina

Treba zadrzati dve trecine tima i dovesti adekvatne zamene. Andrija mora da ide zbog katastrofalnog ugovora, a ako bismo se otarasili Babovica bilo bi super. Cini se da smo sada na vreme poceli da razmisljamo o pojacanjima, pa su vec potpisana dva a treci je vrlo blizu. Sa 36 utakmica za 6 meseci smo zaradili preko 8 miliona (ako ih ovi ne ukradu), a sledecih 18 do Juna mozemo igrati i sa juniroima. Koliko god delovalo cudno, Partizan je najblizi do kvalifikacija za LS. Titula je Zvezdina.

Limena brigada iz bagdada

pre 8 godina

Džabe se zanositi, nikakve ovde promene neće doneti rotacije, i to je bilo jasno još kad je premijer francuske na poklon dobio dres...

Bivsi as Rome i Partizana

pre 8 godina

Ovo sam cekao 15 godina, da nam trener bude covek koji je veoma inteligentan, kao sportski direktor se pokazao odlicno, zasluzan za dolazak Zuke, Moreire... Autoritet

Dosta bre vise

pre 8 godina

Milinkovic je trener a Drula i pogotovo Tomic su samo bivsi fudbaleri. Mozda ce nekad i biti treneri al zar na partizanu da se uce. Ovo dodje sa konja na magarca.

Ljuba Moljac

pre 8 godina

@sovuljaga. Pa poenta bi bila da su svi otisli,a nisu,poenta bi bila da su dosli novi ljudi,a nisu nego su dosli stari koji su isto dokazano neuspesni,ostali su isti oni koji su napravili ovaj krs od ekipe i dzaba promena 10 trenera nema tu bolje igre,vi se lozite da ste nesto kao bolji od Zvezde u evropi,a realnost je da ste ista boranija kao i oni stim sto se oni izbrukaju odma na pocetku pa su mirni kasnije,a vi se blamirate svako kolo pa ako i upadnete u grupu tu nastavite brukanje(izuzetak je ova sezona) u svim ostalima do sad ste bili kanta za napucavanje i medju najgorima ste ekipama,drzite dosta negatinih rekorda.

Royal

pre 8 godina

@Bobadiljac....brzo si zaboravio...i Jojica,Kojica, i Gameira...a verujem i Aleksandra Djordjevica i D.Kecmana...idi na youtube podseti se...

Audi

pre 8 godina

Ima dve vrste ljudi :jedni koji samo kritikuju i nista im nije dobro,uvek su negativni,zajedljivi - pre podne mrze sebe,popodne ceo svet. ...I druga vrsta ljudi: koji su pozitivni,uvek prvo sagledaju situaciju pa onda daju svoj sud,nađu najbolje u čoveku i pohvale ga,i ne misle nikom loše, a još manje nekoga za nešto ubeđuju jer je to besmisleno,biraju isto pozitivne osobe a ne one koje im oduzimaju energiju- e tako se sada oni "prvi" ponašaju prema Tomiću, a mi "drugi ga pamtimo po dobrim igrama za klub i dobro odradjenog prelaznom roku kao sp.direktora! Srećno Tomicu!

Mega Leks

pre 8 godina

Žao mi je Drulovića, ali je i sam kriv što se pruhvatio posla kojem nije dorastao.
Prokockati 6 bodova iz prva dva meča za evropsko proleće, još ne verujem da se to dogodilo...
Teško će on nadalje do nekog ozbiljnog posla.
Tomić, videćemo, ima pred sobom sezonu bez pritiska u kojoj je jedini cilj biti drugi na kraju i spremiti tim za Ligu Evrope sledeće godine, nijedan trener Partizana u prethodnih ko zna koliko godina nije mogao da opuštenije vodi tim.

derek-burek

pre 8 godina

@jegulja
Ne ja nisam napaljeni klinac,vec veliki poznavalc fudbala tako da mogu da ti dam jos jedan podatak koji mozda niste znali:
-Partizan je tim koji je prodao najvise igraca mladjih od 21 godine u poslednjih 30 godina i mnogi oni su postali fenomenalni evropski igraci cak je jedan dobio i prestiznu italijansku nagradu NeoMasteroFutboll za najboljeg mladog igraca te lige.

Grof

pre 8 godina

Ovaj ako vas ne izvadi niko nece ubedjen sam da je gori trener od Drulovica i Milinkovica, jedini spas ako dovedu jedno 3-4 kvalitetna igraca onda ce on nekako da izbori drugo mesto sa ovim kadrom sto je trenutno imace gore rezultate od ove dvojice

Gtr

pre 8 godina

Sto vam sad smeta Tomić. Dok je bio direktor dizali ste ga u zveze, trazili da se vrati na tu poziciju itd. Ova sezona je i onako izgubljena i eto prilike da opusteno vodi klub. Kad je dosao Stanojevic , ni on nije bio neko trenersko ime pa je postigao puno sa Patrizanom. Tomiću zelim puno sreće i uspeha u budućem radu, mislim da je dobro rešenje. Samo da je otisao ovaj Drulovic ( nikakav trener, niti ce kada biti) to je već pojačanje. Još da ode Babović i pola posla zavrseno. Napred Partizan!!!!

Bruno

pre 8 godina

Moje saucesce Partizanu, sad ste ga totalno sahranili. Oterati evropskog prvaka i proslavljenog fudbalera i staviti neiskusnog trenera da se uci na Partizanu je totalno van pameti. Drulovicu puno srece u nastavku karijere, ti si stvoren za mnogo veca dela, a ne sa ovim neznalicama da radis.

stradivari

pre 8 godina

Zelim mu srecu neosporno.
..samo cekam dan kada ce neki veliki klub u evropi da preuzme trener koji pre toga nije trenirao ni jedan jedini klub...samo u zemlji Srbiji.
...A inace je danas svemocni Tole izjavio da nam se crno pise,pa mislim da je i ovo deo tog crnjaka...

zoran

pre 8 godina

Trener mora da bude vodja da ima autoritet. To nisu Drulovic a ni Bozic. ocigledno da se od prvog dana odvijala neka tiha borba i onda kad nema jedinstva imas najgoru sezonu u istiriji kluba. Ako su pametni treba da prodaju sve igrace koji imaju ugovore na manje od 2god Zivkovic Saponjic i praviti nove dovesti mlade neafirmisane igrace i ovu polusezonu iskoristiti da se napravi okosnica tima i onda na leto dovesti 2 proverena igraca i imamo ekipu 1.avgusta koja je uigrana

joca

pre 8 godina

treba dati svakom sansu.tako je kako je.i stanojevic nije imao neko iskustvo kao trener, pa je bio kolko tolko uspesan.lothar mateus isto tako.

daddy cool

pre 8 godina

Ne znam sta ce biti, ali ovaj covek je odradio najbolji prelazni rok u Partizanu u poslednjih 25 godina kao predsednik. Nek ti je sa srecom Ivane!!!

izadji iz sela!

pre 8 godina

nemam nista protiv tomica,zna se da fkp forsira svoju skolu,sto je ok,ali ljudi koji vode klub,gori od ovih iz kalafornije!!!

realno

pre 8 godina

promena trenera je samo koska koja se baci da se oko toga zabavlja masa.
problem je igracki kadar koji nije ni za drugu ligu. a evo ko nas pojacava - penzioner jovanovic. da umres od smeha.
evo murinjo je sloboda. ne bi vredelo ni on da dodje.
nazalost, treba zaboraviti fudbal ovde. propast kompletna.
zvezdasi ce se otrezniti kad pocnu kvalifikacije.

Sergio

pre 8 godina

Izuzetno inteligentan i harizmatičan čovek, bio je i takav igrač. Igrao je u velikim klubovima i ozbiljnim ligama. Dok je bio direktor napravio je ekipu najbolju u zadnjih 10 godina, i Stanojević i Jokanović su vodili tim koga je on selektirao. Ova sezona je i onako izgubljena i eto prilike da spremi ekipu za narednu godinu. Bilo je još trenera bez iskustva, pa su postigli puno sa Patrizanom. Tomiću zelim puno sreće i uspeha u budućem radu, mislim da je dobro rešenje. Još da malo naprave selekciju, da ode Babović, Živko, Džigi, Fabrisio, dovedu šta nam treba i biće to OK. Samo napred!

veliki strumf

pre 8 godina

Za 8 kola prepolovice Zvezdinu prednost preko noci, garant :-) To jos nijednom treneru nije poslo za rukom, dugo ce se pricati o tom Tomicevom poduhvatu. Pitanje je samo na koliko ce prednost narasti za tih preostalih 8 kola!

lemi

pre 8 godina

Meni nije jasno sta ovi rade. Zasto je Drulovic zamenjen??? Pa covek je preuzeo letargicnu ekipu koju uopste nije selektirao i sad posle 5 utakmica treba da leti? Ne kazem da je on dobar trener ali ko ga postavi ako nije dobar trener??? Mi nismo normalni majke mi!!! . Svaka cast Tomiću ali on je trebao jos da se kali negde. Sad mi ocekujemo da ce on kao Rambo (iz akcionih filmova) da spase ceo svet od najezde "propasti".
Uprava... ccc... mi videli od komsija da se malo radi pod otkazom pa kad treba neka lova da kapne onda ajd ne moraju izbori. Pa gde to ima da funkcioneri sami sebe smenjuju i opet vracaju u iste fotelje. Smesni su i Partizan i Zvezda. Ja znam da cu dok ima Partizana ici na utakmice ali kako stvari stoje mislim da to nece potrajati u nedogled.

Dzoni-1970-Bg

pre 8 godina

Za Drulovica sam odmah rekao da bih voleo da gresim ali da mislim da ce biti totalni promasaj, i na kraju sam bio u pravu. Za Tomica ne mogu da kazem da je promasaj, bar ce znati da motivise igrace i da podvikne kada treba, ako nista drugo, a ne kao ovi pre njega...

runner

pre 8 godina

Што се шампионске титуле тиче она је изгубљена па изгубљена па и да Муриња доведемо. Овај Томић је за разлику од Кизе доказао да бар зна да скаутира играче, сетимо се трија Мореира, Жука и Диара, док је Миленковић отерао на позајмицу и оно што би нам добро дошло попут Филипа Кнежевића и Ашковског. О Друловићу не вреди трошити речи. Доказ томе колики је и какав је тренер је чињеница да на свом буњишту није успео изгубити са 2:0 и пласирати се у 1/16 финала ЛЕ, на страну што нам је с њим забијао голове и односио бодов ко то није ни сањао пре почетка првенства.

todor

pre 8 godina

Treba raspustiti i rasprodati bar pola ekipe, dovesti sta se može dovesti od pojacanja i pozajmica i uigravati novi tim za kvalifikacije za Evropu kroz poluzenu kad smo vec izgubili titulu.

Otarasiti se Ostojica, Bandalovskog, Fabrisija, Lekovica, Babovica, Luke, Ninkovica, Bozinovskog, Saponjica na pozajmicu.
Komplet nova odbrana, dva stopera i desni bek. Fofana sa pozajmice, jos jedan napadac i bar jedan ofanzivni veznjak ako bi Zivko ostao do leta.