Ponedeljak, 28.09.2015.

14:27

Kokeza: Prijava podneta, poništavanje moguće

Potpredsednik FSS Slaviša Kokeza rekao je da je podneta disciplinska prijava zbog sumnje da je nameštena utakmica između OFK Beograda i Spartaka.

Izvor:

Kokeza: Prijava podneta, poništavanje moguæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

bane

pre 8 godina

kle da se pominje više meč Zvezde i OFK-a na kom nije viđena nijedna sporna situacija?? Jel to zabranjeno Zvezdi da pobedi ubedljivo? A kada partizan već u sledećem kolu dobije sa 6 golova uz TRI neregularna gola i 3 gola postignuta za 3 minuta pri čemu je Jagodina na tom meču napravila, verovali ili ne, 6 faulova za ceo meč onda niko ni reč o tome?! Dokle to licemerje? Zašto se ne priča o tome da je partizan dobio OFK iz ofsajda? Da je igrao protiv filijale Metalca koji protiv partizana pravi 11 faulova a protiv Zvezde 32? partizan nije uspeo nikog drugog da dobije a te utakmice dobija sa 6:0, 5:0... Zašto Poledica više ne priča o izjavama Mateusa, Dmitrovića, Pajovića, Asprogenisa, Ilića koji su otvoreno rekli da su igrali nameštene mečeve sa partizanom? Ako se borite za pravdu zašto ćutite o partizanovim titulama o kojima postoje i javne izjave kako su osvojene? Zbog toga mi ovo više liči na borbu Karadžića protiv Terzića koga vidi kao jedinu opoziciju za FSS. Toliko dokazano nameštenih mečeva a samo se priča o OFK i vama to nije čudno? O 7 partizanovih titula će se pisati policijske knjige a sada niko ne sme ni reč o tome da kaže. Šta je bilo sa onim mečom protiv Pazara gde nije dozvoljeno da dovedu 11 igrača i trenera i onda im uzeto 2 gola i igrač? I kad onda čujem grobare da pričaju o poštenju prevrne mi se želudac. Riba smrdi od glave a pogledajte ko je uzeo 7 od 8 titula pod Karadžićem i ko je imao po 10 filijala i biće vam sve jasno. Imam najprostije pitanje za grobare - ako je liga nameštena zašto onda držite glavnog u savezu Karadžića? Jasno je i vama za koga se nameštaju titule pa ga zato i čuvate.
(bruka šta se radi, 28. septembar 2015 18:32)
sve noze da ti prodje dok ne napises ovo za mateusa.... nisi ti kriv, problem je objektivnost ostrascenih novinara koji tu vest prenose. u dvogodisnjem mandatu mateusa se nije dogodio ovakav preokret o kojem on prica u knjizi, a jos gore je sto su utakmice sa radom tada igrane 4 sve po 1-0 2-0.
kao sto rekoh problem je objektivnost.
pozdrav

bane

pre 8 godina

Pa čekajte nije valjda da niko ne pominje Voždovac-Partizan nakon onog cirkusa juče?
(fujj, 28. septembar 2015 18:31)
upravu si, pravi cirkus, prvi gol iz ofsajda ,nesviran penal za partizan..... cemu kukanje ????

stevan

pre 8 godina

Ponistiti obavezno i da se protiv ova dva kluba povede disciplinski postupak i drugi organi uzmu ucesce u rasvetljavanju ovog meca.Bice tu pune ruke posla za MUP.

pravnik

pre 8 godina

Krajnje je vreme da se izabere predsednik FSS koji je energican,sposoban,i koji bi doneo preokret srpskom fudbalu i da se ovakve stvari ne desavaju jer nto je bruka oko namestanja utakmice .Mislim da je gospodin Kokeza idealan kandidat.

Bokoloko

pre 8 godina

A mi u petoj ligi igramo protiv sela Savinca i nudimo pare i sudije da im platimo dinara nemaju ma nece ni da cuju poginuse ljudi po terenu i Izgube 5:0 ali cast je cast.

leo

pre 8 godina

Treba da proradi akcija fudbalska sablja i da se sve gde je god sumnjivo ucesnici privedu i fudbal stane na zdrave noge.To je izgleda jedini nacin na putu ka ozdravljenju.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

)Hm, a sta od vas napravi Hugovo saopstenje? Ali iskreno, doktore.
(Toto-ko-tunjo, 28. septembar 2015 19:26)....Iz dana u dan potvrdjujes da su bezgranicni svemir i ljudska glupost

Dalibor

pre 8 godina

Da ima pravde zvezdu treba izbaciti iz lige odavno.Dugujes milione igracima, trenerima, odjednom dovedes 20 igraca i to skupocena odakle bre?

bruka šta se radi

pre 8 godina

Dokle da se pominje više meč Zvezde i OFK-a na kom nije viđena nijedna sporna situacija?? Jel to zabranjeno Zvezdi da pobedi ubedljivo? A kada partizan već u sledećem kolu dobije sa 6 golova uz TRI neregularna gola i 3 gola postignuta za 3 minuta pri čemu je Jagodina na tom meču napravila, verovali ili ne, 6 faulova za ceo meč onda niko ni reč o tome?! Dokle to licemerje? Zašto se ne priča o tome da je partizan dobio OFK iz ofsajda? Da je igrao protiv filijale Metalca koji protiv partizana pravi 11 faulova a protiv Zvezde 32? partizan nije uspeo nikog drugog da dobije a te utakmice dobija sa 6:0, 5:0... Zašto Poledica više ne priča o izjavama Mateusa, Dmitrovića, Pajovića, Asprogenisa, Ilića koji su otvoreno rekli da su igrali nameštene mečeve sa partizanom? Ako se borite za pravdu zašto ćutite o partizanovim titulama o kojima postoje i javne izjave kako su osvojene? Zbog toga mi ovo više liči na borbu Karadžića protiv Terzića koga vidi kao jedinu opoziciju za FSS. Toliko dokazano nameštenih mečeva a samo se priča o OFK i vama to nije čudno? O 7 partizanovih titula će se pisati policijske knjige a sada niko ne sme ni reč o tome da kaže. Šta je bilo sa onim mečom protiv Pazara gde nije dozvoljeno da dovedu 11 igrača i trenera i onda im uzeto 2 gola i igrač? I kad onda čujem grobare da pričaju o poštenju prevrne mi se želudac. Riba smrdi od glave a pogledajte ko je uzeo 7 od 8 titula pod Karadžićem i ko je imao po 10 filijala i biće vam sve jasno. Imam najprostije pitanje za grobare - ako je liga nameštena zašto onda držite glavnog u savezu Karadžića? Jasno je i vama za koga se nameštaju titule pa ga zato i čuvate.

bruka šta se radi

pre 8 godina

Ako i ove godine nameste titule ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala. partizan bi u regularnoj ligi trenutno bio na desetom mestu a ovde se veštački bori za titulu. Pobeda iz ofsajda protiv OFK, 3 neregularna gola protiv filijale Metalca, sramota protiv Jagodine, gol u 95. protiv Spartaka, juče onaj skandal na Vračaru... partizan još uvek nije dobio nijednu regularnu utakmicu! Kad vidim da pored svega toga pričaju o Zvezdi koja je čak oštećena za 4 boda shvatim koliko neki nemaju srama i stida.

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Finalizirajte prvo prijavu za ofk-zvezda i jos par njihovih utakmica u nizu gde su pokrali 15 bodova samo ove sezone a onda radite ove druge.

Zašto mi ne puštate komentare?

pre 8 godina

Opet prozivke Partizana zbog jučerašnje utakmice?!!Strašno je ko sve ima telefon, računar i internet, i koliko mržnje i zavisti, a pri tome 1% komentatora nije gledalo utakmicu.
Totalno slučajno sam bio na utakmici, moj tast je navijač Partizana pa odlučili da idemo, bili smo u loži. Voždovac je kidisao na Partizan i uništavao igru svih 90 minuta sitnim faulovima za koje bi svuda u Evropi dobili bar 3 crvena kartona, a ovde su se provukli sa jednim. Imali su i dobre šanse. Start igrača Voždovca br.25 (ćelav momak) na Živkoviću u 92-93 minutu je bio najmanje za drugi žuti, isti igrač je napravio bar 15 faulova, a sudija ćuti. Bilo je bar 20 sudijskih odluka u korist Voždovca da je CELA LOŽA glasno psovala sudiju svih 90minita, uključujući i članove uprave Partizana. Sudija je produžio utakmicu 5 minuta pri vodjstvu Partizana od 2:1!
Pametnom dovoljno, a mrzitelji će uvek naći neki razlog ili snimak na Jutjubu gde komšiji crkava krava.

misko

pre 8 godina

Dušane, loše pamtis , Partizan-Novi Pazar,Partizan-Vojvodina u režiji sudijs ke organizacije.To kada se klubovi dogovaraju je teško dokazati.

ko o cemu .......

pre 8 godina

Nemoj posle da zvezda izgubi titulu jer će da izgubi 6 bodova od svoje filijale ako izbacite spartak...
(XAXAXAXA, 28. septembar 2015 14:57)

Pa vama pola lige filijale. Jagodina, Rad, Borac, Donji Srem, Javor, BSK jel da pricam dalje?

Boza Dunster

pre 8 godina

Samo se pitam zašto napadaju OFK ?
Pa oni su igrali u najjačem sastavu,ako treba ispitajte SPARTAK oni su igrali sa drugim timom.LAKU NOC,PRIJATNO...

darm

pre 8 godina

Ovo mi deluje suvise blago i kao ljubitelj fudbala zelim da se ova stvar istera na cistac i da se krivci pronadju i kazne a posto je u pitanju OFK Beograd tu treba saslusati Terzica pod obavezno jer ne verujem da nije on u sve to upetljao prste.

miki

pre 8 godina

pedro, 28. septembar 2015 15:11)

mislis na ofsajd kod gola vozdovca ili mislis na onaj penal nad bozinovim(pustena prednost prilikom faula, pa odna faul u sestnaest, a onda kao vraca faul van sestnaest). toliko o ribarskom postenju

Dubinsky

pre 8 godina

Ovo je smesno, srpski fudbal me vise ne interesuje, da ja gledam dok oni namestaju a u upravama sede razni sumnjivi likovi, politicari...dovidjenja prijatno.

realista

pre 8 godina

Vecinu komentara ovde izgleda pisu deca od 10 godina ilineki koji kao da imaju deset godina. Vidim porede se Spartak i Barselona....bravo.Da Partizan je izveo rezervni sastav, svesno, naravno, jer je imo tesku utakmicu u Evropi za par dana. Da li iko moze da pomisli da ce tim koji juri titulu na jedno od najtezih gostovanja izvesti rezervni tim sa namerom da izgubi. Vidim da ima i takvih. Jucerasnja utakmica Vozdovca i Partizana je sve samo ne namestena. Oba gola Vozdovca su za "kutak za sporni trenutak", kao i penal za Partizan. Znaci mozemo pricati o sudijskim greskama , a ne o namestenoj utakmici. To neki ovde ne umeju da razgranice. Na primer...Zvezda je namestila protiv OFK,a sudijskim greskama je iscupala bod protiv Radnickog iz Nisa. E to je razlika, naucite je. OFK je prica za sebe. Oni koji duze prate fudbal setice se da je 3 za 3 uveo Terzic kada igraju OFK i Sutjesja iz Niksica. Sada OFK, Spartak. Protiv Zvezde se igraju "sklanjalice", a medjusobno razmenjuju po tri boda, pa onda dve neresene, da ne bi bilo sumnjivo, pa opet 3 za 3. Kokeza sada izigrava saradu u kojoj se naravno nista nece desiti. Ali...desice se od strane UEFA-e. Ona je vec dala zuti karton Zvezdi kada ih je izbacila iz Evrope. Takvi timovi se pomno prate, i za svaki sledeci prekrsaj sledi zestoka kazna. Vracar Kokeza nije "skontao", ali UEFA jeste. Fenerbahce je namesto i namestao pre tri sezone. Pustili ih da osvoje titulu i onda...bam...dve godine suspenzije...grom iz vedra neba.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Sone BG

pre 8 godina

Kako da ne, samo je mali problem sto OFK i Spartak sa Jagodinom cine trio fantastiko koji se drzavnoj mezimici i vodjinoj ljubimici bez problema sklanja kad god igraju. A oni koji vodji ispunjavaju zelje nikad nece biti kaznjeni.

dex

pre 8 godina

@toto

Sta cemo sa 7 prelaza Partizana pre par godina? U jednoj sezoni!!! Ej! Daj malo da se sve ispita, a ne da vecito vi pricate o postenju dok kradete. Istom ovom logikom ispitati i duel Novi Pazar-Partizan.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

A šta ćemo sa utakmicom 1.kola Ofk Bg-C.zvezda gospodine Kokeziću???
Ja te opet pitam GDE SU VAM DOKAZI I STA NIJE REGULARNO U TOJ UTAKMICI???JESU ISLI LJUDI NA DETEKTOR LAZI- JESU, JESTE NASLI NESTO PA NISTEEEE DRUGOVI
A ONDA MI ODGOVORIS KAKVI SU BRE ONO PENAL I CRVENI I PONISTEN GOL JUCE NA VRACARU???HOCEMO POZVATI FUDBALERE PARTIZANA I VOZDOVCA NA DETEKTOR LAZI, PA NECEMO ZASTO? ZATO STO DRZITE CELU OVU NAKARADNU LIGU U SACI SA SVE BIVSIM PREDSEDNIKOM!!!

ASDF

pre 8 godina

Zasto ljudi uporedjuju utakmicu NOvi Pazar - Partizan sa ovom utakmicom. U toj utakmici je Partizan stvarno igrao sa drugim timom ali se zna i koji je bio razlog i on je isao na pobedu jer juri titulu, sigurno nije namerno izgubio. A ova utakmica OFK Beograd - Spartak je cista prevara odnosno vracanje tri boda od prosle godine kada je trebalo Spartaku. Igrati sa drugim timom protiv ekipe koja je zadnja na tabeli je ludost. Kazu da je zbog toga da su se igraci cuvali za Zvezdu, pa gde je tu logika. Umesto da uzmu tri boda protiv slabije ekipe, oni ce kao da jure tri boda protiv Zvezde?
Kako da ne, tako i mali perica zamislja fudbal i postenje!!!

Pedja

pre 8 godina

Sta je sporno sto je izveden kombinovani sastav? Treneri cesto ovo rade ne bi li igravi bili spremniji za neki sledeci duel. Partizan je isto kombinovao u Novom Pazaru pa je to bilo u redu, ali Spartak nema pravo na to. U Engleskoj je to redovna pojava. I da li ce biti proucena i podneta prijava za utakmicu Vozdovac - Partizan gde je ne znam koliko ljudi pre utakmice reklo tacan rezultat, sudija svirao nepostojeci penal za Partizan, ponistio regularan gol Vozdovcu?

grobari su uništili srpski fudbal

pre 8 godina

Znači kada partizan ne dovede 10 igrača i izgubi od Novog Pazara to je dozvoljeno a ako istu stvar uradi Spartak onda je to krivično delo?! Da li postoji više granica za grobarsko licemerje? I šta je sa utakmicom Voždovac partizan gde je stotine ljudi na socijalnim mrežama reklo da će tačan rezultat biti 2:1 iz 1 u 2? A s obzirom na dešavanja na terenu gde je dosuđen nepostojeći penal, poništen čist gol i isteran igrač onda ova utakmica mora da ide pred istražne organe. Zašto niko ne reaguje na partizanove skandale? Jel pokrenuta istraga zbog javnih priznanja Mateusa, Dmitrovića, Asprogenisa, Pajovića, B.Ilića da su nameštali utakmice sa partizanom? Dokle se stiglo sa istragom za utakmicu partizan Pazar? Srbija hoće čišćenje srpskog fudbala. Treba ispitati sve titule za vreme Karadžića jer se ne zna koja je bila skandaloznija.

psihijatar

pre 8 godina

(grobari su uništili srpski fudbal, 28. septembar 2015 15:16)

Smiri se, smanji ton, ubiće te mržnja. U međuvremenu potraži nekog čika docu, iako za tu bolest nema leka. Vidi šta su od tebe napravila saopštenja Vladana Lukića i Gorana Vesića.

panteroid

pre 8 godina

Kokeza samo napred,napokon da neko presece i da uvede red u srpski fudbal.
(Zeleznik, 28. septembar 2015 15:04)
Vidim javila se postenjacina i posle OFK-CZ.

sima

pre 8 godina

Tako je! Kokeza promeni nesto,propasce nam fudbal. Mogu samo da te mrze pojedinci a i to je trenutno i oni ce shvatiti da je to dobro za srpski fudbal...samo napred!!!

ma hajde

pre 8 godina

nemoj da preskacete! Prvo kolo, isti stadion poluvreme 2:0 na kraju 2:6 !!!??? Jel bio Terza u svlacionici na poluvremenu!!?? Pa ovo i ministra policije zanima, mislim kad ima vremena, trenutno je okupiran sa BgH2O!!!

vajddjomla

pre 8 godina

Sta se digla tolika prasina oko ove utakmice... svi namjestaju i 90% utakmica je namjestenao, a svi glume nevinasca. ugasite ovu cirkus ligu neka se narod ne nervira bzv. navodno oni ce ponistiti utakmicu, ko ce je ponistiti kad ste i sami dio toga. Ko da je bolji mec Partizan-Vozdovac, Zvjezda -OFK, sjetite se prosle godine partizan-Novi pazar, i sve regularno. Pod HITNO ugasite CIRKUS ligu!!!

Dejan

pre 8 godina

"Zaključili smo da je utakmica podigla prašinu i zato je Mirkov podneo disciplinsku prijavu"

Znaci, da se nije podigla prasina ne bi bilo nikom nista. U Srbiji nista novo...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Dulo VS Turski konjanici

pre 8 godina

A Ofk-Zvezda ? A Zvezdina 4 meca iz ovog prvenstva koja su bila iz 2-1 ?!?
Pa da je i sumnjiv mec Vozdovac-Partizan,vi sto tako odigrali celo prvenstvo,i jos se javljate?!?
Ali ne brinite,Uefa ce vas resiti,i to jednom za sva vremena...
Mada,Evropu i ne igrate 20 godina,pa i nije neka steta...😉

pedro

pre 8 godina

gospodin Kokeza vodi Don Kihotovsku borbu u nasem fudbalu.Spartak je izveo drugu postavu to je ocigledno. Mozda se zaista cuvaju za naredni duel protiv Zvezde. Pa i Barselona je u nekim mecevima izvodila rezervni sastav.Ali po meni je veca bruka nacin na koji je Vozdovac pokraden u duelu protiv Partizana.

posmatrač

pre 8 godina

Ništa ne preduzimajte sve će UEFA rešiti kad tad . Koga će zaboleti videćemo . Inače najbolji odgovor daju gledaoci kojih je sve manje na stadionima .

Mare

pre 8 godina

Ma sta da ponove bre,ako se dokaze da je namesteno svi u petu ligu zajedno sa kompletnim srpskim fudbalom a vas vise da ne vidimo u vrhu fudbala vi ste za sve krivi!!!

Nis Radnicki voli,to vas mnogo boli

pre 8 godina

tako vam je to dragi moji,uvek neko mali ispasta
veliki se izvuku , evo izvlace se vec 20+ godina ,sve regularno kako da ne.

Decooooooooo

pre 8 godina

Posle onako "žestoke" reakcije posle utakmice Zvezd OFK sada je sve bezpredmetno . Pustite da se igra kako se igralo i do sada . Kada se smučimo UEFI oni će reći svoje i tada će verovatno stvari doći na svoje mesto . Do tada ćemo rezultate pratiti u kladionicama nikako na stadionima .

posmatrač

pre 8 godina

Ništa ne preduzimajte sve će UEFA rešiti kad tad . Koga će zaboleti videćemo . Inače najbolji odgovor daju gledaoci kojih je sve manje na stadionima .

Decooooooooo

pre 8 godina

Posle onako "žestoke" reakcije posle utakmice Zvezd OFK sada je sve bezpredmetno . Pustite da se igra kako se igralo i do sada . Kada se smučimo UEFI oni će reći svoje i tada će verovatno stvari doći na svoje mesto . Do tada ćemo rezultate pratiti u kladionicama nikako na stadionima .

ma hajde

pre 8 godina

nemoj da preskacete! Prvo kolo, isti stadion poluvreme 2:0 na kraju 2:6 !!!??? Jel bio Terza u svlacionici na poluvremenu!!?? Pa ovo i ministra policije zanima, mislim kad ima vremena, trenutno je okupiran sa BgH2O!!!

Dulo VS Turski konjanici

pre 8 godina

A Ofk-Zvezda ? A Zvezdina 4 meca iz ovog prvenstva koja su bila iz 2-1 ?!?
Pa da je i sumnjiv mec Vozdovac-Partizan,vi sto tako odigrali celo prvenstvo,i jos se javljate?!?
Ali ne brinite,Uefa ce vas resiti,i to jednom za sva vremena...
Mada,Evropu i ne igrate 20 godina,pa i nije neka steta...😉

Nis Radnicki voli,to vas mnogo boli

pre 8 godina

tako vam je to dragi moji,uvek neko mali ispasta
veliki se izvuku , evo izvlace se vec 20+ godina ,sve regularno kako da ne.

ASDF

pre 8 godina

Zasto ljudi uporedjuju utakmicu NOvi Pazar - Partizan sa ovom utakmicom. U toj utakmici je Partizan stvarno igrao sa drugim timom ali se zna i koji je bio razlog i on je isao na pobedu jer juri titulu, sigurno nije namerno izgubio. A ova utakmica OFK Beograd - Spartak je cista prevara odnosno vracanje tri boda od prosle godine kada je trebalo Spartaku. Igrati sa drugim timom protiv ekipe koja je zadnja na tabeli je ludost. Kazu da je zbog toga da su se igraci cuvali za Zvezdu, pa gde je tu logika. Umesto da uzmu tri boda protiv slabije ekipe, oni ce kao da jure tri boda protiv Zvezde?
Kako da ne, tako i mali perica zamislja fudbal i postenje!!!

Sone BG

pre 8 godina

Kako da ne, samo je mali problem sto OFK i Spartak sa Jagodinom cine trio fantastiko koji se drzavnoj mezimici i vodjinoj ljubimici bez problema sklanja kad god igraju. A oni koji vodji ispunjavaju zelje nikad nece biti kaznjeni.

psihijatar

pre 8 godina

(grobari su uništili srpski fudbal, 28. septembar 2015 15:16)

Smiri se, smanji ton, ubiće te mržnja. U međuvremenu potraži nekog čika docu, iako za tu bolest nema leka. Vidi šta su od tebe napravila saopštenja Vladana Lukića i Gorana Vesića.

dex

pre 8 godina

@toto

Sta cemo sa 7 prelaza Partizana pre par godina? U jednoj sezoni!!! Ej! Daj malo da se sve ispita, a ne da vecito vi pricate o postenju dok kradete. Istom ovom logikom ispitati i duel Novi Pazar-Partizan.

panteroid

pre 8 godina

Kokeza samo napred,napokon da neko presece i da uvede red u srpski fudbal.
(Zeleznik, 28. septembar 2015 15:04)
Vidim javila se postenjacina i posle OFK-CZ.

Dejan

pre 8 godina

"Zaključili smo da je utakmica podigla prašinu i zato je Mirkov podneo disciplinsku prijavu"

Znaci, da se nije podigla prasina ne bi bilo nikom nista. U Srbiji nista novo...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Mare

pre 8 godina

Ma sta da ponove bre,ako se dokaze da je namesteno svi u petu ligu zajedno sa kompletnim srpskim fudbalom a vas vise da ne vidimo u vrhu fudbala vi ste za sve krivi!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Zašto mi ne puštate komentare?

pre 8 godina

Opet prozivke Partizana zbog jučerašnje utakmice?!!Strašno je ko sve ima telefon, računar i internet, i koliko mržnje i zavisti, a pri tome 1% komentatora nije gledalo utakmicu.
Totalno slučajno sam bio na utakmici, moj tast je navijač Partizana pa odlučili da idemo, bili smo u loži. Voždovac je kidisao na Partizan i uništavao igru svih 90 minuta sitnim faulovima za koje bi svuda u Evropi dobili bar 3 crvena kartona, a ovde su se provukli sa jednim. Imali su i dobre šanse. Start igrača Voždovca br.25 (ćelav momak) na Živkoviću u 92-93 minutu je bio najmanje za drugi žuti, isti igrač je napravio bar 15 faulova, a sudija ćuti. Bilo je bar 20 sudijskih odluka u korist Voždovca da je CELA LOŽA glasno psovala sudiju svih 90minita, uključujući i članove uprave Partizana. Sudija je produžio utakmicu 5 minuta pri vodjstvu Partizana od 2:1!
Pametnom dovoljno, a mrzitelji će uvek naći neki razlog ili snimak na Jutjubu gde komšiji crkava krava.

grobari su uništili srpski fudbal

pre 8 godina

Znači kada partizan ne dovede 10 igrača i izgubi od Novog Pazara to je dozvoljeno a ako istu stvar uradi Spartak onda je to krivično delo?! Da li postoji više granica za grobarsko licemerje? I šta je sa utakmicom Voždovac partizan gde je stotine ljudi na socijalnim mrežama reklo da će tačan rezultat biti 2:1 iz 1 u 2? A s obzirom na dešavanja na terenu gde je dosuđen nepostojeći penal, poništen čist gol i isteran igrač onda ova utakmica mora da ide pred istražne organe. Zašto niko ne reaguje na partizanove skandale? Jel pokrenuta istraga zbog javnih priznanja Mateusa, Dmitrovića, Asprogenisa, Pajovića, B.Ilića da su nameštali utakmice sa partizanom? Dokle se stiglo sa istragom za utakmicu partizan Pazar? Srbija hoće čišćenje srpskog fudbala. Treba ispitati sve titule za vreme Karadžića jer se ne zna koja je bila skandaloznija.

vajddjomla

pre 8 godina

Sta se digla tolika prasina oko ove utakmice... svi namjestaju i 90% utakmica je namjestenao, a svi glume nevinasca. ugasite ovu cirkus ligu neka se narod ne nervira bzv. navodno oni ce ponistiti utakmicu, ko ce je ponistiti kad ste i sami dio toga. Ko da je bolji mec Partizan-Vozdovac, Zvjezda -OFK, sjetite se prosle godine partizan-Novi pazar, i sve regularno. Pod HITNO ugasite CIRKUS ligu!!!

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Finalizirajte prvo prijavu za ofk-zvezda i jos par njihovih utakmica u nizu gde su pokrali 15 bodova samo ove sezone a onda radite ove druge.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Pedja

pre 8 godina

Sta je sporno sto je izveden kombinovani sastav? Treneri cesto ovo rade ne bi li igravi bili spremniji za neki sledeci duel. Partizan je isto kombinovao u Novom Pazaru pa je to bilo u redu, ali Spartak nema pravo na to. U Engleskoj je to redovna pojava. I da li ce biti proucena i podneta prijava za utakmicu Vozdovac - Partizan gde je ne znam koliko ljudi pre utakmice reklo tacan rezultat, sudija svirao nepostojeci penal za Partizan, ponistio regularan gol Vozdovcu?

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

A šta ćemo sa utakmicom 1.kola Ofk Bg-C.zvezda gospodine Kokeziću???
Ja te opet pitam GDE SU VAM DOKAZI I STA NIJE REGULARNO U TOJ UTAKMICI???JESU ISLI LJUDI NA DETEKTOR LAZI- JESU, JESTE NASLI NESTO PA NISTEEEE DRUGOVI
A ONDA MI ODGOVORIS KAKVI SU BRE ONO PENAL I CRVENI I PONISTEN GOL JUCE NA VRACARU???HOCEMO POZVATI FUDBALERE PARTIZANA I VOZDOVCA NA DETEKTOR LAZI, PA NECEMO ZASTO? ZATO STO DRZITE CELU OVU NAKARADNU LIGU U SACI SA SVE BIVSIM PREDSEDNIKOM!!!

pedro

pre 8 godina

gospodin Kokeza vodi Don Kihotovsku borbu u nasem fudbalu.Spartak je izveo drugu postavu to je ocigledno. Mozda se zaista cuvaju za naredni duel protiv Zvezde. Pa i Barselona je u nekim mecevima izvodila rezervni sastav.Ali po meni je veca bruka nacin na koji je Vozdovac pokraden u duelu protiv Partizana.

realista

pre 8 godina

Vecinu komentara ovde izgleda pisu deca od 10 godina ilineki koji kao da imaju deset godina. Vidim porede se Spartak i Barselona....bravo.Da Partizan je izveo rezervni sastav, svesno, naravno, jer je imo tesku utakmicu u Evropi za par dana. Da li iko moze da pomisli da ce tim koji juri titulu na jedno od najtezih gostovanja izvesti rezervni tim sa namerom da izgubi. Vidim da ima i takvih. Jucerasnja utakmica Vozdovca i Partizana je sve samo ne namestena. Oba gola Vozdovca su za "kutak za sporni trenutak", kao i penal za Partizan. Znaci mozemo pricati o sudijskim greskama , a ne o namestenoj utakmici. To neki ovde ne umeju da razgranice. Na primer...Zvezda je namestila protiv OFK,a sudijskim greskama je iscupala bod protiv Radnickog iz Nisa. E to je razlika, naucite je. OFK je prica za sebe. Oni koji duze prate fudbal setice se da je 3 za 3 uveo Terzic kada igraju OFK i Sutjesja iz Niksica. Sada OFK, Spartak. Protiv Zvezde se igraju "sklanjalice", a medjusobno razmenjuju po tri boda, pa onda dve neresene, da ne bi bilo sumnjivo, pa opet 3 za 3. Kokeza sada izigrava saradu u kojoj se naravno nista nece desiti. Ali...desice se od strane UEFA-e. Ona je vec dala zuti karton Zvezdi kada ih je izbacila iz Evrope. Takvi timovi se pomno prate, i za svaki sledeci prekrsaj sledi zestoka kazna. Vracar Kokeza nije "skontao", ali UEFA jeste. Fenerbahce je namesto i namestao pre tri sezone. Pustili ih da osvoje titulu i onda...bam...dve godine suspenzije...grom iz vedra neba.

Dalibor

pre 8 godina

Da ima pravde zvezdu treba izbaciti iz lige odavno.Dugujes milione igracima, trenerima, odjednom dovedes 20 igraca i to skupocena odakle bre?

bruka šta se radi

pre 8 godina

Dokle da se pominje više meč Zvezde i OFK-a na kom nije viđena nijedna sporna situacija?? Jel to zabranjeno Zvezdi da pobedi ubedljivo? A kada partizan već u sledećem kolu dobije sa 6 golova uz TRI neregularna gola i 3 gola postignuta za 3 minuta pri čemu je Jagodina na tom meču napravila, verovali ili ne, 6 faulova za ceo meč onda niko ni reč o tome?! Dokle to licemerje? Zašto se ne priča o tome da je partizan dobio OFK iz ofsajda? Da je igrao protiv filijale Metalca koji protiv partizana pravi 11 faulova a protiv Zvezde 32? partizan nije uspeo nikog drugog da dobije a te utakmice dobija sa 6:0, 5:0... Zašto Poledica više ne priča o izjavama Mateusa, Dmitrovića, Pajovića, Asprogenisa, Ilića koji su otvoreno rekli da su igrali nameštene mečeve sa partizanom? Ako se borite za pravdu zašto ćutite o partizanovim titulama o kojima postoje i javne izjave kako su osvojene? Zbog toga mi ovo više liči na borbu Karadžića protiv Terzića koga vidi kao jedinu opoziciju za FSS. Toliko dokazano nameštenih mečeva a samo se priča o OFK i vama to nije čudno? O 7 partizanovih titula će se pisati policijske knjige a sada niko ne sme ni reč o tome da kaže. Šta je bilo sa onim mečom protiv Pazara gde nije dozvoljeno da dovedu 11 igrača i trenera i onda im uzeto 2 gola i igrač? I kad onda čujem grobare da pričaju o poštenju prevrne mi se želudac. Riba smrdi od glave a pogledajte ko je uzeo 7 od 8 titula pod Karadžićem i ko je imao po 10 filijala i biće vam sve jasno. Imam najprostije pitanje za grobare - ako je liga nameštena zašto onda držite glavnog u savezu Karadžića? Jasno je i vama za koga se nameštaju titule pa ga zato i čuvate.

misko

pre 8 godina

Dušane, loše pamtis , Partizan-Novi Pazar,Partizan-Vojvodina u režiji sudijs ke organizacije.To kada se klubovi dogovaraju je teško dokazati.

Boza Dunster

pre 8 godina

Samo se pitam zašto napadaju OFK ?
Pa oni su igrali u najjačem sastavu,ako treba ispitajte SPARTAK oni su igrali sa drugim timom.LAKU NOC,PRIJATNO...

miki

pre 8 godina

pedro, 28. septembar 2015 15:11)

mislis na ofsajd kod gola vozdovca ili mislis na onaj penal nad bozinovim(pustena prednost prilikom faula, pa odna faul u sestnaest, a onda kao vraca faul van sestnaest). toliko o ribarskom postenju

bruka šta se radi

pre 8 godina

Ako i ove godine nameste titule ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala. partizan bi u regularnoj ligi trenutno bio na desetom mestu a ovde se veštački bori za titulu. Pobeda iz ofsajda protiv OFK, 3 neregularna gola protiv filijale Metalca, sramota protiv Jagodine, gol u 95. protiv Spartaka, juče onaj skandal na Vračaru... partizan još uvek nije dobio nijednu regularnu utakmicu! Kad vidim da pored svega toga pričaju o Zvezdi koja je čak oštećena za 4 boda shvatim koliko neki nemaju srama i stida.

leo

pre 8 godina

Treba da proradi akcija fudbalska sablja i da se sve gde je god sumnjivo ucesnici privedu i fudbal stane na zdrave noge.To je izgleda jedini nacin na putu ka ozdravljenju.

ko o cemu .......

pre 8 godina

Nemoj posle da zvezda izgubi titulu jer će da izgubi 6 bodova od svoje filijale ako izbacite spartak...
(XAXAXAXA, 28. septembar 2015 14:57)

Pa vama pola lige filijale. Jagodina, Rad, Borac, Donji Srem, Javor, BSK jel da pricam dalje?

sima

pre 8 godina

Tako je! Kokeza promeni nesto,propasce nam fudbal. Mogu samo da te mrze pojedinci a i to je trenutno i oni ce shvatiti da je to dobro za srpski fudbal...samo napred!!!

darm

pre 8 godina

Ovo mi deluje suvise blago i kao ljubitelj fudbala zelim da se ova stvar istera na cistac i da se krivci pronadju i kazne a posto je u pitanju OFK Beograd tu treba saslusati Terzica pod obavezno jer ne verujem da nije on u sve to upetljao prste.

Dubinsky

pre 8 godina

Ovo je smesno, srpski fudbal me vise ne interesuje, da ja gledam dok oni namestaju a u upravama sede razni sumnjivi likovi, politicari...dovidjenja prijatno.

Bokoloko

pre 8 godina

A mi u petoj ligi igramo protiv sela Savinca i nudimo pare i sudije da im platimo dinara nemaju ma nece ni da cuju poginuse ljudi po terenu i Izgube 5:0 ali cast je cast.

stevan

pre 8 godina

Ponistiti obavezno i da se protiv ova dva kluba povede disciplinski postupak i drugi organi uzmu ucesce u rasvetljavanju ovog meca.Bice tu pune ruke posla za MUP.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

)Hm, a sta od vas napravi Hugovo saopstenje? Ali iskreno, doktore.
(Toto-ko-tunjo, 28. septembar 2015 19:26)....Iz dana u dan potvrdjujes da su bezgranicni svemir i ljudska glupost

pravnik

pre 8 godina

Krajnje je vreme da se izabere predsednik FSS koji je energican,sposoban,i koji bi doneo preokret srpskom fudbalu i da se ovakve stvari ne desavaju jer nto je bruka oko namestanja utakmice .Mislim da je gospodin Kokeza idealan kandidat.

bane

pre 8 godina

kle da se pominje više meč Zvezde i OFK-a na kom nije viđena nijedna sporna situacija?? Jel to zabranjeno Zvezdi da pobedi ubedljivo? A kada partizan već u sledećem kolu dobije sa 6 golova uz TRI neregularna gola i 3 gola postignuta za 3 minuta pri čemu je Jagodina na tom meču napravila, verovali ili ne, 6 faulova za ceo meč onda niko ni reč o tome?! Dokle to licemerje? Zašto se ne priča o tome da je partizan dobio OFK iz ofsajda? Da je igrao protiv filijale Metalca koji protiv partizana pravi 11 faulova a protiv Zvezde 32? partizan nije uspeo nikog drugog da dobije a te utakmice dobija sa 6:0, 5:0... Zašto Poledica više ne priča o izjavama Mateusa, Dmitrovića, Pajovića, Asprogenisa, Ilića koji su otvoreno rekli da su igrali nameštene mečeve sa partizanom? Ako se borite za pravdu zašto ćutite o partizanovim titulama o kojima postoje i javne izjave kako su osvojene? Zbog toga mi ovo više liči na borbu Karadžića protiv Terzića koga vidi kao jedinu opoziciju za FSS. Toliko dokazano nameštenih mečeva a samo se priča o OFK i vama to nije čudno? O 7 partizanovih titula će se pisati policijske knjige a sada niko ne sme ni reč o tome da kaže. Šta je bilo sa onim mečom protiv Pazara gde nije dozvoljeno da dovedu 11 igrača i trenera i onda im uzeto 2 gola i igrač? I kad onda čujem grobare da pričaju o poštenju prevrne mi se želudac. Riba smrdi od glave a pogledajte ko je uzeo 7 od 8 titula pod Karadžićem i ko je imao po 10 filijala i biće vam sve jasno. Imam najprostije pitanje za grobare - ako je liga nameštena zašto onda držite glavnog u savezu Karadžića? Jasno je i vama za koga se nameštaju titule pa ga zato i čuvate.
(bruka šta se radi, 28. septembar 2015 18:32)
sve noze da ti prodje dok ne napises ovo za mateusa.... nisi ti kriv, problem je objektivnost ostrascenih novinara koji tu vest prenose. u dvogodisnjem mandatu mateusa se nije dogodio ovakav preokret o kojem on prica u knjizi, a jos gore je sto su utakmice sa radom tada igrane 4 sve po 1-0 2-0.
kao sto rekoh problem je objektivnost.
pozdrav

bane

pre 8 godina

Pa čekajte nije valjda da niko ne pominje Voždovac-Partizan nakon onog cirkusa juče?
(fujj, 28. septembar 2015 18:31)
upravu si, pravi cirkus, prvi gol iz ofsajda ,nesviran penal za partizan..... cemu kukanje ????

dex

pre 8 godina

@toto

Sta cemo sa 7 prelaza Partizana pre par godina? U jednoj sezoni!!! Ej! Daj malo da se sve ispita, a ne da vecito vi pricate o postenju dok kradete. Istom ovom logikom ispitati i duel Novi Pazar-Partizan.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

grobari su uništili srpski fudbal

pre 8 godina

Znači kada partizan ne dovede 10 igrača i izgubi od Novog Pazara to je dozvoljeno a ako istu stvar uradi Spartak onda je to krivično delo?! Da li postoji više granica za grobarsko licemerje? I šta je sa utakmicom Voždovac partizan gde je stotine ljudi na socijalnim mrežama reklo da će tačan rezultat biti 2:1 iz 1 u 2? A s obzirom na dešavanja na terenu gde je dosuđen nepostojeći penal, poništen čist gol i isteran igrač onda ova utakmica mora da ide pred istražne organe. Zašto niko ne reaguje na partizanove skandale? Jel pokrenuta istraga zbog javnih priznanja Mateusa, Dmitrovića, Asprogenisa, Pajovića, B.Ilića da su nameštali utakmice sa partizanom? Dokle se stiglo sa istragom za utakmicu partizan Pazar? Srbija hoće čišćenje srpskog fudbala. Treba ispitati sve titule za vreme Karadžića jer se ne zna koja je bila skandaloznija.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

A šta ćemo sa utakmicom 1.kola Ofk Bg-C.zvezda gospodine Kokeziću???
Ja te opet pitam GDE SU VAM DOKAZI I STA NIJE REGULARNO U TOJ UTAKMICI???JESU ISLI LJUDI NA DETEKTOR LAZI- JESU, JESTE NASLI NESTO PA NISTEEEE DRUGOVI
A ONDA MI ODGOVORIS KAKVI SU BRE ONO PENAL I CRVENI I PONISTEN GOL JUCE NA VRACARU???HOCEMO POZVATI FUDBALERE PARTIZANA I VOZDOVCA NA DETEKTOR LAZI, PA NECEMO ZASTO? ZATO STO DRZITE CELU OVU NAKARADNU LIGU U SACI SA SVE BIVSIM PREDSEDNIKOM!!!

Pedja

pre 8 godina

Sta je sporno sto je izveden kombinovani sastav? Treneri cesto ovo rade ne bi li igravi bili spremniji za neki sledeci duel. Partizan je isto kombinovao u Novom Pazaru pa je to bilo u redu, ali Spartak nema pravo na to. U Engleskoj je to redovna pojava. I da li ce biti proucena i podneta prijava za utakmicu Vozdovac - Partizan gde je ne znam koliko ljudi pre utakmice reklo tacan rezultat, sudija svirao nepostojeci penal za Partizan, ponistio regularan gol Vozdovcu?

bruka šta se radi

pre 8 godina

Dokle da se pominje više meč Zvezde i OFK-a na kom nije viđena nijedna sporna situacija?? Jel to zabranjeno Zvezdi da pobedi ubedljivo? A kada partizan već u sledećem kolu dobije sa 6 golova uz TRI neregularna gola i 3 gola postignuta za 3 minuta pri čemu je Jagodina na tom meču napravila, verovali ili ne, 6 faulova za ceo meč onda niko ni reč o tome?! Dokle to licemerje? Zašto se ne priča o tome da je partizan dobio OFK iz ofsajda? Da je igrao protiv filijale Metalca koji protiv partizana pravi 11 faulova a protiv Zvezde 32? partizan nije uspeo nikog drugog da dobije a te utakmice dobija sa 6:0, 5:0... Zašto Poledica više ne priča o izjavama Mateusa, Dmitrovića, Pajovića, Asprogenisa, Ilića koji su otvoreno rekli da su igrali nameštene mečeve sa partizanom? Ako se borite za pravdu zašto ćutite o partizanovim titulama o kojima postoje i javne izjave kako su osvojene? Zbog toga mi ovo više liči na borbu Karadžića protiv Terzića koga vidi kao jedinu opoziciju za FSS. Toliko dokazano nameštenih mečeva a samo se priča o OFK i vama to nije čudno? O 7 partizanovih titula će se pisati policijske knjige a sada niko ne sme ni reč o tome da kaže. Šta je bilo sa onim mečom protiv Pazara gde nije dozvoljeno da dovedu 11 igrača i trenera i onda im uzeto 2 gola i igrač? I kad onda čujem grobare da pričaju o poštenju prevrne mi se želudac. Riba smrdi od glave a pogledajte ko je uzeo 7 od 8 titula pod Karadžićem i ko je imao po 10 filijala i biće vam sve jasno. Imam najprostije pitanje za grobare - ako je liga nameštena zašto onda držite glavnog u savezu Karadžića? Jasno je i vama za koga se nameštaju titule pa ga zato i čuvate.

Dulo VS Turski konjanici

pre 8 godina

A Ofk-Zvezda ? A Zvezdina 4 meca iz ovog prvenstva koja su bila iz 2-1 ?!?
Pa da je i sumnjiv mec Vozdovac-Partizan,vi sto tako odigrali celo prvenstvo,i jos se javljate?!?
Ali ne brinite,Uefa ce vas resiti,i to jednom za sva vremena...
Mada,Evropu i ne igrate 20 godina,pa i nije neka steta...😉

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da se ispita i ono gazenje u derbiju i da se ispitaju igraci Zvezde ko im je naredio da odjednom ukoce kako ne bi uneredili partizan ...

sima

pre 8 godina

Tako je! Kokeza promeni nesto,propasce nam fudbal. Mogu samo da te mrze pojedinci a i to je trenutno i oni ce shvatiti da je to dobro za srpski fudbal...samo napred!!!

pedro

pre 8 godina

gospodin Kokeza vodi Don Kihotovsku borbu u nasem fudbalu.Spartak je izveo drugu postavu to je ocigledno. Mozda se zaista cuvaju za naredni duel protiv Zvezde. Pa i Barselona je u nekim mecevima izvodila rezervni sastav.Ali po meni je veca bruka nacin na koji je Vozdovac pokraden u duelu protiv Partizana.

psihijatar

pre 8 godina

(grobari su uništili srpski fudbal, 28. septembar 2015 15:16)

Smiri se, smanji ton, ubiće te mržnja. U međuvremenu potraži nekog čika docu, iako za tu bolest nema leka. Vidi šta su od tebe napravila saopštenja Vladana Lukića i Gorana Vesića.

bruka šta se radi

pre 8 godina

Ako i ove godine nameste titule ovakvom partizanu to će biti najveći skandal u istoriji srpskog fudbala. partizan bi u regularnoj ligi trenutno bio na desetom mestu a ovde se veštački bori za titulu. Pobeda iz ofsajda protiv OFK, 3 neregularna gola protiv filijale Metalca, sramota protiv Jagodine, gol u 95. protiv Spartaka, juče onaj skandal na Vračaru... partizan još uvek nije dobio nijednu regularnu utakmicu! Kad vidim da pored svega toga pričaju o Zvezdi koja je čak oštećena za 4 boda shvatim koliko neki nemaju srama i stida.

Sone BG

pre 8 godina

Kako da ne, samo je mali problem sto OFK i Spartak sa Jagodinom cine trio fantastiko koji se drzavnoj mezimici i vodjinoj ljubimici bez problema sklanja kad god igraju. A oni koji vodji ispunjavaju zelje nikad nece biti kaznjeni.

ma hajde

pre 8 godina

nemoj da preskacete! Prvo kolo, isti stadion poluvreme 2:0 na kraju 2:6 !!!??? Jel bio Terza u svlacionici na poluvremenu!!?? Pa ovo i ministra policije zanima, mislim kad ima vremena, trenutno je okupiran sa BgH2O!!!

panteroid

pre 8 godina

Kokeza samo napred,napokon da neko presece i da uvede red u srpski fudbal.
(Zeleznik, 28. septembar 2015 15:04)
Vidim javila se postenjacina i posle OFK-CZ.

Zašto mi ne puštate komentare?

pre 8 godina

Opet prozivke Partizana zbog jučerašnje utakmice?!!Strašno je ko sve ima telefon, računar i internet, i koliko mržnje i zavisti, a pri tome 1% komentatora nije gledalo utakmicu.
Totalno slučajno sam bio na utakmici, moj tast je navijač Partizana pa odlučili da idemo, bili smo u loži. Voždovac je kidisao na Partizan i uništavao igru svih 90 minuta sitnim faulovima za koje bi svuda u Evropi dobili bar 3 crvena kartona, a ovde su se provukli sa jednim. Imali su i dobre šanse. Start igrača Voždovca br.25 (ćelav momak) na Živkoviću u 92-93 minutu je bio najmanje za drugi žuti, isti igrač je napravio bar 15 faulova, a sudija ćuti. Bilo je bar 20 sudijskih odluka u korist Voždovca da je CELA LOŽA glasno psovala sudiju svih 90minita, uključujući i članove uprave Partizana. Sudija je produžio utakmicu 5 minuta pri vodjstvu Partizana od 2:1!
Pametnom dovoljno, a mrzitelji će uvek naći neki razlog ili snimak na Jutjubu gde komšiji crkava krava.

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Finalizirajte prvo prijavu za ofk-zvezda i jos par njihovih utakmica u nizu gde su pokrali 15 bodova samo ove sezone a onda radite ove druge.

ko o cemu .......

pre 8 godina

Nemoj posle da zvezda izgubi titulu jer će da izgubi 6 bodova od svoje filijale ako izbacite spartak...
(XAXAXAXA, 28. septembar 2015 14:57)

Pa vama pola lige filijale. Jagodina, Rad, Borac, Donji Srem, Javor, BSK jel da pricam dalje?

misko

pre 8 godina

Dušane, loše pamtis , Partizan-Novi Pazar,Partizan-Vojvodina u režiji sudijs ke organizacije.To kada se klubovi dogovaraju je teško dokazati.

ASDF

pre 8 godina

Zasto ljudi uporedjuju utakmicu NOvi Pazar - Partizan sa ovom utakmicom. U toj utakmici je Partizan stvarno igrao sa drugim timom ali se zna i koji je bio razlog i on je isao na pobedu jer juri titulu, sigurno nije namerno izgubio. A ova utakmica OFK Beograd - Spartak je cista prevara odnosno vracanje tri boda od prosle godine kada je trebalo Spartaku. Igrati sa drugim timom protiv ekipe koja je zadnja na tabeli je ludost. Kazu da je zbog toga da su se igraci cuvali za Zvezdu, pa gde je tu logika. Umesto da uzmu tri boda protiv slabije ekipe, oni ce kao da jure tri boda protiv Zvezde?
Kako da ne, tako i mali perica zamislja fudbal i postenje!!!

posmatrač

pre 8 godina

Ništa ne preduzimajte sve će UEFA rešiti kad tad . Koga će zaboleti videćemo . Inače najbolji odgovor daju gledaoci kojih je sve manje na stadionima .

Decooooooooo

pre 8 godina

Posle onako "žestoke" reakcije posle utakmice Zvezd OFK sada je sve bezpredmetno . Pustite da se igra kako se igralo i do sada . Kada se smučimo UEFI oni će reći svoje i tada će verovatno stvari doći na svoje mesto . Do tada ćemo rezultate pratiti u kladionicama nikako na stadionima .

realista

pre 8 godina

Vecinu komentara ovde izgleda pisu deca od 10 godina ilineki koji kao da imaju deset godina. Vidim porede se Spartak i Barselona....bravo.Da Partizan je izveo rezervni sastav, svesno, naravno, jer je imo tesku utakmicu u Evropi za par dana. Da li iko moze da pomisli da ce tim koji juri titulu na jedno od najtezih gostovanja izvesti rezervni tim sa namerom da izgubi. Vidim da ima i takvih. Jucerasnja utakmica Vozdovca i Partizana je sve samo ne namestena. Oba gola Vozdovca su za "kutak za sporni trenutak", kao i penal za Partizan. Znaci mozemo pricati o sudijskim greskama , a ne o namestenoj utakmici. To neki ovde ne umeju da razgranice. Na primer...Zvezda je namestila protiv OFK,a sudijskim greskama je iscupala bod protiv Radnickog iz Nisa. E to je razlika, naucite je. OFK je prica za sebe. Oni koji duze prate fudbal setice se da je 3 za 3 uveo Terzic kada igraju OFK i Sutjesja iz Niksica. Sada OFK, Spartak. Protiv Zvezde se igraju "sklanjalice", a medjusobno razmenjuju po tri boda, pa onda dve neresene, da ne bi bilo sumnjivo, pa opet 3 za 3. Kokeza sada izigrava saradu u kojoj se naravno nista nece desiti. Ali...desice se od strane UEFA-e. Ona je vec dala zuti karton Zvezdi kada ih je izbacila iz Evrope. Takvi timovi se pomno prate, i za svaki sledeci prekrsaj sledi zestoka kazna. Vracar Kokeza nije "skontao", ali UEFA jeste. Fenerbahce je namesto i namestao pre tri sezone. Pustili ih da osvoje titulu i onda...bam...dve godine suspenzije...grom iz vedra neba.

Nis Radnicki voli,to vas mnogo boli

pre 8 godina

tako vam je to dragi moji,uvek neko mali ispasta
veliki se izvuku , evo izvlace se vec 20+ godina ,sve regularno kako da ne.

Dalibor

pre 8 godina

Da ima pravde zvezdu treba izbaciti iz lige odavno.Dugujes milione igracima, trenerima, odjednom dovedes 20 igraca i to skupocena odakle bre?

vajddjomla

pre 8 godina

Sta se digla tolika prasina oko ove utakmice... svi namjestaju i 90% utakmica je namjestenao, a svi glume nevinasca. ugasite ovu cirkus ligu neka se narod ne nervira bzv. navodno oni ce ponistiti utakmicu, ko ce je ponistiti kad ste i sami dio toga. Ko da je bolji mec Partizan-Vozdovac, Zvjezda -OFK, sjetite se prosle godine partizan-Novi pazar, i sve regularno. Pod HITNO ugasite CIRKUS ligu!!!

Borat iz predgradja

pre 8 godina

)Hm, a sta od vas napravi Hugovo saopstenje? Ali iskreno, doktore.
(Toto-ko-tunjo, 28. septembar 2015 19:26)....Iz dana u dan potvrdjujes da su bezgranicni svemir i ljudska glupost

miki

pre 8 godina

pedro, 28. septembar 2015 15:11)

mislis na ofsajd kod gola vozdovca ili mislis na onaj penal nad bozinovim(pustena prednost prilikom faula, pa odna faul u sestnaest, a onda kao vraca faul van sestnaest). toliko o ribarskom postenju

darm

pre 8 godina

Ovo mi deluje suvise blago i kao ljubitelj fudbala zelim da se ova stvar istera na cistac i da se krivci pronadju i kazne a posto je u pitanju OFK Beograd tu treba saslusati Terzica pod obavezno jer ne verujem da nije on u sve to upetljao prste.

Mare

pre 8 godina

Ma sta da ponove bre,ako se dokaze da je namesteno svi u petu ligu zajedno sa kompletnim srpskim fudbalom a vas vise da ne vidimo u vrhu fudbala vi ste za sve krivi!!!

Dubinsky

pre 8 godina

Ovo je smesno, srpski fudbal me vise ne interesuje, da ja gledam dok oni namestaju a u upravama sede razni sumnjivi likovi, politicari...dovidjenja prijatno.

Boza Dunster

pre 8 godina

Samo se pitam zašto napadaju OFK ?
Pa oni su igrali u najjačem sastavu,ako treba ispitajte SPARTAK oni su igrali sa drugim timom.LAKU NOC,PRIJATNO...

bane

pre 8 godina

kle da se pominje više meč Zvezde i OFK-a na kom nije viđena nijedna sporna situacija?? Jel to zabranjeno Zvezdi da pobedi ubedljivo? A kada partizan već u sledećem kolu dobije sa 6 golova uz TRI neregularna gola i 3 gola postignuta za 3 minuta pri čemu je Jagodina na tom meču napravila, verovali ili ne, 6 faulova za ceo meč onda niko ni reč o tome?! Dokle to licemerje? Zašto se ne priča o tome da je partizan dobio OFK iz ofsajda? Da je igrao protiv filijale Metalca koji protiv partizana pravi 11 faulova a protiv Zvezde 32? partizan nije uspeo nikog drugog da dobije a te utakmice dobija sa 6:0, 5:0... Zašto Poledica više ne priča o izjavama Mateusa, Dmitrovića, Pajovića, Asprogenisa, Ilića koji su otvoreno rekli da su igrali nameštene mečeve sa partizanom? Ako se borite za pravdu zašto ćutite o partizanovim titulama o kojima postoje i javne izjave kako su osvojene? Zbog toga mi ovo više liči na borbu Karadžića protiv Terzića koga vidi kao jedinu opoziciju za FSS. Toliko dokazano nameštenih mečeva a samo se priča o OFK i vama to nije čudno? O 7 partizanovih titula će se pisati policijske knjige a sada niko ne sme ni reč o tome da kaže. Šta je bilo sa onim mečom protiv Pazara gde nije dozvoljeno da dovedu 11 igrača i trenera i onda im uzeto 2 gola i igrač? I kad onda čujem grobare da pričaju o poštenju prevrne mi se želudac. Riba smrdi od glave a pogledajte ko je uzeo 7 od 8 titula pod Karadžićem i ko je imao po 10 filijala i biće vam sve jasno. Imam najprostije pitanje za grobare - ako je liga nameštena zašto onda držite glavnog u savezu Karadžića? Jasno je i vama za koga se nameštaju titule pa ga zato i čuvate.
(bruka šta se radi, 28. septembar 2015 18:32)
sve noze da ti prodje dok ne napises ovo za mateusa.... nisi ti kriv, problem je objektivnost ostrascenih novinara koji tu vest prenose. u dvogodisnjem mandatu mateusa se nije dogodio ovakav preokret o kojem on prica u knjizi, a jos gore je sto su utakmice sa radom tada igrane 4 sve po 1-0 2-0.
kao sto rekoh problem je objektivnost.
pozdrav

bane

pre 8 godina

Pa čekajte nije valjda da niko ne pominje Voždovac-Partizan nakon onog cirkusa juče?
(fujj, 28. septembar 2015 18:31)
upravu si, pravi cirkus, prvi gol iz ofsajda ,nesviran penal za partizan..... cemu kukanje ????

pravnik

pre 8 godina

Krajnje je vreme da se izabere predsednik FSS koji je energican,sposoban,i koji bi doneo preokret srpskom fudbalu i da se ovakve stvari ne desavaju jer nto je bruka oko namestanja utakmice .Mislim da je gospodin Kokeza idealan kandidat.

Dejan

pre 8 godina

"Zaključili smo da je utakmica podigla prašinu i zato je Mirkov podneo disciplinsku prijavu"

Znaci, da se nije podigla prasina ne bi bilo nikom nista. U Srbiji nista novo...

leo

pre 8 godina

Treba da proradi akcija fudbalska sablja i da se sve gde je god sumnjivo ucesnici privedu i fudbal stane na zdrave noge.To je izgleda jedini nacin na putu ka ozdravljenju.

Bokoloko

pre 8 godina

A mi u petoj ligi igramo protiv sela Savinca i nudimo pare i sudije da im platimo dinara nemaju ma nece ni da cuju poginuse ljudi po terenu i Izgube 5:0 ali cast je cast.

stevan

pre 8 godina

Ponistiti obavezno i da se protiv ova dva kluba povede disciplinski postupak i drugi organi uzmu ucesce u rasvetljavanju ovog meca.Bice tu pune ruke posla za MUP.