Četvrtak, 08.10.2015.

23:03

Ljajić: Nisu važni strelci, već srce na terenu

Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je veoma zadovoljan pobedom u Albaniji koja, kako je rekao „daje mir njegovoj ekipi“.

Izvor: B92

Ljajiæ: Nisu važni strelci, veæ srce na terenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Otac Namimije

pre 8 godina

Potpuno si u pravu. Steta sto niste pokazali srce. Ni znanje, ni snagu, ni zelju, ni srce. Pobeda je cista sreca, udario los na losa... Da sam ja na vasem mestu, pokrio bih se usima i ne bih nijednu izjavu dao dok se rezultati ne budu popravili.

Carrera

pre 8 godina

Selektor nula , ako ga pod hitno ne smenimo jos ce vise da upadnemo u blato. To ce pokazati vec u nedelju protiv Portugala. Curcic i trener partizana nee moze biti gore.

Sajmon

pre 8 godina

Adem je doneo ova 3 boda tako reci sam iz nicega..e sad zamislite kolko bi jos bodova doneo da je igro kad nije igro zbog Mihajlovica..pa i kasnije kod onog glupog advokata..verovatno bi se plasirali i na proslo i na ovo prvenstvo..pa vi vidite sta znaci kad neko ima predrasude da to vodi na dno..

bez ijedne zamerke

pre 8 godina

Fasciniralo me kretanje Ljajica ka sredini i kontrola lopte. Ima covek sjajnu koordinaciju na terenu i osecaj za prostor, mnogi bi se pogubili i krenuli ka boku, a on decko pravo u meso! I brzina mu je zavidna, i za kraj ono najvaznije -zadrzao me hladnu glavu i majstorski postigao eurogol!

igor

pre 8 godina

Ljajicu svaka cast!!!!! Decko je zapusio usta svima!!! Asistencija za prvi gol, drugi-remek delo, u 92 Ljajic pretrcava ceo teren, pun snage kao da je drugi minut, i majstorski postize gol. Mihajlovica treba da je sramota da je ovavkog bisera od igraca odstranio iz reprezentacije, a covek dokazao svoj patriotizam-nosi dres sa 4s i grbom Srbije i uveseljvava celu zemlju pobedom protiv Albanije!!! Ej, bre!!! Covek je pored svega trcao, borio se, celu utakmicu je grizao, tako se voli i bori Srbija, a ne pevanjem himne, a igrom kao baba i bez volje i cuvanjem nogu za skupe klubove!!!! Bravo Ademe!!

Terapeut

pre 8 godina

A pamtite to sto nije pevao himnu, kako tako isto ne pamtite pred izbore sta su sve lose rekli i uradili ovi sto nam vode drzavu...

Bravo Ademe Ljajicu, ne moras da pevas - samo nastavi sa takvom igrom!

wer

pre 8 godina

nervirao si me celu tekmu, sebican, peljas do besvesti, ne dodajes nikome osim kad bas moras, egoizam do neba...

stoji da si resio tekmu ali moje misljenje o tebi je i dalje isto, problemi u glavi

dobar - bolji - ja

pre 8 godina

Ćurcicu sta pričaš covjece? Početak čega? Pa pobijedili ste na suvi kvalitet igrača i većinu utakmice su igrali očajno. Nema sistema, nema tecnih akcija, sve ali bas svaki napad je bio čista improvizacija. Protok lopte 0, ko tebi dadee da budes neki trener nije mi jasno. Budi covjek izmakni se i pusti nekog ko se razumije da vodi repku. E da, albanija je očajna, drvosjece klasične i nema smisla pričati o nekoj velikoj pobjedi, oni i fudbal ne idu u istoj rečenici. poz objavite mi komentar.

daddy cool

pre 8 godina

dzaba ademe, kazu da je miha vec ulozio zalbu jer se na snimku jasno vidi kako ne pevas himnu, i bice nam verovatno oduzeta tri boda, plus kazna 5 mečeva bez publike i 2 miliona eura..
(efekat leptira, 08. oktobar 2015 23:59)

2 miliona eVra. U srpskom jeziku se pravilno izgovara eVro. A sto se tice komentara na racun Mihe i Ljajica, veze s vezom nema. Miha je jedini znao kako je potrebno postaviti se prema bitangama. Za Ljajica je apsolutno sve bio u pravu, a sinoc je prvi put ajmo reci nesto odigrao. Nemoj da te zavara asistencija i gol. U prvom poluvremenu je zbog sebicnosti propustio da dva puta proigra saigrace na krilu u prodoru ka golu.

Iskreno

pre 8 godina

Bravo Ademe.Kakav sprint 60-metara do gola.. Fantastičan večeras,Ti si ponos Srbije
Nebitno dal' si srbin ili musliman,bitno je da si čovek.Svi smo mi ljudi samo nas vere dele.

np

pre 8 godina

nece komentator da prelomi da je adem igrac utakmice pa da puknes.nego uz ovoga pa onoga bio je jedan od igraca utakmice.kazi da bosnjak adem ljajic iz pazara reprezentativac srbije bio je igrac utakmice.bio je kralj strainicu kako se vec prezivas.znam da ti nije drago al mi bosnjaci zbog naseg adema navijamo za srbiju.da nije njega...kad oni iz srpske mrze bosnu mi srbiju ne mrzimo ali zbog njih i ovakvih komentatora navijamo ili bi navijali za albaniju.

NNN

pre 8 godina

Šteta, da u prvoj utakmici u Beogradu nije u igru ušao bogdanov
i dao tri komada za albaniju,
mi bismo sada najverovanije imali
6 BODOVA VIŠE, A ONI 3 BODA MANJE,
pa bismo bili ispred njih i bar išli u baraž,
a možda i direktno u zavisnosti od poslednjeg kola!

svasta

pre 8 godina

igra katastrofalna, lopta do polovine i nazad, zentralni igraci umesto da razradjuju napad igraju napred oni vracaju nazad..kakva je to taktika

Beria

pre 8 godina

Nažalost, pomaka u igri nema! Možemo slaviti pobedu ali je realnost da propuštamo već treće veliko takmičenje, i da nam se stalno servira priča o novom početku i građenju ekipe za neki naredni period koji nikako da dođe.. Jad i beda sa igračima ovog kalibra!

zvezda

pre 8 godina

citamm ovi sto pisu, pobedili smo ali dzaba kad ne idemo na evropsko. ok. u pravu ste, ali da smo izgubili bilo bi, ne mozemo ni albaniju da pobedimo itd. svaka cast momcima

Duncan

pre 8 godina

da ga nisi dao onaj reporter sa rtsa bi kazao posto si musliman da nisi namerno hteo da ga das.toliko ti je brojao greske i stalno te negativno komentarisao.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 8. oktobar 2015 23:44)

Decko, lupas za sve pare.

Gurko

pre 8 godina

Reprezentacija zvana *sledeci ciklus je nas*
Standardno, optimisticne izjave posle neke pobede.
A onda krene taj novi ciklus, pa nas neko opali po usima, jer se oni vuku po terenu bez ikakve zelje i volje i tako godina za godinom.

Jumko

pre 8 godina

Cekaj malo... Decko je dao gol i sad je nacionalni heroj da se cak i Mihajlovic spominje!? Pa sta bi bilo da nije dao gol? Mnogo ste klinci euforicni, i zaboravljate da veze sa fudbalom nemamo... A zaboravljate izgleda i ko je Adem Ljajic!

Fmp

pre 8 godina

Bravo Ljajicu bravo majstore!!!stvarno je kreativan i zna sa loptom ima osecaj.kako je samo dao u prostor,realno treba znati a sa loptom je najbolji u repki.samo napred SRBIJA!!!!

Boki

pre 8 godina

Najace je na kraju utakmice sto su nam Albanski fudbaleri govorili da se neveselimo(vidi se i na ovoj slici levo njihov fudbaler)...

totalitaris

pre 8 godina

Gospodine Curcicu, cijenim da ste vaspitan i nenametljiv kad je Vas javni nastup u pitanju. Ono sto bode oci jesu dva zadnja vezna protiv Albanije i nacin na koji igra ova selekcija, bez ideje, bez ritma, bez inicijative i pokusaja da se ista ostvari...znam da je lako kuckati iz fotelje, ali sam prilicno siguran da hrabrost kako igracima treba i treneru..odavno tezu utakmicu nisam pogledao...selektore ova ekipa ne igra onako kako moze, ne Vasom zaslugom, ali Vi nista niste uradili da se to promjeni. Naravno ova pobjeda je, izuzev politicke konotacije, samo jos jedan prah u oci javnosti koja je ogrezla u rijaliti programu i odlaganje gasenja aparata na koji je reprezentativni A fudbal u Srbiji. Nista bolje ne mislim ni o milionerima koji igraju za A tim, a koji sluze u iste svrhe, jer protiv Danske, Jermenije, Portugala nije bilo dronova i politike. Selektore, S.Irska je veceras na prvenstvu, Albanija je na korak od istog...ako imate privatno to sto ispoljavate javno, trebalo bi da ppdnesete ostavku.

bgd

pre 8 godina

Kakva, bre, velika pobeda? Pa nije ti ovo Javor i borba da ne ispadnes iz grupe. Na sta smo spali, zahvaljujuci Toletu i bratiji, da slavimo pobede protiv tima kojem bi ranije spakovali 10 komada u dve utakmice. Nema sumnje da je svima drago sto smo "ono" pobedili, ali ne mazite nas glupostima kako je ovo istorijski uspeh.

Касно победа у Елбасан стиже

pre 8 godina

Бем ти фудбал и систем такмичења када екипа која у квалификацијама постигне 4 (словима: четири) гола и пласира се на ЕП. Па ова Албанија је крш од екипе. И такви јадни, никакви су испред нас. Толико о нашем фудбалу. И наша агонија ће се, нажалост, и даље наставити.
А јел ми драго што смо их добили - јесте.

Enrike

pre 8 godina

Curcicu jeli te makar malo sramota!? Dobili smo utakmicu na potez pojedinca a sve drugo sto smo videli veceras i do sada u kvalifikacijama je jad i tuga...Dobili smo Albaniju koja ce na Evropsko prvenstvo a mi gde cemo!? Bez igre bez koncepcije bez pravog selektora a sa ovakvim igravoma mi smo jos uvek zalosno smesni hteli priznati ili ne! Curcicu uzmi Javor Metalac itd.nije reprez.za vezbanje i nema srece dok smo zadovoljni pobedom nad albanijom i slicnim ekipama,sramota...

Miroslav

pre 8 godina

Dobili smo bitku ali izgubili"rat".Bravo za organizaciju utakmice,imamo sta nauciti za buducnost.A dokle ćemo se učiti na greškama?

nemanja

pre 8 godina

Ja samo moram da pozdravim Sinisu Mihajlovica kojem Matic nije igrao pola kvalifikacija, Tadic je bio na klupi stalno, Bane nije igrao u Makedoniji, a sta reci o Ljajicu? Asistencija i gol, usred Albanije. Alal ti vera majstore. I Matic koji je rovit igrao, odusevio me. Milivojevic pretrcao 20km veceras, odlican :)

johnnie

pre 8 godina

Veliko zadovoljstvo - da, velika pobeda - ni najmanje. Za ovu pobedu, kao i svaku drugu, se dobija 3 boda (koja nisu dovoljna da se kvalifikujemo na Evro 2016). A, Albanija nije velesila u fudbalu, nego smo mi ispod proseka.

Ekstra

pre 8 godina

Ali igra je bila ocajna. I opet propustamo veliko takmicenje. To je sustina, a ova euforija zbog pobede nad Albanijom je patriotska igranka.

Fica

pre 8 godina

Zasluzeno smo pobedili jer smo bolje igrali ceo mec pokusavali smo da stvorimo sanse ali su se oni uplasili mnogo vise od nas i branili se sa sestoricom,ipak to nije izgovor jer smo sve vreme isli kroz sredinu retko smo prodirali po strani a to nam fali jos od kad bema Krasica to Kostic odlicno radi uz njega,Zivkovica i Markovica imacemo bolji napad u odbrani Gajic mora umesto Tomovica a S.Mitrovic je dobro odigrao ali imamo i bolja resenja. Drago mi je zbog pobede ali daleko je ovo od sjajne igre!

Block

pre 8 godina

Адем одиграо до сада најбољу текму за репрезентацију. Не само што је асистирао и дао гол (тачније 2), већ је вукао у средини колико је могао и једини показао мало креативности. Једино што је његова игра скроз некомпатибилна са А Митровићем кога никако да разиграмо. Стојке одбранио онај један шут за медаљу и можда нас спасио пораза. Чак ми се Душко Тошић далеко више свидео од Банета. Све у свему мало смо одскочили од очаја.

Ivke

pre 8 godina

Steta za ove kvalifikacije, jednostavno nije islo od pocetka, bice bolje valjda u sledecim. Sto se tice same igre i igraca, ozbiljno me odusevio Milivojevic. Izdominirao je albance na sredini i u fazi odbrane i u kreiranju akcija. Ljajic definitivno igrac utakmice, asistencija i golcina na kraju. Ne treba pljuvati igrace, imamo potencijala za velike rezultate, pitanje je samo trenutka, plus fale tu jos Kostic, Lazar, Nastasic, mali Zile...

zagor

pre 8 godina

utisak veceri:
1. pantelina frizuica (btw, kada bi skinuo ono sa strane, duzinu, bio bi skroz cool tip)
2. cinjenica da bi mi i da smo pobedili albaniju u beogradu i dobili +3 boda umesto sto smo popili -3, dakle sa +6 bodova u odnosu na trenutnu situaciju, opet bili 4.
3. imali smo najlaksu grupu i najlaksi put na veliko takmicenje u poslednjih 30 godina
4. igramo apsolutno OCAJNO!
5. POBEDAAAAAAA!!!!! (red je da se proslavi, makar smo i ispali i igrali lose)
6. tole karadzic & co. jos uvek jasu!!!

Čarli, nije Braun, nije Čaplin, a nemam ni anđele ...

pre 8 godina

Kako reče, imali smo više od igre?! I previše Bane, i previše ...
Još reče da ovo može da bude prekretnica ... Može, može, ali neće, nažalost.
Čestitam pobedu!

rejnald

pre 8 godina

Ljajicu,svaka cast majstore!Ako ti je za utjehu,vecina nas navijaca je bila na tvojoj strani kad te je Miha odstranio iz reprezentacije...Svojim igrama si dokazao da volis Srbiju vise nego mnogi koji se busaju u prsa kada treba da se prica,a kada treba da se djela... Za selektora samo mogu reci: daj covece proderi se malo na njih,motivisi,skaci,radi bilo sta,nemoj bit maneken I glumit gospodu,nisi placen za to,vec da budes vodja ekipe...

efekat leptira

pre 8 godina

dzaba ademe, kazu da je miha vec ulozio zalbu jer se na snimku jasno vidi kako ne pevas himnu, i bice nam verovatno oduzeta tri boda, plus kazna 5 mečeva bez publike i 2 miliona eura..

eee

pre 8 godina

Zao mi je samo sto cemo jednu od najvecih bruka u istoriji naseg fudbala, a to su ove kvalifikacije sada na kraju pretvoriti u pobedu... Nista se nece promeniti, ovo ce biti biti alibi da smo krenuli u pravom smeru, iako smo igrali jadno... Ali to je tipicno srpski, prevrtljiv mentalitet, kratko pamcenje, zato imamo tu cast da nas u svim sferama vode isti takvi ljudi... Pozdrav

Danilo

pre 8 godina

U ovoj pobedi je jedino dobro što je ipak bolja od poraza!
Inače, bez igre,taktike a o strategiji da ne govorimo.
Imamo tim u kojem igra deset vrhunskih igrača iz evropskih liga, tim koji je skuplji i verovatno bolji od albanskog do 5 ili 10 puta, a oni će možda da odu na EP dok mi pauziramo već ne znam koje EP, prestao sam da brojim.
Nikako ne mogu da shvatim da naši igrači u klubovima igraju do 50% bolje.
Ne verujem da im nije stalo, ne verujem da baš toliko čuvaje noge.
Verujem da je reč ipak o katastrofalnim trenerima a rukovodstvo neću da pominjem pošto je njih najbolje izbaciti iz vidnog polja i misli.
Kada se sve to promeni, eto nas u 15 najboljih u Evropi gde nam je po igračima mesto.
Do tada, nebitna pobeda u Albaniji biće velika...

Petar

pre 8 godina

Nikakva igra, jeste pobedili ali s takvim pristopom i sa takvom igrom nemamo sta u sledecim kvalifikacijama. Sto pre zameniti selektora tem bolje, dajte Antica pa da se sprdamo!!!

bane

pre 8 godina

o kakvom stvaranju ekipe ovaj govori.nama treba ozbiljan trener koji nece igrati na 0:0.ovo su slucajno dobili trecerazrednu ekipu igraci na njihov individualni kvalitet i na inat.

Podsetilac

pre 8 godina

Velka pobeda , ali Albanija i pored ovog poraza ima sanse da se automatski plasira na Euro 2016 jer joj ostaje utakmice sa Jermenijom a Danska vise nema utakmica , ili da igra pley off.

Pivari i Splavari

pre 8 godina

Ničim izazvan čovek na poziciji selektora, nesposoban da za 90 min napravi krštenu akciju, o motivaciji, trčanju, htenju i zalaganju da ne govorim. Individualizam jednog majstora rešio meč, i u toj rečenici staje opis celog meča. Nećemo se s ovim čovekom naigrati i nagledati loptanja.

ps. kazu da je miha podneo zalbu uefi, jer se na snimku jasno vidi da Adem nije pevao himnu, tako da se očekuje poništavanje golova i 3 boda za albaneze plus kazna za srbiju 4 meča bez publike i pola miliona eura.

Aki

pre 8 godina

Ja samo moram da pozdravim Sinisu Mihajlovica kojem Matic nije igrao pola kvalifikacija, Tadic je bio na klupi stalno, Bane nije igrao u Makedoniji, a sta reci o Ljajicu? Asistencija i gol, usred Albanije. Alal ti vera majstore. I Matic koji je rovit igrao, odusevio me. Milivojevic pretrcao 20km veceras, odlican :)
(nemanja, 08. oktobar 2015 23:31)


Pozdravlja i tebe Siniša sa klupe nekog petorazrednog kluba!!
Jak si mi ti stručnjak ako je ovo tebi bila dobra igra.

Ivan

pre 8 godina

Ako ste zadovoljni ovakvom igrom,odmah bi trebalo da svi napustite ovaj sport...kazem namerno sport,jer to sto vi prezentujete verovatno se samo na ovim prostorima jos zove fudbal.t

ja

pre 8 godina

da ga nisi dao onaj reporter sa rtsa bi kazao posto si musliman da nisi namerno hteo da ga das.toliko ti je brojao greske i stalno te negativno komentarisao.

nemanja

pre 8 godina

Ja samo moram da pozdravim Sinisu Mihajlovica kojem Matic nije igrao pola kvalifikacija, Tadic je bio na klupi stalno, Bane nije igrao u Makedoniji, a sta reci o Ljajicu? Asistencija i gol, usred Albanije. Alal ti vera majstore. I Matic koji je rovit igrao, odusevio me. Milivojevic pretrcao 20km veceras, odlican :)

Block

pre 8 godina

Адем одиграо до сада најбољу текму за репрезентацију. Не само што је асистирао и дао гол (тачније 2), већ је вукао у средини колико је могао и једини показао мало креативности. Једино што је његова игра скроз некомпатибилна са А Митровићем кога никако да разиграмо. Стојке одбранио онај један шут за медаљу и можда нас спасио пораза. Чак ми се Душко Тошић далеко више свидео од Банета. Све у свему мало смо одскочили од очаја.

rejnald

pre 8 godina

Ljajicu,svaka cast majstore!Ako ti je za utjehu,vecina nas navijaca je bila na tvojoj strani kad te je Miha odstranio iz reprezentacije...Svojim igrama si dokazao da volis Srbiju vise nego mnogi koji se busaju u prsa kada treba da se prica,a kada treba da se djela... Za selektora samo mogu reci: daj covece proderi se malo na njih,motivisi,skaci,radi bilo sta,nemoj bit maneken I glumit gospodu,nisi placen za to,vec da budes vodja ekipe...

ja

pre 8 godina

da ga nisi dao onaj reporter sa rtsa bi kazao posto si musliman da nisi namerno hteo da ga das.toliko ti je brojao greske i stalno te negativno komentarisao.

efekat leptira

pre 8 godina

dzaba ademe, kazu da je miha vec ulozio zalbu jer se na snimku jasno vidi kako ne pevas himnu, i bice nam verovatno oduzeta tri boda, plus kazna 5 mečeva bez publike i 2 miliona eura..

zvezda

pre 8 godina

citamm ovi sto pisu, pobedili smo ali dzaba kad ne idemo na evropsko. ok. u pravu ste, ali da smo izgubili bilo bi, ne mozemo ni albaniju da pobedimo itd. svaka cast momcima

Ivan

pre 8 godina

Ako ste zadovoljni ovakvom igrom,odmah bi trebalo da svi napustite ovaj sport...kazem namerno sport,jer to sto vi prezentujete verovatno se samo na ovim prostorima jos zove fudbal.t

zagor

pre 8 godina

utisak veceri:
1. pantelina frizuica (btw, kada bi skinuo ono sa strane, duzinu, bio bi skroz cool tip)
2. cinjenica da bi mi i da smo pobedili albaniju u beogradu i dobili +3 boda umesto sto smo popili -3, dakle sa +6 bodova u odnosu na trenutnu situaciju, opet bili 4.
3. imali smo najlaksu grupu i najlaksi put na veliko takmicenje u poslednjih 30 godina
4. igramo apsolutno OCAJNO!
5. POBEDAAAAAAA!!!!! (red je da se proslavi, makar smo i ispali i igrali lose)
6. tole karadzic & co. jos uvek jasu!!!

Ekstra

pre 8 godina

Ali igra je bila ocajna. I opet propustamo veliko takmicenje. To je sustina, a ova euforija zbog pobede nad Albanijom je patriotska igranka.

Касно победа у Елбасан стиже

pre 8 godina

Бем ти фудбал и систем такмичења када екипа која у квалификацијама постигне 4 (словима: четири) гола и пласира се на ЕП. Па ова Албанија је крш од екипе. И такви јадни, никакви су испред нас. Толико о нашем фудбалу. И наша агонија ће се, нажалост, и даље наставити.
А јел ми драго што смо их добили - јесте.

Miroslav

pre 8 godina

Dobili smo bitku ali izgubili"rat".Bravo za organizaciju utakmice,imamo sta nauciti za buducnost.A dokle ćemo se učiti na greškama?

Aki

pre 8 godina

Ja samo moram da pozdravim Sinisu Mihajlovica kojem Matic nije igrao pola kvalifikacija, Tadic je bio na klupi stalno, Bane nije igrao u Makedoniji, a sta reci o Ljajicu? Asistencija i gol, usred Albanije. Alal ti vera majstore. I Matic koji je rovit igrao, odusevio me. Milivojevic pretrcao 20km veceras, odlican :)
(nemanja, 08. oktobar 2015 23:31)


Pozdravlja i tebe Siniša sa klupe nekog petorazrednog kluba!!
Jak si mi ti stručnjak ako je ovo tebi bila dobra igra.

Ivke

pre 8 godina

Steta za ove kvalifikacije, jednostavno nije islo od pocetka, bice bolje valjda u sledecim. Sto se tice same igre i igraca, ozbiljno me odusevio Milivojevic. Izdominirao je albance na sredini i u fazi odbrane i u kreiranju akcija. Ljajic definitivno igrac utakmice, asistencija i golcina na kraju. Ne treba pljuvati igrace, imamo potencijala za velike rezultate, pitanje je samo trenutka, plus fale tu jos Kostic, Lazar, Nastasic, mali Zile...

Danilo

pre 8 godina

U ovoj pobedi je jedino dobro što je ipak bolja od poraza!
Inače, bez igre,taktike a o strategiji da ne govorimo.
Imamo tim u kojem igra deset vrhunskih igrača iz evropskih liga, tim koji je skuplji i verovatno bolji od albanskog do 5 ili 10 puta, a oni će možda da odu na EP dok mi pauziramo već ne znam koje EP, prestao sam da brojim.
Nikako ne mogu da shvatim da naši igrači u klubovima igraju do 50% bolje.
Ne verujem da im nije stalo, ne verujem da baš toliko čuvaje noge.
Verujem da je reč ipak o katastrofalnim trenerima a rukovodstvo neću da pominjem pošto je njih najbolje izbaciti iz vidnog polja i misli.
Kada se sve to promeni, eto nas u 15 najboljih u Evropi gde nam je po igračima mesto.
Do tada, nebitna pobeda u Albaniji biće velika...

eee

pre 8 godina

Zao mi je samo sto cemo jednu od najvecih bruka u istoriji naseg fudbala, a to su ove kvalifikacije sada na kraju pretvoriti u pobedu... Nista se nece promeniti, ovo ce biti biti alibi da smo krenuli u pravom smeru, iako smo igrali jadno... Ali to je tipicno srpski, prevrtljiv mentalitet, kratko pamcenje, zato imamo tu cast da nas u svim sferama vode isti takvi ljudi... Pozdrav

igor

pre 8 godina

Ljajicu svaka cast!!!!! Decko je zapusio usta svima!!! Asistencija za prvi gol, drugi-remek delo, u 92 Ljajic pretrcava ceo teren, pun snage kao da je drugi minut, i majstorski postize gol. Mihajlovica treba da je sramota da je ovavkog bisera od igraca odstranio iz reprezentacije, a covek dokazao svoj patriotizam-nosi dres sa 4s i grbom Srbije i uveseljvava celu zemlju pobedom protiv Albanije!!! Ej, bre!!! Covek je pored svega trcao, borio se, celu utakmicu je grizao, tako se voli i bori Srbija, a ne pevanjem himne, a igrom kao baba i bez volje i cuvanjem nogu za skupe klubove!!!! Bravo Ademe!!

Terapeut

pre 8 godina

A pamtite to sto nije pevao himnu, kako tako isto ne pamtite pred izbore sta su sve lose rekli i uradili ovi sto nam vode drzavu...

Bravo Ademe Ljajicu, ne moras da pevas - samo nastavi sa takvom igrom!

Enrike

pre 8 godina

Curcicu jeli te makar malo sramota!? Dobili smo utakmicu na potez pojedinca a sve drugo sto smo videli veceras i do sada u kvalifikacijama je jad i tuga...Dobili smo Albaniju koja ce na Evropsko prvenstvo a mi gde cemo!? Bez igre bez koncepcije bez pravog selektora a sa ovakvim igravoma mi smo jos uvek zalosno smesni hteli priznati ili ne! Curcicu uzmi Javor Metalac itd.nije reprez.za vezbanje i nema srece dok smo zadovoljni pobedom nad albanijom i slicnim ekipama,sramota...

bane

pre 8 godina

o kakvom stvaranju ekipe ovaj govori.nama treba ozbiljan trener koji nece igrati na 0:0.ovo su slucajno dobili trecerazrednu ekipu igraci na njihov individualni kvalitet i na inat.

Iskreno

pre 8 godina

Bravo Ademe.Kakav sprint 60-metara do gola.. Fantastičan večeras,Ti si ponos Srbije
Nebitno dal' si srbin ili musliman,bitno je da si čovek.Svi smo mi ljudi samo nas vere dele.

bgd

pre 8 godina

Kakva, bre, velika pobeda? Pa nije ti ovo Javor i borba da ne ispadnes iz grupe. Na sta smo spali, zahvaljujuci Toletu i bratiji, da slavimo pobede protiv tima kojem bi ranije spakovali 10 komada u dve utakmice. Nema sumnje da je svima drago sto smo "ono" pobedili, ali ne mazite nas glupostima kako je ovo istorijski uspeh.

johnnie

pre 8 godina

Veliko zadovoljstvo - da, velika pobeda - ni najmanje. Za ovu pobedu, kao i svaku drugu, se dobija 3 boda (koja nisu dovoljna da se kvalifikujemo na Evro 2016). A, Albanija nije velesila u fudbalu, nego smo mi ispod proseka.

np

pre 8 godina

nece komentator da prelomi da je adem igrac utakmice pa da puknes.nego uz ovoga pa onoga bio je jedan od igraca utakmice.kazi da bosnjak adem ljajic iz pazara reprezentativac srbije bio je igrac utakmice.bio je kralj strainicu kako se vec prezivas.znam da ti nije drago al mi bosnjaci zbog naseg adema navijamo za srbiju.da nije njega...kad oni iz srpske mrze bosnu mi srbiju ne mrzimo ali zbog njih i ovakvih komentatora navijamo ili bi navijali za albaniju.

Čarli, nije Braun, nije Čaplin, a nemam ni anđele ...

pre 8 godina

Kako reče, imali smo više od igre?! I previše Bane, i previše ...
Još reče da ovo može da bude prekretnica ... Može, može, ali neće, nažalost.
Čestitam pobedu!

Petar

pre 8 godina

Nikakva igra, jeste pobedili ali s takvim pristopom i sa takvom igrom nemamo sta u sledecim kvalifikacijama. Sto pre zameniti selektora tem bolje, dajte Antica pa da se sprdamo!!!

Pivari i Splavari

pre 8 godina

Ničim izazvan čovek na poziciji selektora, nesposoban da za 90 min napravi krštenu akciju, o motivaciji, trčanju, htenju i zalaganju da ne govorim. Individualizam jednog majstora rešio meč, i u toj rečenici staje opis celog meča. Nećemo se s ovim čovekom naigrati i nagledati loptanja.

ps. kazu da je miha podneo zalbu uefi, jer se na snimku jasno vidi da Adem nije pevao himnu, tako da se očekuje poništavanje golova i 3 boda za albaneze plus kazna za srbiju 4 meča bez publike i pola miliona eura.

bez ijedne zamerke

pre 8 godina

Fasciniralo me kretanje Ljajica ka sredini i kontrola lopte. Ima covek sjajnu koordinaciju na terenu i osecaj za prostor, mnogi bi se pogubili i krenuli ka boku, a on decko pravo u meso! I brzina mu je zavidna, i za kraj ono najvaznije -zadrzao me hladnu glavu i majstorski postigao eurogol!

Fica

pre 8 godina

Zasluzeno smo pobedili jer smo bolje igrali ceo mec pokusavali smo da stvorimo sanse ali su se oni uplasili mnogo vise od nas i branili se sa sestoricom,ipak to nije izgovor jer smo sve vreme isli kroz sredinu retko smo prodirali po strani a to nam fali jos od kad bema Krasica to Kostic odlicno radi uz njega,Zivkovica i Markovica imacemo bolji napad u odbrani Gajic mora umesto Tomovica a S.Mitrovic je dobro odigrao ali imamo i bolja resenja. Drago mi je zbog pobede ali daleko je ovo od sjajne igre!

Sajmon

pre 8 godina

Adem je doneo ova 3 boda tako reci sam iz nicega..e sad zamislite kolko bi jos bodova doneo da je igro kad nije igro zbog Mihajlovica..pa i kasnije kod onog glupog advokata..verovatno bi se plasirali i na proslo i na ovo prvenstvo..pa vi vidite sta znaci kad neko ima predrasude da to vodi na dno..

Podsetilac

pre 8 godina

Velka pobeda , ali Albanija i pored ovog poraza ima sanse da se automatski plasira na Euro 2016 jer joj ostaje utakmice sa Jermenijom a Danska vise nema utakmica , ili da igra pley off.

Fmp

pre 8 godina

Bravo Ljajicu bravo majstore!!!stvarno je kreativan i zna sa loptom ima osecaj.kako je samo dao u prostor,realno treba znati a sa loptom je najbolji u repki.samo napred SRBIJA!!!!

dobar - bolji - ja

pre 8 godina

Ćurcicu sta pričaš covjece? Početak čega? Pa pobijedili ste na suvi kvalitet igrača i većinu utakmice su igrali očajno. Nema sistema, nema tecnih akcija, sve ali bas svaki napad je bio čista improvizacija. Protok lopte 0, ko tebi dadee da budes neki trener nije mi jasno. Budi covjek izmakni se i pusti nekog ko se razumije da vodi repku. E da, albanija je očajna, drvosjece klasične i nema smisla pričati o nekoj velikoj pobjedi, oni i fudbal ne idu u istoj rečenici. poz objavite mi komentar.

NNN

pre 8 godina

Šteta, da u prvoj utakmici u Beogradu nije u igru ušao bogdanov
i dao tri komada za albaniju,
mi bismo sada najverovanije imali
6 BODOVA VIŠE, A ONI 3 BODA MANJE,
pa bismo bili ispred njih i bar išli u baraž,
a možda i direktno u zavisnosti od poslednjeg kola!

Duncan

pre 8 godina

da ga nisi dao onaj reporter sa rtsa bi kazao posto si musliman da nisi namerno hteo da ga das.toliko ti je brojao greske i stalno te negativno komentarisao.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 8. oktobar 2015 23:44)

Decko, lupas za sve pare.

Beria

pre 8 godina

Nažalost, pomaka u igri nema! Možemo slaviti pobedu ali je realnost da propuštamo već treće veliko takmičenje, i da nam se stalno servira priča o novom početku i građenju ekipe za neki naredni period koji nikako da dođe.. Jad i beda sa igračima ovog kalibra!

totalitaris

pre 8 godina

Gospodine Curcicu, cijenim da ste vaspitan i nenametljiv kad je Vas javni nastup u pitanju. Ono sto bode oci jesu dva zadnja vezna protiv Albanije i nacin na koji igra ova selekcija, bez ideje, bez ritma, bez inicijative i pokusaja da se ista ostvari...znam da je lako kuckati iz fotelje, ali sam prilicno siguran da hrabrost kako igracima treba i treneru..odavno tezu utakmicu nisam pogledao...selektore ova ekipa ne igra onako kako moze, ne Vasom zaslugom, ali Vi nista niste uradili da se to promjeni. Naravno ova pobjeda je, izuzev politicke konotacije, samo jos jedan prah u oci javnosti koja je ogrezla u rijaliti programu i odlaganje gasenja aparata na koji je reprezentativni A fudbal u Srbiji. Nista bolje ne mislim ni o milionerima koji igraju za A tim, a koji sluze u iste svrhe, jer protiv Danske, Jermenije, Portugala nije bilo dronova i politike. Selektore, S.Irska je veceras na prvenstvu, Albanija je na korak od istog...ako imate privatno to sto ispoljavate javno, trebalo bi da ppdnesete ostavku.

Gurko

pre 8 godina

Reprezentacija zvana *sledeci ciklus je nas*
Standardno, optimisticne izjave posle neke pobede.
A onda krene taj novi ciklus, pa nas neko opali po usima, jer se oni vuku po terenu bez ikakve zelje i volje i tako godina za godinom.

daddy cool

pre 8 godina

dzaba ademe, kazu da je miha vec ulozio zalbu jer se na snimku jasno vidi kako ne pevas himnu, i bice nam verovatno oduzeta tri boda, plus kazna 5 mečeva bez publike i 2 miliona eura..
(efekat leptira, 08. oktobar 2015 23:59)

2 miliona eVra. U srpskom jeziku se pravilno izgovara eVro. A sto se tice komentara na racun Mihe i Ljajica, veze s vezom nema. Miha je jedini znao kako je potrebno postaviti se prema bitangama. Za Ljajica je apsolutno sve bio u pravu, a sinoc je prvi put ajmo reci nesto odigrao. Nemoj da te zavara asistencija i gol. U prvom poluvremenu je zbog sebicnosti propustio da dva puta proigra saigrace na krilu u prodoru ka golu.

Boki

pre 8 godina

Najace je na kraju utakmice sto su nam Albanski fudbaleri govorili da se neveselimo(vidi se i na ovoj slici levo njihov fudbaler)...

svasta

pre 8 godina

igra katastrofalna, lopta do polovine i nazad, zentralni igraci umesto da razradjuju napad igraju napred oni vracaju nazad..kakva je to taktika

Carrera

pre 8 godina

Selektor nula , ako ga pod hitno ne smenimo jos ce vise da upadnemo u blato. To ce pokazati vec u nedelju protiv Portugala. Curcic i trener partizana nee moze biti gore.

wer

pre 8 godina

nervirao si me celu tekmu, sebican, peljas do besvesti, ne dodajes nikome osim kad bas moras, egoizam do neba...

stoji da si resio tekmu ali moje misljenje o tebi je i dalje isto, problemi u glavi

Otac Namimije

pre 8 godina

Potpuno si u pravu. Steta sto niste pokazali srce. Ni znanje, ni snagu, ni zelju, ni srce. Pobeda je cista sreca, udario los na losa... Da sam ja na vasem mestu, pokrio bih se usima i ne bih nijednu izjavu dao dok se rezultati ne budu popravili.

Jumko

pre 8 godina

Cekaj malo... Decko je dao gol i sad je nacionalni heroj da se cak i Mihajlovic spominje!? Pa sta bi bilo da nije dao gol? Mnogo ste klinci euforicni, i zaboravljate da veze sa fudbalom nemamo... A zaboravljate izgleda i ko je Adem Ljajic!

Aki

pre 8 godina

Ja samo moram da pozdravim Sinisu Mihajlovica kojem Matic nije igrao pola kvalifikacija, Tadic je bio na klupi stalno, Bane nije igrao u Makedoniji, a sta reci o Ljajicu? Asistencija i gol, usred Albanije. Alal ti vera majstore. I Matic koji je rovit igrao, odusevio me. Milivojevic pretrcao 20km veceras, odlican :)
(nemanja, 08. oktobar 2015 23:31)


Pozdravlja i tebe Siniša sa klupe nekog petorazrednog kluba!!
Jak si mi ti stručnjak ako je ovo tebi bila dobra igra.

ja

pre 8 godina

da ga nisi dao onaj reporter sa rtsa bi kazao posto si musliman da nisi namerno hteo da ga das.toliko ti je brojao greske i stalno te negativno komentarisao.

wer

pre 8 godina

nervirao si me celu tekmu, sebican, peljas do besvesti, ne dodajes nikome osim kad bas moras, egoizam do neba...

stoji da si resio tekmu ali moje misljenje o tebi je i dalje isto, problemi u glavi

daddy cool

pre 8 godina

dzaba ademe, kazu da je miha vec ulozio zalbu jer se na snimku jasno vidi kako ne pevas himnu, i bice nam verovatno oduzeta tri boda, plus kazna 5 mečeva bez publike i 2 miliona eura..
(efekat leptira, 08. oktobar 2015 23:59)

2 miliona eVra. U srpskom jeziku se pravilno izgovara eVro. A sto se tice komentara na racun Mihe i Ljajica, veze s vezom nema. Miha je jedini znao kako je potrebno postaviti se prema bitangama. Za Ljajica je apsolutno sve bio u pravu, a sinoc je prvi put ajmo reci nesto odigrao. Nemoj da te zavara asistencija i gol. U prvom poluvremenu je zbog sebicnosti propustio da dva puta proigra saigrace na krilu u prodoru ka golu.

Ivan

pre 8 godina

Ako ste zadovoljni ovakvom igrom,odmah bi trebalo da svi napustite ovaj sport...kazem namerno sport,jer to sto vi prezentujete verovatno se samo na ovim prostorima jos zove fudbal.t

Jumko

pre 8 godina

Cekaj malo... Decko je dao gol i sad je nacionalni heroj da se cak i Mihajlovic spominje!? Pa sta bi bilo da nije dao gol? Mnogo ste klinci euforicni, i zaboravljate da veze sa fudbalom nemamo... A zaboravljate izgleda i ko je Adem Ljajic!

efekat leptira

pre 8 godina

dzaba ademe, kazu da je miha vec ulozio zalbu jer se na snimku jasno vidi kako ne pevas himnu, i bice nam verovatno oduzeta tri boda, plus kazna 5 mečeva bez publike i 2 miliona eura..

nemanja

pre 8 godina

Ja samo moram da pozdravim Sinisu Mihajlovica kojem Matic nije igrao pola kvalifikacija, Tadic je bio na klupi stalno, Bane nije igrao u Makedoniji, a sta reci o Ljajicu? Asistencija i gol, usred Albanije. Alal ti vera majstore. I Matic koji je rovit igrao, odusevio me. Milivojevic pretrcao 20km veceras, odlican :)

zagor

pre 8 godina

utisak veceri:
1. pantelina frizuica (btw, kada bi skinuo ono sa strane, duzinu, bio bi skroz cool tip)
2. cinjenica da bi mi i da smo pobedili albaniju u beogradu i dobili +3 boda umesto sto smo popili -3, dakle sa +6 bodova u odnosu na trenutnu situaciju, opet bili 4.
3. imali smo najlaksu grupu i najlaksi put na veliko takmicenje u poslednjih 30 godina
4. igramo apsolutno OCAJNO!
5. POBEDAAAAAAA!!!!! (red je da se proslavi, makar smo i ispali i igrali lose)
6. tole karadzic & co. jos uvek jasu!!!

rejnald

pre 8 godina

Ljajicu,svaka cast majstore!Ako ti je za utjehu,vecina nas navijaca je bila na tvojoj strani kad te je Miha odstranio iz reprezentacije...Svojim igrama si dokazao da volis Srbiju vise nego mnogi koji se busaju u prsa kada treba da se prica,a kada treba da se djela... Za selektora samo mogu reci: daj covece proderi se malo na njih,motivisi,skaci,radi bilo sta,nemoj bit maneken I glumit gospodu,nisi placen za to,vec da budes vodja ekipe...

Duncan

pre 8 godina

da ga nisi dao onaj reporter sa rtsa bi kazao posto si musliman da nisi namerno hteo da ga das.toliko ti je brojao greske i stalno te negativno komentarisao.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 8. oktobar 2015 23:44)

Decko, lupas za sve pare.

Pivari i Splavari

pre 8 godina

Ničim izazvan čovek na poziciji selektora, nesposoban da za 90 min napravi krštenu akciju, o motivaciji, trčanju, htenju i zalaganju da ne govorim. Individualizam jednog majstora rešio meč, i u toj rečenici staje opis celog meča. Nećemo se s ovim čovekom naigrati i nagledati loptanja.

ps. kazu da je miha podneo zalbu uefi, jer se na snimku jasno vidi da Adem nije pevao himnu, tako da se očekuje poništavanje golova i 3 boda za albaneze plus kazna za srbiju 4 meča bez publike i pola miliona eura.

Enrike

pre 8 godina

Curcicu jeli te makar malo sramota!? Dobili smo utakmicu na potez pojedinca a sve drugo sto smo videli veceras i do sada u kvalifikacijama je jad i tuga...Dobili smo Albaniju koja ce na Evropsko prvenstvo a mi gde cemo!? Bez igre bez koncepcije bez pravog selektora a sa ovakvim igravoma mi smo jos uvek zalosno smesni hteli priznati ili ne! Curcicu uzmi Javor Metalac itd.nije reprez.za vezbanje i nema srece dok smo zadovoljni pobedom nad albanijom i slicnim ekipama,sramota...

Ivke

pre 8 godina

Steta za ove kvalifikacije, jednostavno nije islo od pocetka, bice bolje valjda u sledecim. Sto se tice same igre i igraca, ozbiljno me odusevio Milivojevic. Izdominirao je albance na sredini i u fazi odbrane i u kreiranju akcija. Ljajic definitivno igrac utakmice, asistencija i golcina na kraju. Ne treba pljuvati igrace, imamo potencijala za velike rezultate, pitanje je samo trenutka, plus fale tu jos Kostic, Lazar, Nastasic, mali Zile...

Касно победа у Елбасан стиже

pre 8 godina

Бем ти фудбал и систем такмичења када екипа која у квалификацијама постигне 4 (словима: четири) гола и пласира се на ЕП. Па ова Албанија је крш од екипе. И такви јадни, никакви су испред нас. Толико о нашем фудбалу. И наша агонија ће се, нажалост, и даље наставити.
А јел ми драго што смо их добили - јесте.

bane

pre 8 godina

o kakvom stvaranju ekipe ovaj govori.nama treba ozbiljan trener koji nece igrati na 0:0.ovo su slucajno dobili trecerazrednu ekipu igraci na njihov individualni kvalitet i na inat.

Miroslav

pre 8 godina

Dobili smo bitku ali izgubili"rat".Bravo za organizaciju utakmice,imamo sta nauciti za buducnost.A dokle ćemo se učiti na greškama?

Danilo

pre 8 godina

U ovoj pobedi je jedino dobro što je ipak bolja od poraza!
Inače, bez igre,taktike a o strategiji da ne govorimo.
Imamo tim u kojem igra deset vrhunskih igrača iz evropskih liga, tim koji je skuplji i verovatno bolji od albanskog do 5 ili 10 puta, a oni će možda da odu na EP dok mi pauziramo već ne znam koje EP, prestao sam da brojim.
Nikako ne mogu da shvatim da naši igrači u klubovima igraju do 50% bolje.
Ne verujem da im nije stalo, ne verujem da baš toliko čuvaje noge.
Verujem da je reč ipak o katastrofalnim trenerima a rukovodstvo neću da pominjem pošto je njih najbolje izbaciti iz vidnog polja i misli.
Kada se sve to promeni, eto nas u 15 najboljih u Evropi gde nam je po igračima mesto.
Do tada, nebitna pobeda u Albaniji biće velika...

Ekstra

pre 8 godina

Ali igra je bila ocajna. I opet propustamo veliko takmicenje. To je sustina, a ova euforija zbog pobede nad Albanijom je patriotska igranka.

eee

pre 8 godina

Zao mi je samo sto cemo jednu od najvecih bruka u istoriji naseg fudbala, a to su ove kvalifikacije sada na kraju pretvoriti u pobedu... Nista se nece promeniti, ovo ce biti biti alibi da smo krenuli u pravom smeru, iako smo igrali jadno... Ali to je tipicno srpski, prevrtljiv mentalitet, kratko pamcenje, zato imamo tu cast da nas u svim sferama vode isti takvi ljudi... Pozdrav

Fica

pre 8 godina

Zasluzeno smo pobedili jer smo bolje igrali ceo mec pokusavali smo da stvorimo sanse ali su se oni uplasili mnogo vise od nas i branili se sa sestoricom,ipak to nije izgovor jer smo sve vreme isli kroz sredinu retko smo prodirali po strani a to nam fali jos od kad bema Krasica to Kostic odlicno radi uz njega,Zivkovica i Markovica imacemo bolji napad u odbrani Gajic mora umesto Tomovica a S.Mitrovic je dobro odigrao ali imamo i bolja resenja. Drago mi je zbog pobede ali daleko je ovo od sjajne igre!

Block

pre 8 godina

Адем одиграо до сада најбољу текму за репрезентацију. Не само што је асистирао и дао гол (тачније 2), већ је вукао у средини колико је могао и једини показао мало креативности. Једино што је његова игра скроз некомпатибилна са А Митровићем кога никако да разиграмо. Стојке одбранио онај један шут за медаљу и можда нас спасио пораза. Чак ми се Душко Тошић далеко више свидео од Банета. Све у свему мало смо одскочили од очаја.

zvezda

pre 8 godina

citamm ovi sto pisu, pobedili smo ali dzaba kad ne idemo na evropsko. ok. u pravu ste, ali da smo izgubili bilo bi, ne mozemo ni albaniju da pobedimo itd. svaka cast momcima

svasta

pre 8 godina

igra katastrofalna, lopta do polovine i nazad, zentralni igraci umesto da razradjuju napad igraju napred oni vracaju nazad..kakva je to taktika

Otac Namimije

pre 8 godina

Potpuno si u pravu. Steta sto niste pokazali srce. Ni znanje, ni snagu, ni zelju, ni srce. Pobeda je cista sreca, udario los na losa... Da sam ja na vasem mestu, pokrio bih se usima i ne bih nijednu izjavu dao dok se rezultati ne budu popravili.

Petar

pre 8 godina

Nikakva igra, jeste pobedili ali s takvim pristopom i sa takvom igrom nemamo sta u sledecim kvalifikacijama. Sto pre zameniti selektora tem bolje, dajte Antica pa da se sprdamo!!!

johnnie

pre 8 godina

Veliko zadovoljstvo - da, velika pobeda - ni najmanje. Za ovu pobedu, kao i svaku drugu, se dobija 3 boda (koja nisu dovoljna da se kvalifikujemo na Evro 2016). A, Albanija nije velesila u fudbalu, nego smo mi ispod proseka.

Čarli, nije Braun, nije Čaplin, a nemam ni anđele ...

pre 8 godina

Kako reče, imali smo više od igre?! I previše Bane, i previše ...
Još reče da ovo može da bude prekretnica ... Može, može, ali neće, nažalost.
Čestitam pobedu!

np

pre 8 godina

nece komentator da prelomi da je adem igrac utakmice pa da puknes.nego uz ovoga pa onoga bio je jedan od igraca utakmice.kazi da bosnjak adem ljajic iz pazara reprezentativac srbije bio je igrac utakmice.bio je kralj strainicu kako se vec prezivas.znam da ti nije drago al mi bosnjaci zbog naseg adema navijamo za srbiju.da nije njega...kad oni iz srpske mrze bosnu mi srbiju ne mrzimo ali zbog njih i ovakvih komentatora navijamo ili bi navijali za albaniju.

dobar - bolji - ja

pre 8 godina

Ćurcicu sta pričaš covjece? Početak čega? Pa pobijedili ste na suvi kvalitet igrača i većinu utakmice su igrali očajno. Nema sistema, nema tecnih akcija, sve ali bas svaki napad je bio čista improvizacija. Protok lopte 0, ko tebi dadee da budes neki trener nije mi jasno. Budi covjek izmakni se i pusti nekog ko se razumije da vodi repku. E da, albanija je očajna, drvosjece klasične i nema smisla pričati o nekoj velikoj pobjedi, oni i fudbal ne idu u istoj rečenici. poz objavite mi komentar.

Carrera

pre 8 godina

Selektor nula , ako ga pod hitno ne smenimo jos ce vise da upadnemo u blato. To ce pokazati vec u nedelju protiv Portugala. Curcic i trener partizana nee moze biti gore.

Podsetilac

pre 8 godina

Velka pobeda , ali Albanija i pored ovog poraza ima sanse da se automatski plasira na Euro 2016 jer joj ostaje utakmice sa Jermenijom a Danska vise nema utakmica , ili da igra pley off.

bgd

pre 8 godina

Kakva, bre, velika pobeda? Pa nije ti ovo Javor i borba da ne ispadnes iz grupe. Na sta smo spali, zahvaljujuci Toletu i bratiji, da slavimo pobede protiv tima kojem bi ranije spakovali 10 komada u dve utakmice. Nema sumnje da je svima drago sto smo "ono" pobedili, ali ne mazite nas glupostima kako je ovo istorijski uspeh.

Boki

pre 8 godina

Najace je na kraju utakmice sto su nam Albanski fudbaleri govorili da se neveselimo(vidi se i na ovoj slici levo njihov fudbaler)...

NNN

pre 8 godina

Šteta, da u prvoj utakmici u Beogradu nije u igru ušao bogdanov
i dao tri komada za albaniju,
mi bismo sada najverovanije imali
6 BODOVA VIŠE, A ONI 3 BODA MANJE,
pa bismo bili ispred njih i bar išli u baraž,
a možda i direktno u zavisnosti od poslednjeg kola!

igor

pre 8 godina

Ljajicu svaka cast!!!!! Decko je zapusio usta svima!!! Asistencija za prvi gol, drugi-remek delo, u 92 Ljajic pretrcava ceo teren, pun snage kao da je drugi minut, i majstorski postize gol. Mihajlovica treba da je sramota da je ovavkog bisera od igraca odstranio iz reprezentacije, a covek dokazao svoj patriotizam-nosi dres sa 4s i grbom Srbije i uveseljvava celu zemlju pobedom protiv Albanije!!! Ej, bre!!! Covek je pored svega trcao, borio se, celu utakmicu je grizao, tako se voli i bori Srbija, a ne pevanjem himne, a igrom kao baba i bez volje i cuvanjem nogu za skupe klubove!!!! Bravo Ademe!!

Terapeut

pre 8 godina

A pamtite to sto nije pevao himnu, kako tako isto ne pamtite pred izbore sta su sve lose rekli i uradili ovi sto nam vode drzavu...

Bravo Ademe Ljajicu, ne moras da pevas - samo nastavi sa takvom igrom!

Gurko

pre 8 godina

Reprezentacija zvana *sledeci ciklus je nas*
Standardno, optimisticne izjave posle neke pobede.
A onda krene taj novi ciklus, pa nas neko opali po usima, jer se oni vuku po terenu bez ikakve zelje i volje i tako godina za godinom.

totalitaris

pre 8 godina

Gospodine Curcicu, cijenim da ste vaspitan i nenametljiv kad je Vas javni nastup u pitanju. Ono sto bode oci jesu dva zadnja vezna protiv Albanije i nacin na koji igra ova selekcija, bez ideje, bez ritma, bez inicijative i pokusaja da se ista ostvari...znam da je lako kuckati iz fotelje, ali sam prilicno siguran da hrabrost kako igracima treba i treneru..odavno tezu utakmicu nisam pogledao...selektore ova ekipa ne igra onako kako moze, ne Vasom zaslugom, ali Vi nista niste uradili da se to promjeni. Naravno ova pobjeda je, izuzev politicke konotacije, samo jos jedan prah u oci javnosti koja je ogrezla u rijaliti programu i odlaganje gasenja aparata na koji je reprezentativni A fudbal u Srbiji. Nista bolje ne mislim ni o milionerima koji igraju za A tim, a koji sluze u iste svrhe, jer protiv Danske, Jermenije, Portugala nije bilo dronova i politike. Selektore, S.Irska je veceras na prvenstvu, Albanija je na korak od istog...ako imate privatno to sto ispoljavate javno, trebalo bi da ppdnesete ostavku.

Beria

pre 8 godina

Nažalost, pomaka u igri nema! Možemo slaviti pobedu ali je realnost da propuštamo već treće veliko takmičenje, i da nam se stalno servira priča o novom početku i građenju ekipe za neki naredni period koji nikako da dođe.. Jad i beda sa igračima ovog kalibra!

Iskreno

pre 8 godina

Bravo Ademe.Kakav sprint 60-metara do gola.. Fantastičan večeras,Ti si ponos Srbije
Nebitno dal' si srbin ili musliman,bitno je da si čovek.Svi smo mi ljudi samo nas vere dele.

bez ijedne zamerke

pre 8 godina

Fasciniralo me kretanje Ljajica ka sredini i kontrola lopte. Ima covek sjajnu koordinaciju na terenu i osecaj za prostor, mnogi bi se pogubili i krenuli ka boku, a on decko pravo u meso! I brzina mu je zavidna, i za kraj ono najvaznije -zadrzao me hladnu glavu i majstorski postigao eurogol!

Sajmon

pre 8 godina

Adem je doneo ova 3 boda tako reci sam iz nicega..e sad zamislite kolko bi jos bodova doneo da je igro kad nije igro zbog Mihajlovica..pa i kasnije kod onog glupog advokata..verovatno bi se plasirali i na proslo i na ovo prvenstvo..pa vi vidite sta znaci kad neko ima predrasude da to vodi na dno..

Fmp

pre 8 godina

Bravo Ljajicu bravo majstore!!!stvarno je kreativan i zna sa loptom ima osecaj.kako je samo dao u prostor,realno treba znati a sa loptom je najbolji u repki.samo napred SRBIJA!!!!