Ponedeljak, 24.08.2015.

16:51

"Jako mi je žao Danilovića; Ne bi bilo moralno..."

Trener Partizana Duško Vujošević kazao je da mu je žao što je predsednik kluba Predrag Danilović podneo ostavku.

Izvor:

"Jako mi je žao Daniloviæa; Ne bi bilo moralno..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

SASA

pre 8 godina

Jedini nacin da DULU ode iz kluba je da ga 1500 grobara sa onog mitinga podrske, pojuri letvama... To je jedini nacin jer sve druge je DULU vec proglasio izdjanicima, placenicima, pasjim sinovima, fasistima, i ko zna sta jos... Djokovic ne valja jer navija za Zvezdu,sponzori su krivi sto ne sponzorisu ekipu ciji trener im javno preko medija izjavi da ne kupuje njihove proizvode(??), sta vise, da ih spale!!, uveliko je vec i pola KKP prozvao, ili kako DULU kaze "kovertirao sam njihova imena", a svo igraci su izdajnici, ako su jednom u 3 godine zattrazili platu...
AKo on ostane na klupi KKP, Pa to ce biti najvece ludilo ikad, i samoubistvo Partizana...
Vec je dovoljno unistio, svaka nova sezona sa njim na celu bio bi mazohizam...
I ovako od KKP nije P ostalo, ni jedan igrac nema validan ugovor, tuzbe, porez, zastitatari, ni struja nije placena, nista...
KKP do godine igra za ostanak u ligi, ako u opste skupi novac za ligu, jer KKP je toliko duboko, da jedino sto ostaje je da poslusaju sta im valja ciniti...
Eto Dule, trazi da te podrzi DJuric, idi braniti stadion dinamitom, naruci pesmu, sta je sad, sad mozes i volonterski da treniras zar ne???
SRamota..

Nemanja bravar

pre 8 godina

Dule, hvala ti za 15 godina u kojima sam sa zadovoljstvom gledao svoj klub kako igra, pobedjuje i stvara kvalitetne ljude i igrace, koji su ostavili trag i u Partizanu, i u evropskoj, i u svetskoj kosarci. Tvoje zasluge sto se tice sportskih rezultata su ogromne, ali takodje si i odgovoran za kompleks koji si stvorio kod rivalskog kluba. Kompleks, vlast, zavist i Gebelsovska propaganda su se udruzila u borbi protiv tebe. Ali za najboljima se i najveca buka dize. Pozdrav i izdrzi ovu hajku na tvoj lik i delo. Svetlim slovima si zabelezen u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba i to ti ne mogu izbrisati.

samo prezir prema džiberu, ništa protiv komšiluka

pre 8 godina

Čović je shvatio još pre dve godine da nema potrebe da polemiše sa "stručnjakom" za sve i nadmudrio plaćene novinare koji su ih spinovanjem svrstavali u isti koš kao trovače srpske košarke.
Usmerio je svu pažnju na Zvezdu i izašao iz tog Vujoševićevskog brloga
u kojem je ovaj ostao sam.
Na kraju je DV počeo da u to blato uvlači i svoju neposrednu okolinu, ljude iz svog kluba, prvo igrače nazivajući ih izdajnicima, a evo sada i funkcionere.

Ako bismo na sport gledali kao DV, koji nesportskim sredstvima teži da uništava svoju konkurenciju,
mogli bi da konstatujemo da nema ništa bolje za Zvezdu nego da Dule ostane i u sportskom i u finansijskom smislu na čelu Partizana. Bar još godinu-dve.

Ipak, propast komšijskog kluba nije dobra ni za košarku uopšte, a ni za Zvezdu, kojoj je potrebna konkurencija da bi bivala sve bolja.

*

pre 8 godina

Otišao bi Dulo ali ga niko neće.Može jedino kod Tegija u emisiju da glumi stručnjaka. (če, 25. avgust 2015 11:01)

Pokidao si sa komentarom, jos samo da si naglasio iz koje strucne oblasti, posto je u Moskvi dokazao da se u basket ne razume, bez gepeka, svlacionica, placenih sudija...

realni grobar

pre 8 godina

(Abolirani predsednik, 25. avgust 2015 13:21)

To je isto kao kad kad Vujošević priča o moralu.
Jedan od njegovih najredovnijih botova (uz onog xxx) kaže drugom da je bot !?
A za to vreme mu sendvičić zapada u grlo.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Kako te nije sramota?Ti si upropastio klub. 
1.Selektirao si sve same izdajnike (Milutinov,Bertrans,Gagić,Musli-po tvojim rečima) a na račun njih oterao gomilu kvalitetnnih ljudi. 
2.Direktni si krivac za 2 poraza koji su koštali evrolige. 
3.U 2 godine si napravio 5 milionaj duga (od toga tebi 1,2 miliona),a tvojim plaćenim navijačima milion. 
4.Uzeo si 50% od svake prodaje igrača sebi 
5.Spiskao si 300 000 evra na tehničke i druge kazne. 
itd.
(realni grobar, 25. avgust 2015 09:30)

Hahahahh, stvarno moram da se smejem. Dakle, ova botčina objašnjava kako se sendvič zarađuje.

Alexa

pre 8 godina

A da lepo I ti odes jer je skroz jasno zasto je orisao Danilovic. Bez igraca nema prave ekipe a jasno je da sledi rasulo. Mozes ti svakog pojedinacno da zoves izdajnikom ali nema Partizan koristi od toga. Ili ako si rekao ko je kriv hajde onda jos snaznije pricaj o tom I takvom coveku da mu saljemo poruku nakon svake utakmice a ne da sada ucutis I pravis dil sa tim sto si ga prozivao.

nenad jezdic

pre 8 godina

Samo napred frustrirani FMP-eovci ionako ne bi imali o cemu drugom da pricate da nije Partizana... Ali pare dolaze i odlaze a frustracija i sujeta ostaje uvek...

*

pre 8 godina

Meni nije jasno gde je sad onaj cuveni SISTEM koji je partizan patentirao, da nije istekao rok trajanja. (part, 25. avgust 2015 10:41)

Em sto su ga patentirali em su uspeli da omadjijaju carobnjastvom sve svoje sledbenike da su institucija iako u Evropi sluze kao kanta za napucavanje i popravljanje kos razlike.

Hamlet

pre 8 godina

Posle veoma loše održanih časova ljubavi , časova magije i čarobnjaštva nastavničko veće je donelo jednoglasno odluku da se Duletu Vujoševiću zabrani dalji rad u nastavi na edukaciji mladih.

P.S Veće ovaj put nije dalo mišljenje za održane časove fizičkog vaspitanja na kojima je obrađivana tematska celina "davljenje igrača u stojećem stavu" te će zaključke doneti u narednom periodu.

realni grobar

pre 8 godina

Kako te nije sramota?Ti si upropastio klub.
1.Selektirao si sve same izdajnike (Milutinov,Bertrans,Gagić,Musli-po tvojim rečima) a na račun njih oterao gomilu kvalitetnnih ljudi.
2.Direktni si krivac za 2 poraza koji su koštali evrolige.
3.U 2 godine si napravio 5 miliona duga (od toga tebi 1,2 miliona),a tvojim plaćenim navijačima milion.
4.Uzeo si 50% od svake prodaje igrača sebi
5.Spiskao si 300 000 evra na tehničke i druge kazne.
itd.

Saca

pre 8 godina

Jurio si sudije po terenu, stipao ih, svoje igrace davio, ljudima u Marfin banci si rekao da su lopovi i zelenasi i da nikada neces da im vratis pare, svadjao se javno sa Vesicem, Vucicem, Covicem, pa sta hoces vise, da ti kazemo tako treba, pokusavao je i Danilovic da ti objasni neke stvari, ali nije vredelo. Kako ces ti da vratis pare kada zbog tebe nisu ni dolazile u klub, a ono sto ste imali pdavno je potroseno. Prema tome ...

mare

pre 8 godina

Stigao pley jos pecaros i u maju ima da nas pregaze,buahaaaaxaxaxaxa
(djordje čvarkov, 25. avgust 2015 00:09)

"Pley"? Pa bre ako si nepismen, nemoj ni da ostavljas komentare, samo ih citaj i uzivaj...

Zvezdaš

pre 8 godina

Ode Danilović i on je tek prvi.Sad kad počnu da se ređaju "uspesi" i procveta "ljubav" za njim idu i ostali " ljubavnici" .... K L I K !...

Predrag

pre 8 godina

Izjava je licemerna. Legenda naše košarke je očigledno pošten i moralan čovek a ostavka je znak da ovako dalje jednostaavno nije mogao i da je pobedio lošiji.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

MORALNO ?!?!?!
Moralno je da odes sa onim ko te je doveo ... al sta ti znas o tome .... ostani i unisti klub do kraja !!!!!!!!
(NN, 24. avgust 2015 20:22)

Misliš na ono kad je Dule davnih dana doveo Danilovića iz kk Bosna?
C, c, c, kakvi sve likovi dozvoljavaju sebi da komentarišu nosioca nagrade "Aleksandar Gomeljski"...

boza pub

pre 8 godina

veliki sam postavalac dv. ali ovo nije normalno. zar je cilj da ostane po svaku cenu. uopste ne razumem taj motiv. nece ovo promeniti moje misljenje o dv, jedan od najzasluznijih za dominaciju. potrebna je sveza krv. nadam se miloje. i lepo rece danilovic ovo je sport. a ne rat. a pocev od duleta i cokija, pa i ovog foruma ispada vise od igre. apsolutno pogresno.

Đorđe Užice

pre 8 godina

Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević.

Ubiće ga ovoliki moral... Ovakva "ljudska" gromada, zaslužuje da mu se da još jedna šansa da upropasti sve što je ostalo ...

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Na bi bilo moralno da ti ostaneš, pa ti ostaješ, ko Tole.. Isti karakter. Đon obraz. 
Al realno to je za nas bolje..
(Mirko, 24. avgust 2015 22:08)

A ko ste to vi?

Srbinmusliman

pre 8 godina

Ко би изабрао дулета пре Салета ?? Зашто гробари??? Дуле до задњег евра воли клуб.

Slobodan

pre 8 godina

“Ovakav potez treba nazvati pravim imenom – izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije nimalo spontano, to je nečija računica“, navodi se na zvaničnom sajtu crno-beligh.


Sta reci ...

Marija

pre 8 godina

Ajd lepo i ti podnesi ostavku pa da idemo dalje. Grobarka sam u dusi, bila na mnogim utakmicama, svaka cast na svemu sto si uradio, a to ne moze da se izmeri, ali prosto dodje trenutak kada je nekome vreme da ode. E sad sto su tu u igri velike pare, a znamo da mnogima nikad nije dosta, to je druga prica. Danilovic je mlad pa je otisao, Vujosevic bi mogao da se pomiri sa godinama i bolescu i da lepo ode u zasluzenu penziju. Sramota bi bila da se ponasa kao Karadzic.

pik

pre 8 godina

Za razliku od Vujosevica, Danilovic je ipak pokazao moral i pre svega zbog toga dao ostavku. Dok vidimo da neki imaju obraze kao djonove i mogao bi ceo svet da se rusi, ali ne bi dali ostavku.Takvi se nakace kao krpelj i samo uz medicinsku pomoc mozes da ih se oslobodis.
(Pedja, 24. avgust 2015 17:33

a zasto da on da ostavku?

translucent

pre 8 godina

@(Shawn Kemp, 24. avgust 2015 16:56)
Aj ti tastaturu u ruke i kucaj u google slovo po slovo - T A N D E M
@francuska sobarica
ti bi mogao da ukucaš - sarkazam

Ostali panteri čine dobru bazu pratilaca novog Partizana. Treba to malo obrusiti, ali kvantiteta ima.

živela demagogija

pre 8 godina

Trenera bira uprava kluba i uprava nalazi novac i plaća trenera.On sam sebe postavlja za trenera pa onda traži od uprave da nađe pare za njegov ugovor i da mu dovede jake igrače.Ako se to ne desi on ih proziva i pljuje.

DedaMiloje

pre 8 godina

Tačno kako sam napisao jutros:
Danilović ostaje naša legenda ali ako ne može da obezbedi novac, neka ide sa srećom i našim silnim poštovanjem.
Dule MORA da ostane jer takvog trenera jedsnostavno nema na 1000 km.
Dule NE SME da se bavi drugim stvarima, sem timom i igračima.

Znam da je ovo odličan epilog za nas i znam da će uplakani poludeti, ali imali su dosta radosti proletos. Jednom u 17 godina je njihova mera!
(danilo, 24. avgust 2015 17:04)

Smatraš?

Zvezdas

pre 8 godina

Iskreno, voleo bih da dozivotni trener Partizana, kako su ga proglasili kada su Vladu smenili ostane u Partizanu. Sve dok se on misli sta u kojoj emisiji da kaze protiv Covica i kako da ga napadne, Zvezda ce na terenu pobedjivati. Zvezda je dobila Partizan onog trenutka kada je Duletu postalo vaznije gostovanje u nekoj emisiji od pobede na terenu. Bio bi problem da se vrati neki Vlada ili neko ko misli samo o tome kako da nas dobije.
O Duletu i dalje mislim da je veliki strucnjak, ali mu je koncentracija opala i pogresno se fokusirao...

Iskreno iz ugla jednog Zvezdasa...

Nikola

pre 8 godina

Tako je, ne dajte ovoj malogradjan
stini da se nasladjuje vašim nesuglasicama... Nego sada zbiti redove i održati časno klub na nogama, bez koje kakvih kriminalca i ološa.

MikiP

pre 8 godina

E moj Vujosevicu, da imas i trunku ljudskosti otisao bi sa Danilovicem.
Da nije njega nikad ne bi postao najtrofejniji trener Partizana.
A to si postao ne zato sto si genijalan nego zato sto ti je predsednik kluba bio prijatelj.
Muta Nikolic je jednom izjavio da je smenjen jer se u Partizanu samo Evropa racuna a domace titule podrazumevaju.
Da je isti princip bio primenjen kad si ti u pitanju, davno bi leteo iz Partizana.
Ovako si pobede u domacoj ligi proglasio za fantasticno ostvarenje a bilo kakvu pobedu u Evropi za cudo.
Brze bolje si posle CSKA pobegao na sigurno u svoj Partizan, daleko od bilo kakve kritike.
Na konferencijama za stampu si pricao o svemu samo ne o kosarci. Hipnotisao si javnost pricom o stvaranju igraca
i tu mantru manje vise svi ponavljaju a u reprezentaciji Srbije nikad manje partizanovaca.
Nekad su Kica i Praja bili najbolji igraci velikih takmicenja, posle toga Divac, Paspalj, Danilovic, Rebraca,..
Gde su danas igraci Partizana? Gde su Perovic, Tepic, Tripkovic, koji su kod tebe imali neopravdano velik kredit a videlo se
da su prosecni igraci? Lovernj mozda? Pa, da nije otisao Gordon, ovaj ne bi ni dobio sansu. O promasenim investicijama
da i ne govorimo (Miljenovic, Djekic, Bakic, Luka Bogdanovic, Klobucar,...)
Sta reci o placanju kazni. Molis drzavu da placa tvoju bahatost? Ej, moze jednom covek da poludi, sport je to, ali na svakoj
utakmici dobiti tehnicku!!!
Covek kome su svi krivi sem njega ne moze biti dobar.

danilo

pre 8 godina

Tačno kako sam napisao jutros:
Danilović ostaje naša legenda ali ako ne može da obezbedi novac, neka ide sa srećom i našim silnim poštovanjem.
Dule MORA da ostane jer takvog trenera jedsnostavno nema na 1000 km.
Dule NE SME da se bavi drugim stvarima, sem timom i igračima.

Znam da je ovo odličan epilog za nas i znam da će uplakani poludeti, ali imali su dosta radosti proletos. Jednom u 17 godina je njihova mera!

Nebojša

pre 8 godina

Baš je zabavno gledati gorčinu i mržnju koji zvezdaši emituju prema Vujoševiću. Da su sa upola te energije voleli Zvezdu, ne bi sada morali da navijaju za Čovićev privatni klub, kako god se on zvao.

nesa

pre 8 godina

Najuspešniji tandem u srpskom sportu?????? Gde ti živiš prijatelju, koliko znam Zvezda beše prvak Evrope u vaterpolu, Đoković, Spanovic, Mandić, Maksimović, za tebe nema mesta u srpskom sportu...
(Shawn Kemp, 24. avgust 2015 16:56)
I VK Partixan je bio prvak Evrope 2011,a KK Partizan je bio 4 u Evropi 2010.

HGeolog

pre 8 godina

Kad ti pocnes o moralu... Grebes svim silama da ostanes u klubu jer otkaz za tebe znaci penzija. Mogao bi da radis u Igokei ili Asesoftu eventualno.

Pedja

pre 8 godina

Za razliku od Vujosevica, Danilovic je ipak pokazao moral i pre svega zbog toga dao ostavku. Dok vidimo da neki imaju obraze kao djonove i mogao bi ceo svet da se rusi, ali ne bi dali ostavku.Takvi se nakace kao krpelj i samo uz medicinsku pomoc mozes da ih se oslobodis.

DedaMiloje

pre 8 godina

Lelele ovaj i ne pomišlja da vas napusti...otero Danilovića, sad tek ima da bude rasulo. Naravno ako se po svom dobrom običaju nije dogovorio sa nosiocima vlasti.

francuska sobarica

pre 8 godina

Da li se sećate kada je posle polufinala na iznenađenje svih Vujošević bio vrlo miran i rekao da se zahvaljuje državi i vlasti koji su mnogo uradili za klub i bez kojih ne bi preživeo a kako ih on kritikuje jer misli da bi ta pomoć mogla da bude i veća. Neko je njemu već tada rekao da ne talasa i da će ostati trener ali da će znamo koja stranka ući u klub. I već dva meseca otada spremaju da sve svale na Danilovića. Vujošević je najuspešniji manipulator u istoriji sporta. Uspeće i sad da okrene grobare da navijaju za SNS a da za sve krive Danilovića. Sad će i Tegeltija da krene sa propagandom kako bi sve to opravdao. Evo samo gledajte šta će se dešavati narednih meseci.

Max

pre 8 godina

Ne pamtim da je neki klub ili ti jedan čovek, ovoliko kukao i cvileo. Ovo je stvarno ispod svakog ljudskog dostojanstva. Pa gospodo I drugi su nestali upravo zbog vas i vaše bahatosti. Pokažite makar malo dostojanstva. ...

kima

pre 8 godina

"Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević.
Da, zato je pre mesec dana pretio tuzbom zbog neisplacih plata.

Shawn Kemp

pre 8 godina

Najuspešniji tandem u srpskom sportu?????? Gde ti živiš prijatelju, koliko znam Zvezda beše prvak Evrope u vaterpolu, Đoković, Spanovic, Mandić, Maksimović, za tebe nema mesta u srpskom sportu...

aca_bg

pre 8 godina

'Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha', a ako u tome ne uspem bice krivi svi osim mene samog. Voleo bih da sam cuo jednu rec samokritike sa Duletove strane. Dali ima ista u klubu za sta je odgovoran on i niko drugi?

Merci beaucoup

pre 8 godina

Daj bre pisite o stvarima koje zanimaju Srbiju i od koje moze da se sazna nesto o boljitku ove zemlje. Ostavite i Partizan i Zvezdu ,ima ova zemlja mnogo vece probleme od toga sta je rekao ovaj crnogorac

Tomislav Radosavljevic

pre 8 godina

Bahatost ide do te mere da nisu uzeli u razmatranje podnošenje zahteva za A licencu (čuvena priča da nisu dobili A licencu) jer su smatrali da su nedodirljivi i da im je EL zagarantovana, a želeli su da nastave da "posluju" po svom sistemu! Revidirali su ugovore igračima tako da se oni naplate, a sve na štetu kluba i to je prolazilo dok izvori polako nisu počeli da presušuju! Da li znate da niko ni dan danas ne zna gde su pare od Krstića koje su isplaćene nakon sezone u NBA! Niko ne zna gde su legle, ko ih je uzeo iako ih je Krstić uredno isplatio! Čak ni bankrot 2007. godine, da dobro čitate bankrot, im nije bila opomena! Tada ih je Dodik izvukao čuvenom tehničkom saradnjom sa Igokea koja je morala biti sprovedena kako bi pare "legalno" bile upotrebljene u svrhu spašavanja Partizana. Govori se o raznim sumama, ali siguran sam da nije manja od nekoliko miliona! Čak ni tada nisu videli da način na koji rade ne može opstati na duže staze. Moglo bi da se vidi sa Marfin bankom kako su se izvukli iz kredita između ostalog, zli jezici kažu da su neki tamo političari vršili pritisak na banku zbog tog duga pa se isti istopio. Ima nastavak

Tomislav Radosavljevic

pre 8 godina

Bahatost ide do te mere da nisu uzeli u razmatranje podnošenje zahteva za A licencu (čuvena priča da nisu dobili A licencu) jer su smatrali da su nedodirljivi i da im je EL zagarantovana, a želeli su da nastave da "posluju" po svom sistemu! Revidirali su ugovore igračima tako da se oni naplate, a sve na štetu kluba i to je prolazilo dok izvori polako nisu počeli da presušuju! Da li znate da niko ni dan danas ne zna gde su pare od Krstića koje su isplaćene nakon sezone u NBA! Niko ne zna gde su legle, ko ih je uzeo iako ih je Krstić uredno isplatio! Čak ni bankrot 2007. godine, da dobro čitate bankrot, im nije bila opomena! Tada ih je Dodik izvukao čuvenom tehničkom saradnjom sa Igokea koja je morala biti sprovedena kako bi pare "legalno" bile upotrebljene u svrhu spašavanja Partizana. Govori se o raznim sumama, ali siguran sam da nije manja od nekoliko miliona! Čak ni tada nisu videli da način na koji rade ne može opstati na duže staze. Moglo bi da se vidi sa Marfin bankom kako su se izvukli iz kredita između ostalog, zli jezici kažu da su neki tamo političari vršili pritisak na banku zbog tog duga pa se isti istopio. Ima nastavak

MikiP

pre 8 godina

E moj Vujosevicu, da imas i trunku ljudskosti otisao bi sa Danilovicem.
Da nije njega nikad ne bi postao najtrofejniji trener Partizana.
A to si postao ne zato sto si genijalan nego zato sto ti je predsednik kluba bio prijatelj.
Muta Nikolic je jednom izjavio da je smenjen jer se u Partizanu samo Evropa racuna a domace titule podrazumevaju.
Da je isti princip bio primenjen kad si ti u pitanju, davno bi leteo iz Partizana.
Ovako si pobede u domacoj ligi proglasio za fantasticno ostvarenje a bilo kakvu pobedu u Evropi za cudo.
Brze bolje si posle CSKA pobegao na sigurno u svoj Partizan, daleko od bilo kakve kritike.
Na konferencijama za stampu si pricao o svemu samo ne o kosarci. Hipnotisao si javnost pricom o stvaranju igraca
i tu mantru manje vise svi ponavljaju a u reprezentaciji Srbije nikad manje partizanovaca.
Nekad su Kica i Praja bili najbolji igraci velikih takmicenja, posle toga Divac, Paspalj, Danilovic, Rebraca,..
Gde su danas igraci Partizana? Gde su Perovic, Tepic, Tripkovic, koji su kod tebe imali neopravdano velik kredit a videlo se
da su prosecni igraci? Lovernj mozda? Pa, da nije otisao Gordon, ovaj ne bi ni dobio sansu. O promasenim investicijama
da i ne govorimo (Miljenovic, Djekic, Bakic, Luka Bogdanovic, Klobucar,...)
Sta reci o placanju kazni. Molis drzavu da placa tvoju bahatost? Ej, moze jednom covek da poludi, sport je to, ali na svakoj
utakmici dobiti tehnicku!!!
Covek kome su svi krivi sem njega ne moze biti dobar.

HGeolog

pre 8 godina

Kad ti pocnes o moralu... Grebes svim silama da ostanes u klubu jer otkaz za tebe znaci penzija. Mogao bi da radis u Igokei ili Asesoftu eventualno.

francuska sobarica

pre 8 godina

Da li se sećate kada je posle polufinala na iznenađenje svih Vujošević bio vrlo miran i rekao da se zahvaljuje državi i vlasti koji su mnogo uradili za klub i bez kojih ne bi preživeo a kako ih on kritikuje jer misli da bi ta pomoć mogla da bude i veća. Neko je njemu već tada rekao da ne talasa i da će ostati trener ali da će znamo koja stranka ući u klub. I već dva meseca otada spremaju da sve svale na Danilovića. Vujošević je najuspešniji manipulator u istoriji sporta. Uspeće i sad da okrene grobare da navijaju za SNS a da za sve krive Danilovića. Sad će i Tegeltija da krene sa propagandom kako bi sve to opravdao. Evo samo gledajte šta će se dešavati narednih meseci.

aca_bg

pre 8 godina

'Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha', a ako u tome ne uspem bice krivi svi osim mene samog. Voleo bih da sam cuo jednu rec samokritike sa Duletove strane. Dali ima ista u klubu za sta je odgovoran on i niko drugi?

živela demagogija

pre 8 godina

Trenera bira uprava kluba i uprava nalazi novac i plaća trenera.On sam sebe postavlja za trenera pa onda traži od uprave da nađe pare za njegov ugovor i da mu dovede jake igrače.Ako se to ne desi on ih proziva i pljuje.

kima

pre 8 godina

"Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević.
Da, zato je pre mesec dana pretio tuzbom zbog neisplacih plata.

DedaMiloje

pre 8 godina

Lelele ovaj i ne pomišlja da vas napusti...otero Danilovića, sad tek ima da bude rasulo. Naravno ako se po svom dobrom običaju nije dogovorio sa nosiocima vlasti.

Pedja

pre 8 godina

Za razliku od Vujosevica, Danilovic je ipak pokazao moral i pre svega zbog toga dao ostavku. Dok vidimo da neki imaju obraze kao djonove i mogao bi ceo svet da se rusi, ali ne bi dali ostavku.Takvi se nakace kao krpelj i samo uz medicinsku pomoc mozes da ih se oslobodis.

Shawn Kemp

pre 8 godina

Najuspešniji tandem u srpskom sportu?????? Gde ti živiš prijatelju, koliko znam Zvezda beše prvak Evrope u vaterpolu, Đoković, Spanovic, Mandić, Maksimović, za tebe nema mesta u srpskom sportu...

Max

pre 8 godina

Ne pamtim da je neki klub ili ti jedan čovek, ovoliko kukao i cvileo. Ovo je stvarno ispod svakog ljudskog dostojanstva. Pa gospodo I drugi su nestali upravo zbog vas i vaše bahatosti. Pokažite makar malo dostojanstva. ...

DedaMiloje

pre 8 godina

Tačno kako sam napisao jutros:
Danilović ostaje naša legenda ali ako ne može da obezbedi novac, neka ide sa srećom i našim silnim poštovanjem.
Dule MORA da ostane jer takvog trenera jedsnostavno nema na 1000 km.
Dule NE SME da se bavi drugim stvarima, sem timom i igračima.

Znam da je ovo odličan epilog za nas i znam da će uplakani poludeti, ali imali su dosta radosti proletos. Jednom u 17 godina je njihova mera!
(danilo, 24. avgust 2015 17:04)

Smatraš?

Zvezdas

pre 8 godina

Iskreno, voleo bih da dozivotni trener Partizana, kako su ga proglasili kada su Vladu smenili ostane u Partizanu. Sve dok se on misli sta u kojoj emisiji da kaze protiv Covica i kako da ga napadne, Zvezda ce na terenu pobedjivati. Zvezda je dobila Partizan onog trenutka kada je Duletu postalo vaznije gostovanje u nekoj emisiji od pobede na terenu. Bio bi problem da se vrati neki Vlada ili neko ko misli samo o tome kako da nas dobije.
O Duletu i dalje mislim da je veliki strucnjak, ali mu je koncentracija opala i pogresno se fokusirao...

Iskreno iz ugla jednog Zvezdasa...

Marija

pre 8 godina

Ajd lepo i ti podnesi ostavku pa da idemo dalje. Grobarka sam u dusi, bila na mnogim utakmicama, svaka cast na svemu sto si uradio, a to ne moze da se izmeri, ali prosto dodje trenutak kada je nekome vreme da ode. E sad sto su tu u igri velike pare, a znamo da mnogima nikad nije dosta, to je druga prica. Danilovic je mlad pa je otisao, Vujosevic bi mogao da se pomiri sa godinama i bolescu i da lepo ode u zasluzenu penziju. Sramota bi bila da se ponasa kao Karadzic.

Srbinmusliman

pre 8 godina

Ко би изабрао дулета пре Салета ?? Зашто гробари??? Дуле до задњег евра воли клуб.

Merci beaucoup

pre 8 godina

Daj bre pisite o stvarima koje zanimaju Srbiju i od koje moze da se sazna nesto o boljitku ove zemlje. Ostavite i Partizan i Zvezdu ,ima ova zemlja mnogo vece probleme od toga sta je rekao ovaj crnogorac

nesa

pre 8 godina

Najuspešniji tandem u srpskom sportu?????? Gde ti živiš prijatelju, koliko znam Zvezda beše prvak Evrope u vaterpolu, Đoković, Spanovic, Mandić, Maksimović, za tebe nema mesta u srpskom sportu...
(Shawn Kemp, 24. avgust 2015 16:56)
I VK Partixan je bio prvak Evrope 2011,a KK Partizan je bio 4 u Evropi 2010.

Slobodan

pre 8 godina

“Ovakav potez treba nazvati pravim imenom – izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije nimalo spontano, to je nečija računica“, navodi se na zvaničnom sajtu crno-beligh.


Sta reci ...

Nebojša

pre 8 godina

Baš je zabavno gledati gorčinu i mržnju koji zvezdaši emituju prema Vujoševiću. Da su sa upola te energije voleli Zvezdu, ne bi sada morali da navijaju za Čovićev privatni klub, kako god se on zvao.

danilo

pre 8 godina

Tačno kako sam napisao jutros:
Danilović ostaje naša legenda ali ako ne može da obezbedi novac, neka ide sa srećom i našim silnim poštovanjem.
Dule MORA da ostane jer takvog trenera jedsnostavno nema na 1000 km.
Dule NE SME da se bavi drugim stvarima, sem timom i igračima.

Znam da je ovo odličan epilog za nas i znam da će uplakani poludeti, ali imali su dosta radosti proletos. Jednom u 17 godina je njihova mera!

pik

pre 8 godina

Za razliku od Vujosevica, Danilovic je ipak pokazao moral i pre svega zbog toga dao ostavku. Dok vidimo da neki imaju obraze kao djonove i mogao bi ceo svet da se rusi, ali ne bi dali ostavku.Takvi se nakace kao krpelj i samo uz medicinsku pomoc mozes da ih se oslobodis.
(Pedja, 24. avgust 2015 17:33

a zasto da on da ostavku?

Saca

pre 8 godina

Jurio si sudije po terenu, stipao ih, svoje igrace davio, ljudima u Marfin banci si rekao da su lopovi i zelenasi i da nikada neces da im vratis pare, svadjao se javno sa Vesicem, Vucicem, Covicem, pa sta hoces vise, da ti kazemo tako treba, pokusavao je i Danilovic da ti objasni neke stvari, ali nije vredelo. Kako ces ti da vratis pare kada zbog tebe nisu ni dolazile u klub, a ono sto ste imali pdavno je potroseno. Prema tome ...

translucent

pre 8 godina

@(Shawn Kemp, 24. avgust 2015 16:56)
Aj ti tastaturu u ruke i kucaj u google slovo po slovo - T A N D E M
@francuska sobarica
ti bi mogao da ukucaš - sarkazam

Ostali panteri čine dobru bazu pratilaca novog Partizana. Treba to malo obrusiti, ali kvantiteta ima.

realni grobar

pre 8 godina

Kako te nije sramota?Ti si upropastio klub.
1.Selektirao si sve same izdajnike (Milutinov,Bertrans,Gagić,Musli-po tvojim rečima) a na račun njih oterao gomilu kvalitetnnih ljudi.
2.Direktni si krivac za 2 poraza koji su koštali evrolige.
3.U 2 godine si napravio 5 miliona duga (od toga tebi 1,2 miliona),a tvojim plaćenim navijačima milion.
4.Uzeo si 50% od svake prodaje igrača sebi
5.Spiskao si 300 000 evra na tehničke i druge kazne.
itd.

Predrag

pre 8 godina

Izjava je licemerna. Legenda naše košarke je očigledno pošten i moralan čovek a ostavka je znak da ovako dalje jednostaavno nije mogao i da je pobedio lošiji.

Nikola

pre 8 godina

Tako je, ne dajte ovoj malogradjan
stini da se nasladjuje vašim nesuglasicama... Nego sada zbiti redove i održati časno klub na nogama, bez koje kakvih kriminalca i ološa.

Zvezdaš

pre 8 godina

Ode Danilović i on je tek prvi.Sad kad počnu da se ređaju "uspesi" i procveta "ljubav" za njim idu i ostali " ljubavnici" .... K L I K !...

Hamlet

pre 8 godina

Posle veoma loše održanih časova ljubavi , časova magije i čarobnjaštva nastavničko veće je donelo jednoglasno odluku da se Duletu Vujoševiću zabrani dalji rad u nastavi na edukaciji mladih.

P.S Veće ovaj put nije dalo mišljenje za održane časove fizičkog vaspitanja na kojima je obrađivana tematska celina "davljenje igrača u stojećem stavu" te će zaključke doneti u narednom periodu.

Đorđe Užice

pre 8 godina

Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević.

Ubiće ga ovoliki moral... Ovakva "ljudska" gromada, zaslužuje da mu se da još jedna šansa da upropasti sve što je ostalo ...

boza pub

pre 8 godina

veliki sam postavalac dv. ali ovo nije normalno. zar je cilj da ostane po svaku cenu. uopste ne razumem taj motiv. nece ovo promeniti moje misljenje o dv, jedan od najzasluznijih za dominaciju. potrebna je sveza krv. nadam se miloje. i lepo rece danilovic ovo je sport. a ne rat. a pocev od duleta i cokija, pa i ovog foruma ispada vise od igre. apsolutno pogresno.

mare

pre 8 godina

Stigao pley jos pecaros i u maju ima da nas pregaze,buahaaaaxaxaxaxa
(djordje čvarkov, 25. avgust 2015 00:09)

"Pley"? Pa bre ako si nepismen, nemoj ni da ostavljas komentare, samo ih citaj i uzivaj...

*

pre 8 godina

Meni nije jasno gde je sad onaj cuveni SISTEM koji je partizan patentirao, da nije istekao rok trajanja. (part, 25. avgust 2015 10:41)

Em sto su ga patentirali em su uspeli da omadjijaju carobnjastvom sve svoje sledbenike da su institucija iako u Evropi sluze kao kanta za napucavanje i popravljanje kos razlike.

samo prezir prema džiberu, ništa protiv komšiluka

pre 8 godina

Čović je shvatio još pre dve godine da nema potrebe da polemiše sa "stručnjakom" za sve i nadmudrio plaćene novinare koji su ih spinovanjem svrstavali u isti koš kao trovače srpske košarke.
Usmerio je svu pažnju na Zvezdu i izašao iz tog Vujoševićevskog brloga
u kojem je ovaj ostao sam.
Na kraju je DV počeo da u to blato uvlači i svoju neposrednu okolinu, ljude iz svog kluba, prvo igrače nazivajući ih izdajnicima, a evo sada i funkcionere.

Ako bismo na sport gledali kao DV, koji nesportskim sredstvima teži da uništava svoju konkurenciju,
mogli bi da konstatujemo da nema ništa bolje za Zvezdu nego da Dule ostane i u sportskom i u finansijskom smislu na čelu Partizana. Bar još godinu-dve.

Ipak, propast komšijskog kluba nije dobra ni za košarku uopšte, a ni za Zvezdu, kojoj je potrebna konkurencija da bi bivala sve bolja.

SASA

pre 8 godina

Jedini nacin da DULU ode iz kluba je da ga 1500 grobara sa onog mitinga podrske, pojuri letvama... To je jedini nacin jer sve druge je DULU vec proglasio izdjanicima, placenicima, pasjim sinovima, fasistima, i ko zna sta jos... Djokovic ne valja jer navija za Zvezdu,sponzori su krivi sto ne sponzorisu ekipu ciji trener im javno preko medija izjavi da ne kupuje njihove proizvode(??), sta vise, da ih spale!!, uveliko je vec i pola KKP prozvao, ili kako DULU kaze "kovertirao sam njihova imena", a svo igraci su izdajnici, ako su jednom u 3 godine zattrazili platu...
AKo on ostane na klupi KKP, Pa to ce biti najvece ludilo ikad, i samoubistvo Partizana...
Vec je dovoljno unistio, svaka nova sezona sa njim na celu bio bi mazohizam...
I ovako od KKP nije P ostalo, ni jedan igrac nema validan ugovor, tuzbe, porez, zastitatari, ni struja nije placena, nista...
KKP do godine igra za ostanak u ligi, ako u opste skupi novac za ligu, jer KKP je toliko duboko, da jedino sto ostaje je da poslusaju sta im valja ciniti...
Eto Dule, trazi da te podrzi DJuric, idi braniti stadion dinamitom, naruci pesmu, sta je sad, sad mozes i volonterski da treniras zar ne???
SRamota..

*

pre 8 godina

Otišao bi Dulo ali ga niko neće.Može jedino kod Tegija u emisiju da glumi stručnjaka. (če, 25. avgust 2015 11:01)

Pokidao si sa komentarom, jos samo da si naglasio iz koje strucne oblasti, posto je u Moskvi dokazao da se u basket ne razume, bez gepeka, svlacionica, placenih sudija...

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Na bi bilo moralno da ti ostaneš, pa ti ostaješ, ko Tole.. Isti karakter. Đon obraz. 
Al realno to je za nas bolje..
(Mirko, 24. avgust 2015 22:08)

A ko ste to vi?

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

MORALNO ?!?!?!
Moralno je da odes sa onim ko te je doveo ... al sta ti znas o tome .... ostani i unisti klub do kraja !!!!!!!!
(NN, 24. avgust 2015 20:22)

Misliš na ono kad je Dule davnih dana doveo Danilovića iz kk Bosna?
C, c, c, kakvi sve likovi dozvoljavaju sebi da komentarišu nosioca nagrade "Aleksandar Gomeljski"...

Alexa

pre 8 godina

A da lepo I ti odes jer je skroz jasno zasto je orisao Danilovic. Bez igraca nema prave ekipe a jasno je da sledi rasulo. Mozes ti svakog pojedinacno da zoves izdajnikom ali nema Partizan koristi od toga. Ili ako si rekao ko je kriv hajde onda jos snaznije pricaj o tom I takvom coveku da mu saljemo poruku nakon svake utakmice a ne da sada ucutis I pravis dil sa tim sto si ga prozivao.

realni grobar

pre 8 godina

(Abolirani predsednik, 25. avgust 2015 13:21)

To je isto kao kad kad Vujošević priča o moralu.
Jedan od njegovih najredovnijih botova (uz onog xxx) kaže drugom da je bot !?
A za to vreme mu sendvičić zapada u grlo.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Kako te nije sramota?Ti si upropastio klub. 
1.Selektirao si sve same izdajnike (Milutinov,Bertrans,Gagić,Musli-po tvojim rečima) a na račun njih oterao gomilu kvalitetnnih ljudi. 
2.Direktni si krivac za 2 poraza koji su koštali evrolige. 
3.U 2 godine si napravio 5 milionaj duga (od toga tebi 1,2 miliona),a tvojim plaćenim navijačima milion. 
4.Uzeo si 50% od svake prodaje igrača sebi 
5.Spiskao si 300 000 evra na tehničke i druge kazne. 
itd.
(realni grobar, 25. avgust 2015 09:30)

Hahahahh, stvarno moram da se smejem. Dakle, ova botčina objašnjava kako se sendvič zarađuje.

nenad jezdic

pre 8 godina

Samo napred frustrirani FMP-eovci ionako ne bi imali o cemu drugom da pricate da nije Partizana... Ali pare dolaze i odlaze a frustracija i sujeta ostaje uvek...

Nemanja bravar

pre 8 godina

Dule, hvala ti za 15 godina u kojima sam sa zadovoljstvom gledao svoj klub kako igra, pobedjuje i stvara kvalitetne ljude i igrace, koji su ostavili trag i u Partizanu, i u evropskoj, i u svetskoj kosarci. Tvoje zasluge sto se tice sportskih rezultata su ogromne, ali takodje si i odgovoran za kompleks koji si stvorio kod rivalskog kluba. Kompleks, vlast, zavist i Gebelsovska propaganda su se udruzila u borbi protiv tebe. Ali za najboljima se i najveca buka dize. Pozdrav i izdrzi ovu hajku na tvoj lik i delo. Svetlim slovima si zabelezen u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba i to ti ne mogu izbrisati.

Shawn Kemp

pre 8 godina

Najuspešniji tandem u srpskom sportu?????? Gde ti živiš prijatelju, koliko znam Zvezda beše prvak Evrope u vaterpolu, Đoković, Spanovic, Mandić, Maksimović, za tebe nema mesta u srpskom sportu...

danilo

pre 8 godina

Tačno kako sam napisao jutros:
Danilović ostaje naša legenda ali ako ne može da obezbedi novac, neka ide sa srećom i našim silnim poštovanjem.
Dule MORA da ostane jer takvog trenera jedsnostavno nema na 1000 km.
Dule NE SME da se bavi drugim stvarima, sem timom i igračima.

Znam da je ovo odličan epilog za nas i znam da će uplakani poludeti, ali imali su dosta radosti proletos. Jednom u 17 godina je njihova mera!

Nebojša

pre 8 godina

Baš je zabavno gledati gorčinu i mržnju koji zvezdaši emituju prema Vujoševiću. Da su sa upola te energije voleli Zvezdu, ne bi sada morali da navijaju za Čovićev privatni klub, kako god se on zvao.

Tomislav Radosavljevic

pre 8 godina

Bahatost ide do te mere da nisu uzeli u razmatranje podnošenje zahteva za A licencu (čuvena priča da nisu dobili A licencu) jer su smatrali da su nedodirljivi i da im je EL zagarantovana, a želeli su da nastave da "posluju" po svom sistemu! Revidirali su ugovore igračima tako da se oni naplate, a sve na štetu kluba i to je prolazilo dok izvori polako nisu počeli da presušuju! Da li znate da niko ni dan danas ne zna gde su pare od Krstića koje su isplaćene nakon sezone u NBA! Niko ne zna gde su legle, ko ih je uzeo iako ih je Krstić uredno isplatio! Čak ni bankrot 2007. godine, da dobro čitate bankrot, im nije bila opomena! Tada ih je Dodik izvukao čuvenom tehničkom saradnjom sa Igokea koja je morala biti sprovedena kako bi pare "legalno" bile upotrebljene u svrhu spašavanja Partizana. Govori se o raznim sumama, ali siguran sam da nije manja od nekoliko miliona! Čak ni tada nisu videli da način na koji rade ne može opstati na duže staze. Moglo bi da se vidi sa Marfin bankom kako su se izvukli iz kredita između ostalog, zli jezici kažu da su neki tamo političari vršili pritisak na banku zbog tog duga pa se isti istopio. Ima nastavak

Nikola

pre 8 godina

Tako je, ne dajte ovoj malogradjan
stini da se nasladjuje vašim nesuglasicama... Nego sada zbiti redove i održati časno klub na nogama, bez koje kakvih kriminalca i ološa.

nesa

pre 8 godina

Najuspešniji tandem u srpskom sportu?????? Gde ti živiš prijatelju, koliko znam Zvezda beše prvak Evrope u vaterpolu, Đoković, Spanovic, Mandić, Maksimović, za tebe nema mesta u srpskom sportu...
(Shawn Kemp, 24. avgust 2015 16:56)
I VK Partixan je bio prvak Evrope 2011,a KK Partizan je bio 4 u Evropi 2010.

translucent

pre 8 godina

@(Shawn Kemp, 24. avgust 2015 16:56)
Aj ti tastaturu u ruke i kucaj u google slovo po slovo - T A N D E M
@francuska sobarica
ti bi mogao da ukucaš - sarkazam

Ostali panteri čine dobru bazu pratilaca novog Partizana. Treba to malo obrusiti, ali kvantiteta ima.

HGeolog

pre 8 godina

Kad ti pocnes o moralu... Grebes svim silama da ostanes u klubu jer otkaz za tebe znaci penzija. Mogao bi da radis u Igokei ili Asesoftu eventualno.

francuska sobarica

pre 8 godina

Da li se sećate kada je posle polufinala na iznenađenje svih Vujošević bio vrlo miran i rekao da se zahvaljuje državi i vlasti koji su mnogo uradili za klub i bez kojih ne bi preživeo a kako ih on kritikuje jer misli da bi ta pomoć mogla da bude i veća. Neko je njemu već tada rekao da ne talasa i da će ostati trener ali da će znamo koja stranka ući u klub. I već dva meseca otada spremaju da sve svale na Danilovića. Vujošević je najuspešniji manipulator u istoriji sporta. Uspeće i sad da okrene grobare da navijaju za SNS a da za sve krive Danilovića. Sad će i Tegeltija da krene sa propagandom kako bi sve to opravdao. Evo samo gledajte šta će se dešavati narednih meseci.

DedaMiloje

pre 8 godina

Tačno kako sam napisao jutros:
Danilović ostaje naša legenda ali ako ne može da obezbedi novac, neka ide sa srećom i našim silnim poštovanjem.
Dule MORA da ostane jer takvog trenera jedsnostavno nema na 1000 km.
Dule NE SME da se bavi drugim stvarima, sem timom i igračima.

Znam da je ovo odličan epilog za nas i znam da će uplakani poludeti, ali imali su dosta radosti proletos. Jednom u 17 godina je njihova mera!
(danilo, 24. avgust 2015 17:04)

Smatraš?

pik

pre 8 godina

Za razliku od Vujosevica, Danilovic je ipak pokazao moral i pre svega zbog toga dao ostavku. Dok vidimo da neki imaju obraze kao djonove i mogao bi ceo svet da se rusi, ali ne bi dali ostavku.Takvi se nakace kao krpelj i samo uz medicinsku pomoc mozes da ih se oslobodis.
(Pedja, 24. avgust 2015 17:33

a zasto da on da ostavku?

Srbinmusliman

pre 8 godina

Ко би изабрао дулета пре Салета ?? Зашто гробари??? Дуле до задњег евра воли клуб.

Merci beaucoup

pre 8 godina

Daj bre pisite o stvarima koje zanimaju Srbiju i od koje moze da se sazna nesto o boljitku ove zemlje. Ostavite i Partizan i Zvezdu ,ima ova zemlja mnogo vece probleme od toga sta je rekao ovaj crnogorac

MikiP

pre 8 godina

E moj Vujosevicu, da imas i trunku ljudskosti otisao bi sa Danilovicem.
Da nije njega nikad ne bi postao najtrofejniji trener Partizana.
A to si postao ne zato sto si genijalan nego zato sto ti je predsednik kluba bio prijatelj.
Muta Nikolic je jednom izjavio da je smenjen jer se u Partizanu samo Evropa racuna a domace titule podrazumevaju.
Da je isti princip bio primenjen kad si ti u pitanju, davno bi leteo iz Partizana.
Ovako si pobede u domacoj ligi proglasio za fantasticno ostvarenje a bilo kakvu pobedu u Evropi za cudo.
Brze bolje si posle CSKA pobegao na sigurno u svoj Partizan, daleko od bilo kakve kritike.
Na konferencijama za stampu si pricao o svemu samo ne o kosarci. Hipnotisao si javnost pricom o stvaranju igraca
i tu mantru manje vise svi ponavljaju a u reprezentaciji Srbije nikad manje partizanovaca.
Nekad su Kica i Praja bili najbolji igraci velikih takmicenja, posle toga Divac, Paspalj, Danilovic, Rebraca,..
Gde su danas igraci Partizana? Gde su Perovic, Tepic, Tripkovic, koji su kod tebe imali neopravdano velik kredit a videlo se
da su prosecni igraci? Lovernj mozda? Pa, da nije otisao Gordon, ovaj ne bi ni dobio sansu. O promasenim investicijama
da i ne govorimo (Miljenovic, Djekic, Bakic, Luka Bogdanovic, Klobucar,...)
Sta reci o placanju kazni. Molis drzavu da placa tvoju bahatost? Ej, moze jednom covek da poludi, sport je to, ali na svakoj
utakmici dobiti tehnicku!!!
Covek kome su svi krivi sem njega ne moze biti dobar.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

MORALNO ?!?!?!
Moralno je da odes sa onim ko te je doveo ... al sta ti znas o tome .... ostani i unisti klub do kraja !!!!!!!!
(NN, 24. avgust 2015 20:22)

Misliš na ono kad je Dule davnih dana doveo Danilovića iz kk Bosna?
C, c, c, kakvi sve likovi dozvoljavaju sebi da komentarišu nosioca nagrade "Aleksandar Gomeljski"...

kima

pre 8 godina

"Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević.
Da, zato je pre mesec dana pretio tuzbom zbog neisplacih plata.

Marija

pre 8 godina

Ajd lepo i ti podnesi ostavku pa da idemo dalje. Grobarka sam u dusi, bila na mnogim utakmicama, svaka cast na svemu sto si uradio, a to ne moze da se izmeri, ali prosto dodje trenutak kada je nekome vreme da ode. E sad sto su tu u igri velike pare, a znamo da mnogima nikad nije dosta, to je druga prica. Danilovic je mlad pa je otisao, Vujosevic bi mogao da se pomiri sa godinama i bolescu i da lepo ode u zasluzenu penziju. Sramota bi bila da se ponasa kao Karadzic.

aca_bg

pre 8 godina

'Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha', a ako u tome ne uspem bice krivi svi osim mene samog. Voleo bih da sam cuo jednu rec samokritike sa Duletove strane. Dali ima ista u klubu za sta je odgovoran on i niko drugi?

DedaMiloje

pre 8 godina

Lelele ovaj i ne pomišlja da vas napusti...otero Danilovića, sad tek ima da bude rasulo. Naravno ako se po svom dobrom običaju nije dogovorio sa nosiocima vlasti.

Pedja

pre 8 godina

Za razliku od Vujosevica, Danilovic je ipak pokazao moral i pre svega zbog toga dao ostavku. Dok vidimo da neki imaju obraze kao djonove i mogao bi ceo svet da se rusi, ali ne bi dali ostavku.Takvi se nakace kao krpelj i samo uz medicinsku pomoc mozes da ih se oslobodis.

Zvezdas

pre 8 godina

Iskreno, voleo bih da dozivotni trener Partizana, kako su ga proglasili kada su Vladu smenili ostane u Partizanu. Sve dok se on misli sta u kojoj emisiji da kaze protiv Covica i kako da ga napadne, Zvezda ce na terenu pobedjivati. Zvezda je dobila Partizan onog trenutka kada je Duletu postalo vaznije gostovanje u nekoj emisiji od pobede na terenu. Bio bi problem da se vrati neki Vlada ili neko ko misli samo o tome kako da nas dobije.
O Duletu i dalje mislim da je veliki strucnjak, ali mu je koncentracija opala i pogresno se fokusirao...

Iskreno iz ugla jednog Zvezdasa...

živela demagogija

pre 8 godina

Trenera bira uprava kluba i uprava nalazi novac i plaća trenera.On sam sebe postavlja za trenera pa onda traži od uprave da nađe pare za njegov ugovor i da mu dovede jake igrače.Ako se to ne desi on ih proziva i pljuje.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Na bi bilo moralno da ti ostaneš, pa ti ostaješ, ko Tole.. Isti karakter. Đon obraz. 
Al realno to je za nas bolje..
(Mirko, 24. avgust 2015 22:08)

A ko ste to vi?

nenad jezdic

pre 8 godina

Samo napred frustrirani FMP-eovci ionako ne bi imali o cemu drugom da pricate da nije Partizana... Ali pare dolaze i odlaze a frustracija i sujeta ostaje uvek...

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Kako te nije sramota?Ti si upropastio klub. 
1.Selektirao si sve same izdajnike (Milutinov,Bertrans,Gagić,Musli-po tvojim rečima) a na račun njih oterao gomilu kvalitetnnih ljudi. 
2.Direktni si krivac za 2 poraza koji su koštali evrolige. 
3.U 2 godine si napravio 5 milionaj duga (od toga tebi 1,2 miliona),a tvojim plaćenim navijačima milion. 
4.Uzeo si 50% od svake prodaje igrača sebi 
5.Spiskao si 300 000 evra na tehničke i druge kazne. 
itd.
(realni grobar, 25. avgust 2015 09:30)

Hahahahh, stvarno moram da se smejem. Dakle, ova botčina objašnjava kako se sendvič zarađuje.

Nemanja bravar

pre 8 godina

Dule, hvala ti za 15 godina u kojima sam sa zadovoljstvom gledao svoj klub kako igra, pobedjuje i stvara kvalitetne ljude i igrace, koji su ostavili trag i u Partizanu, i u evropskoj, i u svetskoj kosarci. Tvoje zasluge sto se tice sportskih rezultata su ogromne, ali takodje si i odgovoran za kompleks koji si stvorio kod rivalskog kluba. Kompleks, vlast, zavist i Gebelsovska propaganda su se udruzila u borbi protiv tebe. Ali za najboljima se i najveca buka dize. Pozdrav i izdrzi ovu hajku na tvoj lik i delo. Svetlim slovima si zabelezen u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba i to ti ne mogu izbrisati.

mare

pre 8 godina

Stigao pley jos pecaros i u maju ima da nas pregaze,buahaaaaxaxaxaxa
(djordje čvarkov, 25. avgust 2015 00:09)

"Pley"? Pa bre ako si nepismen, nemoj ni da ostavljas komentare, samo ih citaj i uzivaj...

Max

pre 8 godina

Ne pamtim da je neki klub ili ti jedan čovek, ovoliko kukao i cvileo. Ovo je stvarno ispod svakog ljudskog dostojanstva. Pa gospodo I drugi su nestali upravo zbog vas i vaše bahatosti. Pokažite makar malo dostojanstva. ...

Slobodan

pre 8 godina

“Ovakav potez treba nazvati pravim imenom – izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije nimalo spontano, to je nečija računica“, navodi se na zvaničnom sajtu crno-beligh.


Sta reci ...

realni grobar

pre 8 godina

Kako te nije sramota?Ti si upropastio klub.
1.Selektirao si sve same izdajnike (Milutinov,Bertrans,Gagić,Musli-po tvojim rečima) a na račun njih oterao gomilu kvalitetnnih ljudi.
2.Direktni si krivac za 2 poraza koji su koštali evrolige.
3.U 2 godine si napravio 5 miliona duga (od toga tebi 1,2 miliona),a tvojim plaćenim navijačima milion.
4.Uzeo si 50% od svake prodaje igrača sebi
5.Spiskao si 300 000 evra na tehničke i druge kazne.
itd.

Predrag

pre 8 godina

Izjava je licemerna. Legenda naše košarke je očigledno pošten i moralan čovek a ostavka je znak da ovako dalje jednostaavno nije mogao i da je pobedio lošiji.

boza pub

pre 8 godina

veliki sam postavalac dv. ali ovo nije normalno. zar je cilj da ostane po svaku cenu. uopste ne razumem taj motiv. nece ovo promeniti moje misljenje o dv, jedan od najzasluznijih za dominaciju. potrebna je sveza krv. nadam se miloje. i lepo rece danilovic ovo je sport. a ne rat. a pocev od duleta i cokija, pa i ovog foruma ispada vise od igre. apsolutno pogresno.

Hamlet

pre 8 godina

Posle veoma loše održanih časova ljubavi , časova magije i čarobnjaštva nastavničko veće je donelo jednoglasno odluku da se Duletu Vujoševiću zabrani dalji rad u nastavi na edukaciji mladih.

P.S Veće ovaj put nije dalo mišljenje za održane časove fizičkog vaspitanja na kojima je obrađivana tematska celina "davljenje igrača u stojećem stavu" te će zaključke doneti u narednom periodu.

Đorđe Užice

pre 8 godina

Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha", rekao je Vujošević.

Ubiće ga ovoliki moral... Ovakva "ljudska" gromada, zaslužuje da mu se da još jedna šansa da upropasti sve što je ostalo ...

Zvezdaš

pre 8 godina

Ode Danilović i on je tek prvi.Sad kad počnu da se ređaju "uspesi" i procveta "ljubav" za njim idu i ostali " ljubavnici" .... K L I K !...

Saca

pre 8 godina

Jurio si sudije po terenu, stipao ih, svoje igrace davio, ljudima u Marfin banci si rekao da su lopovi i zelenasi i da nikada neces da im vratis pare, svadjao se javno sa Vesicem, Vucicem, Covicem, pa sta hoces vise, da ti kazemo tako treba, pokusavao je i Danilovic da ti objasni neke stvari, ali nije vredelo. Kako ces ti da vratis pare kada zbog tebe nisu ni dolazile u klub, a ono sto ste imali pdavno je potroseno. Prema tome ...

*

pre 8 godina

Otišao bi Dulo ali ga niko neće.Može jedino kod Tegija u emisiju da glumi stručnjaka. (če, 25. avgust 2015 11:01)

Pokidao si sa komentarom, jos samo da si naglasio iz koje strucne oblasti, posto je u Moskvi dokazao da se u basket ne razume, bez gepeka, svlacionica, placenih sudija...

samo prezir prema džiberu, ništa protiv komšiluka

pre 8 godina

Čović je shvatio još pre dve godine da nema potrebe da polemiše sa "stručnjakom" za sve i nadmudrio plaćene novinare koji su ih spinovanjem svrstavali u isti koš kao trovače srpske košarke.
Usmerio je svu pažnju na Zvezdu i izašao iz tog Vujoševićevskog brloga
u kojem je ovaj ostao sam.
Na kraju je DV počeo da u to blato uvlači i svoju neposrednu okolinu, ljude iz svog kluba, prvo igrače nazivajući ih izdajnicima, a evo sada i funkcionere.

Ako bismo na sport gledali kao DV, koji nesportskim sredstvima teži da uništava svoju konkurenciju,
mogli bi da konstatujemo da nema ništa bolje za Zvezdu nego da Dule ostane i u sportskom i u finansijskom smislu na čelu Partizana. Bar još godinu-dve.

Ipak, propast komšijskog kluba nije dobra ni za košarku uopšte, a ni za Zvezdu, kojoj je potrebna konkurencija da bi bivala sve bolja.

SASA

pre 8 godina

Jedini nacin da DULU ode iz kluba je da ga 1500 grobara sa onog mitinga podrske, pojuri letvama... To je jedini nacin jer sve druge je DULU vec proglasio izdjanicima, placenicima, pasjim sinovima, fasistima, i ko zna sta jos... Djokovic ne valja jer navija za Zvezdu,sponzori su krivi sto ne sponzorisu ekipu ciji trener im javno preko medija izjavi da ne kupuje njihove proizvode(??), sta vise, da ih spale!!, uveliko je vec i pola KKP prozvao, ili kako DULU kaze "kovertirao sam njihova imena", a svo igraci su izdajnici, ako su jednom u 3 godine zattrazili platu...
AKo on ostane na klupi KKP, Pa to ce biti najvece ludilo ikad, i samoubistvo Partizana...
Vec je dovoljno unistio, svaka nova sezona sa njim na celu bio bi mazohizam...
I ovako od KKP nije P ostalo, ni jedan igrac nema validan ugovor, tuzbe, porez, zastitatari, ni struja nije placena, nista...
KKP do godine igra za ostanak u ligi, ako u opste skupi novac za ligu, jer KKP je toliko duboko, da jedino sto ostaje je da poslusaju sta im valja ciniti...
Eto Dule, trazi da te podrzi DJuric, idi braniti stadion dinamitom, naruci pesmu, sta je sad, sad mozes i volonterski da treniras zar ne???
SRamota..

*

pre 8 godina

Meni nije jasno gde je sad onaj cuveni SISTEM koji je partizan patentirao, da nije istekao rok trajanja. (part, 25. avgust 2015 10:41)

Em sto su ga patentirali em su uspeli da omadjijaju carobnjastvom sve svoje sledbenike da su institucija iako u Evropi sluze kao kanta za napucavanje i popravljanje kos razlike.

realni grobar

pre 8 godina

(Abolirani predsednik, 25. avgust 2015 13:21)

To je isto kao kad kad Vujošević priča o moralu.
Jedan od njegovih najredovnijih botova (uz onog xxx) kaže drugom da je bot !?
A za to vreme mu sendvičić zapada u grlo.

Alexa

pre 8 godina

A da lepo I ti odes jer je skroz jasno zasto je orisao Danilovic. Bez igraca nema prave ekipe a jasno je da sledi rasulo. Mozes ti svakog pojedinacno da zoves izdajnikom ali nema Partizan koristi od toga. Ili ako si rekao ko je kriv hajde onda jos snaznije pricaj o tom I takvom coveku da mu saljemo poruku nakon svake utakmice a ne da sada ucutis I pravis dil sa tim sto si ga prozivao.