Nedelja, 30.08.2015.

15:04

Krasić: Dogovorio sam se, ali sa Lehijom

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić kaže u razgovoru za 'Večernje Novosti' da se dogovorio sa poljskom Lehijom iz Gdanjksa, a ne Partizanom.

Izvor:

Krasiæ: Dogovorio sam se, ali sa Lehijom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

nidza

pre 8 godina

E moj Krasara. Bio si mi omiljeni fudbaler, pogotovo kad si odigrao onu tekmu protiv Nemaca i onaj gol za Juve protiv Lacija a sad ne mozes da se izboris za mesto u šugavom feneru, šteta bas šteta....

Kayser Soze

pre 8 godina

@Asterix
A ti i ostali Zvezdasi dok se pricalo da dolazi, pricali ste da je ispusena lula i da je nikakav, da je odigrao jedva 10 utakmica u poslednjih 4 sezone, a sad kad je transfer propao kazete da je vrhunski igrac, klasa..Licemerno.

Bogic

pre 8 godina

Covek ima pravo da bira gde ce da igra. Ionako mi je zasmetala objava da je Ministar Ljajic urgirao kod svog prijatelja koji je predsednik Fenera da Krasic dodje u Partizan. Jel ga mi zato placamo?

Asterix

pre 8 godina

Kada su se pojavile vesti jutros po raznoraznim itnernet portalima kako je dolazak krasića gotova stvar grobari su ga dizali u nebesa - najavljivalo se proleće u Evropi, sigurna titula, ulazak u LŠ sledeće godine, a sada kada od transfera nema ništa odmah su promenili ploču i glume kako su srećni što nije došao. Krasić jeste malo igrao u poslednje dve godine, ali je za našu ligu klasa!

Ivan

pre 8 godina

Pametno, zna covek da ce da ga nasi pljuju, i mrze, a to mu ne treba u zivotu, bolje da ode u Poljsku, zaradi jos neke pare, i uziva u zivotu bez nepotrebnih problema.

Isk

pre 8 godina

@iggy, decko jesi ti ozbiljan? Ko god zeli moze da ode u inostranstvo kad god oce, nije to neki izazov. Zivot je jedan i nije jurnjava za par hiljada vise kod robovlasnika vec nesto mnooogo vece. Uzivaj

crni_redstar

pre 8 godina

kako bre da vrati karijeru,igra na krilu ima 31god.sve je sporiji za tu poziciju,a sledece god imace 32 i mocice da nadje uhlebljenja u australiji i kuvajtu.

BODOVI

pre 8 godina

Lično nisam ni voleo da dodje u Partizan? Totalno van forme,spor bez onih čuvenih prodora,ne igra mesecima,povređen. ..!
Videćete dragi drugovi - neće se naigrati u Poljskoj ?

dr feelgood

pre 8 godina

Jeli sine...i posle kada kazem da si glup, ti se naljutis, a??? (Batko, 30. avgust 2015 15:41)

mislis da nas interesuje sta ti tatko od batko prica svaki dan. bitno je da ste se vi iscimali na stojadinovicevu foru.

Filip

pre 8 godina

Ne vidim u cemu je problem, Poljska je u ovom trenutku dosta ispred Srbije, a I njegov novi klub, Lehija, ima mnogo veci I lepsi stadion od patlidzana... Takodje, po utakmici imaju nekih 5,000 navijaca sto je nekih 10 puta vise od patlidzana. Mnogo je on jos dobar, a cini mi se I pametan, da bi dosao u patlidzan.

Slobodan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da ovaj lik i danas dan igra ... Bio je rezerva u Bastiji i mislio sam da je zavrsio sa fudbalom !!! On ne moze pojacati ni jednu ekipu ...

GNS

pre 8 godina

Krasiću želim mnogo sreće, realno je igrač na zalasku karijere od kog ni Partizan,a ni Lehija neće imati koristi. Što se tiče obrazloženja, potpuno podržavam čoveka, niko normalan ne želi da se vraća u ovu ujdurmu od države. Jeste Partizan jedini klub koji nešto vredi ovde, ali zašto bi čovek izlagao sebe neprijatnosti da mora da stoji mirno pred navijačima, zašto bi rizikovao da mu neko napadne porodicu, zašto bi živeo u državi u kojoj su svi kriterijumi normalnog života odavno izgubljeni, i zašto bi igrao u ligi u kojoj je sve podređeno uspehu jednog propalog kluba, po cenu propasti svih ostalih

Serbinho-CZV

pre 8 godina

Nije za tebe Poljska nista uradila, vec reprezentacija Srbije, preko koje si se prodao u Juventus.
Ispao je I Fener korektan, samo je Krasic ispao mali covek.

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

korektan odgovor ako je to istina ali netrebas nam nikad vise uz svo duzno postovanje. ako ti klub nije u srcu bolje odmah kazi.

Marko

pre 8 godina

" Bilo bi nam teško da se posle 11 godina vratimo u Srbiju."

Razumem da je izjavio idem zbog boljeg ugovora ali ovo... Pa da ti nije bilo te Srbije nikada ne bi napravio taj novac koji si napravio. U vojvodini si se afirmisao kao igrac a reprezentacija te je gurnula do zvezda. I sa zaradjenim milionima tesko bi ti palo da se vratiš u Srbiju. Čovek bi pomislio da bi trebao kopati u rudniku ako bi se vratio. A sto je najsmesnije Poljska ti je obećana zemlja. Bože šta sve neću pročitati.

Kum

pre 8 godina

Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?
(danilo, 30. avgust 2015 15:27)

Tripujete, i to ohoho.

KayserSoze

pre 8 godina

Ljudi, Lehija iz Gdanjska nije trecerazredni klub, to je solidan klub, bili su 5. prosle sezone, zamalo su im izmakle kvalifikacije za LE.Krasić bi trebalo da igra tamo, i da vrati karijeru na pravi kolosek. Mislim da je mogao da pomogne Partizanu, sa iskustvom, igrao bi Ligu Evrope, i u nasem prvenstvu bi pogotovo imao dobre partije.
Ali, njemu su pare bile preče, prvo je odbio Partizan početkom juna, jer nije hteo da raskida ugovor sa Fenerom zbog ogromne plate, i sad kad vidi da bi opet presedeo na tribinama celu sezonu, onda odlazi u Lehiju, koja je ponudila verovatno vise od Partizana, a i jelte žena neće da se vraća u Srbiju, a možda i on, to su ti bivsi reprezentativci, sujetni, sramota je vratiti se i igrati JSL.Imao je veliku ulogu i njegov menadžer Dejan Joksimović koji je veliki zvezdaš, i igrao je za Zvezdu 30ak utakmica, i on je učinio sve samo da Miloš ne ode u Partizan.
Ne sumnjam da će za 2,3 sezone sam da se nudi nekom srpskom klubu, i da će tu i završiti karijeru. Razočaran sam njegovom odlukom.

Povidon

pre 8 godina

Tebi i porodici je Poljska bolja od Srbije !!! ? Umirem od smeha. (branko medakovic III, 30. avgust 2015 15:27)
nije smesno no je tuzno... jesi bio nekad u poljskoj? naspram nas, oni su ko svajcarska. poljska je ogromna, a kroz nasu drzavu prodjes boljim autom za 5-6 sati. o autoputevima da i ne govorimo, niti o broju stanovnika. mi nikako da shvatimo da to nije ona stara komunjarska istocna evropa kojoj smo se nekada nadmeno podsmevali zbog njihove sirotinje. u medjuvremenu, oni su se razvijali a mi devedesetih opredelili za ispravljanje krivih drina, umesto ekonomijje odabrali smo toljage. ali posle svega, posle zasluzeno razbijenog nosa, stare navike i dalje cuvamo, i dalje ne videci koliko smo postali mali - svi mi rascepkani narodi na balkanu. zato nam i jeste ovako grbavo. e to je najtuznije, to sto se se mi nekom smejemo, ne videci da smo patuljci... pa da bar probamo da resimo probleme koje imamo. jok nego svi u glas "hahaha"... jao, muko moja.(neutralni felsh, 30. avgust 2015 16:20)
Neutralni, bravo za ovaj komentar.

neutralni felsh

pre 8 godina

Tebi i porodici je Poljska bolja od Srbije !!! ? Umirem od smeha.
(branko medakovic III, 30. avgust 2015 15:27)


nije smesno no je tuzno... jesi bio nekad u poljskoj? naspram nas, oni su ko svajcarska. poljska je ogromna, a kroz nasu drzavu prodjes boljim autom za 5-6 sati. o autoputevima da i ne govorimo, niti o broju stanovnika.
mi nikako da shvatimo da to nije ona stara komunjarska istocna evropa kojoj smo se nekada nadmeno podsmevali zbog njihove sirotinje. u medjuvremenu, oni su se razvijali a mi devedesetih opredelili za ispravljanje krivih drina, umesto ekonomijje odabrali smo toljage. ali posle svega, posle zasluzeno razbijenog nosa, stare navike i dalje cuvamo, i dalje ne videci koliko smo postali mali - svi mi rascepkani narodi na balkanu. zato nam i jeste ovako grbavo. e to je najtuznije, to sto se se mi nekom smejemo, ne videci da smo patuljci... pa da bar probamo da resimo probleme koje imamo. jok nego svi u glas "hahaha"... jao, muko moja.

Ohrid

pre 8 godina

Pravi Srbin..i to jos sa Kosova.Ispade da vam je Srbija majka samo u narodnim pesama i pod alkoholom.Pa nije on u Spaniju il Italiju vec u hladnoj Varsavi.A deca mu rasturaju poljski.Ako ovaj sa parama nece da zivi u Srbiju sta drugo reci.Pancev namlatio pare za tri zivota,pa zivi u Skoplju.I Najdovski i Sedlovski i kosarkas Petar Naumovski.Sa parama nigde nije bolje nego u svojoj zemlji.

KayserSoze

pre 8 godina

Branislav Jovanović, bivši igrač Partizana, Hapoela, Etnikosa, Rada, Napretka, novo je pojačanje Partizana.
Ima 30 godina, prošle sezone je nosio dres Hapoela, i bio je standardan tamo.
Branislav Jovanović je igrao u sezoni 2009/2010 i odigrao 15ak utakmica.
Veoma dobro pojačanje.
Dobrodošao nazad i da ponovo osvojiš titulu u crno belom dresu!

Don Quijote

pre 8 godina

Kada pomislim na Milosa Krasica, u glavi mi je Antic, reprezentacija koju je on vodio, igra koju je ta reprezentacija igrala, atmosfera koja je tu reprezentaciju pratila (puna Marakana) i osecanja koja je sve to zajedno budilo u meni. Bio sam ponosan i jedva sam cekao sledecu utakmicu. I naravno igre Milosa Krasica tada.
U tom smislu, svako nipodastavanje ovog momka shvatam kao nedostatak domaceg vaspitanja i licnu uvredu.
Zelim mu svu srecu u daljoj karijeri, pa makar igrao i za Partizan.

gautmanov projekat

pre 8 godina

Covek zivi vec 11 godina van Srbije. Bio, video, proziveo, naucio... zena i deca isto navikli na sredjen zivot (ne radi na gradjevini vec igra fudbal sto znaci vrhunski smestaj, auto, skola za decu...). I sad neko ko nije nos promilio van zemlje (pa ne zna), prica da je "izdajnik" jer nece da se vrati u majcicu Srbiju. Poljsku, koja je svetlosnih godina ispred nas, pa cak i Tursku i Rusiju pljuju i nazivaju rupama od drzava... ma vazno da u Srbiji cveta cvece i da nas je sramota koliko nam dobro ide... Kraso ljudino, retki znaju koliko si ucinio za svoj narod na Kosovu. Oprosti ovima jer ne znaju sta pricaju.

dule

pre 8 godina

Hahaha, žena mu rekla - svuda samo ne u Srbiju.
(Lanmi, 30. avgust 2015 15:28)

Pa i nije glupa. A on čovek pokušao na kulturan način da to objasni ali ovde izgleda ima dece koja ne mogu da razumeju i prihvate da neko ne želi da igra u takvom klubu i ligi niti da živi u takvoj zemlji.

iggy

pre 8 godina

Pre nego sto pljujete coveka sto ne zeli da zivi u ovoj imitaciji od drzave, zapitajte se da li vi u njoj zivite jer to volite ili zato sto nemate nijednu mogucnost da zapalite u neku normalnu zemlju

bobanmkd

pre 8 godina

He,he...sada ce isti oni navijaci CZ koji su ga jutros proglasavali vecim promasajem od Bozinova da se sprdaju...kao..."Mosa...grobari"...
Stvarno...biti navijac CZ...to je pitanje karaktera.

boza pub

pre 8 godina

sta vise pominjete golmana. zivko nije toliko los. glupo smo ostali bez lukaca, u ovo momentu ne mozemo imati boljeg. levi bek i vezni. abubakara na spica.

ToNuS

pre 8 godina

Realno, zasto bi nepotrebno dovodili igraca na poziciji koja je najjaca(Abu,Zivkovic,Trujic). Ovako, dobro i Krasicu, dobro i Partizanu.

Davle

pre 8 godina

Igrao celu godinu sa petlicima u Feneru i njemu je tek bilo jasno da im vise ne treba kada su doveli Nanija i Van Persija? :D hahahah Nadam se da ces posle slavne Lekije da predjes na maKarenu, posto si vec sada zreo za duboku penziju..
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 30. avgust 2015 15:33)

E moj BATE ...

navijac

pre 8 godina

@Ali posle Rusije,Turske i Poljske, njemu Srbija izgleda tegobna?!
Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?
(danilo, 30. avgust 2015 15:27)

Brate, ne znam koliko si putovao po inostranstvu, ali bio sam ove godine u Poljskoj, i Srbija stvarno jeste tegobna u odnosu na nju!

red trash

pre 8 godina

Ahahah, a Grobari se ponadali.Vozace vas Srnic i Plavsic na derbiju.(heatovac, 30. avgust 2015 15:28)

Grobari se ponadali i to se ostvarilo, dobro smo prosli. A to ko ce koga vozati videcemo, samo mogu da ti kazem da jedva cekam derbi.

KayserSoze

pre 8 godina

Kao i Lukovic sa Zvezdom, cekao do poslednjeg trenutka bolje ponude, videcete, doci ce ovaj u Partizan za 2,3 godine, ako ne bude igrao na nivou u Lehiji..
Okrenuti se drugim igracima, jos samo danas i sutra traje prelazni rok, a mi nemamo golmana, levog beka, stopera, i napadaca!

Milos Madjar

pre 8 godina

Legia Gdanjsk je tipican menadzerski klub. Kao sad Muscron ili Mallorka... jedan menadzer ih drzi i sve njegovi igraci igraju tu... tako da... ???

danilo

pre 8 godina

"Smatramo da bi u ovom trenutku bilo teško da se vratimo u Srbiju?!"
Au, ala fudbaleri znaju da prolupaju?!
Hajde da je živeo u Švajcarskoj da ga čovek donekle razume; red,zakon i disciplina, a i čistoća su tamo svetski.
Ali posle Rusije,Turske i Poljske, njemu Srbija izgleda tegobna?!
Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?

leSa barGro

pre 8 godina

Krasicu bolje da si cutao.Ta prica o porodici je za malu decu.Partizan pokusava da te dovede mesecima i sad na kraju odjednom porodica nece da se vrati u Srbiju,pa zasto to nisi rekao pre par meseci?

ban

pre 8 godina

Pa koga hoce ovaj Milinkovic? Niko mu ne valja od potencijalnih pojacanja a Babovic mu dobar, da nam kida zivce. E moj Milinkovicu, rastanak sa tobom je blizi nego ikad. Izgleda.

ivan

pre 8 godina

Kada vidim ovu sliku sa Konteom koji mu je unistio karijeru stvrano mi ga bude zao, bio je fantastican prvu sezonu u Juveu. Imali smo tada posle duzeg vremena ofanzivnog igraca sa bitnom ulogom u jednom velikom klubu. Neverovatno koliko jedan covek moze da utice na razvoj ili propast igraca.

Neostrascen

pre 8 godina

Bravo Krasicu. Sto dalje od mafije u klubovima, politicara, tajkuna, rijalitija i ispiranja mozga u nezdravoj atmosferi propale Srbije.

RubyRed

pre 8 godina

Ne znam kakve predrasude imate o Poljskoj, ali je ta država za Srbiju Amerika.
Od svih zemalja istočnog bloka, Poljska je ubedljivo ekonomski najjača.
Nominalni GDP Poljske je bezmalo 3 puta veći od Srbije.
Tako da....

Luka

pre 8 godina

Milinkovic nije hteo?
Pa sta ce mu, ima Bozinova, Babovica, Fabrisija, Brasanca,Petrovica.... Ja stvarno ne vidim potrebu da se dovede Krasic

GM

pre 8 godina

Kako unistena karijera bez ikakve potrebe...

Bez skandala tipa Baloteli, bez nekog klincakog zivota jer covek ima zenu i decu vec duze vremena, tako da je prosto neverovatno.

Ali odgovor se nalazi u bas onom sto negira. Parama. Da nije nista do para, otisao bi odavno iz Turske, a ne cekao da ga isplate prakticno do samog kraja ugovora.

Nece u Srbiju. Ide u Poljsku. Sta porodica zna o Poljskoj i razlikama. Nisu otisli u Njujork nego u grad za koji nikada ranije nisu culi.

komsija

pre 8 godina

Covek je iz Kosovske Mitrovice klasican materijalista kao i svi koji su dosli sa Kosova ,alav i nikad mu nije dosta nebitno sto nije igrao fudbal tri godine samo neka kaplje.

Telefon

pre 8 godina

nije pozajmica,nego ugovor sa Lechiom..Znaci ipak se necega odrekao (2.2m godisnje u Feneru,nema sanse to da dobije u Polskoj),al ipak se nije resio za FkP i pored ponudjenih ustupaka Fenera.Vucela se javlja Kizi :Alo Gizo nije nam uspelo da dovedemo Krasu,javi se onom novinaru i reci da GA TI NEZELIS,DA NEBUDR DA NAS JE ISPALIO !!

RubyRed

pre 8 godina

Ne postoji klub u kom on više može biti relevantan igrač.
On je svoje odigrao.
Oduvek sam o njemu govorio kao precenjenom igraču.
Takvih je do pre samo 25 godina bilo u svakom klubu ex-YU Prve lige, bar dvojica- trojica, pa nikom ništa.
Recimo Sead Kajtaz iz Veleža, koji nikad nije igrao nigde u SFRJ osim u Veležu je za njega bio Maradona.

Judge

pre 8 godina

Korektno. I Milinko Pantić je tako bio prosečan igrač u Grčkoj u već solidnim fudbalskim godinama dok ga nije "otkrio" jedan čovek i omogućio mu da postane legendarna desetka Atletika. Uz dozu sreće, uvek se može do punog potencijala ako se potrudiš i iskoristiš priliku na pravi način. Puno sreće Krasiću, i svrati do KM :-)

ww

pre 8 godina

A sad kad je ispalio, kao nije hteo trener da ga dovede... Uopste ne razumem zasto nasi klubovi zovu i mole "prekaljene" reprezentativce da se vracaju... To su sujetni ljudi, puni kompleksa, evo tipican primer... Zivi u inostranstvu 11 godina, pa nece da se vraca u Srbiju, vidi u Poljskoj je bolje... Obecana zemlja... Gadi mi se kako od ovih igraca, tako i od klubova...

Fica

pre 8 godina

Ova slika lepo pokazuje da se Krasic i Konte nisu razumeli i da je tako upropasten jedan odlican fudbaler koji se kasnije sam unistio nesto slicno kao Mateja Kezman.

KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!

pre 8 godina

Igrao celu godinu sa petlicima u Feneru i njemu je tek bilo jasno da im vise ne treba kada su doveli Nanija i Van Persija? :D hahahah Nadam se da ces posle slavne Lekije da predjes na maKarenu, posto si vec sada zreo za duboku penziju..

Batko

pre 8 godina

aaaaa panika, zovi menadzera da demantuje. sad je svejedno dosao ili ne, ali mi je drago zbog vase panike i histerije. niste bili skloni proverama na dan partizanovih evropskih utakmica a sad cimate sve zivo.
inace, krasic sutra potpisuje za partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 30. avgust 2015 14:01)

Jeli sine...i posle kada kazem da si glup, ti se naljutis, a???

abcde

pre 8 godina

Kakav izgovor... Ko ovako nesto moze da proguta, svaka mu cast. Trenutno je tesko vratiti se u Srbiju gde je rodjen i onda ode u Poljsku.

sokna

pre 8 godina

dobro je. putuj igumane.
nadam se da se iza ovog ne krije prodaja živkovića. dakle levi bek, vezni i golman (makar) da ne ponavljamo ko papagaji.

Pedja

pre 8 godina

Steta sto Krasic nije dosao. Bilo bi veselo gledati debelog Bugarina i Krasica kako pletu u napadu, a snabdeva ih loptama virtuoz Petrovic. Bilo bi to veliko pojacanje za Zvezdu. Ne mogu da shvatim pored para koje uzme Partizan od plasmana u ligu Evrope da je njima zao 1€ da potrose da dovedu neko ozbiljnije pojacanje.

Llewelyn

pre 8 godina

Kakav Krasic, decko nikad nije imao pojma sa fudbalom. Ja sam bio sokitan kad ga je Juventus doveo. To je bilo gore nego kad je Perica otisao u Real.

Aca

pre 8 godina

Partizan i Zvezda su mali klubovi danas u 2O15god i tesko mogu dovesti atraktivne igrače. Kamoli platiti par miliona za pojačanje

Neverovatan je uspeh sto Partizan igra skoro svake godine evropu

sa obzirom da je nas klubski fudbal preslab.

goran

pre 8 godina

realno ovde je partizan na dobitku, samo bi uzimao minutazu nekom nasem klincu koji hoce da igra...ovaj covek je gledao na teren kao i svi mi preko ekrana, nije opipapo loptu na zvanicnoj utakmici ko zna koliko dugo

stiven

pre 8 godina

Svake sezone isti tekst kako je u tom trenutku izbarao drugi klub ali ce se oduziti klubu i jednog dana ce se vratiti , izjava ista samo igraci drugi . . .

partizan dobio nova 3 boda iz ofsajda

pre 8 godina

Ahahahaha! Delibašić izabrao Sutjesku, Krasić Lekiju pre partizana... jel crvenite grobari dok čitate ovakve vesti? A priznajte da ste ljubomorni što Zvezda dovede maltene koga hoće a vi nikoga. Izgleda se ne cene nameštene Tole titule kao što ste mislili. Neke stvari pare ne mogu da kupe. Srećno Krasiću i da vratiš staru formu.

danilo

pre 8 godina

"Smatramo da bi u ovom trenutku bilo teško da se vratimo u Srbiju?!"
Au, ala fudbaleri znaju da prolupaju?!
Hajde da je živeo u Švajcarskoj da ga čovek donekle razume; red,zakon i disciplina, a i čistoća su tamo svetski.
Ali posle Rusije,Turske i Poljske, njemu Srbija izgleda tegobna?!
Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?

Povidon

pre 8 godina

Tebi i porodici je Poljska bolja od Srbije !!! ? Umirem od smeha. (branko medakovic III, 30. avgust 2015 15:27)
nije smesno no je tuzno... jesi bio nekad u poljskoj? naspram nas, oni su ko svajcarska. poljska je ogromna, a kroz nasu drzavu prodjes boljim autom za 5-6 sati. o autoputevima da i ne govorimo, niti o broju stanovnika. mi nikako da shvatimo da to nije ona stara komunjarska istocna evropa kojoj smo se nekada nadmeno podsmevali zbog njihove sirotinje. u medjuvremenu, oni su se razvijali a mi devedesetih opredelili za ispravljanje krivih drina, umesto ekonomijje odabrali smo toljage. ali posle svega, posle zasluzeno razbijenog nosa, stare navike i dalje cuvamo, i dalje ne videci koliko smo postali mali - svi mi rascepkani narodi na balkanu. zato nam i jeste ovako grbavo. e to je najtuznije, to sto se se mi nekom smejemo, ne videci da smo patuljci... pa da bar probamo da resimo probleme koje imamo. jok nego svi u glas "hahaha"... jao, muko moja.(neutralni felsh, 30. avgust 2015 16:20)
Neutralni, bravo za ovaj komentar.

Aca

pre 8 godina

Partizan i Zvezda su mali klubovi danas u 2O15god i tesko mogu dovesti atraktivne igrače. Kamoli platiti par miliona za pojačanje

Neverovatan je uspeh sto Partizan igra skoro svake godine evropu

sa obzirom da je nas klubski fudbal preslab.

neutralni felsh

pre 8 godina

Tebi i porodici je Poljska bolja od Srbije !!! ? Umirem od smeha.
(branko medakovic III, 30. avgust 2015 15:27)


nije smesno no je tuzno... jesi bio nekad u poljskoj? naspram nas, oni su ko svajcarska. poljska je ogromna, a kroz nasu drzavu prodjes boljim autom za 5-6 sati. o autoputevima da i ne govorimo, niti o broju stanovnika.
mi nikako da shvatimo da to nije ona stara komunjarska istocna evropa kojoj smo se nekada nadmeno podsmevali zbog njihove sirotinje. u medjuvremenu, oni su se razvijali a mi devedesetih opredelili za ispravljanje krivih drina, umesto ekonomijje odabrali smo toljage. ali posle svega, posle zasluzeno razbijenog nosa, stare navike i dalje cuvamo, i dalje ne videci koliko smo postali mali - svi mi rascepkani narodi na balkanu. zato nam i jeste ovako grbavo. e to je najtuznije, to sto se se mi nekom smejemo, ne videci da smo patuljci... pa da bar probamo da resimo probleme koje imamo. jok nego svi u glas "hahaha"... jao, muko moja.

Neostrascen

pre 8 godina

Bravo Krasicu. Sto dalje od mafije u klubovima, politicara, tajkuna, rijalitija i ispiranja mozga u nezdravoj atmosferi propale Srbije.

GM

pre 8 godina

Kako unistena karijera bez ikakve potrebe...

Bez skandala tipa Baloteli, bez nekog klincakog zivota jer covek ima zenu i decu vec duze vremena, tako da je prosto neverovatno.

Ali odgovor se nalazi u bas onom sto negira. Parama. Da nije nista do para, otisao bi odavno iz Turske, a ne cekao da ga isplate prakticno do samog kraja ugovora.

Nece u Srbiju. Ide u Poljsku. Sta porodica zna o Poljskoj i razlikama. Nisu otisli u Njujork nego u grad za koji nikada ranije nisu culi.

dule

pre 8 godina

Hahaha, žena mu rekla - svuda samo ne u Srbiju.
(Lanmi, 30. avgust 2015 15:28)

Pa i nije glupa. A on čovek pokušao na kulturan način da to objasni ali ovde izgleda ima dece koja ne mogu da razumeju i prihvate da neko ne želi da igra u takvom klubu i ligi niti da živi u takvoj zemlji.

ivan

pre 8 godina

Kada vidim ovu sliku sa Konteom koji mu je unistio karijeru stvrano mi ga bude zao, bio je fantastican prvu sezonu u Juveu. Imali smo tada posle duzeg vremena ofanzivnog igraca sa bitnom ulogom u jednom velikom klubu. Neverovatno koliko jedan covek moze da utice na razvoj ili propast igraca.

gautmanov projekat

pre 8 godina

Covek zivi vec 11 godina van Srbije. Bio, video, proziveo, naucio... zena i deca isto navikli na sredjen zivot (ne radi na gradjevini vec igra fudbal sto znaci vrhunski smestaj, auto, skola za decu...). I sad neko ko nije nos promilio van zemlje (pa ne zna), prica da je "izdajnik" jer nece da se vrati u majcicu Srbiju. Poljsku, koja je svetlosnih godina ispred nas, pa cak i Tursku i Rusiju pljuju i nazivaju rupama od drzava... ma vazno da u Srbiji cveta cvece i da nas je sramota koliko nam dobro ide... Kraso ljudino, retki znaju koliko si ucinio za svoj narod na Kosovu. Oprosti ovima jer ne znaju sta pricaju.

RubyRed

pre 8 godina

Ne znam kakve predrasude imate o Poljskoj, ali je ta država za Srbiju Amerika.
Od svih zemalja istočnog bloka, Poljska je ubedljivo ekonomski najjača.
Nominalni GDP Poljske je bezmalo 3 puta veći od Srbije.
Tako da....

Telefon

pre 8 godina

nije pozajmica,nego ugovor sa Lechiom..Znaci ipak se necega odrekao (2.2m godisnje u Feneru,nema sanse to da dobije u Polskoj),al ipak se nije resio za FkP i pored ponudjenih ustupaka Fenera.Vucela se javlja Kizi :Alo Gizo nije nam uspelo da dovedemo Krasu,javi se onom novinaru i reci da GA TI NEZELIS,DA NEBUDR DA NAS JE ISPALIO !!

iggy

pre 8 godina

Pre nego sto pljujete coveka sto ne zeli da zivi u ovoj imitaciji od drzave, zapitajte se da li vi u njoj zivite jer to volite ili zato sto nemate nijednu mogucnost da zapalite u neku normalnu zemlju

Don Quijote

pre 8 godina

Kada pomislim na Milosa Krasica, u glavi mi je Antic, reprezentacija koju je on vodio, igra koju je ta reprezentacija igrala, atmosfera koja je tu reprezentaciju pratila (puna Marakana) i osecanja koja je sve to zajedno budilo u meni. Bio sam ponosan i jedva sam cekao sledecu utakmicu. I naravno igre Milosa Krasica tada.
U tom smislu, svako nipodastavanje ovog momka shvatam kao nedostatak domaceg vaspitanja i licnu uvredu.
Zelim mu svu srecu u daljoj karijeri, pa makar igrao i za Partizan.

partizan dobio nova 3 boda iz ofsajda

pre 8 godina

Ahahahaha! Delibašić izabrao Sutjesku, Krasić Lekiju pre partizana... jel crvenite grobari dok čitate ovakve vesti? A priznajte da ste ljubomorni što Zvezda dovede maltene koga hoće a vi nikoga. Izgleda se ne cene nameštene Tole titule kao što ste mislili. Neke stvari pare ne mogu da kupe. Srećno Krasiću i da vratiš staru formu.

sokna

pre 8 godina

dobro je. putuj igumane.
nadam se da se iza ovog ne krije prodaja živkovića. dakle levi bek, vezni i golman (makar) da ne ponavljamo ko papagaji.

nidza

pre 8 godina

E moj Krasara. Bio si mi omiljeni fudbaler, pogotovo kad si odigrao onu tekmu protiv Nemaca i onaj gol za Juve protiv Lacija a sad ne mozes da se izboris za mesto u šugavom feneru, šteta bas šteta....

RubyRed

pre 8 godina

Ne postoji klub u kom on više može biti relevantan igrač.
On je svoje odigrao.
Oduvek sam o njemu govorio kao precenjenom igraču.
Takvih je do pre samo 25 godina bilo u svakom klubu ex-YU Prve lige, bar dvojica- trojica, pa nikom ništa.
Recimo Sead Kajtaz iz Veleža, koji nikad nije igrao nigde u SFRJ osim u Veležu je za njega bio Maradona.

Batko

pre 8 godina

aaaaa panika, zovi menadzera da demantuje. sad je svejedno dosao ili ne, ali mi je drago zbog vase panike i histerije. niste bili skloni proverama na dan partizanovih evropskih utakmica a sad cimate sve zivo.
inace, krasic sutra potpisuje za partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 30. avgust 2015 14:01)

Jeli sine...i posle kada kazem da si glup, ti se naljutis, a???

Judge

pre 8 godina

Korektno. I Milinko Pantić je tako bio prosečan igrač u Grčkoj u već solidnim fudbalskim godinama dok ga nije "otkrio" jedan čovek i omogućio mu da postane legendarna desetka Atletika. Uz dozu sreće, uvek se može do punog potencijala ako se potrudiš i iskoristiš priliku na pravi način. Puno sreće Krasiću, i svrati do KM :-)

Bogic

pre 8 godina

Covek ima pravo da bira gde ce da igra. Ionako mi je zasmetala objava da je Ministar Ljajic urgirao kod svog prijatelja koji je predsednik Fenera da Krasic dodje u Partizan. Jel ga mi zato placamo?

Marko

pre 8 godina

" Bilo bi nam teško da se posle 11 godina vratimo u Srbiju."

Razumem da je izjavio idem zbog boljeg ugovora ali ovo... Pa da ti nije bilo te Srbije nikada ne bi napravio taj novac koji si napravio. U vojvodini si se afirmisao kao igrac a reprezentacija te je gurnula do zvezda. I sa zaradjenim milionima tesko bi ti palo da se vratiš u Srbiju. Čovek bi pomislio da bi trebao kopati u rudniku ako bi se vratio. A sto je najsmesnije Poljska ti je obećana zemlja. Bože šta sve neću pročitati.

navijac

pre 8 godina

@Ali posle Rusije,Turske i Poljske, njemu Srbija izgleda tegobna?!
Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?
(danilo, 30. avgust 2015 15:27)

Brate, ne znam koliko si putovao po inostranstvu, ali bio sam ove godine u Poljskoj, i Srbija stvarno jeste tegobna u odnosu na nju!

komsija

pre 8 godina

Covek je iz Kosovske Mitrovice klasican materijalista kao i svi koji su dosli sa Kosova ,alav i nikad mu nije dosta nebitno sto nije igrao fudbal tri godine samo neka kaplje.

GNS

pre 8 godina

Krasiću želim mnogo sreće, realno je igrač na zalasku karijere od kog ni Partizan,a ni Lehija neće imati koristi. Što se tiče obrazloženja, potpuno podržavam čoveka, niko normalan ne želi da se vraća u ovu ujdurmu od države. Jeste Partizan jedini klub koji nešto vredi ovde, ali zašto bi čovek izlagao sebe neprijatnosti da mora da stoji mirno pred navijačima, zašto bi rizikovao da mu neko napadne porodicu, zašto bi živeo u državi u kojoj su svi kriterijumi normalnog života odavno izgubljeni, i zašto bi igrao u ligi u kojoj je sve podređeno uspehu jednog propalog kluba, po cenu propasti svih ostalih

Asterix

pre 8 godina

Kada su se pojavile vesti jutros po raznoraznim itnernet portalima kako je dolazak krasića gotova stvar grobari su ga dizali u nebesa - najavljivalo se proleće u Evropi, sigurna titula, ulazak u LŠ sledeće godine, a sada kada od transfera nema ništa odmah su promenili ploču i glume kako su srećni što nije došao. Krasić jeste malo igrao u poslednje dve godine, ali je za našu ligu klasa!

goran

pre 8 godina

realno ovde je partizan na dobitku, samo bi uzimao minutazu nekom nasem klincu koji hoce da igra...ovaj covek je gledao na teren kao i svi mi preko ekrana, nije opipapo loptu na zvanicnoj utakmici ko zna koliko dugo

Pedja

pre 8 godina

Steta sto Krasic nije dosao. Bilo bi veselo gledati debelog Bugarina i Krasica kako pletu u napadu, a snabdeva ih loptama virtuoz Petrovic. Bilo bi to veliko pojacanje za Zvezdu. Ne mogu da shvatim pored para koje uzme Partizan od plasmana u ligu Evrope da je njima zao 1€ da potrose da dovedu neko ozbiljnije pojacanje.

Ivan

pre 8 godina

Pametno, zna covek da ce da ga nasi pljuju, i mrze, a to mu ne treba u zivotu, bolje da ode u Poljsku, zaradi jos neke pare, i uziva u zivotu bez nepotrebnih problema.

Serbinho-CZV

pre 8 godina

Nije za tebe Poljska nista uradila, vec reprezentacija Srbije, preko koje si se prodao u Juventus.
Ispao je I Fener korektan, samo je Krasic ispao mali covek.

Slobodan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da ovaj lik i danas dan igra ... Bio je rezerva u Bastiji i mislio sam da je zavrsio sa fudbalom !!! On ne moze pojacati ni jednu ekipu ...

Llewelyn

pre 8 godina

Kakav Krasic, decko nikad nije imao pojma sa fudbalom. Ja sam bio sokitan kad ga je Juventus doveo. To je bilo gore nego kad je Perica otisao u Real.

Kum

pre 8 godina

Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?
(danilo, 30. avgust 2015 15:27)

Tripujete, i to ohoho.

Kayser Soze

pre 8 godina

@Asterix
A ti i ostali Zvezdasi dok se pricalo da dolazi, pricali ste da je ispusena lula i da je nikakav, da je odigrao jedva 10 utakmica u poslednjih 4 sezone, a sad kad je transfer propao kazete da je vrhunski igrac, klasa..Licemerno.

Filip

pre 8 godina

Ne vidim u cemu je problem, Poljska je u ovom trenutku dosta ispred Srbije, a I njegov novi klub, Lehija, ima mnogo veci I lepsi stadion od patlidzana... Takodje, po utakmici imaju nekih 5,000 navijaca sto je nekih 10 puta vise od patlidzana. Mnogo je on jos dobar, a cini mi se I pametan, da bi dosao u patlidzan.

Luka

pre 8 godina

Milinkovic nije hteo?
Pa sta ce mu, ima Bozinova, Babovica, Fabrisija, Brasanca,Petrovica.... Ja stvarno ne vidim potrebu da se dovede Krasic

Davle

pre 8 godina

Igrao celu godinu sa petlicima u Feneru i njemu je tek bilo jasno da im vise ne treba kada su doveli Nanija i Van Persija? :D hahahah Nadam se da ces posle slavne Lekije da predjes na maKarenu, posto si vec sada zreo za duboku penziju..
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 30. avgust 2015 15:33)

E moj BATE ...

KayserSoze

pre 8 godina

Branislav Jovanović, bivši igrač Partizana, Hapoela, Etnikosa, Rada, Napretka, novo je pojačanje Partizana.
Ima 30 godina, prošle sezone je nosio dres Hapoela, i bio je standardan tamo.
Branislav Jovanović je igrao u sezoni 2009/2010 i odigrao 15ak utakmica.
Veoma dobro pojačanje.
Dobrodošao nazad i da ponovo osvojiš titulu u crno belom dresu!

KayserSoze

pre 8 godina

Ljudi, Lehija iz Gdanjska nije trecerazredni klub, to je solidan klub, bili su 5. prosle sezone, zamalo su im izmakle kvalifikacije za LE.Krasić bi trebalo da igra tamo, i da vrati karijeru na pravi kolosek. Mislim da je mogao da pomogne Partizanu, sa iskustvom, igrao bi Ligu Evrope, i u nasem prvenstvu bi pogotovo imao dobre partije.
Ali, njemu su pare bile preče, prvo je odbio Partizan početkom juna, jer nije hteo da raskida ugovor sa Fenerom zbog ogromne plate, i sad kad vidi da bi opet presedeo na tribinama celu sezonu, onda odlazi u Lehiju, koja je ponudila verovatno vise od Partizana, a i jelte žena neće da se vraća u Srbiju, a možda i on, to su ti bivsi reprezentativci, sujetni, sramota je vratiti se i igrati JSL.Imao je veliku ulogu i njegov menadžer Dejan Joksimović koji je veliki zvezdaš, i igrao je za Zvezdu 30ak utakmica, i on je učinio sve samo da Miloš ne ode u Partizan.
Ne sumnjam da će za 2,3 sezone sam da se nudi nekom srpskom klubu, i da će tu i završiti karijeru. Razočaran sam njegovom odlukom.

red trash

pre 8 godina

Ahahah, a Grobari se ponadali.Vozace vas Srnic i Plavsic na derbiju.(heatovac, 30. avgust 2015 15:28)

Grobari se ponadali i to se ostvarilo, dobro smo prosli. A to ko ce koga vozati videcemo, samo mogu da ti kazem da jedva cekam derbi.

KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!

pre 8 godina

Igrao celu godinu sa petlicima u Feneru i njemu je tek bilo jasno da im vise ne treba kada su doveli Nanija i Van Persija? :D hahahah Nadam se da ces posle slavne Lekije da predjes na maKarenu, posto si vec sada zreo za duboku penziju..

Ohrid

pre 8 godina

Pravi Srbin..i to jos sa Kosova.Ispade da vam je Srbija majka samo u narodnim pesama i pod alkoholom.Pa nije on u Spaniju il Italiju vec u hladnoj Varsavi.A deca mu rasturaju poljski.Ako ovaj sa parama nece da zivi u Srbiju sta drugo reci.Pancev namlatio pare za tri zivota,pa zivi u Skoplju.I Najdovski i Sedlovski i kosarkas Petar Naumovski.Sa parama nigde nije bolje nego u svojoj zemlji.

Fica

pre 8 godina

Ova slika lepo pokazuje da se Krasic i Konte nisu razumeli i da je tako upropasten jedan odlican fudbaler koji se kasnije sam unistio nesto slicno kao Mateja Kezman.

ww

pre 8 godina

A sad kad je ispalio, kao nije hteo trener da ga dovede... Uopste ne razumem zasto nasi klubovi zovu i mole "prekaljene" reprezentativce da se vracaju... To su sujetni ljudi, puni kompleksa, evo tipican primer... Zivi u inostranstvu 11 godina, pa nece da se vraca u Srbiju, vidi u Poljskoj je bolje... Obecana zemlja... Gadi mi se kako od ovih igraca, tako i od klubova...

crni_redstar

pre 8 godina

kako bre da vrati karijeru,igra na krilu ima 31god.sve je sporiji za tu poziciju,a sledece god imace 32 i mocice da nadje uhlebljenja u australiji i kuvajtu.

ban

pre 8 godina

Pa koga hoce ovaj Milinkovic? Niko mu ne valja od potencijalnih pojacanja a Babovic mu dobar, da nam kida zivce. E moj Milinkovicu, rastanak sa tobom je blizi nego ikad. Izgleda.

Milos Madjar

pre 8 godina

Legia Gdanjsk je tipican menadzerski klub. Kao sad Muscron ili Mallorka... jedan menadzer ih drzi i sve njegovi igraci igraju tu... tako da... ???

abcde

pre 8 godina

Kakav izgovor... Ko ovako nesto moze da proguta, svaka mu cast. Trenutno je tesko vratiti se u Srbiju gde je rodjen i onda ode u Poljsku.

ToNuS

pre 8 godina

Realno, zasto bi nepotrebno dovodili igraca na poziciji koja je najjaca(Abu,Zivkovic,Trujic). Ovako, dobro i Krasicu, dobro i Partizanu.

KayserSoze

pre 8 godina

Kao i Lukovic sa Zvezdom, cekao do poslednjeg trenutka bolje ponude, videcete, doci ce ovaj u Partizan za 2,3 godine, ako ne bude igrao na nivou u Lehiji..
Okrenuti se drugim igracima, jos samo danas i sutra traje prelazni rok, a mi nemamo golmana, levog beka, stopera, i napadaca!

BODOVI

pre 8 godina

Lično nisam ni voleo da dodje u Partizan? Totalno van forme,spor bez onih čuvenih prodora,ne igra mesecima,povređen. ..!
Videćete dragi drugovi - neće se naigrati u Poljskoj ?

stiven

pre 8 godina

Svake sezone isti tekst kako je u tom trenutku izbarao drugi klub ali ce se oduziti klubu i jednog dana ce se vratiti , izjava ista samo igraci drugi . . .

bobanmkd

pre 8 godina

He,he...sada ce isti oni navijaci CZ koji su ga jutros proglasavali vecim promasajem od Bozinova da se sprdaju...kao..."Mosa...grobari"...
Stvarno...biti navijac CZ...to je pitanje karaktera.

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

korektan odgovor ako je to istina ali netrebas nam nikad vise uz svo duzno postovanje. ako ti klub nije u srcu bolje odmah kazi.

leSa barGro

pre 8 godina

Krasicu bolje da si cutao.Ta prica o porodici je za malu decu.Partizan pokusava da te dovede mesecima i sad na kraju odjednom porodica nece da se vrati u Srbiju,pa zasto to nisi rekao pre par meseci?

dr feelgood

pre 8 godina

Jeli sine...i posle kada kazem da si glup, ti se naljutis, a??? (Batko, 30. avgust 2015 15:41)

mislis da nas interesuje sta ti tatko od batko prica svaki dan. bitno je da ste se vi iscimali na stojadinovicevu foru.

boza pub

pre 8 godina

sta vise pominjete golmana. zivko nije toliko los. glupo smo ostali bez lukaca, u ovo momentu ne mozemo imati boljeg. levi bek i vezni. abubakara na spica.

Isk

pre 8 godina

@iggy, decko jesi ti ozbiljan? Ko god zeli moze da ode u inostranstvo kad god oce, nije to neki izazov. Zivot je jedan i nije jurnjava za par hiljada vise kod robovlasnika vec nesto mnooogo vece. Uzivaj

partizan dobio nova 3 boda iz ofsajda

pre 8 godina

Ahahahaha! Delibašić izabrao Sutjesku, Krasić Lekiju pre partizana... jel crvenite grobari dok čitate ovakve vesti? A priznajte da ste ljubomorni što Zvezda dovede maltene koga hoće a vi nikoga. Izgleda se ne cene nameštene Tole titule kao što ste mislili. Neke stvari pare ne mogu da kupe. Srećno Krasiću i da vratiš staru formu.

danilo

pre 8 godina

"Smatramo da bi u ovom trenutku bilo teško da se vratimo u Srbiju?!"
Au, ala fudbaleri znaju da prolupaju?!
Hajde da je živeo u Švajcarskoj da ga čovek donekle razume; red,zakon i disciplina, a i čistoća su tamo svetski.
Ali posle Rusije,Turske i Poljske, njemu Srbija izgleda tegobna?!
Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?

Llewelyn

pre 8 godina

Kakav Krasic, decko nikad nije imao pojma sa fudbalom. Ja sam bio sokitan kad ga je Juventus doveo. To je bilo gore nego kad je Perica otisao u Real.

KayserSoze

pre 8 godina

Branislav Jovanović, bivši igrač Partizana, Hapoela, Etnikosa, Rada, Napretka, novo je pojačanje Partizana.
Ima 30 godina, prošle sezone je nosio dres Hapoela, i bio je standardan tamo.
Branislav Jovanović je igrao u sezoni 2009/2010 i odigrao 15ak utakmica.
Veoma dobro pojačanje.
Dobrodošao nazad i da ponovo osvojiš titulu u crno belom dresu!

Serbinho-CZV

pre 8 godina

Nije za tebe Poljska nista uradila, vec reprezentacija Srbije, preko koje si se prodao u Juventus.
Ispao je I Fener korektan, samo je Krasic ispao mali covek.

komsija

pre 8 godina

Covek je iz Kosovske Mitrovice klasican materijalista kao i svi koji su dosli sa Kosova ,alav i nikad mu nije dosta nebitno sto nije igrao fudbal tri godine samo neka kaplje.

KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!

pre 8 godina

Igrao celu godinu sa petlicima u Feneru i njemu je tek bilo jasno da im vise ne treba kada su doveli Nanija i Van Persija? :D hahahah Nadam se da ces posle slavne Lekije da predjes na maKarenu, posto si vec sada zreo za duboku penziju..

Filip

pre 8 godina

Ne vidim u cemu je problem, Poljska je u ovom trenutku dosta ispred Srbije, a I njegov novi klub, Lehija, ima mnogo veci I lepsi stadion od patlidzana... Takodje, po utakmici imaju nekih 5,000 navijaca sto je nekih 10 puta vise od patlidzana. Mnogo je on jos dobar, a cini mi se I pametan, da bi dosao u patlidzan.

Neostrascen

pre 8 godina

Bravo Krasicu. Sto dalje od mafije u klubovima, politicara, tajkuna, rijalitija i ispiranja mozga u nezdravoj atmosferi propale Srbije.

Kayser Soze

pre 8 godina

@Asterix
A ti i ostali Zvezdasi dok se pricalo da dolazi, pricali ste da je ispusena lula i da je nikakav, da je odigrao jedva 10 utakmica u poslednjih 4 sezone, a sad kad je transfer propao kazete da je vrhunski igrac, klasa..Licemerno.

bobanmkd

pre 8 godina

He,he...sada ce isti oni navijaci CZ koji su ga jutros proglasavali vecim promasajem od Bozinova da se sprdaju...kao..."Mosa...grobari"...
Stvarno...biti navijac CZ...to je pitanje karaktera.

Marko

pre 8 godina

" Bilo bi nam teško da se posle 11 godina vratimo u Srbiju."

Razumem da je izjavio idem zbog boljeg ugovora ali ovo... Pa da ti nije bilo te Srbije nikada ne bi napravio taj novac koji si napravio. U vojvodini si se afirmisao kao igrac a reprezentacija te je gurnula do zvezda. I sa zaradjenim milionima tesko bi ti palo da se vratiš u Srbiju. Čovek bi pomislio da bi trebao kopati u rudniku ako bi se vratio. A sto je najsmesnije Poljska ti je obećana zemlja. Bože šta sve neću pročitati.

red trash

pre 8 godina

Ahahah, a Grobari se ponadali.Vozace vas Srnic i Plavsic na derbiju.(heatovac, 30. avgust 2015 15:28)

Grobari se ponadali i to se ostvarilo, dobro smo prosli. A to ko ce koga vozati videcemo, samo mogu da ti kazem da jedva cekam derbi.

Aca

pre 8 godina

Partizan i Zvezda su mali klubovi danas u 2O15god i tesko mogu dovesti atraktivne igrače. Kamoli platiti par miliona za pojačanje

Neverovatan je uspeh sto Partizan igra skoro svake godine evropu

sa obzirom da je nas klubski fudbal preslab.

GM

pre 8 godina

Kako unistena karijera bez ikakve potrebe...

Bez skandala tipa Baloteli, bez nekog klincakog zivota jer covek ima zenu i decu vec duze vremena, tako da je prosto neverovatno.

Ali odgovor se nalazi u bas onom sto negira. Parama. Da nije nista do para, otisao bi odavno iz Turske, a ne cekao da ga isplate prakticno do samog kraja ugovora.

Nece u Srbiju. Ide u Poljsku. Sta porodica zna o Poljskoj i razlikama. Nisu otisli u Njujork nego u grad za koji nikada ranije nisu culi.

Asterix

pre 8 godina

Kada su se pojavile vesti jutros po raznoraznim itnernet portalima kako je dolazak krasića gotova stvar grobari su ga dizali u nebesa - najavljivalo se proleće u Evropi, sigurna titula, ulazak u LŠ sledeće godine, a sada kada od transfera nema ništa odmah su promenili ploču i glume kako su srećni što nije došao. Krasić jeste malo igrao u poslednje dve godine, ali je za našu ligu klasa!

KayserSoze

pre 8 godina

Ljudi, Lehija iz Gdanjska nije trecerazredni klub, to je solidan klub, bili su 5. prosle sezone, zamalo su im izmakle kvalifikacije za LE.Krasić bi trebalo da igra tamo, i da vrati karijeru na pravi kolosek. Mislim da je mogao da pomogne Partizanu, sa iskustvom, igrao bi Ligu Evrope, i u nasem prvenstvu bi pogotovo imao dobre partije.
Ali, njemu su pare bile preče, prvo je odbio Partizan početkom juna, jer nije hteo da raskida ugovor sa Fenerom zbog ogromne plate, i sad kad vidi da bi opet presedeo na tribinama celu sezonu, onda odlazi u Lehiju, koja je ponudila verovatno vise od Partizana, a i jelte žena neće da se vraća u Srbiju, a možda i on, to su ti bivsi reprezentativci, sujetni, sramota je vratiti se i igrati JSL.Imao je veliku ulogu i njegov menadžer Dejan Joksimović koji je veliki zvezdaš, i igrao je za Zvezdu 30ak utakmica, i on je učinio sve samo da Miloš ne ode u Partizan.
Ne sumnjam da će za 2,3 sezone sam da se nudi nekom srpskom klubu, i da će tu i završiti karijeru. Razočaran sam njegovom odlukom.

Ohrid

pre 8 godina

Pravi Srbin..i to jos sa Kosova.Ispade da vam je Srbija majka samo u narodnim pesama i pod alkoholom.Pa nije on u Spaniju il Italiju vec u hladnoj Varsavi.A deca mu rasturaju poljski.Ako ovaj sa parama nece da zivi u Srbiju sta drugo reci.Pancev namlatio pare za tri zivota,pa zivi u Skoplju.I Najdovski i Sedlovski i kosarkas Petar Naumovski.Sa parama nigde nije bolje nego u svojoj zemlji.

ww

pre 8 godina

A sad kad je ispalio, kao nije hteo trener da ga dovede... Uopste ne razumem zasto nasi klubovi zovu i mole "prekaljene" reprezentativce da se vracaju... To su sujetni ljudi, puni kompleksa, evo tipican primer... Zivi u inostranstvu 11 godina, pa nece da se vraca u Srbiju, vidi u Poljskoj je bolje... Obecana zemlja... Gadi mi se kako od ovih igraca, tako i od klubova...

RubyRed

pre 8 godina

Ne postoji klub u kom on više može biti relevantan igrač.
On je svoje odigrao.
Oduvek sam o njemu govorio kao precenjenom igraču.
Takvih je do pre samo 25 godina bilo u svakom klubu ex-YU Prve lige, bar dvojica- trojica, pa nikom ništa.
Recimo Sead Kajtaz iz Veleža, koji nikad nije igrao nigde u SFRJ osim u Veležu je za njega bio Maradona.

goran

pre 8 godina

realno ovde je partizan na dobitku, samo bi uzimao minutazu nekom nasem klincu koji hoce da igra...ovaj covek je gledao na teren kao i svi mi preko ekrana, nije opipapo loptu na zvanicnoj utakmici ko zna koliko dugo

Davle

pre 8 godina

Igrao celu godinu sa petlicima u Feneru i njemu je tek bilo jasno da im vise ne treba kada su doveli Nanija i Van Persija? :D hahahah Nadam se da ces posle slavne Lekije da predjes na maKarenu, posto si vec sada zreo za duboku penziju..
(KAiRATe SILA, treniram KAiRATe!, 30. avgust 2015 15:33)

E moj BATE ...

dule

pre 8 godina

Hahaha, žena mu rekla - svuda samo ne u Srbiju.
(Lanmi, 30. avgust 2015 15:28)

Pa i nije glupa. A on čovek pokušao na kulturan način da to objasni ali ovde izgleda ima dece koja ne mogu da razumeju i prihvate da neko ne želi da igra u takvom klubu i ligi niti da živi u takvoj zemlji.

sokna

pre 8 godina

dobro je. putuj igumane.
nadam se da se iza ovog ne krije prodaja živkovića. dakle levi bek, vezni i golman (makar) da ne ponavljamo ko papagaji.

gautmanov projekat

pre 8 godina

Covek zivi vec 11 godina van Srbije. Bio, video, proziveo, naucio... zena i deca isto navikli na sredjen zivot (ne radi na gradjevini vec igra fudbal sto znaci vrhunski smestaj, auto, skola za decu...). I sad neko ko nije nos promilio van zemlje (pa ne zna), prica da je "izdajnik" jer nece da se vrati u majcicu Srbiju. Poljsku, koja je svetlosnih godina ispred nas, pa cak i Tursku i Rusiju pljuju i nazivaju rupama od drzava... ma vazno da u Srbiji cveta cvece i da nas je sramota koliko nam dobro ide... Kraso ljudino, retki znaju koliko si ucinio za svoj narod na Kosovu. Oprosti ovima jer ne znaju sta pricaju.

Povidon

pre 8 godina

Tebi i porodici je Poljska bolja od Srbije !!! ? Umirem od smeha. (branko medakovic III, 30. avgust 2015 15:27)
nije smesno no je tuzno... jesi bio nekad u poljskoj? naspram nas, oni su ko svajcarska. poljska je ogromna, a kroz nasu drzavu prodjes boljim autom za 5-6 sati. o autoputevima da i ne govorimo, niti o broju stanovnika. mi nikako da shvatimo da to nije ona stara komunjarska istocna evropa kojoj smo se nekada nadmeno podsmevali zbog njihove sirotinje. u medjuvremenu, oni su se razvijali a mi devedesetih opredelili za ispravljanje krivih drina, umesto ekonomijje odabrali smo toljage. ali posle svega, posle zasluzeno razbijenog nosa, stare navike i dalje cuvamo, i dalje ne videci koliko smo postali mali - svi mi rascepkani narodi na balkanu. zato nam i jeste ovako grbavo. e to je najtuznije, to sto se se mi nekom smejemo, ne videci da smo patuljci... pa da bar probamo da resimo probleme koje imamo. jok nego svi u glas "hahaha"... jao, muko moja.(neutralni felsh, 30. avgust 2015 16:20)
Neutralni, bravo za ovaj komentar.

Telefon

pre 8 godina

nije pozajmica,nego ugovor sa Lechiom..Znaci ipak se necega odrekao (2.2m godisnje u Feneru,nema sanse to da dobije u Polskoj),al ipak se nije resio za FkP i pored ponudjenih ustupaka Fenera.Vucela se javlja Kizi :Alo Gizo nije nam uspelo da dovedemo Krasu,javi se onom novinaru i reci da GA TI NEZELIS,DA NEBUDR DA NAS JE ISPALIO !!

GNS

pre 8 godina

Krasiću želim mnogo sreće, realno je igrač na zalasku karijere od kog ni Partizan,a ni Lehija neće imati koristi. Što se tiče obrazloženja, potpuno podržavam čoveka, niko normalan ne želi da se vraća u ovu ujdurmu od države. Jeste Partizan jedini klub koji nešto vredi ovde, ali zašto bi čovek izlagao sebe neprijatnosti da mora da stoji mirno pred navijačima, zašto bi rizikovao da mu neko napadne porodicu, zašto bi živeo u državi u kojoj su svi kriterijumi normalnog života odavno izgubljeni, i zašto bi igrao u ligi u kojoj je sve podređeno uspehu jednog propalog kluba, po cenu propasti svih ostalih

Kum

pre 8 godina

Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?
(danilo, 30. avgust 2015 15:27)

Tripujete, i to ohoho.

Batko

pre 8 godina

aaaaa panika, zovi menadzera da demantuje. sad je svejedno dosao ili ne, ali mi je drago zbog vase panike i histerije. niste bili skloni proverama na dan partizanovih evropskih utakmica a sad cimate sve zivo.
inace, krasic sutra potpisuje za partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 30. avgust 2015 14:01)

Jeli sine...i posle kada kazem da si glup, ti se naljutis, a???

Isk

pre 8 godina

@iggy, decko jesi ti ozbiljan? Ko god zeli moze da ode u inostranstvo kad god oce, nije to neki izazov. Zivot je jedan i nije jurnjava za par hiljada vise kod robovlasnika vec nesto mnooogo vece. Uzivaj

leSa barGro

pre 8 godina

Krasicu bolje da si cutao.Ta prica o porodici je za malu decu.Partizan pokusava da te dovede mesecima i sad na kraju odjednom porodica nece da se vrati u Srbiju,pa zasto to nisi rekao pre par meseci?

Bogic

pre 8 godina

Covek ima pravo da bira gde ce da igra. Ionako mi je zasmetala objava da je Ministar Ljajic urgirao kod svog prijatelja koji je predsednik Fenera da Krasic dodje u Partizan. Jel ga mi zato placamo?

Judge

pre 8 godina

Korektno. I Milinko Pantić je tako bio prosečan igrač u Grčkoj u već solidnim fudbalskim godinama dok ga nije "otkrio" jedan čovek i omogućio mu da postane legendarna desetka Atletika. Uz dozu sreće, uvek se može do punog potencijala ako se potrudiš i iskoristiš priliku na pravi način. Puno sreće Krasiću, i svrati do KM :-)

iggy

pre 8 godina

Pre nego sto pljujete coveka sto ne zeli da zivi u ovoj imitaciji od drzave, zapitajte se da li vi u njoj zivite jer to volite ili zato sto nemate nijednu mogucnost da zapalite u neku normalnu zemlju

BODOVI

pre 8 godina

Lično nisam ni voleo da dodje u Partizan? Totalno van forme,spor bez onih čuvenih prodora,ne igra mesecima,povređen. ..!
Videćete dragi drugovi - neće se naigrati u Poljskoj ?

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

korektan odgovor ako je to istina ali netrebas nam nikad vise uz svo duzno postovanje. ako ti klub nije u srcu bolje odmah kazi.

dr feelgood

pre 8 godina

Jeli sine...i posle kada kazem da si glup, ti se naljutis, a??? (Batko, 30. avgust 2015 15:41)

mislis da nas interesuje sta ti tatko od batko prica svaki dan. bitno je da ste se vi iscimali na stojadinovicevu foru.

Slobodan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da ovaj lik i danas dan igra ... Bio je rezerva u Bastiji i mislio sam da je zavrsio sa fudbalom !!! On ne moze pojacati ni jednu ekipu ...

Ivan

pre 8 godina

Pametno, zna covek da ce da ga nasi pljuju, i mrze, a to mu ne treba u zivotu, bolje da ode u Poljsku, zaradi jos neke pare, i uziva u zivotu bez nepotrebnih problema.

KayserSoze

pre 8 godina

Kao i Lukovic sa Zvezdom, cekao do poslednjeg trenutka bolje ponude, videcete, doci ce ovaj u Partizan za 2,3 godine, ako ne bude igrao na nivou u Lehiji..
Okrenuti se drugim igracima, jos samo danas i sutra traje prelazni rok, a mi nemamo golmana, levog beka, stopera, i napadaca!

ivan

pre 8 godina

Kada vidim ovu sliku sa Konteom koji mu je unistio karijeru stvrano mi ga bude zao, bio je fantastican prvu sezonu u Juveu. Imali smo tada posle duzeg vremena ofanzivnog igraca sa bitnom ulogom u jednom velikom klubu. Neverovatno koliko jedan covek moze da utice na razvoj ili propast igraca.

Don Quijote

pre 8 godina

Kada pomislim na Milosa Krasica, u glavi mi je Antic, reprezentacija koju je on vodio, igra koju je ta reprezentacija igrala, atmosfera koja je tu reprezentaciju pratila (puna Marakana) i osecanja koja je sve to zajedno budilo u meni. Bio sam ponosan i jedva sam cekao sledecu utakmicu. I naravno igre Milosa Krasica tada.
U tom smislu, svako nipodastavanje ovog momka shvatam kao nedostatak domaceg vaspitanja i licnu uvredu.
Zelim mu svu srecu u daljoj karijeri, pa makar igrao i za Partizan.

Pedja

pre 8 godina

Steta sto Krasic nije dosao. Bilo bi veselo gledati debelog Bugarina i Krasica kako pletu u napadu, a snabdeva ih loptama virtuoz Petrovic. Bilo bi to veliko pojacanje za Zvezdu. Ne mogu da shvatim pored para koje uzme Partizan od plasmana u ligu Evrope da je njima zao 1€ da potrose da dovedu neko ozbiljnije pojacanje.

neutralni felsh

pre 8 godina

Tebi i porodici je Poljska bolja od Srbije !!! ? Umirem od smeha.
(branko medakovic III, 30. avgust 2015 15:27)


nije smesno no je tuzno... jesi bio nekad u poljskoj? naspram nas, oni su ko svajcarska. poljska je ogromna, a kroz nasu drzavu prodjes boljim autom za 5-6 sati. o autoputevima da i ne govorimo, niti o broju stanovnika.
mi nikako da shvatimo da to nije ona stara komunjarska istocna evropa kojoj smo se nekada nadmeno podsmevali zbog njihove sirotinje. u medjuvremenu, oni su se razvijali a mi devedesetih opredelili za ispravljanje krivih drina, umesto ekonomijje odabrali smo toljage. ali posle svega, posle zasluzeno razbijenog nosa, stare navike i dalje cuvamo, i dalje ne videci koliko smo postali mali - svi mi rascepkani narodi na balkanu. zato nam i jeste ovako grbavo. e to je najtuznije, to sto se se mi nekom smejemo, ne videci da smo patuljci... pa da bar probamo da resimo probleme koje imamo. jok nego svi u glas "hahaha"... jao, muko moja.

Luka

pre 8 godina

Milinkovic nije hteo?
Pa sta ce mu, ima Bozinova, Babovica, Fabrisija, Brasanca,Petrovica.... Ja stvarno ne vidim potrebu da se dovede Krasic

RubyRed

pre 8 godina

Ne znam kakve predrasude imate o Poljskoj, ali je ta država za Srbiju Amerika.
Od svih zemalja istočnog bloka, Poljska je ubedljivo ekonomski najjača.
Nominalni GDP Poljske je bezmalo 3 puta veći od Srbije.
Tako da....

ban

pre 8 godina

Pa koga hoce ovaj Milinkovic? Niko mu ne valja od potencijalnih pojacanja a Babovic mu dobar, da nam kida zivce. E moj Milinkovicu, rastanak sa tobom je blizi nego ikad. Izgleda.

Fica

pre 8 godina

Ova slika lepo pokazuje da se Krasic i Konte nisu razumeli i da je tako upropasten jedan odlican fudbaler koji se kasnije sam unistio nesto slicno kao Mateja Kezman.

abcde

pre 8 godina

Kakav izgovor... Ko ovako nesto moze da proguta, svaka mu cast. Trenutno je tesko vratiti se u Srbiju gde je rodjen i onda ode u Poljsku.

nidza

pre 8 godina

E moj Krasara. Bio si mi omiljeni fudbaler, pogotovo kad si odigrao onu tekmu protiv Nemaca i onaj gol za Juve protiv Lacija a sad ne mozes da se izboris za mesto u šugavom feneru, šteta bas šteta....

navijac

pre 8 godina

@Ali posle Rusije,Turske i Poljske, njemu Srbija izgleda tegobna?!
Ili smo mi koji živimo ovde sasvim izgubili dioptriju pa tripujemo da smo još u nekim elastičnim granicama normale?
(danilo, 30. avgust 2015 15:27)

Brate, ne znam koliko si putovao po inostranstvu, ali bio sam ove godine u Poljskoj, i Srbija stvarno jeste tegobna u odnosu na nju!

boza pub

pre 8 godina

sta vise pominjete golmana. zivko nije toliko los. glupo smo ostali bez lukaca, u ovo momentu ne mozemo imati boljeg. levi bek i vezni. abubakara na spica.

Milos Madjar

pre 8 godina

Legia Gdanjsk je tipican menadzerski klub. Kao sad Muscron ili Mallorka... jedan menadzer ih drzi i sve njegovi igraci igraju tu... tako da... ???

ToNuS

pre 8 godina

Realno, zasto bi nepotrebno dovodili igraca na poziciji koja je najjaca(Abu,Zivkovic,Trujic). Ovako, dobro i Krasicu, dobro i Partizanu.

crni_redstar

pre 8 godina

kako bre da vrati karijeru,igra na krilu ima 31god.sve je sporiji za tu poziciju,a sledece god imace 32 i mocice da nadje uhlebljenja u australiji i kuvajtu.

stiven

pre 8 godina

Svake sezone isti tekst kako je u tom trenutku izbarao drugi klub ali ce se oduziti klubu i jednog dana ce se vratiti , izjava ista samo igraci drugi . . .