Utorak, 03.11.2015.

08:10

Budi se Harden, Voriorsi +50, Bjelica solidan

Prve pobede Hjustona i Milvokija, Golden Stejtovo razbijanje Memfisa i Bjeličinih 31 minut na parketu obeležili su veče u NBA ligi.

Izvor: SO

Budi se Harden, Voriorsi +50, Bjelica solidan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Valjevska podvala

pre 8 godina

imaju gomilu prosecnih timskih igraca i dok je tako ne ginu im poslednja tri mesta u konferenciji,videcemo da li ce karl entoni tauns da izraste u jednog takvog.
(riverdale, 03. novembar 2015 10:40)

Zapravo je problem što imaju nekoliko isforsiranih, ali prilično prosečnih "zvezda" koje misle da mogu sami da dobiju utakmicu i ne vide nikoga od saigrača. Krenuo sam da gledam Minesotu, ali ono užasno soliranje bez ikakve idejne igre me je toliko iznerviralo, da sam lagano ugasio strim i utonuo u san

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao sam nocas utakmicu Sparsa i Knigtsa i video sam Bobija u trenerci a ne u odelu i nadao sam se da ce igrati medjutim nisam docekao da udje jer sam zaspao pri kraju 3/4. Mislim da Bobi nema sanse pored Dankana,Aldriga,Westa i Diao,u sta sam se uverio gledajuci sve tekme Spursa,nije trebao da dodje u Sparse jer su prejaki na toj poziciji. Dobijat ce sansu samo kad utakmica bude vec resena.Nije on ni toliko mlad da ovu sezonu presedi na klupi,godine idu...

CJ

pre 8 godina

Na kraju mi je pomalo bilo i drago sto je Minesota izgubila...u jednom momentu na parketu Martin, Vigins i Lavin. Prosto muka da gledas tu trojicu, ja ne mogu da verujem da neko tako moze da se ponasa, da bukvalno vredja svoje saigrace konstantnim forsiranjem suta...Kad su na parketu Bjelica, Garnet, Rubio, Dieng, lopta kruzi, stvaraju razliku i onda iz nekog razloga na +17 za Min, izlazi Rubio a ulazi Lavin i kreće sunovrat. 6 minuta pre kraja, trener izvodi Bjelicu i vraca Garneta, Portland veže jedno 3-4 ofanzivna skoka, ovaj ga brže-bolje vraća ali kasno.
Ne znam, nikako ne izgledaju dobro, čim dozvole da ih Portland okrene sa -17 na + 10 u jednom momentu.

laRS0n

pre 8 godina

Ajmo stručnjaci objasnite Popovicu da Marjanovic treba da igra. Jel to ono liga gde se ne igra odbrana? Vidim Bjelica je nezaustavljiv svaku utakmicu po 20+ lako je tako kad nema odbrane

Славиша

pre 8 godina

Greg Popovič mora vise da koristi Bobija jer je greota da takav igrac sedi na klupi
(Mita, 03. novembar 2015 08:40)

Чекај, ти си управо наредио нешто једном Грегу?!
Навијам за Спарсе, волим Бобија јер је предобар човек, па после тога страшан играч, али сам добијао минусе и минусе када сам писао да не може толико да одигра на почетку. Спарси у регуларном делу буквално завршавају посао, и онда се пали машина, а деси се, као прошле године, да је не пребаци у пету брзину одмах и дебакл.
Боби може имати неких минута у другом делу и пред крај, ако обезбеде место које желе. А та ложења, што га нису пустили на ЕП јер се рачуна на њега, могао је да изјави само неко ко прати кошарку 3-4 год. Данкан је најбоља 4. икада у НБА, а спушта де лагано и на 5.
Па довели су Олдриџа и циљ је да се он уигра. Губиће утакмице ако треба, само да њега уклопе.

Бели мене брине, има одличну минутажу, а не завршава. Надам се да ће се то променити кроз 10ак дана.

Јокић ће бити најпозитивније изненађење!

Кошаркашки поздрав!

baj

pre 8 godina

Ne znam da li neko jos osim mene primijetio da je od svih najboljih strelaca sinoc u svojim ekipama, jedino Greg Monroe, i Curry imaju dobre procente suta, a svi ostali su ispod 50%... Kari igracina, prosto nevjerovatno da vec ima 27 godina, pitam se gdje je bio prije 3-4 godine, nije bio ovoliko poznat.
(milan, 03. novembar 2015 11:15) Isto je bio u GSW... Problem kod nas je sto neki sport (ligu) pocinjemo da pratimo tek kad ima nasih igraca.Tenis je idealan primer! Danas i moja baba zna skoro sve igrace, a pre Novaka je cula naravno samo za Bobu! :)

petarczv

pre 8 godina

GSW su dobili sve timove protiv kojih su igrali PO prosle sezone, samo sada svi zdravi, a oni bez boguta. Nego jeremija nam rece da sacekamo dok ne odigraju protiv memfisa protiv malo jace odbrane. :smajli koji place od smeha:
(Uncle Drew, 03. novembar 2015 09:42)

On ti je cuveni strucnjak...isto je prpgnozorao da ce ove sezone SAS biti slab i da ce propasti..

petarczv

pre 8 godina

Leonard ponovo monstruozna partija u odbrani i odlicna u napadu. Opet ce sigurno biti DPOY. Aldrige se polako uklapa u sistem tako da ce SAS sigurno biti uz Okc i Gsw glavni pretedent na titulu...

nik.

pre 8 godina

Kari , Igudala, Green, Barns, Tompson, Barbosa, Livingston, Ezeli...Nerealno šta rade, ali neverovatno igraju i uživanje ih je gledati jer ne siluju loptu, igraju atraktivno, lepo, nezaustavljivi su a pobedili su ozbiljne timove jako ubedljivo.

petarczv

pre 8 godina

Po koji put ljudi. Marijanovic je dosao u najbolji klub i najbolju organizaciju u nba. Svi koji prate SAS znaju da se on nece naigrati pogotovo u startu sezone. SAS ce na pocetku zapeti maximalno kako bi se odvojila na tabeli i pruzila sebi mogucnost da odmara svoje veterane. E tad ce marijanovic dobiti pravu sansu i tad ce je iskoristiti. Njemu je bitno da prodje celu ovu sezonu sa njima a da sledece sezone izbori ostanak i kad dankan ode u penziju da dobije dobru minutazu...Bjelica 31 minut u jednom y
trenutku je bio najduze na terenu. I dva min pred kraj utakmice trener ga je ubacio umesto garneta sto pokazuje neke stvari...

Šarmer

pre 8 godina

Nekada su naši igrači (jugoslovenski) dominirali NBA ligom, a sada se tešimo kada pojedinci igraju nekoliko minuta i ubace po koji koš. Eh zemljooo!

milan

pre 8 godina

Ne znam da li neko jos osim mene primijetio da je od svih najboljih strelaca sinoc u svojim ekipama, jedino Greg Monroe, i Curry imaju dobre procente suta, a svi ostali su ispod 50%... Kari igracina, prosto nevjerovatno da vec ima 27 godina, pitam se gdje je bio prije 3-4 godine, nije bio ovoliko poznat.

mag

pre 8 godina

Ostao sam budan cijelu noc samo zbog bobija i spursa,bio sam uvjeren da dobija 10 min nakon bostona.Na pocetku sam bio isfuran sto ne igra ali spursi su se mucili cijelu takmicu sa sutom i do 2 min pred kraj knicksi su bili u igri da se vrate u mec.Drugi razlog za neigranje je taj sto je kosarka uzasno brza,a bobi i dalje ne tako brz,knicksi igraju dosta i tranziciji i tu bi doslovno ostala rupa u reketu.
Trebace jos vremena da se bobi uklopi u sistem SAS,jednostavno kad je on u igri morace se graditi jedan drugi sistem pozicionog napada i odbrane od tranzicije.

petarczv

pre 8 godina

Neko kaze sramotan odnos popovica prema bobiju???! Alo decko popovic je bog u nba a bobi je rookie i koliko god da ga mi gotivili morace da sedi i da ceka svoju sansu.

riverdale

pre 8 godina

pa minesoti je kljucni problem sto nemaju jednog kako kazete napaljenka,ali dobrog napaljenka koji ce postizati 25 poena u svakoj utakmici i povuci ekipu do pobede.imaju gomilu prosecnih timskih igraca i dok je tako ne ginu im poslednja tri mesta u konferenciji,videcemo da li ce karl entoni tauns da izraste u jednog takvog.

Ivan M

pre 8 godina

Kakvih sve ovde ima znalaca. Pa zar mislite da bi ga držali na terenu 31 minut da nije igrao kako treba i ispunjavao zadatke? Pa šta ako je postigao samo 5 poena ako nije bila namera da napadi idu preko njega?

VladaBg

pre 8 godina

Citat: 'Siguran sam da svaki veliki šuter prolazi kroz krize'

Nervira me ovaj lik..ne sama ta izjava kao izjava, već što to jednostavno nije tačno... on 'veliki šuter'?...pa čak ni Brajant ni Lebron nisu neki 'veliki šuteri' a za njega su igračka klasa....Durant je veliki šuter, Rej Alen, Stojaković i slična ekipa...

ali ovaj pozer, koji sve radi samo zbog njegovog džiberskog 'imidža' (bradurina, ono seljačko 'kuvanje'), koji koliko god bio vrhunski igrač, nije 'veliki' šuter...

NastyB

pre 8 godina

Iskreno, očekivao sam pre početka sezone da će Bobi imati minutažu između 5 i 10 minuta po utakmici, ali Popovičeva rotacija u kojoj čak i jedan Vest igra manje od 10 minuta me je prilično iznenadila. Štaviše, ni najmanje nisam očekivao da će Dankan igrati 35-40 minuta po utakmici.
A Bjelica igra svoju ulogu majstorski, bez obzira što "ne sipa" kao lud. Jedini je u Minesoti, pored Rubia, koji je imao pozitivan indeks korisnosti protiv Portlanda. Vigins je više medijska atrakcija, neko ko (trebalo bi) tek treba da se pokaže. Ali mali Tauns već sad pokazuje da će biti paklen igrač, ima solidnu leđnu tehniku, skok, popriličnu brzinu za centra, meku ruku, tako da je već sada jasno ko će biti "franchise player" u Minesoti.
I, za kraj, šta reći za Golden Stejt, osim da, ako ih teže povrede mimoiđu, posebno Karija, odbrana titule je skoro gotova stvar. Memfis je poznat po svojoj odbrani, a Voriorsi su se igrali sa njima. GSW igra odličnu odbranu, imaju brz protok lopte, a kad se na sve to doda nazaustavljivi Kari, uz Tompsona, Grina, Barnsa i Igudalu, ne znaš odakle pre će da gruva...

Marko

pre 8 godina

Bojim se da Popovic ne zna kakvog igraca ima u Marjanovica. Takodje greota da ne dobija prilika samo zato sto je pocetnik. A Bjelica je realno visak u Minesoti. Imaju Wigginsa, Lavina, Mohameda, Martina, Townsa, Rubija. Sve igraci koji mogu lako da postignu 15 poena po mecu. I aj sad kako Bjelica da dobije lopte uospte?

JeRemija

pre 8 godina

Sramotan odnos Popoviča prema Bobiju. Bolje da ga nije ni uvodio nego što ga je ubacivao 80 sekundi u igru, kao da je balavac od 17 godina...

Žao mi je i Bjelice, dečko je po kvalitetu možda i najbolji igrač Minesote, ali ajde ti dođi do šuta od onog napaljenka Viginsa. Pisao sam i prošle sezone, a taj dečko me ovim partijama uverava da nisam pogrešio, da je jedan od većih promašaja što se tiče prvih pikova, a obzirom na medijsku histeriju oko njega- sigurno i najveći promašaj. Evo ove sezone, on šutira iz igre 12-40?! i ima 1.3 asistencije po meču...Jezivo. Ali to ga naravno neće sprečiti da i sledeći meč šutne nešto tipa 4-17 ili 5-21.

I na kraju, Memfis je baš lepo iznenadio porazom od 50 razlike?! Još je Kari igrao samo 28 minuta, inače bi verovatno bilo i 60...

Sale

pre 8 godina

Ajde Nemanja, uzmi čoveče više šuteva, izvuci igrača na trojku pa promena i do kraja...strahovita minutaža, 35 minuta samo 4 šta na koš...dok se Vigins, Levin i Martin iživljavaju

Millennium

pre 8 godina

Niko ne očekuje da Bobi igra celu utakmicu, niti da bude glavni igrač, ali bar malo više vremena mu treba dati. Greg je vrhunski stručnjak i siguran sam da zna šta radi, ali Bobi je igrao 82 sekunde (?!) i postigao jedan poen. Prošli put 5 minuta, šest poena ako se ne varam. A vidim i da ga navijači vole, što može da podigne ekipu i napravi simpatičan šou. Neka mu da bar 5 minuta po meču, dovoljno za početak. Sa druge strane Bjelica će morati bolje od pet poena za 31 minut. On nije igrač koji igra dugo u NBA pa da ima kredit i mogućnost da sebi dozvoli slabe partije, kao Harden recimo, i da ga čekaju da proradi.

Batko

pre 8 godina

Solidna partija 5 poena za 31 min, gde je to solidna partija. 
Mora I moze Bjelica mnogo bolje.
(aaa, 03. novembar 2015 08:37)

Košarka je timski sport i doprinos se ne odnosi samo na broj postignutih koševa
Problem je sto ljudi igraju basket u dvorištu , pa kapiraju da je "to isto"

BarbaDjole

pre 8 godina

Bjelica je imao dobru partiju sa svih aspekata osim poena. Al on jadan ne moze doci do lopte pored Martina, Rubia, Wigginsa i Lavina... Tako da je ovo sasvim solidna partija.

sovuljaga

pre 8 godina

31 minut Bjekice i cetiri suta ka kosu?!nema nicega solidnog tu,to je lose..ali nije on kriv,ne moze na silu da prangija kako dotakne loptu ali je los znak da ga toliko preskacu u igri,mogu tako samopouzdanje da mu uniste.Milicic je pricao kako je u prvoj sezoni kada bi usao u igru i sutirao i dao kos trener bio ljut na njega sto je sutirao a ne dodao igracu koji je "zaduzen" za sutiranje.Bjeli je na zalost ko zna koji u redu za loptu.Ruzno je reci ali ja se nadam nekim povredama igraca Minesote pa ce se i Bjelicina uloga u napadu promeniti.

Uncle Drew

pre 8 godina

GSW su dobili sve timove protiv kojih su igrali PO prosle sezone, samo sada svi zdravi, a oni bez boguta. Nego jeremija nam rece da sacekamo dok ne odigraju protiv memfisa protiv malo jace odbrane. :smajli koji place od smeha:

Šomi

pre 8 godina

Dobiće Bobi više minuta, pogledajte samo raspored SAS u naredne 2 nedelje. Na svaka dva dana igraju tekmu. Verovatno ga čuva za te naredne utakmice da ima više vremena da odmara ove sa većom minutažom. Al to je moje mišljenje..

Dusan

pre 8 godina

Jeste jaka konkurencija u SAS ali ovaku malu sekundazu (da ne kazem minutazu) nisam ocekivao za Bobija,cak ga u 2 utakmice nije bilo u protokolu.

cotrasnostra

pre 8 godina

Harden i dalje van forme, ni loptu ne moze da iskontrolise kako treba, ko je gledao utakmicu mogao je to da primeti.. Ali ipak je klasa, vratice se jaci nego ikad ..

j.bourne

pre 8 godina

Drugar mi radi u usa kao cistac terena i kaze da je cuo prije tekme da se harden motivise tekstom o njemu s b92. Ajde redakcijo sad "sta se desava s kobijem brajantom?" :D

j.bourne

pre 8 godina

Drugar mi radi u usa kao cistac terena i kaze da je cuo prije tekme da se harden motivise tekstom o njemu s b92. Ajde redakcijo sad "sta se desava s kobijem brajantom?" :D

sovuljaga

pre 8 godina

31 minut Bjekice i cetiri suta ka kosu?!nema nicega solidnog tu,to je lose..ali nije on kriv,ne moze na silu da prangija kako dotakne loptu ali je los znak da ga toliko preskacu u igri,mogu tako samopouzdanje da mu uniste.Milicic je pricao kako je u prvoj sezoni kada bi usao u igru i sutirao i dao kos trener bio ljut na njega sto je sutirao a ne dodao igracu koji je "zaduzen" za sutiranje.Bjeli je na zalost ko zna koji u redu za loptu.Ruzno je reci ali ja se nadam nekim povredama igraca Minesote pa ce se i Bjelicina uloga u napadu promeniti.

Dusan

pre 8 godina

Jeste jaka konkurencija u SAS ali ovaku malu sekundazu (da ne kazem minutazu) nisam ocekivao za Bobija,cak ga u 2 utakmice nije bilo u protokolu.

BarbaDjole

pre 8 godina

Bjelica je imao dobru partiju sa svih aspekata osim poena. Al on jadan ne moze doci do lopte pored Martina, Rubia, Wigginsa i Lavina... Tako da je ovo sasvim solidna partija.

JeRemija

pre 8 godina

Sramotan odnos Popoviča prema Bobiju. Bolje da ga nije ni uvodio nego što ga je ubacivao 80 sekundi u igru, kao da je balavac od 17 godina...

Žao mi je i Bjelice, dečko je po kvalitetu možda i najbolji igrač Minesote, ali ajde ti dođi do šuta od onog napaljenka Viginsa. Pisao sam i prošle sezone, a taj dečko me ovim partijama uverava da nisam pogrešio, da je jedan od većih promašaja što se tiče prvih pikova, a obzirom na medijsku histeriju oko njega- sigurno i najveći promašaj. Evo ove sezone, on šutira iz igre 12-40?! i ima 1.3 asistencije po meču...Jezivo. Ali to ga naravno neće sprečiti da i sledeći meč šutne nešto tipa 4-17 ili 5-21.

I na kraju, Memfis je baš lepo iznenadio porazom od 50 razlike?! Još je Kari igrao samo 28 minuta, inače bi verovatno bilo i 60...

Sale

pre 8 godina

Ajde Nemanja, uzmi čoveče više šuteva, izvuci igrača na trojku pa promena i do kraja...strahovita minutaža, 35 minuta samo 4 šta na koš...dok se Vigins, Levin i Martin iživljavaju

cotrasnostra

pre 8 godina

Harden i dalje van forme, ni loptu ne moze da iskontrolise kako treba, ko je gledao utakmicu mogao je to da primeti.. Ali ipak je klasa, vratice se jaci nego ikad ..

Uncle Drew

pre 8 godina

GSW su dobili sve timove protiv kojih su igrali PO prosle sezone, samo sada svi zdravi, a oni bez boguta. Nego jeremija nam rece da sacekamo dok ne odigraju protiv memfisa protiv malo jace odbrane. :smajli koji place od smeha:

Batko

pre 8 godina

Solidna partija 5 poena za 31 min, gde je to solidna partija. 
Mora I moze Bjelica mnogo bolje.
(aaa, 03. novembar 2015 08:37)

Košarka je timski sport i doprinos se ne odnosi samo na broj postignutih koševa
Problem je sto ljudi igraju basket u dvorištu , pa kapiraju da je "to isto"

VladaBg

pre 8 godina

Citat: 'Siguran sam da svaki veliki šuter prolazi kroz krize'

Nervira me ovaj lik..ne sama ta izjava kao izjava, već što to jednostavno nije tačno... on 'veliki šuter'?...pa čak ni Brajant ni Lebron nisu neki 'veliki šuteri' a za njega su igračka klasa....Durant je veliki šuter, Rej Alen, Stojaković i slična ekipa...

ali ovaj pozer, koji sve radi samo zbog njegovog džiberskog 'imidža' (bradurina, ono seljačko 'kuvanje'), koji koliko god bio vrhunski igrač, nije 'veliki' šuter...

NastyB

pre 8 godina

Iskreno, očekivao sam pre početka sezone da će Bobi imati minutažu između 5 i 10 minuta po utakmici, ali Popovičeva rotacija u kojoj čak i jedan Vest igra manje od 10 minuta me je prilično iznenadila. Štaviše, ni najmanje nisam očekivao da će Dankan igrati 35-40 minuta po utakmici.
A Bjelica igra svoju ulogu majstorski, bez obzira što "ne sipa" kao lud. Jedini je u Minesoti, pored Rubia, koji je imao pozitivan indeks korisnosti protiv Portlanda. Vigins je više medijska atrakcija, neko ko (trebalo bi) tek treba da se pokaže. Ali mali Tauns već sad pokazuje da će biti paklen igrač, ima solidnu leđnu tehniku, skok, popriličnu brzinu za centra, meku ruku, tako da je već sada jasno ko će biti "franchise player" u Minesoti.
I, za kraj, šta reći za Golden Stejt, osim da, ako ih teže povrede mimoiđu, posebno Karija, odbrana titule je skoro gotova stvar. Memfis je poznat po svojoj odbrani, a Voriorsi su se igrali sa njima. GSW igra odličnu odbranu, imaju brz protok lopte, a kad se na sve to doda nazaustavljivi Kari, uz Tompsona, Grina, Barnsa i Igudalu, ne znaš odakle pre će da gruva...

Millennium

pre 8 godina

Niko ne očekuje da Bobi igra celu utakmicu, niti da bude glavni igrač, ali bar malo više vremena mu treba dati. Greg je vrhunski stručnjak i siguran sam da zna šta radi, ali Bobi je igrao 82 sekunde (?!) i postigao jedan poen. Prošli put 5 minuta, šest poena ako se ne varam. A vidim i da ga navijači vole, što može da podigne ekipu i napravi simpatičan šou. Neka mu da bar 5 minuta po meču, dovoljno za početak. Sa druge strane Bjelica će morati bolje od pet poena za 31 minut. On nije igrač koji igra dugo u NBA pa da ima kredit i mogućnost da sebi dozvoli slabe partije, kao Harden recimo, i da ga čekaju da proradi.

Šomi

pre 8 godina

Dobiće Bobi više minuta, pogledajte samo raspored SAS u naredne 2 nedelje. Na svaka dva dana igraju tekmu. Verovatno ga čuva za te naredne utakmice da ima više vremena da odmara ove sa većom minutažom. Al to je moje mišljenje..

Ivan M

pre 8 godina

Kakvih sve ovde ima znalaca. Pa zar mislite da bi ga držali na terenu 31 minut da nije igrao kako treba i ispunjavao zadatke? Pa šta ako je postigao samo 5 poena ako nije bila namera da napadi idu preko njega?

baj

pre 8 godina

Ne znam da li neko jos osim mene primijetio da je od svih najboljih strelaca sinoc u svojim ekipama, jedino Greg Monroe, i Curry imaju dobre procente suta, a svi ostali su ispod 50%... Kari igracina, prosto nevjerovatno da vec ima 27 godina, pitam se gdje je bio prije 3-4 godine, nije bio ovoliko poznat.
(milan, 03. novembar 2015 11:15) Isto je bio u GSW... Problem kod nas je sto neki sport (ligu) pocinjemo da pratimo tek kad ima nasih igraca.Tenis je idealan primer! Danas i moja baba zna skoro sve igrace, a pre Novaka je cula naravno samo za Bobu! :)

milan

pre 8 godina

Ne znam da li neko jos osim mene primijetio da je od svih najboljih strelaca sinoc u svojim ekipama, jedino Greg Monroe, i Curry imaju dobre procente suta, a svi ostali su ispod 50%... Kari igracina, prosto nevjerovatno da vec ima 27 godina, pitam se gdje je bio prije 3-4 godine, nije bio ovoliko poznat.

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao sam nocas utakmicu Sparsa i Knigtsa i video sam Bobija u trenerci a ne u odelu i nadao sam se da ce igrati medjutim nisam docekao da udje jer sam zaspao pri kraju 3/4. Mislim da Bobi nema sanse pored Dankana,Aldriga,Westa i Diao,u sta sam se uverio gledajuci sve tekme Spursa,nije trebao da dodje u Sparse jer su prejaki na toj poziciji. Dobijat ce sansu samo kad utakmica bude vec resena.Nije on ni toliko mlad da ovu sezonu presedi na klupi,godine idu...

laRS0n

pre 8 godina

Ajmo stručnjaci objasnite Popovicu da Marjanovic treba da igra. Jel to ono liga gde se ne igra odbrana? Vidim Bjelica je nezaustavljiv svaku utakmicu po 20+ lako je tako kad nema odbrane

Славиша

pre 8 godina

Greg Popovič mora vise da koristi Bobija jer je greota da takav igrac sedi na klupi
(Mita, 03. novembar 2015 08:40)

Чекај, ти си управо наредио нешто једном Грегу?!
Навијам за Спарсе, волим Бобија јер је предобар човек, па после тога страшан играч, али сам добијао минусе и минусе када сам писао да не може толико да одигра на почетку. Спарси у регуларном делу буквално завршавају посао, и онда се пали машина, а деси се, као прошле године, да је не пребаци у пету брзину одмах и дебакл.
Боби може имати неких минута у другом делу и пред крај, ако обезбеде место које желе. А та ложења, што га нису пустили на ЕП јер се рачуна на њега, могао је да изјави само неко ко прати кошарку 3-4 год. Данкан је најбоља 4. икада у НБА, а спушта де лагано и на 5.
Па довели су Олдриџа и циљ је да се он уигра. Губиће утакмице ако треба, само да њега уклопе.

Бели мене брине, има одличну минутажу, а не завршава. Надам се да ће се то променити кроз 10ак дана.

Јокић ће бити најпозитивније изненађење!

Кошаркашки поздрав!

CJ

pre 8 godina

Na kraju mi je pomalo bilo i drago sto je Minesota izgubila...u jednom momentu na parketu Martin, Vigins i Lavin. Prosto muka da gledas tu trojicu, ja ne mogu da verujem da neko tako moze da se ponasa, da bukvalno vredja svoje saigrace konstantnim forsiranjem suta...Kad su na parketu Bjelica, Garnet, Rubio, Dieng, lopta kruzi, stvaraju razliku i onda iz nekog razloga na +17 za Min, izlazi Rubio a ulazi Lavin i kreće sunovrat. 6 minuta pre kraja, trener izvodi Bjelicu i vraca Garneta, Portland veže jedno 3-4 ofanzivna skoka, ovaj ga brže-bolje vraća ali kasno.
Ne znam, nikako ne izgledaju dobro, čim dozvole da ih Portland okrene sa -17 na + 10 u jednom momentu.

petarczv

pre 8 godina

Po koji put ljudi. Marijanovic je dosao u najbolji klub i najbolju organizaciju u nba. Svi koji prate SAS znaju da se on nece naigrati pogotovo u startu sezone. SAS ce na pocetku zapeti maximalno kako bi se odvojila na tabeli i pruzila sebi mogucnost da odmara svoje veterane. E tad ce marijanovic dobiti pravu sansu i tad ce je iskoristiti. Njemu je bitno da prodje celu ovu sezonu sa njima a da sledece sezone izbori ostanak i kad dankan ode u penziju da dobije dobru minutazu...Bjelica 31 minut u jednom y
trenutku je bio najduze na terenu. I dva min pred kraj utakmice trener ga je ubacio umesto garneta sto pokazuje neke stvari...

petarczv

pre 8 godina

Neko kaze sramotan odnos popovica prema bobiju???! Alo decko popovic je bog u nba a bobi je rookie i koliko god da ga mi gotivili morace da sedi i da ceka svoju sansu.

riverdale

pre 8 godina

pa minesoti je kljucni problem sto nemaju jednog kako kazete napaljenka,ali dobrog napaljenka koji ce postizati 25 poena u svakoj utakmici i povuci ekipu do pobede.imaju gomilu prosecnih timskih igraca i dok je tako ne ginu im poslednja tri mesta u konferenciji,videcemo da li ce karl entoni tauns da izraste u jednog takvog.

nik.

pre 8 godina

Kari , Igudala, Green, Barns, Tompson, Barbosa, Livingston, Ezeli...Nerealno šta rade, ali neverovatno igraju i uživanje ih je gledati jer ne siluju loptu, igraju atraktivno, lepo, nezaustavljivi su a pobedili su ozbiljne timove jako ubedljivo.

petarczv

pre 8 godina

Leonard ponovo monstruozna partija u odbrani i odlicna u napadu. Opet ce sigurno biti DPOY. Aldrige se polako uklapa u sistem tako da ce SAS sigurno biti uz Okc i Gsw glavni pretedent na titulu...

Šarmer

pre 8 godina

Nekada su naši igrači (jugoslovenski) dominirali NBA ligom, a sada se tešimo kada pojedinci igraju nekoliko minuta i ubace po koji koš. Eh zemljooo!

mag

pre 8 godina

Ostao sam budan cijelu noc samo zbog bobija i spursa,bio sam uvjeren da dobija 10 min nakon bostona.Na pocetku sam bio isfuran sto ne igra ali spursi su se mucili cijelu takmicu sa sutom i do 2 min pred kraj knicksi su bili u igri da se vrate u mec.Drugi razlog za neigranje je taj sto je kosarka uzasno brza,a bobi i dalje ne tako brz,knicksi igraju dosta i tranziciji i tu bi doslovno ostala rupa u reketu.
Trebace jos vremena da se bobi uklopi u sistem SAS,jednostavno kad je on u igri morace se graditi jedan drugi sistem pozicionog napada i odbrane od tranzicije.

petarczv

pre 8 godina

GSW su dobili sve timove protiv kojih su igrali PO prosle sezone, samo sada svi zdravi, a oni bez boguta. Nego jeremija nam rece da sacekamo dok ne odigraju protiv memfisa protiv malo jace odbrane. :smajli koji place od smeha:
(Uncle Drew, 03. novembar 2015 09:42)

On ti je cuveni strucnjak...isto je prpgnozorao da ce ove sezone SAS biti slab i da ce propasti..

Valjevska podvala

pre 8 godina

imaju gomilu prosecnih timskih igraca i dok je tako ne ginu im poslednja tri mesta u konferenciji,videcemo da li ce karl entoni tauns da izraste u jednog takvog.
(riverdale, 03. novembar 2015 10:40)

Zapravo je problem što imaju nekoliko isforsiranih, ali prilično prosečnih "zvezda" koje misle da mogu sami da dobiju utakmicu i ne vide nikoga od saigrača. Krenuo sam da gledam Minesotu, ali ono užasno soliranje bez ikakve idejne igre me je toliko iznerviralo, da sam lagano ugasio strim i utonuo u san

Marko

pre 8 godina

Bojim se da Popovic ne zna kakvog igraca ima u Marjanovica. Takodje greota da ne dobija prilika samo zato sto je pocetnik. A Bjelica je realno visak u Minesoti. Imaju Wigginsa, Lavina, Mohameda, Martina, Townsa, Rubija. Sve igraci koji mogu lako da postignu 15 poena po mecu. I aj sad kako Bjelica da dobije lopte uospte?

Marko

pre 8 godina

Bojim se da Popovic ne zna kakvog igraca ima u Marjanovica. Takodje greota da ne dobija prilika samo zato sto je pocetnik. A Bjelica je realno visak u Minesoti. Imaju Wigginsa, Lavina, Mohameda, Martina, Townsa, Rubija. Sve igraci koji mogu lako da postignu 15 poena po mecu. I aj sad kako Bjelica da dobije lopte uospte?

Batko

pre 8 godina

Solidna partija 5 poena za 31 min, gde je to solidna partija. 
Mora I moze Bjelica mnogo bolje.
(aaa, 03. novembar 2015 08:37)

Košarka je timski sport i doprinos se ne odnosi samo na broj postignutih koševa
Problem je sto ljudi igraju basket u dvorištu , pa kapiraju da je "to isto"

JeRemija

pre 8 godina

Sramotan odnos Popoviča prema Bobiju. Bolje da ga nije ni uvodio nego što ga je ubacivao 80 sekundi u igru, kao da je balavac od 17 godina...

Žao mi je i Bjelice, dečko je po kvalitetu možda i najbolji igrač Minesote, ali ajde ti dođi do šuta od onog napaljenka Viginsa. Pisao sam i prošle sezone, a taj dečko me ovim partijama uverava da nisam pogrešio, da je jedan od većih promašaja što se tiče prvih pikova, a obzirom na medijsku histeriju oko njega- sigurno i najveći promašaj. Evo ove sezone, on šutira iz igre 12-40?! i ima 1.3 asistencije po meču...Jezivo. Ali to ga naravno neće sprečiti da i sledeći meč šutne nešto tipa 4-17 ili 5-21.

I na kraju, Memfis je baš lepo iznenadio porazom od 50 razlike?! Još je Kari igrao samo 28 minuta, inače bi verovatno bilo i 60...

j.bourne

pre 8 godina

Drugar mi radi u usa kao cistac terena i kaze da je cuo prije tekme da se harden motivise tekstom o njemu s b92. Ajde redakcijo sad "sta se desava s kobijem brajantom?" :D

VladaBg

pre 8 godina

Citat: 'Siguran sam da svaki veliki šuter prolazi kroz krize'

Nervira me ovaj lik..ne sama ta izjava kao izjava, već što to jednostavno nije tačno... on 'veliki šuter'?...pa čak ni Brajant ni Lebron nisu neki 'veliki šuteri' a za njega su igračka klasa....Durant je veliki šuter, Rej Alen, Stojaković i slična ekipa...

ali ovaj pozer, koji sve radi samo zbog njegovog džiberskog 'imidža' (bradurina, ono seljačko 'kuvanje'), koji koliko god bio vrhunski igrač, nije 'veliki' šuter...

cotrasnostra

pre 8 godina

Harden i dalje van forme, ni loptu ne moze da iskontrolise kako treba, ko je gledao utakmicu mogao je to da primeti.. Ali ipak je klasa, vratice se jaci nego ikad ..

Dusan

pre 8 godina

Jeste jaka konkurencija u SAS ali ovaku malu sekundazu (da ne kazem minutazu) nisam ocekivao za Bobija,cak ga u 2 utakmice nije bilo u protokolu.

Millennium

pre 8 godina

Niko ne očekuje da Bobi igra celu utakmicu, niti da bude glavni igrač, ali bar malo više vremena mu treba dati. Greg je vrhunski stručnjak i siguran sam da zna šta radi, ali Bobi je igrao 82 sekunde (?!) i postigao jedan poen. Prošli put 5 minuta, šest poena ako se ne varam. A vidim i da ga navijači vole, što može da podigne ekipu i napravi simpatičan šou. Neka mu da bar 5 minuta po meču, dovoljno za početak. Sa druge strane Bjelica će morati bolje od pet poena za 31 minut. On nije igrač koji igra dugo u NBA pa da ima kredit i mogućnost da sebi dozvoli slabe partije, kao Harden recimo, i da ga čekaju da proradi.

sovuljaga

pre 8 godina

31 minut Bjekice i cetiri suta ka kosu?!nema nicega solidnog tu,to je lose..ali nije on kriv,ne moze na silu da prangija kako dotakne loptu ali je los znak da ga toliko preskacu u igri,mogu tako samopouzdanje da mu uniste.Milicic je pricao kako je u prvoj sezoni kada bi usao u igru i sutirao i dao kos trener bio ljut na njega sto je sutirao a ne dodao igracu koji je "zaduzen" za sutiranje.Bjeli je na zalost ko zna koji u redu za loptu.Ruzno je reci ali ja se nadam nekim povredama igraca Minesote pa ce se i Bjelicina uloga u napadu promeniti.

petarczv

pre 8 godina

GSW su dobili sve timove protiv kojih su igrali PO prosle sezone, samo sada svi zdravi, a oni bez boguta. Nego jeremija nam rece da sacekamo dok ne odigraju protiv memfisa protiv malo jace odbrane. :smajli koji place od smeha:
(Uncle Drew, 03. novembar 2015 09:42)

On ti je cuveni strucnjak...isto je prpgnozorao da ce ove sezone SAS biti slab i da ce propasti..

riverdale

pre 8 godina

pa minesoti je kljucni problem sto nemaju jednog kako kazete napaljenka,ali dobrog napaljenka koji ce postizati 25 poena u svakoj utakmici i povuci ekipu do pobede.imaju gomilu prosecnih timskih igraca i dok je tako ne ginu im poslednja tri mesta u konferenciji,videcemo da li ce karl entoni tauns da izraste u jednog takvog.

milan

pre 8 godina

Ne znam da li neko jos osim mene primijetio da je od svih najboljih strelaca sinoc u svojim ekipama, jedino Greg Monroe, i Curry imaju dobre procente suta, a svi ostali su ispod 50%... Kari igracina, prosto nevjerovatno da vec ima 27 godina, pitam se gdje je bio prije 3-4 godine, nije bio ovoliko poznat.

laRS0n

pre 8 godina

Ajmo stručnjaci objasnite Popovicu da Marjanovic treba da igra. Jel to ono liga gde se ne igra odbrana? Vidim Bjelica je nezaustavljiv svaku utakmicu po 20+ lako je tako kad nema odbrane

Šarmer

pre 8 godina

Nekada su naši igrači (jugoslovenski) dominirali NBA ligom, a sada se tešimo kada pojedinci igraju nekoliko minuta i ubace po koji koš. Eh zemljooo!

Славиша

pre 8 godina

Greg Popovič mora vise da koristi Bobija jer je greota da takav igrac sedi na klupi
(Mita, 03. novembar 2015 08:40)

Чекај, ти си управо наредио нешто једном Грегу?!
Навијам за Спарсе, волим Бобија јер је предобар човек, па после тога страшан играч, али сам добијао минусе и минусе када сам писао да не може толико да одигра на почетку. Спарси у регуларном делу буквално завршавају посао, и онда се пали машина, а деси се, као прошле године, да је не пребаци у пету брзину одмах и дебакл.
Боби може имати неких минута у другом делу и пред крај, ако обезбеде место које желе. А та ложења, што га нису пустили на ЕП јер се рачуна на њега, могао је да изјави само неко ко прати кошарку 3-4 год. Данкан је најбоља 4. икада у НБА, а спушта де лагано и на 5.
Па довели су Олдриџа и циљ је да се он уигра. Губиће утакмице ако треба, само да њега уклопе.

Бели мене брине, има одличну минутажу, а не завршава. Надам се да ће се то променити кроз 10ак дана.

Јокић ће бити најпозитивније изненађење!

Кошаркашки поздрав!

Sale

pre 8 godina

Ajde Nemanja, uzmi čoveče više šuteva, izvuci igrača na trojku pa promena i do kraja...strahovita minutaža, 35 minuta samo 4 šta na koš...dok se Vigins, Levin i Martin iživljavaju

NastyB

pre 8 godina

Iskreno, očekivao sam pre početka sezone da će Bobi imati minutažu između 5 i 10 minuta po utakmici, ali Popovičeva rotacija u kojoj čak i jedan Vest igra manje od 10 minuta me je prilično iznenadila. Štaviše, ni najmanje nisam očekivao da će Dankan igrati 35-40 minuta po utakmici.
A Bjelica igra svoju ulogu majstorski, bez obzira što "ne sipa" kao lud. Jedini je u Minesoti, pored Rubia, koji je imao pozitivan indeks korisnosti protiv Portlanda. Vigins je više medijska atrakcija, neko ko (trebalo bi) tek treba da se pokaže. Ali mali Tauns već sad pokazuje da će biti paklen igrač, ima solidnu leđnu tehniku, skok, popriličnu brzinu za centra, meku ruku, tako da je već sada jasno ko će biti "franchise player" u Minesoti.
I, za kraj, šta reći za Golden Stejt, osim da, ako ih teže povrede mimoiđu, posebno Karija, odbrana titule je skoro gotova stvar. Memfis je poznat po svojoj odbrani, a Voriorsi su se igrali sa njima. GSW igra odličnu odbranu, imaju brz protok lopte, a kad se na sve to doda nazaustavljivi Kari, uz Tompsona, Grina, Barnsa i Igudalu, ne znaš odakle pre će da gruva...

BarbaDjole

pre 8 godina

Bjelica je imao dobru partiju sa svih aspekata osim poena. Al on jadan ne moze doci do lopte pored Martina, Rubia, Wigginsa i Lavina... Tako da je ovo sasvim solidna partija.

Šomi

pre 8 godina

Dobiće Bobi više minuta, pogledajte samo raspored SAS u naredne 2 nedelje. Na svaka dva dana igraju tekmu. Verovatno ga čuva za te naredne utakmice da ima više vremena da odmara ove sa većom minutažom. Al to je moje mišljenje..

nik.

pre 8 godina

Kari , Igudala, Green, Barns, Tompson, Barbosa, Livingston, Ezeli...Nerealno šta rade, ali neverovatno igraju i uživanje ih je gledati jer ne siluju loptu, igraju atraktivno, lepo, nezaustavljivi su a pobedili su ozbiljne timove jako ubedljivo.

Uncle Drew

pre 8 godina

GSW su dobili sve timove protiv kojih su igrali PO prosle sezone, samo sada svi zdravi, a oni bez boguta. Nego jeremija nam rece da sacekamo dok ne odigraju protiv memfisa protiv malo jace odbrane. :smajli koji place od smeha:

Ivan M

pre 8 godina

Kakvih sve ovde ima znalaca. Pa zar mislite da bi ga držali na terenu 31 minut da nije igrao kako treba i ispunjavao zadatke? Pa šta ako je postigao samo 5 poena ako nije bila namera da napadi idu preko njega?

CJ

pre 8 godina

Na kraju mi je pomalo bilo i drago sto je Minesota izgubila...u jednom momentu na parketu Martin, Vigins i Lavin. Prosto muka da gledas tu trojicu, ja ne mogu da verujem da neko tako moze da se ponasa, da bukvalno vredja svoje saigrace konstantnim forsiranjem suta...Kad su na parketu Bjelica, Garnet, Rubio, Dieng, lopta kruzi, stvaraju razliku i onda iz nekog razloga na +17 za Min, izlazi Rubio a ulazi Lavin i kreće sunovrat. 6 minuta pre kraja, trener izvodi Bjelicu i vraca Garneta, Portland veže jedno 3-4 ofanzivna skoka, ovaj ga brže-bolje vraća ali kasno.
Ne znam, nikako ne izgledaju dobro, čim dozvole da ih Portland okrene sa -17 na + 10 u jednom momentu.

petarczv

pre 8 godina

Neko kaze sramotan odnos popovica prema bobiju???! Alo decko popovic je bog u nba a bobi je rookie i koliko god da ga mi gotivili morace da sedi i da ceka svoju sansu.

Pozdrav iz Zg

pre 8 godina

Gledao sam nocas utakmicu Sparsa i Knigtsa i video sam Bobija u trenerci a ne u odelu i nadao sam se da ce igrati medjutim nisam docekao da udje jer sam zaspao pri kraju 3/4. Mislim da Bobi nema sanse pored Dankana,Aldriga,Westa i Diao,u sta sam se uverio gledajuci sve tekme Spursa,nije trebao da dodje u Sparse jer su prejaki na toj poziciji. Dobijat ce sansu samo kad utakmica bude vec resena.Nije on ni toliko mlad da ovu sezonu presedi na klupi,godine idu...

petarczv

pre 8 godina

Leonard ponovo monstruozna partija u odbrani i odlicna u napadu. Opet ce sigurno biti DPOY. Aldrige se polako uklapa u sistem tako da ce SAS sigurno biti uz Okc i Gsw glavni pretedent na titulu...

petarczv

pre 8 godina

Po koji put ljudi. Marijanovic je dosao u najbolji klub i najbolju organizaciju u nba. Svi koji prate SAS znaju da se on nece naigrati pogotovo u startu sezone. SAS ce na pocetku zapeti maximalno kako bi se odvojila na tabeli i pruzila sebi mogucnost da odmara svoje veterane. E tad ce marijanovic dobiti pravu sansu i tad ce je iskoristiti. Njemu je bitno da prodje celu ovu sezonu sa njima a da sledece sezone izbori ostanak i kad dankan ode u penziju da dobije dobru minutazu...Bjelica 31 minut u jednom y
trenutku je bio najduze na terenu. I dva min pred kraj utakmice trener ga je ubacio umesto garneta sto pokazuje neke stvari...

Valjevska podvala

pre 8 godina

imaju gomilu prosecnih timskih igraca i dok je tako ne ginu im poslednja tri mesta u konferenciji,videcemo da li ce karl entoni tauns da izraste u jednog takvog.
(riverdale, 03. novembar 2015 10:40)

Zapravo je problem što imaju nekoliko isforsiranih, ali prilično prosečnih "zvezda" koje misle da mogu sami da dobiju utakmicu i ne vide nikoga od saigrača. Krenuo sam da gledam Minesotu, ali ono užasno soliranje bez ikakve idejne igre me je toliko iznerviralo, da sam lagano ugasio strim i utonuo u san

mag

pre 8 godina

Ostao sam budan cijelu noc samo zbog bobija i spursa,bio sam uvjeren da dobija 10 min nakon bostona.Na pocetku sam bio isfuran sto ne igra ali spursi su se mucili cijelu takmicu sa sutom i do 2 min pred kraj knicksi su bili u igri da se vrate u mec.Drugi razlog za neigranje je taj sto je kosarka uzasno brza,a bobi i dalje ne tako brz,knicksi igraju dosta i tranziciji i tu bi doslovno ostala rupa u reketu.
Trebace jos vremena da se bobi uklopi u sistem SAS,jednostavno kad je on u igri morace se graditi jedan drugi sistem pozicionog napada i odbrane od tranzicije.

baj

pre 8 godina

Ne znam da li neko jos osim mene primijetio da je od svih najboljih strelaca sinoc u svojim ekipama, jedino Greg Monroe, i Curry imaju dobre procente suta, a svi ostali su ispod 50%... Kari igracina, prosto nevjerovatno da vec ima 27 godina, pitam se gdje je bio prije 3-4 godine, nije bio ovoliko poznat.
(milan, 03. novembar 2015 11:15) Isto je bio u GSW... Problem kod nas je sto neki sport (ligu) pocinjemo da pratimo tek kad ima nasih igraca.Tenis je idealan primer! Danas i moja baba zna skoro sve igrace, a pre Novaka je cula naravno samo za Bobu! :)