Utorak, 15.12.2015.

08:04

Jokić perfektno, Bobi opet bez minuta

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavlja sa odličnim igrama u NBA ligi.

Izvor: SO

Jokiæ perfektno, Bobi opet bez minuta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

rex

pre 8 godina

Bobi da igra bar po 10minuta imao bi tripl-dabl svaki put ;) poeni, skokovi, izgubljene lopte oupss jel se to računa?? :D Jokić baš razbija

toni bandera

pre 8 godina

Kako vam nije jasno, SA je klub gde Bobi nema bukvalno nikakvu sansu da zaigra. Što pre shvati da treba da ode u neki slabiji tim to ce biti bolje po njega i Srpsku kosarku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejanddddd, 15. decembar 2015 11:31)

Kako tebi nije jasno, SA je klub gde Bobi ima bukvalno jedinu šansu da zaigra za SA. A to je po meni san svakoga ko zaista voli da igra košarku. Ako uspe da se nametne, on je car, drugu šansu za takav nivo košarke neće imati, može da igra u raspalim ekipama NBA lige, ali tek tada ga treba sažaljevati, kao Bjelicu sada. Bjelica je užasno pogrešio, i izgleda da je i on sad u to uveren, čudi me da je tako naivno otišao u ekipu u kojoj njegova dalja karijera postaje besmislena. Njega mogu spasiti samo ozbiljne promene u toj ekipi ili trejd. Bobi ima za šta da se bori, i koliko god dugo budu računali na njega i kao 15-og igrača, ne treba da mu pada na pamet da mrda odatle. Sa Lenardom i Oldridžom ta ekipa će ostati moćna i u narednim godinama, njegovo je da se izbori za mesto u toj budućoj ekipi.

Milan

pre 8 godina

Bravo za Jokića, trener ga uvodi na kraju utakmice opet u igru kada se lomi rezultat, iako Žofri igra odlično. To pokazuje koliko igra zrelo i pametno... Već se primecuje ogromna razlika naspram početka sezone kada se srljao i pravio neke pocetnicke greske. Nikola vratio si veru Srbima u NBA :-)))

Darko

pre 8 godina

Jokić je fantastičan, samo tako da nastavi, svestran centar. Samo da igra na kvalifikacionom turniru za OI! Iskreno se nadam da će biti na spisku. Sa njim mi nećemo imati većih problema u kvalifikacijama.

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao sam nocas Jokica i odigrao je fenomenalno! Cim bi ušao umesto Lauvergna osetila bi se razlika pod košem i Denver tada proigra.Dečko me oduševljava,igra sa glavom,super je čuvao po meni fizički najjačeg centra NBA Howarda. Amerikanci su oduševljeni njegovom igrom i kamere su ga celo vreme stavljale u kadar kao da je buduca zvezda. Bobija mi je zao,nece se naigrati u Spursima,nepravedno mu Greg ne daje šansu.A Bijelica me duboko razočarao,iz utakmice u utakmicu sve je gori,čak i onaj panj od Rudeža bolje igra i dobit će šansu a Bijelica će na klupu jer po igri i zalaganju,klupu je zaslužio.

Luka

pre 8 godina

Pa ljudi, čemu se čudite? Je li ijedna petica preko 2,15 nešto uradila u NBA. Prosto, fizički je nemoguće igrati NBA košarku sa tom građom. I kad bi se sve kockice poklopile, Bobi bi imao maksimalno 5-6 minuta po meču, tako da treba ostaviti čoveka na miru. Takve pare se ne odbijaju, neka ga, neka obezbedi egzistenciju, i proba ponekad da pomogne reprezentaciji. Šteta je za nas što nije ostao u Evropi, ali šta sad, tako je kako je...

Nenad Stefan

pre 8 godina

Naša 2 fantastična centra! "Ludi" Srbin i luđa Amerika! Navijači ga vole, dobar igrač, a oni ga drže na klupi! Čudna logika!

dejanddddd

pre 8 godina

Kako vam nije jasno, SA je klub gde Bobi nema bukvalno nikakvu sansu da zaigra. Što pre shvati da treba da ode u neki slabiji tim to ce biti bolje po njega i Srpsku kosarku.

Styx river

pre 8 godina

Vec par puta se desava da pored Jokicevih dobrih partija ljudi njega najmanje komentarisu, a baziraju se na to sto Bobi ne dobija sansu. Joka odlican u trecem delu, kada su Rockitsi imali i dvocifrenu prednost, a Denver do kraja cetvrtine stigao i prestigao. Jesu kosgeterski vodecu ulogu odigrali Barton i Harris, ali Joka nije masio iz igre, ni sa penala, bio je siguran pouzdan, kao da mu je deset godina vise. Imao je vise minuta na kraju od Farida i od Zofrija, a ubedljivo najveci +- od svih igraca Nuggetsa. Sto je tice Bobija, smesno je sto ovde neki misle da znaju bolje od visestrukog NBA prvaka, legende, i sigurno omiljenog trenera po misljenju igraca. Pa nije ovo Evroliga. Mora neko i rezerva da bude, pa i na tribinama.

how yes no

pre 8 godina

Au niste bas cisti vi macici, hocu reci bobinatorcici. Ne znam u kom ste univerzumu ocekivali, gledajuci roster Sparsa, da Bobi bude ista vise od jeftinog grejaca klupe kog timovi uzimaju kad hoce da cuvaju salary cap. Osim ako niste od onih koji su NBA poceli i prestali da gledaju kod Divca i Stojakovica...onda mi je jasno.

Zeljko

pre 8 godina

@Trenutno igra u najsavrsenijoj organizaciji NBA u najboljoj fransizi SPURS sa jednim od najboljih trenefa ikada POPOVICEM i nekim od najboljih igraca poput Duncana,Ginobilija...Bas mu lose@

Sve si lepo napisao osim ovoga IGRA.Mozda igra u diskoteci ili na zurkama ali kosarku ne igra a samim tim sto ne igra on propada.

BC 20

pre 8 godina

Kakva su samo franšiza Spursi, to je neverovatno. Kakav je Greg majstor. Iako je imao loše prvenstvo Evrope, Parker igra jako dobro. Ne uzima puno šuteva, ali ima FG 56.2%,i 3PT 40%. Leonard igra izuezetno u oba smera, Timi legenda onoliko koliko im treba, Manu je uvek tu da odradi svoj deo kolača kao šesti. Jedino još da Grin digne svoj procenat za 3. Već 3 godina ova generacija se otpisuje, ali oni još uvek traju, daju značajan doprinos ekipi. Ratnici jesu najjači trenutno, ali Spursi su veoma veoma blizu, i ako sve bude kako treba, to će da bude izuzetno finale Zapada. Iako je još rano, ne vidim tko može da zaustavi ovakav ishod na kraju.

voodoo

pre 8 godina

Jokic ogroman potencijal i buducnost nase kosarke na poziciji centra, covece samo 20 godina, za te godine njegove partije su fenomenalne protiv najjacih centara na svetu. Sa druge strane ne znam sta ste ocekivali od Bobija, jasno je da je on dosao u San Antonio na probu, on je licno od uvek zeleo u Nba i pored realno mnogo toga sto mu ne ide u prilog da tamo igra odlucio je da proba. A ne ide mu mnogo toga realna, kod njih je tranzicija mnogo brza nego u evropi, a Bobi je i u evropi imao problema sa brzom tranzicijom od kosa do kosa, kretnja u napadu takodje jako brza i niko nece cekati njega kao u zvezdi da se postavi na mesto koje mu odgovara jer u ekipi koja je svake godine u plej-ofu ima mnogo precih igraca za koje se rade akcije, i jos dosta toga. E sad ja licno mislim da ke Greg Popovic jedan od najboljih trenera u ovom sportu ikada i da ce Bobi jos dobijati sanse u nekim utakmicama kao sto je bio dobio solidnu minutazu u 2 do sada i lepo odigrao, jer Popovic iako ima i prvog i drugog centra zna da Nba sezona traje dugo, protivnici su razliciti i povrede su moguce, tako da pored treniranja mora svoje rezerve da drzi i koliko toliko uigrane. Mislim da Bobi nije pogresio, zelja skoro svakog kosarkasa je na kraju Nba, i ako ne bude imao vise sansi i priliku za standardnu minutazu, a ne samo po potrebi opet mislim da ce dosta napredovati, a pritom nemojte da zaboravite da njegova povreda koju je imao i taj problem je nesto sto nije kao obicna povreda vec prati igraca do kraja karijere i mora non stop da pazi na to.

Boston

pre 8 godina

Dusa me boli zbog Bobija. Da je u bilo kom drugom klubu u NBA bio bi sigurno najbolji ruki sezone.
(Mile Knjaževac, 15. decembar 2015 08:28)

Ahahahahaha... Neverovatno znaci koliko se lozite. I ne cudi me, verovatno pratis NBA od ove sezone.

tesla

pre 8 godina

Pa neka ova sezona bude za učenje, on i ovako može napredovati, koliko se sjećam ni Divac se u prvoj sezoni nije previše naigrao. Sjećam se kako sam čitao izjavu Divca da ga je na treninzima Jabbar (možda i Magic) učio da kada je leđima prema košu, po rukama igrača (koji ga čuva) na svojim leđima, može osjetiti na kojoj je nozi tom igraču težište te na koju stranu da se okrene da lakše prođe do koša. Neka Bobi samo trenira s ovima već će napredovati.

dare

pre 8 godina

I Dražen je bio u izuzetnoj ekipi Portlandu(te god.igrala finale)ali je malo igrao.Jako konkurenciju je imao na bekovskoj liniji Porter,Dreksler,Endz...Znaci proigrao je tek u Nju Dzerziju..Ipak mislim da je Bobi za NBA,jednostavno kada bi igrao u nekoj ekipi startera po 30min,imao bi lagano 10+poena i 10+skoka...

Sima

pre 8 godina

Bobi postao maskota tamo. Publika ga lozi zbog gradje, a ovde se dezurni strucnjaci loze da je on tata za NBA. Sad ce neko da se javi da nam objasni kako on svaku drugi odmara jer ne zeli Greg da rizikuje neku povredu cuva ga za finale.

petarczv

pre 8 godina

Inace posle nocasnje utakmice san antonio je prvi u ligi ispred golden stejta po prosecnoj razlici poena kojom dobijaju svoje protivnike a ona iznosi impresivnih 13,2p dok gsw dobija sa 13,1p po utakmici. Jedva cekam duel ove dve najbolje ekipe u ligi i leonarda najboljeg defanzivca lige koji ce cuvati curryja najboljeg ofanzivca. Prosle godine je sanantonio jedini dobio gsw 2 puta. Eto clan takve ekipe je nas bobi i po njegovim postovima je jako srecan tamo a ima i ogromnu podrsku u san antoniu za kratko vreme je postao popularniji nego sto je u evropi ikad bio i to mu prija. Dobice on svoju sansu...

mostarac

pre 8 godina

Jeste naporni covjece sa tim Bobanom, obicni panj koji sluzi ko cirkuška atrakcija da zabavlja navijace u pauzama, zato su mu I dali minimalac na 1 sezonu, nesto sto je bio skalabrini u Celticsima. Mogli bi za promjenu pratit malo vise razvoj Jokića koji me kao ljubitelja košarke oduševljava,napravit koji veći intervju sa njim, dečko jedva punoljetan, a glavom( ne bukvalno ) ubija amere I u tandemu s Nurkićem bi mogao pokidat Nba za koju godinu ako Denver nadje kojeg finog playa I zadrzi ovu ekipu.

drvobradi

pre 8 godina

Da je dobro za Bobija, nije, mada verujem da ce do plejofa dobijati poneku sansu. Ali mu ova sezona nece skoditi, cak i da se vrati u Evropu bice fizicki spremniji barem za 50%.
@Mile Knjaževac
Ma kako da ne. Pogledaj Bjelicu u Minesoti, dobro je kada mu 2 puta dodaju loptu a da nije u poslednje 2s. U mnogim timovima bi video loptu jedino ako je ponese od kuce.

Sale

pre 8 godina

Od tima koji sam gotivio, Sparsi su zbog Gregovog odnosa prema Bobiju postali tim koji prezirem. Kao da čovek pojma nema šta bi sa njim. Kupio ga je da bude sparing partner na treninzima Dankanu i Vestu, čovek pokazao da zaslužuje bar 10 minuta po meču ako ne i više...i sad nema ideju šta da radi sa njim...ako ga trejduju, konkurencija za siću dobija sasvim solidnog centra...pa bre bre Boner,eeej Boner dobija minute...Bobi je za njega Vilt Čembrlen...Miško, ako ovo čitaš...ti si ga prodao tamo, verujem u najboljoj nameri, ali Bobiška nam vene...ako si toliko mag, učini nešto molim te kao najrođenijeg. Nema Bobi 21 godinu.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Odvratni SAS! Nikad ih nisam gotivio, ali sada ih bukvalno mrzim. Pa zasto ste dovodili coveka od 27 god????? Da ga zaj......te???

vu

pre 8 godina

Dosta bre vise sa tim komentarima kako ga sazaljevate i kako je on jadan..Trenutno igra u najsavrsenijoj organizaciji NBA u najboljoj fransizi SPURS sa jednim od najboljih trenefa ikada POPOVICEM i nekim od najboljih igraca poput Duncana,Ginobilija...Bas mu lose? Pa covek bi se prvi vratio da mu je lose,nema bolje mesto za njegov napredak nego tamo,on bi dominirao ovde ali ne i napredovao jer tamo uci finese,pas iza ledja u onoj utakmici? Plus kad dodamo na to da ima MILIONČE u dzepu o cemu vi pricate?? Bobi samo radi a minuti ce doci majstore u dobrim si rukama!

panke

pre 8 godina

kako mi je smesna ova masa sto se lozila na Bobija, kao sada ce Greg Srbin od njega da napravi najboljeg centra lige,buduci centar za reprezentaciju, ovo-ono, ima da daje po 100 poena na utakmici i te fore,a ovaj ni ne zna da ga ima u timu... Bobi ju je ovo extra jer ce da mazne kintu, ali nece nimalo napredovati, jer ne igra, a te fore da je extra sto upste trenira sa Dankanom i kompanijom su smesne, dzaba sve ako ne igras, nemas samopouzdanja i nisi u ritmu.. neka se vrati u evropu i neka tu igra, nije on za NBA.... dobar je momak zelim mu sve najbolje, ali treba biti realan, decko nema kvalitet i za NBA, ali za evropu je tata, pogotovo jer nema pravu konkurenciju... najbolji igraci idu u NBA, sto podrazumeva da su i najbolji centri tamo, pa ovde nema ko da ga cuva i zato dominira... sportski pozrav za sve realne

vu

pre 8 godina

Dosta bre vise sa tim komentarima kako ga sazaljevate i kako je on jadan..Trenutno igra u najsavrsenijoj organizaciji NBA u najboljoj fransizi SPURS sa jednim od najboljih trenefa ikada POPOVICEM i nekim od najboljih igraca poput Duncana,Ginobilija...Bas mu lose? Pa covek bi se prvi vratio da mu je lose,nema bolje mesto za njegov napredak nego tamo,on bi dominirao ovde ali ne i napredovao jer tamo uci finese,pas iza ledja u onoj utakmici? Plus kad dodamo na to da ima MILIONČE u dzepu o cemu vi pricate?? Bobi samo radi a minuti ce doci majstore u dobrim si rukama!

petarczv

pre 8 godina

Inace posle nocasnje utakmice san antonio je prvi u ligi ispred golden stejta po prosecnoj razlici poena kojom dobijaju svoje protivnike a ona iznosi impresivnih 13,2p dok gsw dobija sa 13,1p po utakmici. Jedva cekam duel ove dve najbolje ekipe u ligi i leonarda najboljeg defanzivca lige koji ce cuvati curryja najboljeg ofanzivca. Prosle godine je sanantonio jedini dobio gsw 2 puta. Eto clan takve ekipe je nas bobi i po njegovim postovima je jako srecan tamo a ima i ogromnu podrsku u san antoniu za kratko vreme je postao popularniji nego sto je u evropi ikad bio i to mu prija. Dobice on svoju sansu...

Boston

pre 8 godina

Dusa me boli zbog Bobija. Da je u bilo kom drugom klubu u NBA bio bi sigurno najbolji ruki sezone.
(Mile Knjaževac, 15. decembar 2015 08:28)

Ahahahahaha... Neverovatno znaci koliko se lozite. I ne cudi me, verovatno pratis NBA od ove sezone.

dare

pre 8 godina

I Dražen je bio u izuzetnoj ekipi Portlandu(te god.igrala finale)ali je malo igrao.Jako konkurenciju je imao na bekovskoj liniji Porter,Dreksler,Endz...Znaci proigrao je tek u Nju Dzerziju..Ipak mislim da je Bobi za NBA,jednostavno kada bi igrao u nekoj ekipi startera po 30min,imao bi lagano 10+poena i 10+skoka...

drvobradi

pre 8 godina

Da je dobro za Bobija, nije, mada verujem da ce do plejofa dobijati poneku sansu. Ali mu ova sezona nece skoditi, cak i da se vrati u Evropu bice fizicki spremniji barem za 50%.
@Mile Knjaževac
Ma kako da ne. Pogledaj Bjelicu u Minesoti, dobro je kada mu 2 puta dodaju loptu a da nije u poslednje 2s. U mnogim timovima bi video loptu jedino ako je ponese od kuce.

BC 20

pre 8 godina

Kakva su samo franšiza Spursi, to je neverovatno. Kakav je Greg majstor. Iako je imao loše prvenstvo Evrope, Parker igra jako dobro. Ne uzima puno šuteva, ali ima FG 56.2%,i 3PT 40%. Leonard igra izuezetno u oba smera, Timi legenda onoliko koliko im treba, Manu je uvek tu da odradi svoj deo kolača kao šesti. Jedino još da Grin digne svoj procenat za 3. Već 3 godina ova generacija se otpisuje, ali oni još uvek traju, daju značajan doprinos ekipi. Ratnici jesu najjači trenutno, ali Spursi su veoma veoma blizu, i ako sve bude kako treba, to će da bude izuzetno finale Zapada. Iako je još rano, ne vidim tko može da zaustavi ovakav ishod na kraju.

Milan

pre 8 godina

Bravo za Jokića, trener ga uvodi na kraju utakmice opet u igru kada se lomi rezultat, iako Žofri igra odlično. To pokazuje koliko igra zrelo i pametno... Već se primecuje ogromna razlika naspram početka sezone kada se srljao i pravio neke pocetnicke greske. Nikola vratio si veru Srbima u NBA :-)))

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao sam nocas Jokica i odigrao je fenomenalno! Cim bi ušao umesto Lauvergna osetila bi se razlika pod košem i Denver tada proigra.Dečko me oduševljava,igra sa glavom,super je čuvao po meni fizički najjačeg centra NBA Howarda. Amerikanci su oduševljeni njegovom igrom i kamere su ga celo vreme stavljale u kadar kao da je buduca zvezda. Bobija mi je zao,nece se naigrati u Spursima,nepravedno mu Greg ne daje šansu.A Bijelica me duboko razočarao,iz utakmice u utakmicu sve je gori,čak i onaj panj od Rudeža bolje igra i dobit će šansu a Bijelica će na klupu jer po igri i zalaganju,klupu je zaslužio.

voodoo

pre 8 godina

Jokic ogroman potencijal i buducnost nase kosarke na poziciji centra, covece samo 20 godina, za te godine njegove partije su fenomenalne protiv najjacih centara na svetu. Sa druge strane ne znam sta ste ocekivali od Bobija, jasno je da je on dosao u San Antonio na probu, on je licno od uvek zeleo u Nba i pored realno mnogo toga sto mu ne ide u prilog da tamo igra odlucio je da proba. A ne ide mu mnogo toga realna, kod njih je tranzicija mnogo brza nego u evropi, a Bobi je i u evropi imao problema sa brzom tranzicijom od kosa do kosa, kretnja u napadu takodje jako brza i niko nece cekati njega kao u zvezdi da se postavi na mesto koje mu odgovara jer u ekipi koja je svake godine u plej-ofu ima mnogo precih igraca za koje se rade akcije, i jos dosta toga. E sad ja licno mislim da ke Greg Popovic jedan od najboljih trenera u ovom sportu ikada i da ce Bobi jos dobijati sanse u nekim utakmicama kao sto je bio dobio solidnu minutazu u 2 do sada i lepo odigrao, jer Popovic iako ima i prvog i drugog centra zna da Nba sezona traje dugo, protivnici su razliciti i povrede su moguce, tako da pored treniranja mora svoje rezerve da drzi i koliko toliko uigrane. Mislim da Bobi nije pogresio, zelja skoro svakog kosarkasa je na kraju Nba, i ako ne bude imao vise sansi i priliku za standardnu minutazu, a ne samo po potrebi opet mislim da ce dosta napredovati, a pritom nemojte da zaboravite da njegova povreda koju je imao i taj problem je nesto sto nije kao obicna povreda vec prati igraca do kraja karijere i mora non stop da pazi na to.

mostarac

pre 8 godina

Jeste naporni covjece sa tim Bobanom, obicni panj koji sluzi ko cirkuška atrakcija da zabavlja navijace u pauzama, zato su mu I dali minimalac na 1 sezonu, nesto sto je bio skalabrini u Celticsima. Mogli bi za promjenu pratit malo vise razvoj Jokića koji me kao ljubitelja košarke oduševljava,napravit koji veći intervju sa njim, dečko jedva punoljetan, a glavom( ne bukvalno ) ubija amere I u tandemu s Nurkićem bi mogao pokidat Nba za koju godinu ako Denver nadje kojeg finog playa I zadrzi ovu ekipu.

Styx river

pre 8 godina

Vec par puta se desava da pored Jokicevih dobrih partija ljudi njega najmanje komentarisu, a baziraju se na to sto Bobi ne dobija sansu. Joka odlican u trecem delu, kada su Rockitsi imali i dvocifrenu prednost, a Denver do kraja cetvrtine stigao i prestigao. Jesu kosgeterski vodecu ulogu odigrali Barton i Harris, ali Joka nije masio iz igre, ni sa penala, bio je siguran pouzdan, kao da mu je deset godina vise. Imao je vise minuta na kraju od Farida i od Zofrija, a ubedljivo najveci +- od svih igraca Nuggetsa. Sto je tice Bobija, smesno je sto ovde neki misle da znaju bolje od visestrukog NBA prvaka, legende, i sigurno omiljenog trenera po misljenju igraca. Pa nije ovo Evroliga. Mora neko i rezerva da bude, pa i na tribinama.

Darko

pre 8 godina

Jokić je fantastičan, samo tako da nastavi, svestran centar. Samo da igra na kvalifikacionom turniru za OI! Iskreno se nadam da će biti na spisku. Sa njim mi nećemo imati većih problema u kvalifikacijama.

Sima

pre 8 godina

Bobi postao maskota tamo. Publika ga lozi zbog gradje, a ovde se dezurni strucnjaci loze da je on tata za NBA. Sad ce neko da se javi da nam objasni kako on svaku drugi odmara jer ne zeli Greg da rizikuje neku povredu cuva ga za finale.

toni bandera

pre 8 godina

Kako vam nije jasno, SA je klub gde Bobi nema bukvalno nikakvu sansu da zaigra. Što pre shvati da treba da ode u neki slabiji tim to ce biti bolje po njega i Srpsku kosarku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejanddddd, 15. decembar 2015 11:31)

Kako tebi nije jasno, SA je klub gde Bobi ima bukvalno jedinu šansu da zaigra za SA. A to je po meni san svakoga ko zaista voli da igra košarku. Ako uspe da se nametne, on je car, drugu šansu za takav nivo košarke neće imati, može da igra u raspalim ekipama NBA lige, ali tek tada ga treba sažaljevati, kao Bjelicu sada. Bjelica je užasno pogrešio, i izgleda da je i on sad u to uveren, čudi me da je tako naivno otišao u ekipu u kojoj njegova dalja karijera postaje besmislena. Njega mogu spasiti samo ozbiljne promene u toj ekipi ili trejd. Bobi ima za šta da se bori, i koliko god dugo budu računali na njega i kao 15-og igrača, ne treba da mu pada na pamet da mrda odatle. Sa Lenardom i Oldridžom ta ekipa će ostati moćna i u narednim godinama, njegovo je da se izbori za mesto u toj budućoj ekipi.

tesla

pre 8 godina

Pa neka ova sezona bude za učenje, on i ovako može napredovati, koliko se sjećam ni Divac se u prvoj sezoni nije previše naigrao. Sjećam se kako sam čitao izjavu Divca da ga je na treninzima Jabbar (možda i Magic) učio da kada je leđima prema košu, po rukama igrača (koji ga čuva) na svojim leđima, može osjetiti na kojoj je nozi tom igraču težište te na koju stranu da se okrene da lakše prođe do koša. Neka Bobi samo trenira s ovima već će napredovati.

Sale

pre 8 godina

Od tima koji sam gotivio, Sparsi su zbog Gregovog odnosa prema Bobiju postali tim koji prezirem. Kao da čovek pojma nema šta bi sa njim. Kupio ga je da bude sparing partner na treninzima Dankanu i Vestu, čovek pokazao da zaslužuje bar 10 minuta po meču ako ne i više...i sad nema ideju šta da radi sa njim...ako ga trejduju, konkurencija za siću dobija sasvim solidnog centra...pa bre bre Boner,eeej Boner dobija minute...Bobi je za njega Vilt Čembrlen...Miško, ako ovo čitaš...ti si ga prodao tamo, verujem u najboljoj nameri, ali Bobiška nam vene...ako si toliko mag, učini nešto molim te kao najrođenijeg. Nema Bobi 21 godinu.

panke

pre 8 godina

kako mi je smesna ova masa sto se lozila na Bobija, kao sada ce Greg Srbin od njega da napravi najboljeg centra lige,buduci centar za reprezentaciju, ovo-ono, ima da daje po 100 poena na utakmici i te fore,a ovaj ni ne zna da ga ima u timu... Bobi ju je ovo extra jer ce da mazne kintu, ali nece nimalo napredovati, jer ne igra, a te fore da je extra sto upste trenira sa Dankanom i kompanijom su smesne, dzaba sve ako ne igras, nemas samopouzdanja i nisi u ritmu.. neka se vrati u evropu i neka tu igra, nije on za NBA.... dobar je momak zelim mu sve najbolje, ali treba biti realan, decko nema kvalitet i za NBA, ali za evropu je tata, pogotovo jer nema pravu konkurenciju... najbolji igraci idu u NBA, sto podrazumeva da su i najbolji centri tamo, pa ovde nema ko da ga cuva i zato dominira... sportski pozrav za sve realne

Novosadjanin.

pre 8 godina

Odvratni SAS! Nikad ih nisam gotivio, ali sada ih bukvalno mrzim. Pa zasto ste dovodili coveka od 27 god????? Da ga zaj......te???

Luka

pre 8 godina

Pa ljudi, čemu se čudite? Je li ijedna petica preko 2,15 nešto uradila u NBA. Prosto, fizički je nemoguće igrati NBA košarku sa tom građom. I kad bi se sve kockice poklopile, Bobi bi imao maksimalno 5-6 minuta po meču, tako da treba ostaviti čoveka na miru. Takve pare se ne odbijaju, neka ga, neka obezbedi egzistenciju, i proba ponekad da pomogne reprezentaciji. Šteta je za nas što nije ostao u Evropi, ali šta sad, tako je kako je...

Nenad Stefan

pre 8 godina

Naša 2 fantastična centra! "Ludi" Srbin i luđa Amerika! Navijači ga vole, dobar igrač, a oni ga drže na klupi! Čudna logika!

dejanddddd

pre 8 godina

Kako vam nije jasno, SA je klub gde Bobi nema bukvalno nikakvu sansu da zaigra. Što pre shvati da treba da ode u neki slabiji tim to ce biti bolje po njega i Srpsku kosarku.

how yes no

pre 8 godina

Au niste bas cisti vi macici, hocu reci bobinatorcici. Ne znam u kom ste univerzumu ocekivali, gledajuci roster Sparsa, da Bobi bude ista vise od jeftinog grejaca klupe kog timovi uzimaju kad hoce da cuvaju salary cap. Osim ako niste od onih koji su NBA poceli i prestali da gledaju kod Divca i Stojakovica...onda mi je jasno.

Zeljko

pre 8 godina

@Trenutno igra u najsavrsenijoj organizaciji NBA u najboljoj fransizi SPURS sa jednim od najboljih trenefa ikada POPOVICEM i nekim od najboljih igraca poput Duncana,Ginobilija...Bas mu lose@

Sve si lepo napisao osim ovoga IGRA.Mozda igra u diskoteci ili na zurkama ali kosarku ne igra a samim tim sto ne igra on propada.

rex

pre 8 godina

Bobi da igra bar po 10minuta imao bi tripl-dabl svaki put ;) poeni, skokovi, izgubljene lopte oupss jel se to računa?? :D Jokić baš razbija

Sale

pre 8 godina

Od tima koji sam gotivio, Sparsi su zbog Gregovog odnosa prema Bobiju postali tim koji prezirem. Kao da čovek pojma nema šta bi sa njim. Kupio ga je da bude sparing partner na treninzima Dankanu i Vestu, čovek pokazao da zaslužuje bar 10 minuta po meču ako ne i više...i sad nema ideju šta da radi sa njim...ako ga trejduju, konkurencija za siću dobija sasvim solidnog centra...pa bre bre Boner,eeej Boner dobija minute...Bobi je za njega Vilt Čembrlen...Miško, ako ovo čitaš...ti si ga prodao tamo, verujem u najboljoj nameri, ali Bobiška nam vene...ako si toliko mag, učini nešto molim te kao najrođenijeg. Nema Bobi 21 godinu.

panke

pre 8 godina

kako mi je smesna ova masa sto se lozila na Bobija, kao sada ce Greg Srbin od njega da napravi najboljeg centra lige,buduci centar za reprezentaciju, ovo-ono, ima da daje po 100 poena na utakmici i te fore,a ovaj ni ne zna da ga ima u timu... Bobi ju je ovo extra jer ce da mazne kintu, ali nece nimalo napredovati, jer ne igra, a te fore da je extra sto upste trenira sa Dankanom i kompanijom su smesne, dzaba sve ako ne igras, nemas samopouzdanja i nisi u ritmu.. neka se vrati u evropu i neka tu igra, nije on za NBA.... dobar je momak zelim mu sve najbolje, ali treba biti realan, decko nema kvalitet i za NBA, ali za evropu je tata, pogotovo jer nema pravu konkurenciju... najbolji igraci idu u NBA, sto podrazumeva da su i najbolji centri tamo, pa ovde nema ko da ga cuva i zato dominira... sportski pozrav za sve realne

Novosadjanin.

pre 8 godina

Odvratni SAS! Nikad ih nisam gotivio, ali sada ih bukvalno mrzim. Pa zasto ste dovodili coveka od 27 god????? Da ga zaj......te???

mostarac

pre 8 godina

Jeste naporni covjece sa tim Bobanom, obicni panj koji sluzi ko cirkuška atrakcija da zabavlja navijace u pauzama, zato su mu I dali minimalac na 1 sezonu, nesto sto je bio skalabrini u Celticsima. Mogli bi za promjenu pratit malo vise razvoj Jokića koji me kao ljubitelja košarke oduševljava,napravit koji veći intervju sa njim, dečko jedva punoljetan, a glavom( ne bukvalno ) ubija amere I u tandemu s Nurkićem bi mogao pokidat Nba za koju godinu ako Denver nadje kojeg finog playa I zadrzi ovu ekipu.

Luka

pre 8 godina

Pa ljudi, čemu se čudite? Je li ijedna petica preko 2,15 nešto uradila u NBA. Prosto, fizički je nemoguće igrati NBA košarku sa tom građom. I kad bi se sve kockice poklopile, Bobi bi imao maksimalno 5-6 minuta po meču, tako da treba ostaviti čoveka na miru. Takve pare se ne odbijaju, neka ga, neka obezbedi egzistenciju, i proba ponekad da pomogne reprezentaciji. Šteta je za nas što nije ostao u Evropi, ali šta sad, tako je kako je...

Sima

pre 8 godina

Bobi postao maskota tamo. Publika ga lozi zbog gradje, a ovde se dezurni strucnjaci loze da je on tata za NBA. Sad ce neko da se javi da nam objasni kako on svaku drugi odmara jer ne zeli Greg da rizikuje neku povredu cuva ga za finale.

vu

pre 8 godina

Dosta bre vise sa tim komentarima kako ga sazaljevate i kako je on jadan..Trenutno igra u najsavrsenijoj organizaciji NBA u najboljoj fransizi SPURS sa jednim od najboljih trenefa ikada POPOVICEM i nekim od najboljih igraca poput Duncana,Ginobilija...Bas mu lose? Pa covek bi se prvi vratio da mu je lose,nema bolje mesto za njegov napredak nego tamo,on bi dominirao ovde ali ne i napredovao jer tamo uci finese,pas iza ledja u onoj utakmici? Plus kad dodamo na to da ima MILIONČE u dzepu o cemu vi pricate?? Bobi samo radi a minuti ce doci majstore u dobrim si rukama!

Boston

pre 8 godina

Dusa me boli zbog Bobija. Da je u bilo kom drugom klubu u NBA bio bi sigurno najbolji ruki sezone.
(Mile Knjaževac, 15. decembar 2015 08:28)

Ahahahahaha... Neverovatno znaci koliko se lozite. I ne cudi me, verovatno pratis NBA od ove sezone.

dejanddddd

pre 8 godina

Kako vam nije jasno, SA je klub gde Bobi nema bukvalno nikakvu sansu da zaigra. Što pre shvati da treba da ode u neki slabiji tim to ce biti bolje po njega i Srpsku kosarku.

drvobradi

pre 8 godina

Da je dobro za Bobija, nije, mada verujem da ce do plejofa dobijati poneku sansu. Ali mu ova sezona nece skoditi, cak i da se vrati u Evropu bice fizicki spremniji barem za 50%.
@Mile Knjaževac
Ma kako da ne. Pogledaj Bjelicu u Minesoti, dobro je kada mu 2 puta dodaju loptu a da nije u poslednje 2s. U mnogim timovima bi video loptu jedino ako je ponese od kuce.

Zeljko

pre 8 godina

@Trenutno igra u najsavrsenijoj organizaciji NBA u najboljoj fransizi SPURS sa jednim od najboljih trenefa ikada POPOVICEM i nekim od najboljih igraca poput Duncana,Ginobilija...Bas mu lose@

Sve si lepo napisao osim ovoga IGRA.Mozda igra u diskoteci ili na zurkama ali kosarku ne igra a samim tim sto ne igra on propada.

dare

pre 8 godina

I Dražen je bio u izuzetnoj ekipi Portlandu(te god.igrala finale)ali je malo igrao.Jako konkurenciju je imao na bekovskoj liniji Porter,Dreksler,Endz...Znaci proigrao je tek u Nju Dzerziju..Ipak mislim da je Bobi za NBA,jednostavno kada bi igrao u nekoj ekipi startera po 30min,imao bi lagano 10+poena i 10+skoka...

how yes no

pre 8 godina

Au niste bas cisti vi macici, hocu reci bobinatorcici. Ne znam u kom ste univerzumu ocekivali, gledajuci roster Sparsa, da Bobi bude ista vise od jeftinog grejaca klupe kog timovi uzimaju kad hoce da cuvaju salary cap. Osim ako niste od onih koji su NBA poceli i prestali da gledaju kod Divca i Stojakovica...onda mi je jasno.

petarczv

pre 8 godina

Inace posle nocasnje utakmice san antonio je prvi u ligi ispred golden stejta po prosecnoj razlici poena kojom dobijaju svoje protivnike a ona iznosi impresivnih 13,2p dok gsw dobija sa 13,1p po utakmici. Jedva cekam duel ove dve najbolje ekipe u ligi i leonarda najboljeg defanzivca lige koji ce cuvati curryja najboljeg ofanzivca. Prosle godine je sanantonio jedini dobio gsw 2 puta. Eto clan takve ekipe je nas bobi i po njegovim postovima je jako srecan tamo a ima i ogromnu podrsku u san antoniu za kratko vreme je postao popularniji nego sto je u evropi ikad bio i to mu prija. Dobice on svoju sansu...

toni bandera

pre 8 godina

Kako vam nije jasno, SA je klub gde Bobi nema bukvalno nikakvu sansu da zaigra. Što pre shvati da treba da ode u neki slabiji tim to ce biti bolje po njega i Srpsku kosarku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejanddddd, 15. decembar 2015 11:31)

Kako tebi nije jasno, SA je klub gde Bobi ima bukvalno jedinu šansu da zaigra za SA. A to je po meni san svakoga ko zaista voli da igra košarku. Ako uspe da se nametne, on je car, drugu šansu za takav nivo košarke neće imati, može da igra u raspalim ekipama NBA lige, ali tek tada ga treba sažaljevati, kao Bjelicu sada. Bjelica je užasno pogrešio, i izgleda da je i on sad u to uveren, čudi me da je tako naivno otišao u ekipu u kojoj njegova dalja karijera postaje besmislena. Njega mogu spasiti samo ozbiljne promene u toj ekipi ili trejd. Bobi ima za šta da se bori, i koliko god dugo budu računali na njega i kao 15-og igrača, ne treba da mu pada na pamet da mrda odatle. Sa Lenardom i Oldridžom ta ekipa će ostati moćna i u narednim godinama, njegovo je da se izbori za mesto u toj budućoj ekipi.

BC 20

pre 8 godina

Kakva su samo franšiza Spursi, to je neverovatno. Kakav je Greg majstor. Iako je imao loše prvenstvo Evrope, Parker igra jako dobro. Ne uzima puno šuteva, ali ima FG 56.2%,i 3PT 40%. Leonard igra izuezetno u oba smera, Timi legenda onoliko koliko im treba, Manu je uvek tu da odradi svoj deo kolača kao šesti. Jedino još da Grin digne svoj procenat za 3. Već 3 godina ova generacija se otpisuje, ali oni još uvek traju, daju značajan doprinos ekipi. Ratnici jesu najjači trenutno, ali Spursi su veoma veoma blizu, i ako sve bude kako treba, to će da bude izuzetno finale Zapada. Iako je još rano, ne vidim tko može da zaustavi ovakav ishod na kraju.

voodoo

pre 8 godina

Jokic ogroman potencijal i buducnost nase kosarke na poziciji centra, covece samo 20 godina, za te godine njegove partije su fenomenalne protiv najjacih centara na svetu. Sa druge strane ne znam sta ste ocekivali od Bobija, jasno je da je on dosao u San Antonio na probu, on je licno od uvek zeleo u Nba i pored realno mnogo toga sto mu ne ide u prilog da tamo igra odlucio je da proba. A ne ide mu mnogo toga realna, kod njih je tranzicija mnogo brza nego u evropi, a Bobi je i u evropi imao problema sa brzom tranzicijom od kosa do kosa, kretnja u napadu takodje jako brza i niko nece cekati njega kao u zvezdi da se postavi na mesto koje mu odgovara jer u ekipi koja je svake godine u plej-ofu ima mnogo precih igraca za koje se rade akcije, i jos dosta toga. E sad ja licno mislim da ke Greg Popovic jedan od najboljih trenera u ovom sportu ikada i da ce Bobi jos dobijati sanse u nekim utakmicama kao sto je bio dobio solidnu minutazu u 2 do sada i lepo odigrao, jer Popovic iako ima i prvog i drugog centra zna da Nba sezona traje dugo, protivnici su razliciti i povrede su moguce, tako da pored treniranja mora svoje rezerve da drzi i koliko toliko uigrane. Mislim da Bobi nije pogresio, zelja skoro svakog kosarkasa je na kraju Nba, i ako ne bude imao vise sansi i priliku za standardnu minutazu, a ne samo po potrebi opet mislim da ce dosta napredovati, a pritom nemojte da zaboravite da njegova povreda koju je imao i taj problem je nesto sto nije kao obicna povreda vec prati igraca do kraja karijere i mora non stop da pazi na to.

Nenad Stefan

pre 8 godina

Naša 2 fantastična centra! "Ludi" Srbin i luđa Amerika! Navijači ga vole, dobar igrač, a oni ga drže na klupi! Čudna logika!

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao sam nocas Jokica i odigrao je fenomenalno! Cim bi ušao umesto Lauvergna osetila bi se razlika pod košem i Denver tada proigra.Dečko me oduševljava,igra sa glavom,super je čuvao po meni fizički najjačeg centra NBA Howarda. Amerikanci su oduševljeni njegovom igrom i kamere su ga celo vreme stavljale u kadar kao da je buduca zvezda. Bobija mi je zao,nece se naigrati u Spursima,nepravedno mu Greg ne daje šansu.A Bijelica me duboko razočarao,iz utakmice u utakmicu sve je gori,čak i onaj panj od Rudeža bolje igra i dobit će šansu a Bijelica će na klupu jer po igri i zalaganju,klupu je zaslužio.

tesla

pre 8 godina

Pa neka ova sezona bude za učenje, on i ovako može napredovati, koliko se sjećam ni Divac se u prvoj sezoni nije previše naigrao. Sjećam se kako sam čitao izjavu Divca da ga je na treninzima Jabbar (možda i Magic) učio da kada je leđima prema košu, po rukama igrača (koji ga čuva) na svojim leđima, može osjetiti na kojoj je nozi tom igraču težište te na koju stranu da se okrene da lakše prođe do koša. Neka Bobi samo trenira s ovima već će napredovati.

Styx river

pre 8 godina

Vec par puta se desava da pored Jokicevih dobrih partija ljudi njega najmanje komentarisu, a baziraju se na to sto Bobi ne dobija sansu. Joka odlican u trecem delu, kada su Rockitsi imali i dvocifrenu prednost, a Denver do kraja cetvrtine stigao i prestigao. Jesu kosgeterski vodecu ulogu odigrali Barton i Harris, ali Joka nije masio iz igre, ni sa penala, bio je siguran pouzdan, kao da mu je deset godina vise. Imao je vise minuta na kraju od Farida i od Zofrija, a ubedljivo najveci +- od svih igraca Nuggetsa. Sto je tice Bobija, smesno je sto ovde neki misle da znaju bolje od visestrukog NBA prvaka, legende, i sigurno omiljenog trenera po misljenju igraca. Pa nije ovo Evroliga. Mora neko i rezerva da bude, pa i na tribinama.

rex

pre 8 godina

Bobi da igra bar po 10minuta imao bi tripl-dabl svaki put ;) poeni, skokovi, izgubljene lopte oupss jel se to računa?? :D Jokić baš razbija

Milan

pre 8 godina

Bravo za Jokića, trener ga uvodi na kraju utakmice opet u igru kada se lomi rezultat, iako Žofri igra odlično. To pokazuje koliko igra zrelo i pametno... Već se primecuje ogromna razlika naspram početka sezone kada se srljao i pravio neke pocetnicke greske. Nikola vratio si veru Srbima u NBA :-)))

Darko

pre 8 godina

Jokić je fantastičan, samo tako da nastavi, svestran centar. Samo da igra na kvalifikacionom turniru za OI! Iskreno se nadam da će biti na spisku. Sa njim mi nećemo imati većih problema u kvalifikacijama.