Sreda, 19.08.2015.

19:33

Ko je sve na probi u Partizanu?

Košarkaši Partizana počeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu, a Dušku Vujoševiću pokušaće da se nametne čak sedmorica igrača koji su na probi.

Izvor: AK

Ko je sve na probi u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

srbEUin

pre 8 godina

Na samim vratima ulaska je Slovenac Lokot Elzet, čija je rezervna opcija Somborac Bane Sekulić, a možda i oba, u zavisnosti od cene.

zemi99

pre 8 godina

Dule neće biti među živima dugo, dugo, a navijači kk ILR će se i tad plašiti na pomen njegovog imena. I ostavljaće milion zluradih komentara, da budu sigurni da je dovoljno "duboko" i da im više ne može ništa! HVALA DULE, DO NEBA!!! AJMO CRNO-BELI!!!!!

Stefan

pre 8 godina

Molim naseg predsednika Milosa Ninkovica da prestane da forumasi. A
ko mu nije jasno zasto neka mu Covic objasni....na sta to lici...bruka za klub.
Partizanu zelim zaista brz oporavak pa da se ceramo ponovo.

goran

pre 8 godina

Malo vise medjusobnog postovanja i sportske etike,vecina ovih komentara nema veze sa mozgom a ni sa sportom.Po trofejima su fk Crvena zvezda i kk Partizan najtrofejniji klubovi.Zato malo postovanja ukazite prema kk Partizan jer delujete mnogo smesno i zatrovano,ostrasceno a sta je Zvezda bez Partizana i obrnuto,zapitajte se malo ako uopste mozete da razmisljate.

Koja

pre 8 godina

Sve najbolje Partizanu i da ne dozivi naau sudbinu od onda...

A mi u Zvezdi cemamo dvojicu primadona americkih da se smisle....to dosta govori o njihovom karakteru ma kakvi god da su igraci...a i o nasoj upravi koja je mnogo poletela...

Probijamo rokove ostace nam otpaci, a para imamo...nesto tu nije dobro...

Kako je lepo kad pravda pobedi

pre 8 godina

Tako je to kad neko nema školu i ne pravi sam igrače nego zavisi samo od državnih miliona. Bilo je lako dok su otimani Vujanić, Tomašević, Stanojević, L. Bogdanović, Peković i ostali najbolji igrači Srbije, a čim neko rekao da mora da se plaća i porez koji nije plaćan 10 godina sve je srušilo kao kula od karata. Ne zaboravite da partizan i sada prima od državnih firmi više nego Zvezda! A pogledajte samo razliku u klubovima. I dok Zvezda mora da ima i drugi tim koliko mladih igrača stvara ovi moraju da zovu na probu da bi uopšte skrpili tim.

P.S. Imam jedno pitanje za grobare - pošto godinama pričaju da se kod njih igra iz ljubavi bez para koji je onda sada problem? Gde su onda skupi amerikanci koji su naglo odlučili da ne vole pare, gde su reprezentativci Srbije, gde su najbolji igrači drugih klubova? Zašto vam igrači raskidaju ugovore i beže? Dokle ćete lagati sebe?

Najrealnije

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu, ne dajte se pasjim sinovima!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (k, 19. avgust 2015 21:47) # Link komentara
Ne mozete se dati,kad ste upravo vi sami pasji sinovi.

RotoKos

pre 8 godina

Sve je ovo nula da se mi ne lazemo, bolje jedan mali Zagorac nego 8 ovih drugoligasa, ne zelim nikoga da uvredim ali ajde malo da se uozbiljimo nije ovo Crnokosa ili Metalac da dovodimo neke š igrace, ocekujem da l sa novom upravom ili ne 5 ozbiljnijih starijih igraca i 7 za buducnost kluba pa da izborimo taj plejof Abe ako Bog da

Povidon

pre 8 godina

Mislio sam da ce te se ugasiti pre pocetka ove sezone ali ovako ce biti jos bolje. Prvo mi da vas ugazimo, da se izivljavamo i da vas ponizimo sa 50-60 razlike pa se onda ugasite zauvek.

kralj

pre 8 godina

Mislio sam da ce te se ugasiti pre pocetka ove sezone ali ovako ce biti jos bolje. Prvo mi da vas ugazimo, da se izivljavamo i da vas ponizimo sa 50-60 razlike pa se onda ugasite zauvek.
(Povidon, 19. avgust 2015 23:09)

Jel kao sto smo i mi radili to vama u prethodnih 2U godina?

sudija

pre 8 godina

Dejan Petrov HIGHTLIGHTS ima na YOUTUBE sad sam nasao, pogledajte ako ste zaitneresovani po meni nije los uopste, fali mu jakih utakmica da stasa u odlicnog igraca. Moje misljenje. Pozdrav

ehehej

pre 8 godina

Jedino sto je pozitivno to sto ce priliku da dobije Aranitovic i da pokaze svoj talenat. Ovih sedmorica cini mi se nisu ni za nasu drugu ligu.

pa ja sam

pre 8 godina

ljudi, razumite Batka i njemu slicne likove. 17 godina cekaju i skupljaju fore koje ce da prosipaju kada konacno stigne toliko zeljno iscekivana "sledeca sezona". Zamislite samo sta se u njima nakupilo za to vreme, treba to sad sve izbaciti. Neka uzivaju momci u svom trenutku. A posle toga ce za prikupljanje novih fora imati i vise vremena nego ovih prethodnih 17 godina.

Dejan

pre 8 godina

Sa Partizanom je zavrseno,ovo sad vise lici na neki deciji kamp,tim na nivou skolskog takmicenja koje se organizuje kada je sportski dan.Vesti o ovom klubu odsad bi trebalo da idu u rubrici posvecenoj djacima i skoli.

MJ11

pre 8 godina

Znam za jedanog momka 95 godište iz NS koji se zove Dejan Petrov, igrao je za Sport Key (klub porodice Lukovski) u drugoj srpskoj ligi (četvrti rang takmičenja ispod toga je samo "beton liga").Visok je oko 2 metra i igra 3/4 čini mi se da je on u pitanju.

xxx

pre 8 godina

Kakva zverska ekipa slučajnih prolaznika ! Pa vi ćete da kidate sledeće sezone !
Aba več osvojena...KLS upisana...iduće godine napad na istočnu konferenciju NBA ! DOMINACIJA U NAJAVI !
(Batko, 19. avgust 2015 20:01) Plakaćeš na kraju,botino...

Metropola

pre 8 godina

E malo mi je muka od ovih komentara tipa, nismo profitirali od tolikih trofeja!!!!!
A Zvezda je kao cudo napravila u marketingu. Dal svi vi zajedno koji ovako komentarisete, ista znate o nasim klubovima u proteklih aj da kazemo 30 godina?
Zvezda je u nasoj kosarci imala svoje svetle trenutke itekako, ali zagrebite proslost i videcete da su se desavali identicno kao ovaj sad trenutak! Kampanjski i ogranicenog trajanja. Sto se tice trofeja, od njih se ne profitira na zalost! Pa kako je i veliki Panatinaikos dospeo u finansijske probleme, valjda shvatate da nije stvar u tome. Pogotovo sto je sve ove godine Zvezda dobijala samo neznatno manje para od drzave u odnosu na Partizan.

petarczv

pre 8 godina

Ma da vi ste duzni samo nekih 100.000 ne vise zato se gasite...o boze koji su ovo slepci pa kako znas koliko ste duzni kad to niko ziv na ovom svetu nezna a kad se bude uskoro saznalo pasces u nesvest...

?

pre 8 godina

Ko god da dodje, ja verujem Duletu da ce uraditi najvise od sastava koji bude imao, a verujem i da ce skockati tim za plej-of...Jer, to je Dule, najtrofejniji trener u nasoj istoriji i covek koji je ugasio najveceg rivala.

komsija

pre 8 godina

davitelj @ vi ste dovodili te vedete zato sto ste se zaduzili 15 miliona dovodjenjem raznih belikih imena tipa Gurovic u nadi da ce da skinete Partizan i tek onda kada ste doveli klub do gasenja dovodili ste tako ocajne igrace . Ne mozes to da uporedjujes sa Partizanom koji se nije i 10 deo zaduzi toliko .

Cinjenice

pre 8 godina

Braco Grobari potencijalna pojacanja Partizana su Rasic,Mekejleb,Dasic,Vitkovac,Maric,Perovic,Savanovic,Todorovic,V.Dragicevic,svi su slobodni igraci i vecina ih je samoincijativno izrazila zelju da igra za nas!

lol

pre 8 godina

Podseca Zvezdu od pre par godina kad je Darko Balaban bio ogromno pojacanje na centru zato sto pre toga nikakvog centra nismo ni imali. Da je Dusko znao za cinjenicu da se sudbina uvek obrce verovatno bi se tada drugacije ponasao. Ovako je iskljucivo njegova bahatost i sirovost upropastila klub, mozda i za sva vremena.

princ rima

pre 8 godina

kao navijacu zvezde iskreno mi je zao sto ce partizan sledece sezone biti slab.nema nista lepse od jakog i neizvesnog derbija,a ove godine to nece biti slucaj.volim da moja zvezda bude jaca i bolja od partizana ali nije mi uopste drago da partizan bude na nivou levskog od prosle godine

Pirova pobeda

pre 8 godina

Šta reći na sva ova dešavanja poslednjih godina. Ne može se tu ništa uraditi, sila je to. Treba forsirati klince makar i u trećoj ligi. A ova i ovakva Zvezda i ovi i ovakvi njeni navijači koji proslavljaju pobedu uništavanja našeg najproduktivnijeg kluba, kluba na bazi čijih uspeha i rada i imamo reprezentaciju kakvu imamo, e ta njihova pobeda za koju godinu biće - pirova pobeda. Pri tome ne mislim da će Partizan nešto da se uzdigne a ona propadne.

davitelj

pre 8 godina

Kada je Zvezda dovodila Vitkovca, Vuka Radivojevica, Vujadina Subotica i ostale anonimuse smejali ste se i potcenjivali Zvezdu. Kako se okrece kolo...

bogomoljka

pre 8 godina

i jel gledao neko treninge? kako su se pokazali momci? moze se naci zanimljivog materijala tu,nikako sampionskog, ali za sezonu dve moze da izadje neki igrac..

oklagija

pre 8 godina

Zaista zalosno u kakvoj situaciji se nasao Partizan ali dobrim delom su i sami krivi. Toliko titula i sjajnih rezultata u evroligi godinama a da se na tome nije profitiralo? Nije se uspostavio sistem da klub funkcionise nezavisno od drzavne kase!? Zvezda je za godinu dana marketinski vise napredovala nego Partizan za 15 i to je veliki neuspeh uprave. Skola je posebna prica, vec dugo vremena se ne izbacuju igraci iz sopstvenog pogona.

Batko

pre 8 godina

Kakva zverska ekipa slučajnih prolaznika ! Pa vi ćete da kidate sledeće sezone !
Aba več osvojena...KLS upisana...iduće godine napad na istočnu konferenciju NBA ! DOMINACIJA U NAJAVI !

zvezdas

pre 8 godina

Kada se osvrnes i pogledas sta se sve desavalo u nasoj kosarci,kakvih smo se scena nagledali i cega sve naslusali,dodje coveku da pobesni i da ga ono zlo revansizma ponese.Ma svasta da napises.
A kada pogledas ovu mladost koja tek treba da gradi svoju srecu u zivotu i da nesto uradi za sebe i svoju karijeru.
Pa kako da ne napisem...Srecno komsije,srecno momci.

živela demagogija

pre 8 godina

A gde su pitomci čuvene Duletove škole košarke. Izgleda kao i do sada u Fmp_u, Hemofarmu,Čačku,Kraljevu itd. Nikog iz 20.oktobra, pa se posle pitaju zašto su propali.

Danilo Rakovic

pre 8 godina

Pa Dule je poznat po pravljenu igraca,ne vidim problem ovde uopste!! Ovi momci su buduce zvezde nase reprezentacije !! Dule ziv bio i trenirao i dalje Partizan !!

AleksandarBre

pre 8 godina

Ma tako i treba! Samo opušteno i polako, od nule. Bez nezdravog pritiska. Pustiti stručni štab da gradi tim za budućnost. Znaju oni šta treba da se radi. Ponekad prosto moraju da se saberu gubici i redefinise plan.

AleksandarBre

pre 8 godina

Ma tako i treba! Samo opušteno i polako, od nule. Bez nezdravog pritiska. Pustiti stručni štab da gradi tim za budućnost. Znaju oni šta treba da se radi. Ponekad prosto moraju da se saberu gubici i redefinise plan.

davitelj

pre 8 godina

Kada je Zvezda dovodila Vitkovca, Vuka Radivojevica, Vujadina Subotica i ostale anonimuse smejali ste se i potcenjivali Zvezdu. Kako se okrece kolo...

lol

pre 8 godina

Podseca Zvezdu od pre par godina kad je Darko Balaban bio ogromno pojacanje na centru zato sto pre toga nikakvog centra nismo ni imali. Da je Dusko znao za cinjenicu da se sudbina uvek obrce verovatno bi se tada drugacije ponasao. Ovako je iskljucivo njegova bahatost i sirovost upropastila klub, mozda i za sva vremena.

Batko

pre 8 godina

Kakva zverska ekipa slučajnih prolaznika ! Pa vi ćete da kidate sledeće sezone !
Aba več osvojena...KLS upisana...iduće godine napad na istočnu konferenciju NBA ! DOMINACIJA U NAJAVI !

oklagija

pre 8 godina

Zaista zalosno u kakvoj situaciji se nasao Partizan ali dobrim delom su i sami krivi. Toliko titula i sjajnih rezultata u evroligi godinama a da se na tome nije profitiralo? Nije se uspostavio sistem da klub funkcionise nezavisno od drzavne kase!? Zvezda je za godinu dana marketinski vise napredovala nego Partizan za 15 i to je veliki neuspeh uprave. Skola je posebna prica, vec dugo vremena se ne izbacuju igraci iz sopstvenog pogona.

Danilo Rakovic

pre 8 godina

Pa Dule je poznat po pravljenu igraca,ne vidim problem ovde uopste!! Ovi momci su buduce zvezde nase reprezentacije !! Dule ziv bio i trenirao i dalje Partizan !!

zvezdas

pre 8 godina

Kada se osvrnes i pogledas sta se sve desavalo u nasoj kosarci,kakvih smo se scena nagledali i cega sve naslusali,dodje coveku da pobesni i da ga ono zlo revansizma ponese.Ma svasta da napises.
A kada pogledas ovu mladost koja tek treba da gradi svoju srecu u zivotu i da nesto uradi za sebe i svoju karijeru.
Pa kako da ne napisem...Srecno komsije,srecno momci.

princ rima

pre 8 godina

kao navijacu zvezde iskreno mi je zao sto ce partizan sledece sezone biti slab.nema nista lepse od jakog i neizvesnog derbija,a ove godine to nece biti slucaj.volim da moja zvezda bude jaca i bolja od partizana ali nije mi uopste drago da partizan bude na nivou levskog od prosle godine

živela demagogija

pre 8 godina

A gde su pitomci čuvene Duletove škole košarke. Izgleda kao i do sada u Fmp_u, Hemofarmu,Čačku,Kraljevu itd. Nikog iz 20.oktobra, pa se posle pitaju zašto su propali.

komsija

pre 8 godina

davitelj @ vi ste dovodili te vedete zato sto ste se zaduzili 15 miliona dovodjenjem raznih belikih imena tipa Gurovic u nadi da ce da skinete Partizan i tek onda kada ste doveli klub do gasenja dovodili ste tako ocajne igrace . Ne mozes to da uporedjujes sa Partizanom koji se nije i 10 deo zaduzi toliko .

pa ja sam

pre 8 godina

ljudi, razumite Batka i njemu slicne likove. 17 godina cekaju i skupljaju fore koje ce da prosipaju kada konacno stigne toliko zeljno iscekivana "sledeca sezona". Zamislite samo sta se u njima nakupilo za to vreme, treba to sad sve izbaciti. Neka uzivaju momci u svom trenutku. A posle toga ce za prikupljanje novih fora imati i vise vremena nego ovih prethodnih 17 godina.

xxx

pre 8 godina

Kakva zverska ekipa slučajnih prolaznika ! Pa vi ćete da kidate sledeće sezone !
Aba več osvojena...KLS upisana...iduće godine napad na istočnu konferenciju NBA ! DOMINACIJA U NAJAVI !
(Batko, 19. avgust 2015 20:01) Plakaćeš na kraju,botino...

Dejan

pre 8 godina

Sa Partizanom je zavrseno,ovo sad vise lici na neki deciji kamp,tim na nivou skolskog takmicenja koje se organizuje kada je sportski dan.Vesti o ovom klubu odsad bi trebalo da idu u rubrici posvecenoj djacima i skoli.

Najrealnije

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu, ne dajte se pasjim sinovima!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (k, 19. avgust 2015 21:47) # Link komentara
Ne mozete se dati,kad ste upravo vi sami pasji sinovi.

Metropola

pre 8 godina

E malo mi je muka od ovih komentara tipa, nismo profitirali od tolikih trofeja!!!!!
A Zvezda je kao cudo napravila u marketingu. Dal svi vi zajedno koji ovako komentarisete, ista znate o nasim klubovima u proteklih aj da kazemo 30 godina?
Zvezda je u nasoj kosarci imala svoje svetle trenutke itekako, ali zagrebite proslost i videcete da su se desavali identicno kao ovaj sad trenutak! Kampanjski i ogranicenog trajanja. Sto se tice trofeja, od njih se ne profitira na zalost! Pa kako je i veliki Panatinaikos dospeo u finansijske probleme, valjda shvatate da nije stvar u tome. Pogotovo sto je sve ove godine Zvezda dobijala samo neznatno manje para od drzave u odnosu na Partizan.

Cinjenice

pre 8 godina

Braco Grobari potencijalna pojacanja Partizana su Rasic,Mekejleb,Dasic,Vitkovac,Maric,Perovic,Savanovic,Todorovic,V.Dragicevic,svi su slobodni igraci i vecina ih je samoincijativno izrazila zelju da igra za nas!

?

pre 8 godina

Ko god da dodje, ja verujem Duletu da ce uraditi najvise od sastava koji bude imao, a verujem i da ce skockati tim za plej-of...Jer, to je Dule, najtrofejniji trener u nasoj istoriji i covek koji je ugasio najveceg rivala.

petarczv

pre 8 godina

Ma da vi ste duzni samo nekih 100.000 ne vise zato se gasite...o boze koji su ovo slepci pa kako znas koliko ste duzni kad to niko ziv na ovom svetu nezna a kad se bude uskoro saznalo pasces u nesvest...

MJ11

pre 8 godina

Znam za jedanog momka 95 godište iz NS koji se zove Dejan Petrov, igrao je za Sport Key (klub porodice Lukovski) u drugoj srpskoj ligi (četvrti rang takmičenja ispod toga je samo "beton liga").Visok je oko 2 metra i igra 3/4 čini mi se da je on u pitanju.

Povidon

pre 8 godina

Mislio sam da ce te se ugasiti pre pocetka ove sezone ali ovako ce biti jos bolje. Prvo mi da vas ugazimo, da se izivljavamo i da vas ponizimo sa 50-60 razlike pa se onda ugasite zauvek.

kralj

pre 8 godina

Mislio sam da ce te se ugasiti pre pocetka ove sezone ali ovako ce biti jos bolje. Prvo mi da vas ugazimo, da se izivljavamo i da vas ponizimo sa 50-60 razlike pa se onda ugasite zauvek.
(Povidon, 19. avgust 2015 23:09)

Jel kao sto smo i mi radili to vama u prethodnih 2U godina?

Kako je lepo kad pravda pobedi

pre 8 godina

Tako je to kad neko nema školu i ne pravi sam igrače nego zavisi samo od državnih miliona. Bilo je lako dok su otimani Vujanić, Tomašević, Stanojević, L. Bogdanović, Peković i ostali najbolji igrači Srbije, a čim neko rekao da mora da se plaća i porez koji nije plaćan 10 godina sve je srušilo kao kula od karata. Ne zaboravite da partizan i sada prima od državnih firmi više nego Zvezda! A pogledajte samo razliku u klubovima. I dok Zvezda mora da ima i drugi tim koliko mladih igrača stvara ovi moraju da zovu na probu da bi uopšte skrpili tim.

P.S. Imam jedno pitanje za grobare - pošto godinama pričaju da se kod njih igra iz ljubavi bez para koji je onda sada problem? Gde su onda skupi amerikanci koji su naglo odlučili da ne vole pare, gde su reprezentativci Srbije, gde su najbolji igrači drugih klubova? Zašto vam igrači raskidaju ugovore i beže? Dokle ćete lagati sebe?

Pirova pobeda

pre 8 godina

Šta reći na sva ova dešavanja poslednjih godina. Ne može se tu ništa uraditi, sila je to. Treba forsirati klince makar i u trećoj ligi. A ova i ovakva Zvezda i ovi i ovakvi njeni navijači koji proslavljaju pobedu uništavanja našeg najproduktivnijeg kluba, kluba na bazi čijih uspeha i rada i imamo reprezentaciju kakvu imamo, e ta njihova pobeda za koju godinu biće - pirova pobeda. Pri tome ne mislim da će Partizan nešto da se uzdigne a ona propadne.

ehehej

pre 8 godina

Jedino sto je pozitivno to sto ce priliku da dobije Aranitovic i da pokaze svoj talenat. Ovih sedmorica cini mi se nisu ni za nasu drugu ligu.

goran

pre 8 godina

Malo vise medjusobnog postovanja i sportske etike,vecina ovih komentara nema veze sa mozgom a ni sa sportom.Po trofejima su fk Crvena zvezda i kk Partizan najtrofejniji klubovi.Zato malo postovanja ukazite prema kk Partizan jer delujete mnogo smesno i zatrovano,ostrasceno a sta je Zvezda bez Partizana i obrnuto,zapitajte se malo ako uopste mozete da razmisljate.

Stefan

pre 8 godina

Molim naseg predsednika Milosa Ninkovica da prestane da forumasi. A
ko mu nije jasno zasto neka mu Covic objasni....na sta to lici...bruka za klub.
Partizanu zelim zaista brz oporavak pa da se ceramo ponovo.

bogomoljka

pre 8 godina

i jel gledao neko treninge? kako su se pokazali momci? moze se naci zanimljivog materijala tu,nikako sampionskog, ali za sezonu dve moze da izadje neki igrac..

sudija

pre 8 godina

Dejan Petrov HIGHTLIGHTS ima na YOUTUBE sad sam nasao, pogledajte ako ste zaitneresovani po meni nije los uopste, fali mu jakih utakmica da stasa u odlicnog igraca. Moje misljenje. Pozdrav

Koja

pre 8 godina

Sve najbolje Partizanu i da ne dozivi naau sudbinu od onda...

A mi u Zvezdi cemamo dvojicu primadona americkih da se smisle....to dosta govori o njihovom karakteru ma kakvi god da su igraci...a i o nasoj upravi koja je mnogo poletela...

Probijamo rokove ostace nam otpaci, a para imamo...nesto tu nije dobro...

RotoKos

pre 8 godina

Sve je ovo nula da se mi ne lazemo, bolje jedan mali Zagorac nego 8 ovih drugoligasa, ne zelim nikoga da uvredim ali ajde malo da se uozbiljimo nije ovo Crnokosa ili Metalac da dovodimo neke š igrace, ocekujem da l sa novom upravom ili ne 5 ozbiljnijih starijih igraca i 7 za buducnost kluba pa da izborimo taj plejof Abe ako Bog da

zemi99

pre 8 godina

Dule neće biti među živima dugo, dugo, a navijači kk ILR će se i tad plašiti na pomen njegovog imena. I ostavljaće milion zluradih komentara, da budu sigurni da je dovoljno "duboko" i da im više ne može ništa! HVALA DULE, DO NEBA!!! AJMO CRNO-BELI!!!!!

srbEUin

pre 8 godina

Na samim vratima ulaska je Slovenac Lokot Elzet, čija je rezervna opcija Somborac Bane Sekulić, a možda i oba, u zavisnosti od cene.

Batko

pre 8 godina

Kakva zverska ekipa slučajnih prolaznika ! Pa vi ćete da kidate sledeće sezone !
Aba več osvojena...KLS upisana...iduće godine napad na istočnu konferenciju NBA ! DOMINACIJA U NAJAVI !

davitelj

pre 8 godina

Kada je Zvezda dovodila Vitkovca, Vuka Radivojevica, Vujadina Subotica i ostale anonimuse smejali ste se i potcenjivali Zvezdu. Kako se okrece kolo...

komsija

pre 8 godina

davitelj @ vi ste dovodili te vedete zato sto ste se zaduzili 15 miliona dovodjenjem raznih belikih imena tipa Gurovic u nadi da ce da skinete Partizan i tek onda kada ste doveli klub do gasenja dovodili ste tako ocajne igrace . Ne mozes to da uporedjujes sa Partizanom koji se nije i 10 deo zaduzi toliko .

lol

pre 8 godina

Podseca Zvezdu od pre par godina kad je Darko Balaban bio ogromno pojacanje na centru zato sto pre toga nikakvog centra nismo ni imali. Da je Dusko znao za cinjenicu da se sudbina uvek obrce verovatno bi se tada drugacije ponasao. Ovako je iskljucivo njegova bahatost i sirovost upropastila klub, mozda i za sva vremena.

Pirova pobeda

pre 8 godina

Šta reći na sva ova dešavanja poslednjih godina. Ne može se tu ništa uraditi, sila je to. Treba forsirati klince makar i u trećoj ligi. A ova i ovakva Zvezda i ovi i ovakvi njeni navijači koji proslavljaju pobedu uništavanja našeg najproduktivnijeg kluba, kluba na bazi čijih uspeha i rada i imamo reprezentaciju kakvu imamo, e ta njihova pobeda za koju godinu biće - pirova pobeda. Pri tome ne mislim da će Partizan nešto da se uzdigne a ona propadne.

?

pre 8 godina

Ko god da dodje, ja verujem Duletu da ce uraditi najvise od sastava koji bude imao, a verujem i da ce skockati tim za plej-of...Jer, to je Dule, najtrofejniji trener u nasoj istoriji i covek koji je ugasio najveceg rivala.

Cinjenice

pre 8 godina

Braco Grobari potencijalna pojacanja Partizana su Rasic,Mekejleb,Dasic,Vitkovac,Maric,Perovic,Savanovic,Todorovic,V.Dragicevic,svi su slobodni igraci i vecina ih je samoincijativno izrazila zelju da igra za nas!

xxx

pre 8 godina

Kakva zverska ekipa slučajnih prolaznika ! Pa vi ćete da kidate sledeće sezone !
Aba več osvojena...KLS upisana...iduće godine napad na istočnu konferenciju NBA ! DOMINACIJA U NAJAVI !
(Batko, 19. avgust 2015 20:01) Plakaćeš na kraju,botino...

Danilo Rakovic

pre 8 godina

Pa Dule je poznat po pravljenu igraca,ne vidim problem ovde uopste!! Ovi momci su buduce zvezde nase reprezentacije !! Dule ziv bio i trenirao i dalje Partizan !!

pa ja sam

pre 8 godina

ljudi, razumite Batka i njemu slicne likove. 17 godina cekaju i skupljaju fore koje ce da prosipaju kada konacno stigne toliko zeljno iscekivana "sledeca sezona". Zamislite samo sta se u njima nakupilo za to vreme, treba to sad sve izbaciti. Neka uzivaju momci u svom trenutku. A posle toga ce za prikupljanje novih fora imati i vise vremena nego ovih prethodnih 17 godina.

Dejan

pre 8 godina

Sa Partizanom je zavrseno,ovo sad vise lici na neki deciji kamp,tim na nivou skolskog takmicenja koje se organizuje kada je sportski dan.Vesti o ovom klubu odsad bi trebalo da idu u rubrici posvecenoj djacima i skoli.

AleksandarBre

pre 8 godina

Ma tako i treba! Samo opušteno i polako, od nule. Bez nezdravog pritiska. Pustiti stručni štab da gradi tim za budućnost. Znaju oni šta treba da se radi. Ponekad prosto moraju da se saberu gubici i redefinise plan.

Najrealnije

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu, ne dajte se pasjim sinovima!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (k, 19. avgust 2015 21:47) # Link komentara
Ne mozete se dati,kad ste upravo vi sami pasji sinovi.

Povidon

pre 8 godina

Mislio sam da ce te se ugasiti pre pocetka ove sezone ali ovako ce biti jos bolje. Prvo mi da vas ugazimo, da se izivljavamo i da vas ponizimo sa 50-60 razlike pa se onda ugasite zauvek.

oklagija

pre 8 godina

Zaista zalosno u kakvoj situaciji se nasao Partizan ali dobrim delom su i sami krivi. Toliko titula i sjajnih rezultata u evroligi godinama a da se na tome nije profitiralo? Nije se uspostavio sistem da klub funkcionise nezavisno od drzavne kase!? Zvezda je za godinu dana marketinski vise napredovala nego Partizan za 15 i to je veliki neuspeh uprave. Skola je posebna prica, vec dugo vremena se ne izbacuju igraci iz sopstvenog pogona.

Kako je lepo kad pravda pobedi

pre 8 godina

Tako je to kad neko nema školu i ne pravi sam igrače nego zavisi samo od državnih miliona. Bilo je lako dok su otimani Vujanić, Tomašević, Stanojević, L. Bogdanović, Peković i ostali najbolji igrači Srbije, a čim neko rekao da mora da se plaća i porez koji nije plaćan 10 godina sve je srušilo kao kula od karata. Ne zaboravite da partizan i sada prima od državnih firmi više nego Zvezda! A pogledajte samo razliku u klubovima. I dok Zvezda mora da ima i drugi tim koliko mladih igrača stvara ovi moraju da zovu na probu da bi uopšte skrpili tim.

P.S. Imam jedno pitanje za grobare - pošto godinama pričaju da se kod njih igra iz ljubavi bez para koji je onda sada problem? Gde su onda skupi amerikanci koji su naglo odlučili da ne vole pare, gde su reprezentativci Srbije, gde su najbolji igrači drugih klubova? Zašto vam igrači raskidaju ugovore i beže? Dokle ćete lagati sebe?

Metropola

pre 8 godina

E malo mi je muka od ovih komentara tipa, nismo profitirali od tolikih trofeja!!!!!
A Zvezda je kao cudo napravila u marketingu. Dal svi vi zajedno koji ovako komentarisete, ista znate o nasim klubovima u proteklih aj da kazemo 30 godina?
Zvezda je u nasoj kosarci imala svoje svetle trenutke itekako, ali zagrebite proslost i videcete da su se desavali identicno kao ovaj sad trenutak! Kampanjski i ogranicenog trajanja. Sto se tice trofeja, od njih se ne profitira na zalost! Pa kako je i veliki Panatinaikos dospeo u finansijske probleme, valjda shvatate da nije stvar u tome. Pogotovo sto je sve ove godine Zvezda dobijala samo neznatno manje para od drzave u odnosu na Partizan.

kralj

pre 8 godina

Mislio sam da ce te se ugasiti pre pocetka ove sezone ali ovako ce biti jos bolje. Prvo mi da vas ugazimo, da se izivljavamo i da vas ponizimo sa 50-60 razlike pa se onda ugasite zauvek.
(Povidon, 19. avgust 2015 23:09)

Jel kao sto smo i mi radili to vama u prethodnih 2U godina?

živela demagogija

pre 8 godina

A gde su pitomci čuvene Duletove škole košarke. Izgleda kao i do sada u Fmp_u, Hemofarmu,Čačku,Kraljevu itd. Nikog iz 20.oktobra, pa se posle pitaju zašto su propali.

petarczv

pre 8 godina

Ma da vi ste duzni samo nekih 100.000 ne vise zato se gasite...o boze koji su ovo slepci pa kako znas koliko ste duzni kad to niko ziv na ovom svetu nezna a kad se bude uskoro saznalo pasces u nesvest...

Koja

pre 8 godina

Sve najbolje Partizanu i da ne dozivi naau sudbinu od onda...

A mi u Zvezdi cemamo dvojicu primadona americkih da se smisle....to dosta govori o njihovom karakteru ma kakvi god da su igraci...a i o nasoj upravi koja je mnogo poletela...

Probijamo rokove ostace nam otpaci, a para imamo...nesto tu nije dobro...

princ rima

pre 8 godina

kao navijacu zvezde iskreno mi je zao sto ce partizan sledece sezone biti slab.nema nista lepse od jakog i neizvesnog derbija,a ove godine to nece biti slucaj.volim da moja zvezda bude jaca i bolja od partizana ali nije mi uopste drago da partizan bude na nivou levskog od prosle godine

RotoKos

pre 8 godina

Sve je ovo nula da se mi ne lazemo, bolje jedan mali Zagorac nego 8 ovih drugoligasa, ne zelim nikoga da uvredim ali ajde malo da se uozbiljimo nije ovo Crnokosa ili Metalac da dovodimo neke š igrace, ocekujem da l sa novom upravom ili ne 5 ozbiljnijih starijih igraca i 7 za buducnost kluba pa da izborimo taj plejof Abe ako Bog da

sudija

pre 8 godina

Dejan Petrov HIGHTLIGHTS ima na YOUTUBE sad sam nasao, pogledajte ako ste zaitneresovani po meni nije los uopste, fali mu jakih utakmica da stasa u odlicnog igraca. Moje misljenje. Pozdrav

bogomoljka

pre 8 godina

i jel gledao neko treninge? kako su se pokazali momci? moze se naci zanimljivog materijala tu,nikako sampionskog, ali za sezonu dve moze da izadje neki igrac..

Stefan

pre 8 godina

Molim naseg predsednika Milosa Ninkovica da prestane da forumasi. A
ko mu nije jasno zasto neka mu Covic objasni....na sta to lici...bruka za klub.
Partizanu zelim zaista brz oporavak pa da se ceramo ponovo.

zvezdas

pre 8 godina

Kada se osvrnes i pogledas sta se sve desavalo u nasoj kosarci,kakvih smo se scena nagledali i cega sve naslusali,dodje coveku da pobesni i da ga ono zlo revansizma ponese.Ma svasta da napises.
A kada pogledas ovu mladost koja tek treba da gradi svoju srecu u zivotu i da nesto uradi za sebe i svoju karijeru.
Pa kako da ne napisem...Srecno komsije,srecno momci.

ehehej

pre 8 godina

Jedino sto je pozitivno to sto ce priliku da dobije Aranitovic i da pokaze svoj talenat. Ovih sedmorica cini mi se nisu ni za nasu drugu ligu.

MJ11

pre 8 godina

Znam za jedanog momka 95 godište iz NS koji se zove Dejan Petrov, igrao je za Sport Key (klub porodice Lukovski) u drugoj srpskoj ligi (četvrti rang takmičenja ispod toga je samo "beton liga").Visok je oko 2 metra i igra 3/4 čini mi se da je on u pitanju.

goran

pre 8 godina

Malo vise medjusobnog postovanja i sportske etike,vecina ovih komentara nema veze sa mozgom a ni sa sportom.Po trofejima su fk Crvena zvezda i kk Partizan najtrofejniji klubovi.Zato malo postovanja ukazite prema kk Partizan jer delujete mnogo smesno i zatrovano,ostrasceno a sta je Zvezda bez Partizana i obrnuto,zapitajte se malo ako uopste mozete da razmisljate.

zemi99

pre 8 godina

Dule neće biti među živima dugo, dugo, a navijači kk ILR će se i tad plašiti na pomen njegovog imena. I ostavljaće milion zluradih komentara, da budu sigurni da je dovoljno "duboko" i da im više ne može ništa! HVALA DULE, DO NEBA!!! AJMO CRNO-BELI!!!!!

srbEUin

pre 8 godina

Na samim vratima ulaska je Slovenac Lokot Elzet, čija je rezervna opcija Somborac Bane Sekulić, a možda i oba, u zavisnosti od cene.