Subota, 18.07.2015.

17:19

DK: Poraz Srbije u Buenos Airesu

Teniska reprezentacija Srbije poražena je od Argentine u četvrtfinalu Dejvis kupa, pošto posle dva dana gubi sa 3-0.

Izvor: B92

DK: Poraz Srbije u Buenos Airesu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Krstic

pre 8 godina

Djokovicu je bio problem jedino put avionom,sto se umora tice,a pobedio bi ove argentcince,igrajuci sa polommljenim reketom.Ubuduce,kada ne igra DK djokovic predate mec bez borbe I ustedeti naciji vec totalno istrosene nerve.

antiDebil

pre 8 godina

Tanja

Koji svi, nabrajaj ??? Pogotovu me interesuje to oko igranja? Ne treba tebe da boli čepi gde Novak zivi, to je njegova stvar !

Beenos Arijes,ni puskom me naterati

pre 8 godina

Protiv Hrvata idemo da osvojimo ovo takmicenje,specijalne emisije,treninzi sa punom halom da bi docekali Krajinovica u cetvrtfinalu,te krajnosti kojima se ide su veliki udar za inteligenciju kada se pokusava nesto na silu praviti kao sto je bio mec Srbija Hrvatska,a vec u sledecem kolu i to cetvrtfinalu,ma koga to interesuje.

Baja

pre 8 godina

Ljudi, kako vam nije jasno da Nole vise nece da puni dzepove neradnika, koji opstaju zbog njega i njegovih pobeda na Davis kupu. Mislim na teniski savez i milion prilepaka uz isti!!! Ako hocemo da tenis ima prosperitet i posle Noleta, on (Novak) ne treba vise nikad da igra u tom takmicenju, nego mladi igraci koji su zeljni dokazivanja i igre u tri seta. Nole moze da bude i dalje ono sto im je uvek i bio, PODRSKA...

Batko

pre 8 godina

Čitam komentare ovih hejtera što pljuju po Novaku, koji je za ovu Srbiju učinio više za 2 dana nego sto bi svi oni učinili za svojih milion zivota...Kod takvih jadnika svaki uspeh drugih ljudi doživljava se kao najveći lični poraz... Meni je iskreno zao tih ljudi, teško je živeti takve male, jadne, promašene zivote re i.o kao Jumko

VUK

pre 8 godina

komentator, Dragan @Uzeo nam je već salataru..a pred sezonu betona niko normalan ne ide na šljaku posle trave.. a Draganče da se baviš tenisom,tj.sportom,znao bi da je odmor- oporavak, sastavni deo priprema i da je danas to najbitnije u sportu. Ledena kupka, spavanje u komorama sa kiseonikom.. to je oporavak tela..odmor sa porodicom je psihološki oporavak.. misliš da je Novak lud što plaća na turnirima smeštaj za porodicu, kućne ljubimce.. treneri u timu mu lete prvom klasom i spavaju u najboljim hotelima.. Endy kao škot, i Nadal imaju po dva čoveka u timu!!! Davno prošlo vreme. Škot i danas leti ekonomskom klasom, bira jeftine hotele i letuje kod Nola na jahti.. Prvo se odmori duša i telo.. pa tek onda takmičenja. Nole je revolucija. Federer je to shvatio tek ovo leto...boli mnogo, ali to je tako.. jednostavno viši nivo života, treninga i takmičenja...ona šupa u Argentini nije dostojna da Novak uđe u nju.koji Davis cup?prevaziđeno.. a i osvojen je.. USA OPEN je target!

alex99

pre 8 godina

(dragan, 18. jul 2015 22:19)
Ti si stvarno neki "filozof'. pa mladih ima, naravno, samo sto ne mozew svako da dostigne vrhunski nivo. Bas me zanima kako bi ti to "izbalansirao" pa da mladi budu bolji a ovi "stari', npr. Nole, losiji. Svakakvih sam komentara procitao, ali ovo je definitivno najgluplji komentar.

dulo nista ne zna

pre 8 godina

Novaku Đokoviću ne treba ni Troicki ni Zimonjić, a posebno ne Obradović. On i Janko odu sami i pobede svakog 3:2! Каd god požele! (Nolе, 18. jul 2015 20:45) Pa što ne odoše?
(Šavija Alonso, 18. jul 2015 21:48)

Nisu platili porez.

Sasha

pre 8 godina

@ macacica:
Dosta vise opravdanja za Novaka. Kakve crne obaveze je on, kao WB sampion, imao u Londonu do srijede? Nikakve. Serena je isto sampionka, pa je vec u nedjelju navece odletila u Bastad, u Svedsku na odmor i na naredni turnir.
Nije htio da igra i gotovo. Nema tu nikakve filozofije.

Slobo

pre 8 godina

Kad mi tako dobijemo,kako kažemo -pregazili smo ih,počistili,deklasirali.......Nema,bez Djokovica mi smo boranija,a pogotovo nas selektor kome Đoković daje 'posebnu snagu'!Da je neki selektor,stavio bi Tipsareviça među prva dva-obavezno,bez obzira na slabije igre!!!!

tanja

pre 8 godina

Novak je ispao nefer...Pobedjuje za sebe,a srpska ekipa ga ne interesuje.To nije lepo.Svi veliki igrači igraju u Desjvis kupu i pomognu svojoj nacionalnoj ekipi.Svi veliki teniseri zive u svojim domovinama samo Nole zivi van.Tipično za Srbe .Cim nesto postignu,okrenu ledja Zemlji. Tanja

normalno

pre 8 godina

Novak nije igrao ,jer bi se po riječima njegovog trenera Bekera i selektora Obradovića mogao povrediti.Oni iz reprezentacije koji su igrali, takođe su se bojali povreda i nisu davali sve od sebe i niko nema pravo da ih kritikuje i da se ljuti na njih.

robin hud

pre 8 godina

Još jedna potvrda o lošoj organizaciji i satnici DK.
Ukoliko se nešto ne promeni ovo takmičenje će biti amatersko.
Ko se može prilagoditi na zimu i šljaku u par dana?
O povredama zbog toga ne treba ni govoriti.
Domaćini su u ogromnoj prednosti.
Treba ga organizovati po sistemu svetskog fud. prvenstva.
Tada bi bilo obavezno za sve igrače i imalo značaj GS.

Istina

pre 8 godina

Jos jedan dokaz da je Srbia Novak Djokovic.Dok on bude igrao,mi cemo pobedjivati gotovo svakog jer su 2 poena zagarantovana.Ovako,protiv nikoga nismo favoriti jer nemamo konstantnog igraca.Videli smo juce onog pajaca,koji je od vodstva sa 2:0 uspeo da izgubi.Dubl ionako nikad nismo imali,tako da se sve svodi na Novaka i neciju jednu inspiraciju.Ali ovakvo taktiziranje i njegovo neigranje u najbitnijim mecevima je za osudu.Ako je toliki patriota a ne sumnjam da jeste jer je to milion puta dokazao,morao bi da igra za svoju Srbiju.On bi i sa trecinom snage dobio oba rivala,cak i premoren od puta.

Komentator

pre 8 godina

(Melenci, 18. jul 2015 19:01)
Kako i da budu silno zainteresovani, kad ih glavni igrac ispaljuje vec godinu i po dana i ne igra u Dejvis kupu, vec ide na godisnje odmore sa zenom i po 6 ili 7 puta tokom godine? Novakova nezainteresovanost za Dejvis kup sigurno ih ne motivise.

Loptica

pre 8 godina

steta ali nije se moglo previse ocekivati bez novaka i jos u gostima na drugom kontinentu gde zima. vreme je da se format davis kupa konacno promeni u korist top igraca! moj predlog: svake druge godine 8 najboljih nacija u dve grupe igraju na kraju sezone (kao hopman cup po istom formatu) u razlicitim zemljama i svi ce biti happy!

dragan

pre 8 godina

Secam se pre Noleta niko u Srbiji nije gledao tenis.I cim su culi da je Srbin odma se svi razumeju u tenis.Ja igrad tenis jos iz vremena Mekinroa.Za mene je Nole i prvih deset sramota za tenis.Gde su mladi ? U svim sportovima na svakom turniru se pojavi jedan ili vise novih zvezda.U tenisu su pravila da onaj ko je prvi bude to nekolko god.To polako ubija tenis i zato mladih nema.

Кривокапић

pre 8 godina

Аргентина је била боља и заслужено победила. Не треба нашима ништа замерити. Не знам зашто Лајовић није играо. Јанко је повређен. Виктор је јуче испустио победу.
Новак није играо о ту се нема шта замерити. Играо је сваки турнир у првој половини године и освојио све осим РГ. Важније је да Новак освоји УС опен него салатару.
Биће боље следеће године. Срећно момци.

Sale

pre 8 godina

Da bi DK stekao ekskluzivitet treba da se odrzava svake druge ili cetvrte godine.Ovako u prenatrpanom kalendaru ne ucestvuju najbolji igraci,interesovanje je slabo.Jedno pitanje za ljude iz teniskog saveza:zasto se na svakom mecu reprezentacije svercuje Joca Ilic osim sto je najbolji prijatelj selektora i sto je Novaka ucio da svira gitaru.

Milos

pre 8 godina

neko je novak ,a viktor je troicki.to vam je kao da poredite brus lija i pepu prase,kao batu zivotinju i sergeja trifunovica,kao vrh i dno,nebo i zemlju,dobro i lose,pametno i suprotno od toga...
(crni_redstar, 18. jul 2015 18:53)

Sve je na mestu, osim Pepe. Pepa je cisto ludilo!

milojko von trbusnica

pre 8 godina

Koja publika, uzas. Zalutali sa fudbalskog terena?
(Swedenonline, 18. jul 2015 18:43)

Ako ti iz Svedske nisi video srpsku publiku u Areni, onda nemoj da kritikujes argentinsku. Sam Buenos Aires ima vise stanovnika nego cela Srbija, a gledalaca je bilo jedva hiljadu, ni toliko. I nisu bili napadni preko mere, dok u Srbiji mec sa Hrvatima je morao biti premesten u Kraljevo jer ne bi mogao nikako biti odigran u Areni. Gadjali bi ih flasama, kao rukometase. I najkrivlji za sramni poraz je opet Zimonjic, koji mu je to po redu poraz u DC? Ono jednom kad je Lajovic prevazisao samog sebe, pa pobedise. Ja bih dubl u DC racunao tri boda, sramota je da Srbija sa toliko imena po turnirima ima bedan dubl(zapravo ga i nema).

...u paranoja glavama

pre 8 godina

U pravu si, nema mesta poređenju onih koji putuju na drugi kraj sveta da bi igrali za svoju zemlju i onih koji su za to vreme na plaži...

Svete

pre 8 godina

2010. godine kada smo osvojili Dejvis Kup Novak je odigrao 7 singl meceva i dobio svih sedam. Malo postovanja ne bi bilo na odmet.
(Preža, 18. jul 2015 20:16


i 2013. godine je odigrao 7 singl meceva i dobio svih 7 i tada smo postali prva reprezentacija u istoriji DC koja je u sastavu imala igraca koji je dobio 7 meceva a nije osvojila titulu !

1970

pre 8 godina

Pa do pre mesec dana je vecina komentatora ovde tvrdila kako Troicki moze da dobije Mareja, sta je sad ovo? Ispade Viktor veze nema?
Mi moramo da shvatimo da smo bez Novaka africka grupa, a da s njim igramo svaki mec od 2:2, tj. da o pobedniku odlucuje dubl. Ako kanimo osvojiti jos jedan DC, sve sto treba da uradimo je da Novak igra sve meceve i da skrpimo dobar dubl. Od Troickog i drustva nema vajde

macacica

pre 8 godina

NOVAK nije da nije hteo da igra vec nije mogao!On je do srede bio u Londonu zavrsavajuci obaveze kao Sampion Vimbldona!Sta,trebalo je da u cetvrtak ide u Argentinu gde je sada zima(ako niste znali) i posle svih nadcovecanskih napora igra ponovo na najsporijoj podlozi!?!Nije nego!Imamo jednu salataru i sto se mene tice i to je vise nego dovoljno!A sto se tice igre nasih drugih tenisera-nemam komentar!Rezultat kaze sve.Toliko...

Šavija Alonso

pre 8 godina

Novaku Đokoviću ne treba ni Troicki ni Zimonjić, a posebno ne Obradović. On i Janko odu sami i pobede svakog 3:2! Каd god požele!
(Nolе, 18. jul 2015 20:45)

Pa što ne odoše?

pedala

pre 8 godina

Nije problem u porazu, već na kakav je način napravljen poraz. Loše vođenje ekipe od strane selektora koji nije umeo da prepozna da je Troicki van ritma, plus vođstvo od 2:0 protiv loše rangiranog tenisera i poraz.Može nekom da bude potez Zimonjića smekerski ali nije, taj potez je pokazao svu nemoć naše ekipe protiv drugorazrednih tenisera.

Ja

pre 8 godina

Ma kakav selektor.U tenisu i ja mogu da budem selektor.Mozda je trebao Lajovic da igra juce mada isti mu je to djavo.A sta vas briga sto nismo prosli.Kad prosle godine Svajcarci sa Federerom osvojili gotovo svi sto komentarisu rekose kako je to beznacajno takmicenje.Onda je i sad beznacajno.A Novak zato nije ni dosao da igra jer znao da ce ovako da bude isto ko sa Svajcarcima prosle godine pa sto da ucestvuje covek i kvari svoju reputaciju.Sta vam nije jasno?

Neponovljivi

pre 8 godina

Kada vidim da Srbi u istoj recenici stave Noleta i Monte Karlo sramota me sto sam Srbin. Nole molim te nemoj vise nikada da igras za nas, ne zasluzujemo te legendo ljudska.

Kuki

pre 8 godina

Новак Ђоковић је српски тим у Дејвис купу ! Без њега салатара никад али никад не би становала у Србији.Неће је ваљда донети Троицки који незна шта је полуфинале неког битнијег турнира ! Новак Ђоковић никад ама баш никад не узима путне трошкове од савеза за разлику од свих осталих.Новак Ђоковић има породицу и мало дете и не јури стерлете по сплавовима.Зато нико неће узети за зло Новаку што се после Лондона посветио својој породици.


A ti ne znas da da se ne znam pise odvojeno. A Troicki nam je doneo odlucujici poen za salataru. I on se vratio u top dvadeset tenisera posle pauze od godinu dana, i za njega zna svako ko bar malo u svetu prati tenis. Toliko o njegovom teniskom umecu. Zimonjic nam je doneo nekoliko vaznih poena, a jedan koji nikad necu zaboraviti je poen protiv brace Brajan u sred Amerike, naravno uz veliku pomoc Bozoljca. Nas najbolji dubl igrac u istoriji. Glupo je pljuvati ove igrace.

b92

pre 8 godina

Ako bez Djokovica ne moze da se osvoji jedan poen onda Novak treba da se drzi sto dalje od Dejvis kupa. Pogotovo sada kada juri sezonu karijere.

Laza

pre 8 godina

Zimonjicu nema sta da se zameri, jeste on odlican u dublu, al vec neko vreme nema s kim da igra i u dublu u Dejvis kupu. A za Viktora no comment, svaka mu cast kako se vratio posle suspenzije, al ovakva igra i koliko je psihicki nestabilan je blago receno smesno.

Ilija

pre 8 godina

Zao mi je sto nismo imali priliku da vidimo Janka na terenu,sasvim sam siguran da bi se on vise potrudio od Filipa.Janko uvek igra za svoju zemlju kada je u prilici i sve od sebe daje!

Ноле

pre 8 godina

Куки ти си ретко паметан дечко ! Ретко паметан ! Уопште не бих знао правопис да се ниси нашао ти 'паметан' да ме подучиш. Наравно да је Троицки познат али не по својим играма јер он је ипак друга лига светског тениса него по нечему другом.Новаку Ђоковићу не треба нити Троицки нити Зимоњић а посебно не Обрадовић.Он и Јанко оду сами и победе сваког 3 : 2 ! Кад год пожеле !

kec

pre 8 godina

Manite se gluposti i kritikovanja selektora ili Novaka.Viktor je imao 2:0 i izgubio.Šta da radi,onoga krenulo kao luda a njega baš nije htelo.

Svete

pre 8 godina

Troicki 20 na svetu, Lajovic 70 i neki, Zimonjic u top 10 dubla godinama unazad a ovi nas ispraše 3-0 ? Juce Krajinovic kao da je igrao protiv Nadala ili Wawrinke, ne znam zasto je bio onako preplasen, da onako glatko izgubi od Leonarda Mayera, tesko razumljivo ? Ovde i da je Djokovic dosao ne bi imao ko da donese 3 poen !
Secam se 2011. pred mec sa Argentinom, svi najavljuju pobedu, Obradovic najavljuje pobedu, Tipsarevic najavljuje 5:0, Tipsarevic u zivotnoj formi igrao QF Us opena, on i Troicki u top15, dodjose Nalbandian i DelPotro i obrisase patos sa njima......i onda Janko daje izjavu u nedelju nakon Djokoviceve povrede ,,dobio bih Nalbandiana u 5 mecu''.... Nije strasno sto su izgubili i to nikada nije bio problem, strasno je kako su izgubili !

caca

pre 8 godina

A ja mislio da su Troicki i Tipsarević najzaslužniji za onu salataru,reklo bi se po nekadašnjim komentarima,da im nije bilo Novaka ova bratija,na čelu sa starcem Zimonjićem bi maksimum po poen osvajala od četvrtfinala,pa nadalje.ps.jel igrao Grobar Troicki

marrssa

pre 8 godina

Selektor Obradovic za sve neupucene je postavljen forme radi na to mesto.Covek nije napravio niti jednog igraca ili igracicu ni do 10 godina a kamoli nekog starijeg.Ovo su vec formirani igraci i njih on nema sta da nauci.Sve sto smo osvojili i uradili u DK je zasluga Novaka Djokovica jer samim njegovim prisustvom ostali daju iznad svojih mogucnosti i zato ne cudi ovaj poraz.Za sve one koji pljuju po Djokovicu, da nije platio porez i ostale gluposti bla, bla , bla... tek cete videti kakva je on teniska velicina i covek bio i sta je uradio za zemlju kad ostavi reket

amater

pre 8 godina

Koja publika, uzas. Zalutali sa fudbalskog terena?
(Swedenonline, 18. jul 2015 18:43)
Ti sigurno prvi put gledaš tenis iz Južne Amerike. Nema velike razkike između tenisa i fudbala u Južnoj Ametici. Zato je bilo potrebno da Đoković dođe u Argentinu. On nema ni jedan meč u Južnoj Americi i nije ni svestan kakva je tamo atmosfera na teniskim mečevima. Zato mislim da Đoković ima male šanse na OI u Rio jer ne znam atmosfera na teniskim mečevima u Južnoj Americi.

Dragana

pre 8 godina

Ne bi dobili ni da je Djoković igrao,dubl nemamo a Djoković i ne igra dobro dubl.A Dejvis kup smo te godine osvojili najviše zbog Foržea,selektora Francuske,koji je umesto Simona koga Troicki nikad nije do tada dobio,stavio Ljodru da igra odlučujući meč.To je činjenica.

pouzdani izvor

pre 8 godina

Iz pouzdanih izvora saznao sam da je Jumko dobio pedalu u Novakovom restoranu, gde je radio kao konobar, jer je docrtavao brkove na Novakovim slikama...

Incognito

pre 8 godina

svi se prave pametni, a do juce niko nije gledao tenis. secam se ere pre Novaka, igralo se na partizanovim terenima, gleda nas oko 200 koji smo trenirali tenis. od kako Novak igra, sve veliki strucnjaci. Pitam se ko ce od vas pljuvaca da prati tenis kad Nole zavrsi karijeru.

...

pre 8 godina

Obradovic da ode sto pre!!! Lako je sa Novakom pobedjivati, tu ti neka posebna strategija ne treba, odmah racunas da bez posla imas dva boda (iz dva singla). Juce ne zna Troickog da probudi, eeej 6:2, 6:2, gotov posao, on na pauzi stoji i gleda ga, ma samare bi mu nalupala ako treba, da se otrezni! jesi trener, "podigni" igraca, pokusaj!
Kad nekome upadne sekira u med...

mali detalj

pre 8 godina

@crni_redstar Samo sto je taj Troicki doneo Srbiji jedini trofej u dejvis kupu, onda kad je taj isti Novak izgubio. Vidim raspolozeni ste da kritikujete momke koji imaju zelju da igraju, ali zato idola ne sme niko da kritikuje. Kad se igra za sebe umora nema, kad se igra za zemlju onda se nogice brckaju u moru.

satelit

pre 8 godina

jel primecuje neko tihi protest Troickog? On sebe dozivljava bar u repki kao Djokovica(doneo je bod za Salataru),pa kao u fazonu-ako nema Novaka ne moram ni ja da se trudim. Citav tim je igrao bez zara,unapred su otpisali plasman. Cak je i Zimonja ,kao iskusan,malo popustio... Nije mu trebalo da se "svadja" sa navijacima,trbalo je da bude gospodin

Melenci

pre 8 godina

obrukali su se posteno na celu sa Obradovicem!Obradovic mora da ode!A kome se ne igra u DC ne mora.Ima mladih koji bi se borili,pa i njihovi porazi ne bi bili strasniMomci bi sticali bar iskustvo!Ovakva nezainteresovanost nije odavno vidjena ni u jednoj grupi DC!

pedala

pre 8 godina

Obradović nema pojma, juče stavi Krajinovica umesto Lajovica koji zna da igra na šljaci i na tri dobijena seta. Danas stavi lošeg Troickog umesto Lajovica koji je proletos osvojio jedan turnir u dublu na šljaci..A posebna je priča kako naši znaju da izgube od raznih Pospisila, Berloka,Delbonisa i sličnih van prvih pedeset.

Floro Flores

pre 8 godina

Zimonja legendo ,kad se vratis da zalijemo-valja proslaviti 3 godine bez poena! :D Opusteno,dovoljno je uspeha za ovu godinu.. razbijamo u svim sportovima,ne moze sad i DC-ce navucemo neku mrznju na nas narod:)

Reporter

pre 8 godina

Iz aviona se videlo da naši jedva čekaju kraj, da se što pre vrate kući, pa put na more. Viktor je još na Vimbldonu, pre Djokovića najavio da neće igrati u Argentini, ali kad je Nole odustao, onda je "morao". A moranje je značilo poraz. Bruka kad moraš, a još veća kad nećeš. Dres reprezentacije je svetinja, osim nabedjenim teniskim i fudbalskim zvezdama tipa Troicki ili Kolarov.

crni_redstar

pre 8 godina

neko je novak ,a viktor je troicki.to vam je kao da poredite brus lija i pepu prase,kao batu zivotinju i sergeja trifunovica,kao vrh i dno,nebo i zemlju,dobro i lose,pametno i suprotno od toga...

krlja

pre 8 godina

Imamo u rukometu isti slucaj covek ima obraz kao djon jedan uspeh imao i 10 debakla i dalje nema nameru da ode isto kao i ovde obradovic,nece ljudi bre da odu to je za ne poverovati kao da se rodio na mestu selektora da mu je to deda ostavio u nasledstvo.

Ilija

pre 8 godina

Ovo je sramota! Bez Novaka nismo ni za trecu grupu... Troicki kao da nikad u zivotu nije igrao tenis... Ne secam se kad je Zimonjic doneo poen... Razocaran sam!

Ноле

pre 8 godina

Новак Ђоковић је српски тим у Дејвис купу ! Без њега салатара никад али никад не би становала у Србији.Неће је ваљда донети Троицки који незна шта је полуфинале неког битнијег турнира ! Новак Ђоковић никад ама баш никад не узима путне трошкове од савеза за разлику од свих осталих.Новак Ђоковић има породицу и мало дете и не јури стерлете по сплавовима.Зато нико неће узети за зло Новаку што се после Лондона посветио својој породици.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Bez Novaka smo treca liga. Ali i da je Novak tu nista ne biuradili.I zasto covek da se mucida dolazi. Ziki je za penziju.Postao je rekreativac

pera

pre 8 godina

Kakav raspad sistema. Selektor koji je samo jak na recima prozivajuci najveca teniska imena, Troicki, umesto da se sabere posle jucerasnjeg poraza, bira kao vid psihoterapije da igra dubl i na kraju Zimonjic, sa skoro 40 godina, ulicarski servira iz ruke. Bravo momci!

No1e

pre 8 godina

Ljudi i da je Novak tu (potpuno opravdavam njegovo ne dolazenje u Argentinu) ovi ostali ne bi mogli poen da uzmu i ako bi Nole garantovao 2 sigurna poena tako da ispali bi svejedno.
Jedan je Nole.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Zašto zamerate Obradoviću što samo dodaje peškire i ništa ne savetuje? Pa koju to tenisku karijeru ima dotični g-din? Koja to on teniska iskustva može da podeli?

On je dobar samo kada treba preko medija da pljuje po Federeru, Vilanderu i ostalim teniskim institucijama, kojima nije dostojan ni patike da upertla ...

mrki

pre 8 godina

Netreba sada pljuvati selektora, kad je Srbija osvojila salataru bio je dobar. Selektor nama pravo da igra a realno slabiji smo od Argentine u ovakvom sastavu. Sa Noletom svako može biti pobudnik.

anica

pre 8 godina

Nisam pomislila da ce ovako da se zavrsi, steta, i nije mi zao sto Novak nije bio u timu, uvek je on najvise doprinosio, ovako su Argentinci osetili sansu i iskoristili je, a nasi nisu imali "zivota" u sebi, dal je zbog promene klime, umora, cega god ne znam, ali sramota da su delovali onako nezainteresovano, selektora ne treba komentarisati, veliko razocaranje, ipak Novak drzi ovaj tim!!

Dado

pre 8 godina

Verujem u naše momke sve dok ima teoretskih šansi, ali valjda je sada jasno da je Obradović obična prevara od "selektora". Čovek je imao sreču, da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, ali je jasno da je pre levo smetalo, nego neka pomoč u timu...onu pobedu iz 2010 možemo pre pripisati Piliću, nego ovom analfabetu. I zato molim da se u raznim emisijama o tenisu, on ne predstavlja više kao neznam kakvi stručnjak, koji koristi uspehe Noleta, da bi se njima kitio i uz to više puta ružno pričao o veličinama kao što je Federer i neki drugi igrači.

Njegovo znanje vidi se danas, i mi kao i oni smo bez prvog igrača, uz to svejedno imamo bolje rangirane igrače, ali nas Argentinci praše kao da smo neki amateri.

drago

pre 8 godina

Troicki je 5 puta izgubio nakon vodstva od 2:0 (od toga je cak 4 puta na Wimbledonu), jednom je prekorenouo 0:2. To je na ATP-u. U DC-u je na 2:1.

veliki strumf

pre 8 godina

Bez zle namere, ali pamti li neko kada je Ziki doneo poen u dublu? Ja se secam onog jednog meca sa Bozoljcem, ali tome ima 3 godine sigurno.

Jelena

pre 8 godina

Obradovic nikakvu ulogu nema. On mora da ih posavetuje u prelomnim trenucima, a ne samo da pljeska rukama. Ne ocekujem da sam da otkaz( ni do sad to nije uradio), ali sramota ako TSS ne bude reagovao.

cvexi

pre 8 godina

pa koliko treba biti "nepametan",da ne kažem nešto teže, pa staviti Viktora da igra dubl nakon onog poraza juče?! volim Viktora,pratim i navijam, ali brate mili, vidi se da je trenutno totalno u autu i da nema samopouzdanja uopšte. Velika greška obradovića.

Jumko

pre 8 godina

Podrska za momke... Samo napred! Ja nisam mogao igrati za nacionalni tim jer sam izvodio besne gliste sa Serenom na vecerama. Ajd caoooo... Novak Djokovic

Nedeljna odluka

pre 8 godina

2:1 za Argentinu ako nas duble pobedi. U nedelju zavisi od taktike ali najvise sto moze Srbija postici je 1:1a to znaci 3:2 za Argentinu.

Ноле

pre 8 godina

Новак Ђоковић је српски тим у Дејвис купу ! Без њега салатара никад али никад не би становала у Србији.Неће је ваљда донети Троицки који незна шта је полуфинале неког битнијег турнира ! Новак Ђоковић никад ама баш никад не узима путне трошкове од савеза за разлику од свих осталих.Новак Ђоковић има породицу и мало дете и не јури стерлете по сплавовима.Зато нико неће узети за зло Новаку што се после Лондона посветио својој породици.

veliki strumf

pre 8 godina

Bez zle namere, ali pamti li neko kada je Ziki doneo poen u dublu? Ja se secam onog jednog meca sa Bozoljcem, ali tome ima 3 godine sigurno.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Zašto zamerate Obradoviću što samo dodaje peškire i ništa ne savetuje? Pa koju to tenisku karijeru ima dotični g-din? Koja to on teniska iskustva može da podeli?

On je dobar samo kada treba preko medija da pljuje po Federeru, Vilanderu i ostalim teniskim institucijama, kojima nije dostojan ni patike da upertla ...

Ilija

pre 8 godina

Ovo je sramota! Bez Novaka nismo ni za trecu grupu... Troicki kao da nikad u zivotu nije igrao tenis... Ne secam se kad je Zimonjic doneo poen... Razocaran sam!

Floro Flores

pre 8 godina

Zimonja legendo ,kad se vratis da zalijemo-valja proslaviti 3 godine bez poena! :D Opusteno,dovoljno je uspeha za ovu godinu.. razbijamo u svim sportovima,ne moze sad i DC-ce navucemo neku mrznju na nas narod:)

pedala

pre 8 godina

Obradović nema pojma, juče stavi Krajinovica umesto Lajovica koji zna da igra na šljaci i na tri dobijena seta. Danas stavi lošeg Troickog umesto Lajovica koji je proletos osvojio jedan turnir u dublu na šljaci..A posebna je priča kako naši znaju da izgube od raznih Pospisila, Berloka,Delbonisa i sličnih van prvih pedeset.

Melenci

pre 8 godina

obrukali su se posteno na celu sa Obradovicem!Obradovic mora da ode!A kome se ne igra u DC ne mora.Ima mladih koji bi se borili,pa i njihovi porazi ne bi bili strasniMomci bi sticali bar iskustvo!Ovakva nezainteresovanost nije odavno vidjena ni u jednoj grupi DC!

drago

pre 8 godina

Troicki je 5 puta izgubio nakon vodstva od 2:0 (od toga je cak 4 puta na Wimbledonu), jednom je prekorenouo 0:2. To je na ATP-u. U DC-u je na 2:1.

Dado

pre 8 godina

Verujem u naše momke sve dok ima teoretskih šansi, ali valjda je sada jasno da je Obradović obična prevara od "selektora". Čovek je imao sreču, da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, ali je jasno da je pre levo smetalo, nego neka pomoč u timu...onu pobedu iz 2010 možemo pre pripisati Piliću, nego ovom analfabetu. I zato molim da se u raznim emisijama o tenisu, on ne predstavlja više kao neznam kakvi stručnjak, koji koristi uspehe Noleta, da bi se njima kitio i uz to više puta ružno pričao o veličinama kao što je Federer i neki drugi igrači.

Njegovo znanje vidi se danas, i mi kao i oni smo bez prvog igrača, uz to svejedno imamo bolje rangirane igrače, ali nas Argentinci praše kao da smo neki amateri.

Jelena

pre 8 godina

Obradovic nikakvu ulogu nema. On mora da ih posavetuje u prelomnim trenucima, a ne samo da pljeska rukama. Ne ocekujem da sam da otkaz( ni do sad to nije uradio), ali sramota ako TSS ne bude reagovao.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Bez Novaka smo treca liga. Ali i da je Novak tu nista ne biuradili.I zasto covek da se mucida dolazi. Ziki je za penziju.Postao je rekreativac

robin hud

pre 8 godina

Još jedna potvrda o lošoj organizaciji i satnici DK.
Ukoliko se nešto ne promeni ovo takmičenje će biti amatersko.
Ko se može prilagoditi na zimu i šljaku u par dana?
O povredama zbog toga ne treba ni govoriti.
Domaćini su u ogromnoj prednosti.
Treba ga organizovati po sistemu svetskog fud. prvenstva.
Tada bi bilo obavezno za sve igrače i imalo značaj GS.

No1e

pre 8 godina

Ljudi i da je Novak tu (potpuno opravdavam njegovo ne dolazenje u Argentinu) ovi ostali ne bi mogli poen da uzmu i ako bi Nole garantovao 2 sigurna poena tako da ispali bi svejedno.
Jedan je Nole.

pouzdani izvor

pre 8 godina

Iz pouzdanih izvora saznao sam da je Jumko dobio pedalu u Novakovom restoranu, gde je radio kao konobar, jer je docrtavao brkove na Novakovim slikama...

marrssa

pre 8 godina

Selektor Obradovic za sve neupucene je postavljen forme radi na to mesto.Covek nije napravio niti jednog igraca ili igracicu ni do 10 godina a kamoli nekog starijeg.Ovo su vec formirani igraci i njih on nema sta da nauci.Sve sto smo osvojili i uradili u DK je zasluga Novaka Djokovica jer samim njegovim prisustvom ostali daju iznad svojih mogucnosti i zato ne cudi ovaj poraz.Za sve one koji pljuju po Djokovicu, da nije platio porez i ostale gluposti bla, bla , bla... tek cete videti kakva je on teniska velicina i covek bio i sta je uradio za zemlju kad ostavi reket

cvexi

pre 8 godina

pa koliko treba biti "nepametan",da ne kažem nešto teže, pa staviti Viktora da igra dubl nakon onog poraza juče?! volim Viktora,pratim i navijam, ali brate mili, vidi se da je trenutno totalno u autu i da nema samopouzdanja uopšte. Velika greška obradovića.

b92

pre 8 godina

Ako bez Djokovica ne moze da se osvoji jedan poen onda Novak treba da se drzi sto dalje od Dejvis kupa. Pogotovo sada kada juri sezonu karijere.

Reporter

pre 8 godina

Iz aviona se videlo da naši jedva čekaju kraj, da se što pre vrate kući, pa put na more. Viktor je još na Vimbldonu, pre Djokovića najavio da neće igrati u Argentini, ali kad je Nole odustao, onda je "morao". A moranje je značilo poraz. Bruka kad moraš, a još veća kad nećeš. Dres reprezentacije je svetinja, osim nabedjenim teniskim i fudbalskim zvezdama tipa Troicki ili Kolarov.

Кривокапић

pre 8 godina

Аргентина је била боља и заслужено победила. Не треба нашима ништа замерити. Не знам зашто Лајовић није играо. Јанко је повређен. Виктор је јуче испустио победу.
Новак није играо о ту се нема шта замерити. Играо је сваки турнир у првој половини године и освојио све осим РГ. Важније је да Новак освоји УС опен него салатару.
Биће боље следеће године. Срећно момци.

Laza

pre 8 godina

Zimonjicu nema sta da se zameri, jeste on odlican u dublu, al vec neko vreme nema s kim da igra i u dublu u Dejvis kupu. A za Viktora no comment, svaka mu cast kako se vratio posle suspenzije, al ovakva igra i koliko je psihicki nestabilan je blago receno smesno.

normalno

pre 8 godina

Novak nije igrao ,jer bi se po riječima njegovog trenera Bekera i selektora Obradovića mogao povrediti.Oni iz reprezentacije koji su igrali, takođe su se bojali povreda i nisu davali sve od sebe i niko nema pravo da ih kritikuje i da se ljuti na njih.

...

pre 8 godina

Obradovic da ode sto pre!!! Lako je sa Novakom pobedjivati, tu ti neka posebna strategija ne treba, odmah racunas da bez posla imas dva boda (iz dva singla). Juce ne zna Troickog da probudi, eeej 6:2, 6:2, gotov posao, on na pauzi stoji i gleda ga, ma samare bi mu nalupala ako treba, da se otrezni! jesi trener, "podigni" igraca, pokusaj!
Kad nekome upadne sekira u med...

Neponovljivi

pre 8 godina

Kada vidim da Srbi u istoj recenici stave Noleta i Monte Karlo sramota me sto sam Srbin. Nole molim te nemoj vise nikada da igras za nas, ne zasluzujemo te legendo ljudska.

macacica

pre 8 godina

NOVAK nije da nije hteo da igra vec nije mogao!On je do srede bio u Londonu zavrsavajuci obaveze kao Sampion Vimbldona!Sta,trebalo je da u cetvrtak ide u Argentinu gde je sada zima(ako niste znali) i posle svih nadcovecanskih napora igra ponovo na najsporijoj podlozi!?!Nije nego!Imamo jednu salataru i sto se mene tice i to je vise nego dovoljno!A sto se tice igre nasih drugih tenisera-nemam komentar!Rezultat kaze sve.Toliko...

pera

pre 8 godina

Kakav raspad sistema. Selektor koji je samo jak na recima prozivajuci najveca teniska imena, Troicki, umesto da se sabere posle jucerasnjeg poraza, bira kao vid psihoterapije da igra dubl i na kraju Zimonjic, sa skoro 40 godina, ulicarski servira iz ruke. Bravo momci!

Incognito

pre 8 godina

svi se prave pametni, a do juce niko nije gledao tenis. secam se ere pre Novaka, igralo se na partizanovim terenima, gleda nas oko 200 koji smo trenirali tenis. od kako Novak igra, sve veliki strucnjaci. Pitam se ko ce od vas pljuvaca da prati tenis kad Nole zavrsi karijeru.

krlja

pre 8 godina

Imamo u rukometu isti slucaj covek ima obraz kao djon jedan uspeh imao i 10 debakla i dalje nema nameru da ode isto kao i ovde obradovic,nece ljudi bre da odu to je za ne poverovati kao da se rodio na mestu selektora da mu je to deda ostavio u nasledstvo.

crni_redstar

pre 8 godina

neko je novak ,a viktor je troicki.to vam je kao da poredite brus lija i pepu prase,kao batu zivotinju i sergeja trifunovica,kao vrh i dno,nebo i zemlju,dobro i lose,pametno i suprotno od toga...

Milos

pre 8 godina

neko je novak ,a viktor je troicki.to vam je kao da poredite brus lija i pepu prase,kao batu zivotinju i sergeja trifunovica,kao vrh i dno,nebo i zemlju,dobro i lose,pametno i suprotno od toga...
(crni_redstar, 18. jul 2015 18:53)

Sve je na mestu, osim Pepe. Pepa je cisto ludilo!

anica

pre 8 godina

Nisam pomislila da ce ovako da se zavrsi, steta, i nije mi zao sto Novak nije bio u timu, uvek je on najvise doprinosio, ovako su Argentinci osetili sansu i iskoristili je, a nasi nisu imali "zivota" u sebi, dal je zbog promene klime, umora, cega god ne znam, ali sramota da su delovali onako nezainteresovano, selektora ne treba komentarisati, veliko razocaranje, ipak Novak drzi ovaj tim!!

Kuki

pre 8 godina

Новак Ђоковић је српски тим у Дејвис купу ! Без њега салатара никад али никад не би становала у Србији.Неће је ваљда донети Троицки који незна шта је полуфинале неког битнијег турнира ! Новак Ђоковић никад ама баш никад не узима путне трошкове од савеза за разлику од свих осталих.Новак Ђоковић има породицу и мало дете и не јури стерлете по сплавовима.Зато нико неће узети за зло Новаку што се после Лондона посветио својој породици.


A ti ne znas da da se ne znam pise odvojeno. A Troicki nam je doneo odlucujici poen za salataru. I on se vratio u top dvadeset tenisera posle pauze od godinu dana, i za njega zna svako ko bar malo u svetu prati tenis. Toliko o njegovom teniskom umecu. Zimonjic nam je doneo nekoliko vaznih poena, a jedan koji nikad necu zaboraviti je poen protiv brace Brajan u sred Amerike, naravno uz veliku pomoc Bozoljca. Nas najbolji dubl igrac u istoriji. Glupo je pljuvati ove igrace.

Dragana

pre 8 godina

Ne bi dobili ni da je Djoković igrao,dubl nemamo a Djoković i ne igra dobro dubl.A Dejvis kup smo te godine osvojili najviše zbog Foržea,selektora Francuske,koji je umesto Simona koga Troicki nikad nije do tada dobio,stavio Ljodru da igra odlučujući meč.To je činjenica.

Svete

pre 8 godina

2010. godine kada smo osvojili Dejvis Kup Novak je odigrao 7 singl meceva i dobio svih sedam. Malo postovanja ne bi bilo na odmet.
(Preža, 18. jul 2015 20:16


i 2013. godine je odigrao 7 singl meceva i dobio svih 7 i tada smo postali prva reprezentacija u istoriji DC koja je u sastavu imala igraca koji je dobio 7 meceva a nije osvojila titulu !

Loptica

pre 8 godina

steta ali nije se moglo previse ocekivati bez novaka i jos u gostima na drugom kontinentu gde zima. vreme je da se format davis kupa konacno promeni u korist top igraca! moj predlog: svake druge godine 8 najboljih nacija u dve grupe igraju na kraju sezone (kao hopman cup po istom formatu) u razlicitim zemljama i svi ce biti happy!

satelit

pre 8 godina

jel primecuje neko tihi protest Troickog? On sebe dozivljava bar u repki kao Djokovica(doneo je bod za Salataru),pa kao u fazonu-ako nema Novaka ne moram ni ja da se trudim. Citav tim je igrao bez zara,unapred su otpisali plasman. Cak je i Zimonja ,kao iskusan,malo popustio... Nije mu trebalo da se "svadja" sa navijacima,trbalo je da bude gospodin

Jumko

pre 8 godina

Podrska za momke... Samo napred! Ja nisam mogao igrati za nacionalni tim jer sam izvodio besne gliste sa Serenom na vecerama. Ajd caoooo... Novak Djokovic

Sale

pre 8 godina

Da bi DK stekao ekskluzivitet treba da se odrzava svake druge ili cetvrte godine.Ovako u prenatrpanom kalendaru ne ucestvuju najbolji igraci,interesovanje je slabo.Jedno pitanje za ljude iz teniskog saveza:zasto se na svakom mecu reprezentacije svercuje Joca Ilic osim sto je najbolji prijatelj selektora i sto je Novaka ucio da svira gitaru.

mrki

pre 8 godina

Netreba sada pljuvati selektora, kad je Srbija osvojila salataru bio je dobar. Selektor nama pravo da igra a realno slabiji smo od Argentine u ovakvom sastavu. Sa Noletom svako može biti pobudnik.

Svete

pre 8 godina

Troicki 20 na svetu, Lajovic 70 i neki, Zimonjic u top 10 dubla godinama unazad a ovi nas ispraše 3-0 ? Juce Krajinovic kao da je igrao protiv Nadala ili Wawrinke, ne znam zasto je bio onako preplasen, da onako glatko izgubi od Leonarda Mayera, tesko razumljivo ? Ovde i da je Djokovic dosao ne bi imao ko da donese 3 poen !
Secam se 2011. pred mec sa Argentinom, svi najavljuju pobedu, Obradovic najavljuje pobedu, Tipsarevic najavljuje 5:0, Tipsarevic u zivotnoj formi igrao QF Us opena, on i Troicki u top15, dodjose Nalbandian i DelPotro i obrisase patos sa njima......i onda Janko daje izjavu u nedelju nakon Djokoviceve povrede ,,dobio bih Nalbandiana u 5 mecu''.... Nije strasno sto su izgubili i to nikada nije bio problem, strasno je kako su izgubili !

kec

pre 8 godina

Manite se gluposti i kritikovanja selektora ili Novaka.Viktor je imao 2:0 i izgubio.Šta da radi,onoga krenulo kao luda a njega baš nije htelo.

1970

pre 8 godina

Pa do pre mesec dana je vecina komentatora ovde tvrdila kako Troicki moze da dobije Mareja, sta je sad ovo? Ispade Viktor veze nema?
Mi moramo da shvatimo da smo bez Novaka africka grupa, a da s njim igramo svaki mec od 2:2, tj. da o pobedniku odlucuje dubl. Ako kanimo osvojiti jos jedan DC, sve sto treba da uradimo je da Novak igra sve meceve i da skrpimo dobar dubl. Od Troickog i drustva nema vajde

Ilija

pre 8 godina

Zao mi je sto nismo imali priliku da vidimo Janka na terenu,sasvim sam siguran da bi se on vise potrudio od Filipa.Janko uvek igra za svoju zemlju kada je u prilici i sve od sebe daje!

pedala

pre 8 godina

Nije problem u porazu, već na kakav je način napravljen poraz. Loše vođenje ekipe od strane selektora koji nije umeo da prepozna da je Troicki van ritma, plus vođstvo od 2:0 protiv loše rangiranog tenisera i poraz.Može nekom da bude potez Zimonjića smekerski ali nije, taj potez je pokazao svu nemoć naše ekipe protiv drugorazrednih tenisera.

milojko von trbusnica

pre 8 godina

Koja publika, uzas. Zalutali sa fudbalskog terena?
(Swedenonline, 18. jul 2015 18:43)

Ako ti iz Svedske nisi video srpsku publiku u Areni, onda nemoj da kritikujes argentinsku. Sam Buenos Aires ima vise stanovnika nego cela Srbija, a gledalaca je bilo jedva hiljadu, ni toliko. I nisu bili napadni preko mere, dok u Srbiji mec sa Hrvatima je morao biti premesten u Kraljevo jer ne bi mogao nikako biti odigran u Areni. Gadjali bi ih flasama, kao rukometase. I najkrivlji za sramni poraz je opet Zimonjic, koji mu je to po redu poraz u DC? Ono jednom kad je Lajovic prevazisao samog sebe, pa pobedise. Ja bih dubl u DC racunao tri boda, sramota je da Srbija sa toliko imena po turnirima ima bedan dubl(zapravo ga i nema).

Ноле

pre 8 godina

Куки ти си ретко паметан дечко ! Ретко паметан ! Уопште не бих знао правопис да се ниси нашао ти 'паметан' да ме подучиш. Наравно да је Троицки познат али не по својим играма јер он је ипак друга лига светског тениса него по нечему другом.Новаку Ђоковићу не треба нити Троицки нити Зимоњић а посебно не Обрадовић.Он и Јанко оду сами и победе сваког 3 : 2 ! Кад год пожеле !

caca

pre 8 godina

A ja mislio da su Troicki i Tipsarević najzaslužniji za onu salataru,reklo bi se po nekadašnjim komentarima,da im nije bilo Novaka ova bratija,na čelu sa starcem Zimonjićem bi maksimum po poen osvajala od četvrtfinala,pa nadalje.ps.jel igrao Grobar Troicki

...u paranoja glavama

pre 8 godina

U pravu si, nema mesta poređenju onih koji putuju na drugi kraj sveta da bi igrali za svoju zemlju i onih koji su za to vreme na plaži...

Ja

pre 8 godina

Ma kakav selektor.U tenisu i ja mogu da budem selektor.Mozda je trebao Lajovic da igra juce mada isti mu je to djavo.A sta vas briga sto nismo prosli.Kad prosle godine Svajcarci sa Federerom osvojili gotovo svi sto komentarisu rekose kako je to beznacajno takmicenje.Onda je i sad beznacajno.A Novak zato nije ni dosao da igra jer znao da ce ovako da bude isto ko sa Svajcarcima prosle godine pa sto da ucestvuje covek i kvari svoju reputaciju.Sta vam nije jasno?

Šavija Alonso

pre 8 godina

Novaku Đokoviću ne treba ni Troicki ni Zimonjić, a posebno ne Obradović. On i Janko odu sami i pobede svakog 3:2! Каd god požele!
(Nolе, 18. jul 2015 20:45)

Pa što ne odoše?

Komentator

pre 8 godina

(Melenci, 18. jul 2015 19:01)
Kako i da budu silno zainteresovani, kad ih glavni igrac ispaljuje vec godinu i po dana i ne igra u Dejvis kupu, vec ide na godisnje odmore sa zenom i po 6 ili 7 puta tokom godine? Novakova nezainteresovanost za Dejvis kup sigurno ih ne motivise.

mali detalj

pre 8 godina

@crni_redstar Samo sto je taj Troicki doneo Srbiji jedini trofej u dejvis kupu, onda kad je taj isti Novak izgubio. Vidim raspolozeni ste da kritikujete momke koji imaju zelju da igraju, ali zato idola ne sme niko da kritikuje. Kad se igra za sebe umora nema, kad se igra za zemlju onda se nogice brckaju u moru.

dragan

pre 8 godina

Secam se pre Noleta niko u Srbiji nije gledao tenis.I cim su culi da je Srbin odma se svi razumeju u tenis.Ja igrad tenis jos iz vremena Mekinroa.Za mene je Nole i prvih deset sramota za tenis.Gde su mladi ? U svim sportovima na svakom turniru se pojavi jedan ili vise novih zvezda.U tenisu su pravila da onaj ko je prvi bude to nekolko god.To polako ubija tenis i zato mladih nema.

Nedeljna odluka

pre 8 godina

2:1 za Argentinu ako nas duble pobedi. U nedelju zavisi od taktike ali najvise sto moze Srbija postici je 1:1a to znaci 3:2 za Argentinu.

amater

pre 8 godina

Koja publika, uzas. Zalutali sa fudbalskog terena?
(Swedenonline, 18. jul 2015 18:43)
Ti sigurno prvi put gledaš tenis iz Južne Amerike. Nema velike razkike između tenisa i fudbala u Južnoj Ametici. Zato je bilo potrebno da Đoković dođe u Argentinu. On nema ni jedan meč u Južnoj Americi i nije ni svestan kakva je tamo atmosfera na teniskim mečevima. Zato mislim da Đoković ima male šanse na OI u Rio jer ne znam atmosfera na teniskim mečevima u Južnoj Americi.

Batko

pre 8 godina

Čitam komentare ovih hejtera što pljuju po Novaku, koji je za ovu Srbiju učinio više za 2 dana nego sto bi svi oni učinili za svojih milion zivota...Kod takvih jadnika svaki uspeh drugih ljudi doživljava se kao najveći lični poraz... Meni je iskreno zao tih ljudi, teško je živeti takve male, jadne, promašene zivote re i.o kao Jumko

VUK

pre 8 godina

komentator, Dragan @Uzeo nam je već salataru..a pred sezonu betona niko normalan ne ide na šljaku posle trave.. a Draganče da se baviš tenisom,tj.sportom,znao bi da je odmor- oporavak, sastavni deo priprema i da je danas to najbitnije u sportu. Ledena kupka, spavanje u komorama sa kiseonikom.. to je oporavak tela..odmor sa porodicom je psihološki oporavak.. misliš da je Novak lud što plaća na turnirima smeštaj za porodicu, kućne ljubimce.. treneri u timu mu lete prvom klasom i spavaju u najboljim hotelima.. Endy kao škot, i Nadal imaju po dva čoveka u timu!!! Davno prošlo vreme. Škot i danas leti ekonomskom klasom, bira jeftine hotele i letuje kod Nola na jahti.. Prvo se odmori duša i telo.. pa tek onda takmičenja. Nole je revolucija. Federer je to shvatio tek ovo leto...boli mnogo, ali to je tako.. jednostavno viši nivo života, treninga i takmičenja...ona šupa u Argentini nije dostojna da Novak uđe u nju.koji Davis cup?prevaziđeno.. a i osvojen je.. USA OPEN je target!

Sasha

pre 8 godina

@ macacica:
Dosta vise opravdanja za Novaka. Kakve crne obaveze je on, kao WB sampion, imao u Londonu do srijede? Nikakve. Serena je isto sampionka, pa je vec u nedjelju navece odletila u Bastad, u Svedsku na odmor i na naredni turnir.
Nije htio da igra i gotovo. Nema tu nikakve filozofije.

Baja

pre 8 godina

Ljudi, kako vam nije jasno da Nole vise nece da puni dzepove neradnika, koji opstaju zbog njega i njegovih pobeda na Davis kupu. Mislim na teniski savez i milion prilepaka uz isti!!! Ako hocemo da tenis ima prosperitet i posle Noleta, on (Novak) ne treba vise nikad da igra u tom takmicenju, nego mladi igraci koji su zeljni dokazivanja i igre u tri seta. Nole moze da bude i dalje ono sto im je uvek i bio, PODRSKA...

Slobo

pre 8 godina

Kad mi tako dobijemo,kako kažemo -pregazili smo ih,počistili,deklasirali.......Nema,bez Djokovica mi smo boranija,a pogotovo nas selektor kome Đoković daje 'posebnu snagu'!Da je neki selektor,stavio bi Tipsareviça među prva dva-obavezno,bez obzira na slabije igre!!!!

tanja

pre 8 godina

Novak je ispao nefer...Pobedjuje za sebe,a srpska ekipa ga ne interesuje.To nije lepo.Svi veliki igrači igraju u Desjvis kupu i pomognu svojoj nacionalnoj ekipi.Svi veliki teniseri zive u svojim domovinama samo Nole zivi van.Tipično za Srbe .Cim nesto postignu,okrenu ledja Zemlji. Tanja

Istina

pre 8 godina

Jos jedan dokaz da je Srbia Novak Djokovic.Dok on bude igrao,mi cemo pobedjivati gotovo svakog jer su 2 poena zagarantovana.Ovako,protiv nikoga nismo favoriti jer nemamo konstantnog igraca.Videli smo juce onog pajaca,koji je od vodstva sa 2:0 uspeo da izgubi.Dubl ionako nikad nismo imali,tako da se sve svodi na Novaka i neciju jednu inspiraciju.Ali ovakvo taktiziranje i njegovo neigranje u najbitnijim mecevima je za osudu.Ako je toliki patriota a ne sumnjam da jeste jer je to milion puta dokazao,morao bi da igra za svoju Srbiju.On bi i sa trecinom snage dobio oba rivala,cak i premoren od puta.

Beenos Arijes,ni puskom me naterati

pre 8 godina

Protiv Hrvata idemo da osvojimo ovo takmicenje,specijalne emisije,treninzi sa punom halom da bi docekali Krajinovica u cetvrtfinalu,te krajnosti kojima se ide su veliki udar za inteligenciju kada se pokusava nesto na silu praviti kao sto je bio mec Srbija Hrvatska,a vec u sledecem kolu i to cetvrtfinalu,ma koga to interesuje.

Krstic

pre 8 godina

Djokovicu je bio problem jedino put avionom,sto se umora tice,a pobedio bi ove argentcince,igrajuci sa polommljenim reketom.Ubuduce,kada ne igra DK djokovic predate mec bez borbe I ustedeti naciji vec totalno istrosene nerve.

alex99

pre 8 godina

(dragan, 18. jul 2015 22:19)
Ti si stvarno neki "filozof'. pa mladih ima, naravno, samo sto ne mozew svako da dostigne vrhunski nivo. Bas me zanima kako bi ti to "izbalansirao" pa da mladi budu bolji a ovi "stari', npr. Nole, losiji. Svakakvih sam komentara procitao, ali ovo je definitivno najgluplji komentar.

antiDebil

pre 8 godina

Tanja

Koji svi, nabrajaj ??? Pogotovu me interesuje to oko igranja? Ne treba tebe da boli čepi gde Novak zivi, to je njegova stvar !

dulo nista ne zna

pre 8 godina

Novaku Đokoviću ne treba ni Troicki ni Zimonjić, a posebno ne Obradović. On i Janko odu sami i pobede svakog 3:2! Каd god požele! (Nolе, 18. jul 2015 20:45) Pa što ne odoše?
(Šavija Alonso, 18. jul 2015 21:48)

Nisu platili porez.

Jumko

pre 8 godina

Podrska za momke... Samo napred! Ja nisam mogao igrati za nacionalni tim jer sam izvodio besne gliste sa Serenom na vecerama. Ajd caoooo... Novak Djokovic

dragan

pre 8 godina

Secam se pre Noleta niko u Srbiji nije gledao tenis.I cim su culi da je Srbin odma se svi razumeju u tenis.Ja igrad tenis jos iz vremena Mekinroa.Za mene je Nole i prvih deset sramota za tenis.Gde su mladi ? U svim sportovima na svakom turniru se pojavi jedan ili vise novih zvezda.U tenisu su pravila da onaj ko je prvi bude to nekolko god.To polako ubija tenis i zato mladih nema.

Komentator

pre 8 godina

(Melenci, 18. jul 2015 19:01)
Kako i da budu silno zainteresovani, kad ih glavni igrac ispaljuje vec godinu i po dana i ne igra u Dejvis kupu, vec ide na godisnje odmore sa zenom i po 6 ili 7 puta tokom godine? Novakova nezainteresovanost za Dejvis kup sigurno ih ne motivise.

Ноле

pre 8 godina

Новак Ђоковић је српски тим у Дејвис купу ! Без њега салатара никад али никад не би становала у Србији.Неће је ваљда донети Троицки који незна шта је полуфинале неког битнијег турнира ! Новак Ђоковић никад ама баш никад не узима путне трошкове од савеза за разлику од свих осталих.Новак Ђоковић има породицу и мало дете и не јури стерлете по сплавовима.Зато нико неће узети за зло Новаку што се после Лондона посветио својој породици.

...u paranoja glavama

pre 8 godina

U pravu si, nema mesta poređenju onih koji putuju na drugi kraj sveta da bi igrali za svoju zemlju i onih koji su za to vreme na plaži...

mrki

pre 8 godina

Netreba sada pljuvati selektora, kad je Srbija osvojila salataru bio je dobar. Selektor nama pravo da igra a realno slabiji smo od Argentine u ovakvom sastavu. Sa Noletom svako može biti pobudnik.

mali detalj

pre 8 godina

@crni_redstar Samo sto je taj Troicki doneo Srbiji jedini trofej u dejvis kupu, onda kad je taj isti Novak izgubio. Vidim raspolozeni ste da kritikujete momke koji imaju zelju da igraju, ali zato idola ne sme niko da kritikuje. Kad se igra za sebe umora nema, kad se igra za zemlju onda se nogice brckaju u moru.

Kuki

pre 8 godina

Новак Ђоковић је српски тим у Дејвис купу ! Без њега салатара никад али никад не би становала у Србији.Неће је ваљда донети Троицки који незна шта је полуфинале неког битнијег турнира ! Новак Ђоковић никад ама баш никад не узима путне трошкове од савеза за разлику од свих осталих.Новак Ђоковић има породицу и мало дете и не јури стерлете по сплавовима.Зато нико неће узети за зло Новаку што се после Лондона посветио својој породици.


A ti ne znas da da se ne znam pise odvojeno. A Troicki nam je doneo odlucujici poen za salataru. I on se vratio u top dvadeset tenisera posle pauze od godinu dana, i za njega zna svako ko bar malo u svetu prati tenis. Toliko o njegovom teniskom umecu. Zimonjic nam je doneo nekoliko vaznih poena, a jedan koji nikad necu zaboraviti je poen protiv brace Brajan u sred Amerike, naravno uz veliku pomoc Bozoljca. Nas najbolji dubl igrac u istoriji. Glupo je pljuvati ove igrace.

Šavija Alonso

pre 8 godina

Novaku Đokoviću ne treba ni Troicki ni Zimonjić, a posebno ne Obradović. On i Janko odu sami i pobede svakog 3:2! Каd god požele!
(Nolе, 18. jul 2015 20:45)

Pa što ne odoše?

Nedeljna odluka

pre 8 godina

2:1 za Argentinu ako nas duble pobedi. U nedelju zavisi od taktike ali najvise sto moze Srbija postici je 1:1a to znaci 3:2 za Argentinu.

Neponovljivi

pre 8 godina

Kada vidim da Srbi u istoj recenici stave Noleta i Monte Karlo sramota me sto sam Srbin. Nole molim te nemoj vise nikada da igras za nas, ne zasluzujemo te legendo ljudska.

amater

pre 8 godina

Koja publika, uzas. Zalutali sa fudbalskog terena?
(Swedenonline, 18. jul 2015 18:43)
Ti sigurno prvi put gledaš tenis iz Južne Amerike. Nema velike razkike između tenisa i fudbala u Južnoj Ametici. Zato je bilo potrebno da Đoković dođe u Argentinu. On nema ni jedan meč u Južnoj Americi i nije ni svestan kakva je tamo atmosfera na teniskim mečevima. Zato mislim da Đoković ima male šanse na OI u Rio jer ne znam atmosfera na teniskim mečevima u Južnoj Americi.

crni_redstar

pre 8 godina

neko je novak ,a viktor je troicki.to vam je kao da poredite brus lija i pepu prase,kao batu zivotinju i sergeja trifunovica,kao vrh i dno,nebo i zemlju,dobro i lose,pametno i suprotno od toga...

normalno

pre 8 godina

Novak nije igrao ,jer bi se po riječima njegovog trenera Bekera i selektora Obradovića mogao povrediti.Oni iz reprezentacije koji su igrali, takođe su se bojali povreda i nisu davali sve od sebe i niko nema pravo da ih kritikuje i da se ljuti na njih.

tanja

pre 8 godina

Novak je ispao nefer...Pobedjuje za sebe,a srpska ekipa ga ne interesuje.To nije lepo.Svi veliki igrači igraju u Desjvis kupu i pomognu svojoj nacionalnoj ekipi.Svi veliki teniseri zive u svojim domovinama samo Nole zivi van.Tipično za Srbe .Cim nesto postignu,okrenu ledja Zemlji. Tanja

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Zašto zamerate Obradoviću što samo dodaje peškire i ništa ne savetuje? Pa koju to tenisku karijeru ima dotični g-din? Koja to on teniska iskustva može da podeli?

On je dobar samo kada treba preko medija da pljuje po Federeru, Vilanderu i ostalim teniskim institucijama, kojima nije dostojan ni patike da upertla ...

No1e

pre 8 godina

Ljudi i da je Novak tu (potpuno opravdavam njegovo ne dolazenje u Argentinu) ovi ostali ne bi mogli poen da uzmu i ako bi Nole garantovao 2 sigurna poena tako da ispali bi svejedno.
Jedan je Nole.

veliki strumf

pre 8 godina

Bez zle namere, ali pamti li neko kada je Ziki doneo poen u dublu? Ja se secam onog jednog meca sa Bozoljcem, ali tome ima 3 godine sigurno.

kec

pre 8 godina

Manite se gluposti i kritikovanja selektora ili Novaka.Viktor je imao 2:0 i izgubio.Šta da radi,onoga krenulo kao luda a njega baš nije htelo.

Ilija

pre 8 godina

Ovo je sramota! Bez Novaka nismo ni za trecu grupu... Troicki kao da nikad u zivotu nije igrao tenis... Ne secam se kad je Zimonjic doneo poen... Razocaran sam!

b92

pre 8 godina

Ako bez Djokovica ne moze da se osvoji jedan poen onda Novak treba da se drzi sto dalje od Dejvis kupa. Pogotovo sada kada juri sezonu karijere.

Reporter

pre 8 godina

Iz aviona se videlo da naši jedva čekaju kraj, da se što pre vrate kući, pa put na more. Viktor je još na Vimbldonu, pre Djokovića najavio da neće igrati u Argentini, ali kad je Nole odustao, onda je "morao". A moranje je značilo poraz. Bruka kad moraš, a još veća kad nećeš. Dres reprezentacije je svetinja, osim nabedjenim teniskim i fudbalskim zvezdama tipa Troicki ili Kolarov.

Ноле

pre 8 godina

Куки ти си ретко паметан дечко ! Ретко паметан ! Уопште не бих знао правопис да се ниси нашао ти 'паметан' да ме подучиш. Наравно да је Троицки познат али не по својим играма јер он је ипак друга лига светског тениса него по нечему другом.Новаку Ђоковићу не треба нити Троицки нити Зимоњић а посебно не Обрадовић.Он и Јанко оду сами и победе сваког 3 : 2 ! Кад год пожеле !

caca

pre 8 godina

A ja mislio da su Troicki i Tipsarević najzaslužniji za onu salataru,reklo bi se po nekadašnjim komentarima,da im nije bilo Novaka ova bratija,na čelu sa starcem Zimonjićem bi maksimum po poen osvajala od četvrtfinala,pa nadalje.ps.jel igrao Grobar Troicki

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Bez Novaka smo treca liga. Ali i da je Novak tu nista ne biuradili.I zasto covek da se mucida dolazi. Ziki je za penziju.Postao je rekreativac

milojko von trbusnica

pre 8 godina

Koja publika, uzas. Zalutali sa fudbalskog terena?
(Swedenonline, 18. jul 2015 18:43)

Ako ti iz Svedske nisi video srpsku publiku u Areni, onda nemoj da kritikujes argentinsku. Sam Buenos Aires ima vise stanovnika nego cela Srbija, a gledalaca je bilo jedva hiljadu, ni toliko. I nisu bili napadni preko mere, dok u Srbiji mec sa Hrvatima je morao biti premesten u Kraljevo jer ne bi mogao nikako biti odigran u Areni. Gadjali bi ih flasama, kao rukometase. I najkrivlji za sramni poraz je opet Zimonjic, koji mu je to po redu poraz u DC? Ono jednom kad je Lajovic prevazisao samog sebe, pa pobedise. Ja bih dubl u DC racunao tri boda, sramota je da Srbija sa toliko imena po turnirima ima bedan dubl(zapravo ga i nema).

Incognito

pre 8 godina

svi se prave pametni, a do juce niko nije gledao tenis. secam se ere pre Novaka, igralo se na partizanovim terenima, gleda nas oko 200 koji smo trenirali tenis. od kako Novak igra, sve veliki strucnjaci. Pitam se ko ce od vas pljuvaca da prati tenis kad Nole zavrsi karijeru.

macacica

pre 8 godina

NOVAK nije da nije hteo da igra vec nije mogao!On je do srede bio u Londonu zavrsavajuci obaveze kao Sampion Vimbldona!Sta,trebalo je da u cetvrtak ide u Argentinu gde je sada zima(ako niste znali) i posle svih nadcovecanskih napora igra ponovo na najsporijoj podlozi!?!Nije nego!Imamo jednu salataru i sto se mene tice i to je vise nego dovoljno!A sto se tice igre nasih drugih tenisera-nemam komentar!Rezultat kaze sve.Toliko...

Istina

pre 8 godina

Jos jedan dokaz da je Srbia Novak Djokovic.Dok on bude igrao,mi cemo pobedjivati gotovo svakog jer su 2 poena zagarantovana.Ovako,protiv nikoga nismo favoriti jer nemamo konstantnog igraca.Videli smo juce onog pajaca,koji je od vodstva sa 2:0 uspeo da izgubi.Dubl ionako nikad nismo imali,tako da se sve svodi na Novaka i neciju jednu inspiraciju.Ali ovakvo taktiziranje i njegovo neigranje u najbitnijim mecevima je za osudu.Ako je toliki patriota a ne sumnjam da jeste jer je to milion puta dokazao,morao bi da igra za svoju Srbiju.On bi i sa trecinom snage dobio oba rivala,cak i premoren od puta.

robin hud

pre 8 godina

Još jedna potvrda o lošoj organizaciji i satnici DK.
Ukoliko se nešto ne promeni ovo takmičenje će biti amatersko.
Ko se može prilagoditi na zimu i šljaku u par dana?
O povredama zbog toga ne treba ni govoriti.
Domaćini su u ogromnoj prednosti.
Treba ga organizovati po sistemu svetskog fud. prvenstva.
Tada bi bilo obavezno za sve igrače i imalo značaj GS.

marrssa

pre 8 godina

Selektor Obradovic za sve neupucene je postavljen forme radi na to mesto.Covek nije napravio niti jednog igraca ili igracicu ni do 10 godina a kamoli nekog starijeg.Ovo su vec formirani igraci i njih on nema sta da nauci.Sve sto smo osvojili i uradili u DK je zasluga Novaka Djokovica jer samim njegovim prisustvom ostali daju iznad svojih mogucnosti i zato ne cudi ovaj poraz.Za sve one koji pljuju po Djokovicu, da nije platio porez i ostale gluposti bla, bla , bla... tek cete videti kakva je on teniska velicina i covek bio i sta je uradio za zemlju kad ostavi reket

Milos

pre 8 godina

neko je novak ,a viktor je troicki.to vam je kao da poredite brus lija i pepu prase,kao batu zivotinju i sergeja trifunovica,kao vrh i dno,nebo i zemlju,dobro i lose,pametno i suprotno od toga...
(crni_redstar, 18. jul 2015 18:53)

Sve je na mestu, osim Pepe. Pepa je cisto ludilo!

dulo nista ne zna

pre 8 godina

Novaku Đokoviću ne treba ni Troicki ni Zimonjić, a posebno ne Obradović. On i Janko odu sami i pobede svakog 3:2! Каd god požele! (Nolе, 18. jul 2015 20:45) Pa što ne odoše?
(Šavija Alonso, 18. jul 2015 21:48)

Nisu platili porez.

anica

pre 8 godina

Nisam pomislila da ce ovako da se zavrsi, steta, i nije mi zao sto Novak nije bio u timu, uvek je on najvise doprinosio, ovako su Argentinci osetili sansu i iskoristili je, a nasi nisu imali "zivota" u sebi, dal je zbog promene klime, umora, cega god ne znam, ali sramota da su delovali onako nezainteresovano, selektora ne treba komentarisati, veliko razocaranje, ipak Novak drzi ovaj tim!!

Ilija

pre 8 godina

Zao mi je sto nismo imali priliku da vidimo Janka na terenu,sasvim sam siguran da bi se on vise potrudio od Filipa.Janko uvek igra za svoju zemlju kada je u prilici i sve od sebe daje!

Melenci

pre 8 godina

obrukali su se posteno na celu sa Obradovicem!Obradovic mora da ode!A kome se ne igra u DC ne mora.Ima mladih koji bi se borili,pa i njihovi porazi ne bi bili strasniMomci bi sticali bar iskustvo!Ovakva nezainteresovanost nije odavno vidjena ni u jednoj grupi DC!

pouzdani izvor

pre 8 godina

Iz pouzdanih izvora saznao sam da je Jumko dobio pedalu u Novakovom restoranu, gde je radio kao konobar, jer je docrtavao brkove na Novakovim slikama...

Кривокапић

pre 8 godina

Аргентина је била боља и заслужено победила. Не треба нашима ништа замерити. Не знам зашто Лајовић није играо. Јанко је повређен. Виктор је јуче испустио победу.
Новак није играо о ту се нема шта замерити. Играо је сваки турнир у првој половини године и освојио све осим РГ. Важније је да Новак освоји УС опен него салатару.
Биће боље следеће године. Срећно момци.

Dragana

pre 8 godina

Ne bi dobili ni da je Djoković igrao,dubl nemamo a Djoković i ne igra dobro dubl.A Dejvis kup smo te godine osvojili najviše zbog Foržea,selektora Francuske,koji je umesto Simona koga Troicki nikad nije do tada dobio,stavio Ljodru da igra odlučujući meč.To je činjenica.

Ja

pre 8 godina

Ma kakav selektor.U tenisu i ja mogu da budem selektor.Mozda je trebao Lajovic da igra juce mada isti mu je to djavo.A sta vas briga sto nismo prosli.Kad prosle godine Svajcarci sa Federerom osvojili gotovo svi sto komentarisu rekose kako je to beznacajno takmicenje.Onda je i sad beznacajno.A Novak zato nije ni dosao da igra jer znao da ce ovako da bude isto ko sa Svajcarcima prosle godine pa sto da ucestvuje covek i kvari svoju reputaciju.Sta vam nije jasno?

Sasha

pre 8 godina

@ macacica:
Dosta vise opravdanja za Novaka. Kakve crne obaveze je on, kao WB sampion, imao u Londonu do srijede? Nikakve. Serena je isto sampionka, pa je vec u nedjelju navece odletila u Bastad, u Svedsku na odmor i na naredni turnir.
Nije htio da igra i gotovo. Nema tu nikakve filozofije.

1970

pre 8 godina

Pa do pre mesec dana je vecina komentatora ovde tvrdila kako Troicki moze da dobije Mareja, sta je sad ovo? Ispade Viktor veze nema?
Mi moramo da shvatimo da smo bez Novaka africka grupa, a da s njim igramo svaki mec od 2:2, tj. da o pobedniku odlucuje dubl. Ako kanimo osvojiti jos jedan DC, sve sto treba da uradimo je da Novak igra sve meceve i da skrpimo dobar dubl. Od Troickog i drustva nema vajde

drago

pre 8 godina

Troicki je 5 puta izgubio nakon vodstva od 2:0 (od toga je cak 4 puta na Wimbledonu), jednom je prekorenouo 0:2. To je na ATP-u. U DC-u je na 2:1.

pera

pre 8 godina

Kakav raspad sistema. Selektor koji je samo jak na recima prozivajuci najveca teniska imena, Troicki, umesto da se sabere posle jucerasnjeg poraza, bira kao vid psihoterapije da igra dubl i na kraju Zimonjic, sa skoro 40 godina, ulicarski servira iz ruke. Bravo momci!

Loptica

pre 8 godina

steta ali nije se moglo previse ocekivati bez novaka i jos u gostima na drugom kontinentu gde zima. vreme je da se format davis kupa konacno promeni u korist top igraca! moj predlog: svake druge godine 8 najboljih nacija u dve grupe igraju na kraju sezone (kao hopman cup po istom formatu) u razlicitim zemljama i svi ce biti happy!

antiDebil

pre 8 godina

Tanja

Koji svi, nabrajaj ??? Pogotovu me interesuje to oko igranja? Ne treba tebe da boli čepi gde Novak zivi, to je njegova stvar !

cvexi

pre 8 godina

pa koliko treba biti "nepametan",da ne kažem nešto teže, pa staviti Viktora da igra dubl nakon onog poraza juče?! volim Viktora,pratim i navijam, ali brate mili, vidi se da je trenutno totalno u autu i da nema samopouzdanja uopšte. Velika greška obradovića.

Jelena

pre 8 godina

Obradovic nikakvu ulogu nema. On mora da ih posavetuje u prelomnim trenucima, a ne samo da pljeska rukama. Ne ocekujem da sam da otkaz( ni do sad to nije uradio), ali sramota ako TSS ne bude reagovao.

Floro Flores

pre 8 godina

Zimonja legendo ,kad se vratis da zalijemo-valja proslaviti 3 godine bez poena! :D Opusteno,dovoljno je uspeha za ovu godinu.. razbijamo u svim sportovima,ne moze sad i DC-ce navucemo neku mrznju na nas narod:)

Laza

pre 8 godina

Zimonjicu nema sta da se zameri, jeste on odlican u dublu, al vec neko vreme nema s kim da igra i u dublu u Dejvis kupu. A za Viktora no comment, svaka mu cast kako se vratio posle suspenzije, al ovakva igra i koliko je psihicki nestabilan je blago receno smesno.

pedala

pre 8 godina

Obradović nema pojma, juče stavi Krajinovica umesto Lajovica koji zna da igra na šljaci i na tri dobijena seta. Danas stavi lošeg Troickog umesto Lajovica koji je proletos osvojio jedan turnir u dublu na šljaci..A posebna je priča kako naši znaju da izgube od raznih Pospisila, Berloka,Delbonisa i sličnih van prvih pedeset.

VUK

pre 8 godina

komentator, Dragan @Uzeo nam je već salataru..a pred sezonu betona niko normalan ne ide na šljaku posle trave.. a Draganče da se baviš tenisom,tj.sportom,znao bi da je odmor- oporavak, sastavni deo priprema i da je danas to najbitnije u sportu. Ledena kupka, spavanje u komorama sa kiseonikom.. to je oporavak tela..odmor sa porodicom je psihološki oporavak.. misliš da je Novak lud što plaća na turnirima smeštaj za porodicu, kućne ljubimce.. treneri u timu mu lete prvom klasom i spavaju u najboljim hotelima.. Endy kao škot, i Nadal imaju po dva čoveka u timu!!! Davno prošlo vreme. Škot i danas leti ekonomskom klasom, bira jeftine hotele i letuje kod Nola na jahti.. Prvo se odmori duša i telo.. pa tek onda takmičenja. Nole je revolucija. Federer je to shvatio tek ovo leto...boli mnogo, ali to je tako.. jednostavno viši nivo života, treninga i takmičenja...ona šupa u Argentini nije dostojna da Novak uđe u nju.koji Davis cup?prevaziđeno.. a i osvojen je.. USA OPEN je target!

Batko

pre 8 godina

Čitam komentare ovih hejtera što pljuju po Novaku, koji je za ovu Srbiju učinio više za 2 dana nego sto bi svi oni učinili za svojih milion zivota...Kod takvih jadnika svaki uspeh drugih ljudi doživljava se kao najveći lični poraz... Meni je iskreno zao tih ljudi, teško je živeti takve male, jadne, promašene zivote re i.o kao Jumko

Baja

pre 8 godina

Ljudi, kako vam nije jasno da Nole vise nece da puni dzepove neradnika, koji opstaju zbog njega i njegovih pobeda na Davis kupu. Mislim na teniski savez i milion prilepaka uz isti!!! Ako hocemo da tenis ima prosperitet i posle Noleta, on (Novak) ne treba vise nikad da igra u tom takmicenju, nego mladi igraci koji su zeljni dokazivanja i igre u tri seta. Nole moze da bude i dalje ono sto im je uvek i bio, PODRSKA...

Beenos Arijes,ni puskom me naterati

pre 8 godina

Protiv Hrvata idemo da osvojimo ovo takmicenje,specijalne emisije,treninzi sa punom halom da bi docekali Krajinovica u cetvrtfinalu,te krajnosti kojima se ide su veliki udar za inteligenciju kada se pokusava nesto na silu praviti kao sto je bio mec Srbija Hrvatska,a vec u sledecem kolu i to cetvrtfinalu,ma koga to interesuje.

Dado

pre 8 godina

Verujem u naše momke sve dok ima teoretskih šansi, ali valjda je sada jasno da je Obradović obična prevara od "selektora". Čovek je imao sreču, da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, ali je jasno da je pre levo smetalo, nego neka pomoč u timu...onu pobedu iz 2010 možemo pre pripisati Piliću, nego ovom analfabetu. I zato molim da se u raznim emisijama o tenisu, on ne predstavlja više kao neznam kakvi stručnjak, koji koristi uspehe Noleta, da bi se njima kitio i uz to više puta ružno pričao o veličinama kao što je Federer i neki drugi igrači.

Njegovo znanje vidi se danas, i mi kao i oni smo bez prvog igrača, uz to svejedno imamo bolje rangirane igrače, ali nas Argentinci praše kao da smo neki amateri.

krlja

pre 8 godina

Imamo u rukometu isti slucaj covek ima obraz kao djon jedan uspeh imao i 10 debakla i dalje nema nameru da ode isto kao i ovde obradovic,nece ljudi bre da odu to je za ne poverovati kao da se rodio na mestu selektora da mu je to deda ostavio u nasledstvo.

satelit

pre 8 godina

jel primecuje neko tihi protest Troickog? On sebe dozivljava bar u repki kao Djokovica(doneo je bod za Salataru),pa kao u fazonu-ako nema Novaka ne moram ni ja da se trudim. Citav tim je igrao bez zara,unapred su otpisali plasman. Cak je i Zimonja ,kao iskusan,malo popustio... Nije mu trebalo da se "svadja" sa navijacima,trbalo je da bude gospodin

...

pre 8 godina

Obradovic da ode sto pre!!! Lako je sa Novakom pobedjivati, tu ti neka posebna strategija ne treba, odmah racunas da bez posla imas dva boda (iz dva singla). Juce ne zna Troickog da probudi, eeej 6:2, 6:2, gotov posao, on na pauzi stoji i gleda ga, ma samare bi mu nalupala ako treba, da se otrezni! jesi trener, "podigni" igraca, pokusaj!
Kad nekome upadne sekira u med...

Sale

pre 8 godina

Da bi DK stekao ekskluzivitet treba da se odrzava svake druge ili cetvrte godine.Ovako u prenatrpanom kalendaru ne ucestvuju najbolji igraci,interesovanje je slabo.Jedno pitanje za ljude iz teniskog saveza:zasto se na svakom mecu reprezentacije svercuje Joca Ilic osim sto je najbolji prijatelj selektora i sto je Novaka ucio da svira gitaru.

Svete

pre 8 godina

Troicki 20 na svetu, Lajovic 70 i neki, Zimonjic u top 10 dubla godinama unazad a ovi nas ispraše 3-0 ? Juce Krajinovic kao da je igrao protiv Nadala ili Wawrinke, ne znam zasto je bio onako preplasen, da onako glatko izgubi od Leonarda Mayera, tesko razumljivo ? Ovde i da je Djokovic dosao ne bi imao ko da donese 3 poen !
Secam se 2011. pred mec sa Argentinom, svi najavljuju pobedu, Obradovic najavljuje pobedu, Tipsarevic najavljuje 5:0, Tipsarevic u zivotnoj formi igrao QF Us opena, on i Troicki u top15, dodjose Nalbandian i DelPotro i obrisase patos sa njima......i onda Janko daje izjavu u nedelju nakon Djokoviceve povrede ,,dobio bih Nalbandiana u 5 mecu''.... Nije strasno sto su izgubili i to nikada nije bio problem, strasno je kako su izgubili !

Svete

pre 8 godina

2010. godine kada smo osvojili Dejvis Kup Novak je odigrao 7 singl meceva i dobio svih sedam. Malo postovanja ne bi bilo na odmet.
(Preža, 18. jul 2015 20:16


i 2013. godine je odigrao 7 singl meceva i dobio svih 7 i tada smo postali prva reprezentacija u istoriji DC koja je u sastavu imala igraca koji je dobio 7 meceva a nije osvojila titulu !

pedala

pre 8 godina

Nije problem u porazu, već na kakav je način napravljen poraz. Loše vođenje ekipe od strane selektora koji nije umeo da prepozna da je Troicki van ritma, plus vođstvo od 2:0 protiv loše rangiranog tenisera i poraz.Može nekom da bude potez Zimonjića smekerski ali nije, taj potez je pokazao svu nemoć naše ekipe protiv drugorazrednih tenisera.

Krstic

pre 8 godina

Djokovicu je bio problem jedino put avionom,sto se umora tice,a pobedio bi ove argentcince,igrajuci sa polommljenim reketom.Ubuduce,kada ne igra DK djokovic predate mec bez borbe I ustedeti naciji vec totalno istrosene nerve.

alex99

pre 8 godina

(dragan, 18. jul 2015 22:19)
Ti si stvarno neki "filozof'. pa mladih ima, naravno, samo sto ne mozew svako da dostigne vrhunski nivo. Bas me zanima kako bi ti to "izbalansirao" pa da mladi budu bolji a ovi "stari', npr. Nole, losiji. Svakakvih sam komentara procitao, ali ovo je definitivno najgluplji komentar.

Slobo

pre 8 godina

Kad mi tako dobijemo,kako kažemo -pregazili smo ih,počistili,deklasirali.......Nema,bez Djokovica mi smo boranija,a pogotovo nas selektor kome Đoković daje 'posebnu snagu'!Da je neki selektor,stavio bi Tipsareviça među prva dva-obavezno,bez obzira na slabije igre!!!!