Subota, 15.08.2015.

00:55

Novak iz provalije do polufinala Montreala!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Montrealu neverovatnim preokretom protiv Ernestsa Gulbisa – 5:7, 7:6(7), 6:1.

Izvor: B92

Novak iz provalije do polufinala Montreala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

pp

pre 8 godina

Nikad od ovog Gulbisa nece biti teniser:-) Dobijao je mec na tacni i ne moze da ga uzme! Podseti me ovo na jedan mec izmedju Troickog i Novaka kad Troicki isto nije mogao da uzme nudjeno. Na kraju je Nole norao opet da pobedi:-) Svaka cast, svaka cast!!

Djorgo

pre 8 godina

Uspavah se negde na 3_1 u trecem setu ... . Sve je naucio u tenisu osim smeca, i da ne zali i vise od milion $, da ga neko nauci (ako moze). Recimo Boba Zivojinovic ... . (Mada ja mislim da Boba to nije ni ucio, tako se rodio ... :) ). U stvari, cak mislim da je problem
vise u ``psihi`` - nesigurnosti oko smeca, nego u samoj tehnici.
Mala je cak i Novakova velicina, da zaleci sve nase frustracije ...
Kako bilo, ``vidimo`` se sledece noci. Samo napred i uzivaj Novace, kad mozes i kad umes!

Ilija

pre 8 godina

Malocas odgledao zavrsnicu drugog seta. Djole imao smec na set lopti, i mlako prosto dodao Gulbisu koji je na kraju poentirao. U TB Nole delovao opusteno i na mec loptama Gulbisa, i zavrsa ga do kraja u velikom stilu. Dok je cekao Gulbisa da se vrati iz svlacionice u pauzi, stigao je da zabavi i publiku. Posle svega toga, sa Jankom dobije dubl u tri seta. Sta reci sem, ovaj covek je fenomen!

optimus prime

pre 8 godina

@Pozdrav za B92

Videli smo na Vimbldonu šta može Federer. Svaka njemu čast, ali kad je bio u punoj snazi nije imao konkurenciju u vidu Rafe i Noleta. Od 2008, Nadal i Đoković su penicilin za Federera. Činjenica: od US Opena 2009 do US Opena 2015 Federer je osvojio 2 (DVA) grend slema, prema tome njegov ukupni skor protiv Rafe je 10-23, a protiv Noleta u finalima turnira gubi 5-10 i to mnogo govori.

fanta 0.33

pre 8 godina

Da neznam ko je Nole,rekao bih da je meč prodat...(nikšićko, 15. avgust 2015 02:05)posto znas ko je Novak,onda znaj i da se tvoje neznam pise odvojeno.

fedex

pre 8 godina

Sad gledam highlightse i mogu reci da mi je zao sto nisam gledao ovo,bio je izgleda pravo dobar mec,bar prva 2 seta,bruku dobrih poena..al ne mogu vjerovati koliki je gulbis talenat,a "antitalenat" u glavi,momak je nevjerovatan i dobio bi juce da je imao hladnu glavu,ali i novaku svaka cast,on je znao da samo malo treba da stane gulbu i njegov je mec,to je to iskustvo i hladna glava,a imao je i brejk,set lopte cini mi se na 5:4..
abd bit ce zanimljiv mec nishikori-murray,nisha je opasan pravo :)

zoko macijak

pre 8 godina

U trenutku sam pomislio da je digao ruke od turnira i da ce pustiti Gulbisa, a i vremenski uslovi su bili nepovoljni. Medjutim kada je osvojio drugi set, znao sam sta slijedi u trecem! Svaka cast, Nole!!Idemo do titule!!! Srbijaaaaa!!!

Vile

pre 8 godina

Dubl igra iskljucivo zbog Janka. I to je nesto sto u profesionalnom sportu nikad nije vidjeno, niti ce biti. Mnogo je dobar i kvalitetan covek. Kapa dole i veliki naklon. Svaka cast, gospodine i delijo.

igor

pre 8 godina

Prosle godine mu je propala cela Americka turneja jer se zenio po Wimbledonu i duga pauza.Ove godine ista prica i punjenje baterija po plazama jos slikanje sa onim Hrvatskim glumcem Radetom samo im je falila veliki prijatelj Srba Angelina Jolie.Jasno da nema igre u tenisu bez treninga i onaj smec na set lopti je katastrofa.

Milosclub

pre 8 godina

Gledao sam do kraja drugog seta i obda sam otisao na spavanje jer sam znao sta ce se desiti u trecem. Izasao sam na vesti samo da vidim da li je 6:0 ili 6:1. Neverovatno mi je na sta nas je navikao ovaj covek..

neznalica bgd

pre 8 godina

Novak igra kad mu se igra i TAČKA! Može mu se jer je KRALJ, jer nema izazov! Ljudi planeta je u pitanju a nema pravog protivnika, to je sigurno težak bedak! Ne želim Novaka ROBOTA, već ovakvog, ljudsko biće, Novak!

Neznalica

pre 8 godina

lucky@

Kako to misliš nema igru Novak od Vimbldona pa do kraja US Open-a? Pa otkud mu onda titule (2) u Kanadi i tri finala US Opena, sve od 2011.godine?

Ima on igru nego nešto se pitaju i njegovi protivnici. I, usput budi rečeno, ove godine će osvojiti US Open. Problem ovaj put nikako ne mogu da budu protivnici već jedino izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, pre svega vlaga u vazduhu kao protiv Nišikorija prošle godine. Lično, voleo bih i da osvoji Sinsinati pošto je to jedini masters koji mu nedostaje.

Roddick Army

pre 8 godina

Polako ali sigurno slabiji teniseri su poceli stiskati naseg n0la, ipak je blizu da napuni 30, i onda ce n0letovci biti na aparatima kad bude ispadao u 2-3. kolu turnira

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

Ноле свесно жртвовао Канаду, хтео раније на припреме за Синсинати ал не вреди.

borko

pre 8 godina

Eto, takvi smo ti mi zvezdaši. A kad u fudbalu Zvezda odigra iz 1 u 2 svi zovu policiju, kad odigra Nole, svi ga hvale. Baš su ovi grobari licemerni. Ja sam lepe pare uzeo na kladionici na ovom prelazu.

Mirko

pre 8 godina

Čekao sam i čekao pa odustao, mislio sam da će odložiti meč za sutra, kad sam se vratio imam šta i da pročitam!
Lako je sad pričati nakon svega, ali uveren sam da malo ko od nas zna šta je Novaku u glavi i u srcu u tim trenucima, sa čime se bori i u šta veruje. Ipak, ovo što je pokazao - to može samo mnoooogo jaka osoba, samo neka gromada od čoveka, ovo nije ponašanje nekog gubitnika, ovo je ponašanje PRVOG tenisera na svetu!
Ostali nema šta da uče od njega, to se rađa, jednom majka rađa takvog junaka!

Melenci

pre 8 godina

kada se Nole sam sebi smejao kako lose odigrava gemove,zeza se sa publikom a Gulbis ga rastura.Ne pamtim da sam Noleta gledala da toliko gresi, i da sa tolikom opustenoscu i lezernoscu sve to prima.Prosto je nudio Gulbisu pobedu,samo da sto re ode sa terena.Kakav Gulbis teniser moze da bude,da kida sve redom to smo mogli videti i odati mu veliko priznanje.Opasno je bilo!Uvek sam za oprezne prognoze,tako da sa Sardijem nece biti ni malo lako.Svejedno idemo Nole!

Kokni(je)akis T.

pre 8 godina

Drugi teniseri čine sve što mogu, a N°1e sve što hoće! To je to. Porazi na Rolan Garosu su čista ljubomora bogova! Bog, pa N°1e!

VUK

pre 8 godina

nikada se duže nije prilagođavao betonu.. trava mu postala podloga koja najviše prija.. ili Beker radi bolje od Vajde?Nešto nije ok.Što znači da uzima USA open.To je Nole. Neshvatljivo ali traje.

Eco

pre 8 godina

Noletu sve jedno. Trebalo bi i da izgubi, jer se Montreal oduzio losim vremenom. Sincinati mu je vazniji, a evo skoro da je i poceo. Ima dovoljno Rogers Cupova, ne treba dalje da se lomata.

Zlatko Todorović

pre 8 godina

Ma ajte ljudi, pa čemu bi se mi radovali? Da ga je oprao, kao što, realno, može i kao što su svi očekivali, samo bi se okrenuli na drugu stranu i kao da se ništa nije desilo. Ovo je draž sporta. Ta neizvesnost. Ta napetost. Jeste da je, po definiciji, tenis igra dva protivnika ili dva para protivnika na kraju koje uvek pobeđuje Đoković, ali treba malo i ovakvih mečeva, da nam se Nole razbudi za ostatak turnira. Vremenska razlika, pa malo mi dremucka u to vreme kad se igraju mečevi.

lik

pre 8 godina

Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.
(Luka, 15. avgust 2015 03:47)

Nisam gledao ali znam o cemu pricas, ko duze prati tenis zna ko je Gulbis, kada mu se slozi u glavi (a to je retko) nema mu ravnog.

Teodosije

pre 8 godina

"Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luka, 15. avgust 2015 03:47) # Link komentara"

da, da stalno ga neka "sreca" prati... e ako si nam objasnio.

lucky

pre 8 godina

Odgledao sam bezbroj teniskih mečeva, bukvalno sam postao ekspert za tenis (pratim čak od kad je Nolo ušao u vrh) ali ovakvu hladnokrvnost ne videh. Ovaj momak je naše blago i bez obzira šta uradi u ovom trećem setu, za mene je osvojio ovaj turnir... I još nešto, ako su vaterpolisti i košarkašice dobili premije, morao bi i Nolo bar neku premiju od države da dobije za Vimbldon i ove masterse...
(Gane, 15. avgust 2015 03:06) # Link komentara

Hladnokrvan je jer mu je svejedno hoce li proci dalje, ne trosi snagu ni emocije, cilj su Sinsinati i US Open. Ne trebaju mu premije jer dobro zaradjuje, ali mu treba vise postovanja i manje 'strucnjaka' pljuvaca. Jedino se slazemo da je nase blago :)

Blue Fortress

pre 8 godina

Kakav BOG tenisa. On odbija da izgubi ako nije minimum finale! Jao kad uzme desetku na US openu, krece lansiranje ka najvecem u istoriji!!!

Siva majca

pre 8 godina

Nije da je smec lak udarac, ali ne kaze se dzabe: doso ti na smec, narocito kad vidimo Rodju, Rafu, Congu, Cilica itd. Tako da vecina misli da je nedopustivo za takvog asa, da sa takvim strahom izvodi relativno jednostavan udarac.

Bozidar

pre 8 godina

Jaooo Nole Nole,sekiras me..izadjem u grad,provodim se i kad udjem na vesti i procitam da si igrao lose i da si hteo da izgubis mec...sekiras me,a i lakat te zeza.
Jao Nole,mani se igranja istovremeno i dubl i singl meceva...oduzima ti snagu i fokus.

S Y L A

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....
(Andjela, 15. avgust 2015 01:01)
Ne lupetaj !!!

abu

pre 8 godina

I sto bih gledao na Rts HD-u ne mogu od onog smaraca od komentatora, bolje da niko ne prenosi nego on, zato moram da slusam Viskovicevo sjajno ali bolje i to nego onog na drzavnoj televiziji.

Vladislav

pre 8 godina

1:1 ali se ne radujem nimalo , Nole je trebao da pusti ovaj mec kad vec nista neidev, ovako se opasno trosi pred cincinati evo vise od dva sata igre a jos jedan set ipak mu je cincinati ponooo vazniji i potrebniji - turnir za istoriju

Šone

pre 8 godina

Početak trećeg seta, i vidim Novaka koji se zeki sa publikom. Totalno je opušten i pomalo mislima van meča :-p Neverovatno koliko je dominantan, i ovako nezainteresovan unakaziće Gulbisa u trećem setu

Smrda

pre 8 godina

Nole potpuno nezainteresovan!!! Kao da mu je svejedno da li će da pobedi ili izgubi!!! Ako se ovako bude ponašao i igrao,onda bolje da ne igra u Sinsinatiju i na US openu,samo će da se bruka!!! Ipak su ovde neki komentatori bili u pravu,kada su rekli da je bolje da je preskočio ovaj turnir,a da svež i odmoran igra Sinsinati.Gde mislim da ga nikada neće osvojiti,kao ni Rolan Garos!!! Ja se

Ranzo Teniser

pre 8 godina

Kunem se da mi je nekoliko puta palo na pamet da Novak namerno zeli da izgubi iz nekog razloga. Mozda da dozira formu za USO. To mozda i jeste slucaj, ali Gulbis cak i tako verovatno nece da pobedi :-) idemo Nole, kakav je Gulbis mozda bude i krompiric u trecem

no1

pre 8 godina

Djokovic je izgubio 2 gren slema i 3 mastersa jer je nesposoban da izvede najlaksi udarac u tenisu a to je smec, opet kazem bar 5 turnira mu je pojeo taj udarac.
(Hamsik, 15. avgust 2015 02:45)

Najlakši?!? Dečko, vidi se da u životu tenis nisi igrao.

Kimi

pre 8 godina

Propustio je priliku koju mu je Đoković svesno dozvolio, a onda bekend, forhend, šljus, šljas... posla čovek kući. Mada realno i nije zaslužio bolje, mnogo se nešto premišljao prilikom servisa i pokušavao da dekoncentriše Noleta. Bravo Nole, kralju!

Gane

pre 8 godina

Odgledao sam bezbroj teniskih mečeva, bukvalno sam postao ekspert za tenis (pratim čak od kad je Nolo ušao u vrh) ali ovakvu hladnokrvnost ne videh. Ovaj momak je naše blago i bez obzira šta uradi u ovom trećem setu, za mene je osvojio ovaj turnir... I još nešto, ako su vaterpolisti i košarkašice dobili premije, morao bi i Nolo bar neku premiju od države da dobije za Vimbldon i ove masterse...

rada

pre 8 godina

Ovaj drugi set je bio za infarkt. Sam sebe Gulbis pobedi. Nole ima jacu glavu a i zivce. Kad nisam TV razbio onaj smec kada je promasio. A on se kliberi i smejulji. Ja sam budala sto se uopste nerviram.

S Y L A

pre 8 godina

Nole potpuno nezainteresovan!!! Kao da mu je svejedno da li će da pobedi ili izgubi!!! Ako se ovako bude ponašao i igrao,onda bolje da ne igra u Sinsinatiju i na US openu,samo će da se bruka!!! Ipak su ovde neki komentatori bili u pravu,kada su rekli da je bolje da je preskočio ovaj turnir,a da svež i odmoran igra Sinsinati.Gde mislim da ga nikada neće osvojiti,kao ni Rolan Garos!!! Ja se
(Smrda, 15. avgust 2015 03:17)
(okupaj se )

Kiki

pre 8 godina

Priznajem da prvi put u zivotu nisam smeo da gledam zavrsnicu nekog seta kad igra Novak,gledao sam ranije i one bolesne meceve sa Federerom i Nadalom,ali za ovo nisam imao zivaca,ajde Nole slomi ga u trecem.

anica

pre 8 godina

Sta uradi coveku crni NO1e:) smekercino!
Gulbis, ja mislim da ce dijareju dobiti od muke, pa ljudi sta im radi Novak, psihicka gromada, nemojte mu zamerati nista stvarno je bezveze, uzivajmo dok traje:)
Mnogo si mi drag Nole i mnogo sam srecna, srce mi je puno!
Bravo! I ja sam od onih koji su mislili da sledi poraz, ali opet demant...BRAVO !!!! Viskovic nema komentar!!:)

Svete

pre 8 godina

Covek jednostavno odbija da izgubi nestvarno, neverovatno, neobjasnjivo retko vidjena pojava u istoriji sporta i to još sa sve osmehom, to je tek za posebnu analizu !
Sada kada je preživeo ovaj meč ceh će platiti nesretni Chardy a i sumnjam da ce finalista mnogo bolje proci, ko god to bio....
Bravooooo bre Djole !!!

S Y L A

pre 8 godina

Idemo Novace ,idemo !!! Kakav je ovaj Gulbis seljacina kao i Kirijos ,sudija uzviknuo aut ,Gulbis zatrazio čelendz ,i loptica kacila liniju 2 mm.,uzviknuo je "koliko moras da budes glup da vices aut" ,to je uputio linijskom sudiji,ja bi ga momentalno kaznio i izbacio sa turnira !!!!!

insajder

pre 8 godina

Novak je odlučio da ceo ovaj meč odigra u trećoj brzini, pa šta bude. Dakle u trening modu, bez četvrte i pete. Zašto je tako odlučio samo on zna. Ja imam neke svoje pretpostavke, ali koga to zanima.

student

pre 8 godina

Али ови што пишу „боље да не игра него овако"... Људи, па кад би он тако размишљао као ви, никад ништа не би урадио. Није незаинтересован већ је опуштен и кад не иде. Јер боље од нас зна да ако крене да паничи и драми, оде мас у пропас. ;)

Luka

pre 8 godina

Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.

KC

pre 8 godina

Sprda se covek na terenu, realno, nije da ne zeli da dobije ali daleko od toga da bi ga zaboleo poraz.. Mada dobija i ovo na kraju, cisto jer mu se moze ;)

Bozidar

pre 8 godina

To je zato sto igra dubl a istovremeno i singl meceve..a posle umoran..ne znam zasto to radi ??
A onda mu se ne igra i deluje kao da hoce da izgubi i predaje se.

bravo

pre 8 godina

Namerno razvlaci Nole da ostali igraju svohe meceve sutra:))
(Milosclub, 15. avgust 2015 03:00)

Ahahaaaa... umirem!
Genijalan komentar, aahahaaa...

S Y L A

pre 8 godina

Pisem na 1-1. Novak ovo gubi taktički...
(Raja, 15. avgust 2015 03:02)
U pravu si daj boze da izgubi jedan gem u 3 setu , 6:0 ,eventualno 6:1

ksta

pre 8 godina

@ Hamsik, 15. avgust 2015 02:45)
00

i olimpisko zlato , finale - Nole smecuje sa pola metra pravo u mrezu i Rafa osvaja zlato.
(Vladislav, 15. avgust 2015 03:07)

Niti je bilo to finale, niti je pogodio mrežu. Nemaš pojma.

Nocno obezbedjenje

pre 8 godina

Svaka cast Novaku!
Nema sta mentalno je snazi u ovom trenutku od svih tenisera na turu i tako ce biti jos neko vreme ali kad bude poceo da gubi(sto ce se desiti iako ce te lupati minuse i biti nerealni)..Pitacu onda vas da li ce te ostavljati ovakve komentare ili cete krenuti da pljujete jer takvi ste vecina ovde..Inace Gulbis je izgubio u drugom setu svoj mec stoga je bilo tesko ocekivati da moze u trecem setu nesto da uradi pogotovo protiv ovakvog Novaka,to je bilo vrlo jasno vidljivo ko je pratio mec..

lucky

pre 8 godina

Bude mi krivo kada Novak izgubi, kao da sam ja izgubio!, ali mi bude i drago jer dođem ovde i čitam komentare baksuza kako pišu nebuloze, kako unapred otpisuju svakog Novakovog protivnika, sem ako to nije Federer ili Nadal.
Da se razumeju u tenis SAMO 2%, videli bi od prvog meča kako Novak ne igra ni upola dobro kao cele sezone.
Protiv Soka rezultat ne ide sa igrom koju je pokazao, ko je pratio meč jasno mu je, a evo, protiv Gulbisa se već vidi sve.
Zadnjih pet godina Novak u periodu posle Wim. pa do kraja USOpena prosto nema snage, nema igru, a onda posle USOpena do kraja sezone opet zaigra.
Zato i ima samo 1 US Open, a najbolji je na betonu.
Zato nema Sinsinati, a ima sve ostale Masterse.
Da li mu treba mnogo vremena da se navikne na beton posle šljake i trave, ili je neki drugi problem u pitanju, ali ovo je period u sezoni kada nema ni N od Novaka.
(dr, 15. avgust 2015 02:16) # Link komentara

Poslednje cetiri godine Nole ima jedan US Open i dva finala, dva Montreala i jedno finale i tri finala Sinsinatija. I jos pre 2011-te nekoliko finala i titula sa istih turnira... Kako bre ni N od Novaka? Mnogo nas je razmazio...

Ноле, Спортиста

pre 8 godina

Пропустио сам више од 9,000 погодака у својој каријери. Изгубио сам скоро 300 утакмица. Чак 26 пута ми је било поверено да освојим поене за победу, а ја сам их промашио. Падао сам изнова, изнова и изнова у животу. И зато сам успео!

Мајкл Џордан

veliki strumf

pre 8 godina

Vi jos uvek nikako da naucite! Toliko godina gledate Noleta i nikako da ukapirate da ne zurite sa komentarima, da ga ne otpisujete prerano, da ne pljujete previse... Ako nista, bar ste iz ovogodisnjeg finala Vimbldona to trebali da naucite. A i iz ovog meca u kome je 2 sata bio daleko, daleko ispod svog nivoa. Ne potcenjujte nikad SRCE SAMPIONA! Laku noc i vama i Gulbisu.

фф

pre 8 godina

Таман сам на 2 меч лопте за Гулбиса помислио да је готово, али Ноле се вратио. Ево сад на паузи пре трећег сета делује тако опуштено и забавља публику. Колико је дечко спонтан и опуштен ја не верујем. Очекујем да лагано узме трећи сет, а касније и турнир, лично бих волео Рафу у финалу. Србија је срећна што те има!

Rile

pre 8 godina

Gubi ovo Novak namerno, cuva se za Sinsinati jedini Masters koji mu fali, ali ima jos jedno moje zapazanje koje bi hteo da podelim sa vama a to je zasto Novak ima samo 1 US Open i nijedan Rolan Garos a 3 Vimbldona i 5 Aus Opena??? Zato sto Novak izgara na pripremnim turnirima-mastersima pred RG to su Monte Karlo, Madrid i Rim a pred US Open Toronto/Montreal i Sinsinati dok pred Vimbldon i Aus Open sem par egzibicija ne postoje neki ozbiljni veliki turniri i Novak moze direktno od pocetka da tempira formu i fizicku spremu za ta dva najvaznija turnira a ovako se pred Njujork i Pariz dodatno trosi i vec dolazi na ta dva turnira pomalo fizicki "rovit".

dr

pre 8 godina

Bude mi krivo kada Novak izgubi, kao da sam ja izgubio!, ali mi bude i drago jer dođem ovde i čitam komentare baksuza kako pišu nebuloze, kako unapred otpisuju svakog Novakovog protivnika, sem ako to nije Federer ili Nadal.
Da se razumeju u tenis SAMO 2%, videli bi od prvog meča kako Novak ne igra ni upola dobro kao cele sezone.
Protiv Soka rezultat ne ide sa igrom koju je pokazao, ko je pratio meč jasno mu je, a evo, protiv Gulbisa se već vidi sve.
Zadnjih pet godina Novak u periodu posle Wim. pa do kraja USOpena prosto nema snage, nema igru, a onda posle USOpena do kraja sezone opet zaigra.
Zato i ima samo 1 US Open, a najbolji je na betonu.
Zato nema Sinsinati, a ima sve ostale Masterse.
Da li mu treba mnogo vremena da se navikne na beton posle šljake i trave, ili je neki drugi problem u pitanju, ali ovo je period u sezoni kada nema ni N od Novaka.

Sasha

pre 8 godina

@Federer ima 21 titulu u dvorani a Novak 11, pa ti vidi ko je bolji.
(xyz, 15. avgust 2015 01:56)

Koliko je stariji Fedex od Novaka? Mislim izvini kasno je i umoran si ali...
Da li stvarno mislis da Novak nece vise uzeti titula u dvorani?

Federer je jos uvek najbolji svih vremena, ali Novak ce igrati i koju godinu posle njega.

x

pre 8 godina

Meni izgleda da Novaku odgovara da ovde ispadne malo ranije, da bi se spremio za Sinsinati! Ipak je to uz US open glavni cilj do kraja sezone.

Hamsik

pre 8 godina

Djokovic je izgubio 2 gren slema i 3 mastersa jer je nesposoban da izvede najlaksi udarac u tenisu a to je smec, opet kazem bar 5 turnira mu je pojeo taj udarac.

branislav

pre 8 godina

Zbog cega Djokovic nije izasao sa saopstenjem pre meca,tipa(izmisli):Zbog glavobolje nisam u stanju da igram. lepo otkaze,a ne ovako se pati ,kvari statistiku ove sezone. Brate,sasvim je legitimno ako ti se ne igra. Jadno je izaci i narusavati svoj status molodusnoscu

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

....ovo ce Noletu biti jaaaajo tezak mec samo zbog groznih vremenskih uslova. Vlaznost u Montrealu je trenutno 85%. GROZNO !!! Temp.je trenutno 23c ali sa tom vlaznoscu je 31c.
Vidite i sami koliko se obojica tenisera znoje, Nole stalno proklizava .....A znamo da to moze veoma negativno da utice na naseg samoiona. Ali i pored svega ja se nadam da ce Nole da iznadje nacina i snage da to sve pobedi.....GO, NOOOLE, GOOOO....

PS: Jooooj, evo ga 1:0 za Gulbisa......

Istomisljenik

pre 8 godina

@Sasha
Ponekad mislim da sa nama nesto nije u redu. Upravo se radi o tome sto ste napisali. Nema razgovora, diskusije, suceljavanja misljenja oko cinjenica. Dakle, Nole je do sada uradio to. Usao u istoriju, kao jedan od najvecih svih vremena. Divno. Nek je ziv i zdrav. Da i dalje uzivamo u lepom tenisu.

Sasha

pre 8 godina

Novak je:
Najbolji dvoranski igrač svih vremena.
Jedan od najboljih igrača na tvrdoj podlozi. ( 5 AUS opena i 1US open za sada) i mnooogo mastersa na tvrdoj podlozi.
Na šljaci sem RG ima fantastične rezultate. Ima dva finala tog turnira. Jedini je uz Soderlinga pobedio "nepobefivog" na tom turniru
Igra samo Vimbldon na travi i ima dve titule do sada.
Uskoro prestiže Mekinroa po broju nedelja kao br. 1
...
I za kraj. Konkurencija?!? Čak da je igrao i samo protiv "Mikija Šilje i Paje Patka" broj jedan je vec duuugo. Na svetu ima 100000 registrovanih tenisera.

Ovo sto sam napisao nije patriotizam. Ovo su činjenice.
Navijao sam nekad za Rogera dok nije pokvario Nadalu pobedu u Australiji.Za Nadala nisam nikada iako ga poštujem.

Oni koji ne vole Novaka imaju to pravo. Mogu da navijaju za nekog drugog ali mislim da ga moraju postovati.

Pozdrav svima(bas svima, i onima koji ga ne vole)

Vaše ime

pre 8 godina

Ova spora Novakova igra je posledica teške sezone, i velike pauze verovatno.
Ako Gulbis ne popusti u 2 i eventualno 3 setu nema ništa od pobede.
Ali nebitan turnir, iskreno, ovo je umesto treninga, piprema za Njujork...

cacanin

pre 8 godina

Novak je:
Najbolji dvoranski igrač svih vremena.
Jedan od najboljih igrača na tvrdoj podlozi. ( 5 AUS opena i 1US open za sada) i mnooogo mastersa na tvrdoj podlozi.
Na šljaci sem RG ima fantastične rezultate. Ima dva finala tog turnira. Jedini je uz Soderlinga pobedio "nepobefivog" na tom turniru
Igra samo Vimbldon na travi i ima dve titule do sada.
Uskoro prestiže Mekinroa po broju nedelja kao br. 1
...
I za kraj. Konkurencija?!? Čak da je igrao i samo protiv "Mikija Šilje i Paje Patka" broj jedan je vec duuugo. Na svetu ima 100000 registrovanih tenisera.

Ovo sto sam napisao nije patriotizam. Ovo su činjenice.
Navijao sam nekad za Rogera dok nije pokvario Nadalu pobedu u Australiji.Za Nadala nisam nikada iako ga poštujem.

Oni koji ne vole Novaka imaju to pravo. Mogu da navijaju za nekog drugog ali mislim da ga moraju postovati.

Pozdrav svima(bas svima, i onima koji ga ne vole)
(Sasha, 15. avgust 2015 01:35)

Ima 3 tutule na W !!!

Vladislav

pre 8 godina

Opet nam Nole neda da spavamo , auuuu samo 3 riterna na prvi servis u prvom setu , katastrofa za najboljeg po tom pitanju...umesto da ga pregazi u 2 seta i saceka poprilicno umornog protivnika u polufinalo koj ima cak 3 meca u tri seta Nole se trosi u ovom mecu , to nevalja i zbog sledeceg turnira koj mu je mnoooogoooo bitniji i koj mu jedini fali , Noleeee ne rasipaj snagu :-(

Ivan

pre 8 godina

Konacno je pocelo. No1e i nocas smo u tebe. Razbucaj ga nabrzaka pa da mogu da spavam. U sred sam renoviranja pa ustajem u 7 da molerisem po kuci.

Grobar-España

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....
(Andjela, 15. avgust 2015 01:01)

Pa nije valjda Nole kriv sto su poispadali Wawrinka,Berdych,Dimitrov,Isner... Koji su bili u njegovom delu zreba. Da je islo po planu Nole bi imao Dimitrova u 1/8, Berdycha u 1/4 y Wawrinku u polufinalu. Znaci , nije Nole imao slab zreb nego su favoriti na njegovoj strani zakazali na ovom turniru. 2+2=4...Prosta matematika.

Andjela

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....

Petar

pre 8 godina

Ne bi da napadam, ali vidi se da nije pipnuo reket mesec dana, malo ispozirao sa Viktorom na treningu za tviter i to je to.
A onda dolazi ovde i igra i dubl i singl? Iskreno, totalno nebitan masters, ali Novak mora da digne formu za USOpen, kao što je igrao na Indijan Velsu i u Majamiju ove godine.
Ovo je mučenje, jedva diše, znoji se kao nikada pre, igra sa 50 najviše 60 % od onoga kako ume da igra.

anica

pre 8 godina

Ovoga nema nigde godinu dana, i sad nasao da udara iz sve snage, kako se svi "probude" protiv Noleta, uslovi za igru su katastrofa zbog vlage, a to Novaku smeta najvise, valjda ce biti sve kako treba, za sada nema njegove igre, a i ako ne bude...Uzivaj Nole!!!

фф

pre 8 godina

Таман сам на 2 меч лопте за Гулбиса помислио да је готово, али Ноле се вратио. Ево сад на паузи пре трећег сета делује тако опуштено и забавља публику. Колико је дечко спонтан и опуштен ја не верујем. Очекујем да лагано узме трећи сет, а касније и турнир, лично бих волео Рафу у финалу. Србија је срећна што те има!

Ноле, Спортиста

pre 8 godina

Пропустио сам више од 9,000 погодака у својој каријери. Изгубио сам скоро 300 утакмица. Чак 26 пута ми је било поверено да освојим поене за победу, а ја сам их промашио. Падао сам изнова, изнова и изнова у животу. И зато сам успео!

Мајкл Џордан

Grobar-España

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....
(Andjela, 15. avgust 2015 01:01)

Pa nije valjda Nole kriv sto su poispadali Wawrinka,Berdych,Dimitrov,Isner... Koji su bili u njegovom delu zreba. Da je islo po planu Nole bi imao Dimitrova u 1/8, Berdycha u 1/4 y Wawrinku u polufinalu. Znaci , nije Nole imao slab zreb nego su favoriti na njegovoj strani zakazali na ovom turniru. 2+2=4...Prosta matematika.

no1

pre 8 godina

Djokovic je izgubio 2 gren slema i 3 mastersa jer je nesposoban da izvede najlaksi udarac u tenisu a to je smec, opet kazem bar 5 turnira mu je pojeo taj udarac.
(Hamsik, 15. avgust 2015 02:45)

Najlakši?!? Dečko, vidi se da u životu tenis nisi igrao.

KC

pre 8 godina

Sprda se covek na terenu, realno, nije da ne zeli da dobije ali daleko od toga da bi ga zaboleo poraz.. Mada dobija i ovo na kraju, cisto jer mu se moze ;)

lucky

pre 8 godina

Bude mi krivo kada Novak izgubi, kao da sam ja izgubio!, ali mi bude i drago jer dođem ovde i čitam komentare baksuza kako pišu nebuloze, kako unapred otpisuju svakog Novakovog protivnika, sem ako to nije Federer ili Nadal.
Da se razumeju u tenis SAMO 2%, videli bi od prvog meča kako Novak ne igra ni upola dobro kao cele sezone.
Protiv Soka rezultat ne ide sa igrom koju je pokazao, ko je pratio meč jasno mu je, a evo, protiv Gulbisa se već vidi sve.
Zadnjih pet godina Novak u periodu posle Wim. pa do kraja USOpena prosto nema snage, nema igru, a onda posle USOpena do kraja sezone opet zaigra.
Zato i ima samo 1 US Open, a najbolji je na betonu.
Zato nema Sinsinati, a ima sve ostale Masterse.
Da li mu treba mnogo vremena da se navikne na beton posle šljake i trave, ili je neki drugi problem u pitanju, ali ovo je period u sezoni kada nema ni N od Novaka.
(dr, 15. avgust 2015 02:16) # Link komentara

Poslednje cetiri godine Nole ima jedan US Open i dva finala, dva Montreala i jedno finale i tri finala Sinsinatija. I jos pre 2011-te nekoliko finala i titula sa istih turnira... Kako bre ni N od Novaka? Mnogo nas je razmazio...

anica

pre 8 godina

Sta uradi coveku crni NO1e:) smekercino!
Gulbis, ja mislim da ce dijareju dobiti od muke, pa ljudi sta im radi Novak, psihicka gromada, nemojte mu zamerati nista stvarno je bezveze, uzivajmo dok traje:)
Mnogo si mi drag Nole i mnogo sam srecna, srce mi je puno!
Bravo! I ja sam od onih koji su mislili da sledi poraz, ali opet demant...BRAVO !!!! Viskovic nema komentar!!:)

student

pre 8 godina

Али ови што пишу „боље да не игра него овако"... Људи, па кад би он тако размишљао као ви, никад ништа не би урадио. Није незаинтересован већ је опуштен и кад не иде. Јер боље од нас зна да ако крене да паничи и драми, оде мас у пропас. ;)

Kimi

pre 8 godina

Propustio je priliku koju mu je Đoković svesno dozvolio, a onda bekend, forhend, šljus, šljas... posla čovek kući. Mada realno i nije zaslužio bolje, mnogo se nešto premišljao prilikom servisa i pokušavao da dekoncentriše Noleta. Bravo Nole, kralju!

S Y L A

pre 8 godina

Pisem na 1-1. Novak ovo gubi taktički...
(Raja, 15. avgust 2015 03:02)
U pravu si daj boze da izgubi jedan gem u 3 setu , 6:0 ,eventualno 6:1

Sasha

pre 8 godina

Novak je:
Najbolji dvoranski igrač svih vremena.
Jedan od najboljih igrača na tvrdoj podlozi. ( 5 AUS opena i 1US open za sada) i mnooogo mastersa na tvrdoj podlozi.
Na šljaci sem RG ima fantastične rezultate. Ima dva finala tog turnira. Jedini je uz Soderlinga pobedio "nepobefivog" na tom turniru
Igra samo Vimbldon na travi i ima dve titule do sada.
Uskoro prestiže Mekinroa po broju nedelja kao br. 1
...
I za kraj. Konkurencija?!? Čak da je igrao i samo protiv "Mikija Šilje i Paje Patka" broj jedan je vec duuugo. Na svetu ima 100000 registrovanih tenisera.

Ovo sto sam napisao nije patriotizam. Ovo su činjenice.
Navijao sam nekad za Rogera dok nije pokvario Nadalu pobedu u Australiji.Za Nadala nisam nikada iako ga poštujem.

Oni koji ne vole Novaka imaju to pravo. Mogu da navijaju za nekog drugog ali mislim da ga moraju postovati.

Pozdrav svima(bas svima, i onima koji ga ne vole)

veliki strumf

pre 8 godina

Vi jos uvek nikako da naucite! Toliko godina gledate Noleta i nikako da ukapirate da ne zurite sa komentarima, da ga ne otpisujete prerano, da ne pljujete previse... Ako nista, bar ste iz ovogodisnjeg finala Vimbldona to trebali da naucite. A i iz ovog meca u kome je 2 sata bio daleko, daleko ispod svog nivoa. Ne potcenjujte nikad SRCE SAMPIONA! Laku noc i vama i Gulbisu.

Šone

pre 8 godina

Početak trećeg seta, i vidim Novaka koji se zeki sa publikom. Totalno je opušten i pomalo mislima van meča :-p Neverovatno koliko je dominantan, i ovako nezainteresovan unakaziće Gulbisa u trećem setu

bravo

pre 8 godina

Namerno razvlaci Nole da ostali igraju svohe meceve sutra:))
(Milosclub, 15. avgust 2015 03:00)

Ahahaaaa... umirem!
Genijalan komentar, aahahaaa...

ksta

pre 8 godina

@ Hamsik, 15. avgust 2015 02:45)
00

i olimpisko zlato , finale - Nole smecuje sa pola metra pravo u mrezu i Rafa osvaja zlato.
(Vladislav, 15. avgust 2015 03:07)

Niti je bilo to finale, niti je pogodio mrežu. Nemaš pojma.

Vile

pre 8 godina

Dubl igra iskljucivo zbog Janka. I to je nesto sto u profesionalnom sportu nikad nije vidjeno, niti ce biti. Mnogo je dobar i kvalitetan covek. Kapa dole i veliki naklon. Svaka cast, gospodine i delijo.

S Y L A

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....
(Andjela, 15. avgust 2015 01:01)
Ne lupetaj !!!

neznalica bgd

pre 8 godina

Novak igra kad mu se igra i TAČKA! Može mu se jer je KRALJ, jer nema izazov! Ljudi planeta je u pitanju a nema pravog protivnika, to je sigurno težak bedak! Ne želim Novaka ROBOTA, već ovakvog, ljudsko biće, Novak!

rada

pre 8 godina

Ovaj drugi set je bio za infarkt. Sam sebe Gulbis pobedi. Nole ima jacu glavu a i zivce. Kad nisam TV razbio onaj smec kada je promasio. A on se kliberi i smejulji. Ja sam budala sto se uopste nerviram.

S Y L A

pre 8 godina

Idemo Novace ,idemo !!! Kakav je ovaj Gulbis seljacina kao i Kirijos ,sudija uzviknuo aut ,Gulbis zatrazio čelendz ,i loptica kacila liniju 2 mm.,uzviknuo je "koliko moras da budes glup da vices aut" ,to je uputio linijskom sudiji,ja bi ga momentalno kaznio i izbacio sa turnira !!!!!

Milosclub

pre 8 godina

Gledao sam do kraja drugog seta i obda sam otisao na spavanje jer sam znao sta ce se desiti u trecem. Izasao sam na vesti samo da vidim da li je 6:0 ili 6:1. Neverovatno mi je na sta nas je navikao ovaj covek..

Nocno obezbedjenje

pre 8 godina

Svaka cast Novaku!
Nema sta mentalno je snazi u ovom trenutku od svih tenisera na turu i tako ce biti jos neko vreme ali kad bude poceo da gubi(sto ce se desiti iako ce te lupati minuse i biti nerealni)..Pitacu onda vas da li ce te ostavljati ovakve komentare ili cete krenuti da pljujete jer takvi ste vecina ovde..Inace Gulbis je izgubio u drugom setu svoj mec stoga je bilo tesko ocekivati da moze u trecem setu nesto da uradi pogotovo protiv ovakvog Novaka,to je bilo vrlo jasno vidljivo ko je pratio mec..

Svete

pre 8 godina

Covek jednostavno odbija da izgubi nestvarno, neverovatno, neobjasnjivo retko vidjena pojava u istoriji sporta i to još sa sve osmehom, to je tek za posebnu analizu !
Sada kada je preživeo ovaj meč ceh će platiti nesretni Chardy a i sumnjam da ce finalista mnogo bolje proci, ko god to bio....
Bravooooo bre Djole !!!

S Y L A

pre 8 godina

Nole potpuno nezainteresovan!!! Kao da mu je svejedno da li će da pobedi ili izgubi!!! Ako se ovako bude ponašao i igrao,onda bolje da ne igra u Sinsinatiju i na US openu,samo će da se bruka!!! Ipak su ovde neki komentatori bili u pravu,kada su rekli da je bolje da je preskočio ovaj turnir,a da svež i odmoran igra Sinsinati.Gde mislim da ga nikada neće osvojiti,kao ni Rolan Garos!!! Ja se
(Smrda, 15. avgust 2015 03:17)
(okupaj se )

Ranzo Teniser

pre 8 godina

Kunem se da mi je nekoliko puta palo na pamet da Novak namerno zeli da izgubi iz nekog razloga. Mozda da dozira formu za USO. To mozda i jeste slucaj, ali Gulbis cak i tako verovatno nece da pobedi :-) idemo Nole, kakav je Gulbis mozda bude i krompiric u trecem

Gane

pre 8 godina

Odgledao sam bezbroj teniskih mečeva, bukvalno sam postao ekspert za tenis (pratim čak od kad je Nolo ušao u vrh) ali ovakvu hladnokrvnost ne videh. Ovaj momak je naše blago i bez obzira šta uradi u ovom trećem setu, za mene je osvojio ovaj turnir... I još nešto, ako su vaterpolisti i košarkašice dobili premije, morao bi i Nolo bar neku premiju od države da dobije za Vimbldon i ove masterse...

insajder

pre 8 godina

Novak je odlučio da ceo ovaj meč odigra u trećoj brzini, pa šta bude. Dakle u trening modu, bez četvrte i pete. Zašto je tako odlučio samo on zna. Ja imam neke svoje pretpostavke, ali koga to zanima.

Neznalica

pre 8 godina

lucky@

Kako to misliš nema igru Novak od Vimbldona pa do kraja US Open-a? Pa otkud mu onda titule (2) u Kanadi i tri finala US Opena, sve od 2011.godine?

Ima on igru nego nešto se pitaju i njegovi protivnici. I, usput budi rečeno, ove godine će osvojiti US Open. Problem ovaj put nikako ne mogu da budu protivnici već jedino izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, pre svega vlaga u vazduhu kao protiv Nišikorija prošle godine. Lično, voleo bih i da osvoji Sinsinati pošto je to jedini masters koji mu nedostaje.

Sasha

pre 8 godina

@Federer ima 21 titulu u dvorani a Novak 11, pa ti vidi ko je bolji.
(xyz, 15. avgust 2015 01:56)

Koliko je stariji Fedex od Novaka? Mislim izvini kasno je i umoran si ali...
Da li stvarno mislis da Novak nece vise uzeti titula u dvorani?

Federer je jos uvek najbolji svih vremena, ali Novak ce igrati i koju godinu posle njega.

anica

pre 8 godina

Ovoga nema nigde godinu dana, i sad nasao da udara iz sve snage, kako se svi "probude" protiv Noleta, uslovi za igru su katastrofa zbog vlage, a to Novaku smeta najvise, valjda ce biti sve kako treba, za sada nema njegove igre, a i ako ne bude...Uzivaj Nole!!!

Istomisljenik

pre 8 godina

@Sasha
Ponekad mislim da sa nama nesto nije u redu. Upravo se radi o tome sto ste napisali. Nema razgovora, diskusije, suceljavanja misljenja oko cinjenica. Dakle, Nole je do sada uradio to. Usao u istoriju, kao jedan od najvecih svih vremena. Divno. Nek je ziv i zdrav. Da i dalje uzivamo u lepom tenisu.

Kiki

pre 8 godina

Priznajem da prvi put u zivotu nisam smeo da gledam zavrsnicu nekog seta kad igra Novak,gledao sam ranije i one bolesne meceve sa Federerom i Nadalom,ali za ovo nisam imao zivaca,ajde Nole slomi ga u trecem.

Mirko

pre 8 godina

Čekao sam i čekao pa odustao, mislio sam da će odložiti meč za sutra, kad sam se vratio imam šta i da pročitam!
Lako je sad pričati nakon svega, ali uveren sam da malo ko od nas zna šta je Novaku u glavi i u srcu u tim trenucima, sa čime se bori i u šta veruje. Ipak, ovo što je pokazao - to može samo mnoooogo jaka osoba, samo neka gromada od čoveka, ovo nije ponašanje nekog gubitnika, ovo je ponašanje PRVOG tenisera na svetu!
Ostali nema šta da uče od njega, to se rađa, jednom majka rađa takvog junaka!

optimus prime

pre 8 godina

@Pozdrav za B92

Videli smo na Vimbldonu šta može Federer. Svaka njemu čast, ali kad je bio u punoj snazi nije imao konkurenciju u vidu Rafe i Noleta. Od 2008, Nadal i Đoković su penicilin za Federera. Činjenica: od US Opena 2009 do US Opena 2015 Federer je osvojio 2 (DVA) grend slema, prema tome njegov ukupni skor protiv Rafe je 10-23, a protiv Noleta u finalima turnira gubi 5-10 i to mnogo govori.

Bozidar

pre 8 godina

Jaooo Nole Nole,sekiras me..izadjem u grad,provodim se i kad udjem na vesti i procitam da si igrao lose i da si hteo da izgubis mec...sekiras me,a i lakat te zeza.
Jao Nole,mani se igranja istovremeno i dubl i singl meceva...oduzima ti snagu i fokus.

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

Ноле свесно жртвовао Канаду, хтео раније на припреме за Синсинати ал не вреди.

abu

pre 8 godina

I sto bih gledao na Rts HD-u ne mogu od onog smaraca od komentatora, bolje da niko ne prenosi nego on, zato moram da slusam Viskovicevo sjajno ali bolje i to nego onog na drzavnoj televiziji.

lucky

pre 8 godina

Odgledao sam bezbroj teniskih mečeva, bukvalno sam postao ekspert za tenis (pratim čak od kad je Nolo ušao u vrh) ali ovakvu hladnokrvnost ne videh. Ovaj momak je naše blago i bez obzira šta uradi u ovom trećem setu, za mene je osvojio ovaj turnir... I još nešto, ako su vaterpolisti i košarkašice dobili premije, morao bi i Nolo bar neku premiju od države da dobije za Vimbldon i ove masterse...
(Gane, 15. avgust 2015 03:06) # Link komentara

Hladnokrvan je jer mu je svejedno hoce li proci dalje, ne trosi snagu ni emocije, cilj su Sinsinati i US Open. Ne trebaju mu premije jer dobro zaradjuje, ali mu treba vise postovanja i manje 'strucnjaka' pljuvaca. Jedino se slazemo da je nase blago :)

Vaše ime

pre 8 godina

Ova spora Novakova igra je posledica teške sezone, i velike pauze verovatno.
Ako Gulbis ne popusti u 2 i eventualno 3 setu nema ništa od pobede.
Ali nebitan turnir, iskreno, ovo je umesto treninga, piprema za Njujork...

cacanin

pre 8 godina

Novak je:
Najbolji dvoranski igrač svih vremena.
Jedan od najboljih igrača na tvrdoj podlozi. ( 5 AUS opena i 1US open za sada) i mnooogo mastersa na tvrdoj podlozi.
Na šljaci sem RG ima fantastične rezultate. Ima dva finala tog turnira. Jedini je uz Soderlinga pobedio "nepobefivog" na tom turniru
Igra samo Vimbldon na travi i ima dve titule do sada.
Uskoro prestiže Mekinroa po broju nedelja kao br. 1
...
I za kraj. Konkurencija?!? Čak da je igrao i samo protiv "Mikija Šilje i Paje Patka" broj jedan je vec duuugo. Na svetu ima 100000 registrovanih tenisera.

Ovo sto sam napisao nije patriotizam. Ovo su činjenice.
Navijao sam nekad za Rogera dok nije pokvario Nadalu pobedu u Australiji.Za Nadala nisam nikada iako ga poštujem.

Oni koji ne vole Novaka imaju to pravo. Mogu da navijaju za nekog drugog ali mislim da ga moraju postovati.

Pozdrav svima(bas svima, i onima koji ga ne vole)
(Sasha, 15. avgust 2015 01:35)

Ima 3 tutule na W !!!

Melenci

pre 8 godina

kada se Nole sam sebi smejao kako lose odigrava gemove,zeza se sa publikom a Gulbis ga rastura.Ne pamtim da sam Noleta gledala da toliko gresi, i da sa tolikom opustenoscu i lezernoscu sve to prima.Prosto je nudio Gulbisu pobedu,samo da sto re ode sa terena.Kakav Gulbis teniser moze da bude,da kida sve redom to smo mogli videti i odati mu veliko priznanje.Opasno je bilo!Uvek sam za oprezne prognoze,tako da sa Sardijem nece biti ni malo lako.Svejedno idemo Nole!

Teodosije

pre 8 godina

"Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luka, 15. avgust 2015 03:47) # Link komentara"

da, da stalno ga neka "sreca" prati... e ako si nam objasnio.

Petar

pre 8 godina

Ne bi da napadam, ali vidi se da nije pipnuo reket mesec dana, malo ispozirao sa Viktorom na treningu za tviter i to je to.
A onda dolazi ovde i igra i dubl i singl? Iskreno, totalno nebitan masters, ali Novak mora da digne formu za USOpen, kao što je igrao na Indijan Velsu i u Majamiju ove godine.
Ovo je mučenje, jedva diše, znoji se kao nikada pre, igra sa 50 najviše 60 % od onoga kako ume da igra.

fanta 0.33

pre 8 godina

Da neznam ko je Nole,rekao bih da je meč prodat...(nikšićko, 15. avgust 2015 02:05)posto znas ko je Novak,onda znaj i da se tvoje neznam pise odvojeno.

dr

pre 8 godina

Bude mi krivo kada Novak izgubi, kao da sam ja izgubio!, ali mi bude i drago jer dođem ovde i čitam komentare baksuza kako pišu nebuloze, kako unapred otpisuju svakog Novakovog protivnika, sem ako to nije Federer ili Nadal.
Da se razumeju u tenis SAMO 2%, videli bi od prvog meča kako Novak ne igra ni upola dobro kao cele sezone.
Protiv Soka rezultat ne ide sa igrom koju je pokazao, ko je pratio meč jasno mu je, a evo, protiv Gulbisa se već vidi sve.
Zadnjih pet godina Novak u periodu posle Wim. pa do kraja USOpena prosto nema snage, nema igru, a onda posle USOpena do kraja sezone opet zaigra.
Zato i ima samo 1 US Open, a najbolji je na betonu.
Zato nema Sinsinati, a ima sve ostale Masterse.
Da li mu treba mnogo vremena da se navikne na beton posle šljake i trave, ili je neki drugi problem u pitanju, ali ovo je period u sezoni kada nema ni N od Novaka.

Kokni(je)akis T.

pre 8 godina

Drugi teniseri čine sve što mogu, a N°1e sve što hoće! To je to. Porazi na Rolan Garosu su čista ljubomora bogova! Bog, pa N°1e!

x

pre 8 godina

Meni izgleda da Novaku odgovara da ovde ispadne malo ranije, da bi se spremio za Sinsinati! Ipak je to uz US open glavni cilj do kraja sezone.

zoko macijak

pre 8 godina

U trenutku sam pomislio da je digao ruke od turnira i da ce pustiti Gulbisa, a i vremenski uslovi su bili nepovoljni. Medjutim kada je osvojio drugi set, znao sam sta slijedi u trecem! Svaka cast, Nole!!Idemo do titule!!! Srbijaaaaa!!!

Luka

pre 8 godina

Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.

Ivan

pre 8 godina

Konacno je pocelo. No1e i nocas smo u tebe. Razbucaj ga nabrzaka pa da mogu da spavam. U sred sam renoviranja pa ustajem u 7 da molerisem po kuci.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

....ovo ce Noletu biti jaaaajo tezak mec samo zbog groznih vremenskih uslova. Vlaznost u Montrealu je trenutno 85%. GROZNO !!! Temp.je trenutno 23c ali sa tom vlaznoscu je 31c.
Vidite i sami koliko se obojica tenisera znoje, Nole stalno proklizava .....A znamo da to moze veoma negativno da utice na naseg samoiona. Ali i pored svega ja se nadam da ce Nole da iznadje nacina i snage da to sve pobedi.....GO, NOOOLE, GOOOO....

PS: Jooooj, evo ga 1:0 za Gulbisa......

Rile

pre 8 godina

Gubi ovo Novak namerno, cuva se za Sinsinati jedini Masters koji mu fali, ali ima jos jedno moje zapazanje koje bi hteo da podelim sa vama a to je zasto Novak ima samo 1 US Open i nijedan Rolan Garos a 3 Vimbldona i 5 Aus Opena??? Zato sto Novak izgara na pripremnim turnirima-mastersima pred RG to su Monte Karlo, Madrid i Rim a pred US Open Toronto/Montreal i Sinsinati dok pred Vimbldon i Aus Open sem par egzibicija ne postoje neki ozbiljni veliki turniri i Novak moze direktno od pocetka da tempira formu i fizicku spremu za ta dva najvaznija turnira a ovako se pred Njujork i Pariz dodatno trosi i vec dolazi na ta dva turnira pomalo fizicki "rovit".

Zlatko Todorović

pre 8 godina

Ma ajte ljudi, pa čemu bi se mi radovali? Da ga je oprao, kao što, realno, može i kao što su svi očekivali, samo bi se okrenuli na drugu stranu i kao da se ništa nije desilo. Ovo je draž sporta. Ta neizvesnost. Ta napetost. Jeste da je, po definiciji, tenis igra dva protivnika ili dva para protivnika na kraju koje uvek pobeđuje Đoković, ali treba malo i ovakvih mečeva, da nam se Nole razbudi za ostatak turnira. Vremenska razlika, pa malo mi dremucka u to vreme kad se igraju mečevi.

Blue Fortress

pre 8 godina

Kakav BOG tenisa. On odbija da izgubi ako nije minimum finale! Jao kad uzme desetku na US openu, krece lansiranje ka najvecem u istoriji!!!

Bozidar

pre 8 godina

To je zato sto igra dubl a istovremeno i singl meceve..a posle umoran..ne znam zasto to radi ??
A onda mu se ne igra i deluje kao da hoce da izgubi i predaje se.

Vladislav

pre 8 godina

Opet nam Nole neda da spavamo , auuuu samo 3 riterna na prvi servis u prvom setu , katastrofa za najboljeg po tom pitanju...umesto da ga pregazi u 2 seta i saceka poprilicno umornog protivnika u polufinalo koj ima cak 3 meca u tri seta Nole se trosi u ovom mecu , to nevalja i zbog sledeceg turnira koj mu je mnoooogoooo bitniji i koj mu jedini fali , Noleeee ne rasipaj snagu :-(

fedex

pre 8 godina

Sad gledam highlightse i mogu reci da mi je zao sto nisam gledao ovo,bio je izgleda pravo dobar mec,bar prva 2 seta,bruku dobrih poena..al ne mogu vjerovati koliki je gulbis talenat,a "antitalenat" u glavi,momak je nevjerovatan i dobio bi juce da je imao hladnu glavu,ali i novaku svaka cast,on je znao da samo malo treba da stane gulbu i njegov je mec,to je to iskustvo i hladna glava,a imao je i brejk,set lopte cini mi se na 5:4..
abd bit ce zanimljiv mec nishikori-murray,nisha je opasan pravo :)

Ilija

pre 8 godina

Malocas odgledao zavrsnicu drugog seta. Djole imao smec na set lopti, i mlako prosto dodao Gulbisu koji je na kraju poentirao. U TB Nole delovao opusteno i na mec loptama Gulbisa, i zavrsa ga do kraja u velikom stilu. Dok je cekao Gulbisa da se vrati iz svlacionice u pauzi, stigao je da zabavi i publiku. Posle svega toga, sa Jankom dobije dubl u tri seta. Sta reci sem, ovaj covek je fenomen!

VUK

pre 8 godina

nikada se duže nije prilagođavao betonu.. trava mu postala podloga koja najviše prija.. ili Beker radi bolje od Vajde?Nešto nije ok.Što znači da uzima USA open.To je Nole. Neshvatljivo ali traje.

Eco

pre 8 godina

Noletu sve jedno. Trebalo bi i da izgubi, jer se Montreal oduzio losim vremenom. Sincinati mu je vazniji, a evo skoro da je i poceo. Ima dovoljno Rogers Cupova, ne treba dalje da se lomata.

lik

pre 8 godina

Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.
(Luka, 15. avgust 2015 03:47)

Nisam gledao ali znam o cemu pricas, ko duze prati tenis zna ko je Gulbis, kada mu se slozi u glavi (a to je retko) nema mu ravnog.

pp

pre 8 godina

Nikad od ovog Gulbisa nece biti teniser:-) Dobijao je mec na tacni i ne moze da ga uzme! Podseti me ovo na jedan mec izmedju Troickog i Novaka kad Troicki isto nije mogao da uzme nudjeno. Na kraju je Nole norao opet da pobedi:-) Svaka cast, svaka cast!!

borko

pre 8 godina

Eto, takvi smo ti mi zvezdaši. A kad u fudbalu Zvezda odigra iz 1 u 2 svi zovu policiju, kad odigra Nole, svi ga hvale. Baš su ovi grobari licemerni. Ja sam lepe pare uzeo na kladionici na ovom prelazu.

Andjela

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....

Hamsik

pre 8 godina

Djokovic je izgubio 2 gren slema i 3 mastersa jer je nesposoban da izvede najlaksi udarac u tenisu a to je smec, opet kazem bar 5 turnira mu je pojeo taj udarac.

Djorgo

pre 8 godina

Uspavah se negde na 3_1 u trecem setu ... . Sve je naucio u tenisu osim smeca, i da ne zali i vise od milion $, da ga neko nauci (ako moze). Recimo Boba Zivojinovic ... . (Mada ja mislim da Boba to nije ni ucio, tako se rodio ... :) ). U stvari, cak mislim da je problem
vise u ``psihi`` - nesigurnosti oko smeca, nego u samoj tehnici.
Mala je cak i Novakova velicina, da zaleci sve nase frustracije ...
Kako bilo, ``vidimo`` se sledece noci. Samo napred i uzivaj Novace, kad mozes i kad umes!

Vladislav

pre 8 godina

1:1 ali se ne radujem nimalo , Nole je trebao da pusti ovaj mec kad vec nista neidev, ovako se opasno trosi pred cincinati evo vise od dva sata igre a jos jedan set ipak mu je cincinati ponooo vazniji i potrebniji - turnir za istoriju

Siva majca

pre 8 godina

Nije da je smec lak udarac, ali ne kaze se dzabe: doso ti na smec, narocito kad vidimo Rodju, Rafu, Congu, Cilica itd. Tako da vecina misli da je nedopustivo za takvog asa, da sa takvim strahom izvodi relativno jednostavan udarac.

igor

pre 8 godina

Prosle godine mu je propala cela Americka turneja jer se zenio po Wimbledonu i duga pauza.Ove godine ista prica i punjenje baterija po plazama jos slikanje sa onim Hrvatskim glumcem Radetom samo im je falila veliki prijatelj Srba Angelina Jolie.Jasno da nema igre u tenisu bez treninga i onaj smec na set lopti je katastrofa.

branislav

pre 8 godina

Zbog cega Djokovic nije izasao sa saopstenjem pre meca,tipa(izmisli):Zbog glavobolje nisam u stanju da igram. lepo otkaze,a ne ovako se pati ,kvari statistiku ove sezone. Brate,sasvim je legitimno ako ti se ne igra. Jadno je izaci i narusavati svoj status molodusnoscu

Roddick Army

pre 8 godina

Polako ali sigurno slabiji teniseri su poceli stiskati naseg n0la, ipak je blizu da napuni 30, i onda ce n0letovci biti na aparatima kad bude ispadao u 2-3. kolu turnira

Smrda

pre 8 godina

Nole potpuno nezainteresovan!!! Kao da mu je svejedno da li će da pobedi ili izgubi!!! Ako se ovako bude ponašao i igrao,onda bolje da ne igra u Sinsinatiju i na US openu,samo će da se bruka!!! Ipak su ovde neki komentatori bili u pravu,kada su rekli da je bolje da je preskočio ovaj turnir,a da svež i odmoran igra Sinsinati.Gde mislim da ga nikada neće osvojiti,kao ni Rolan Garos!!! Ja se

Smrda

pre 8 godina

Nole potpuno nezainteresovan!!! Kao da mu je svejedno da li će da pobedi ili izgubi!!! Ako se ovako bude ponašao i igrao,onda bolje da ne igra u Sinsinatiju i na US openu,samo će da se bruka!!! Ipak su ovde neki komentatori bili u pravu,kada su rekli da je bolje da je preskočio ovaj turnir,a da svež i odmoran igra Sinsinati.Gde mislim da ga nikada neće osvojiti,kao ni Rolan Garos!!! Ja se

Andjela

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....

Luka

pre 8 godina

Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.

Bozidar

pre 8 godina

Jaooo Nole Nole,sekiras me..izadjem u grad,provodim se i kad udjem na vesti i procitam da si igrao lose i da si hteo da izgubis mec...sekiras me,a i lakat te zeza.
Jao Nole,mani se igranja istovremeno i dubl i singl meceva...oduzima ti snagu i fokus.

Roddick Army

pre 8 godina

Polako ali sigurno slabiji teniseri su poceli stiskati naseg n0la, ipak je blizu da napuni 30, i onda ce n0letovci biti na aparatima kad bude ispadao u 2-3. kolu turnira

branislav

pre 8 godina

Zbog cega Djokovic nije izasao sa saopstenjem pre meca,tipa(izmisli):Zbog glavobolje nisam u stanju da igram. lepo otkaze,a ne ovako se pati ,kvari statistiku ove sezone. Brate,sasvim je legitimno ako ti se ne igra. Jadno je izaci i narusavati svoj status molodusnoscu

Bozidar

pre 8 godina

To je zato sto igra dubl a istovremeno i singl meceve..a posle umoran..ne znam zasto to radi ??
A onda mu se ne igra i deluje kao da hoce da izgubi i predaje se.

Hamsik

pre 8 godina

Djokovic je izgubio 2 gren slema i 3 mastersa jer je nesposoban da izvede najlaksi udarac u tenisu a to je smec, opet kazem bar 5 turnira mu je pojeo taj udarac.

igor

pre 8 godina

Prosle godine mu je propala cela Americka turneja jer se zenio po Wimbledonu i duga pauza.Ove godine ista prica i punjenje baterija po plazama jos slikanje sa onim Hrvatskim glumcem Radetom samo im je falila veliki prijatelj Srba Angelina Jolie.Jasno da nema igre u tenisu bez treninga i onaj smec na set lopti je katastrofa.

Vladislav

pre 8 godina

1:1 ali se ne radujem nimalo , Nole je trebao da pusti ovaj mec kad vec nista neidev, ovako se opasno trosi pred cincinati evo vise od dva sata igre a jos jedan set ipak mu je cincinati ponooo vazniji i potrebniji - turnir za istoriju

S Y L A

pre 8 godina

Nole potpuno nezainteresovan!!! Kao da mu je svejedno da li će da pobedi ili izgubi!!! Ako se ovako bude ponašao i igrao,onda bolje da ne igra u Sinsinatiju i na US openu,samo će da se bruka!!! Ipak su ovde neki komentatori bili u pravu,kada su rekli da je bolje da je preskočio ovaj turnir,a da svež i odmoran igra Sinsinati.Gde mislim da ga nikada neće osvojiti,kao ni Rolan Garos!!! Ja se
(Smrda, 15. avgust 2015 03:17)
(okupaj se )

borko

pre 8 godina

Eto, takvi smo ti mi zvezdaši. A kad u fudbalu Zvezda odigra iz 1 u 2 svi zovu policiju, kad odigra Nole, svi ga hvale. Baš su ovi grobari licemerni. Ja sam lepe pare uzeo na kladionici na ovom prelazu.

dr

pre 8 godina

Bude mi krivo kada Novak izgubi, kao da sam ja izgubio!, ali mi bude i drago jer dođem ovde i čitam komentare baksuza kako pišu nebuloze, kako unapred otpisuju svakog Novakovog protivnika, sem ako to nije Federer ili Nadal.
Da se razumeju u tenis SAMO 2%, videli bi od prvog meča kako Novak ne igra ni upola dobro kao cele sezone.
Protiv Soka rezultat ne ide sa igrom koju je pokazao, ko je pratio meč jasno mu je, a evo, protiv Gulbisa se već vidi sve.
Zadnjih pet godina Novak u periodu posle Wim. pa do kraja USOpena prosto nema snage, nema igru, a onda posle USOpena do kraja sezone opet zaigra.
Zato i ima samo 1 US Open, a najbolji je na betonu.
Zato nema Sinsinati, a ima sve ostale Masterse.
Da li mu treba mnogo vremena da se navikne na beton posle šljake i trave, ili je neki drugi problem u pitanju, ali ovo je period u sezoni kada nema ni N od Novaka.

Sasha

pre 8 godina

Novak je:
Najbolji dvoranski igrač svih vremena.
Jedan od najboljih igrača na tvrdoj podlozi. ( 5 AUS opena i 1US open za sada) i mnooogo mastersa na tvrdoj podlozi.
Na šljaci sem RG ima fantastične rezultate. Ima dva finala tog turnira. Jedini je uz Soderlinga pobedio "nepobefivog" na tom turniru
Igra samo Vimbldon na travi i ima dve titule do sada.
Uskoro prestiže Mekinroa po broju nedelja kao br. 1
...
I za kraj. Konkurencija?!? Čak da je igrao i samo protiv "Mikija Šilje i Paje Patka" broj jedan je vec duuugo. Na svetu ima 100000 registrovanih tenisera.

Ovo sto sam napisao nije patriotizam. Ovo su činjenice.
Navijao sam nekad za Rogera dok nije pokvario Nadalu pobedu u Australiji.Za Nadala nisam nikada iako ga poštujem.

Oni koji ne vole Novaka imaju to pravo. Mogu da navijaju za nekog drugog ali mislim da ga moraju postovati.

Pozdrav svima(bas svima, i onima koji ga ne vole)

Rile

pre 8 godina

Gubi ovo Novak namerno, cuva se za Sinsinati jedini Masters koji mu fali, ali ima jos jedno moje zapazanje koje bi hteo da podelim sa vama a to je zasto Novak ima samo 1 US Open i nijedan Rolan Garos a 3 Vimbldona i 5 Aus Opena??? Zato sto Novak izgara na pripremnim turnirima-mastersima pred RG to su Monte Karlo, Madrid i Rim a pred US Open Toronto/Montreal i Sinsinati dok pred Vimbldon i Aus Open sem par egzibicija ne postoje neki ozbiljni veliki turniri i Novak moze direktno od pocetka da tempira formu i fizicku spremu za ta dva najvaznija turnira a ovako se pred Njujork i Pariz dodatno trosi i vec dolazi na ta dva turnira pomalo fizicki "rovit".

Gane

pre 8 godina

Odgledao sam bezbroj teniskih mečeva, bukvalno sam postao ekspert za tenis (pratim čak od kad je Nolo ušao u vrh) ali ovakvu hladnokrvnost ne videh. Ovaj momak je naše blago i bez obzira šta uradi u ovom trećem setu, za mene je osvojio ovaj turnir... I još nešto, ako su vaterpolisti i košarkašice dobili premije, morao bi i Nolo bar neku premiju od države da dobije za Vimbldon i ove masterse...

Nocno obezbedjenje

pre 8 godina

Svaka cast Novaku!
Nema sta mentalno je snazi u ovom trenutku od svih tenisera na turu i tako ce biti jos neko vreme ali kad bude poceo da gubi(sto ce se desiti iako ce te lupati minuse i biti nerealni)..Pitacu onda vas da li ce te ostavljati ovakve komentare ili cete krenuti da pljujete jer takvi ste vecina ovde..Inace Gulbis je izgubio u drugom setu svoj mec stoga je bilo tesko ocekivati da moze u trecem setu nesto da uradi pogotovo protiv ovakvog Novaka,to je bilo vrlo jasno vidljivo ko je pratio mec..

x

pre 8 godina

Meni izgleda da Novaku odgovara da ovde ispadne malo ranije, da bi se spremio za Sinsinati! Ipak je to uz US open glavni cilj do kraja sezone.

Kimi

pre 8 godina

Propustio je priliku koju mu je Đoković svesno dozvolio, a onda bekend, forhend, šljus, šljas... posla čovek kući. Mada realno i nije zaslužio bolje, mnogo se nešto premišljao prilikom servisa i pokušavao da dekoncentriše Noleta. Bravo Nole, kralju!

Ноле, Спортиста

pre 8 godina

Пропустио сам више од 9,000 погодака у својој каријери. Изгубио сам скоро 300 утакмица. Чак 26 пута ми је било поверено да освојим поене за победу, а ја сам их промашио. Падао сам изнова, изнова и изнова у животу. И зато сам успео!

Мајкл Џордан

Grobar-España

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....
(Andjela, 15. avgust 2015 01:01)

Pa nije valjda Nole kriv sto su poispadali Wawrinka,Berdych,Dimitrov,Isner... Koji su bili u njegovom delu zreba. Da je islo po planu Nole bi imao Dimitrova u 1/8, Berdycha u 1/4 y Wawrinku u polufinalu. Znaci , nije Nole imao slab zreb nego su favoriti na njegovoj strani zakazali na ovom turniru. 2+2=4...Prosta matematika.

no1

pre 8 godina

Djokovic je izgubio 2 gren slema i 3 mastersa jer je nesposoban da izvede najlaksi udarac u tenisu a to je smec, opet kazem bar 5 turnira mu je pojeo taj udarac.
(Hamsik, 15. avgust 2015 02:45)

Najlakši?!? Dečko, vidi se da u životu tenis nisi igrao.

Ivan

pre 8 godina

Konacno je pocelo. No1e i nocas smo u tebe. Razbucaj ga nabrzaka pa da mogu da spavam. U sred sam renoviranja pa ustajem u 7 da molerisem po kuci.

anica

pre 8 godina

Sta uradi coveku crni NO1e:) smekercino!
Gulbis, ja mislim da ce dijareju dobiti od muke, pa ljudi sta im radi Novak, psihicka gromada, nemojte mu zamerati nista stvarno je bezveze, uzivajmo dok traje:)
Mnogo si mi drag Nole i mnogo sam srecna, srce mi je puno!
Bravo! I ja sam od onih koji su mislili da sledi poraz, ali opet demant...BRAVO !!!! Viskovic nema komentar!!:)

Siva majca

pre 8 godina

Nije da je smec lak udarac, ali ne kaze se dzabe: doso ti na smec, narocito kad vidimo Rodju, Rafu, Congu, Cilica itd. Tako da vecina misli da je nedopustivo za takvog asa, da sa takvim strahom izvodi relativno jednostavan udarac.

S Y L A

pre 8 godina

Idemo Novace ,idemo !!! Kakav je ovaj Gulbis seljacina kao i Kirijos ,sudija uzviknuo aut ,Gulbis zatrazio čelendz ,i loptica kacila liniju 2 mm.,uzviknuo je "koliko moras da budes glup da vices aut" ,to je uputio linijskom sudiji,ja bi ga momentalno kaznio i izbacio sa turnira !!!!!

Petar

pre 8 godina

Ne bi da napadam, ali vidi se da nije pipnuo reket mesec dana, malo ispozirao sa Viktorom na treningu za tviter i to je to.
A onda dolazi ovde i igra i dubl i singl? Iskreno, totalno nebitan masters, ali Novak mora da digne formu za USOpen, kao što je igrao na Indijan Velsu i u Majamiju ove godine.
Ovo je mučenje, jedva diše, znoji se kao nikada pre, igra sa 50 najviše 60 % od onoga kako ume da igra.

фф

pre 8 godina

Таман сам на 2 меч лопте за Гулбиса помислио да је готово, али Ноле се вратио. Ево сад на паузи пре трећег сета делује тако опуштено и забавља публику. Колико је дечко спонтан и опуштен ја не верујем. Очекујем да лагано узме трећи сет, а касније и турнир, лично бих волео Рафу у финалу. Србија је срећна што те има!

abu

pre 8 godina

I sto bih gledao na Rts HD-u ne mogu od onog smaraca od komentatora, bolje da niko ne prenosi nego on, zato moram da slusam Viskovicevo sjajno ali bolje i to nego onog na drzavnoj televiziji.

student

pre 8 godina

Али ови што пишу „боље да не игра него овако"... Људи, па кад би он тако размишљао као ви, никад ништа не би урадио. Није незаинтересован већ је опуштен и кад не иде. Јер боље од нас зна да ако крене да паничи и драми, оде мас у пропас. ;)

Vaše ime

pre 8 godina

Ova spora Novakova igra je posledica teške sezone, i velike pauze verovatno.
Ako Gulbis ne popusti u 2 i eventualno 3 setu nema ništa od pobede.
Ali nebitan turnir, iskreno, ovo je umesto treninga, piprema za Njujork...

ksta

pre 8 godina

@ Hamsik, 15. avgust 2015 02:45)
00

i olimpisko zlato , finale - Nole smecuje sa pola metra pravo u mrezu i Rafa osvaja zlato.
(Vladislav, 15. avgust 2015 03:07)

Niti je bilo to finale, niti je pogodio mrežu. Nemaš pojma.

lucky

pre 8 godina

Bude mi krivo kada Novak izgubi, kao da sam ja izgubio!, ali mi bude i drago jer dođem ovde i čitam komentare baksuza kako pišu nebuloze, kako unapred otpisuju svakog Novakovog protivnika, sem ako to nije Federer ili Nadal.
Da se razumeju u tenis SAMO 2%, videli bi od prvog meča kako Novak ne igra ni upola dobro kao cele sezone.
Protiv Soka rezultat ne ide sa igrom koju je pokazao, ko je pratio meč jasno mu je, a evo, protiv Gulbisa se već vidi sve.
Zadnjih pet godina Novak u periodu posle Wim. pa do kraja USOpena prosto nema snage, nema igru, a onda posle USOpena do kraja sezone opet zaigra.
Zato i ima samo 1 US Open, a najbolji je na betonu.
Zato nema Sinsinati, a ima sve ostale Masterse.
Da li mu treba mnogo vremena da se navikne na beton posle šljake i trave, ili je neki drugi problem u pitanju, ali ovo je period u sezoni kada nema ni N od Novaka.
(dr, 15. avgust 2015 02:16) # Link komentara

Poslednje cetiri godine Nole ima jedan US Open i dva finala, dva Montreala i jedno finale i tri finala Sinsinatija. I jos pre 2011-te nekoliko finala i titula sa istih turnira... Kako bre ni N od Novaka? Mnogo nas je razmazio...

S Y L A

pre 8 godina

Možeš misliti protivnik guldis, a evo sardi eliminisao iznera. To je smešno...
U drugoj polovini: 2,4,7,10 nosioci. Znaci put do finala je neuporedivo teži za: mareja, nisikorija, nadala, congau!
Ps. Pišem ovi zbog onih koji stalno po sajtovima tvrde kako je u rodzerovo vreme lako bilo doći do finala....
(Andjela, 15. avgust 2015 01:01)
Ne lupetaj !!!

neznalica bgd

pre 8 godina

Novak igra kad mu se igra i TAČKA! Može mu se jer je KRALJ, jer nema izazov! Ljudi planeta je u pitanju a nema pravog protivnika, to je sigurno težak bedak! Ne želim Novaka ROBOTA, već ovakvog, ljudsko biće, Novak!

optimus prime

pre 8 godina

@Pozdrav za B92

Videli smo na Vimbldonu šta može Federer. Svaka njemu čast, ali kad je bio u punoj snazi nije imao konkurenciju u vidu Rafe i Noleta. Od 2008, Nadal i Đoković su penicilin za Federera. Činjenica: od US Opena 2009 do US Opena 2015 Federer je osvojio 2 (DVA) grend slema, prema tome njegov ukupni skor protiv Rafe je 10-23, a protiv Noleta u finalima turnira gubi 5-10 i to mnogo govori.

Šone

pre 8 godina

Početak trećeg seta, i vidim Novaka koji se zeki sa publikom. Totalno je opušten i pomalo mislima van meča :-p Neverovatno koliko je dominantan, i ovako nezainteresovan unakaziće Gulbisa u trećem setu

rada

pre 8 godina

Ovaj drugi set je bio za infarkt. Sam sebe Gulbis pobedi. Nole ima jacu glavu a i zivce. Kad nisam TV razbio onaj smec kada je promasio. A on se kliberi i smejulji. Ja sam budala sto se uopste nerviram.

KC

pre 8 godina

Sprda se covek na terenu, realno, nije da ne zeli da dobije ali daleko od toga da bi ga zaboleo poraz.. Mada dobija i ovo na kraju, cisto jer mu se moze ;)

lik

pre 8 godina

Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.
(Luka, 15. avgust 2015 03:47)

Nisam gledao ali znam o cemu pricas, ko duze prati tenis zna ko je Gulbis, kada mu se slozi u glavi (a to je retko) nema mu ravnog.

Vladislav

pre 8 godina

Opet nam Nole neda da spavamo , auuuu samo 3 riterna na prvi servis u prvom setu , katastrofa za najboljeg po tom pitanju...umesto da ga pregazi u 2 seta i saceka poprilicno umornog protivnika u polufinalo koj ima cak 3 meca u tri seta Nole se trosi u ovom mecu , to nevalja i zbog sledeceg turnira koj mu je mnoooogoooo bitniji i koj mu jedini fali , Noleeee ne rasipaj snagu :-(

anica

pre 8 godina

Ovoga nema nigde godinu dana, i sad nasao da udara iz sve snage, kako se svi "probude" protiv Noleta, uslovi za igru su katastrofa zbog vlage, a to Novaku smeta najvise, valjda ce biti sve kako treba, za sada nema njegove igre, a i ako ne bude...Uzivaj Nole!!!

Kiki

pre 8 godina

Priznajem da prvi put u zivotu nisam smeo da gledam zavrsnicu nekog seta kad igra Novak,gledao sam ranije i one bolesne meceve sa Federerom i Nadalom,ali za ovo nisam imao zivaca,ajde Nole slomi ga u trecem.

Teodosije

pre 8 godina

"Ovi sto se tripuju da je Nole ovo dobio na igru nisu gledali. Dobio je na srecu i gluposti Gulbisa koji mu je poklonio drugi set. Losa igra Novaka u prva dva seta. Imao je srece sto je sa druge strane bio ludi Gulbis.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luka, 15. avgust 2015 03:47) # Link komentara"

da, da stalno ga neka "sreca" prati... e ako si nam objasnio.

Milosclub

pre 8 godina

Gledao sam do kraja drugog seta i obda sam otisao na spavanje jer sam znao sta ce se desiti u trecem. Izasao sam na vesti samo da vidim da li je 6:0 ili 6:1. Neverovatno mi je na sta nas je navikao ovaj covek..

fanta 0.33

pre 8 godina

Da neznam ko je Nole,rekao bih da je meč prodat...(nikšićko, 15. avgust 2015 02:05)posto znas ko je Novak,onda znaj i da se tvoje neznam pise odvojeno.

Sasha

pre 8 godina

@Federer ima 21 titulu u dvorani a Novak 11, pa ti vidi ko je bolji.
(xyz, 15. avgust 2015 01:56)

Koliko je stariji Fedex od Novaka? Mislim izvini kasno je i umoran si ali...
Da li stvarno mislis da Novak nece vise uzeti titula u dvorani?

Federer je jos uvek najbolji svih vremena, ali Novak ce igrati i koju godinu posle njega.

Svete

pre 8 godina

Covek jednostavno odbija da izgubi nestvarno, neverovatno, neobjasnjivo retko vidjena pojava u istoriji sporta i to još sa sve osmehom, to je tek za posebnu analizu !
Sada kada je preživeo ovaj meč ceh će platiti nesretni Chardy a i sumnjam da ce finalista mnogo bolje proci, ko god to bio....
Bravooooo bre Djole !!!

Eco

pre 8 godina

Noletu sve jedno. Trebalo bi i da izgubi, jer se Montreal oduzio losim vremenom. Sincinati mu je vazniji, a evo skoro da je i poceo. Ima dovoljno Rogers Cupova, ne treba dalje da se lomata.

ZORICA - CANADA

pre 8 godina

....ovo ce Noletu biti jaaaajo tezak mec samo zbog groznih vremenskih uslova. Vlaznost u Montrealu je trenutno 85%. GROZNO !!! Temp.je trenutno 23c ali sa tom vlaznoscu je 31c.
Vidite i sami koliko se obojica tenisera znoje, Nole stalno proklizava .....A znamo da to moze veoma negativno da utice na naseg samoiona. Ali i pored svega ja se nadam da ce Nole da iznadje nacina i snage da to sve pobedi.....GO, NOOOLE, GOOOO....

PS: Jooooj, evo ga 1:0 za Gulbisa......

Istomisljenik

pre 8 godina

@Sasha
Ponekad mislim da sa nama nesto nije u redu. Upravo se radi o tome sto ste napisali. Nema razgovora, diskusije, suceljavanja misljenja oko cinjenica. Dakle, Nole je do sada uradio to. Usao u istoriju, kao jedan od najvecih svih vremena. Divno. Nek je ziv i zdrav. Da i dalje uzivamo u lepom tenisu.

Ranzo Teniser

pre 8 godina

Kunem se da mi je nekoliko puta palo na pamet da Novak namerno zeli da izgubi iz nekog razloga. Mozda da dozira formu za USO. To mozda i jeste slucaj, ali Gulbis cak i tako verovatno nece da pobedi :-) idemo Nole, kakav je Gulbis mozda bude i krompiric u trecem

insajder

pre 8 godina

Novak je odlučio da ceo ovaj meč odigra u trećoj brzini, pa šta bude. Dakle u trening modu, bez četvrte i pete. Zašto je tako odlučio samo on zna. Ja imam neke svoje pretpostavke, ali koga to zanima.

S Y L A

pre 8 godina

Pisem na 1-1. Novak ovo gubi taktički...
(Raja, 15. avgust 2015 03:02)
U pravu si daj boze da izgubi jedan gem u 3 setu , 6:0 ,eventualno 6:1

bravo

pre 8 godina

Namerno razvlaci Nole da ostali igraju svohe meceve sutra:))
(Milosclub, 15. avgust 2015 03:00)

Ahahaaaa... umirem!
Genijalan komentar, aahahaaa...

veliki strumf

pre 8 godina

Vi jos uvek nikako da naucite! Toliko godina gledate Noleta i nikako da ukapirate da ne zurite sa komentarima, da ga ne otpisujete prerano, da ne pljujete previse... Ako nista, bar ste iz ovogodisnjeg finala Vimbldona to trebali da naucite. A i iz ovog meca u kome je 2 sata bio daleko, daleko ispod svog nivoa. Ne potcenjujte nikad SRCE SAMPIONA! Laku noc i vama i Gulbisu.

VUK

pre 8 godina

nikada se duže nije prilagođavao betonu.. trava mu postala podloga koja najviše prija.. ili Beker radi bolje od Vajde?Nešto nije ok.Što znači da uzima USA open.To je Nole. Neshvatljivo ali traje.

Kokni(je)akis T.

pre 8 godina

Drugi teniseri čine sve što mogu, a N°1e sve što hoće! To je to. Porazi na Rolan Garosu su čista ljubomora bogova! Bog, pa N°1e!

Neznalica

pre 8 godina

lucky@

Kako to misliš nema igru Novak od Vimbldona pa do kraja US Open-a? Pa otkud mu onda titule (2) u Kanadi i tri finala US Opena, sve od 2011.godine?

Ima on igru nego nešto se pitaju i njegovi protivnici. I, usput budi rečeno, ove godine će osvojiti US Open. Problem ovaj put nikako ne mogu da budu protivnici već jedino izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, pre svega vlaga u vazduhu kao protiv Nišikorija prošle godine. Lično, voleo bih i da osvoji Sinsinati pošto je to jedini masters koji mu nedostaje.

fedex

pre 8 godina

Sad gledam highlightse i mogu reci da mi je zao sto nisam gledao ovo,bio je izgleda pravo dobar mec,bar prva 2 seta,bruku dobrih poena..al ne mogu vjerovati koliki je gulbis talenat,a "antitalenat" u glavi,momak je nevjerovatan i dobio bi juce da je imao hladnu glavu,ali i novaku svaka cast,on je znao da samo malo treba da stane gulbu i njegov je mec,to je to iskustvo i hladna glava,a imao je i brejk,set lopte cini mi se na 5:4..
abd bit ce zanimljiv mec nishikori-murray,nisha je opasan pravo :)

Djorgo

pre 8 godina

Uspavah se negde na 3_1 u trecem setu ... . Sve je naucio u tenisu osim smeca, i da ne zali i vise od milion $, da ga neko nauci (ako moze). Recimo Boba Zivojinovic ... . (Mada ja mislim da Boba to nije ni ucio, tako se rodio ... :) ). U stvari, cak mislim da je problem
vise u ``psihi`` - nesigurnosti oko smeca, nego u samoj tehnici.
Mala je cak i Novakova velicina, da zaleci sve nase frustracije ...
Kako bilo, ``vidimo`` se sledece noci. Samo napred i uzivaj Novace, kad mozes i kad umes!

cacanin

pre 8 godina

Novak je:
Najbolji dvoranski igrač svih vremena.
Jedan od najboljih igrača na tvrdoj podlozi. ( 5 AUS opena i 1US open za sada) i mnooogo mastersa na tvrdoj podlozi.
Na šljaci sem RG ima fantastične rezultate. Ima dva finala tog turnira. Jedini je uz Soderlinga pobedio "nepobefivog" na tom turniru
Igra samo Vimbldon na travi i ima dve titule do sada.
Uskoro prestiže Mekinroa po broju nedelja kao br. 1
...
I za kraj. Konkurencija?!? Čak da je igrao i samo protiv "Mikija Šilje i Paje Patka" broj jedan je vec duuugo. Na svetu ima 100000 registrovanih tenisera.

Ovo sto sam napisao nije patriotizam. Ovo su činjenice.
Navijao sam nekad za Rogera dok nije pokvario Nadalu pobedu u Australiji.Za Nadala nisam nikada iako ga poštujem.

Oni koji ne vole Novaka imaju to pravo. Mogu da navijaju za nekog drugog ali mislim da ga moraju postovati.

Pozdrav svima(bas svima, i onima koji ga ne vole)
(Sasha, 15. avgust 2015 01:35)

Ima 3 tutule na W !!!

zoko macijak

pre 8 godina

U trenutku sam pomislio da je digao ruke od turnira i da ce pustiti Gulbisa, a i vremenski uslovi su bili nepovoljni. Medjutim kada je osvojio drugi set, znao sam sta slijedi u trecem! Svaka cast, Nole!!Idemo do titule!!! Srbijaaaaa!!!

Vile

pre 8 godina

Dubl igra iskljucivo zbog Janka. I to je nesto sto u profesionalnom sportu nikad nije vidjeno, niti ce biti. Mnogo je dobar i kvalitetan covek. Kapa dole i veliki naklon. Svaka cast, gospodine i delijo.

Blue Fortress

pre 8 godina

Kakav BOG tenisa. On odbija da izgubi ako nije minimum finale! Jao kad uzme desetku na US openu, krece lansiranje ka najvecem u istoriji!!!

Melenci

pre 8 godina

kada se Nole sam sebi smejao kako lose odigrava gemove,zeza se sa publikom a Gulbis ga rastura.Ne pamtim da sam Noleta gledala da toliko gresi, i da sa tolikom opustenoscu i lezernoscu sve to prima.Prosto je nudio Gulbisu pobedu,samo da sto re ode sa terena.Kakav Gulbis teniser moze da bude,da kida sve redom to smo mogli videti i odati mu veliko priznanje.Opasno je bilo!Uvek sam za oprezne prognoze,tako da sa Sardijem nece biti ni malo lako.Svejedno idemo Nole!

Пјер Де Кубертен

pre 8 godina

Ноле свесно жртвовао Канаду, хтео раније на припреме за Синсинати ал не вреди.

lucky

pre 8 godina

Odgledao sam bezbroj teniskih mečeva, bukvalno sam postao ekspert za tenis (pratim čak od kad je Nolo ušao u vrh) ali ovakvu hladnokrvnost ne videh. Ovaj momak je naše blago i bez obzira šta uradi u ovom trećem setu, za mene je osvojio ovaj turnir... I još nešto, ako su vaterpolisti i košarkašice dobili premije, morao bi i Nolo bar neku premiju od države da dobije za Vimbldon i ove masterse...
(Gane, 15. avgust 2015 03:06) # Link komentara

Hladnokrvan je jer mu je svejedno hoce li proci dalje, ne trosi snagu ni emocije, cilj su Sinsinati i US Open. Ne trebaju mu premije jer dobro zaradjuje, ali mu treba vise postovanja i manje 'strucnjaka' pljuvaca. Jedino se slazemo da je nase blago :)

Zlatko Todorović

pre 8 godina

Ma ajte ljudi, pa čemu bi se mi radovali? Da ga je oprao, kao što, realno, može i kao što su svi očekivali, samo bi se okrenuli na drugu stranu i kao da se ništa nije desilo. Ovo je draž sporta. Ta neizvesnost. Ta napetost. Jeste da je, po definiciji, tenis igra dva protivnika ili dva para protivnika na kraju koje uvek pobeđuje Đoković, ali treba malo i ovakvih mečeva, da nam se Nole razbudi za ostatak turnira. Vremenska razlika, pa malo mi dremucka u to vreme kad se igraju mečevi.

Mirko

pre 8 godina

Čekao sam i čekao pa odustao, mislio sam da će odložiti meč za sutra, kad sam se vratio imam šta i da pročitam!
Lako je sad pričati nakon svega, ali uveren sam da malo ko od nas zna šta je Novaku u glavi i u srcu u tim trenucima, sa čime se bori i u šta veruje. Ipak, ovo što je pokazao - to može samo mnoooogo jaka osoba, samo neka gromada od čoveka, ovo nije ponašanje nekog gubitnika, ovo je ponašanje PRVOG tenisera na svetu!
Ostali nema šta da uče od njega, to se rađa, jednom majka rađa takvog junaka!

Ilija

pre 8 godina

Malocas odgledao zavrsnicu drugog seta. Djole imao smec na set lopti, i mlako prosto dodao Gulbisu koji je na kraju poentirao. U TB Nole delovao opusteno i na mec loptama Gulbisa, i zavrsa ga do kraja u velikom stilu. Dok je cekao Gulbisa da se vrati iz svlacionice u pauzi, stigao je da zabavi i publiku. Posle svega toga, sa Jankom dobije dubl u tri seta. Sta reci sem, ovaj covek je fenomen!

pp

pre 8 godina

Nikad od ovog Gulbisa nece biti teniser:-) Dobijao je mec na tacni i ne moze da ga uzme! Podseti me ovo na jedan mec izmedju Troickog i Novaka kad Troicki isto nije mogao da uzme nudjeno. Na kraju je Nole norao opet da pobedi:-) Svaka cast, svaka cast!!