Nedelja, 19.07.2015.

11:47

Kasano: Federer je kao Mesi – najbolji

Italijanski fudbaler Antonio Kasano iskoristio je poređenje sa svojim kolegama da bi opisao koga smatra najboljim teniserom svih vremena.

Izvor: JT

Kasano: Federer je kao Mesi – najbolji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Само за нас Србе Федерер није најбољи икада, и ја као остали навијам да Ђоковић стигне Надала и Федерера, али је то тешко... није немогуће... Једноставно он је тренутно најбољи икада, али није најбољи у овом тренутку... Па човек је други на свету са 33/34 године... који још играч постоји у овим годинама да може игра на његовом нивоу, да може да парира најбољем на свету...

Djordje NS

pre 8 godina

Federer je najbolji kao što je i Messi najbolji... Jedino ako je moslio da i jednog i drugog maksimalno guraju njihovi sponzori. Jedan je No1e kao što je jedan CR7!

mahir

pre 8 godina

Da bi se neko proglasio najboljim svih vremena u nekoj sportskoj disciplini potrebno je da prestane takmicenje u toj disciplini, jer sve dok se sportisti takmice postoji mogucnost da neko novi postavi nove rekorde.

simke

pre 8 godina

@pozdrav za b92

ja sam upravo i govorio da je smesno osporavati bilo sta novaku, kao i federeru, odlicno znam sve sto si nabrojao, i ako nisam neki stats freek..ponta je bila da je konkurencija bila jaca tada nego sada, sto ne umanjuje novaku nista..btw novak je nas, ali fedex je ona vrsta tenisera zbog kojeg se prati sport, da nikad nisam gledao tenis u zivotu, i da pogledam jedam mec, i vidim kako covek igra, kretnju, pokreta, prepoznao bih da je zmaj..moja baba navija za novaka stalno, sve gleda, pojma o tenisu nema, ali kaze da ne igra protiv novaka navijala bi za federera, kako lepo covek igra..hehe, to je sustina, nije sve u statistici..sve su to top igraci, cak i kada je nadal drao fedexa, niko nije mogao da kaze da je nadal bolji teniser..jednostano neke stvari koje oko vidi dok gleda mec, ne pisu na papirima, i u statistikama..

postovanje za feda.

pre 8 godina

(буги вуги, 19. jul 2015 15:47)
sve je to lepo,velika je brojka 17,ali covek koji ima negativan skor sa najveca dva rivala ne moze biti najbolji u istoriji!

Pozdrav za B92

pre 8 godina

On poredi individualne rekorde obojice, po cemu su neprikosnoveni.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ggg, 19. jul 2015 13:53) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-13)

Rece covek cistu istinu i podobija minuse.

simke

pre 8 godina

Ja samo znam da niko u istoriji tenisa nije pravio ovako nevjeovatne serije i osvajao skoro svaki turnir kao sto to radi Novak,i to drugi put u karijeri...U nekim segmentima je vec presisao i Nadala i Federera...Po talentu,Federer i Messi najbolji ikad...Messija samtaram najboljim fudbalerom svih vremena,a nadam se da Novak moze stici Federera.

буги вуги

pre 8 godina

Федерерје најбољи тенисер свих времена,за сада.
Има највише ГС и највише је у историји био првом месту.
Ако Новак освоји више грен слемова и буде више недеља на првом месту биће најбољи тенисер у историји.
Будимо објективни дуг је пут!

Pozdrav za B92

pre 8 godina

(simke, 19. jul 2015 15:08)
Ocito ne znas za Federerove serije. Bio na prvom mestu 237 nedelja UZASTOPNO(ukupno 302 nedelje), 5 titula uzastopno na Vimbldonu i US Openu, 65 uzastopnih pobeda na travi i 56 na betonu, 24 uzastopno dobijena finala, 3 godine zaredom osvajao po , najmanje, 10 turnira, zatim 6 Zavrsnih turnira, 17 Grend Slem turnira... Kasano je rekao istinu, a Noletu zelimo da se izjednaci sa Fedom i Nadalom. Na dobrom je putu.

simke

pre 8 godina

federer osvojio titule u doba lose konkurencije..Ahahahahahahahagahahha, svaka cast novaku, ali realno pre samo 5-6 godina ili 7-8 da kazes je prvih 15 tenisera bilo opako..sada se svaki turnir zna ko je u finslu..smesno je osporavati novaku bilo sta, jer je on osvajao i pre pet godina a i sada, ali zaboraviti, da su ranije igrali, hjuit, ferer, moja, safin, ferero, nadal, rodik, blejk, kao i novak i jos tenisera da ne nabrajam sve je smesno ljudi..

Kopinjara

pre 8 godina

Najbolji fudbaler svih vremena je Ronaldinjo. Niko nije nikada igrao tako lepo za oko i za uzivanje. Magija na terenu. Mesi plese, ali samo levo-desno. Dinjo je bio maestro. Pogledajte par klipova i bice vam dovoljno.

Tinćino

pre 8 godina

"Inteligentni" Kasano uzeo da daje stručne izjave .Njega ni Italijani ne "mirišu" bas zbog svoje ograničenosti koeficijenta i kratkog fitilja tako da toliko koliko je ovo validno

Jole

pre 8 godina

Gde nadje ovaj strucnjak da govori ko je najbolji fudbaler i teniser svih vremena. Do kraja proslog veka zvanicno i od stane strucnjaka za najboljeg fudbalera svih vremena je proglasen brazilac Edson Arantes Donascimento, poznatiji kao Pele. Kad se pojavio Maradona mnogi su govorili da je on najbolji. Sad su tu Mesi i Ronaldo, ali se ne secam da je od tada neko pravio listu najboljih svih vremena. Po meni je to nezahvalno jer se o ukusima ne raspravlja.

Vladimir

pre 8 godina

Mislim da je jos uvek rano za nas srbe da kazemo da je Djokovic najbolji svih vremena ali vreme radi za nas a i za Djokovica...Neka realnost je da ce za godinu dana prestici Nadala po broju masters titula i da ce biti blizi Federeru po broju nedelja na mestu broj 1 i grem slem titulama.Usput nije zanemarljiva cinjenica da je Federer osvajao titule u doba lose konkurencije i sa dolaskom Nadala i Djokovica njegove titule su svedene na minimum.Njegov aktivni skor sa Nadalom je 10-23 i to su neke teze koje osporavaju Kasanovu izjavu...Sve u svemu nekom je najbolji Nadal,nekom Federer,nekom Novak...

Mihajlo

pre 8 godina

Ovaj je veliki stručnjak za tenis, tako da ovu izjavu ne treba uzeti za otbiljno. Govoriti o tome ko je najbolji svih vremena je čista iluzija. Kroz 5 ili 10 godina, pojaviće se neko koje bolji igrač i od ovih današnjih, tako da je bespredmetno uopšte davati takve ocene u bilo kom sportu. Trenutno je Novak najbolji svih vremena, a sutra se nezna ko će to biti.

mr.red

pre 8 godina

Lik je inace poznat po nebuloznim izjavama. Svojevremeno dok je pokusavao da igra za Milan rekao je: "Samo je nebo iznad Milana". Kada je par godina kasnije presao u Inter, novinari su ga podsetili na tu izjavu. Njegov "genijalni" odgovor je bio: "da, ali Inter je iznad neba". Prvo pljuje pa onda lize. Ljudska pihtija, bezkicmenjak I prosecan fudbaler.

mladi ja

pre 8 godina

Znao sam da će da se jave ovi što prate tenis od prošle godine...Nole je najbolji teniser sad...to stoji...ali na večitoj rang listi on je 7-8. igrač...Feder je na večitoj listi ubedljivo prvi! I zato se kaže da je Federe najbolji teniser! Jer on to i jeste...

Стефан

pre 8 godina

Не можеш поредити фудбал и тенис, прво што је разлика у тимској и индивидуалној игри (не рачунам дубл), друго што никада ниси играо професионални тенис...

Dike.

pre 8 godina

Strašno kakav je ovo stručnjak! E moj druže kengure ti izgleda nisi gledao Zidana,Ronalda(zubu),Ronaldinja a pogotovu Maradonu!!! Pod hitno izbaciti Vilandera sa Eurosporta i Kasanu dati njegovu emisiju sa Barbarom Šeht!!

Kara Djordje

pre 8 godina

pratim Kasana godinama,jos iz rodnog Barija. Veliki,mozda i najveci talenat Italije zadnjih 20 godina. Mislim da je mogao i mnogo vise. Jos moze.

ma ja samo kažem

pre 8 godina

ovo za Lea je ok, ali Antonio očigledno nije upoznat o dešavanju na teniskim terenima.
Naravno, mislim na No1eta koji je the best in history.

budite odlucni

pre 8 godina

pa da, sada vise niko ne prati desavanja u tenisu, svi se prave ludi, jos uvek zamisljaju federera na prvom mestu, iako je bio na tom mestu ukupno 3 meseca u zadnjih 6 godina..

joca

pre 8 godina

po vecini parametara Federer jeste najbolji ikada, tu nema diskusije, ali ne znamo sta ce se desiti kroz narednih 5 god koliko ce Novak igrati. ono sto ce sigurno biti upamceno jeste da ce Novak imati bolji medjusobni skor u poredjenju sa Svajcarcem. a na uzorku od preko 40 meceva, tj oko 50 koliko ce ih realno biti, a to nije mala stvar!

budite odlucni

pre 8 godina

djokovic je najsavrseniji igrac ikada, federerova igra deluje leprsavo i zaista lepo na oko ali ima dosta rupa u njegovoj igri koje se itekako otkriju kada igra protiv djokovica i nadala!! djokovic vec dve godine za redom ga prasi na njegovoj omiljenoj podlozi i sto je najgore od svega pobedjuje ga federerovim najboljim udarcima, servisom i forhendom, bekend ove dvojice nije ni za poredjenje to vam je kao da poredite mene i mesija, pozdrav..

dobiću oko 300 minusa od sns botova

pre 8 godina

Ova vest je klasična navlakuša za one djoko fanove koji ne mogu da prihvate da ljudi imaju drugačija mišljenja. Evo sad ce izvrsni poznavaoci Federerove ličnosti da nam objasne kako sve to izgleda i stoji.

Peca

pre 8 godina

Rano je za procene ove vrste, Noletovo vreme tek dolazi ali kao što nisi najbolji u procenama nisi, niti ćeš ikada biti, najbolji medju fudbalerima. Toliko.

Zoran

pre 8 godina

Kad na kraju sakupimo sve pokraj SP i Kopa libertadores, i nac. prvenstva i Ligu sampiona mozda je Mesi, u tenisu pokraj GS uzmemo i Masterse, broj bodova , medjusobni duel nece biti RF nego momak sa Balkana. Ovo govorim na kraju karijere za 10-tak godina.

Vlada

pre 8 godina

Ljudi, ja ne veličam Đokovića, ali Nole će do kraja karijere biti minimum u rangu Federera i Samprasa. Nadal je na žalost ili na sreću već bukvalno istorija.

Ratko

pre 8 godina

Ovaj je izgleda prespavao zadnjih nekoliko godina. Kakva glupa poredjenje dva sporta i uporedjivanje Messija i Federera? A tek ovo Rafa i Ronaldo. Bas je iskusnu i znalacki ocenio sitaciju. A sta cemo sa onim trecim sto ih nekoliko godina redovno podmazuje? Federer-Djokovic 20:20, Nadal-Djokovic 23-21. Sa obojicom igrao po 13 GS meceva. Da li je Kasano cuo za njega? Koga uporediti sa njim?

andrijano

pre 8 godina

A Djokovic je onda Maradona...Nasao Kasano da prica nesto o tenisu....musavi italijan iz predgradja Barija.Da mozda nije igrao tenis po onim sirotinjskim prasumama tamo pa je teniski strucnjak?

Dr88

pre 8 godina

ovaj ne prati tenis.
Nije čuo za "Pravog Ronalda" sa balkana.Za mene je on najbolji fudbaler svih vremena ,a vi Noleta uporedite sa kim hoćete

Galaktus

pre 8 godina

Polako Kasano, za 5 godina Novak uzima još 9-10 ili više Grand slemova, a onda druga pesma. O Turnirima masters serije da i ne govorimo. Samo da Novaka posluži zdravlje kao do sada. Da kucnem u drvo...

laprdalo

pre 8 godina

mesi(najveci si kad osvojis najvece trofeje) sigurno nije a federer pa moramo da kazemo da trenutno jeste ali nas Nole ce ga nadam se prestici

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Pa u bivšoj staroj SFRJ je rađen IQ test negde 70tih. Prvi fudbaler na toj listi i jedini u prvih sto, negde oko 70tog mesta je bio Dragan Dzajić.
Fudbalere bije glas ali ovaj Kasano?
Taj nije gledao tenis od 2011.

mickey

pre 8 godina

tvoja karijera govori koliko si "pametan",tako da nadal i rodja(a i nas nole) a kamoli mesi i ronaldo su za tebe drugi svet. bolje da cutis jer iz tvojim pominjanem ih samo degradiras.

mr.red

pre 8 godina

Lik je inace poznat po nebuloznim izjavama. Svojevremeno dok je pokusavao da igra za Milan rekao je: "Samo je nebo iznad Milana". Kada je par godina kasnije presao u Inter, novinari su ga podsetili na tu izjavu. Njegov "genijalni" odgovor je bio: "da, ali Inter je iznad neba". Prvo pljuje pa onda lize. Ljudska pihtija, bezkicmenjak I prosecan fudbaler.

Ratko

pre 8 godina

Ovaj je izgleda prespavao zadnjih nekoliko godina. Kakva glupa poredjenje dva sporta i uporedjivanje Messija i Federera? A tek ovo Rafa i Ronaldo. Bas je iskusnu i znalacki ocenio sitaciju. A sta cemo sa onim trecim sto ih nekoliko godina redovno podmazuje? Federer-Djokovic 20:20, Nadal-Djokovic 23-21. Sa obojicom igrao po 13 GS meceva. Da li je Kasano cuo za njega? Koga uporediti sa njim?

буги вуги

pre 8 godina

Федерерје најбољи тенисер свих времена,за сада.
Има највише ГС и највише је у историји био првом месту.
Ако Новак освоји више грен слемова и буде више недеља на првом месту биће најбољи тенисер у историји.
Будимо објективни дуг је пут!

mladi ja

pre 8 godina

Znao sam da će da se jave ovi što prate tenis od prošle godine...Nole je najbolji teniser sad...to stoji...ali na večitoj rang listi on je 7-8. igrač...Feder je na večitoj listi ubedljivo prvi! I zato se kaže da je Federe najbolji teniser! Jer on to i jeste...

budite odlucni

pre 8 godina

djokovic je najsavrseniji igrac ikada, federerova igra deluje leprsavo i zaista lepo na oko ali ima dosta rupa u njegovoj igri koje se itekako otkriju kada igra protiv djokovica i nadala!! djokovic vec dve godine za redom ga prasi na njegovoj omiljenoj podlozi i sto je najgore od svega pobedjuje ga federerovim najboljim udarcima, servisom i forhendom, bekend ove dvojice nije ni za poredjenje to vam je kao da poredite mene i mesija, pozdrav..

Kopinjara

pre 8 godina

Najbolji fudbaler svih vremena je Ronaldinjo. Niko nije nikada igrao tako lepo za oko i za uzivanje. Magija na terenu. Mesi plese, ali samo levo-desno. Dinjo je bio maestro. Pogledajte par klipova i bice vam dovoljno.

joca

pre 8 godina

po vecini parametara Federer jeste najbolji ikada, tu nema diskusije, ali ne znamo sta ce se desiti kroz narednih 5 god koliko ce Novak igrati. ono sto ce sigurno biti upamceno jeste da ce Novak imati bolji medjusobni skor u poredjenju sa Svajcarcem. a na uzorku od preko 40 meceva, tj oko 50 koliko ce ih realno biti, a to nije mala stvar!

Mihajlo

pre 8 godina

Ovaj je veliki stručnjak za tenis, tako da ovu izjavu ne treba uzeti za otbiljno. Govoriti o tome ko je najbolji svih vremena je čista iluzija. Kroz 5 ili 10 godina, pojaviće se neko koje bolji igrač i od ovih današnjih, tako da je bespredmetno uopšte davati takve ocene u bilo kom sportu. Trenutno je Novak najbolji svih vremena, a sutra se nezna ko će to biti.

Vladimir

pre 8 godina

Mislim da je jos uvek rano za nas srbe da kazemo da je Djokovic najbolji svih vremena ali vreme radi za nas a i za Djokovica...Neka realnost je da ce za godinu dana prestici Nadala po broju masters titula i da ce biti blizi Federeru po broju nedelja na mestu broj 1 i grem slem titulama.Usput nije zanemarljiva cinjenica da je Federer osvajao titule u doba lose konkurencije i sa dolaskom Nadala i Djokovica njegove titule su svedene na minimum.Njegov aktivni skor sa Nadalom je 10-23 i to su neke teze koje osporavaju Kasanovu izjavu...Sve u svemu nekom je najbolji Nadal,nekom Federer,nekom Novak...

Vlada

pre 8 godina

Ljudi, ja ne veličam Đokovića, ali Nole će do kraja karijere biti minimum u rangu Federera i Samprasa. Nadal je na žalost ili na sreću već bukvalno istorija.

dobiću oko 300 minusa od sns botova

pre 8 godina

Ova vest je klasična navlakuša za one djoko fanove koji ne mogu da prihvate da ljudi imaju drugačija mišljenja. Evo sad ce izvrsni poznavaoci Federerove ličnosti da nam objasne kako sve to izgleda i stoji.

budite odlucni

pre 8 godina

pa da, sada vise niko ne prati desavanja u tenisu, svi se prave ludi, jos uvek zamisljaju federera na prvom mestu, iako je bio na tom mestu ukupno 3 meseca u zadnjih 6 godina..

simke

pre 8 godina

federer osvojio titule u doba lose konkurencije..Ahahahahahahahagahahha, svaka cast novaku, ali realno pre samo 5-6 godina ili 7-8 da kazes je prvih 15 tenisera bilo opako..sada se svaki turnir zna ko je u finslu..smesno je osporavati novaku bilo sta, jer je on osvajao i pre pet godina a i sada, ali zaboraviti, da su ranije igrali, hjuit, ferer, moja, safin, ferero, nadal, rodik, blejk, kao i novak i jos tenisera da ne nabrajam sve je smesno ljudi..

simke

pre 8 godina

Ja samo znam da niko u istoriji tenisa nije pravio ovako nevjeovatne serije i osvajao skoro svaki turnir kao sto to radi Novak,i to drugi put u karijeri...U nekim segmentima je vec presisao i Nadala i Federera...Po talentu,Federer i Messi najbolji ikad...Messija samtaram najboljim fudbalerom svih vremena,a nadam se da Novak moze stici Federera.

Dike.

pre 8 godina

Strašno kakav je ovo stručnjak! E moj druže kengure ti izgleda nisi gledao Zidana,Ronalda(zubu),Ronaldinja a pogotovu Maradonu!!! Pod hitno izbaciti Vilandera sa Eurosporta i Kasanu dati njegovu emisiju sa Barbarom Šeht!!

Pozdrav za B92

pre 8 godina

(simke, 19. jul 2015 15:08)
Ocito ne znas za Federerove serije. Bio na prvom mestu 237 nedelja UZASTOPNO(ukupno 302 nedelje), 5 titula uzastopno na Vimbldonu i US Openu, 65 uzastopnih pobeda na travi i 56 na betonu, 24 uzastopno dobijena finala, 3 godine zaredom osvajao po , najmanje, 10 turnira, zatim 6 Zavrsnih turnira, 17 Grend Slem turnira... Kasano je rekao istinu, a Noletu zelimo da se izjednaci sa Fedom i Nadalom. Na dobrom je putu.

Galaktus

pre 8 godina

Polako Kasano, za 5 godina Novak uzima još 9-10 ili više Grand slemova, a onda druga pesma. O Turnirima masters serije da i ne govorimo. Samo da Novaka posluži zdravlje kao do sada. Da kucnem u drvo...

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Pa u bivšoj staroj SFRJ je rađen IQ test negde 70tih. Prvi fudbaler na toj listi i jedini u prvih sto, negde oko 70tog mesta je bio Dragan Dzajić.
Fudbalere bije glas ali ovaj Kasano?
Taj nije gledao tenis od 2011.

mickey

pre 8 godina

tvoja karijera govori koliko si "pametan",tako da nadal i rodja(a i nas nole) a kamoli mesi i ronaldo su za tebe drugi svet. bolje da cutis jer iz tvojim pominjanem ih samo degradiras.

ma ja samo kažem

pre 8 godina

ovo za Lea je ok, ali Antonio očigledno nije upoznat o dešavanju na teniskim terenima.
Naravno, mislim na No1eta koji je the best in history.

Tinćino

pre 8 godina

"Inteligentni" Kasano uzeo da daje stručne izjave .Njega ni Italijani ne "mirišu" bas zbog svoje ograničenosti koeficijenta i kratkog fitilja tako da toliko koliko je ovo validno

simke

pre 8 godina

@pozdrav za b92

ja sam upravo i govorio da je smesno osporavati bilo sta novaku, kao i federeru, odlicno znam sve sto si nabrojao, i ako nisam neki stats freek..ponta je bila da je konkurencija bila jaca tada nego sada, sto ne umanjuje novaku nista..btw novak je nas, ali fedex je ona vrsta tenisera zbog kojeg se prati sport, da nikad nisam gledao tenis u zivotu, i da pogledam jedam mec, i vidim kako covek igra, kretnju, pokreta, prepoznao bih da je zmaj..moja baba navija za novaka stalno, sve gleda, pojma o tenisu nema, ali kaze da ne igra protiv novaka navijala bi za federera, kako lepo covek igra..hehe, to je sustina, nije sve u statistici..sve su to top igraci, cak i kada je nadal drao fedexa, niko nije mogao da kaze da je nadal bolji teniser..jednostano neke stvari koje oko vidi dok gleda mec, ne pisu na papirima, i u statistikama..

Стефан

pre 8 godina

Не можеш поредити фудбал и тенис, прво што је разлика у тимској и индивидуалној игри (не рачунам дубл), друго што никада ниси играо професионални тенис...

laprdalo

pre 8 godina

mesi(najveci si kad osvojis najvece trofeje) sigurno nije a federer pa moramo da kazemo da trenutno jeste ali nas Nole ce ga nadam se prestici

Kara Djordje

pre 8 godina

pratim Kasana godinama,jos iz rodnog Barija. Veliki,mozda i najveci talenat Italije zadnjih 20 godina. Mislim da je mogao i mnogo vise. Jos moze.

Jole

pre 8 godina

Gde nadje ovaj strucnjak da govori ko je najbolji fudbaler i teniser svih vremena. Do kraja proslog veka zvanicno i od stane strucnjaka za najboljeg fudbalera svih vremena je proglasen brazilac Edson Arantes Donascimento, poznatiji kao Pele. Kad se pojavio Maradona mnogi su govorili da je on najbolji. Sad su tu Mesi i Ronaldo, ali se ne secam da je od tada neko pravio listu najboljih svih vremena. Po meni je to nezahvalno jer se o ukusima ne raspravlja.

andrijano

pre 8 godina

A Djokovic je onda Maradona...Nasao Kasano da prica nesto o tenisu....musavi italijan iz predgradja Barija.Da mozda nije igrao tenis po onim sirotinjskim prasumama tamo pa je teniski strucnjak?

postovanje za feda.

pre 8 godina

(буги вуги, 19. jul 2015 15:47)
sve je to lepo,velika je brojka 17,ali covek koji ima negativan skor sa najveca dva rivala ne moze biti najbolji u istoriji!

Pozdrav za B92

pre 8 godina

On poredi individualne rekorde obojice, po cemu su neprikosnoveni.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ggg, 19. jul 2015 13:53) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-13)

Rece covek cistu istinu i podobija minuse.

Djordje NS

pre 8 godina

Federer je najbolji kao što je i Messi najbolji... Jedino ako je moslio da i jednog i drugog maksimalno guraju njihovi sponzori. Jedan je No1e kao što je jedan CR7!

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Само за нас Србе Федерер није најбољи икада, и ја као остали навијам да Ђоковић стигне Надала и Федерера, али је то тешко... није немогуће... Једноставно он је тренутно најбољи икада, али није најбољи у овом тренутку... Па човек је други на свету са 33/34 године... који још играч постоји у овим годинама да може игра на његовом нивоу, да може да парира најбољем на свету...

Peca

pre 8 godina

Rano je za procene ove vrste, Noletovo vreme tek dolazi ali kao što nisi najbolji u procenama nisi, niti ćeš ikada biti, najbolji medju fudbalerima. Toliko.

Dr88

pre 8 godina

ovaj ne prati tenis.
Nije čuo za "Pravog Ronalda" sa balkana.Za mene je on najbolji fudbaler svih vremena ,a vi Noleta uporedite sa kim hoćete

Zoran

pre 8 godina

Kad na kraju sakupimo sve pokraj SP i Kopa libertadores, i nac. prvenstva i Ligu sampiona mozda je Mesi, u tenisu pokraj GS uzmemo i Masterse, broj bodova , medjusobni duel nece biti RF nego momak sa Balkana. Ovo govorim na kraju karijere za 10-tak godina.

mahir

pre 8 godina

Da bi se neko proglasio najboljim svih vremena u nekoj sportskoj disciplini potrebno je da prestane takmicenje u toj disciplini, jer sve dok se sportisti takmice postoji mogucnost da neko novi postavi nove rekorde.

simke

pre 8 godina

federer osvojio titule u doba lose konkurencije..Ahahahahahahahagahahha, svaka cast novaku, ali realno pre samo 5-6 godina ili 7-8 da kazes je prvih 15 tenisera bilo opako..sada se svaki turnir zna ko je u finslu..smesno je osporavati novaku bilo sta, jer je on osvajao i pre pet godina a i sada, ali zaboraviti, da su ranije igrali, hjuit, ferer, moja, safin, ferero, nadal, rodik, blejk, kao i novak i jos tenisera da ne nabrajam sve je smesno ljudi..

Mihajlo

pre 8 godina

Ovaj je veliki stručnjak za tenis, tako da ovu izjavu ne treba uzeti za otbiljno. Govoriti o tome ko je najbolji svih vremena je čista iluzija. Kroz 5 ili 10 godina, pojaviće se neko koje bolji igrač i od ovih današnjih, tako da je bespredmetno uopšte davati takve ocene u bilo kom sportu. Trenutno je Novak najbolji svih vremena, a sutra se nezna ko će to biti.

mladi ja

pre 8 godina

Znao sam da će da se jave ovi što prate tenis od prošle godine...Nole je najbolji teniser sad...to stoji...ali na večitoj rang listi on je 7-8. igrač...Feder je na večitoj listi ubedljivo prvi! I zato se kaže da je Federe najbolji teniser! Jer on to i jeste...

dobiću oko 300 minusa od sns botova

pre 8 godina

Ova vest je klasična navlakuša za one djoko fanove koji ne mogu da prihvate da ljudi imaju drugačija mišljenja. Evo sad ce izvrsni poznavaoci Federerove ličnosti da nam objasne kako sve to izgleda i stoji.

postovanje za feda.

pre 8 godina

(буги вуги, 19. jul 2015 15:47)
sve je to lepo,velika je brojka 17,ali covek koji ima negativan skor sa najveca dva rivala ne moze biti najbolji u istoriji!

Djordje NS

pre 8 godina

Federer je najbolji kao što je i Messi najbolji... Jedino ako je moslio da i jednog i drugog maksimalno guraju njihovi sponzori. Jedan je No1e kao što je jedan CR7!

Ratko

pre 8 godina

Ovaj je izgleda prespavao zadnjih nekoliko godina. Kakva glupa poredjenje dva sporta i uporedjivanje Messija i Federera? A tek ovo Rafa i Ronaldo. Bas je iskusnu i znalacki ocenio sitaciju. A sta cemo sa onim trecim sto ih nekoliko godina redovno podmazuje? Federer-Djokovic 20:20, Nadal-Djokovic 23-21. Sa obojicom igrao po 13 GS meceva. Da li je Kasano cuo za njega? Koga uporediti sa njim?

budite odlucni

pre 8 godina

djokovic je najsavrseniji igrac ikada, federerova igra deluje leprsavo i zaista lepo na oko ali ima dosta rupa u njegovoj igri koje se itekako otkriju kada igra protiv djokovica i nadala!! djokovic vec dve godine za redom ga prasi na njegovoj omiljenoj podlozi i sto je najgore od svega pobedjuje ga federerovim najboljim udarcima, servisom i forhendom, bekend ove dvojice nije ni za poredjenje to vam je kao da poredite mene i mesija, pozdrav..

laprdalo

pre 8 godina

mesi(najveci si kad osvojis najvece trofeje) sigurno nije a federer pa moramo da kazemo da trenutno jeste ali nas Nole ce ga nadam se prestici

mr.red

pre 8 godina

Lik je inace poznat po nebuloznim izjavama. Svojevremeno dok je pokusavao da igra za Milan rekao je: "Samo je nebo iznad Milana". Kada je par godina kasnije presao u Inter, novinari su ga podsetili na tu izjavu. Njegov "genijalni" odgovor je bio: "da, ali Inter je iznad neba". Prvo pljuje pa onda lize. Ljudska pihtija, bezkicmenjak I prosecan fudbaler.

simke

pre 8 godina

Ja samo znam da niko u istoriji tenisa nije pravio ovako nevjeovatne serije i osvajao skoro svaki turnir kao sto to radi Novak,i to drugi put u karijeri...U nekim segmentima je vec presisao i Nadala i Federera...Po talentu,Federer i Messi najbolji ikad...Messija samtaram najboljim fudbalerom svih vremena,a nadam se da Novak moze stici Federera.

Galaktus

pre 8 godina

Polako Kasano, za 5 godina Novak uzima još 9-10 ili više Grand slemova, a onda druga pesma. O Turnirima masters serije da i ne govorimo. Samo da Novaka posluži zdravlje kao do sada. Da kucnem u drvo...

Vlada

pre 8 godina

Ljudi, ja ne veličam Đokovića, ali Nole će do kraja karijere biti minimum u rangu Federera i Samprasa. Nadal je na žalost ili na sreću već bukvalno istorija.

ma ja samo kažem

pre 8 godina

ovo za Lea je ok, ali Antonio očigledno nije upoznat o dešavanju na teniskim terenima.
Naravno, mislim na No1eta koji je the best in history.

Vladimir

pre 8 godina

Mislim da je jos uvek rano za nas srbe da kazemo da je Djokovic najbolji svih vremena ali vreme radi za nas a i za Djokovica...Neka realnost je da ce za godinu dana prestici Nadala po broju masters titula i da ce biti blizi Federeru po broju nedelja na mestu broj 1 i grem slem titulama.Usput nije zanemarljiva cinjenica da je Federer osvajao titule u doba lose konkurencije i sa dolaskom Nadala i Djokovica njegove titule su svedene na minimum.Njegov aktivni skor sa Nadalom je 10-23 i to su neke teze koje osporavaju Kasanovu izjavu...Sve u svemu nekom je najbolji Nadal,nekom Federer,nekom Novak...

andrijano

pre 8 godina

A Djokovic je onda Maradona...Nasao Kasano da prica nesto o tenisu....musavi italijan iz predgradja Barija.Da mozda nije igrao tenis po onim sirotinjskim prasumama tamo pa je teniski strucnjak?

Tinćino

pre 8 godina

"Inteligentni" Kasano uzeo da daje stručne izjave .Njega ni Italijani ne "mirišu" bas zbog svoje ograničenosti koeficijenta i kratkog fitilja tako da toliko koliko je ovo validno

буги вуги

pre 8 godina

Федерерје најбољи тенисер свих времена,за сада.
Има највише ГС и највише је у историји био првом месту.
Ако Новак освоји више грен слемова и буде више недеља на првом месту биће најбољи тенисер у историји.
Будимо објективни дуг је пут!

simke

pre 8 godina

@pozdrav za b92

ja sam upravo i govorio da je smesno osporavati bilo sta novaku, kao i federeru, odlicno znam sve sto si nabrojao, i ako nisam neki stats freek..ponta je bila da je konkurencija bila jaca tada nego sada, sto ne umanjuje novaku nista..btw novak je nas, ali fedex je ona vrsta tenisera zbog kojeg se prati sport, da nikad nisam gledao tenis u zivotu, i da pogledam jedam mec, i vidim kako covek igra, kretnju, pokreta, prepoznao bih da je zmaj..moja baba navija za novaka stalno, sve gleda, pojma o tenisu nema, ali kaze da ne igra protiv novaka navijala bi za federera, kako lepo covek igra..hehe, to je sustina, nije sve u statistici..sve su to top igraci, cak i kada je nadal drao fedexa, niko nije mogao da kaze da je nadal bolji teniser..jednostano neke stvari koje oko vidi dok gleda mec, ne pisu na papirima, i u statistikama..

Dr88

pre 8 godina

ovaj ne prati tenis.
Nije čuo za "Pravog Ronalda" sa balkana.Za mene je on najbolji fudbaler svih vremena ,a vi Noleta uporedite sa kim hoćete

nije ja , ja je.

pre 8 godina

Pa u bivšoj staroj SFRJ je rađen IQ test negde 70tih. Prvi fudbaler na toj listi i jedini u prvih sto, negde oko 70tog mesta je bio Dragan Dzajić.
Fudbalere bije glas ali ovaj Kasano?
Taj nije gledao tenis od 2011.

Kara Djordje

pre 8 godina

pratim Kasana godinama,jos iz rodnog Barija. Veliki,mozda i najveci talenat Italije zadnjih 20 godina. Mislim da je mogao i mnogo vise. Jos moze.

Pozdrav za B92

pre 8 godina

On poredi individualne rekorde obojice, po cemu su neprikosnoveni.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ggg, 19. jul 2015 13:53) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-13)

Rece covek cistu istinu i podobija minuse.

mahir

pre 8 godina

Da bi se neko proglasio najboljim svih vremena u nekoj sportskoj disciplini potrebno je da prestane takmicenje u toj disciplini, jer sve dok se sportisti takmice postoji mogucnost da neko novi postavi nove rekorde.

mickey

pre 8 godina

tvoja karijera govori koliko si "pametan",tako da nadal i rodja(a i nas nole) a kamoli mesi i ronaldo su za tebe drugi svet. bolje da cutis jer iz tvojim pominjanem ih samo degradiras.

Стефан

pre 8 godina

Не можеш поредити фудбал и тенис, прво што је разлика у тимској и индивидуалној игри (не рачунам дубл), друго што никада ниси играо професионални тенис...

Kopinjara

pre 8 godina

Najbolji fudbaler svih vremena je Ronaldinjo. Niko nije nikada igrao tako lepo za oko i za uzivanje. Magija na terenu. Mesi plese, ali samo levo-desno. Dinjo je bio maestro. Pogledajte par klipova i bice vam dovoljno.

Zoran

pre 8 godina

Kad na kraju sakupimo sve pokraj SP i Kopa libertadores, i nac. prvenstva i Ligu sampiona mozda je Mesi, u tenisu pokraj GS uzmemo i Masterse, broj bodova , medjusobni duel nece biti RF nego momak sa Balkana. Ovo govorim na kraju karijere za 10-tak godina.

Dike.

pre 8 godina

Strašno kakav je ovo stručnjak! E moj druže kengure ti izgleda nisi gledao Zidana,Ronalda(zubu),Ronaldinja a pogotovu Maradonu!!! Pod hitno izbaciti Vilandera sa Eurosporta i Kasanu dati njegovu emisiju sa Barbarom Šeht!!

budite odlucni

pre 8 godina

pa da, sada vise niko ne prati desavanja u tenisu, svi se prave ludi, jos uvek zamisljaju federera na prvom mestu, iako je bio na tom mestu ukupno 3 meseca u zadnjih 6 godina..

joca

pre 8 godina

po vecini parametara Federer jeste najbolji ikada, tu nema diskusije, ali ne znamo sta ce se desiti kroz narednih 5 god koliko ce Novak igrati. ono sto ce sigurno biti upamceno jeste da ce Novak imati bolji medjusobni skor u poredjenju sa Svajcarcem. a na uzorku od preko 40 meceva, tj oko 50 koliko ce ih realno biti, a to nije mala stvar!

Pozdrav za B92

pre 8 godina

(simke, 19. jul 2015 15:08)
Ocito ne znas za Federerove serije. Bio na prvom mestu 237 nedelja UZASTOPNO(ukupno 302 nedelje), 5 titula uzastopno na Vimbldonu i US Openu, 65 uzastopnih pobeda na travi i 56 na betonu, 24 uzastopno dobijena finala, 3 godine zaredom osvajao po , najmanje, 10 turnira, zatim 6 Zavrsnih turnira, 17 Grend Slem turnira... Kasano je rekao istinu, a Noletu zelimo da se izjednaci sa Fedom i Nadalom. Na dobrom je putu.

Peca

pre 8 godina

Rano je za procene ove vrste, Noletovo vreme tek dolazi ali kao što nisi najbolji u procenama nisi, niti ćeš ikada biti, najbolji medju fudbalerima. Toliko.

Jole

pre 8 godina

Gde nadje ovaj strucnjak da govori ko je najbolji fudbaler i teniser svih vremena. Do kraja proslog veka zvanicno i od stane strucnjaka za najboljeg fudbalera svih vremena je proglasen brazilac Edson Arantes Donascimento, poznatiji kao Pele. Kad se pojavio Maradona mnogi su govorili da je on najbolji. Sad su tu Mesi i Ronaldo, ali se ne secam da je od tada neko pravio listu najboljih svih vremena. Po meni je to nezahvalno jer se o ukusima ne raspravlja.

SrbinsonKruso

pre 8 godina

Само за нас Србе Федерер није најбољи икада, и ја као остали навијам да Ђоковић стигне Надала и Федерера, али је то тешко... није немогуће... Једноставно он је тренутно најбољи икада, али није најбољи у овом тренутку... Па човек је други на свету са 33/34 године... који још играч постоји у овим годинама да може игра на његовом нивоу, да може да парира најбољем на свету...