Ponedeljak, 13.07.2015.

14:16

KKCZ: Kalinić i Blažič imaju ugovore

Crvena zvezda obratila se javnosti saopštenjem putem zvaničnog sajta u kome se odbacuju pisanja medija da Jaka Blazič i Nikola Kalinić napuštaju klub.

Izvor:

KKCZ: Kaliniæ i Blažiè imaju ugovore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

33 godine duge

pre 8 godina

Ova dva igrača imaju ugovore sa Zvezdom...grobari,žao mi je..znate li koliko godina niste osvojili prvenstvo...odgovor je gore

Napred FMP

pre 8 godina

Sta ste mislili da ce Covic da vam ostavi igrace? Svi su potpisali ugovor sa Covicem, dogodine ce tim da vredi nula evra - koliko je vredeo pre fuzije.

Pajce

pre 8 godina

Slusajte upravo...ja Kalinu ispod jedno 700 hiljada eur ni u ludilu ne bi dao. Da ne nabrajam sad sve zbog cega, zvezdasi znaju. Plus jos dve godine ugovora. Elem, ako te pare dobijete i dovedete npr Zagorca na tri godine ugovor onda ste napravili posao. U svakom drugom slucaju, uzas.

rika

pre 8 godina

Ovo je upozorenje koje Covic salje Vucicu, ako mi uvalis brata opet ili pokusas da mi uzmes klub, rasprodacu ceo tim uzeti pare pa se ti slikaj ponovo sa propalom zvezdom.

e moj šampione

pre 8 godina

(Cinik, 13. jul 2015 20:01)

Izvini, o kom sportu ti pričaš? Idi gledaj fudbal, to je izgleda tvoj sport, pa uživaj u ligi šampiona!

Cinik

pre 8 godina

Tako to biva kad se previše sniva. Sada je kao Zvezda vratila sve dugove i dobija nazad svoje ime i pravo da igra u ligi šampiona. U stvarnosti to znači, da je ona dužna i Marjanoviću, i Kaliniću, Joviću, Blažiću, Radonjiću i ko zna kome još. Sada će u Ligi šampiona da dobije maksimum tri utakmice, Čović će Zvezdu pustiti niz vodu jer nema više koristi da radi jer ne može da drpa.Od sledeće sezone ponovo kao i u vaterpolu kreće sunovrat Zvezde i uspon Partizana koji će formirati mladu ekipu od talentovanih igrača. Ne može se biti svetski klub na taj način što će se na svake dve tri godine menjati ime kluba, pljačkati igrači uz pomoć države. Niko nije lud da dolazi u takav klub i to će se vrlo brzo kao i u vaterpolu pokazati.

Pravda

pre 8 godina

Saopstenje Crvene Zvezde Telekim? Zar oni nisu sad Ivo Lola Ribar?(dragan, 13. jul 2015 15:50)@Nisu, ILR je CZ Telekom iz prošle godine poznat kao FMP iz ranijeg perioda. Ove godine je CZ Telekom klub koji je prošle sezone bio zamrznut. Šta je tu čudno u banana državi je to sasvim normalna stvar.
(šta kaže FIBA?, 13. jul 2015 16:45)
Pa idi seli se,sta čekaš?Ima u Laktasima placeva koliko hoces.

Dejan

pre 8 godina

Ovim zagrebackim ilirima bas nedostaje gazenje kad vise stalno po vestima srpskog evroligasa,sacekajte oktobar polako,naucili sve preko reda.Dobicete opet svoju porciju...

Okej

pre 8 godina

Kazu nece vise komentarisati spekulacije medija, pa tu su rekli isto i posle prica u vezi sa Skorcanitisom... Oni lazu sami sebe, kako da im se veruje u vezi sa bilo cim...

Leonida

pre 8 godina

Ne razumem čemu saopštenjena na ovakvu vest i objašnjenje da su igrači pod ugovorom?!Sasvim je normalno da ti drugi klub ponudi novce i za igrače pod ugovorom.Tvoje je da uzmeš ili odbiješ...Čemu objašnjenja za ovakve stvari?!Ovo je potpuno logičan sled događaja u profi sportu!

šta kaže FIBA?

pre 8 godina

Saopstenje Crvene Zvezde Telekim? Zar oni nisu sad Ivo Lola Ribar?
(dragan, 13. jul 2015 15:50)
@
Nisu, ILR je CZ Telekom iz prošle godine poznat kao FMP iz ranijeg perioda. Ove godine je CZ Telekom klub koji je prošle sezone bio zamrznut. Šta je tu čudno u banana državi je to sasvim normalna stvar.

Ivan NS

pre 8 godina

nevno po jedno saopštenje i uvek su i krivi mediji!? A posle kao ne kuka se a ustvari kuknjava na sva zvona...niko zvezdo (telekom) nema to što imaš ti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novinar SoS kanala, 13. jul 2015 15:19)

Bitno da ti visiš na našim vestima. Ne vredi, to vam je urođeno, haha

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 8 godina

@Jabilondo Pise jer se radi o istom klubu, samo jednom, clanu SD CZ. A vi puknite, mukiceKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 13. jul 2015 15:16) Cudno, jer na sajtu APR-a pise da je samo sveze preimenovani KKCZT clan SD, dok, takodje sveze preimenovani, KKILR nije.Da se ne lazemo, znamo da je ovo je drzava velikih mogucnosti, drzava rupa u zakonu, drzava muljaze, drzava "srpskog sna". Vama, navijacima Zvezde je ovo ok. Mozda bi nama bilo da je isto uradjeno sa KKP. Mozda, ali to ne znamo. Stoga, vi uzivajte u ovakvom stanju, mi cemo uzivati sa pominjanjem KKILR, svima lepo.Sportski pozdrav.
(Jabilondo, 13. jul 2015 15:41)

Sine moj, kako tebi može da bude lepo i da uzivas kada smo vas bukvalno pregazili u ovoj sezoni!

aca

pre 8 godina

Za kalinica je ponuda nepristojna a kao takva tesko se odbija, za jaku je 50/50,ceka se situacija sa markusom, zvezda ce imati veoma jak tim i sledeće sezone. Arojo, mekejleb,kuzmic, keselj umesto kalinica,lazme, videcemo ovu su neka imena samo

Djoksonidis

pre 8 godina

Bilo bi fer, sportski i zdravorazumski prodati Blazica. Moze da igra 20+ minuta u desetinama Nem, Fra, Tur itd. klubova. Bolje je suteru Guduricu dati sansu. Decko je zasluzio dugogodisnjim igranjem za mladje kategorije Zvezde i Srbije. Moramo misliti na buducnost, slicno kao kad smo doveli Mitra, dali sansu Tejicu. Mozda i Davidovca dovesti, a pritom imati u vidu Rebu- bebu, Kaplana, Rakicevica..Znam da je lepo imati, za ovo podneblje, "drim tim" ali isto tako, milina je gledati kako se u tvojoj avliji stvaraju biseri.
Dakle, suter i centar, uz MVilu, da ostane i jos dvoje nase dece, za dalji razvoj srpske kosarke.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

KK Crvena zvezda Telekom više ne postoji, sada se zove KK ILR Železnik, a Kalinić i Blažič imaju ugovor sa tim klubom, a ne sa KK Crvena zvezda.
Pošto se KK Crvena zvezda odmrzla na +39 stepeni pre par dana, ona tek treba da potpiše ugovore sa igračima, što znači da će sada KK ILR prepustiti KK Crvenoj zvezdi svoje igrače, kao što je to svojevremeno uradila Zvezda kada je svoje igrače prepustila FMP-u i svi ti igrači su ponovo potpisivali ugovore bez obzira što su imali važeće sa KK Crvena zvezda.

petarczv

pre 8 godina

Jbt jel vi vidite koliko ima ogorcenih i isfrustriranih igokejaca...klun im se raspada nema nikakvih vesti pa svoje vrustracije ispoljavaju masovno na zvezdinim vestima...te smo ilr, te smo fmp,te nam odlaze igraci te ovo te ono...a sta ste onda vi???? Nema vas na mapi

Zuki

pre 8 godina

I dalje "KK Crvena zvezda Telekom"? Zar nije sad KK ILR Zeleznik? S kim imaju ugovor? Sa nepostojecim klubom? Da li uopste imaju ugovore?

Igraci su imali ugovor sa KK CZT a ne sa CZ. S obzirom na blokadu BAT-a KK CZ, nisu mogli ni da potpisu nove. Dakle, nemaju ugovore. Ili mozda imaju?
Cinimi se da ce ovoliko muljanje da se obije o glavu Covicu i ekipi. Docekace sezonu bez igraca.

Batko

pre 8 godina

Cz telekom se ugasila pa su i ugovori nevažeće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 13. jul 2015 15:30)

Sine, ne blamiraj se ovakvim komentarima, ali stvarno

njami

pre 8 godina

To nije demant!!!Demant je reći da neće otići a ne da su pod ugovorom!!! Smrdi da je to gotova stvar...Sad mi je jasno zašto su ranije puštene u prodaju sezonske karte i zašto je toliki marketing za iste tako uradjen. Pa zato što da se znalo za ovoliki broj odlazaka dosta navijača bi bilo skeptično u sledeću sezonu...Smrdiiiii...

dunda

pre 8 godina

Preseklo me je preko pola kada sam jutros procitao za Kalinu ali sada mi je malo lakse i to ne zbog ovog saopstenja iako naravno ni po koju cenu ne bih zeleo da ode. Jednostavno, i da ostane Kalina tesko da cemo napraviti dovoljno kvalitetnu ekipu da parira proslogodisnjoj rezultatima u Evroligi, previse bitni igraci su nam otisli a u domacim okvirima smo svakako bez konkurencije. Zato i u slucaju da ode, moze se gurnuti neko od brojnih supertalentovanih klinaca i pripremati se za sledecu Evroligu kada se moze napasti nesto vise. Samo neka se radi planski i obe solucije mogu doneti nesto dobro, iako svim srcem zelim da Kalina ostane i predvodi ekipu ove sezone!

Batko

pre 8 godina

kk crvena zvezda mali kalemegdan 2 ili kk crvena zvezda telekom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 13. jul 2015 15:12)

Tesko da ti to mozes da shvatis...mislim, moze neko to da pokusa da ti objasni, ali da ti to skapiras nema sanse.....iq = mnogo malo

Jabilondo

pre 8 godina

@Jabilondo Pise jer se radi o istom klubu, samo jednom, clanu SD CZ. A vi puknite, mukice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 13. jul 2015 15:16)

Cudno, jer na sajtu APR-a pise da je samo sveze preimenovani KKCZT clan SD, dok, takodje sveze preimenovani, KKILR nije.

Da se ne lazemo, znamo da je ovo je drzava velikih mogucnosti, drzava rupa u zakonu, drzava muljaze, drzava "srpskog sna". Vama, navijacima Zvezde je ovo ok. Mozda bi nama bilo da je isto uradjeno sa KKP. Mozda, ali to ne znamo. Stoga, vi uzivajte u ovakvom stanju, mi cemo uzivati sa pominjanjem KKILR, svima lepo.

Sportski pozdrav.

dragan

pre 8 godina

Nije mi jasno kome je namenjeno ovo saopstenje? Prodajemo li ih ili ne? Da li postoju mogucnost da odu bez obestecenja? Da li to nesto mrnsdzeri muljaju sa igracima?

DedaMiloje

pre 8 godina

Prestanite sa sapštenjima i kažite da je Kalinić na izlasku iz kluba. Znamo da je već skoro gotova stvar i da se cenkate. Inače vrlo nepristojna ponuda za Kalinu, ne vidim način da Zvezda odbije pare koje se nude. To je na žalost naša realnost, nemamo snage da zadržimo igrača, a ovi su zapeli zbog odlaska Bjelice i žele da zakrpe tu poziciju baš sa Kalinom. Smatraju da je on najbolje rešenje trenutno za njih, posebno zbog ubitačne odbrane koju igra.

Aleks

pre 8 godina

Postoji prica da Fener hoce da plati 1,3 mil za Kalinu, ma da je to samo prica i ne deluje mi realno, ali Turci su to...
Za Blazica Gaciantep nudi 300hiljada sto je opet za igraca kao Blazic mozda i previse ali opet Turci su to... Ako budu ove sume, vredi ih prodati plus suma od 625hiljada za Bobija od Mamuza... Treba stabilizovati klub maksimalno. A pojacanja ocekujte posle NBA letnje lige svi kojinne izbore ugovor dolaze u Evropu...

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

zašto se svako obaveštenje kkcz završava, u fazonu, povodom ove teme se više nećemo oglašavati? ne kapiram taj mind set...
(akrobata, 13. jul 2015 14:37)

Nisi cuo za generalstab?

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Dnevno po jedno saopštenje i uvek su i krivi mediji!? A posle kao ne kuka se a ustvari kuknjava na sva zvona...niko zvezdo (telekom) nema to što imaš ti

Joca021

pre 8 godina

Ti igrači su potpisali ugovore sa klubom Crvena Zvezda Telekom koji se sada zove Ivo Lola Ribar Železnik i samim tim ako žele da igraju za odmrznutu Crvenu Zvezdu, moraju da potpišu nove ugovore kao što su to činili Mile Ilić, Branko Lazić, Andreja Milutinović, Subotić itd., kada je FMP menjao ime u Crvena Zvezda Beograd (kasnije Telekom)!!! Dakle, ukoliko ne potpišu ugovore, Kalinić i Blažič odlaze za DŽABE i to je jedina ISTINA!!!

Transfer gossip insider

pre 8 godina

AJ Price se spominje kao eventualno pojacanje KK Crvena Zvezda. Istekao mu je ugovor u NBA i zeli da igra u inostranstvu. Igra na poziciji pleja.

vostani serbie

pre 8 godina

Znaci da definitivno odlaze. Samo nikada necemo cuti za koje pare. Ako Covic kaze da je suncano obavezno ponesi kisobran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 13. jul 2015 15:16) # Link komentara
MA SAMO KAD STE VI NAMA TRANSPARENTNI, ZA OSTALO CEMO LAKO...SRAM VAS BILO, SAMO NAPRED COVICU KATANAC BRE

Zlaja

pre 8 godina

Саопштење даје Црвена звезда Телеком. Из саопштења која се јавности достављају претходних дана произилази да ће се "Враћа Црвена звезда Калемегдан". Па ако Калинић има уговор са Црвеном звездом Телеком, то нема више значаја, јер ће се такмичити Црвена звезда са Калемгдана, а не Црвена звезда Телеком, те ће сви играчи Црвене звезде Телеком морати да закључе уговоре са Црвеном звездом са Калемегдана, као што је, рецимо Недовић, 2011. године морао да закључи уговор са ФМП-ом, пардон, Црвеном Звездом Београд,пардон, Црвезном звездом Дива, пардон Црвеном звездом Телеком... А, ако Калинић не жели да закључи уговор са Црвеном звездом Калемегдан, он неће имати где да игра, јер се више неће такмичити Црвезда звезда Телеком (ФМП)са којом он у ствари има уговор. Па сад ви видите шта ћете. Ипак, у сваком случају, решиће ово Човић на свој начин, уз помоћ зна се већ кога. И тако....Играле се "делије" на сред земље Србије....Па се преиграле....И сад, наравно, пишу саопштења које "делије" прихватају без икаквог размишљања....

SASA

pre 8 godina

Bice bolke Zvezdin da se ne igra oko Kalinica, sto se tice Blazica, ja bi ga prodao odmah, dobra je igrac, ali Zvezdi treba suter, a on to nije..

Grm

pre 8 godina

Hvala bogu, barem za Kalinica! Jedan od najbitnijih i najboljih nasih igraca. On i Dzenkins su nas drzali kada je bilo tesno. Da obojca idu, bilo bi previse. Jaka je vec nekako istrosen. Volim ga naravno, jer igra sa srcem, prava igracina; ali ovu zadnju sezonu nije odigrao bas najbolje. Da li je zato sto su ga provalili druge ekipe, i zatim zaustavili, ne znam. Mozda je tu ipak vreme za rastanak.

bobo mk

pre 8 godina

Kako sad ovo? U naslovu stoji KKCZ, a u tekstu se sopstvenim saopstenjem nazivaju KKCZT? Meni vise nista nije jasno. (nike, 13. jul 2015 14:43)

Kako da ti bude jasno posle onolikih nokauta što ste popili ove sezone.
Bićete još dugo u bunilu.

Jabilondo

pre 8 godina

Ko je izdao saopstenje, KKCZT ili KKILR?

Pitam, obzirom na to da je saopstenje objavljeno na zvanicnom web sajtu, a trenutno za oba kluba, na sajtu APR-a, pise da im je to zvanican sajt.

Slobodan

pre 8 godina

Hahahahaaaaa ... Pa kako ? Dajte ljudi prestanite se igrati sa duloovim narikacama ... Pa ljudi ne spavaju, vise na raznim forumima i ispisuju glupave komentare ... Proricu ... I na kraju nista ... Jedino dobro od ovoga je da one narikace sto su velikim slovima pisale da vracaju sezonske karte jer ide Kalina mogu da ih zadrze :-)))) .... Da podsetim ! Narikace su terale Deja Radonjica po forumima, pretili prolecem, dulo-salo-dalo, ista kafana druga muzika, ista satra drugi razanj ... plej .. Covic ono Covic ovo ... A Zvezda nikad bolja i jaca ... Najjace je sad ovo sa sezonskim kartama ... Narikace kupuju Zvezdine sezonske karte ! Svaka cast !

Prioritet u KK Crvena Zvezda moraju da imaju Aranitovic, Tejic, Guduric sto da ne i Radanov ... Simanic itd. To su nasa deca i sa njima treba da se radi ... Ali, KK CZ ima dobre i pametne ljude koji je vode tako da nema brige ... Narikace opet ste izvisili !

Ribolovac

pre 8 godina

Imaju, imaju ugovore, i to sa KK Ivo Lola Ribarom, Zeleznik :D

A za kalinica bi bilo najpravednije, da kada je dosao dzabe, na prevaru, da i ode dzabe

Struki

pre 8 godina

Tako je bre,zna se iz cije "kuhinje"dolaze ovakvi tekstovi...Samo opusteno,Zvezda ce imati vrlo respektabilan tim u sledecoj sezoni,bice opet "tripleta"...

-Пиши ћирилицом-

pre 8 godina

Свака реч је на месту. Немојте без везе нагађати, пустимо Човкета и екипу да одраде свој посао. Ја верујем у њу!

Chodex

pre 8 godina

Sad je jos izvesnije da idu. Sta da se radi, ukoliko je neka nepristojna ponuda (1+ milion se spekulise) za Kalinu, takvu ponudu ne odbijaju i platezno mocniji klubovi od nas. U svakom slucaju ceka nas jako, jako zanimljivo leto cigani

Illmatic '94

pre 8 godina

Обожавам Блажича али мислим да нам треба бољи играч. Свака му част на борбености и свему што је учинио али мислим да нам треба бољи играч. Промашивао је неке важне тројке у ЕЛ и у константном је паду био већи део сезоне. У ростеру треба да имамо више расположених играча а не да држимо играче на клупи а не играју. Гудурића убацити у први тим уместо Јаке и да ослободимо место странца. На центра довести Кузмића,ако оде Вилијамс треба нам и добар плеј. Све у свему надам се довођенем два амера.

bobo mk

pre 8 godina

Kako sad ovo? U naslovu stoji KKCZ, a u tekstu se sopstvenim saopstenjem nazivaju KKCZT? Meni vise nista nije jasno. (nike, 13. jul 2015 14:43)

Kako da ti bude jasno posle onolikih nokauta što ste popili ove sezone.
Bićete još dugo u bunilu.

vostani serbie

pre 8 godina

Znaci da definitivno odlaze. Samo nikada necemo cuti za koje pare. Ako Covic kaze da je suncano obavezno ponesi kisobran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 13. jul 2015 15:16) # Link komentara
MA SAMO KAD STE VI NAMA TRANSPARENTNI, ZA OSTALO CEMO LAKO...SRAM VAS BILO, SAMO NAPRED COVICU KATANAC BRE

Jabilondo

pre 8 godina

Ko je izdao saopstenje, KKCZT ili KKILR?

Pitam, obzirom na to da je saopstenje objavljeno na zvanicnom web sajtu, a trenutno za oba kluba, na sajtu APR-a, pise da im je to zvanican sajt.

Zlaja

pre 8 godina

Саопштење даје Црвена звезда Телеком. Из саопштења која се јавности достављају претходних дана произилази да ће се "Враћа Црвена звезда Калемегдан". Па ако Калинић има уговор са Црвеном звездом Телеком, то нема више значаја, јер ће се такмичити Црвена звезда са Калемгдана, а не Црвена звезда Телеком, те ће сви играчи Црвене звезде Телеком морати да закључе уговоре са Црвеном звездом са Калемегдана, као што је, рецимо Недовић, 2011. године морао да закључи уговор са ФМП-ом, пардон, Црвеном Звездом Београд,пардон, Црвезном звездом Дива, пардон Црвеном звездом Телеком... А, ако Калинић не жели да закључи уговор са Црвеном звездом Калемегдан, он неће имати где да игра, јер се више неће такмичити Црвезда звезда Телеком (ФМП)са којом он у ствари има уговор. Па сад ви видите шта ћете. Ипак, у сваком случају, решиће ово Човић на свој начин, уз помоћ зна се већ кога. И тако....Играле се "делије" на сред земље Србије....Па се преиграле....И сад, наравно, пишу саопштења које "делије" прихватају без икаквог размишљања....

Slobodan

pre 8 godina

Hahahahaaaaa ... Pa kako ? Dajte ljudi prestanite se igrati sa duloovim narikacama ... Pa ljudi ne spavaju, vise na raznim forumima i ispisuju glupave komentare ... Proricu ... I na kraju nista ... Jedino dobro od ovoga je da one narikace sto su velikim slovima pisale da vracaju sezonske karte jer ide Kalina mogu da ih zadrze :-)))) .... Da podsetim ! Narikace su terale Deja Radonjica po forumima, pretili prolecem, dulo-salo-dalo, ista kafana druga muzika, ista satra drugi razanj ... plej .. Covic ono Covic ovo ... A Zvezda nikad bolja i jaca ... Najjace je sad ovo sa sezonskim kartama ... Narikace kupuju Zvezdine sezonske karte ! Svaka cast !

Prioritet u KK Crvena Zvezda moraju da imaju Aranitovic, Tejic, Guduric sto da ne i Radanov ... Simanic itd. To su nasa deca i sa njima treba da se radi ... Ali, KK CZ ima dobre i pametne ljude koji je vode tako da nema brige ... Narikace opet ste izvisili !

Struki

pre 8 godina

Tako je bre,zna se iz cije "kuhinje"dolaze ovakvi tekstovi...Samo opusteno,Zvezda ce imati vrlo respektabilan tim u sledecoj sezoni,bice opet "tripleta"...

dunda

pre 8 godina

Preseklo me je preko pola kada sam jutros procitao za Kalinu ali sada mi je malo lakse i to ne zbog ovog saopstenja iako naravno ni po koju cenu ne bih zeleo da ode. Jednostavno, i da ostane Kalina tesko da cemo napraviti dovoljno kvalitetnu ekipu da parira proslogodisnjoj rezultatima u Evroligi, previse bitni igraci su nam otisli a u domacim okvirima smo svakako bez konkurencije. Zato i u slucaju da ode, moze se gurnuti neko od brojnih supertalentovanih klinaca i pripremati se za sledecu Evroligu kada se moze napasti nesto vise. Samo neka se radi planski i obe solucije mogu doneti nesto dobro, iako svim srcem zelim da Kalina ostane i predvodi ekipu ove sezone!

Illmatic '94

pre 8 godina

Обожавам Блажича али мислим да нам треба бољи играч. Свака му част на борбености и свему што је учинио али мислим да нам треба бољи играч. Промашивао је неке важне тројке у ЕЛ и у константном је паду био већи део сезоне. У ростеру треба да имамо више расположених играча а не да држимо играче на клупи а не играју. Гудурића убацити у први тим уместо Јаке и да ослободимо место странца. На центра довести Кузмића,ако оде Вилијамс треба нам и добар плеј. Све у свему надам се довођенем два амера.

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 8 godina

@Jabilondo Pise jer se radi o istom klubu, samo jednom, clanu SD CZ. A vi puknite, mukiceKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 13. jul 2015 15:16) Cudno, jer na sajtu APR-a pise da je samo sveze preimenovani KKCZT clan SD, dok, takodje sveze preimenovani, KKILR nije.Da se ne lazemo, znamo da je ovo je drzava velikih mogucnosti, drzava rupa u zakonu, drzava muljaze, drzava "srpskog sna". Vama, navijacima Zvezde je ovo ok. Mozda bi nama bilo da je isto uradjeno sa KKP. Mozda, ali to ne znamo. Stoga, vi uzivajte u ovakvom stanju, mi cemo uzivati sa pominjanjem KKILR, svima lepo.Sportski pozdrav.
(Jabilondo, 13. jul 2015 15:41)

Sine moj, kako tebi može da bude lepo i da uzivas kada smo vas bukvalno pregazili u ovoj sezoni!

Aleks

pre 8 godina

Postoji prica da Fener hoce da plati 1,3 mil za Kalinu, ma da je to samo prica i ne deluje mi realno, ali Turci su to...
Za Blazica Gaciantep nudi 300hiljada sto je opet za igraca kao Blazic mozda i previse ali opet Turci su to... Ako budu ove sume, vredi ih prodati plus suma od 625hiljada za Bobija od Mamuza... Treba stabilizovati klub maksimalno. A pojacanja ocekujte posle NBA letnje lige svi kojinne izbore ugovor dolaze u Evropu...

petarczv

pre 8 godina

Jbt jel vi vidite koliko ima ogorcenih i isfrustriranih igokejaca...klun im se raspada nema nikakvih vesti pa svoje vrustracije ispoljavaju masovno na zvezdinim vestima...te smo ilr, te smo fmp,te nam odlaze igraci te ovo te ono...a sta ste onda vi???? Nema vas na mapi

Leonida

pre 8 godina

Ne razumem čemu saopštenjena na ovakvu vest i objašnjenje da su igrači pod ugovorom?!Sasvim je normalno da ti drugi klub ponudi novce i za igrače pod ugovorom.Tvoje je da uzmeš ili odbiješ...Čemu objašnjenja za ovakve stvari?!Ovo je potpuno logičan sled događaja u profi sportu!

-Пиши ћирилицом-

pre 8 godina

Свака реч је на месту. Немојте без везе нагађати, пустимо Човкета и екипу да одраде свој посао. Ја верујем у њу!

šta kaže FIBA?

pre 8 godina

Saopstenje Crvene Zvezde Telekim? Zar oni nisu sad Ivo Lola Ribar?
(dragan, 13. jul 2015 15:50)
@
Nisu, ILR je CZ Telekom iz prošle godine poznat kao FMP iz ranijeg perioda. Ove godine je CZ Telekom klub koji je prošle sezone bio zamrznut. Šta je tu čudno u banana državi je to sasvim normalna stvar.

DedaMiloje

pre 8 godina

Prestanite sa sapštenjima i kažite da je Kalinić na izlasku iz kluba. Znamo da je već skoro gotova stvar i da se cenkate. Inače vrlo nepristojna ponuda za Kalinu, ne vidim način da Zvezda odbije pare koje se nude. To je na žalost naša realnost, nemamo snage da zadržimo igrača, a ovi su zapeli zbog odlaska Bjelice i žele da zakrpe tu poziciju baš sa Kalinom. Smatraju da je on najbolje rešenje trenutno za njih, posebno zbog ubitačne odbrane koju igra.

Chodex

pre 8 godina

Sad je jos izvesnije da idu. Sta da se radi, ukoliko je neka nepristojna ponuda (1+ milion se spekulise) za Kalinu, takvu ponudu ne odbijaju i platezno mocniji klubovi od nas. U svakom slucaju ceka nas jako, jako zanimljivo leto cigani

Batko

pre 8 godina

Cz telekom se ugasila pa su i ugovori nevažeće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 13. jul 2015 15:30)

Sine, ne blamiraj se ovakvim komentarima, ali stvarno

Ivan NS

pre 8 godina

nevno po jedno saopštenje i uvek su i krivi mediji!? A posle kao ne kuka se a ustvari kuknjava na sva zvona...niko zvezdo (telekom) nema to što imaš ti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novinar SoS kanala, 13. jul 2015 15:19)

Bitno da ti visiš na našim vestima. Ne vredi, to vam je urođeno, haha

Batko

pre 8 godina

kk crvena zvezda mali kalemegdan 2 ili kk crvena zvezda telekom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 13. jul 2015 15:12)

Tesko da ti to mozes da shvatis...mislim, moze neko to da pokusa da ti objasni, ali da ti to skapiras nema sanse.....iq = mnogo malo

Pravda

pre 8 godina

Saopstenje Crvene Zvezde Telekim? Zar oni nisu sad Ivo Lola Ribar?(dragan, 13. jul 2015 15:50)@Nisu, ILR je CZ Telekom iz prošle godine poznat kao FMP iz ranijeg perioda. Ove godine je CZ Telekom klub koji je prošle sezone bio zamrznut. Šta je tu čudno u banana državi je to sasvim normalna stvar.
(šta kaže FIBA?, 13. jul 2015 16:45)
Pa idi seli se,sta čekaš?Ima u Laktasima placeva koliko hoces.

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

KK Crvena zvezda Telekom više ne postoji, sada se zove KK ILR Železnik, a Kalinić i Blažič imaju ugovor sa tim klubom, a ne sa KK Crvena zvezda.
Pošto se KK Crvena zvezda odmrzla na +39 stepeni pre par dana, ona tek treba da potpiše ugovore sa igračima, što znači da će sada KK ILR prepustiti KK Crvenoj zvezdi svoje igrače, kao što je to svojevremeno uradila Zvezda kada je svoje igrače prepustila FMP-u i svi ti igrači su ponovo potpisivali ugovore bez obzira što su imali važeće sa KK Crvena zvezda.

rika

pre 8 godina

Ovo je upozorenje koje Covic salje Vucicu, ako mi uvalis brata opet ili pokusas da mi uzmes klub, rasprodacu ceo tim uzeti pare pa se ti slikaj ponovo sa propalom zvezdom.

Dejan

pre 8 godina

Ovim zagrebackim ilirima bas nedostaje gazenje kad vise stalno po vestima srpskog evroligasa,sacekajte oktobar polako,naucili sve preko reda.Dobicete opet svoju porciju...

Djoksonidis

pre 8 godina

Bilo bi fer, sportski i zdravorazumski prodati Blazica. Moze da igra 20+ minuta u desetinama Nem, Fra, Tur itd. klubova. Bolje je suteru Guduricu dati sansu. Decko je zasluzio dugogodisnjim igranjem za mladje kategorije Zvezde i Srbije. Moramo misliti na buducnost, slicno kao kad smo doveli Mitra, dali sansu Tejicu. Mozda i Davidovca dovesti, a pritom imati u vidu Rebu- bebu, Kaplana, Rakicevica..Znam da je lepo imati, za ovo podneblje, "drim tim" ali isto tako, milina je gledati kako se u tvojoj avliji stvaraju biseri.
Dakle, suter i centar, uz MVilu, da ostane i jos dvoje nase dece, za dalji razvoj srpske kosarke.

Zuki

pre 8 godina

I dalje "KK Crvena zvezda Telekom"? Zar nije sad KK ILR Zeleznik? S kim imaju ugovor? Sa nepostojecim klubom? Da li uopste imaju ugovore?

Igraci su imali ugovor sa KK CZT a ne sa CZ. S obzirom na blokadu BAT-a KK CZ, nisu mogli ni da potpisu nove. Dakle, nemaju ugovore. Ili mozda imaju?
Cinimi se da ce ovoliko muljanje da se obije o glavu Covicu i ekipi. Docekace sezonu bez igraca.

Joca021

pre 8 godina

Ti igrači su potpisali ugovore sa klubom Crvena Zvezda Telekom koji se sada zove Ivo Lola Ribar Železnik i samim tim ako žele da igraju za odmrznutu Crvenu Zvezdu, moraju da potpišu nove ugovore kao što su to činili Mile Ilić, Branko Lazić, Andreja Milutinović, Subotić itd., kada je FMP menjao ime u Crvena Zvezda Beograd (kasnije Telekom)!!! Dakle, ukoliko ne potpišu ugovore, Kalinić i Blažič odlaze za DŽABE i to je jedina ISTINA!!!

Transfer gossip insider

pre 8 godina

AJ Price se spominje kao eventualno pojacanje KK Crvena Zvezda. Istekao mu je ugovor u NBA i zeli da igra u inostranstvu. Igra na poziciji pleja.

Grm

pre 8 godina

Hvala bogu, barem za Kalinica! Jedan od najbitnijih i najboljih nasih igraca. On i Dzenkins su nas drzali kada je bilo tesno. Da obojca idu, bilo bi previse. Jaka je vec nekako istrosen. Volim ga naravno, jer igra sa srcem, prava igracina; ali ovu zadnju sezonu nije odigrao bas najbolje. Da li je zato sto su ga provalili druge ekipe, i zatim zaustavili, ne znam. Mozda je tu ipak vreme za rastanak.

SASA

pre 8 godina

Bice bolke Zvezdin da se ne igra oko Kalinica, sto se tice Blazica, ja bi ga prodao odmah, dobra je igrac, ali Zvezdi treba suter, a on to nije..

njami

pre 8 godina

To nije demant!!!Demant je reći da neće otići a ne da su pod ugovorom!!! Smrdi da je to gotova stvar...Sad mi je jasno zašto su ranije puštene u prodaju sezonske karte i zašto je toliki marketing za iste tako uradjen. Pa zato što da se znalo za ovoliki broj odlazaka dosta navijača bi bilo skeptično u sledeću sezonu...Smrdiiiii...

Pajce

pre 8 godina

Slusajte upravo...ja Kalinu ispod jedno 700 hiljada eur ni u ludilu ne bi dao. Da ne nabrajam sad sve zbog cega, zvezdasi znaju. Plus jos dve godine ugovora. Elem, ako te pare dobijete i dovedete npr Zagorca na tri godine ugovor onda ste napravili posao. U svakom drugom slucaju, uzas.

Okej

pre 8 godina

Kazu nece vise komentarisati spekulacije medija, pa tu su rekli isto i posle prica u vezi sa Skorcanitisom... Oni lazu sami sebe, kako da im se veruje u vezi sa bilo cim...

Ribolovac

pre 8 godina

Imaju, imaju ugovore, i to sa KK Ivo Lola Ribarom, Zeleznik :D

A za kalinica bi bilo najpravednije, da kada je dosao dzabe, na prevaru, da i ode dzabe

Jabilondo

pre 8 godina

@Jabilondo Pise jer se radi o istom klubu, samo jednom, clanu SD CZ. A vi puknite, mukice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 13. jul 2015 15:16)

Cudno, jer na sajtu APR-a pise da je samo sveze preimenovani KKCZT clan SD, dok, takodje sveze preimenovani, KKILR nije.

Da se ne lazemo, znamo da je ovo je drzava velikih mogucnosti, drzava rupa u zakonu, drzava muljaze, drzava "srpskog sna". Vama, navijacima Zvezde je ovo ok. Mozda bi nama bilo da je isto uradjeno sa KKP. Mozda, ali to ne znamo. Stoga, vi uzivajte u ovakvom stanju, mi cemo uzivati sa pominjanjem KKILR, svima lepo.

Sportski pozdrav.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

zašto se svako obaveštenje kkcz završava, u fazonu, povodom ove teme se više nećemo oglašavati? ne kapiram taj mind set...
(akrobata, 13. jul 2015 14:37)

Nisi cuo za generalstab?

Cinik

pre 8 godina

Tako to biva kad se previše sniva. Sada je kao Zvezda vratila sve dugove i dobija nazad svoje ime i pravo da igra u ligi šampiona. U stvarnosti to znači, da je ona dužna i Marjanoviću, i Kaliniću, Joviću, Blažiću, Radonjiću i ko zna kome još. Sada će u Ligi šampiona da dobije maksimum tri utakmice, Čović će Zvezdu pustiti niz vodu jer nema više koristi da radi jer ne može da drpa.Od sledeće sezone ponovo kao i u vaterpolu kreće sunovrat Zvezde i uspon Partizana koji će formirati mladu ekipu od talentovanih igrača. Ne može se biti svetski klub na taj način što će se na svake dve tri godine menjati ime kluba, pljačkati igrači uz pomoć države. Niko nije lud da dolazi u takav klub i to će se vrlo brzo kao i u vaterpolu pokazati.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Dnevno po jedno saopštenje i uvek su i krivi mediji!? A posle kao ne kuka se a ustvari kuknjava na sva zvona...niko zvezdo (telekom) nema to što imaš ti

aca

pre 8 godina

Za kalinica je ponuda nepristojna a kao takva tesko se odbija, za jaku je 50/50,ceka se situacija sa markusom, zvezda ce imati veoma jak tim i sledeće sezone. Arojo, mekejleb,kuzmic, keselj umesto kalinica,lazme, videcemo ovu su neka imena samo

e moj šampione

pre 8 godina

(Cinik, 13. jul 2015 20:01)

Izvini, o kom sportu ti pričaš? Idi gledaj fudbal, to je izgleda tvoj sport, pa uživaj u ligi šampiona!

dragan

pre 8 godina

Nije mi jasno kome je namenjeno ovo saopstenje? Prodajemo li ih ili ne? Da li postoju mogucnost da odu bez obestecenja? Da li to nesto mrnsdzeri muljaju sa igracima?

33 godine duge

pre 8 godina

Ova dva igrača imaju ugovore sa Zvezdom...grobari,žao mi je..znate li koliko godina niste osvojili prvenstvo...odgovor je gore

Napred FMP

pre 8 godina

Sta ste mislili da ce Covic da vam ostavi igrace? Svi su potpisali ugovor sa Covicem, dogodine ce tim da vredi nula evra - koliko je vredeo pre fuzije.

Jabilondo

pre 8 godina

Ko je izdao saopstenje, KKCZT ili KKILR?

Pitam, obzirom na to da je saopstenje objavljeno na zvanicnom web sajtu, a trenutno za oba kluba, na sajtu APR-a, pise da im je to zvanican sajt.

bobo mk

pre 8 godina

Kako sad ovo? U naslovu stoji KKCZ, a u tekstu se sopstvenim saopstenjem nazivaju KKCZT? Meni vise nista nije jasno. (nike, 13. jul 2015 14:43)

Kako da ti bude jasno posle onolikih nokauta što ste popili ove sezone.
Bićete još dugo u bunilu.

Zlaja

pre 8 godina

Саопштење даје Црвена звезда Телеком. Из саопштења која се јавности достављају претходних дана произилази да ће се "Враћа Црвена звезда Калемегдан". Па ако Калинић има уговор са Црвеном звездом Телеком, то нема више значаја, јер ће се такмичити Црвена звезда са Калемгдана, а не Црвена звезда Телеком, те ће сви играчи Црвене звезде Телеком морати да закључе уговоре са Црвеном звездом са Калемегдана, као што је, рецимо Недовић, 2011. године морао да закључи уговор са ФМП-ом, пардон, Црвеном Звездом Београд,пардон, Црвезном звездом Дива, пардон Црвеном звездом Телеком... А, ако Калинић не жели да закључи уговор са Црвеном звездом Калемегдан, он неће имати где да игра, јер се више неће такмичити Црвезда звезда Телеком (ФМП)са којом он у ствари има уговор. Па сад ви видите шта ћете. Ипак, у сваком случају, решиће ово Човић на свој начин, уз помоћ зна се већ кога. И тако....Играле се "делије" на сред земље Србије....Па се преиграле....И сад, наравно, пишу саопштења које "делије" прихватају без икаквог размишљања....

vostani serbie

pre 8 godina

Znaci da definitivno odlaze. Samo nikada necemo cuti za koje pare. Ako Covic kaze da je suncano obavezno ponesi kisobran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 13. jul 2015 15:16) # Link komentara
MA SAMO KAD STE VI NAMA TRANSPARENTNI, ZA OSTALO CEMO LAKO...SRAM VAS BILO, SAMO NAPRED COVICU KATANAC BRE

Cinik

pre 8 godina

Tako to biva kad se previše sniva. Sada je kao Zvezda vratila sve dugove i dobija nazad svoje ime i pravo da igra u ligi šampiona. U stvarnosti to znači, da je ona dužna i Marjanoviću, i Kaliniću, Joviću, Blažiću, Radonjiću i ko zna kome još. Sada će u Ligi šampiona da dobije maksimum tri utakmice, Čović će Zvezdu pustiti niz vodu jer nema više koristi da radi jer ne može da drpa.Od sledeće sezone ponovo kao i u vaterpolu kreće sunovrat Zvezde i uspon Partizana koji će formirati mladu ekipu od talentovanih igrača. Ne može se biti svetski klub na taj način što će se na svake dve tri godine menjati ime kluba, pljačkati igrači uz pomoć države. Niko nije lud da dolazi u takav klub i to će se vrlo brzo kao i u vaterpolu pokazati.

šta kaže FIBA?

pre 8 godina

Saopstenje Crvene Zvezde Telekim? Zar oni nisu sad Ivo Lola Ribar?
(dragan, 13. jul 2015 15:50)
@
Nisu, ILR je CZ Telekom iz prošle godine poznat kao FMP iz ranijeg perioda. Ove godine je CZ Telekom klub koji je prošle sezone bio zamrznut. Šta je tu čudno u banana državi je to sasvim normalna stvar.

Okej

pre 8 godina

Kazu nece vise komentarisati spekulacije medija, pa tu su rekli isto i posle prica u vezi sa Skorcanitisom... Oni lazu sami sebe, kako da im se veruje u vezi sa bilo cim...

Struki

pre 8 godina

Tako je bre,zna se iz cije "kuhinje"dolaze ovakvi tekstovi...Samo opusteno,Zvezda ce imati vrlo respektabilan tim u sledecoj sezoni,bice opet "tripleta"...

aca

pre 8 godina

Za kalinica je ponuda nepristojna a kao takva tesko se odbija, za jaku je 50/50,ceka se situacija sa markusom, zvezda ce imati veoma jak tim i sledeće sezone. Arojo, mekejleb,kuzmic, keselj umesto kalinica,lazme, videcemo ovu su neka imena samo

Idea Voli Telekom

pre 8 godina

KK Crvena zvezda Telekom više ne postoji, sada se zove KK ILR Železnik, a Kalinić i Blažič imaju ugovor sa tim klubom, a ne sa KK Crvena zvezda.
Pošto se KK Crvena zvezda odmrzla na +39 stepeni pre par dana, ona tek treba da potpiše ugovore sa igračima, što znači da će sada KK ILR prepustiti KK Crvenoj zvezdi svoje igrače, kao što je to svojevremeno uradila Zvezda kada je svoje igrače prepustila FMP-u i svi ti igrači su ponovo potpisivali ugovore bez obzira što su imali važeće sa KK Crvena zvezda.

Ribolovac

pre 8 godina

Imaju, imaju ugovore, i to sa KK Ivo Lola Ribarom, Zeleznik :D

A za kalinica bi bilo najpravednije, da kada je dosao dzabe, na prevaru, da i ode dzabe

Zuki

pre 8 godina

I dalje "KK Crvena zvezda Telekom"? Zar nije sad KK ILR Zeleznik? S kim imaju ugovor? Sa nepostojecim klubom? Da li uopste imaju ugovore?

Igraci su imali ugovor sa KK CZT a ne sa CZ. S obzirom na blokadu BAT-a KK CZ, nisu mogli ni da potpisu nove. Dakle, nemaju ugovore. Ili mozda imaju?
Cinimi se da ce ovoliko muljanje da se obije o glavu Covicu i ekipi. Docekace sezonu bez igraca.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Dnevno po jedno saopštenje i uvek su i krivi mediji!? A posle kao ne kuka se a ustvari kuknjava na sva zvona...niko zvezdo (telekom) nema to što imaš ti

Jabilondo

pre 8 godina

@Jabilondo Pise jer se radi o istom klubu, samo jednom, clanu SD CZ. A vi puknite, mukice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 13. jul 2015 15:16)

Cudno, jer na sajtu APR-a pise da je samo sveze preimenovani KKCZT clan SD, dok, takodje sveze preimenovani, KKILR nije.

Da se ne lazemo, znamo da je ovo je drzava velikih mogucnosti, drzava rupa u zakonu, drzava muljaze, drzava "srpskog sna". Vama, navijacima Zvezde je ovo ok. Mozda bi nama bilo da je isto uradjeno sa KKP. Mozda, ali to ne znamo. Stoga, vi uzivajte u ovakvom stanju, mi cemo uzivati sa pominjanjem KKILR, svima lepo.

Sportski pozdrav.

Joca021

pre 8 godina

Ti igrači su potpisali ugovore sa klubom Crvena Zvezda Telekom koji se sada zove Ivo Lola Ribar Železnik i samim tim ako žele da igraju za odmrznutu Crvenu Zvezdu, moraju da potpišu nove ugovore kao što su to činili Mile Ilić, Branko Lazić, Andreja Milutinović, Subotić itd., kada je FMP menjao ime u Crvena Zvezda Beograd (kasnije Telekom)!!! Dakle, ukoliko ne potpišu ugovore, Kalinić i Blažič odlaze za DŽABE i to je jedina ISTINA!!!

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 8 godina

@Jabilondo Pise jer se radi o istom klubu, samo jednom, clanu SD CZ. A vi puknite, mukiceKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki Boss, 13. jul 2015 15:16) Cudno, jer na sajtu APR-a pise da je samo sveze preimenovani KKCZT clan SD, dok, takodje sveze preimenovani, KKILR nije.Da se ne lazemo, znamo da je ovo je drzava velikih mogucnosti, drzava rupa u zakonu, drzava muljaze, drzava "srpskog sna". Vama, navijacima Zvezde je ovo ok. Mozda bi nama bilo da je isto uradjeno sa KKP. Mozda, ali to ne znamo. Stoga, vi uzivajte u ovakvom stanju, mi cemo uzivati sa pominjanjem KKILR, svima lepo.Sportski pozdrav.
(Jabilondo, 13. jul 2015 15:41)

Sine moj, kako tebi može da bude lepo i da uzivas kada smo vas bukvalno pregazili u ovoj sezoni!

-Пиши ћирилицом-

pre 8 godina

Свака реч је на месту. Немојте без везе нагађати, пустимо Човкета и екипу да одраде свој посао. Ја верујем у њу!

DedaMiloje

pre 8 godina

Prestanite sa sapštenjima i kažite da je Kalinić na izlasku iz kluba. Znamo da je već skoro gotova stvar i da se cenkate. Inače vrlo nepristojna ponuda za Kalinu, ne vidim način da Zvezda odbije pare koje se nude. To je na žalost naša realnost, nemamo snage da zadržimo igrača, a ovi su zapeli zbog odlaska Bjelice i žele da zakrpe tu poziciju baš sa Kalinom. Smatraju da je on najbolje rešenje trenutno za njih, posebno zbog ubitačne odbrane koju igra.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

zašto se svako obaveštenje kkcz završava, u fazonu, povodom ove teme se više nećemo oglašavati? ne kapiram taj mind set...
(akrobata, 13. jul 2015 14:37)

Nisi cuo za generalstab?

Slobodan

pre 8 godina

Hahahahaaaaa ... Pa kako ? Dajte ljudi prestanite se igrati sa duloovim narikacama ... Pa ljudi ne spavaju, vise na raznim forumima i ispisuju glupave komentare ... Proricu ... I na kraju nista ... Jedino dobro od ovoga je da one narikace sto su velikim slovima pisale da vracaju sezonske karte jer ide Kalina mogu da ih zadrze :-)))) .... Da podsetim ! Narikace su terale Deja Radonjica po forumima, pretili prolecem, dulo-salo-dalo, ista kafana druga muzika, ista satra drugi razanj ... plej .. Covic ono Covic ovo ... A Zvezda nikad bolja i jaca ... Najjace je sad ovo sa sezonskim kartama ... Narikace kupuju Zvezdine sezonske karte ! Svaka cast !

Prioritet u KK Crvena Zvezda moraju da imaju Aranitovic, Tejic, Guduric sto da ne i Radanov ... Simanic itd. To su nasa deca i sa njima treba da se radi ... Ali, KK CZ ima dobre i pametne ljude koji je vode tako da nema brige ... Narikace opet ste izvisili !

petarczv

pre 8 godina

Jbt jel vi vidite koliko ima ogorcenih i isfrustriranih igokejaca...klun im se raspada nema nikakvih vesti pa svoje vrustracije ispoljavaju masovno na zvezdinim vestima...te smo ilr, te smo fmp,te nam odlaze igraci te ovo te ono...a sta ste onda vi???? Nema vas na mapi

Pravda

pre 8 godina

Saopstenje Crvene Zvezde Telekim? Zar oni nisu sad Ivo Lola Ribar?(dragan, 13. jul 2015 15:50)@Nisu, ILR je CZ Telekom iz prošle godine poznat kao FMP iz ranijeg perioda. Ove godine je CZ Telekom klub koji je prošle sezone bio zamrznut. Šta je tu čudno u banana državi je to sasvim normalna stvar.
(šta kaže FIBA?, 13. jul 2015 16:45)
Pa idi seli se,sta čekaš?Ima u Laktasima placeva koliko hoces.

dunda

pre 8 godina

Preseklo me je preko pola kada sam jutros procitao za Kalinu ali sada mi je malo lakse i to ne zbog ovog saopstenja iako naravno ni po koju cenu ne bih zeleo da ode. Jednostavno, i da ostane Kalina tesko da cemo napraviti dovoljno kvalitetnu ekipu da parira proslogodisnjoj rezultatima u Evroligi, previse bitni igraci su nam otisli a u domacim okvirima smo svakako bez konkurencije. Zato i u slucaju da ode, moze se gurnuti neko od brojnih supertalentovanih klinaca i pripremati se za sledecu Evroligu kada se moze napasti nesto vise. Samo neka se radi planski i obe solucije mogu doneti nesto dobro, iako svim srcem zelim da Kalina ostane i predvodi ekipu ove sezone!

Chodex

pre 8 godina

Sad je jos izvesnije da idu. Sta da se radi, ukoliko je neka nepristojna ponuda (1+ milion se spekulise) za Kalinu, takvu ponudu ne odbijaju i platezno mocniji klubovi od nas. U svakom slucaju ceka nas jako, jako zanimljivo leto cigani

njami

pre 8 godina

To nije demant!!!Demant je reći da neće otići a ne da su pod ugovorom!!! Smrdi da je to gotova stvar...Sad mi je jasno zašto su ranije puštene u prodaju sezonske karte i zašto je toliki marketing za iste tako uradjen. Pa zato što da se znalo za ovoliki broj odlazaka dosta navijača bi bilo skeptično u sledeću sezonu...Smrdiiiii...

dragan

pre 8 godina

Nije mi jasno kome je namenjeno ovo saopstenje? Prodajemo li ih ili ne? Da li postoju mogucnost da odu bez obestecenja? Da li to nesto mrnsdzeri muljaju sa igracima?

Batko

pre 8 godina

Cz telekom se ugasila pa su i ugovori nevažeće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 13. jul 2015 15:30)

Sine, ne blamiraj se ovakvim komentarima, ali stvarno

Batko

pre 8 godina

kk crvena zvezda mali kalemegdan 2 ili kk crvena zvezda telekom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 13. jul 2015 15:12)

Tesko da ti to mozes da shvatis...mislim, moze neko to da pokusa da ti objasni, ali da ti to skapiras nema sanse.....iq = mnogo malo

rika

pre 8 godina

Ovo je upozorenje koje Covic salje Vucicu, ako mi uvalis brata opet ili pokusas da mi uzmes klub, rasprodacu ceo tim uzeti pare pa se ti slikaj ponovo sa propalom zvezdom.

Aleks

pre 8 godina

Postoji prica da Fener hoce da plati 1,3 mil za Kalinu, ma da je to samo prica i ne deluje mi realno, ali Turci su to...
Za Blazica Gaciantep nudi 300hiljada sto je opet za igraca kao Blazic mozda i previse ali opet Turci su to... Ako budu ove sume, vredi ih prodati plus suma od 625hiljada za Bobija od Mamuza... Treba stabilizovati klub maksimalno. A pojacanja ocekujte posle NBA letnje lige svi kojinne izbore ugovor dolaze u Evropu...

Djoksonidis

pre 8 godina

Bilo bi fer, sportski i zdravorazumski prodati Blazica. Moze da igra 20+ minuta u desetinama Nem, Fra, Tur itd. klubova. Bolje je suteru Guduricu dati sansu. Decko je zasluzio dugogodisnjim igranjem za mladje kategorije Zvezde i Srbije. Moramo misliti na buducnost, slicno kao kad smo doveli Mitra, dali sansu Tejicu. Mozda i Davidovca dovesti, a pritom imati u vidu Rebu- bebu, Kaplana, Rakicevica..Znam da je lepo imati, za ovo podneblje, "drim tim" ali isto tako, milina je gledati kako se u tvojoj avliji stvaraju biseri.
Dakle, suter i centar, uz MVilu, da ostane i jos dvoje nase dece, za dalji razvoj srpske kosarke.

Dejan

pre 8 godina

Ovim zagrebackim ilirima bas nedostaje gazenje kad vise stalno po vestima srpskog evroligasa,sacekajte oktobar polako,naucili sve preko reda.Dobicete opet svoju porciju...

Ivan NS

pre 8 godina

nevno po jedno saopštenje i uvek su i krivi mediji!? A posle kao ne kuka se a ustvari kuknjava na sva zvona...niko zvezdo (telekom) nema to što imaš ti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novinar SoS kanala, 13. jul 2015 15:19)

Bitno da ti visiš na našim vestima. Ne vredi, to vam je urođeno, haha

Illmatic '94

pre 8 godina

Обожавам Блажича али мислим да нам треба бољи играч. Свака му част на борбености и свему што је учинио али мислим да нам треба бољи играч. Промашивао је неке важне тројке у ЕЛ и у константном је паду био већи део сезоне. У ростеру треба да имамо више расположених играча а не да држимо играче на клупи а не играју. Гудурића убацити у први тим уместо Јаке и да ослободимо место странца. На центра довести Кузмића,ако оде Вилијамс треба нам и добар плеј. Све у свему надам се довођенем два амера.

Transfer gossip insider

pre 8 godina

AJ Price se spominje kao eventualno pojacanje KK Crvena Zvezda. Istekao mu je ugovor u NBA i zeli da igra u inostranstvu. Igra na poziciji pleja.

Grm

pre 8 godina

Hvala bogu, barem za Kalinica! Jedan od najbitnijih i najboljih nasih igraca. On i Dzenkins su nas drzali kada je bilo tesno. Da obojca idu, bilo bi previse. Jaka je vec nekako istrosen. Volim ga naravno, jer igra sa srcem, prava igracina; ali ovu zadnju sezonu nije odigrao bas najbolje. Da li je zato sto su ga provalili druge ekipe, i zatim zaustavili, ne znam. Mozda je tu ipak vreme za rastanak.

Pajce

pre 8 godina

Slusajte upravo...ja Kalinu ispod jedno 700 hiljada eur ni u ludilu ne bi dao. Da ne nabrajam sad sve zbog cega, zvezdasi znaju. Plus jos dve godine ugovora. Elem, ako te pare dobijete i dovedete npr Zagorca na tri godine ugovor onda ste napravili posao. U svakom drugom slucaju, uzas.

Leonida

pre 8 godina

Ne razumem čemu saopštenjena na ovakvu vest i objašnjenje da su igrači pod ugovorom?!Sasvim je normalno da ti drugi klub ponudi novce i za igrače pod ugovorom.Tvoje je da uzmeš ili odbiješ...Čemu objašnjenja za ovakve stvari?!Ovo je potpuno logičan sled događaja u profi sportu!

Napred FMP

pre 8 godina

Sta ste mislili da ce Covic da vam ostavi igrace? Svi su potpisali ugovor sa Covicem, dogodine ce tim da vredi nula evra - koliko je vredeo pre fuzije.

SASA

pre 8 godina

Bice bolke Zvezdin da se ne igra oko Kalinica, sto se tice Blazica, ja bi ga prodao odmah, dobra je igrac, ali Zvezdi treba suter, a on to nije..

e moj šampione

pre 8 godina

(Cinik, 13. jul 2015 20:01)

Izvini, o kom sportu ti pričaš? Idi gledaj fudbal, to je izgleda tvoj sport, pa uživaj u ligi šampiona!

33 godine duge

pre 8 godina

Ova dva igrača imaju ugovore sa Zvezdom...grobari,žao mi je..znate li koliko godina niste osvojili prvenstvo...odgovor je gore