Četvrtak, 22.10.2015.

12:59

Živković: "Grobari", napunite stadion

Krilni napadač Partizana Andrija Živković nada se novoj pobedi u Ligi Evrope.

Izvor: AK

Živkoviæ: "Grobari", napunite stadion IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

konjanik a turski

pre 8 godina

Da nije smesno bilo bi jadno. (Trener, 22. oktobar 2015 16:54)

Kao i tvoj komentar. Smesno koliko volite da komentarisete Partizan pogotovo u Evropi, a jadno koliko vam je tesko sto ne igrate istu.

sta sad reklamirate?

pre 8 godina

@ (Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!,22. oktobar 2015 16:51)

ako ti klinac ide u razred gde samo 2-3 navijaju za zvezdu, znaci da je za tebe zeleznik velegrad. bolje menjaj nick, saljem ti razglednicu iz beograda

shanon

pre 8 godina

klinac mi se dopisuje sa vrsnjakom iz engleske,naravno lud za soccerom,navija za everton. rekoh sinu da ga pita zna li sta o srpskom fudbalu i odgovor je bio only partizan. za druge nije ni cuo. sta ces mali prati fudbal u ovom veku. ne pisem ovo jelte zbog borata nego slaba nam liga.

nik sloter

pre 8 godina

Zvezda ima paklen ritam juce prijateljska protiv Vose,danas Evropa protiv Kairata,pa prijateljska protiv Borca i tako redom!

kralj

pre 8 godina

Blago tebi, pa i Partizan - Inter je gledalo samo 13.000. To sto Zvezda ne igra Evropu jednu god nije vasa zasluga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 22. oktobar 2015 16:52)

Zaboravio si da stavis nulu pored broja 1

strelkecarigrad

pre 8 godina

ko je se jos zanosi za komentarima ovih placenika, zato je Toti jedina ziva legenda svetskog fudbala, ostao u svom gradu, klubu evo 23 sezone mozda dogura do 25, 245 golova u jednoj od najjacih liga na svetu, iako je Roma 4. klub u zemlji, odbio Reale i slicno, ogromne pare, I ostao kao ikona u svom klubu i evo danas njegovom zaslugom taj klub iako nema neke trofeje silne ima nesto vise, posto i De Rosi ide njegovim stopama, takodje jedan klub rodni grad, mozda I Florenci isto rodni grad jedan klub(bio je na pozajmici ali je Romin igrac), tako se voli svoj grad svoja zemlja svoj klub i samo takvi likovi mogu da salju svojim navijacima ovakve poruke ili bilo kakve druge jer imaju prava na to, I vrede svaki dinar koji je klub potrosio na njih, jer ga nisu izdali ni jednog trenutka do sada naravno. A ovi nasi Milivojevici, Zivkovici... koji ne mogu makar do 28 godine da ostanu u svom voljenom klubu, pa onda nek odu za dobre pare(transfer), potpisu 3-5 godina ugovor nek dobijaju od 1-5m evra godisnje, pa nek bude eto 3 godine po 3 miliona evra miran si do kraja zivota i ti i tvoja deca, a ne ovo nit donesu ozbiljne pare svom klubu, nit naprave rezultat, ne urade nista za klubove kakvi su C. Zvezda I Partizan, a vec su vodje navijaca. Ko jos slusa ove sportiste, pare su im jedini cilj cim idu tako mladi, a evo samo Ivanovic, Matic I Vidic napravili svetske karijere, sto ides u svet kad nisi svetski igrac,ostani kuci i unapredi svoju zemlju klub, grad, drugo je ako si svetska klasa

Славиша

pre 8 godina

@келме

Не идем на сплав. Имам већ пет година сезонске карте и за кошарку и за фудбал. За Партизан ми није жао динара, али вечерас НЕЋУ да дајем 1600дин а они не плаћају ГРЕЈАЊЕ. Дошли су да нас униште, иде им за руком. Југ их подржава.
Управа напоље!

Mare iz ugla

pre 8 godina

Imam pare, necu da odapnem za 1000 a ni za 2500, ali ne dam zato sto smatram da preterujete sa cenama, prosto nije realno. Da ste stavili 600 jug i sever i 1000 istok i 1200 zapad doslo bi bar 20000, ovako nece biti vise od 10000.

*

pre 8 godina

Vidim da je simpatizere kluba osnovanog u Zg zabolela cinjenica da Zvezdu prati 15-20.000 na utakmicama JSL.
Ako ce vam biti lakse sinoc nas je doslo samo 14.720 sa placenom kartom (sezonske ne vaze zbog pomoci Kosovu) na Vosu, u utakmici vec odavno resenog prvenstva. Prica se da Tolle vise ne moze da vam zatvori utakmice, pa ih tesko dobijate cak i u Surdulici.

xxx

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"
Kao na Zvezda - Metalac.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (*, 22. oktobar 2015 13:11) Popij jedan kompleksan,pa paljba sa Partizanovih vesti...

Ivica R.

pre 8 godina

Napunićemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejvid Koperfild, 22. oktobar 2015 14:40)

Napunićete...gaće.

aleksa

pre 8 godina

@Koliko glupih panterskih Komentatora.
Naš Stadion je bio vec ove godine najmanje jedanput"PUN"(Steaua).
A šta je sa Pećurkanom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crni, 22. oktobar 2015 14:57)

eh nije fer, pa da je "pećurkana" velicine vojnog stadiona bila bi puna svaki vikend, ovako tesko

veerghoen

pre 8 godina

Prosto je neverovatno da u vreme najvece krize u istoriji kluba, cigani imaju po 30.000 protiv Javora iz Ivanjice a Partizan uz nekoliko velikih uspeha u Evropu ne moze da napuni stadion. Zasto?

zot

pre 8 godina

Normalno je da ce drzava pokloniti sve Partizanu.Vama je OZNA poklonila ukraden stadion od fk Jugoslavije.
(tito partija zvezdina armija, 22. oktobar 2015 16:31)

Ala si ti opsednut mrznjom prema pfc i komunistickom propagandom, kako cete ti i slicni podneti ako Partizan napravi pozitivan rezlutat veceras,verovatno ce te pisat da vucic finansira partizan,paranormalno.

milan_delija

pre 8 godina

kako da napune stadion kad je grobarima limit 20 000 ( arena), vise navijaca oni nemaju. od velike cetvorke bili su daleko najmanji klub. boli ali je istina.

da ali

pre 8 godina

Biće 15 000 maksimum a da zvezda igra malo bi bilo dve marakane za ovaj meč
(Nemanja, 22. oktobar 2015 16:06)

Samo sto ne igrate :)

Marko

pre 8 godina

Zile bre ne zanosi se.Stadion JNA moze biti pun samo kad tamo igra evropski i svetski sampion Crvena Zvezda,iz razloga sto pola stadiona zauzmu Zvezdini navijaci.Ne secam se kad je JNA bio dupke pun osim tad.Pun stadion je 32 000,a ne 26000 kolilo je bilo protiv Steaue,a neki napisase bio pun stadion.I da u poslednjih 20 i kusur godina i protiv Reala.Zvezdu su jucer kritikovali protiv Vojvodine gde je bilo 14720,a igralo se u 17.00.Ako vas bude toliko bice cudo.

GrobarSLO

pre 8 godina

Stvarno je sramota da nemozemo napuniti stadion na evropskim utakmicam! ja sam par puta koristio svoje slobodne dane na poslu da dodjem iz Slovenije na utakmicu i posle utakmice odmah nazad tako da moze biti sramote sve kojim se neda prosetati do stadiona!

BigBoca

pre 8 godina

Navijači partizana postoje samo na internetu!
(jakobsen, 22. oktobar 2015 13:45)

Važno je da ti četvrtkom u dresu Atletika sediš pored TV-a i pucaš od mržnje, a sredom igraš protiv Voše, sanjaš da je evropska utakmica.
Čoveče, od toga može da se rigken :)

Ivica R.

pre 8 godina

Napunićemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejvid Koperfild, 22. oktobar 2015 14:40)

Napunićete...gaće.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"Kao na Zvezda - Metalac.
(*, 22. oktobar 2015 13:11) evo ja gledam parking ispred zgrade..ima desetak jugica,5,6 keceva al samo jedan bendzamin..
(KKP, 22. oktobar 2015 14:38)

Ne mogu oni da shvate šta si hteo da kažeš matori.
Kvalitet ili kvantitet, nikada se nije postavljalo pitanje, ali vidiš da im znači. Jedna digresija:
Kaže mi klinac pre neki dan, "znaš tata, kod mene u odeljenju ima mnogo više nas partizanovaca, zvezdaša ima samo 2-3" i sve mi ih nabroji.
Ovi što se prebrojavaju svaku utakmicu i dalje žive u 1991. na kojoj im svaka čast, ali sad smo u skroz drugoj dimenziji, ne samo u vremenu.

svašta

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da za kartu od 1000 dinara kažete da je skupa. Pa šta biste hteli za evropsku utakmicu? Kao što neko već reče, da ste po 10 dinara odvajali svakog dana od kad je izvučen žreb, dosad biste imali za sve utakmice. Ne, lakše je kukati, kao i obično, u svakoj oblasti života, uvek je lakše kukati nego se potruditi. Ništa, gledajte prenos na tv.

Kriger

pre 8 godina

@
"Grobari, napunite stadion!" Pa ovo je vic godine! Nema dalje!
(veliki strumf, 22. oktobar 2015 13:46)

Ako ti, "veliki strumfe", dokažeš, kada je na *marakani prodata ulaznica za severnu tribinu, onda ćemo se svi složiti da je ovo vic godine.

red trash

pre 8 godina

"Grobari, napunite stadion!" Pa ovo je vic godine! Nema dalje!
(veliki strumf, 22. oktobar 2015 13:46)

Kairat - Barselona kazahstana. Steta sto je samo vic "leta"!

*

pre 8 godina

Pa normalno, da nece mozda kao na Zvezda-Bilbao (Az, Augsburg, Arsenal, Anderleht, Sahtjor, Real, Porto...). (Nase ime, 22. oktobar 2015 14:03)

Blago tebi, pa i Partizan - Inter je gledalo samo 13.000. To sto Zvezda ne igra Evropu jednu god nije vasa zasluga.

kula od kajrata

pre 8 godina

Opet neki pišu poklon kvota, prvo bila poklon kvota na steauu kada gostovala, pa bate, az i augsburg, ako bilbao ne pobedi sada pojedini će bankrotirati :)

milana

pre 8 godina

Zvezda se ne pominje u ovoj vesti ,niti zvezda ima bilo kakve veze sa LE,ali zato igraju sa vojvodinom utakmicu sredom,mastaju da igraju u evropi i komentarisu uglavnom Partizanove vesti.

Saša

pre 8 godina

Ne znam da li će stadion biti pun ili ne, ali znam da će nam biti preteško protiv Atletik Bilbaa. Imamo puno povređenih igrača, Baskijci igraju odličnu igru kratkih pasova, izuzetni su tehničari, imaju odlične ofanzivne izgrače (Muniain, Aduric) i očekujem da će imati od 60% do 65% lopte u svom posedu i oko 20 šuteva ka našem golu. Ako bismo izvukli bod protiv njih, ja bih bio presrećan. Momci, samo hrabro večeras, pa šta bude. Rezultat se unapred ne može znati.

ccc

pre 8 godina

Gledajte vi parking ispred zgrade i Partizan u Evropi. Vase se zna, prvo kolo i kupanje.Pa vi ne propuštate kupanje ni jedne sezone, to je uspeh!

KKP

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"Kao na Zvezda - Metalac.
(*, 22. oktobar 2015 13:11) evo ja gledam parking ispred zgrade..ima desetak jugica,5,6 keceva al samo jedan bendzamin..

Nase ime

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"
Kao na Zvezda - Metalac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 22. oktobar 2015 13:11)


Pa normalno, da nece mozda kao na Zvezda-Bilbao (Az, Augsburg, Arsenal, Anderleht, Sahtjor, Real, Porto...).

farmakomafijas

pre 8 godina

Dolazim da gledam utakmicu, jedva cekam pocetak!
Karte su inace bezobrazno skupe, kao jedan od mirnijih navijaca ne volim da odem na jug jer me mrzi da se guram i skacem celu utakmicu, tako da je moj izbor ove utakmice sever. Pozivam sve navijace kojima je skupa karta, a nece na jug(a takvih je barem u mom okruzenju jako jako mnogo-student sam), da dodju barem na sever kao ja i da veceras ne budu pasivni uz TV jer ce vreme biti lepo, a nasem klubu je potrebna podrska.
Napred Partizan!!

Ivan kg

pre 8 godina

Od 14 komentara, osam su od navijaca kluba koji ispadne i pre sezone kupanja, pocetkom jula. Hvala sto nas pratite, hvala na paznji. Mada nije mi jasno ko vas je zvao i odakle vam potreba da se javite na temu "evropski fudbal".

nbgdeki

pre 8 godina

Ajde momci, bice i predstava pre utakmice, da se kulturno uzdizete. Sledeci put kad budete bili domacini, mozete da organizujete tombolu da privucete penzionisane grobare hahahahahahahahahahaahhahahaha

Dave

pre 8 godina

A odakle mi pare? Grobar sam, rado bih došao, čak sam i u Beogradu jer studiram, ali nemam 1000 din da dam za kartu, pogotovu ne za sever i jug, jer ako bih došao, došao bih da gledam fudbal k'o čovek. A bočni delovi istoka i zapada 1800, centar 2500.. ma daj.

SrbEUin

pre 8 godina

Da bi Žionel video pun lavor, morali bi da dođu svi Grobari koliko ih ima + tuđi navijači. Ovih 1500 sa bespatnim ulaznicama i nisu nešto za respekt. Al šta da radiš, kad ih toliko ima. Prema prikazanoj igri i zasluženim titulama i to je previše.

Marko

pre 8 godina

I ja moram reći da su karte skuplje za nase prilike. U ovom trenutku za mene je ozbiljan izdatak. Ostaću kući da gledam. Nikada mi nije bilo jasno. Bolje duplo jeftinije i duplo vise navijaca nego obrnuto.

Realno

pre 8 godina

Cim se pobunite protiv uprave koja je oterala Nikolica , Vujosevica , nije vam dovela pojacanja pa ste dosli u situaciju da nam danas zadnjeg veznog Patrovic koga smo terali sa levog beka, kad uprava kaze gde su pare od evrope a struja neplacena....pa nisu na Jna isprani mozgovi

kelme

pre 8 godina

Ako za nekoliko meseci niste mogli da skupite 2000 dinara onda i nema potrebe da se pojavljujete na utakmici. Kukate kako je karta skupa a sutra cete tih 2000 dinara da potrosite na splavu. Da necete mozda da na evropsku utakmicu idete za 300 dinara? Nego znam ja sta je tu problem.. mora nesto pre utakmice da se popije.. Imali ste dovoljno vremena od zreba da ubacujete u kasicu pare za utakmicu.. no vama je bilo prece da popusite 2 pakle cigara dnevno.. vidimo se na utakmici, srecno mom Partizanu.

njofra prezidente

pre 8 godina

Ako želite pun stadion, onda bi morali da igrate na Teleoptikovom "Zemunelu" koji je partizanu poklonila država kao svom najvećem projektu ili na internetu.

Porto

pre 8 godina

Mozemo mi grobari da se ljutimo koliko hocemo, ali 15-20 hiljada protiv Bilbaa je nista. To je sramota. Zvezdaši bi napunili 2 marakane glat.

Dave

pre 8 godina

A odakle mi pare? Grobar sam, rado bih došao, čak sam i u Beogradu jer studiram, ali nemam 1000 din da dam za kartu, pogotovu ne za sever i jug, jer ako bih došao, došao bih da gledam fudbal k'o čovek. A bočni delovi istoka i zapada 1800, centar 2500.. ma daj.

Nase ime

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"
Kao na Zvezda - Metalac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 22. oktobar 2015 13:11)


Pa normalno, da nece mozda kao na Zvezda-Bilbao (Az, Augsburg, Arsenal, Anderleht, Sahtjor, Real, Porto...).

Realno

pre 8 godina

Cim se pobunite protiv uprave koja je oterala Nikolica , Vujosevica , nije vam dovela pojacanja pa ste dosli u situaciju da nam danas zadnjeg veznog Patrovic koga smo terali sa levog beka, kad uprava kaze gde su pare od evrope a struja neplacena....pa nisu na Jna isprani mozgovi

kelme

pre 8 godina

Ako za nekoliko meseci niste mogli da skupite 2000 dinara onda i nema potrebe da se pojavljujete na utakmici. Kukate kako je karta skupa a sutra cete tih 2000 dinara da potrosite na splavu. Da necete mozda da na evropsku utakmicu idete za 300 dinara? Nego znam ja sta je tu problem.. mora nesto pre utakmice da se popije.. Imali ste dovoljno vremena od zreba da ubacujete u kasicu pare za utakmicu.. no vama je bilo prece da popusite 2 pakle cigara dnevno.. vidimo se na utakmici, srecno mom Partizanu.

Porto

pre 8 godina

Mozemo mi grobari da se ljutimo koliko hocemo, ali 15-20 hiljada protiv Bilbaa je nista. To je sramota. Zvezdaši bi napunili 2 marakane glat.

njofra prezidente

pre 8 godina

Ako želite pun stadion, onda bi morali da igrate na Teleoptikovom "Zemunelu" koji je partizanu poklonila država kao svom najvećem projektu ili na internetu.

Ivan kg

pre 8 godina

Od 14 komentara, osam su od navijaca kluba koji ispadne i pre sezone kupanja, pocetkom jula. Hvala sto nas pratite, hvala na paznji. Mada nije mi jasno ko vas je zvao i odakle vam potreba da se javite na temu "evropski fudbal".

farmakomafijas

pre 8 godina

Dolazim da gledam utakmicu, jedva cekam pocetak!
Karte su inace bezobrazno skupe, kao jedan od mirnijih navijaca ne volim da odem na jug jer me mrzi da se guram i skacem celu utakmicu, tako da je moj izbor ove utakmice sever. Pozivam sve navijace kojima je skupa karta, a nece na jug(a takvih je barem u mom okruzenju jako jako mnogo-student sam), da dodju barem na sever kao ja i da veceras ne budu pasivni uz TV jer ce vreme biti lepo, a nasem klubu je potrebna podrska.
Napred Partizan!!

ccc

pre 8 godina

Gledajte vi parking ispred zgrade i Partizan u Evropi. Vase se zna, prvo kolo i kupanje.Pa vi ne propuštate kupanje ni jedne sezone, to je uspeh!

KKP

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"Kao na Zvezda - Metalac.
(*, 22. oktobar 2015 13:11) evo ja gledam parking ispred zgrade..ima desetak jugica,5,6 keceva al samo jedan bendzamin..

milana

pre 8 godina

Zvezda se ne pominje u ovoj vesti ,niti zvezda ima bilo kakve veze sa LE,ali zato igraju sa vojvodinom utakmicu sredom,mastaju da igraju u evropi i komentarisu uglavnom Partizanove vesti.

red trash

pre 8 godina

"Grobari, napunite stadion!" Pa ovo je vic godine! Nema dalje!
(veliki strumf, 22. oktobar 2015 13:46)

Kairat - Barselona kazahstana. Steta sto je samo vic "leta"!

SrbEUin

pre 8 godina

Da bi Žionel video pun lavor, morali bi da dođu svi Grobari koliko ih ima + tuđi navijači. Ovih 1500 sa bespatnim ulaznicama i nisu nešto za respekt. Al šta da radiš, kad ih toliko ima. Prema prikazanoj igri i zasluženim titulama i to je previše.

Marko

pre 8 godina

I ja moram reći da su karte skuplje za nase prilike. U ovom trenutku za mene je ozbiljan izdatak. Ostaću kući da gledam. Nikada mi nije bilo jasno. Bolje duplo jeftinije i duplo vise navijaca nego obrnuto.

Saša

pre 8 godina

Ne znam da li će stadion biti pun ili ne, ali znam da će nam biti preteško protiv Atletik Bilbaa. Imamo puno povređenih igrača, Baskijci igraju odličnu igru kratkih pasova, izuzetni su tehničari, imaju odlične ofanzivne izgrače (Muniain, Aduric) i očekujem da će imati od 60% do 65% lopte u svom posedu i oko 20 šuteva ka našem golu. Ako bismo izvukli bod protiv njih, ja bih bio presrećan. Momci, samo hrabro večeras, pa šta bude. Rezultat se unapred ne može znati.

nbgdeki

pre 8 godina

Ajde momci, bice i predstava pre utakmice, da se kulturno uzdizete. Sledeci put kad budete bili domacini, mozete da organizujete tombolu da privucete penzionisane grobare hahahahahahahahahahaahhahahaha

veerghoen

pre 8 godina

Prosto je neverovatno da u vreme najvece krize u istoriji kluba, cigani imaju po 30.000 protiv Javora iz Ivanjice a Partizan uz nekoliko velikih uspeha u Evropu ne moze da napuni stadion. Zasto?

BigBoca

pre 8 godina

Navijači partizana postoje samo na internetu!
(jakobsen, 22. oktobar 2015 13:45)

Važno je da ti četvrtkom u dresu Atletika sediš pored TV-a i pucaš od mržnje, a sredom igraš protiv Voše, sanjaš da je evropska utakmica.
Čoveče, od toga može da se rigken :)

Kriger

pre 8 godina

@
"Grobari, napunite stadion!" Pa ovo je vic godine! Nema dalje!
(veliki strumf, 22. oktobar 2015 13:46)

Ako ti, "veliki strumfe", dokažeš, kada je na *marakani prodata ulaznica za severnu tribinu, onda ćemo se svi složiti da je ovo vic godine.

GrobarSLO

pre 8 godina

Stvarno je sramota da nemozemo napuniti stadion na evropskim utakmicam! ja sam par puta koristio svoje slobodne dane na poslu da dodjem iz Slovenije na utakmicu i posle utakmice odmah nazad tako da moze biti sramote sve kojim se neda prosetati do stadiona!

Ivica R.

pre 8 godina

Napunićemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejvid Koperfild, 22. oktobar 2015 14:40)

Napunićete...gaće.

Славиша

pre 8 godina

@келме

Не идем на сплав. Имам већ пет година сезонске карте и за кошарку и за фудбал. За Партизан ми није жао динара, али вечерас НЕЋУ да дајем 1600дин а они не плаћају ГРЕЈАЊЕ. Дошли су да нас униште, иде им за руком. Југ их подржава.
Управа напоље!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"Kao na Zvezda - Metalac.
(*, 22. oktobar 2015 13:11) evo ja gledam parking ispred zgrade..ima desetak jugica,5,6 keceva al samo jedan bendzamin..
(KKP, 22. oktobar 2015 14:38)

Ne mogu oni da shvate šta si hteo da kažeš matori.
Kvalitet ili kvantitet, nikada se nije postavljalo pitanje, ali vidiš da im znači. Jedna digresija:
Kaže mi klinac pre neki dan, "znaš tata, kod mene u odeljenju ima mnogo više nas partizanovaca, zvezdaša ima samo 2-3" i sve mi ih nabroji.
Ovi što se prebrojavaju svaku utakmicu i dalje žive u 1991. na kojoj im svaka čast, ali sad smo u skroz drugoj dimenziji, ne samo u vremenu.

kula od kajrata

pre 8 godina

Opet neki pišu poklon kvota, prvo bila poklon kvota na steauu kada gostovala, pa bate, az i augsburg, ako bilbao ne pobedi sada pojedini će bankrotirati :)

Mare iz ugla

pre 8 godina

Imam pare, necu da odapnem za 1000 a ni za 2500, ali ne dam zato sto smatram da preterujete sa cenama, prosto nije realno. Da ste stavili 600 jug i sever i 1000 istok i 1200 zapad doslo bi bar 20000, ovako nece biti vise od 10000.

xxx

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"
Kao na Zvezda - Metalac.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (*, 22. oktobar 2015 13:11) Popij jedan kompleksan,pa paljba sa Partizanovih vesti...

Marko

pre 8 godina

Zile bre ne zanosi se.Stadion JNA moze biti pun samo kad tamo igra evropski i svetski sampion Crvena Zvezda,iz razloga sto pola stadiona zauzmu Zvezdini navijaci.Ne secam se kad je JNA bio dupke pun osim tad.Pun stadion je 32 000,a ne 26000 kolilo je bilo protiv Steaue,a neki napisase bio pun stadion.I da u poslednjih 20 i kusur godina i protiv Reala.Zvezdu su jucer kritikovali protiv Vojvodine gde je bilo 14720,a igralo se u 17.00.Ako vas bude toliko bice cudo.

milan_delija

pre 8 godina

kako da napune stadion kad je grobarima limit 20 000 ( arena), vise navijaca oni nemaju. od velike cetvorke bili su daleko najmanji klub. boli ali je istina.

svašta

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da za kartu od 1000 dinara kažete da je skupa. Pa šta biste hteli za evropsku utakmicu? Kao što neko već reče, da ste po 10 dinara odvajali svakog dana od kad je izvučen žreb, dosad biste imali za sve utakmice. Ne, lakše je kukati, kao i obično, u svakoj oblasti života, uvek je lakše kukati nego se potruditi. Ništa, gledajte prenos na tv.

zot

pre 8 godina

Normalno je da ce drzava pokloniti sve Partizanu.Vama je OZNA poklonila ukraden stadion od fk Jugoslavije.
(tito partija zvezdina armija, 22. oktobar 2015 16:31)

Ala si ti opsednut mrznjom prema pfc i komunistickom propagandom, kako cete ti i slicni podneti ako Partizan napravi pozitivan rezlutat veceras,verovatno ce te pisat da vucic finansira partizan,paranormalno.

*

pre 8 godina

Vidim da je simpatizere kluba osnovanog u Zg zabolela cinjenica da Zvezdu prati 15-20.000 na utakmicama JSL.
Ako ce vam biti lakse sinoc nas je doslo samo 14.720 sa placenom kartom (sezonske ne vaze zbog pomoci Kosovu) na Vosu, u utakmici vec odavno resenog prvenstva. Prica se da Tolle vise ne moze da vam zatvori utakmice, pa ih tesko dobijate cak i u Surdulici.

kralj

pre 8 godina

Blago tebi, pa i Partizan - Inter je gledalo samo 13.000. To sto Zvezda ne igra Evropu jednu god nije vasa zasluga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 22. oktobar 2015 16:52)

Zaboravio si da stavis nulu pored broja 1

sta sad reklamirate?

pre 8 godina

@ (Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!,22. oktobar 2015 16:51)

ako ti klinac ide u razred gde samo 2-3 navijaju za zvezdu, znaci da je za tebe zeleznik velegrad. bolje menjaj nick, saljem ti razglednicu iz beograda

aleksa

pre 8 godina

@Koliko glupih panterskih Komentatora.
Naš Stadion je bio vec ove godine najmanje jedanput"PUN"(Steaua).
A šta je sa Pećurkanom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crni, 22. oktobar 2015 14:57)

eh nije fer, pa da je "pećurkana" velicine vojnog stadiona bila bi puna svaki vikend, ovako tesko

shanon

pre 8 godina

klinac mi se dopisuje sa vrsnjakom iz engleske,naravno lud za soccerom,navija za everton. rekoh sinu da ga pita zna li sta o srpskom fudbalu i odgovor je bio only partizan. za druge nije ni cuo. sta ces mali prati fudbal u ovom veku. ne pisem ovo jelte zbog borata nego slaba nam liga.

strelkecarigrad

pre 8 godina

ko je se jos zanosi za komentarima ovih placenika, zato je Toti jedina ziva legenda svetskog fudbala, ostao u svom gradu, klubu evo 23 sezone mozda dogura do 25, 245 golova u jednoj od najjacih liga na svetu, iako je Roma 4. klub u zemlji, odbio Reale i slicno, ogromne pare, I ostao kao ikona u svom klubu i evo danas njegovom zaslugom taj klub iako nema neke trofeje silne ima nesto vise, posto i De Rosi ide njegovim stopama, takodje jedan klub rodni grad, mozda I Florenci isto rodni grad jedan klub(bio je na pozajmici ali je Romin igrac), tako se voli svoj grad svoja zemlja svoj klub i samo takvi likovi mogu da salju svojim navijacima ovakve poruke ili bilo kakve druge jer imaju prava na to, I vrede svaki dinar koji je klub potrosio na njih, jer ga nisu izdali ni jednog trenutka do sada naravno. A ovi nasi Milivojevici, Zivkovici... koji ne mogu makar do 28 godine da ostanu u svom voljenom klubu, pa onda nek odu za dobre pare(transfer), potpisu 3-5 godina ugovor nek dobijaju od 1-5m evra godisnje, pa nek bude eto 3 godine po 3 miliona evra miran si do kraja zivota i ti i tvoja deca, a ne ovo nit donesu ozbiljne pare svom klubu, nit naprave rezultat, ne urade nista za klubove kakvi su C. Zvezda I Partizan, a vec su vodje navijaca. Ko jos slusa ove sportiste, pare su im jedini cilj cim idu tako mladi, a evo samo Ivanovic, Matic I Vidic napravili svetske karijere, sto ides u svet kad nisi svetski igrac,ostani kuci i unapredi svoju zemlju klub, grad, drugo je ako si svetska klasa

Ivica R.

pre 8 godina

Napunićemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejvid Koperfild, 22. oktobar 2015 14:40)

Napunićete...gaće.

da ali

pre 8 godina

Biće 15 000 maksimum a da zvezda igra malo bi bilo dve marakane za ovaj meč
(Nemanja, 22. oktobar 2015 16:06)

Samo sto ne igrate :)

nik sloter

pre 8 godina

Zvezda ima paklen ritam juce prijateljska protiv Vose,danas Evropa protiv Kairata,pa prijateljska protiv Borca i tako redom!

*

pre 8 godina

Pa normalno, da nece mozda kao na Zvezda-Bilbao (Az, Augsburg, Arsenal, Anderleht, Sahtjor, Real, Porto...). (Nase ime, 22. oktobar 2015 14:03)

Blago tebi, pa i Partizan - Inter je gledalo samo 13.000. To sto Zvezda ne igra Evropu jednu god nije vasa zasluga.

konjanik a turski

pre 8 godina

Da nije smesno bilo bi jadno. (Trener, 22. oktobar 2015 16:54)

Kao i tvoj komentar. Smesno koliko volite da komentarisete Partizan pogotovo u Evropi, a jadno koliko vam je tesko sto ne igrate istu.

njofra prezidente

pre 8 godina

Ako želite pun stadion, onda bi morali da igrate na Teleoptikovom "Zemunelu" koji je partizanu poklonila država kao svom najvećem projektu ili na internetu.

SrbEUin

pre 8 godina

Da bi Žionel video pun lavor, morali bi da dođu svi Grobari koliko ih ima + tuđi navijači. Ovih 1500 sa bespatnim ulaznicama i nisu nešto za respekt. Al šta da radiš, kad ih toliko ima. Prema prikazanoj igri i zasluženim titulama i to je previše.

Nase ime

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"
Kao na Zvezda - Metalac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 22. oktobar 2015 13:11)


Pa normalno, da nece mozda kao na Zvezda-Bilbao (Az, Augsburg, Arsenal, Anderleht, Sahtjor, Real, Porto...).

nbgdeki

pre 8 godina

Ajde momci, bice i predstava pre utakmice, da se kulturno uzdizete. Sledeci put kad budete bili domacini, mozete da organizujete tombolu da privucete penzionisane grobare hahahahahahahahahahaahhahahaha

Ivan kg

pre 8 godina

Od 14 komentara, osam su od navijaca kluba koji ispadne i pre sezone kupanja, pocetkom jula. Hvala sto nas pratite, hvala na paznji. Mada nije mi jasno ko vas je zvao i odakle vam potreba da se javite na temu "evropski fudbal".

Porto

pre 8 godina

Mozemo mi grobari da se ljutimo koliko hocemo, ali 15-20 hiljada protiv Bilbaa je nista. To je sramota. Zvezdaši bi napunili 2 marakane glat.

kelme

pre 8 godina

Ako za nekoliko meseci niste mogli da skupite 2000 dinara onda i nema potrebe da se pojavljujete na utakmici. Kukate kako je karta skupa a sutra cete tih 2000 dinara da potrosite na splavu. Da necete mozda da na evropsku utakmicu idete za 300 dinara? Nego znam ja sta je tu problem.. mora nesto pre utakmice da se popije.. Imali ste dovoljno vremena od zreba da ubacujete u kasicu pare za utakmicu.. no vama je bilo prece da popusite 2 pakle cigara dnevno.. vidimo se na utakmici, srecno mom Partizanu.

Dave

pre 8 godina

A odakle mi pare? Grobar sam, rado bih došao, čak sam i u Beogradu jer studiram, ali nemam 1000 din da dam za kartu, pogotovu ne za sever i jug, jer ako bih došao, došao bih da gledam fudbal k'o čovek. A bočni delovi istoka i zapada 1800, centar 2500.. ma daj.

red trash

pre 8 godina

"Grobari, napunite stadion!" Pa ovo je vic godine! Nema dalje!
(veliki strumf, 22. oktobar 2015 13:46)

Kairat - Barselona kazahstana. Steta sto je samo vic "leta"!

milana

pre 8 godina

Zvezda se ne pominje u ovoj vesti ,niti zvezda ima bilo kakve veze sa LE,ali zato igraju sa vojvodinom utakmicu sredom,mastaju da igraju u evropi i komentarisu uglavnom Partizanove vesti.

KKP

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"Kao na Zvezda - Metalac.
(*, 22. oktobar 2015 13:11) evo ja gledam parking ispred zgrade..ima desetak jugica,5,6 keceva al samo jedan bendzamin..

Marko

pre 8 godina

Zile bre ne zanosi se.Stadion JNA moze biti pun samo kad tamo igra evropski i svetski sampion Crvena Zvezda,iz razloga sto pola stadiona zauzmu Zvezdini navijaci.Ne secam se kad je JNA bio dupke pun osim tad.Pun stadion je 32 000,a ne 26000 kolilo je bilo protiv Steaue,a neki napisase bio pun stadion.I da u poslednjih 20 i kusur godina i protiv Reala.Zvezdu su jucer kritikovali protiv Vojvodine gde je bilo 14720,a igralo se u 17.00.Ako vas bude toliko bice cudo.

ccc

pre 8 godina

Gledajte vi parking ispred zgrade i Partizan u Evropi. Vase se zna, prvo kolo i kupanje.Pa vi ne propuštate kupanje ni jedne sezone, to je uspeh!

Realno

pre 8 godina

Cim se pobunite protiv uprave koja je oterala Nikolica , Vujosevica , nije vam dovela pojacanja pa ste dosli u situaciju da nam danas zadnjeg veznog Patrovic koga smo terali sa levog beka, kad uprava kaze gde su pare od evrope a struja neplacena....pa nisu na Jna isprani mozgovi

Ivica R.

pre 8 godina

Napunićemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejvid Koperfild, 22. oktobar 2015 14:40)

Napunićete...gaće.

xxx

pre 8 godina

"GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"
Kao na Zvezda - Metalac.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (*, 22. oktobar 2015 13:11) Popij jedan kompleksan,pa paljba sa Partizanovih vesti...

kralj

pre 8 godina

Blago tebi, pa i Partizan - Inter je gledalo samo 13.000. To sto Zvezda ne igra Evropu jednu god nije vasa zasluga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*, 22. oktobar 2015 16:52)

Zaboravio si da stavis nulu pored broja 1

farmakomafijas

pre 8 godina

Dolazim da gledam utakmicu, jedva cekam pocetak!
Karte su inace bezobrazno skupe, kao jedan od mirnijih navijaca ne volim da odem na jug jer me mrzi da se guram i skacem celu utakmicu, tako da je moj izbor ove utakmice sever. Pozivam sve navijace kojima je skupa karta, a nece na jug(a takvih je barem u mom okruzenju jako jako mnogo-student sam), da dodju barem na sever kao ja i da veceras ne budu pasivni uz TV jer ce vreme biti lepo, a nasem klubu je potrebna podrska.
Napred Partizan!!

Marko

pre 8 godina

I ja moram reći da su karte skuplje za nase prilike. U ovom trenutku za mene je ozbiljan izdatak. Ostaću kući da gledam. Nikada mi nije bilo jasno. Bolje duplo jeftinije i duplo vise navijaca nego obrnuto.

milan_delija

pre 8 godina

kako da napune stadion kad je grobarima limit 20 000 ( arena), vise navijaca oni nemaju. od velike cetvorke bili su daleko najmanji klub. boli ali je istina.

*

pre 8 godina

Pa normalno, da nece mozda kao na Zvezda-Bilbao (Az, Augsburg, Arsenal, Anderleht, Sahtjor, Real, Porto...). (Nase ime, 22. oktobar 2015 14:03)

Blago tebi, pa i Partizan - Inter je gledalo samo 13.000. To sto Zvezda ne igra Evropu jednu god nije vasa zasluga.

BigBoca

pre 8 godina

Navijači partizana postoje samo na internetu!
(jakobsen, 22. oktobar 2015 13:45)

Važno je da ti četvrtkom u dresu Atletika sediš pored TV-a i pucaš od mržnje, a sredom igraš protiv Voše, sanjaš da je evropska utakmica.
Čoveče, od toga može da se rigken :)

shanon

pre 8 godina

klinac mi se dopisuje sa vrsnjakom iz engleske,naravno lud za soccerom,navija za everton. rekoh sinu da ga pita zna li sta o srpskom fudbalu i odgovor je bio only partizan. za druge nije ni cuo. sta ces mali prati fudbal u ovom veku. ne pisem ovo jelte zbog borata nego slaba nam liga.

Ivica R.

pre 8 godina

Napunićemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejvid Koperfild, 22. oktobar 2015 14:40)

Napunićete...gaće.

veerghoen

pre 8 godina

Prosto je neverovatno da u vreme najvece krize u istoriji kluba, cigani imaju po 30.000 protiv Javora iz Ivanjice a Partizan uz nekoliko velikih uspeha u Evropu ne moze da napuni stadion. Zasto?

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

GroBARI ocekuju 15-20.000 navijaca"Kao na Zvezda - Metalac.
(*, 22. oktobar 2015 13:11) evo ja gledam parking ispred zgrade..ima desetak jugica,5,6 keceva al samo jedan bendzamin..
(KKP, 22. oktobar 2015 14:38)

Ne mogu oni da shvate šta si hteo da kažeš matori.
Kvalitet ili kvantitet, nikada se nije postavljalo pitanje, ali vidiš da im znači. Jedna digresija:
Kaže mi klinac pre neki dan, "znaš tata, kod mene u odeljenju ima mnogo više nas partizanovaca, zvezdaša ima samo 2-3" i sve mi ih nabroji.
Ovi što se prebrojavaju svaku utakmicu i dalje žive u 1991. na kojoj im svaka čast, ali sad smo u skroz drugoj dimenziji, ne samo u vremenu.

nik sloter

pre 8 godina

Zvezda ima paklen ritam juce prijateljska protiv Vose,danas Evropa protiv Kairata,pa prijateljska protiv Borca i tako redom!

konjanik a turski

pre 8 godina

Da nije smesno bilo bi jadno. (Trener, 22. oktobar 2015 16:54)

Kao i tvoj komentar. Smesno koliko volite da komentarisete Partizan pogotovo u Evropi, a jadno koliko vam je tesko sto ne igrate istu.

Saša

pre 8 godina

Ne znam da li će stadion biti pun ili ne, ali znam da će nam biti preteško protiv Atletik Bilbaa. Imamo puno povređenih igrača, Baskijci igraju odličnu igru kratkih pasova, izuzetni su tehničari, imaju odlične ofanzivne izgrače (Muniain, Aduric) i očekujem da će imati od 60% do 65% lopte u svom posedu i oko 20 šuteva ka našem golu. Ako bismo izvukli bod protiv njih, ja bih bio presrećan. Momci, samo hrabro večeras, pa šta bude. Rezultat se unapred ne može znati.

Kriger

pre 8 godina

@
"Grobari, napunite stadion!" Pa ovo je vic godine! Nema dalje!
(veliki strumf, 22. oktobar 2015 13:46)

Ako ti, "veliki strumfe", dokažeš, kada je na *marakani prodata ulaznica za severnu tribinu, onda ćemo se svi složiti da je ovo vic godine.

*

pre 8 godina

Vidim da je simpatizere kluba osnovanog u Zg zabolela cinjenica da Zvezdu prati 15-20.000 na utakmicama JSL.
Ako ce vam biti lakse sinoc nas je doslo samo 14.720 sa placenom kartom (sezonske ne vaze zbog pomoci Kosovu) na Vosu, u utakmici vec odavno resenog prvenstva. Prica se da Tolle vise ne moze da vam zatvori utakmice, pa ih tesko dobijate cak i u Surdulici.

zot

pre 8 godina

Normalno je da ce drzava pokloniti sve Partizanu.Vama je OZNA poklonila ukraden stadion od fk Jugoslavije.
(tito partija zvezdina armija, 22. oktobar 2015 16:31)

Ala si ti opsednut mrznjom prema pfc i komunistickom propagandom, kako cete ti i slicni podneti ako Partizan napravi pozitivan rezlutat veceras,verovatno ce te pisat da vucic finansira partizan,paranormalno.

aleksa

pre 8 godina

@Koliko glupih panterskih Komentatora.
Naš Stadion je bio vec ove godine najmanje jedanput"PUN"(Steaua).
A šta je sa Pećurkanom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crni, 22. oktobar 2015 14:57)

eh nije fer, pa da je "pećurkana" velicine vojnog stadiona bila bi puna svaki vikend, ovako tesko

svašta

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da za kartu od 1000 dinara kažete da je skupa. Pa šta biste hteli za evropsku utakmicu? Kao što neko već reče, da ste po 10 dinara odvajali svakog dana od kad je izvučen žreb, dosad biste imali za sve utakmice. Ne, lakše je kukati, kao i obično, u svakoj oblasti života, uvek je lakše kukati nego se potruditi. Ništa, gledajte prenos na tv.

Mare iz ugla

pre 8 godina

Imam pare, necu da odapnem za 1000 a ni za 2500, ali ne dam zato sto smatram da preterujete sa cenama, prosto nije realno. Da ste stavili 600 jug i sever i 1000 istok i 1200 zapad doslo bi bar 20000, ovako nece biti vise od 10000.

da ali

pre 8 godina

Biće 15 000 maksimum a da zvezda igra malo bi bilo dve marakane za ovaj meč
(Nemanja, 22. oktobar 2015 16:06)

Samo sto ne igrate :)

sta sad reklamirate?

pre 8 godina

@ (Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!,22. oktobar 2015 16:51)

ako ti klinac ide u razred gde samo 2-3 navijaju za zvezdu, znaci da je za tebe zeleznik velegrad. bolje menjaj nick, saljem ti razglednicu iz beograda

kula od kajrata

pre 8 godina

Opet neki pišu poklon kvota, prvo bila poklon kvota na steauu kada gostovala, pa bate, az i augsburg, ako bilbao ne pobedi sada pojedini će bankrotirati :)

GrobarSLO

pre 8 godina

Stvarno je sramota da nemozemo napuniti stadion na evropskim utakmicam! ja sam par puta koristio svoje slobodne dane na poslu da dodjem iz Slovenije na utakmicu i posle utakmice odmah nazad tako da moze biti sramote sve kojim se neda prosetati do stadiona!

Славиша

pre 8 godina

@келме

Не идем на сплав. Имам већ пет година сезонске карте и за кошарку и за фудбал. За Партизан ми није жао динара, али вечерас НЕЋУ да дајем 1600дин а они не плаћају ГРЕЈАЊЕ. Дошли су да нас униште, иде им за руком. Југ их подржава.
Управа напоље!

strelkecarigrad

pre 8 godina

ko je se jos zanosi za komentarima ovih placenika, zato je Toti jedina ziva legenda svetskog fudbala, ostao u svom gradu, klubu evo 23 sezone mozda dogura do 25, 245 golova u jednoj od najjacih liga na svetu, iako je Roma 4. klub u zemlji, odbio Reale i slicno, ogromne pare, I ostao kao ikona u svom klubu i evo danas njegovom zaslugom taj klub iako nema neke trofeje silne ima nesto vise, posto i De Rosi ide njegovim stopama, takodje jedan klub rodni grad, mozda I Florenci isto rodni grad jedan klub(bio je na pozajmici ali je Romin igrac), tako se voli svoj grad svoja zemlja svoj klub i samo takvi likovi mogu da salju svojim navijacima ovakve poruke ili bilo kakve druge jer imaju prava na to, I vrede svaki dinar koji je klub potrosio na njih, jer ga nisu izdali ni jednog trenutka do sada naravno. A ovi nasi Milivojevici, Zivkovici... koji ne mogu makar do 28 godine da ostanu u svom voljenom klubu, pa onda nek odu za dobre pare(transfer), potpisu 3-5 godina ugovor nek dobijaju od 1-5m evra godisnje, pa nek bude eto 3 godine po 3 miliona evra miran si do kraja zivota i ti i tvoja deca, a ne ovo nit donesu ozbiljne pare svom klubu, nit naprave rezultat, ne urade nista za klubove kakvi su C. Zvezda I Partizan, a vec su vodje navijaca. Ko jos slusa ove sportiste, pare su im jedini cilj cim idu tako mladi, a evo samo Ivanovic, Matic I Vidic napravili svetske karijere, sto ides u svet kad nisi svetski igrac,ostani kuci i unapredi svoju zemlju klub, grad, drugo je ako si svetska klasa