Subota, 12.09.2015.

21:15

Milinković: Brojni promašaji razlog poraza

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da su brojni promašaji njegovih fudbalera glavni razlog poraza od Crvene zvezde.

Izvor: SV

Milinkoviæ: Brojni promašaji razlog poraza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

slavisa

pre 8 godina

Tvoja taktika bez Jeftovica,bez centarfora je doprinela pobedi Zvezde.Sve cestitke Zvezdi.Imali su ono sto ti Milinkovicu neces imati nikada.Hrabrost.Pauna dovesti podhitno.

Momčilo

pre 8 godina

А отерали сте ме као кера. А довели овога врсног тактичара! Тим сам му направио, уиграо, Титулу сам му послужио на тацни, сам сам играче доводио, а овај чекао па шта му управа измиксује. Два месеца не може да уигра одбрану, а имао је уиграну... Ево вам га ваш Киза, 'најбољи тренер лиге'. Ма правићете ме бре од блата. Воздра.
(Николић Марко, 12. septembar 2015 22:10)

Mister Properu, vrati se, sve ti je oprošteno. Mada kad malo bolje razmislim, trebali bi prvo dati šansu Veljku Paunoviću. Kizo, šta da kažem za tebe, izgubio si titulu u prvoj polovini septembra. U ponedeljak smena ili ostavka, jedino logično rešenje.

Nesa

pre 8 godina

Milinkovićeva taktika je bila toliko napredna da pomišljam, da su mu u pravljenju iste, pomogli lično Popović i Vazura. Nisi ti Kizo za Partizan.

milko đurovski

pre 8 godina

Vrlo jednostavno. Tim koji nas je uveo u LE trebao je poceti mec. Neke od novajlija uvesti kao zamene i pritom ne menjati koncept. Sramota je prema malom Petrovicu. Dovelu ste mu zamenu koja je u najmanju ruku istih kvaliteta.
Pozdrav

Boban

pre 8 godina

Sasi Ilicu se treba zahvaliti i poslati ga u upravu jer definitivno ne moze protiv duplo mladjih od sebe. Babovica na pozajmicu jer covek na svakoj utakmici napravi po minimum 5/6 odlicnih kontri gubljenjem lopti na sredini.Nema ga u odbrani, na sredini i kad ne izgubi loptu gnjavi je i usporava napade. Jeftovic, Lukic, Brasanac pa da se igramo. Dovodite leva krila i bekove a nemamo ljudskog stopera od kad je Ivanov otisao u Bazel. Da li to radite namerno, jer nemoguce je da ja i svi ostali navijaci vidimo jedno a vi nesto sasvim drugo. Milinkovicu ti si samo jos jedan obican poslusnik.

OFFjsdp

pre 8 godina

Da je Boga i pravde i da nije Toleta realno borili biste se vi za opstanak u domacoj ligi..., pa ovo vam je treci put za kratko vreme da pucate sa po tri gola u mrezi i sto je jos gore po vas u sva ta tri meca ste jos dobro i prosli s obzirom da ste mogli u svakom od njih da popijete po petardu, elem kad ode Tole, na srecu srpskog fudbala, nestacete kao klub bar po rezultatima ako ne i prakticki, jer realno tako nesto ogavno kao sto je vas klub i ne treba da postoji zato vas i treba ugasiti u mukama!

Jastreb

pre 8 godina

Ja se sjecam derbija sa Robijem na klupi, kup, dva meca se igraju. Promasimo brdo sansi na Jna i dobijate nas 2-0. Sanse se broje ali samo statisticki, plus u polju Zvezda je izdominirala

neko iz mase

pre 8 godina

@veljko marinkovic
Nije bas tako... Ako racunamo broj sansi neiskoriscenih, onda bi mozda nereseno bilo realno. Ali oni su sanse nagomilali u poslednjih 20 min kada smo mi pomislili da je mec gotov.
Inace, fudbalski smo ih rasrafili!

Tribislav

pre 8 godina

Ovog čoveka pod hitno oterati iz Partizana. Nama bre treba trener poput Stanoja koji će srcem da vodi tim, koji će da grize pored aut linije. Drugo je l' moguće da nismo u stanju da dovedemo za 5 miliona dva tri dobra odbrambena igrača? Prestanite više da cicijašite. Dokle da slušam kako će sve iole ozbiljnije pare koje klub dobije ići da se pokriju dugovanja. Abubakar crevo, lik se us'o kod one 100% sanse. Ma nemam reči stvarno prevršili ste svaku meru.

QRoña

pre 8 godina

A jos mnogobrojniji promasaji i propustede sanse Zvezdinih fudbalera su mnogo veci razlog sto niste doziveli potpuni debakl i sto vam nije pukla "petarda", inace nisi ni ti kriv i da si izveo drugaciju ekipu vise od ovoga niste mogli jednostavno ste daleko manje kvalitetniji tim i to je fakat, kao sto je fakat i to da ce u zimskom prelaznom roku Zvezda dovesti jos nekoliko mocnih pojacanja koja ce uciniti da razlika u kvalitetu izmedju ova dva tima postane tolika da cete biti bar dve-tri klase ispod nas, uz to ovaj tim Zvezde jos bolje igra u gostima negoli kod kuce tako da vas na stadionu vojske ceka pakao i jos veca blamaza.

Sve u svemu - slabo

pre 8 godina

Prekid zbog bakljade, a tebi treba 5 minuta da smisliš nešto da kažeš ekipi koja se raspada. Držiš u igri Saleta Ilića 70 minuta, a on je potpuno nespreman, nervozan i destruktivan po ekipu već negde od 25-og. Dozvoljavaš mu da samoinicijativno promeni poziciju na terenu sa Babovićem posle Zvezdinog prvog gola, da ode na mesto zadnjeg veznog odakle im poklanja drugi. Ali trener na stranu... Ljudi, kako pobediti bilo koga sa Ćirkovićem za koga ne znam da li je danas imao ijedan dobar potez? Čovek igra na mestu štopera na kom ne bi smeo da napravi više od jednog ozbiljnog kiksa po polusezoni, a on ima toliko po poluvremenu. Pre trećeg gola dva puta zaredom nije u stanju da doda loptu igraču na 10 metara. A onda njegove kikseve mora da pokriva Balažic koji je i sam u najbolju ruku prosečan igrač. Kritično mesto levog beka rešavamo dovođenjem Lekovića kojeg drugorazredni poljski klub pušta bez obeštećenja. Danas je još bio i korektan, ali toliko bi verovatno odigrao i nesrećni Petrović. Za maestra Babovića koji ne ume da se oslobodi lopte bez 7 dodira samo pitanje - KOLIKO puta treba da odeš da bi bili sigurni da se nećeš vratiti? Kad na sve to i igrači koji inače krenu dobro u sezonu (Vule, Žile, Darko) imaju loš dan i promašimo nekoliko odličnih šansi, spasa jednostavno nema. Zvezda srčana za šta su nagrađeni sa malo sreće i to je to. Verovatno će pomisliti da su nas razvalili, ali daleko je to od razloga za euforiju koju pokazuju. Teren - livada. Grobari celo drugo poluvreme pevaju (skoro šapuću) neku tugaljivu pesmu, umesto da probaju da razmrdaju ekipu kojoj treba podrška. Naročito kad je Zvezda potpuno "kolabirala" oko 70-og minuta. Sve u svemu, loš dan. Srećom, ima još nade jer se bodovi dele tako da je realna prednost Zvezde 2.5 boda. Ali ne sa ovakvom postavkom i igrom.

Sportski Komentator na PES 2013

pre 8 godina

brojni promasaji su razlog poraza? a sto se babovic i brasanac nisu mogli sakupe na teren to nije razog
zivkovic se nije video,u nekim trenucima sam se pitao,da li on uopste igra
taktika,formacija,ono sto sinoc moglo da se vidi od Partizana je 0,pa onu taktiku moze i moja baba da smisli.
odbrana ZONA,niko nikog ne cuva,stoje nesto ispred lopte,napad neke duge lopte bez ikakve ideje
kakve sanse je Partizan stvorio pa su promasivali ?
kriv si jedino ti i tvoj golman sto se baca u mesto ,o boze,i onaj konkurise da brani za reprezentaciju ? mada nista me nebi zacudilo,ako je mogo onaj Milijas alkos da igra,pa Raca Petrovic zvani Panj,moze onda i ovaj Zivko,sto da ne.

pfc Milutin

pre 8 godina

Puna podrska treneru Milinkovicu koji nije krivac za poraz. Zvezda ima jednostavno mnogo bolji tim ove godine i vec sad mogu da im cestitam titulu! Prosetace se kroz prvenstvo a ako zadrze ove igrace ni liga sampiona nece biti nedostizna!

Vasa S.Tajcic

pre 8 godina

(cofi95, 12. septembar 2015 22:58)
Pa niste ni mogli da trcite kao sto ste u prvom,a usput i posrecilo vam se, od 3 suta u gol dali ste 3 gola,u drugom pol niste centar presli 5 puta.mi smo 4-5 100 % sanse promasili,jedan ocigledan penal kada je vas stoper hteo da doda loptu golmanu( a, mozda i jos jedan nad Jevtovicem kad je vas stoper odneo ramenom prilikom suta,(tu je bio penal,a ne udarac glavama(om)...tako da je pobeda zasluzena,ali ti je utisak pogresanDa smo bili koncentrisaniji ovo bi bila rutinska pobeda

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Milinkovicu, dolazim u cetvrtak da ti kazem sta mislim o tvojoj sramnoj izjavi, a nadam se i jos mnogi. Stevanovic je promasio jednu priliku, odmah posle toga je dao i gol, kao vrhunski spic, iako to nije, a Zvezdini igraci su promasili jos 2 dobre prilike u prvom poluvremenu. Razlog poraza je katastrofalni Cirkovic i tvoja postavka igre u kojoj su se Zivkovic, Sale i Babovic pogubili, nisu znali gde udaraju, da li su zadnji ili ofanzivni vezni, i ko od njih treba da organizuje igru. Bozovic nije znao ni sa kojim cemo timom izaci, ali si se ti potrudio da unistimo sami sebe. Da ne zaboravim - cestitke Zvezdi na konkretnijoj igri i iskoriscenim prilikama. Ne treba da se zavaravaju da su Barselona, ali su imali dovoljno znanja da zaustave nasa krila i napadace i ne dozvole im vise od 1 gola, i da iskoriste rupu na sredini precnika 50 metara koju im je Kiza ostavio...

Mikeli

pre 8 godina

na zalost TI si razlog poraza , a na nasu jos vecu zalost ovim porazom dobio si plus. uz ovakvog premijera, ovakvu upravu, ovakvog trenera i ovakvih vodja osigurano nam je drugo mesto. Ali, postavice se pitanje na sledecoj utakmici zasto malo ``navijaca`` dolazi na stadion i opet ce biti krivi ....da ne duzim sa pricom. GROBARI ZNAJU!
(ivan, 12. septembar 2015 22:34)

Stadion vam je hrOnicno prazan ko god bio predsednik tako da i DELIJE ZNAJU!
Pricajte te price nekom drugom.

Svuda grmi okolo ...

pre 8 godina

Milinković je najveći PROMAŠAJ Partizana . Definitivno .
(Mile GROBAR, 12. septembar 2015 21:23)
Nemoj tako Mile, dajte čoveku šansu nekoliko godina.
Neće moći Javor još dugo da brani drugo mesto ...
;)

zoran

pre 8 godina

Ova odbrana Partizana je Monti Pajton circus...kakav skup vezara na istom mestu...auuuu...Sunte ti zarkovov..a tek golman koji s ebaca u mestu kod Katajievog 3. gola zakoji verujem da I on nije mislio da ce uci u mrezu - ono je chudo. Drugi gol primio sa skoro 30 metara, a momak hoce u reprezentaciju...!!?? Nisi prijatelju za Teleoptik, a ne za Paratizan.Sta reci o treneru..???? Sta reci o upravi koja u poslednja 24 sata juri pojachanja...horor film.

Malj

pre 8 godina

e moj Milinkovicu, igras sa samo jednim spicem, Babovic i Ilic ne mogu da se pomere, mislio sam da si bolji trener, losi smo mnogo, opet pocinjete da se brukate, a sta ocekivati od ove SNS uprave, mars iz moga Partizana !

Sergio

pre 8 godina

A zašto treneru naš, zašto?
Cele ove godine gledamo istu sliku, jalova dominacija bez završnice i ideje, mučenje lopte.
Možda bi Veljko Paunović ili Ivan Tomić napravili malo bolje od ovog tima.
Živko Živković je morao da brani 3 gol, trebali ste da prodate njega, ne Lukača.

Kiza

pre 8 godina

E pa grobari vi ste nas omalovazavali da smo tim za donji deo tabele a da ste vi nikad jaci sa Srpskim Mesijem . Sad vidite kakav tim mi imamo a kakav vi

Pacerrrrr

pre 8 godina

Nisam mogao da verujem sa kakvom postavom si krenuo mec... Protiv Bate Borisova i Steaue igras sa dva napadaca, a ovde izvodis potpuno drugu formaciju. Stavljas Babovica u prvi tim, ejjj covece Jevtovic ti sedi na klupi. Kakvi crni promasaji, igrao si kukavicki i zato smo izgubili

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Pisem kao navijac Crvene Zvezde i moram se sloziti sa izjavom trenera Partizana.Zvezda je lako dala svoje golove,Partizan nije dosta izglednih situacija pretvorio u iste.Mislim da je neresen ishod bio najrealniji po svemu prikazanom,ali ovoga puta sreca je bila nama naklonjena.Drago mi je da je bilo dosta gledalaca,dosta golova i sansi i da je sve proteklo u fer i sportskoj atmosferi.Jednostavno,stekao sam utisak posle duzeg vremena,da je fudbal pobedio i da jos ima nade za njega u zemlji Srbiji.

shone

pre 8 godina

Kako komentarisati očigledne povrede intelekta poput Babovića u prvih 11? Da, asistencija se piše, ali kompletan utisak posle toliko utakmica nije ni blizu očekivanog u 2015 godini. Igramo sporo, tranzit lopte na sredini obavezno potpisuje veoma spor igrač, nemamo defanzivnog veznog koji bi mogao da koriguje tu kolicinu bezidejnog ponasanja koje neminovno vodi greškama a iste neretko ugrozavaju nas gol.

Da se razumemo, tema je trener, a ne Babović.

U derbi čovek ulazi bez špica? Ne, nisam ćovek koji ima problem sa percepcijom igre i činjenicom da ofanzivna igra nije uslovljena brojem klasičnih napadača. Mi u ovom trenutku nemamo na sredini ljude koji mogu kroz pas da prave rupu u protivnickoj odbrani. Kako onda da neophodno preskakanje igre, prekid itd ugrozi protvinički gol?

Šaponja dobio šuljeve na klupi, Truja, Bugarin?

Neka nam je Bog u pomoći u evropskom takmičenju...

Voip

pre 8 godina

Da da jeste promasili ste sanse. Realno ako Zvezda poradi na kondiciji a verovatno hoce u sledecem derbiju necete imati ni te sanse. Grujic, Donald i Plavsic su vas pojeli na sredini. Partizan pod pritiskom nemoze da iznese loptu i nema igrace koji ce kreirati ozbiljan napad. A u fazi odbrane je jako spor u odnosu na zvezdin napad. Ako se ne pojacate u veznom redu i na stoperima Zvezda ce vas urnisati na sledecem derbiju.

Mich

pre 8 godina

Zvezda nas je zasluzeno dobila....nema nikakvih dilema...Cestitam im na pobedi....
Smatram da je trener kriv za ovakav poraz...Saponjic mora da igra...Tandem u napadu Saponjic u spicu, Abu i Zile po strani....To je dobitna kombinacija...kakav bre Bozinov klasican bugarski glumac...Babovic klasican promasaj... Ilic moze da igra samo 15 minuta...
Groobar do smrti...

mikson

pre 8 godina

Ja sam ubedjen da bi Marko Nikolic uveo Partizan u LS i ne bi bio sada na -8. Milinkovic je mekan, bezidejan, i katastrofalan takticar. On je covek da u kafani opusteno uz pice gleda fudbal na TV, nije ovo posao za njega. Uprava ga naravno nece otpustiti dok se totalno ne raspadnemo. Bez hitne promene na klupi gubimo ovo prvenstvo pre zime.

Николић Марко

pre 8 godina

А отерали сте ме као кера. А довели овога врсног тактичара! Тим сам му направио, уиграо, Титулу сам му послужио на тацни, сам сам играче доводио, а овај чекао па шта му управа измиксује. Два месеца не може да уигра одбрану, а имао је уиграну... Ево вам га ваш Киза, 'најбољи тренер лиге'. Ма правићете ме бре од блата. Воздра.

laik

pre 8 godina

Šta je bilo bilo je,šanse se ne sabiraju, nemoj da krizirate samo,ide evropa a ovde ima popravni. Malo više je odbrana bušanija, zatvorite to jer tri gola je previše od jedne prosečne ekipe

ivan

pre 8 godina

na zalost TI si razlog poraza , a na nasu jos vecu zalost ovim porazom dobio si plus. uz ovakvog premijera, ovakvu upravu, ovakvog trenera i ovakvih vodja osigurano nam je drugo mesto. Ali, postavice se pitanje na sledecoj utakmici zasto malo ``navijaca`` dolazi na stadion i opet ce biti krivi ....da ne duzim sa pricom. GROBARI ZNAJU!

cartmanx

pre 8 godina

Milinkovicu ti si kriv, ko ti je igrao, kako si postavio igru sve dok nisu dali treci gol postavio si koliko toliko napadacku taktiku, izmenama, ali opet nijedna vredna i lepa akcija.To sto smo ispromasivali jesmo ali gde su uigrane akcije tim deluje rastimovano ko da se prvi put vide. O odbrani da i ne govorim ali tu i uopte nije Milinkovic najveci krivac, zna se ko nije dovodio prava pojacanja u prelaznom roku iako mi za razliku od CZV imamo novac, odakle njima o tome necu. Ovde najvise uprava treba da se preispita i zapita u koju od prvog dana nisam imao poverenje, ali evo dosao je red da napisem, a to sam mislio i tokom kvalifikacija za LS!Pa laici vide gde skripi aman, a pojacanja kakva...zasto,objsnite!?

Blaster

pre 8 godina

To je rezultat tvoje taktike I totalno promasene kukavicke formacije.....eksperimentiras u derbiju sa Babovicem I Ilicem na poziciji gde treba da stoje fizicki najspremniji igraci...posebna prica su prekidi kod naseg I ispred protivnickog gola... tu se najbolje vidi sta i kako se radi na treningu....podnesi ostavku....ipak imas igrace za puno vise a rezultati su ti katastrofa!

Commando

pre 8 godina

Grof je nas Borac iz Cacka uveo u Kup Uefa... A ti Kizo vodio Vozdovac u borbi za opstanak. Zato i tim igra ovako:
Zivkovic- od 2metra prima onakve golove
Vulicevic- konfuzan
Cirkovic- spor, pada na finte, los u skoku
Balazic- spor, los kod ofsajda
Lekovic- preplasen
Sale Ilic- umesto od 75og stavljen u tim odmah, nije mogao da stigne Plavsica
Brasanac- totalan kontra ritam
Babirlo- no comment
Zivkovic- polako mu Kiza "ubija" formu
Alen- solidan ali u odbrani los
Abubakar- pogresna pozicija
Kizo, onako blentavo stajati pokraj aut linije, bez reci... Nimalo nisi inspirativan!
Hvala naprednoj upravi...

Insajder

pre 8 godina

Promašaji razlog? Čoveče, ako ti ne vidiš promaju u svojoj odbrani, ti a i svi mi koji volimo Partizan imamo veliki problem. Uprava nema problem, njih boli uvo. SNS ubacio trojanske konje, i evo prvih rezultata

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Ajd sto ispljuvaste njega...ok, ne smatram ga iole ozbiljnim trenerom-ali sto pljujete svoj tim, koji ste uzdizali u nebesa, posle pobede nad Steauom...Ocrni ste S.Ilicu najstašnije-pa da ima neko bolje, verovatno bi ga ovaj ubacio pre Saleta, a i nije decko to zasluzio...A, ovaj sindrom Duleta i necu da komentarisem-kazi, brate, bili su bolji, pobedili su, idemo dalje. Sport u Srbiji gubi smisao, zbog takvih likova.

Milos

pre 8 godina

Ne znam uopste sto se vi tripujete da imate neki narocit tim a da je Zvezda neka krs ekipa? U realnosti to nije tacno. Grujic i Donald su bolji od vasih veznih. Pavicevic i Jovanovic od stopera, a Ibanjez je klasa za vaseg levog beka..Vulicevic i Pekovic tu negde..nasa krila i polispicevi plavsic, srnic,katai pa i verad su losiji od Zivkovica, ali nista gori od vasih ostalih igraca..i za kraj, napadaci Omaru i Vieara su tu negde..plus Kahriman je klasa od golmana za Zivkovica..ne vidim gde ste tu toliko bolji?

Dragan

pre 8 godina

Alo dokle vise sa tim foliranjem....nema opravdanja za ovakav poraz,tim koji je po svim parametrima slabiji je dobio utakmicu i to samo zato sto su vise trcali i vise zeleli pobedu....a ovi nasi manekeni su mislili lako cemo....cestitke protivniku i divljenje navijacima Partizana koji su i pored poraza srcem i glasom posle utakmice pevali svom klubu...a igracima neka je na cast jer ovakve navijace sa svojim pristupom ne zasluzuju!!!

cofi95

pre 8 godina

Bicu sto objektivniji, jer sam Zvezdas. Ovo nije ni bleda senka onog Partizana koji je razbio Steauu na JNA. Promaja u odbrani, bezidejan vezni red i komican napad, imali ste srece sto je Grof naredio kukavicko povlacenje (tu sam poludeo), jer da je Zvezda nastavila istim ritmom, dala bi jos tri komada minimum. Ne postoji alibi za ovakvu igru Partizana, jer su i jedni i drugi imali nedelju dana odmora pred derbi. Definitivno Kizin poraz.

Isterivac botova

pre 8 godina

Sale je legenda, ali staviti ga od pocetka u ovako vaznoj utakmici, pa jos ga zameniti tek oko 70og...pa to je tako amaterski. Nema on snage da trci sa ovim klincima vise od 15 minuta. Pa on ni pre 5 godina nije imao snage za 90. Plus je zasluzio crveni vec u prvom pol zbog nervoznih startova i samo na autoritet nije dobio. I nije on kriv, kriv je trener.
Ako je nesto funkcionisalo u Partizanu, to je tandem Abu Zile, a ovaj pokusaj od trenera je to osujetio u ovom mecu. Ubio je i Brasanca. A o odbrani ne bih trosio reci...
steta. Inace, lep derbi.
Razocaravajuce...od prelaznog roka, pa do ovakvog vodjenja ekipe.

Fighter

pre 8 godina

Odbrana očaj, napad solidan. Ne radujem se vise odlasku Babovicu iz kluba, jer eto njega opet sledeće sezone. Kizo, menjaj nesto Zvezda nas je odlucila od fudbala danas. Pozdrav

The Saint

pre 8 godina

Covece,

Izgubio si kup prosle godine, izgubio ulazak u LS a posle N.Pazara sam rekao ne vise na stadion. Odradjujes posao zbog kojeg si tu sa sve naprednom upravom

Danubewalker

pre 8 godina

Krivac je,posle konstantnih promasaja uprave,na ovoj utakmici samo Milinkovic.Cak mu i ne zameram poraz od inspirisanog i srecnog protivnika,koliko zbog eksperimentalne taktike i brukanja Sase Ilica,koji je umesto 15-20 realnih,proveo u igri 70 minuta.

Rubin

pre 8 godina

Nisam ni očekivao pametnu izjavu od njega. Kaži jednom prave razloge neuspeha ekipe koju treniraš. Čestitaj sportski ekipi koja je pobedila i koja je pokazala dominaciju, želju i veliko srce. Iz svega toga prizašao je i nesporni kvalitet. Promašaji i golovi su sastavni deo fudbalske igre. Kao da smo gledali dve utakmice i nisi video kako je Zvezda onemogućila tvoju ekipu da bilo šta pametno uradi na večerašnjoj utakmici.
Budi jednom džentlmen ako možeš...

runner

pre 8 godina

Највећи промашај је твоја концепција игре. То је толико спор, старомодан и декадентан фудбал да се такав није играо ни почетком XX века, настрану твој кукавичлук и комплекс Звезде јер и током прошлог дербија, када је Звезда била далеко, далеко слабија, Ти си играо без икакве амбиције да победиш. Извести против онако агресивне Звездине одбране времешног Сашу Илића и спорог Бабовића и, вечерас, индиспонираног Брашанца је било равно пуцању у властиту ногу. Ова утакмица уствари није показала праву снагу Црвене звезде, јер је њен тим у стварању, ал'је и последњем гробарском лаику отворила очи и показала и доказала да је наш тим један очајни, раштимани оркестар са играчима напабирченим с брда, с дола, без правог диригента и наравно, прве виолине. Ово више није ни ти може бити случајност да нам три екипе из горњег дела табеле увале по три комада. Звона на узбуну већ звоне и ред је да Ти, Кизо, спакујеш свој кофер и напустиш кормило црно-белих док не буде скроз касно!

aca_bg

pre 8 godina

Ne znam dali je tebi neko javio da smo na cetiri gostovanja primili deset golova.Kakve to veze ima sa efikasnoscu napadaca?? Zvezda je veceras bila bolja i to nije tako strasno jer imaju dobar tim koji je odlicno odigrao utakmicu.Strasno je sto mi nemamo nikakvu alternativu za nesigurnog golmana i ocajne centralne bekove.Sale Ilic vise ne moze da igra protiv dvadeset godina mladjih igraca. O Babovicu ne treba trositi reci.Bozinov je potpuno van forme i stalno je povredjen.Isto vazi i za Brazilca.Jedino malo svetlo u tunelu je Alen Stevanovic koji je pokazao da moze biti pojacanje, ali odbrana je cista katastrofa i to je nemoguce nadoknaditi u jacim utakmicama.

Urkela

pre 8 godina

Jedini i pravi razlog poraza je tvoja kukavicka igra. Tvoja ekipa igra Evropu i mora da napadne i zgazi protivnika a ti si se povukao i hoces da pobedis. Pregazili su nas, ali PREGAZILI. Svaka cast igracima Zvezde.

aha

pre 8 godina

Das gol u poslednjim sekundama prvog poluvremena, primis dva gola u prvih deset minuta drugog. Pa ja ne znam da li se to ikada desilo u istoriji fudbala, valjda treba da te podigne taj gol a ne da te slomi do kraja.

srdan

pre 8 godina

Ubedljivo najveci promasaj je postavljanje ovog coveka na mesto trenera i razlog sto su nam vec tri ekipe u prvenstvu stavile 3 komada.
Kapiram iako nisam trener, da je njegov posao, uigravanje tima. Zasto je onda sastav bio toliko pretumban? Bez jedinog zadnjeg veznog i sa jednim spic igracem? cime je stevanovic zasluzio odmah mesto u startnih 11? Bez korekcija citavih 70 min? Izgledali smo kad da igramo julsku pripremnu utakmicu umesto da se vec zna ko gde sta i sa kim.
Promasaji se dese, 3 komada od vose, pazara i zvezde? Jednom u 50 godina.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Brojni promasaji su bili na obe strane. Niste vi izgubili zbog evrogolova koji su upali Vieiri nego zato sto je Zvezda bila bolja i da nisu usli ti golovi, usli bi neki drugi. Zvezda je do 3-1 napadala sa zeljom da pobedi i to je razlog tvog poraza a ne ti promasaji.

Darko

pre 8 godina

Da si u poluvremenu izveo Ilica i uveo Jevtovica imao bi remi..Veruj mi to smo moje drustvo i ja mislili da ces uraditi u poluvremenu...Ilic kiksnu 2-1 i zu smo pukli ...PODNESI OSTAVKU....A ILIC U PENZIJU .....

Peppino

pre 8 godina

U pravu je covek, zvezda u svakom derbiju pada posle nekog 60-og minuta, kada je trebalo da krenemo po pobedu primili smo onaj gol posle suta iz ocaja i to nas je preseklo. Posle toga smo mogli i do izjednacenja da smo iskoristili polovinu sansi. Realizacija ocajna, bas kao protiv Bate-a.

jackie

pre 8 godina

Ovo su alibi izjave Milinkoviću. Šta bi bilo kad bi bilo. To što je neko dao gol kakav do sada nije sigurno, nema veze sa trčanjem tvojih igrača u 1. poluvremenu. Bolje objasni šta će ti Ilić i Babović zajedno na terenu, toliku si prazninu u sredini napravio da se nisu mogli sakupiti, postavio si tako ekipu kao da si hteo poraz. Previše je to sporo treneru, ko ti je bio korektor, Balažič, koji je neoprostivo spor za štopera. Mogu i da razumem da si očekivao bolju igru igrača i da si postavio igru misleći najbolje, ali ne mogu da razumem da čekaš 70 minuta da nešto menjaš. Pravi ljudi uvide grešku i odmah reaguju, menjaju, bez obzira na sujete igrača. Pogledaj snimak utakmice, pa ćeš videti da Babović nije ispratio igrača kod prvog gola (nije ni očekivano), a da je Ilić poklonio loptu kod drugog. Ovako mi nekako deluje da si na fin način oslabio ekipu postavkom i izborom igrača. Zašto nije igrao od početka Jevtović, pogotovo što si morao u ekipu staviti Ćirkovića. Ilić je do sada igrao zadnjih 20 minuta, sada ti igra skoro celu utakmicu. Šta je sa Trujićem, dečko puca od snage i kondicije. Moj savet tebi i upravi je da pogledate snimke utakmica ekipe koju je Mateus trenirao, valjda ćete onda naučiti koje igrače dovoditi i kako sastavljati tim.

Indian guy

pre 8 godina

Prijatelju,
ti si srecno usao u LE da se ne lazemo.
Ti si trener za Vozdovac, Zemun ili Bezaniju. Amateri su te procitali.
Stoperi organizuju igru, igraju ti nespremni igraci vise nego pola utakmice.
Abubakar igra klasicnog spica.
Zivkovicu si izgubio poziciju.
Ilic klasa, ali za 15 minuta.
Babovic? Fudbaler?
Cirkovic?Ninkovic? Ni f od fudbalera ni znanja, ni m...
Prijatelju,
pokupi se i odlazi iz Partizana.

belgrado

pre 8 godina

ipak misim da je tvoja taktika bila katastrofalna !!!
6 veznih na svojoj polovini,abubakar odsecen u napadu,
kako se zove ta taktika ???
to traje 45min ,ti gledss i ne reagujes??
nema dalje...

Grobar

pre 8 godina

Čoveče takticki su nas urnisali! Da li ovo prica kao alibi ili stvarno veruje u ovo?! Poslednjih 20ak minuta smo nesto i igrali, ali oni su imali dva gola prednosti i razlog da se povuku i odmore od presinga sa kojim su nam haos napravili! Odbrana nam je delovala kao rastimovani orkestar! Nijednu jedinu loptu posle kornera nismo pokupili sve su oni skinuli! Katastrofa koliko smo loši bili...

Nead

pre 8 godina

A sto ti igraju penzije Babovic i Ilic to nema veze, nismo imali vezni skoro celu utakmicu. Budi jednom covek pa priznaj da si ti izgubio derbi a ne promasaji.

bora

pre 8 godina

Ma pusti te priče.Što naši nisu pokazali veliku želju?
Od početka sezone igraš 4-3-3
,a danas si našao da se praviš pametan i igraš 4-5-1??!
Balažic ti je rupa nevidjena!Ispada kod prvog gola,da ne veruješ!?Ćirković nije za Partizan.Saša (krivac za drugi go) je zreo za penziju.
Pitaj onog bicmana Vazuru,zašto su prodati Volkov i Ilić?
Živko Živković
Balažic
Ćirković
Babović
Ostojić
Fabricio
Petrović
Sve to napolje!!
Dovesti dva krštena štopera,pod hitno!Pa Voja Stanković je za ove bio Pike lično.O Ivanovu i da ne pričam!!
Božović se ne boji da stavi u tim neuhranjenog Plavšića a ti ne smeš Sašu Lukića!?
Kukavički i sraman poraz!
Zvezdi čestitke na muškoj igri i zasluženoj pobedi.

Urkela

pre 8 godina

Jedini i pravi razlog poraza je tvoja kukavicka igra. Tvoja ekipa igra Evropu i mora da napadne i zgazi protivnika a ti si se povukao i hoces da pobedis. Pregazili su nas, ali PREGAZILI. Svaka cast igracima Zvezde.

Indian guy

pre 8 godina

Prijatelju,
ti si srecno usao u LE da se ne lazemo.
Ti si trener za Vozdovac, Zemun ili Bezaniju. Amateri su te procitali.
Stoperi organizuju igru, igraju ti nespremni igraci vise nego pola utakmice.
Abubakar igra klasicnog spica.
Zivkovicu si izgubio poziciju.
Ilic klasa, ali za 15 minuta.
Babovic? Fudbaler?
Cirkovic?Ninkovic? Ni f od fudbalera ni znanja, ni m...
Prijatelju,
pokupi se i odlazi iz Partizana.

Grobar

pre 8 godina

Čoveče takticki su nas urnisali! Da li ovo prica kao alibi ili stvarno veruje u ovo?! Poslednjih 20ak minuta smo nesto i igrali, ali oni su imali dva gola prednosti i razlog da se povuku i odmore od presinga sa kojim su nam haos napravili! Odbrana nam je delovala kao rastimovani orkestar! Nijednu jedinu loptu posle kornera nismo pokupili sve su oni skinuli! Katastrofa koliko smo loši bili...

aha

pre 8 godina

Das gol u poslednjim sekundama prvog poluvremena, primis dva gola u prvih deset minuta drugog. Pa ja ne znam da li se to ikada desilo u istoriji fudbala, valjda treba da te podigne taj gol a ne da te slomi do kraja.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Brojni promasaji su bili na obe strane. Niste vi izgubili zbog evrogolova koji su upali Vieiri nego zato sto je Zvezda bila bolja i da nisu usli ti golovi, usli bi neki drugi. Zvezda je do 3-1 napadala sa zeljom da pobedi i to je razlog tvog poraza a ne ti promasaji.

Commando

pre 8 godina

Grof je nas Borac iz Cacka uveo u Kup Uefa... A ti Kizo vodio Vozdovac u borbi za opstanak. Zato i tim igra ovako:
Zivkovic- od 2metra prima onakve golove
Vulicevic- konfuzan
Cirkovic- spor, pada na finte, los u skoku
Balazic- spor, los kod ofsajda
Lekovic- preplasen
Sale Ilic- umesto od 75og stavljen u tim odmah, nije mogao da stigne Plavsica
Brasanac- totalan kontra ritam
Babirlo- no comment
Zivkovic- polako mu Kiza "ubija" formu
Alen- solidan ali u odbrani los
Abubakar- pogresna pozicija
Kizo, onako blentavo stajati pokraj aut linije, bez reci... Nimalo nisi inspirativan!
Hvala naprednoj upravi...

bora

pre 8 godina

Ma pusti te priče.Što naši nisu pokazali veliku želju?
Od početka sezone igraš 4-3-3
,a danas si našao da se praviš pametan i igraš 4-5-1??!
Balažic ti je rupa nevidjena!Ispada kod prvog gola,da ne veruješ!?Ćirković nije za Partizan.Saša (krivac za drugi go) je zreo za penziju.
Pitaj onog bicmana Vazuru,zašto su prodati Volkov i Ilić?
Živko Živković
Balažic
Ćirković
Babović
Ostojić
Fabricio
Petrović
Sve to napolje!!
Dovesti dva krštena štopera,pod hitno!Pa Voja Stanković je za ove bio Pike lično.O Ivanovu i da ne pričam!!
Božović se ne boji da stavi u tim neuhranjenog Plavšića a ti ne smeš Sašu Lukića!?
Kukavički i sraman poraz!
Zvezdi čestitke na muškoj igri i zasluženoj pobedi.

Isterivac botova

pre 8 godina

Sale je legenda, ali staviti ga od pocetka u ovako vaznoj utakmici, pa jos ga zameniti tek oko 70og...pa to je tako amaterski. Nema on snage da trci sa ovim klincima vise od 15 minuta. Pa on ni pre 5 godina nije imao snage za 90. Plus je zasluzio crveni vec u prvom pol zbog nervoznih startova i samo na autoritet nije dobio. I nije on kriv, kriv je trener.
Ako je nesto funkcionisalo u Partizanu, to je tandem Abu Zile, a ovaj pokusaj od trenera je to osujetio u ovom mecu. Ubio je i Brasanca. A o odbrani ne bih trosio reci...
steta. Inace, lep derbi.
Razocaravajuce...od prelaznog roka, pa do ovakvog vodjenja ekipe.

Николић Марко

pre 8 godina

А отерали сте ме као кера. А довели овога врсног тактичара! Тим сам му направио, уиграо, Титулу сам му послужио на тацни, сам сам играче доводио, а овај чекао па шта му управа измиксује. Два месеца не може да уигра одбрану, а имао је уиграну... Ево вам га ваш Киза, 'најбољи тренер лиге'. Ма правићете ме бре од блата. Воздра.

runner

pre 8 godina

Највећи промашај је твоја концепција игре. То је толико спор, старомодан и декадентан фудбал да се такав није играо ни почетком XX века, настрану твој кукавичлук и комплекс Звезде јер и током прошлог дербија, када је Звезда била далеко, далеко слабија, Ти си играо без икакве амбиције да победиш. Извести против онако агресивне Звездине одбране времешног Сашу Илића и спорог Бабовића и, вечерас, индиспонираног Брашанца је било равно пуцању у властиту ногу. Ова утакмица уствари није показала праву снагу Црвене звезде, јер је њен тим у стварању, ал'је и последњем гробарском лаику отворила очи и показала и доказала да је наш тим један очајни, раштимани оркестар са играчима напабирченим с брда, с дола, без правог диригента и наравно, прве виолине. Ово више није ни ти може бити случајност да нам три екипе из горњег дела табеле увале по три комада. Звона на узбуну већ звоне и ред је да Ти, Кизо, спакујеш свој кофер и напустиш кормило црно-белих док не буде скроз касно!

Milos

pre 8 godina

Ne znam uopste sto se vi tripujete da imate neki narocit tim a da je Zvezda neka krs ekipa? U realnosti to nije tacno. Grujic i Donald su bolji od vasih veznih. Pavicevic i Jovanovic od stopera, a Ibanjez je klasa za vaseg levog beka..Vulicevic i Pekovic tu negde..nasa krila i polispicevi plavsic, srnic,katai pa i verad su losiji od Zivkovica, ali nista gori od vasih ostalih igraca..i za kraj, napadaci Omaru i Vieara su tu negde..plus Kahriman je klasa od golmana za Zivkovica..ne vidim gde ste tu toliko bolji?

The Saint

pre 8 godina

Covece,

Izgubio si kup prosle godine, izgubio ulazak u LS a posle N.Pazara sam rekao ne vise na stadion. Odradjujes posao zbog kojeg si tu sa sve naprednom upravom

cofi95

pre 8 godina

Bicu sto objektivniji, jer sam Zvezdas. Ovo nije ni bleda senka onog Partizana koji je razbio Steauu na JNA. Promaja u odbrani, bezidejan vezni red i komican napad, imali ste srece sto je Grof naredio kukavicko povlacenje (tu sam poludeo), jer da je Zvezda nastavila istim ritmom, dala bi jos tri komada minimum. Ne postoji alibi za ovakvu igru Partizana, jer su i jedni i drugi imali nedelju dana odmora pred derbi. Definitivno Kizin poraz.

srdan

pre 8 godina

Ubedljivo najveci promasaj je postavljanje ovog coveka na mesto trenera i razlog sto su nam vec tri ekipe u prvenstvu stavile 3 komada.
Kapiram iako nisam trener, da je njegov posao, uigravanje tima. Zasto je onda sastav bio toliko pretumban? Bez jedinog zadnjeg veznog i sa jednim spic igracem? cime je stevanovic zasluzio odmah mesto u startnih 11? Bez korekcija citavih 70 min? Izgledali smo kad da igramo julsku pripremnu utakmicu umesto da se vec zna ko gde sta i sa kim.
Promasaji se dese, 3 komada od vose, pazara i zvezde? Jednom u 50 godina.

Mich

pre 8 godina

Zvezda nas je zasluzeno dobila....nema nikakvih dilema...Cestitam im na pobedi....
Smatram da je trener kriv za ovakav poraz...Saponjic mora da igra...Tandem u napadu Saponjic u spicu, Abu i Zile po strani....To je dobitna kombinacija...kakav bre Bozinov klasican bugarski glumac...Babovic klasican promasaj... Ilic moze da igra samo 15 minuta...
Groobar do smrti...

mikson

pre 8 godina

Ja sam ubedjen da bi Marko Nikolic uveo Partizan u LS i ne bi bio sada na -8. Milinkovic je mekan, bezidejan, i katastrofalan takticar. On je covek da u kafani opusteno uz pice gleda fudbal na TV, nije ovo posao za njega. Uprava ga naravno nece otpustiti dok se totalno ne raspadnemo. Bez hitne promene na klupi gubimo ovo prvenstvo pre zime.

jackie

pre 8 godina

Ovo su alibi izjave Milinkoviću. Šta bi bilo kad bi bilo. To što je neko dao gol kakav do sada nije sigurno, nema veze sa trčanjem tvojih igrača u 1. poluvremenu. Bolje objasni šta će ti Ilić i Babović zajedno na terenu, toliku si prazninu u sredini napravio da se nisu mogli sakupiti, postavio si tako ekipu kao da si hteo poraz. Previše je to sporo treneru, ko ti je bio korektor, Balažič, koji je neoprostivo spor za štopera. Mogu i da razumem da si očekivao bolju igru igrača i da si postavio igru misleći najbolje, ali ne mogu da razumem da čekaš 70 minuta da nešto menjaš. Pravi ljudi uvide grešku i odmah reaguju, menjaju, bez obzira na sujete igrača. Pogledaj snimak utakmice, pa ćeš videti da Babović nije ispratio igrača kod prvog gola (nije ni očekivano), a da je Ilić poklonio loptu kod drugog. Ovako mi nekako deluje da si na fin način oslabio ekipu postavkom i izborom igrača. Zašto nije igrao od početka Jevtović, pogotovo što si morao u ekipu staviti Ćirkovića. Ilić je do sada igrao zadnjih 20 minuta, sada ti igra skoro celu utakmicu. Šta je sa Trujićem, dečko puca od snage i kondicije. Moj savet tebi i upravi je da pogledate snimke utakmica ekipe koju je Mateus trenirao, valjda ćete onda naučiti koje igrače dovoditi i kako sastavljati tim.

Blaster

pre 8 godina

To je rezultat tvoje taktike I totalno promasene kukavicke formacije.....eksperimentiras u derbiju sa Babovicem I Ilicem na poziciji gde treba da stoje fizicki najspremniji igraci...posebna prica su prekidi kod naseg I ispred protivnickog gola... tu se najbolje vidi sta i kako se radi na treningu....podnesi ostavku....ipak imas igrace za puno vise a rezultati su ti katastrofa!

Voip

pre 8 godina

Da da jeste promasili ste sanse. Realno ako Zvezda poradi na kondiciji a verovatno hoce u sledecem derbiju necete imati ni te sanse. Grujic, Donald i Plavsic su vas pojeli na sredini. Partizan pod pritiskom nemoze da iznese loptu i nema igrace koji ce kreirati ozbiljan napad. A u fazi odbrane je jako spor u odnosu na zvezdin napad. Ako se ne pojacate u veznom redu i na stoperima Zvezda ce vas urnisati na sledecem derbiju.

Darko

pre 8 godina

Da si u poluvremenu izveo Ilica i uveo Jevtovica imao bi remi..Veruj mi to smo moje drustvo i ja mislili da ces uraditi u poluvremenu...Ilic kiksnu 2-1 i zu smo pukli ...PODNESI OSTAVKU....A ILIC U PENZIJU .....

Rubin

pre 8 godina

Nisam ni očekivao pametnu izjavu od njega. Kaži jednom prave razloge neuspeha ekipe koju treniraš. Čestitaj sportski ekipi koja je pobedila i koja je pokazala dominaciju, želju i veliko srce. Iz svega toga prizašao je i nesporni kvalitet. Promašaji i golovi su sastavni deo fudbalske igre. Kao da smo gledali dve utakmice i nisi video kako je Zvezda onemogućila tvoju ekipu da bilo šta pametno uradi na večerašnjoj utakmici.
Budi jednom džentlmen ako možeš...

aca_bg

pre 8 godina

Ne znam dali je tebi neko javio da smo na cetiri gostovanja primili deset golova.Kakve to veze ima sa efikasnoscu napadaca?? Zvezda je veceras bila bolja i to nije tako strasno jer imaju dobar tim koji je odlicno odigrao utakmicu.Strasno je sto mi nemamo nikakvu alternativu za nesigurnog golmana i ocajne centralne bekove.Sale Ilic vise ne moze da igra protiv dvadeset godina mladjih igraca. O Babovicu ne treba trositi reci.Bozinov je potpuno van forme i stalno je povredjen.Isto vazi i za Brazilca.Jedino malo svetlo u tunelu je Alen Stevanovic koji je pokazao da moze biti pojacanje, ali odbrana je cista katastrofa i to je nemoguce nadoknaditi u jacim utakmicama.

Fighter

pre 8 godina

Odbrana očaj, napad solidan. Ne radujem se vise odlasku Babovicu iz kluba, jer eto njega opet sledeće sezone. Kizo, menjaj nesto Zvezda nas je odlucila od fudbala danas. Pozdrav

Danubewalker

pre 8 godina

Krivac je,posle konstantnih promasaja uprave,na ovoj utakmici samo Milinkovic.Cak mu i ne zameram poraz od inspirisanog i srecnog protivnika,koliko zbog eksperimentalne taktike i brukanja Sase Ilica,koji je umesto 15-20 realnih,proveo u igri 70 minuta.

Pacerrrrr

pre 8 godina

Nisam mogao da verujem sa kakvom postavom si krenuo mec... Protiv Bate Borisova i Steaue igras sa dva napadaca, a ovde izvodis potpuno drugu formaciju. Stavljas Babovica u prvi tim, ejjj covece Jevtovic ti sedi na klupi. Kakvi crni promasaji, igrao si kukavicki i zato smo izgubili

shone

pre 8 godina

Kako komentarisati očigledne povrede intelekta poput Babovića u prvih 11? Da, asistencija se piše, ali kompletan utisak posle toliko utakmica nije ni blizu očekivanog u 2015 godini. Igramo sporo, tranzit lopte na sredini obavezno potpisuje veoma spor igrač, nemamo defanzivnog veznog koji bi mogao da koriguje tu kolicinu bezidejnog ponasanja koje neminovno vodi greškama a iste neretko ugrozavaju nas gol.

Da se razumemo, tema je trener, a ne Babović.

U derbi čovek ulazi bez špica? Ne, nisam ćovek koji ima problem sa percepcijom igre i činjenicom da ofanzivna igra nije uslovljena brojem klasičnih napadača. Mi u ovom trenutku nemamo na sredini ljude koji mogu kroz pas da prave rupu u protivnickoj odbrani. Kako onda da neophodno preskakanje igre, prekid itd ugrozi protvinički gol?

Šaponja dobio šuljeve na klupi, Truja, Bugarin?

Neka nam je Bog u pomoći u evropskom takmičenju...

Insajder

pre 8 godina

Promašaji razlog? Čoveče, ako ti ne vidiš promaju u svojoj odbrani, ti a i svi mi koji volimo Partizan imamo veliki problem. Uprava nema problem, njih boli uvo. SNS ubacio trojanske konje, i evo prvih rezultata

Kiza

pre 8 godina

E pa grobari vi ste nas omalovazavali da smo tim za donji deo tabele a da ste vi nikad jaci sa Srpskim Mesijem . Sad vidite kakav tim mi imamo a kakav vi

cartmanx

pre 8 godina

Milinkovicu ti si kriv, ko ti je igrao, kako si postavio igru sve dok nisu dali treci gol postavio si koliko toliko napadacku taktiku, izmenama, ali opet nijedna vredna i lepa akcija.To sto smo ispromasivali jesmo ali gde su uigrane akcije tim deluje rastimovano ko da se prvi put vide. O odbrani da i ne govorim ali tu i uopte nije Milinkovic najveci krivac, zna se ko nije dovodio prava pojacanja u prelaznom roku iako mi za razliku od CZV imamo novac, odakle njima o tome necu. Ovde najvise uprava treba da se preispita i zapita u koju od prvog dana nisam imao poverenje, ali evo dosao je red da napisem, a to sam mislio i tokom kvalifikacija za LS!Pa laici vide gde skripi aman, a pojacanja kakva...zasto,objsnite!?

Nead

pre 8 godina

A sto ti igraju penzije Babovic i Ilic to nema veze, nismo imali vezni skoro celu utakmicu. Budi jednom covek pa priznaj da si ti izgubio derbi a ne promasaji.

belgrado

pre 8 godina

ipak misim da je tvoja taktika bila katastrofalna !!!
6 veznih na svojoj polovini,abubakar odsecen u napadu,
kako se zove ta taktika ???
to traje 45min ,ti gledss i ne reagujes??
nema dalje...

ivan

pre 8 godina

na zalost TI si razlog poraza , a na nasu jos vecu zalost ovim porazom dobio si plus. uz ovakvog premijera, ovakvu upravu, ovakvog trenera i ovakvih vodja osigurano nam je drugo mesto. Ali, postavice se pitanje na sledecoj utakmici zasto malo ``navijaca`` dolazi na stadion i opet ce biti krivi ....da ne duzim sa pricom. GROBARI ZNAJU!

Dragan

pre 8 godina

Alo dokle vise sa tim foliranjem....nema opravdanja za ovakav poraz,tim koji je po svim parametrima slabiji je dobio utakmicu i to samo zato sto su vise trcali i vise zeleli pobedu....a ovi nasi manekeni su mislili lako cemo....cestitke protivniku i divljenje navijacima Partizana koji su i pored poraza srcem i glasom posle utakmice pevali svom klubu...a igracima neka je na cast jer ovakve navijace sa svojim pristupom ne zasluzuju!!!

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Pisem kao navijac Crvene Zvezde i moram se sloziti sa izjavom trenera Partizana.Zvezda je lako dala svoje golove,Partizan nije dosta izglednih situacija pretvorio u iste.Mislim da je neresen ishod bio najrealniji po svemu prikazanom,ali ovoga puta sreca je bila nama naklonjena.Drago mi je da je bilo dosta gledalaca,dosta golova i sansi i da je sve proteklo u fer i sportskoj atmosferi.Jednostavno,stekao sam utisak posle duzeg vremena,da je fudbal pobedio i da jos ima nade za njega u zemlji Srbiji.

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Ajd sto ispljuvaste njega...ok, ne smatram ga iole ozbiljnim trenerom-ali sto pljujete svoj tim, koji ste uzdizali u nebesa, posle pobede nad Steauom...Ocrni ste S.Ilicu najstašnije-pa da ima neko bolje, verovatno bi ga ovaj ubacio pre Saleta, a i nije decko to zasluzio...A, ovaj sindrom Duleta i necu da komentarisem-kazi, brate, bili su bolji, pobedili su, idemo dalje. Sport u Srbiji gubi smisao, zbog takvih likova.

laik

pre 8 godina

Šta je bilo bilo je,šanse se ne sabiraju, nemoj da krizirate samo,ide evropa a ovde ima popravni. Malo više je odbrana bušanija, zatvorite to jer tri gola je previše od jedne prosečne ekipe

Boban

pre 8 godina

Sasi Ilicu se treba zahvaliti i poslati ga u upravu jer definitivno ne moze protiv duplo mladjih od sebe. Babovica na pozajmicu jer covek na svakoj utakmici napravi po minimum 5/6 odlicnih kontri gubljenjem lopti na sredini.Nema ga u odbrani, na sredini i kad ne izgubi loptu gnjavi je i usporava napade. Jeftovic, Lukic, Brasanac pa da se igramo. Dovodite leva krila i bekove a nemamo ljudskog stopera od kad je Ivanov otisao u Bazel. Da li to radite namerno, jer nemoguce je da ja i svi ostali navijaci vidimo jedno a vi nesto sasvim drugo. Milinkovicu ti si samo jos jedan obican poslusnik.

Peppino

pre 8 godina

U pravu je covek, zvezda u svakom derbiju pada posle nekog 60-og minuta, kada je trebalo da krenemo po pobedu primili smo onaj gol posle suta iz ocaja i to nas je preseklo. Posle toga smo mogli i do izjednacenja da smo iskoristili polovinu sansi. Realizacija ocajna, bas kao protiv Bate-a.

Sve u svemu - slabo

pre 8 godina

Prekid zbog bakljade, a tebi treba 5 minuta da smisliš nešto da kažeš ekipi koja se raspada. Držiš u igri Saleta Ilića 70 minuta, a on je potpuno nespreman, nervozan i destruktivan po ekipu već negde od 25-og. Dozvoljavaš mu da samoinicijativno promeni poziciju na terenu sa Babovićem posle Zvezdinog prvog gola, da ode na mesto zadnjeg veznog odakle im poklanja drugi. Ali trener na stranu... Ljudi, kako pobediti bilo koga sa Ćirkovićem za koga ne znam da li je danas imao ijedan dobar potez? Čovek igra na mestu štopera na kom ne bi smeo da napravi više od jednog ozbiljnog kiksa po polusezoni, a on ima toliko po poluvremenu. Pre trećeg gola dva puta zaredom nije u stanju da doda loptu igraču na 10 metara. A onda njegove kikseve mora da pokriva Balažic koji je i sam u najbolju ruku prosečan igrač. Kritično mesto levog beka rešavamo dovođenjem Lekovića kojeg drugorazredni poljski klub pušta bez obeštećenja. Danas je još bio i korektan, ali toliko bi verovatno odigrao i nesrećni Petrović. Za maestra Babovića koji ne ume da se oslobodi lopte bez 7 dodira samo pitanje - KOLIKO puta treba da odeš da bi bili sigurni da se nećeš vratiti? Kad na sve to i igrači koji inače krenu dobro u sezonu (Vule, Žile, Darko) imaju loš dan i promašimo nekoliko odličnih šansi, spasa jednostavno nema. Zvezda srčana za šta su nagrađeni sa malo sreće i to je to. Verovatno će pomisliti da su nas razvalili, ali daleko je to od razloga za euforiju koju pokazuju. Teren - livada. Grobari celo drugo poluvreme pevaju (skoro šapuću) neku tugaljivu pesmu, umesto da probaju da razmrdaju ekipu kojoj treba podrška. Naročito kad je Zvezda potpuno "kolabirala" oko 70-og minuta. Sve u svemu, loš dan. Srećom, ima još nade jer se bodovi dele tako da je realna prednost Zvezde 2.5 boda. Ali ne sa ovakvom postavkom i igrom.

milko đurovski

pre 8 godina

Vrlo jednostavno. Tim koji nas je uveo u LE trebao je poceti mec. Neke od novajlija uvesti kao zamene i pritom ne menjati koncept. Sramota je prema malom Petrovicu. Dovelu ste mu zamenu koja je u najmanju ruku istih kvaliteta.
Pozdrav

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Milinkovicu, dolazim u cetvrtak da ti kazem sta mislim o tvojoj sramnoj izjavi, a nadam se i jos mnogi. Stevanovic je promasio jednu priliku, odmah posle toga je dao i gol, kao vrhunski spic, iako to nije, a Zvezdini igraci su promasili jos 2 dobre prilike u prvom poluvremenu. Razlog poraza je katastrofalni Cirkovic i tvoja postavka igre u kojoj su se Zivkovic, Sale i Babovic pogubili, nisu znali gde udaraju, da li su zadnji ili ofanzivni vezni, i ko od njih treba da organizuje igru. Bozovic nije znao ni sa kojim cemo timom izaci, ali si se ti potrudio da unistimo sami sebe. Da ne zaboravim - cestitke Zvezdi na konkretnijoj igri i iskoriscenim prilikama. Ne treba da se zavaravaju da su Barselona, ali su imali dovoljno znanja da zaustave nasa krila i napadace i ne dozvole im vise od 1 gola, i da iskoriste rupu na sredini precnika 50 metara koju im je Kiza ostavio...

Nesa

pre 8 godina

Milinkovićeva taktika je bila toliko napredna da pomišljam, da su mu u pravljenju iste, pomogli lično Popović i Vazura. Nisi ti Kizo za Partizan.

slavisa

pre 8 godina

Tvoja taktika bez Jeftovica,bez centarfora je doprinela pobedi Zvezde.Sve cestitke Zvezdi.Imali su ono sto ti Milinkovicu neces imati nikada.Hrabrost.Pauna dovesti podhitno.

Jastreb

pre 8 godina

Ja se sjecam derbija sa Robijem na klupi, kup, dva meca se igraju. Promasimo brdo sansi na Jna i dobijate nas 2-0. Sanse se broje ali samo statisticki, plus u polju Zvezda je izdominirala

zoran

pre 8 godina

Ova odbrana Partizana je Monti Pajton circus...kakav skup vezara na istom mestu...auuuu...Sunte ti zarkovov..a tek golman koji s ebaca u mestu kod Katajievog 3. gola zakoji verujem da I on nije mislio da ce uci u mrezu - ono je chudo. Drugi gol primio sa skoro 30 metara, a momak hoce u reprezentaciju...!!?? Nisi prijatelju za Teleoptik, a ne za Paratizan.Sta reci o treneru..???? Sta reci o upravi koja u poslednja 24 sata juri pojachanja...horor film.

Tribislav

pre 8 godina

Ovog čoveka pod hitno oterati iz Partizana. Nama bre treba trener poput Stanoja koji će srcem da vodi tim, koji će da grize pored aut linije. Drugo je l' moguće da nismo u stanju da dovedemo za 5 miliona dva tri dobra odbrambena igrača? Prestanite više da cicijašite. Dokle da slušam kako će sve iole ozbiljnije pare koje klub dobije ići da se pokriju dugovanja. Abubakar crevo, lik se us'o kod one 100% sanse. Ma nemam reči stvarno prevršili ste svaku meru.

Momčilo

pre 8 godina

А отерали сте ме као кера. А довели овога врсног тактичара! Тим сам му направио, уиграо, Титулу сам му послужио на тацни, сам сам играче доводио, а овај чекао па шта му управа измиксује. Два месеца не може да уигра одбрану, а имао је уиграну... Ево вам га ваш Киза, 'најбољи тренер лиге'. Ма правићете ме бре од блата. Воздра.
(Николић Марко, 12. septembar 2015 22:10)

Mister Properu, vrati se, sve ti je oprošteno. Mada kad malo bolje razmislim, trebali bi prvo dati šansu Veljku Paunoviću. Kizo, šta da kažem za tebe, izgubio si titulu u prvoj polovini septembra. U ponedeljak smena ili ostavka, jedino logično rešenje.

Sergio

pre 8 godina

A zašto treneru naš, zašto?
Cele ove godine gledamo istu sliku, jalova dominacija bez završnice i ideje, mučenje lopte.
Možda bi Veljko Paunović ili Ivan Tomić napravili malo bolje od ovog tima.
Živko Živković je morao da brani 3 gol, trebali ste da prodate njega, ne Lukača.

Sportski Komentator na PES 2013

pre 8 godina

brojni promasaji su razlog poraza? a sto se babovic i brasanac nisu mogli sakupe na teren to nije razog
zivkovic se nije video,u nekim trenucima sam se pitao,da li on uopste igra
taktika,formacija,ono sto sinoc moglo da se vidi od Partizana je 0,pa onu taktiku moze i moja baba da smisli.
odbrana ZONA,niko nikog ne cuva,stoje nesto ispred lopte,napad neke duge lopte bez ikakve ideje
kakve sanse je Partizan stvorio pa su promasivali ?
kriv si jedino ti i tvoj golman sto se baca u mesto ,o boze,i onaj konkurise da brani za reprezentaciju ? mada nista me nebi zacudilo,ako je mogo onaj Milijas alkos da igra,pa Raca Petrovic zvani Panj,moze onda i ovaj Zivko,sto da ne.

Malj

pre 8 godina

e moj Milinkovicu, igras sa samo jednim spicem, Babovic i Ilic ne mogu da se pomere, mislio sam da si bolji trener, losi smo mnogo, opet pocinjete da se brukate, a sta ocekivati od ove SNS uprave, mars iz moga Partizana !

Svuda grmi okolo ...

pre 8 godina

Milinković je najveći PROMAŠAJ Partizana . Definitivno .
(Mile GROBAR, 12. septembar 2015 21:23)
Nemoj tako Mile, dajte čoveku šansu nekoliko godina.
Neće moći Javor još dugo da brani drugo mesto ...
;)

pfc Milutin

pre 8 godina

Puna podrska treneru Milinkovicu koji nije krivac za poraz. Zvezda ima jednostavno mnogo bolji tim ove godine i vec sad mogu da im cestitam titulu! Prosetace se kroz prvenstvo a ako zadrze ove igrace ni liga sampiona nece biti nedostizna!

QRoña

pre 8 godina

A jos mnogobrojniji promasaji i propustede sanse Zvezdinih fudbalera su mnogo veci razlog sto niste doziveli potpuni debakl i sto vam nije pukla "petarda", inace nisi ni ti kriv i da si izveo drugaciju ekipu vise od ovoga niste mogli jednostavno ste daleko manje kvalitetniji tim i to je fakat, kao sto je fakat i to da ce u zimskom prelaznom roku Zvezda dovesti jos nekoliko mocnih pojacanja koja ce uciniti da razlika u kvalitetu izmedju ova dva tima postane tolika da cete biti bar dve-tri klase ispod nas, uz to ovaj tim Zvezde jos bolje igra u gostima negoli kod kuce tako da vas na stadionu vojske ceka pakao i jos veca blamaza.

OFFjsdp

pre 8 godina

Da je Boga i pravde i da nije Toleta realno borili biste se vi za opstanak u domacoj ligi..., pa ovo vam je treci put za kratko vreme da pucate sa po tri gola u mrezi i sto je jos gore po vas u sva ta tri meca ste jos dobro i prosli s obzirom da ste mogli u svakom od njih da popijete po petardu, elem kad ode Tole, na srecu srpskog fudbala, nestacete kao klub bar po rezultatima ako ne i prakticki, jer realno tako nesto ogavno kao sto je vas klub i ne treba da postoji zato vas i treba ugasiti u mukama!

neko iz mase

pre 8 godina

@veljko marinkovic
Nije bas tako... Ako racunamo broj sansi neiskoriscenih, onda bi mozda nereseno bilo realno. Ali oni su sanse nagomilali u poslednjih 20 min kada smo mi pomislili da je mec gotov.
Inace, fudbalski smo ih rasrafili!

Mikeli

pre 8 godina

na zalost TI si razlog poraza , a na nasu jos vecu zalost ovim porazom dobio si plus. uz ovakvog premijera, ovakvu upravu, ovakvog trenera i ovakvih vodja osigurano nam je drugo mesto. Ali, postavice se pitanje na sledecoj utakmici zasto malo ``navijaca`` dolazi na stadion i opet ce biti krivi ....da ne duzim sa pricom. GROBARI ZNAJU!
(ivan, 12. septembar 2015 22:34)

Stadion vam je hrOnicno prazan ko god bio predsednik tako da i DELIJE ZNAJU!
Pricajte te price nekom drugom.

Vasa S.Tajcic

pre 8 godina

(cofi95, 12. septembar 2015 22:58)
Pa niste ni mogli da trcite kao sto ste u prvom,a usput i posrecilo vam se, od 3 suta u gol dali ste 3 gola,u drugom pol niste centar presli 5 puta.mi smo 4-5 100 % sanse promasili,jedan ocigledan penal kada je vas stoper hteo da doda loptu golmanu( a, mozda i jos jedan nad Jevtovicem kad je vas stoper odneo ramenom prilikom suta,(tu je bio penal,a ne udarac glavama(om)...tako da je pobeda zasluzena,ali ti je utisak pogresanDa smo bili koncentrisaniji ovo bi bila rutinska pobeda

Peppino

pre 8 godina

U pravu je covek, zvezda u svakom derbiju pada posle nekog 60-og minuta, kada je trebalo da krenemo po pobedu primili smo onaj gol posle suta iz ocaja i to nas je preseklo. Posle toga smo mogli i do izjednacenja da smo iskoristili polovinu sansi. Realizacija ocajna, bas kao protiv Bate-a.

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Pisem kao navijac Crvene Zvezde i moram se sloziti sa izjavom trenera Partizana.Zvezda je lako dala svoje golove,Partizan nije dosta izglednih situacija pretvorio u iste.Mislim da je neresen ishod bio najrealniji po svemu prikazanom,ali ovoga puta sreca je bila nama naklonjena.Drago mi je da je bilo dosta gledalaca,dosta golova i sansi i da je sve proteklo u fer i sportskoj atmosferi.Jednostavno,stekao sam utisak posle duzeg vremena,da je fudbal pobedio i da jos ima nade za njega u zemlji Srbiji.

OFFjsdp

pre 8 godina

Da je Boga i pravde i da nije Toleta realno borili biste se vi za opstanak u domacoj ligi..., pa ovo vam je treci put za kratko vreme da pucate sa po tri gola u mrezi i sto je jos gore po vas u sva ta tri meca ste jos dobro i prosli s obzirom da ste mogli u svakom od njih da popijete po petardu, elem kad ode Tole, na srecu srpskog fudbala, nestacete kao klub bar po rezultatima ako ne i prakticki, jer realno tako nesto ogavno kao sto je vas klub i ne treba da postoji zato vas i treba ugasiti u mukama!

laik

pre 8 godina

Šta je bilo bilo je,šanse se ne sabiraju, nemoj da krizirate samo,ide evropa a ovde ima popravni. Malo više je odbrana bušanija, zatvorite to jer tri gola je previše od jedne prosečne ekipe

Pera Magic Mitic

pre 8 godina

Ajd sto ispljuvaste njega...ok, ne smatram ga iole ozbiljnim trenerom-ali sto pljujete svoj tim, koji ste uzdizali u nebesa, posle pobede nad Steauom...Ocrni ste S.Ilicu najstašnije-pa da ima neko bolje, verovatno bi ga ovaj ubacio pre Saleta, a i nije decko to zasluzio...A, ovaj sindrom Duleta i necu da komentarisem-kazi, brate, bili su bolji, pobedili su, idemo dalje. Sport u Srbiji gubi smisao, zbog takvih likova.

Milos

pre 8 godina

Ne znam uopste sto se vi tripujete da imate neki narocit tim a da je Zvezda neka krs ekipa? U realnosti to nije tacno. Grujic i Donald su bolji od vasih veznih. Pavicevic i Jovanovic od stopera, a Ibanjez je klasa za vaseg levog beka..Vulicevic i Pekovic tu negde..nasa krila i polispicevi plavsic, srnic,katai pa i verad su losiji od Zivkovica, ali nista gori od vasih ostalih igraca..i za kraj, napadaci Omaru i Vieara su tu negde..plus Kahriman je klasa od golmana za Zivkovica..ne vidim gde ste tu toliko bolji?

pfc Milutin

pre 8 godina

Puna podrska treneru Milinkovicu koji nije krivac za poraz. Zvezda ima jednostavno mnogo bolji tim ove godine i vec sad mogu da im cestitam titulu! Prosetace se kroz prvenstvo a ako zadrze ove igrace ni liga sampiona nece biti nedostizna!

Dragan

pre 8 godina

Alo dokle vise sa tim foliranjem....nema opravdanja za ovakav poraz,tim koji je po svim parametrima slabiji je dobio utakmicu i to samo zato sto su vise trcali i vise zeleli pobedu....a ovi nasi manekeni su mislili lako cemo....cestitke protivniku i divljenje navijacima Partizana koji su i pored poraza srcem i glasom posle utakmice pevali svom klubu...a igracima neka je na cast jer ovakve navijace sa svojim pristupom ne zasluzuju!!!

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Brojni promasaji su bili na obe strane. Niste vi izgubili zbog evrogolova koji su upali Vieiri nego zato sto je Zvezda bila bolja i da nisu usli ti golovi, usli bi neki drugi. Zvezda je do 3-1 napadala sa zeljom da pobedi i to je razlog tvog poraza a ne ti promasaji.

Николић Марко

pre 8 godina

А отерали сте ме као кера. А довели овога врсног тактичара! Тим сам му направио, уиграо, Титулу сам му послужио на тацни, сам сам играче доводио, а овај чекао па шта му управа измиксује. Два месеца не може да уигра одбрану, а имао је уиграну... Ево вам га ваш Киза, 'најбољи тренер лиге'. Ма правићете ме бре од блата. Воздра.

The Saint

pre 8 godina

Covece,

Izgubio si kup prosle godine, izgubio ulazak u LS a posle N.Pazara sam rekao ne vise na stadion. Odradjujes posao zbog kojeg si tu sa sve naprednom upravom

Kiza

pre 8 godina

E pa grobari vi ste nas omalovazavali da smo tim za donji deo tabele a da ste vi nikad jaci sa Srpskim Mesijem . Sad vidite kakav tim mi imamo a kakav vi

Vasa S.Tajcic

pre 8 godina

(cofi95, 12. septembar 2015 22:58)
Pa niste ni mogli da trcite kao sto ste u prvom,a usput i posrecilo vam se, od 3 suta u gol dali ste 3 gola,u drugom pol niste centar presli 5 puta.mi smo 4-5 100 % sanse promasili,jedan ocigledan penal kada je vas stoper hteo da doda loptu golmanu( a, mozda i jos jedan nad Jevtovicem kad je vas stoper odneo ramenom prilikom suta,(tu je bio penal,a ne udarac glavama(om)...tako da je pobeda zasluzena,ali ti je utisak pogresanDa smo bili koncentrisaniji ovo bi bila rutinska pobeda

cofi95

pre 8 godina

Bicu sto objektivniji, jer sam Zvezdas. Ovo nije ni bleda senka onog Partizana koji je razbio Steauu na JNA. Promaja u odbrani, bezidejan vezni red i komican napad, imali ste srece sto je Grof naredio kukavicko povlacenje (tu sam poludeo), jer da je Zvezda nastavila istim ritmom, dala bi jos tri komada minimum. Ne postoji alibi za ovakvu igru Partizana, jer su i jedni i drugi imali nedelju dana odmora pred derbi. Definitivno Kizin poraz.

Voip

pre 8 godina

Da da jeste promasili ste sanse. Realno ako Zvezda poradi na kondiciji a verovatno hoce u sledecem derbiju necete imati ni te sanse. Grujic, Donald i Plavsic su vas pojeli na sredini. Partizan pod pritiskom nemoze da iznese loptu i nema igrace koji ce kreirati ozbiljan napad. A u fazi odbrane je jako spor u odnosu na zvezdin napad. Ako se ne pojacate u veznom redu i na stoperima Zvezda ce vas urnisati na sledecem derbiju.

Indian guy

pre 8 godina

Prijatelju,
ti si srecno usao u LE da se ne lazemo.
Ti si trener za Vozdovac, Zemun ili Bezaniju. Amateri su te procitali.
Stoperi organizuju igru, igraju ti nespremni igraci vise nego pola utakmice.
Abubakar igra klasicnog spica.
Zivkovicu si izgubio poziciju.
Ilic klasa, ali za 15 minuta.
Babovic? Fudbaler?
Cirkovic?Ninkovic? Ni f od fudbalera ni znanja, ni m...
Prijatelju,
pokupi se i odlazi iz Partizana.

Mikeli

pre 8 godina

na zalost TI si razlog poraza , a na nasu jos vecu zalost ovim porazom dobio si plus. uz ovakvog premijera, ovakvu upravu, ovakvog trenera i ovakvih vodja osigurano nam je drugo mesto. Ali, postavice se pitanje na sledecoj utakmici zasto malo ``navijaca`` dolazi na stadion i opet ce biti krivi ....da ne duzim sa pricom. GROBARI ZNAJU!
(ivan, 12. septembar 2015 22:34)

Stadion vam je hrOnicno prazan ko god bio predsednik tako da i DELIJE ZNAJU!
Pricajte te price nekom drugom.

QRoña

pre 8 godina

A jos mnogobrojniji promasaji i propustede sanse Zvezdinih fudbalera su mnogo veci razlog sto niste doziveli potpuni debakl i sto vam nije pukla "petarda", inace nisi ni ti kriv i da si izveo drugaciju ekipu vise od ovoga niste mogli jednostavno ste daleko manje kvalitetniji tim i to je fakat, kao sto je fakat i to da ce u zimskom prelaznom roku Zvezda dovesti jos nekoliko mocnih pojacanja koja ce uciniti da razlika u kvalitetu izmedju ova dva tima postane tolika da cete biti bar dve-tri klase ispod nas, uz to ovaj tim Zvezde jos bolje igra u gostima negoli kod kuce tako da vas na stadionu vojske ceka pakao i jos veca blamaza.

ivan

pre 8 godina

na zalost TI si razlog poraza , a na nasu jos vecu zalost ovim porazom dobio si plus. uz ovakvog premijera, ovakvu upravu, ovakvog trenera i ovakvih vodja osigurano nam je drugo mesto. Ali, postavice se pitanje na sledecoj utakmici zasto malo ``navijaca`` dolazi na stadion i opet ce biti krivi ....da ne duzim sa pricom. GROBARI ZNAJU!

Mich

pre 8 godina

Zvezda nas je zasluzeno dobila....nema nikakvih dilema...Cestitam im na pobedi....
Smatram da je trener kriv za ovakav poraz...Saponjic mora da igra...Tandem u napadu Saponjic u spicu, Abu i Zile po strani....To je dobitna kombinacija...kakav bre Bozinov klasican bugarski glumac...Babovic klasican promasaj... Ilic moze da igra samo 15 minuta...
Groobar do smrti...

mikson

pre 8 godina

Ja sam ubedjen da bi Marko Nikolic uveo Partizan u LS i ne bi bio sada na -8. Milinkovic je mekan, bezidejan, i katastrofalan takticar. On je covek da u kafani opusteno uz pice gleda fudbal na TV, nije ovo posao za njega. Uprava ga naravno nece otpustiti dok se totalno ne raspadnemo. Bez hitne promene na klupi gubimo ovo prvenstvo pre zime.

Urkela

pre 8 godina

Jedini i pravi razlog poraza je tvoja kukavicka igra. Tvoja ekipa igra Evropu i mora da napadne i zgazi protivnika a ti si se povukao i hoces da pobedis. Pregazili su nas, ali PREGAZILI. Svaka cast igracima Zvezde.

Insajder

pre 8 godina

Promašaji razlog? Čoveče, ako ti ne vidiš promaju u svojoj odbrani, ti a i svi mi koji volimo Partizan imamo veliki problem. Uprava nema problem, njih boli uvo. SNS ubacio trojanske konje, i evo prvih rezultata

Sve u svemu - slabo

pre 8 godina

Prekid zbog bakljade, a tebi treba 5 minuta da smisliš nešto da kažeš ekipi koja se raspada. Držiš u igri Saleta Ilića 70 minuta, a on je potpuno nespreman, nervozan i destruktivan po ekipu već negde od 25-og. Dozvoljavaš mu da samoinicijativno promeni poziciju na terenu sa Babovićem posle Zvezdinog prvog gola, da ode na mesto zadnjeg veznog odakle im poklanja drugi. Ali trener na stranu... Ljudi, kako pobediti bilo koga sa Ćirkovićem za koga ne znam da li je danas imao ijedan dobar potez? Čovek igra na mestu štopera na kom ne bi smeo da napravi više od jednog ozbiljnog kiksa po polusezoni, a on ima toliko po poluvremenu. Pre trećeg gola dva puta zaredom nije u stanju da doda loptu igraču na 10 metara. A onda njegove kikseve mora da pokriva Balažic koji je i sam u najbolju ruku prosečan igrač. Kritično mesto levog beka rešavamo dovođenjem Lekovića kojeg drugorazredni poljski klub pušta bez obeštećenja. Danas je još bio i korektan, ali toliko bi verovatno odigrao i nesrećni Petrović. Za maestra Babovića koji ne ume da se oslobodi lopte bez 7 dodira samo pitanje - KOLIKO puta treba da odeš da bi bili sigurni da se nećeš vratiti? Kad na sve to i igrači koji inače krenu dobro u sezonu (Vule, Žile, Darko) imaju loš dan i promašimo nekoliko odličnih šansi, spasa jednostavno nema. Zvezda srčana za šta su nagrađeni sa malo sreće i to je to. Verovatno će pomisliti da su nas razvalili, ali daleko je to od razloga za euforiju koju pokazuju. Teren - livada. Grobari celo drugo poluvreme pevaju (skoro šapuću) neku tugaljivu pesmu, umesto da probaju da razmrdaju ekipu kojoj treba podrška. Naročito kad je Zvezda potpuno "kolabirala" oko 70-og minuta. Sve u svemu, loš dan. Srećom, ima još nade jer se bodovi dele tako da je realna prednost Zvezde 2.5 boda. Ali ne sa ovakvom postavkom i igrom.

neko iz mase

pre 8 godina

@veljko marinkovic
Nije bas tako... Ako racunamo broj sansi neiskoriscenih, onda bi mozda nereseno bilo realno. Ali oni su sanse nagomilali u poslednjih 20 min kada smo mi pomislili da je mec gotov.
Inace, fudbalski smo ih rasrafili!

Darko

pre 8 godina

Da si u poluvremenu izveo Ilica i uveo Jevtovica imao bi remi..Veruj mi to smo moje drustvo i ja mislili da ces uraditi u poluvremenu...Ilic kiksnu 2-1 i zu smo pukli ...PODNESI OSTAVKU....A ILIC U PENZIJU .....

cartmanx

pre 8 godina

Milinkovicu ti si kriv, ko ti je igrao, kako si postavio igru sve dok nisu dali treci gol postavio si koliko toliko napadacku taktiku, izmenama, ali opet nijedna vredna i lepa akcija.To sto smo ispromasivali jesmo ali gde su uigrane akcije tim deluje rastimovano ko da se prvi put vide. O odbrani da i ne govorim ali tu i uopte nije Milinkovic najveci krivac, zna se ko nije dovodio prava pojacanja u prelaznom roku iako mi za razliku od CZV imamo novac, odakle njima o tome necu. Ovde najvise uprava treba da se preispita i zapita u koju od prvog dana nisam imao poverenje, ali evo dosao je red da napisem, a to sam mislio i tokom kvalifikacija za LS!Pa laici vide gde skripi aman, a pojacanja kakva...zasto,objsnite!?

jackie

pre 8 godina

Ovo su alibi izjave Milinkoviću. Šta bi bilo kad bi bilo. To što je neko dao gol kakav do sada nije sigurno, nema veze sa trčanjem tvojih igrača u 1. poluvremenu. Bolje objasni šta će ti Ilić i Babović zajedno na terenu, toliku si prazninu u sredini napravio da se nisu mogli sakupiti, postavio si tako ekipu kao da si hteo poraz. Previše je to sporo treneru, ko ti je bio korektor, Balažič, koji je neoprostivo spor za štopera. Mogu i da razumem da si očekivao bolju igru igrača i da si postavio igru misleći najbolje, ali ne mogu da razumem da čekaš 70 minuta da nešto menjaš. Pravi ljudi uvide grešku i odmah reaguju, menjaju, bez obzira na sujete igrača. Pogledaj snimak utakmice, pa ćeš videti da Babović nije ispratio igrača kod prvog gola (nije ni očekivano), a da je Ilić poklonio loptu kod drugog. Ovako mi nekako deluje da si na fin način oslabio ekipu postavkom i izborom igrača. Zašto nije igrao od početka Jevtović, pogotovo što si morao u ekipu staviti Ćirkovića. Ilić je do sada igrao zadnjih 20 minuta, sada ti igra skoro celu utakmicu. Šta je sa Trujićem, dečko puca od snage i kondicije. Moj savet tebi i upravi je da pogledate snimke utakmica ekipe koju je Mateus trenirao, valjda ćete onda naučiti koje igrače dovoditi i kako sastavljati tim.

Commando

pre 8 godina

Grof je nas Borac iz Cacka uveo u Kup Uefa... A ti Kizo vodio Vozdovac u borbi za opstanak. Zato i tim igra ovako:
Zivkovic- od 2metra prima onakve golove
Vulicevic- konfuzan
Cirkovic- spor, pada na finte, los u skoku
Balazic- spor, los kod ofsajda
Lekovic- preplasen
Sale Ilic- umesto od 75og stavljen u tim odmah, nije mogao da stigne Plavsica
Brasanac- totalan kontra ritam
Babirlo- no comment
Zivkovic- polako mu Kiza "ubija" formu
Alen- solidan ali u odbrani los
Abubakar- pogresna pozicija
Kizo, onako blentavo stajati pokraj aut linije, bez reci... Nimalo nisi inspirativan!
Hvala naprednoj upravi...

Isterivac botova

pre 8 godina

Sale je legenda, ali staviti ga od pocetka u ovako vaznoj utakmici, pa jos ga zameniti tek oko 70og...pa to je tako amaterski. Nema on snage da trci sa ovim klincima vise od 15 minuta. Pa on ni pre 5 godina nije imao snage za 90. Plus je zasluzio crveni vec u prvom pol zbog nervoznih startova i samo na autoritet nije dobio. I nije on kriv, kriv je trener.
Ako je nesto funkcionisalo u Partizanu, to je tandem Abu Zile, a ovaj pokusaj od trenera je to osujetio u ovom mecu. Ubio je i Brasanca. A o odbrani ne bih trosio reci...
steta. Inace, lep derbi.
Razocaravajuce...od prelaznog roka, pa do ovakvog vodjenja ekipe.

Danubewalker

pre 8 godina

Krivac je,posle konstantnih promasaja uprave,na ovoj utakmici samo Milinkovic.Cak mu i ne zameram poraz od inspirisanog i srecnog protivnika,koliko zbog eksperimentalne taktike i brukanja Sase Ilica,koji je umesto 15-20 realnih,proveo u igri 70 minuta.

Rubin

pre 8 godina

Nisam ni očekivao pametnu izjavu od njega. Kaži jednom prave razloge neuspeha ekipe koju treniraš. Čestitaj sportski ekipi koja je pobedila i koja je pokazala dominaciju, želju i veliko srce. Iz svega toga prizašao je i nesporni kvalitet. Promašaji i golovi su sastavni deo fudbalske igre. Kao da smo gledali dve utakmice i nisi video kako je Zvezda onemogućila tvoju ekipu da bilo šta pametno uradi na večerašnjoj utakmici.
Budi jednom džentlmen ako možeš...

Svuda grmi okolo ...

pre 8 godina

Milinković je najveći PROMAŠAJ Partizana . Definitivno .
(Mile GROBAR, 12. septembar 2015 21:23)
Nemoj tako Mile, dajte čoveku šansu nekoliko godina.
Neće moći Javor još dugo da brani drugo mesto ...
;)

Grobar

pre 8 godina

Čoveče takticki su nas urnisali! Da li ovo prica kao alibi ili stvarno veruje u ovo?! Poslednjih 20ak minuta smo nesto i igrali, ali oni su imali dva gola prednosti i razlog da se povuku i odmore od presinga sa kojim su nam haos napravili! Odbrana nam je delovala kao rastimovani orkestar! Nijednu jedinu loptu posle kornera nismo pokupili sve su oni skinuli! Katastrofa koliko smo loši bili...

aca_bg

pre 8 godina

Ne znam dali je tebi neko javio da smo na cetiri gostovanja primili deset golova.Kakve to veze ima sa efikasnoscu napadaca?? Zvezda je veceras bila bolja i to nije tako strasno jer imaju dobar tim koji je odlicno odigrao utakmicu.Strasno je sto mi nemamo nikakvu alternativu za nesigurnog golmana i ocajne centralne bekove.Sale Ilic vise ne moze da igra protiv dvadeset godina mladjih igraca. O Babovicu ne treba trositi reci.Bozinov je potpuno van forme i stalno je povredjen.Isto vazi i za Brazilca.Jedino malo svetlo u tunelu je Alen Stevanovic koji je pokazao da moze biti pojacanje, ali odbrana je cista katastrofa i to je nemoguce nadoknaditi u jacim utakmicama.

Blaster

pre 8 godina

To je rezultat tvoje taktike I totalno promasene kukavicke formacije.....eksperimentiras u derbiju sa Babovicem I Ilicem na poziciji gde treba da stoje fizicki najspremniji igraci...posebna prica su prekidi kod naseg I ispred protivnickog gola... tu se najbolje vidi sta i kako se radi na treningu....podnesi ostavku....ipak imas igrace za puno vise a rezultati su ti katastrofa!

Sportski Komentator na PES 2013

pre 8 godina

brojni promasaji su razlog poraza? a sto se babovic i brasanac nisu mogli sakupe na teren to nije razog
zivkovic se nije video,u nekim trenucima sam se pitao,da li on uopste igra
taktika,formacija,ono sto sinoc moglo da se vidi od Partizana je 0,pa onu taktiku moze i moja baba da smisli.
odbrana ZONA,niko nikog ne cuva,stoje nesto ispred lopte,napad neke duge lopte bez ikakve ideje
kakve sanse je Partizan stvorio pa su promasivali ?
kriv si jedino ti i tvoj golman sto se baca u mesto ,o boze,i onaj konkurise da brani za reprezentaciju ? mada nista me nebi zacudilo,ako je mogo onaj Milijas alkos da igra,pa Raca Petrovic zvani Panj,moze onda i ovaj Zivko,sto da ne.

Tribislav

pre 8 godina

Ovog čoveka pod hitno oterati iz Partizana. Nama bre treba trener poput Stanoja koji će srcem da vodi tim, koji će da grize pored aut linije. Drugo je l' moguće da nismo u stanju da dovedemo za 5 miliona dva tri dobra odbrambena igrača? Prestanite više da cicijašite. Dokle da slušam kako će sve iole ozbiljnije pare koje klub dobije ići da se pokriju dugovanja. Abubakar crevo, lik se us'o kod one 100% sanse. Ma nemam reči stvarno prevršili ste svaku meru.

belgrado

pre 8 godina

ipak misim da je tvoja taktika bila katastrofalna !!!
6 veznih na svojoj polovini,abubakar odsecen u napadu,
kako se zove ta taktika ???
to traje 45min ,ti gledss i ne reagujes??
nema dalje...

bora

pre 8 godina

Ma pusti te priče.Što naši nisu pokazali veliku želju?
Od početka sezone igraš 4-3-3
,a danas si našao da se praviš pametan i igraš 4-5-1??!
Balažic ti je rupa nevidjena!Ispada kod prvog gola,da ne veruješ!?Ćirković nije za Partizan.Saša (krivac za drugi go) je zreo za penziju.
Pitaj onog bicmana Vazuru,zašto su prodati Volkov i Ilić?
Živko Živković
Balažic
Ćirković
Babović
Ostojić
Fabricio
Petrović
Sve to napolje!!
Dovesti dva krštena štopera,pod hitno!Pa Voja Stanković je za ove bio Pike lično.O Ivanovu i da ne pričam!!
Božović se ne boji da stavi u tim neuhranjenog Plavšića a ti ne smeš Sašu Lukića!?
Kukavički i sraman poraz!
Zvezdi čestitke na muškoj igri i zasluženoj pobedi.

runner

pre 8 godina

Највећи промашај је твоја концепција игре. То је толико спор, старомодан и декадентан фудбал да се такав није играо ни почетком XX века, настрану твој кукавичлук и комплекс Звезде јер и током прошлог дербија, када је Звезда била далеко, далеко слабија, Ти си играо без икакве амбиције да победиш. Извести против онако агресивне Звездине одбране времешног Сашу Илића и спорог Бабовића и, вечерас, индиспонираног Брашанца је било равно пуцању у властиту ногу. Ова утакмица уствари није показала праву снагу Црвене звезде, јер је њен тим у стварању, ал'је и последњем гробарском лаику отворила очи и показала и доказала да је наш тим један очајни, раштимани оркестар са играчима напабирченим с брда, с дола, без правог диригента и наравно, прве виолине. Ово више није ни ти може бити случајност да нам три екипе из горњег дела табеле увале по три комада. Звона на узбуну већ звоне и ред је да Ти, Кизо, спакујеш свој кофер и напустиш кормило црно-белих док не буде скроз касно!

shone

pre 8 godina

Kako komentarisati očigledne povrede intelekta poput Babovića u prvih 11? Da, asistencija se piše, ali kompletan utisak posle toliko utakmica nije ni blizu očekivanog u 2015 godini. Igramo sporo, tranzit lopte na sredini obavezno potpisuje veoma spor igrač, nemamo defanzivnog veznog koji bi mogao da koriguje tu kolicinu bezidejnog ponasanja koje neminovno vodi greškama a iste neretko ugrozavaju nas gol.

Da se razumemo, tema je trener, a ne Babović.

U derbi čovek ulazi bez špica? Ne, nisam ćovek koji ima problem sa percepcijom igre i činjenicom da ofanzivna igra nije uslovljena brojem klasičnih napadača. Mi u ovom trenutku nemamo na sredini ljude koji mogu kroz pas da prave rupu u protivnickoj odbrani. Kako onda da neophodno preskakanje igre, prekid itd ugrozi protvinički gol?

Šaponja dobio šuljeve na klupi, Truja, Bugarin?

Neka nam je Bog u pomoći u evropskom takmičenju...

Malj

pre 8 godina

e moj Milinkovicu, igras sa samo jednim spicem, Babovic i Ilic ne mogu da se pomere, mislio sam da si bolji trener, losi smo mnogo, opet pocinjete da se brukate, a sta ocekivati od ove SNS uprave, mars iz moga Partizana !

zoran

pre 8 godina

Ova odbrana Partizana je Monti Pajton circus...kakav skup vezara na istom mestu...auuuu...Sunte ti zarkovov..a tek golman koji s ebaca u mestu kod Katajievog 3. gola zakoji verujem da I on nije mislio da ce uci u mrezu - ono je chudo. Drugi gol primio sa skoro 30 metara, a momak hoce u reprezentaciju...!!?? Nisi prijatelju za Teleoptik, a ne za Paratizan.Sta reci o treneru..???? Sta reci o upravi koja u poslednja 24 sata juri pojachanja...horor film.

Nesa

pre 8 godina

Milinkovićeva taktika je bila toliko napredna da pomišljam, da su mu u pravljenju iste, pomogli lično Popović i Vazura. Nisi ti Kizo za Partizan.

Nead

pre 8 godina

A sto ti igraju penzije Babovic i Ilic to nema veze, nismo imali vezni skoro celu utakmicu. Budi jednom covek pa priznaj da si ti izgubio derbi a ne promasaji.

Fighter

pre 8 godina

Odbrana očaj, napad solidan. Ne radujem se vise odlasku Babovicu iz kluba, jer eto njega opet sledeće sezone. Kizo, menjaj nesto Zvezda nas je odlucila od fudbala danas. Pozdrav

Sergio

pre 8 godina

A zašto treneru naš, zašto?
Cele ove godine gledamo istu sliku, jalova dominacija bez završnice i ideje, mučenje lopte.
Možda bi Veljko Paunović ili Ivan Tomić napravili malo bolje od ovog tima.
Živko Živković je morao da brani 3 gol, trebali ste da prodate njega, ne Lukača.

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Milinkovicu, dolazim u cetvrtak da ti kazem sta mislim o tvojoj sramnoj izjavi, a nadam se i jos mnogi. Stevanovic je promasio jednu priliku, odmah posle toga je dao i gol, kao vrhunski spic, iako to nije, a Zvezdini igraci su promasili jos 2 dobre prilike u prvom poluvremenu. Razlog poraza je katastrofalni Cirkovic i tvoja postavka igre u kojoj su se Zivkovic, Sale i Babovic pogubili, nisu znali gde udaraju, da li su zadnji ili ofanzivni vezni, i ko od njih treba da organizuje igru. Bozovic nije znao ni sa kojim cemo timom izaci, ali si se ti potrudio da unistimo sami sebe. Da ne zaboravim - cestitke Zvezdi na konkretnijoj igri i iskoriscenim prilikama. Ne treba da se zavaravaju da su Barselona, ali su imali dovoljno znanja da zaustave nasa krila i napadace i ne dozvole im vise od 1 gola, i da iskoriste rupu na sredini precnika 50 metara koju im je Kiza ostavio...

milko đurovski

pre 8 godina

Vrlo jednostavno. Tim koji nas je uveo u LE trebao je poceti mec. Neke od novajlija uvesti kao zamene i pritom ne menjati koncept. Sramota je prema malom Petrovicu. Dovelu ste mu zamenu koja je u najmanju ruku istih kvaliteta.
Pozdrav

Momčilo

pre 8 godina

А отерали сте ме као кера. А довели овога врсног тактичара! Тим сам му направио, уиграо, Титулу сам му послужио на тацни, сам сам играче доводио, а овај чекао па шта му управа измиксује. Два месеца не може да уигра одбрану, а имао је уиграну... Ево вам га ваш Киза, 'најбољи тренер лиге'. Ма правићете ме бре од блата. Воздра.
(Николић Марко, 12. septembar 2015 22:10)

Mister Properu, vrati se, sve ti je oprošteno. Mada kad malo bolje razmislim, trebali bi prvo dati šansu Veljku Paunoviću. Kizo, šta da kažem za tebe, izgubio si titulu u prvoj polovini septembra. U ponedeljak smena ili ostavka, jedino logično rešenje.

Pacerrrrr

pre 8 godina

Nisam mogao da verujem sa kakvom postavom si krenuo mec... Protiv Bate Borisova i Steaue igras sa dva napadaca, a ovde izvodis potpuno drugu formaciju. Stavljas Babovica u prvi tim, ejjj covece Jevtovic ti sedi na klupi. Kakvi crni promasaji, igrao si kukavicki i zato smo izgubili

aha

pre 8 godina

Das gol u poslednjim sekundama prvog poluvremena, primis dva gola u prvih deset minuta drugog. Pa ja ne znam da li se to ikada desilo u istoriji fudbala, valjda treba da te podigne taj gol a ne da te slomi do kraja.

srdan

pre 8 godina

Ubedljivo najveci promasaj je postavljanje ovog coveka na mesto trenera i razlog sto su nam vec tri ekipe u prvenstvu stavile 3 komada.
Kapiram iako nisam trener, da je njegov posao, uigravanje tima. Zasto je onda sastav bio toliko pretumban? Bez jedinog zadnjeg veznog i sa jednim spic igracem? cime je stevanovic zasluzio odmah mesto u startnih 11? Bez korekcija citavih 70 min? Izgledali smo kad da igramo julsku pripremnu utakmicu umesto da se vec zna ko gde sta i sa kim.
Promasaji se dese, 3 komada od vose, pazara i zvezde? Jednom u 50 godina.

Boban

pre 8 godina

Sasi Ilicu se treba zahvaliti i poslati ga u upravu jer definitivno ne moze protiv duplo mladjih od sebe. Babovica na pozajmicu jer covek na svakoj utakmici napravi po minimum 5/6 odlicnih kontri gubljenjem lopti na sredini.Nema ga u odbrani, na sredini i kad ne izgubi loptu gnjavi je i usporava napade. Jeftovic, Lukic, Brasanac pa da se igramo. Dovodite leva krila i bekove a nemamo ljudskog stopera od kad je Ivanov otisao u Bazel. Da li to radite namerno, jer nemoguce je da ja i svi ostali navijaci vidimo jedno a vi nesto sasvim drugo. Milinkovicu ti si samo jos jedan obican poslusnik.

Jastreb

pre 8 godina

Ja se sjecam derbija sa Robijem na klupi, kup, dva meca se igraju. Promasimo brdo sansi na Jna i dobijate nas 2-0. Sanse se broje ali samo statisticki, plus u polju Zvezda je izdominirala

slavisa

pre 8 godina

Tvoja taktika bez Jeftovica,bez centarfora je doprinela pobedi Zvezde.Sve cestitke Zvezdi.Imali su ono sto ti Milinkovicu neces imati nikada.Hrabrost.Pauna dovesti podhitno.