Četvrtak, 09.07.2015.

20:22

LE: Sjajna Vojvodina, prošao i Čukarički

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: ÐN

LE: Sjajna Vojvodina, prošao i Èukarièki IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Zlatko

pre 8 godina

Gledaj kako je stadion pun kad je dzabe ulaz, a kad je 100 dinara kao da je kuga na stadionu, ee moji novosadjani...
(po123, 09. jul 2015 22:06)

Ja sam Zvezdas i jos u ponedeljak sam planirao da idem na utakmicu. Danas (tj juce prosla je ponoc) otvorio Vosin sajt cisto informativno da vidim kolike su cene i iznenadio se kad sam video da je dzabe ulaz. Na istoku se pronela prica da se ulaz na zapad naplacivao. A za ono "ee moji Novosadjani" potpuno si u pravu. Tokom faksa, nikad nisam gledao Vosu ali sam bio kad je igrala Zvezda. Sramota je da se Zvezda u Novom Sadu oseca kao domacin. Sramota je da u tolikom Novom Sadu celu istocnu tribinu daju Zvezdinim navijacima. A sto se tice posete, vecerasnja Vosa je zasluzila pun stadion i u sledecem kolu. Ako mi bude odgovarao raspored na poslu, sigurno cu gledati i narednu utakmicu.

brdo

pre 8 godina

Ko ne voli Cukaricki dobice po ..cki! :) Stadion Karadjordje 18.7. Vojvodina - Cukaricki prvo kolo prvenstva dodjite da gledate fudbal!

Zlatko

pre 8 godina

I PAZI I PAZI I PAZI VOŠA GAZI!!! 
Gde ste delije?
(Zdravstveni radnik, 09. jul 2015 21:51)

Izvini sto ti tek sad odgovaram, bio sam na utakmici. Bio i uhvatila me neka tuga. Na momente mi se javilo poredjenje vecerasnje utakmice i utakmice od pre 7 dana. Kao da sam veceras gledao Zvezdu, a prosle nedelje neku ekipu kojoj su dali Zvezdine dresove. Ne mogu da verujem koliko je Zvezda nisko pala. :(
- Stadion: Zvezdin isaran grafitima, blagajna oblepljena nalepnicama. I na Vosinom grafiti, ali umetnicki, smisleni. Nije pisano tek da se nesto napise.
- Stolice: Na Zvezdinom s prsta debelo prljavstine. Na Vosinom stolice ciste da moze da se sedi bez novina.
- Navijaci: Zvezdinih vise, pevali sve vreme, ponavljali pesmu po 10 minuta, izgubila se energija tribine. Vosinih manje, ali drzali ritam koliko se moglo tom brojnoscu. Ukljucivali istok i zapad.
- Igraci: Zvezdini nista nisu pokazali, a Vosini odigrali vise nego korektnu utakmicu za nasu ekipu. Dosta trcanja, uklizavanja, borba za svaku loptu, nema predaje uprkos ranom vodjstvu protivnika, na momente i presing igra. Bilo je zadovoljstvo gledati Vosu u vecerasnjem izdanju.
Na kraju, "knedla u grlu". Sa razglasa krenulo a navijaci pratili "igra Vosa k'o Barsa" a ja se upitah kad li ce moja Zvezda odigrati tako. Danasnjom igrom, da je Vosa odigrala nereseno i ispala, nista ne bi moglo da im se zameri i opet bi dobili aplauz celog stadiona. Ne znam kako je ta igra izgledala na tv-u, ali uzivo je bilo dosta dobro. Pozdrav od jednog Zvezdasa kojem su unistili klub.

Ima li granica vaše licemerje?

pre 8 godina

Da li je moguće da navijači partizan sns telekoma pričaju o državi i Zvezdi?? Jel to država pomaže onoj Zvezdi koja ima 60 miliona duga? Koja nije mogla prošle godine ni licencu da plati a ove godine imala budžet od tačno nula evra za pojačanja! Jel to ista ona Zvezda kojoj je po vama već 8 godina nameštena titula? Pa ko je licemeri dobio Telekom i još 9 sponzora? Ko je doveo Božinova? Ko je doveo na pozajmicu brazilca sa platom od 300.000€? Kome će OTP banka dovesti Markinjosa?! Pa da li je moguće da toliko nemate stida?? Namestili vam i titulu i sponzore i vi opet pričate o Zvezdi? A nemoj samo o Evropi da pričate vi koji ste ispali od amaterskog Šamroka i Tuna! Probili ste vi odavno dno u Evropi, a u Srbiji ste definicija državnog političkog projekta još od devedesetih.

Gde je Mijat Gaćinović?!

pre 8 godina

MTK je duplo bolji od Kajrata. Svaka časta Vojvodini. Oni doduše nemaju neki tim ali ostavljaju srce na terenu(mislim na Vojvodinu)... NS može da se ponosi Vojvodinom. Ivanić-Gaćinović=NAJbolji tandem u JSL. Samo neznam gde je Gaćinović...Voša treba biti 2. tim u Srbiji. Bolji su za klasu od one trule Zvezde. BRAVO VOŠO!

Mare

pre 8 godina

2. Kolo Vojvodina-Spartak Jurmala Čukarički-Qabala
3. Kolo Vojvodina-Atromitos Čukarički-Zorya
Play-off Vojvodina-Sparta Prag Čukarički-Maccabi

Grupe Bilbao Liverpool Monaco Vojvodina Borussia Lazio Fenerbahče Čukarički

realnost koju ne prihvataju mnogi

pre 8 godina

Polako ce se sve videti kako je sve centralizovano u beogradu. Srbija vise nije srbija postala je samo beograd i samo beograd ali u sportu ne pobedjuje to. Vojvodina ce dalje i od partizana u ligi evrope a vi se slikajte sa domacim prvenstvom koji ionako namestate za beogradjane.

Ivan

pre 8 godina

Partizan ce uci u LE jedino ako prodje trece kolo kvalifikacija za LS a ko ispadne u 3 kolu nece ni uci u LE jer ce onda u 4 kolu biti nepovlascen.

shanon

pre 8 godina

gledam broj komentara na ove dve utakmice i na zvezdinu,tako ce biti i sa partizanom. jos uvek mi nije jasno da volimo (mislim na nas van Bg) samo ono sto je IN kao sto su zvezda,partizan,pink,grand,paparazzo,farmu..... kad vise budemo voleli i pazili svoje dvoriste mozda nam fudbal i bude bolji

украјинац

pre 8 godina

Кад видим ста је урадила Звезда а шта Чукарички и Војводина, сад ми је жао што се коефицијент дели са 4 дела а не на 3

navijac

pre 8 godina

Inace svi Kazahstanski klubovi su ispali danas, osim mocnog Kairata i verovatno buduceg osvajaca LE (od koga bi drugog zvezdana ispala)! Ispao je cak i Aktobe, prvoplasirani tim u Kazahstanu, koji je pre mesec dana savladao taj mocni Kairat u gostima sa 1:2, ispali su od nekog estonskog tima, ne znam mu ni ime.. Svaka cast za Vosu i Cuku!

jednom grobar-uvek govnar

pre 8 godina

navijac , zbog tvog kluba i onih koji su ga vidilinsve ove godine cela drzava je tu gde jeste , dok su bile sankcije svi smo propadali a vi ste rasli

Brondby

pre 8 godina

Bravo Voso. Idemo vodimo 2-O ukupno 11-O sledece kolo Beore Bugarska idemoooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Domzale solidna ekipa, Cukaricki je ipak mogao do jos jedne pobede... Svaka cast i ovako za oba nasa kluba, broje se 2 pobede i 2 neresena, neka bude tako i u sledecem kolu, uz nadam se bar jednu pobedu i prolaz Partizana... Neko mora i da skuplja bodove, ne moze samo da se pljuje po srpskom fudbalu i da se arce drzavne pare...

LD

pre 8 godina

Hahaha...posle 0-1 svi potrcali da kukaju nad sudbinom "srpskog fudbala", ali nije propao srpski fudbal, nego samo jedan klub, odavno, i vuce na dno sve ostale.

navijac

pre 8 godina

Bravo, bravo i za Vojvodinu i za Cukaricki! Eto, kada se igra sportski i posteno, tada se rezultati i zasluze! A kada te drzava gura na silu, kada ti daje 10 miliona evra za licencu u istom trenutku dok narodu skida plate i penzije, tada te stigne karma pa dobijes crveni u prvom minute!

slavik

pre 8 godina

Младост П. у постледњим минутима изједначила против Нефчија, како ми је драго што Азербејџанци испадају, браво за браћу Црногорце

komarac u sorcu

pre 8 godina

cast Srbije brani samo Partizan sve ostalo je smesno

kakav bre partizan nemoj da si smesan, samo Cuka moze da brani cast Srbije ove godine!

Srdjan, NS

pre 8 godina

"Ala je losa ova Vojvodina ljudi moji." I tako loša Vojvodina dala je više golova u jednoj utakmici nego Partizan i Zvezda zajedno u dve!

Voša

pre 8 godina

(Patrik, 9. jul 2015 20:40) -- Haha, loša Vojvodina, samo su 10 puta šutirali na gol i 3 puta zabili u sat vremena... Pa daj navedi mi kad su Zvezda ili Partizan uputili toliko udaraca u kvalifikacijama poslednji put? Paceru smešni!

Brate Mitar

pre 8 godina

Ovi zvezdini navijaci misle ako je njihov klub ispao da je fudbal u Srbiji propao, ne bojte se procice i Cuka i Vosa. Bice vama bolje sledece godine. . .

stojan

pre 8 godina

napred cuka!
a ostali neka se privatizuju pa ce i oni napred....

nikad gazda kluba ne bi pokrao svoju firmu a neki tamo predsednik udruzenja gradjana bas to radi.
to je razlika.

Slaninar

pre 8 godina

Realno Vosi fali kvalitet, ali momci se bore i daju 200 posto sebe, svaka cast.
Tako se bori za svoj grad i svoj klub a ne kao ovi pozeri iz Beograda..

Mrdakovic 40 min. [2-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015

pre 8 godina

Mrdakovic 40 min. [2-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015
https://youtu.be/D6Et4A01Ra8

Brica

pre 8 godina

Srpski fudbal nije gotov,Srbija je sampion sveta,vecina klubova ce proci prva kola kvalifikacija a prvak ce skoro pa sigurno igrati Ligu evrope.Nezadovoljni neka rade na sebi pa ce im biti bolje.

Bojan

pre 8 godina

Doveli smo Grofa, brdo novih igraca i brukamo se kao oni Jugosloveni protiv Samroka. Ej, bre, mi smo Zvezda, uvek ravnopravni u Evropi, bez obzira na tim. A ovo sad? Grof ladno kaze moglo je da bude 8:1, bice bolje. Strasno sta mi osta od moje Zvezde.

Golcina Stanisavljevica 14 min. [1-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015

pre 8 godina

Golcina Stanisavljevica 14 min. [1-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015
http://youtu.be/O8SuMt4WShg

Labud

pre 8 godina

Dajte kvalifikujte se jednom da i Bakmaz Lazo dozivi ekstazu. Ajmo Voso jos jedan, kad Crvena sestra igra utakmice kao pripremu za SL, a ne za koeficijent.

nyk

pre 8 godina

Najgori ste bre, pljujete ih zato sto su primili gol?? Bolje nas sve postedite komentara kad vec zakljucke donosite posle dva minuta igre!
Jeste vosa primila naivno gol, ali zato za ovih 30min koliko je proslo igra ozbiljno lepo, presing, napadi, super, a sve igraci iz nase lige, plus im najbolji i nosioci otisli.... Napred Vosa!

Milica Jovanovic

pre 8 godina

ko nema tv moze ovde gledati cukaricki i vojvodinu
http://www.serbiaplus.com/arenasport1vlc.html
http://www.serbiaplus.com/dunaworld.html

украјинац

pre 8 godina

Опет овај Бакмаз, као да РТВ нема друге коментаторе, невиђени баксуз

Nenad

pre 8 godina

cast Srbije brani samo Partizan sve ostalo je smesno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 9. jul 2015 20:36)
A to kako igra Partizan u Evropi i kakve rezultate ima nije smesno???Kako vam nije glupo da pricate da vi branite cast Srbije, a nikada sem 1966 godine niste napravili neki rezultat po kome ce vas pamtiti u Evropi?Ovi ljudi iz Evrope kada pricaju o nasem fudbalu, jedino sto spomenu je Zvezda i njena proslost, njen Bari, njene pobede nad mnogim velikanima, vas niko ni ne spominje, niti su vas ikada spominjali.Bili ste u Evropi jedno veliko nista, to ste i ostali, jedina je razlika to sto je Zvezda mnogo pala, zato ste vi sada najbolji, a ostali ste ustvari isti kao sto ste uvek i bili, nula.Verujem da cak ni taj svoj nivo ne biste zadrzali da vam nije Marjanovicevih para od Zemunela i Teleoptika.

Slaninar

pre 8 godina

Realno Vosi fali kvalitet, ali momci se bore i daju 200 posto sebe, svaka cast.
Tako se bori za svoj grad i svoj klub a ne kao ovi pozeri iz Beograda..

Brate Mitar

pre 8 godina

Ovi zvezdini navijaci misle ako je njihov klub ispao da je fudbal u Srbiji propao, ne bojte se procice i Cuka i Vosa. Bice vama bolje sledece godine. . .

LD

pre 8 godina

Hahaha...posle 0-1 svi potrcali da kukaju nad sudbinom "srpskog fudbala", ali nije propao srpski fudbal, nego samo jedan klub, odavno, i vuce na dno sve ostale.

navijac

pre 8 godina

Inace svi Kazahstanski klubovi su ispali danas, osim mocnog Kairata i verovatno buduceg osvajaca LE (od koga bi drugog zvezdana ispala)! Ispao je cak i Aktobe, prvoplasirani tim u Kazahstanu, koji je pre mesec dana savladao taj mocni Kairat u gostima sa 1:2, ispali su od nekog estonskog tima, ne znam mu ni ime.. Svaka cast za Vosu i Cuku!

navijac

pre 8 godina

Bravo, bravo i za Vojvodinu i za Cukaricki! Eto, kada se igra sportski i posteno, tada se rezultati i zasluze! A kada te drzava gura na silu, kada ti daje 10 miliona evra za licencu u istom trenutku dok narodu skida plate i penzije, tada te stigne karma pa dobijes crveni u prvom minute!

Gde je Mijat Gaćinović?!

pre 8 godina

MTK je duplo bolji od Kajrata. Svaka časta Vojvodini. Oni doduše nemaju neki tim ali ostavljaju srce na terenu(mislim na Vojvodinu)... NS može da se ponosi Vojvodinom. Ivanić-Gaćinović=NAJbolji tandem u JSL. Samo neznam gde je Gaćinović...Voša treba biti 2. tim u Srbiji. Bolji su za klasu od one trule Zvezde. BRAVO VOŠO!

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Domzale solidna ekipa, Cukaricki je ipak mogao do jos jedne pobede... Svaka cast i ovako za oba nasa kluba, broje se 2 pobede i 2 neresena, neka bude tako i u sledecem kolu, uz nadam se bar jednu pobedu i prolaz Partizana... Neko mora i da skuplja bodove, ne moze samo da se pljuje po srpskom fudbalu i da se arce drzavne pare...

Mare

pre 8 godina

2. Kolo Vojvodina-Spartak Jurmala Čukarički-Qabala
3. Kolo Vojvodina-Atromitos Čukarički-Zorya
Play-off Vojvodina-Sparta Prag Čukarički-Maccabi

Grupe Bilbao Liverpool Monaco Vojvodina Borussia Lazio Fenerbahče Čukarički

Brica

pre 8 godina

Srpski fudbal nije gotov,Srbija je sampion sveta,vecina klubova ce proci prva kola kvalifikacija a prvak ce skoro pa sigurno igrati Ligu evrope.Nezadovoljni neka rade na sebi pa ce im biti bolje.

Voša

pre 8 godina

(Patrik, 9. jul 2015 20:40) -- Haha, loša Vojvodina, samo su 10 puta šutirali na gol i 3 puta zabili u sat vremena... Pa daj navedi mi kad su Zvezda ili Partizan uputili toliko udaraca u kvalifikacijama poslednji put? Paceru smešni!

shanon

pre 8 godina

gledam broj komentara na ove dve utakmice i na zvezdinu,tako ce biti i sa partizanom. jos uvek mi nije jasno da volimo (mislim na nas van Bg) samo ono sto je IN kao sto su zvezda,partizan,pink,grand,paparazzo,farmu..... kad vise budemo voleli i pazili svoje dvoriste mozda nam fudbal i bude bolji

Srdjan, NS

pre 8 godina

"Ala je losa ova Vojvodina ljudi moji." I tako loša Vojvodina dala je više golova u jednoj utakmici nego Partizan i Zvezda zajedno u dve!

realnost koju ne prihvataju mnogi

pre 8 godina

Polako ce se sve videti kako je sve centralizovano u beogradu. Srbija vise nije srbija postala je samo beograd i samo beograd ali u sportu ne pobedjuje to. Vojvodina ce dalje i od partizana u ligi evrope a vi se slikajte sa domacim prvenstvom koji ionako namestate za beogradjane.

nyk

pre 8 godina

Najgori ste bre, pljujete ih zato sto su primili gol?? Bolje nas sve postedite komentara kad vec zakljucke donosite posle dva minuta igre!
Jeste vosa primila naivno gol, ali zato za ovih 30min koliko je proslo igra ozbiljno lepo, presing, napadi, super, a sve igraci iz nase lige, plus im najbolji i nosioci otisli.... Napred Vosa!

украјинац

pre 8 godina

Кад видим ста је урадила Звезда а шта Чукарички и Војводина, сад ми је жао што се коефицијент дели са 4 дела а не на 3

slavik

pre 8 godina

Младост П. у постледњим минутима изједначила против Нефчија, како ми је драго што Азербејџанци испадају, браво за браћу Црногорце

Brondby

pre 8 godina

Bravo Voso. Idemo vodimo 2-O ukupno 11-O sledece kolo Beore Bugarska idemoooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Labud

pre 8 godina

Dajte kvalifikujte se jednom da i Bakmaz Lazo dozivi ekstazu. Ajmo Voso jos jedan, kad Crvena sestra igra utakmice kao pripremu za SL, a ne za koeficijent.

stojan

pre 8 godina

napred cuka!
a ostali neka se privatizuju pa ce i oni napred....

nikad gazda kluba ne bi pokrao svoju firmu a neki tamo predsednik udruzenja gradjana bas to radi.
to je razlika.

Ima li granica vaše licemerje?

pre 8 godina

Da li je moguće da navijači partizan sns telekoma pričaju o državi i Zvezdi?? Jel to država pomaže onoj Zvezdi koja ima 60 miliona duga? Koja nije mogla prošle godine ni licencu da plati a ove godine imala budžet od tačno nula evra za pojačanja! Jel to ista ona Zvezda kojoj je po vama već 8 godina nameštena titula? Pa ko je licemeri dobio Telekom i još 9 sponzora? Ko je doveo Božinova? Ko je doveo na pozajmicu brazilca sa platom od 300.000€? Kome će OTP banka dovesti Markinjosa?! Pa da li je moguće da toliko nemate stida?? Namestili vam i titulu i sponzore i vi opet pričate o Zvezdi? A nemoj samo o Evropi da pričate vi koji ste ispali od amaterskog Šamroka i Tuna! Probili ste vi odavno dno u Evropi, a u Srbiji ste definicija državnog političkog projekta još od devedesetih.

Bojan

pre 8 godina

Doveli smo Grofa, brdo novih igraca i brukamo se kao oni Jugosloveni protiv Samroka. Ej, bre, mi smo Zvezda, uvek ravnopravni u Evropi, bez obzira na tim. A ovo sad? Grof ladno kaze moglo je da bude 8:1, bice bolje. Strasno sta mi osta od moje Zvezde.

Ivan

pre 8 godina

Partizan ce uci u LE jedino ako prodje trece kolo kvalifikacija za LS a ko ispadne u 3 kolu nece ni uci u LE jer ce onda u 4 kolu biti nepovlascen.

Milica Jovanovic

pre 8 godina

ko nema tv moze ovde gledati cukaricki i vojvodinu
http://www.serbiaplus.com/arenasport1vlc.html
http://www.serbiaplus.com/dunaworld.html

Mrdakovic 40 min. [2-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015

pre 8 godina

Mrdakovic 40 min. [2-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015
https://youtu.be/D6Et4A01Ra8

Golcina Stanisavljevica 14 min. [1-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015

pre 8 godina

Golcina Stanisavljevica 14 min. [1-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015
http://youtu.be/O8SuMt4WShg

украјинац

pre 8 godina

Опет овај Бакмаз, као да РТВ нема друге коментаторе, невиђени баксуз

komarac u sorcu

pre 8 godina

cast Srbije brani samo Partizan sve ostalo je smesno

kakav bre partizan nemoj da si smesan, samo Cuka moze da brani cast Srbije ove godine!

jednom grobar-uvek govnar

pre 8 godina

navijac , zbog tvog kluba i onih koji su ga vidilinsve ove godine cela drzava je tu gde jeste , dok su bile sankcije svi smo propadali a vi ste rasli

Nenad

pre 8 godina

cast Srbije brani samo Partizan sve ostalo je smesno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 9. jul 2015 20:36)
A to kako igra Partizan u Evropi i kakve rezultate ima nije smesno???Kako vam nije glupo da pricate da vi branite cast Srbije, a nikada sem 1966 godine niste napravili neki rezultat po kome ce vas pamtiti u Evropi?Ovi ljudi iz Evrope kada pricaju o nasem fudbalu, jedino sto spomenu je Zvezda i njena proslost, njen Bari, njene pobede nad mnogim velikanima, vas niko ni ne spominje, niti su vas ikada spominjali.Bili ste u Evropi jedno veliko nista, to ste i ostali, jedina je razlika to sto je Zvezda mnogo pala, zato ste vi sada najbolji, a ostali ste ustvari isti kao sto ste uvek i bili, nula.Verujem da cak ni taj svoj nivo ne biste zadrzali da vam nije Marjanovicevih para od Zemunela i Teleoptika.

Zlatko

pre 8 godina

I PAZI I PAZI I PAZI VOŠA GAZI!!! 
Gde ste delije?
(Zdravstveni radnik, 09. jul 2015 21:51)

Izvini sto ti tek sad odgovaram, bio sam na utakmici. Bio i uhvatila me neka tuga. Na momente mi se javilo poredjenje vecerasnje utakmice i utakmice od pre 7 dana. Kao da sam veceras gledao Zvezdu, a prosle nedelje neku ekipu kojoj su dali Zvezdine dresove. Ne mogu da verujem koliko je Zvezda nisko pala. :(
- Stadion: Zvezdin isaran grafitima, blagajna oblepljena nalepnicama. I na Vosinom grafiti, ali umetnicki, smisleni. Nije pisano tek da se nesto napise.
- Stolice: Na Zvezdinom s prsta debelo prljavstine. Na Vosinom stolice ciste da moze da se sedi bez novina.
- Navijaci: Zvezdinih vise, pevali sve vreme, ponavljali pesmu po 10 minuta, izgubila se energija tribine. Vosinih manje, ali drzali ritam koliko se moglo tom brojnoscu. Ukljucivali istok i zapad.
- Igraci: Zvezdini nista nisu pokazali, a Vosini odigrali vise nego korektnu utakmicu za nasu ekipu. Dosta trcanja, uklizavanja, borba za svaku loptu, nema predaje uprkos ranom vodjstvu protivnika, na momente i presing igra. Bilo je zadovoljstvo gledati Vosu u vecerasnjem izdanju.
Na kraju, "knedla u grlu". Sa razglasa krenulo a navijaci pratili "igra Vosa k'o Barsa" a ja se upitah kad li ce moja Zvezda odigrati tako. Danasnjom igrom, da je Vosa odigrala nereseno i ispala, nista ne bi moglo da im se zameri i opet bi dobili aplauz celog stadiona. Ne znam kako je ta igra izgledala na tv-u, ali uzivo je bilo dosta dobro. Pozdrav od jednog Zvezdasa kojem su unistili klub.

brdo

pre 8 godina

Ko ne voli Cukaricki dobice po ..cki! :) Stadion Karadjordje 18.7. Vojvodina - Cukaricki prvo kolo prvenstva dodjite da gledate fudbal!

Zlatko

pre 8 godina

Gledaj kako je stadion pun kad je dzabe ulaz, a kad je 100 dinara kao da je kuga na stadionu, ee moji novosadjani...
(po123, 09. jul 2015 22:06)

Ja sam Zvezdas i jos u ponedeljak sam planirao da idem na utakmicu. Danas (tj juce prosla je ponoc) otvorio Vosin sajt cisto informativno da vidim kolike su cene i iznenadio se kad sam video da je dzabe ulaz. Na istoku se pronela prica da se ulaz na zapad naplacivao. A za ono "ee moji Novosadjani" potpuno si u pravu. Tokom faksa, nikad nisam gledao Vosu ali sam bio kad je igrala Zvezda. Sramota je da se Zvezda u Novom Sadu oseca kao domacin. Sramota je da u tolikom Novom Sadu celu istocnu tribinu daju Zvezdinim navijacima. A sto se tice posete, vecerasnja Vosa je zasluzila pun stadion i u sledecem kolu. Ako mi bude odgovarao raspored na poslu, sigurno cu gledati i narednu utakmicu.

Ima li granica vaše licemerje?

pre 8 godina

Da li je moguće da navijači partizan sns telekoma pričaju o državi i Zvezdi?? Jel to država pomaže onoj Zvezdi koja ima 60 miliona duga? Koja nije mogla prošle godine ni licencu da plati a ove godine imala budžet od tačno nula evra za pojačanja! Jel to ista ona Zvezda kojoj je po vama već 8 godina nameštena titula? Pa ko je licemeri dobio Telekom i još 9 sponzora? Ko je doveo Božinova? Ko je doveo na pozajmicu brazilca sa platom od 300.000€? Kome će OTP banka dovesti Markinjosa?! Pa da li je moguće da toliko nemate stida?? Namestili vam i titulu i sponzore i vi opet pričate o Zvezdi? A nemoj samo o Evropi da pričate vi koji ste ispali od amaterskog Šamroka i Tuna! Probili ste vi odavno dno u Evropi, a u Srbiji ste definicija državnog političkog projekta još od devedesetih.

Bojan

pre 8 godina

Doveli smo Grofa, brdo novih igraca i brukamo se kao oni Jugosloveni protiv Samroka. Ej, bre, mi smo Zvezda, uvek ravnopravni u Evropi, bez obzira na tim. A ovo sad? Grof ladno kaze moglo je da bude 8:1, bice bolje. Strasno sta mi osta od moje Zvezde.

jednom grobar-uvek govnar

pre 8 godina

navijac , zbog tvog kluba i onih koji su ga vidilinsve ove godine cela drzava je tu gde jeste , dok su bile sankcije svi smo propadali a vi ste rasli

Nenad

pre 8 godina

cast Srbije brani samo Partizan sve ostalo je smesno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 9. jul 2015 20:36)
A to kako igra Partizan u Evropi i kakve rezultate ima nije smesno???Kako vam nije glupo da pricate da vi branite cast Srbije, a nikada sem 1966 godine niste napravili neki rezultat po kome ce vas pamtiti u Evropi?Ovi ljudi iz Evrope kada pricaju o nasem fudbalu, jedino sto spomenu je Zvezda i njena proslost, njen Bari, njene pobede nad mnogim velikanima, vas niko ni ne spominje, niti su vas ikada spominjali.Bili ste u Evropi jedno veliko nista, to ste i ostali, jedina je razlika to sto je Zvezda mnogo pala, zato ste vi sada najbolji, a ostali ste ustvari isti kao sto ste uvek i bili, nula.Verujem da cak ni taj svoj nivo ne biste zadrzali da vam nije Marjanovicevih para od Zemunela i Teleoptika.

komarac u sorcu

pre 8 godina

cast Srbije brani samo Partizan sve ostalo je smesno

kakav bre partizan nemoj da si smesan, samo Cuka moze da brani cast Srbije ove godine!

realnost koju ne prihvataju mnogi

pre 8 godina

Polako ce se sve videti kako je sve centralizovano u beogradu. Srbija vise nije srbija postala je samo beograd i samo beograd ali u sportu ne pobedjuje to. Vojvodina ce dalje i od partizana u ligi evrope a vi se slikajte sa domacim prvenstvom koji ionako namestate za beogradjane.

Brondby

pre 8 godina

Bravo Voso. Idemo vodimo 2-O ukupno 11-O sledece kolo Beore Bugarska idemoooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

navijac

pre 8 godina

Bravo, bravo i za Vojvodinu i za Cukaricki! Eto, kada se igra sportski i posteno, tada se rezultati i zasluze! A kada te drzava gura na silu, kada ti daje 10 miliona evra za licencu u istom trenutku dok narodu skida plate i penzije, tada te stigne karma pa dobijes crveni u prvom minute!

Ivan

pre 8 godina

Partizan ce uci u LE jedino ako prodje trece kolo kvalifikacija za LS a ko ispadne u 3 kolu nece ni uci u LE jer ce onda u 4 kolu biti nepovlascen.

Gde je Mijat Gaćinović?!

pre 8 godina

MTK je duplo bolji od Kajrata. Svaka časta Vojvodini. Oni doduše nemaju neki tim ali ostavljaju srce na terenu(mislim na Vojvodinu)... NS može da se ponosi Vojvodinom. Ivanić-Gaćinović=NAJbolji tandem u JSL. Samo neznam gde je Gaćinović...Voša treba biti 2. tim u Srbiji. Bolji su za klasu od one trule Zvezde. BRAVO VOŠO!

Mare

pre 8 godina

2. Kolo Vojvodina-Spartak Jurmala Čukarički-Qabala
3. Kolo Vojvodina-Atromitos Čukarički-Zorya
Play-off Vojvodina-Sparta Prag Čukarički-Maccabi

Grupe Bilbao Liverpool Monaco Vojvodina Borussia Lazio Fenerbahče Čukarički

Slaninar

pre 8 godina

Realno Vosi fali kvalitet, ali momci se bore i daju 200 posto sebe, svaka cast.
Tako se bori za svoj grad i svoj klub a ne kao ovi pozeri iz Beograda..

shanon

pre 8 godina

gledam broj komentara na ove dve utakmice i na zvezdinu,tako ce biti i sa partizanom. jos uvek mi nije jasno da volimo (mislim na nas van Bg) samo ono sto je IN kao sto su zvezda,partizan,pink,grand,paparazzo,farmu..... kad vise budemo voleli i pazili svoje dvoriste mozda nam fudbal i bude bolji

Srdjan, NS

pre 8 godina

"Ala je losa ova Vojvodina ljudi moji." I tako loša Vojvodina dala je više golova u jednoj utakmici nego Partizan i Zvezda zajedno u dve!

slavik

pre 8 godina

Младост П. у постледњим минутима изједначила против Нефчија, како ми је драго што Азербејџанци испадају, браво за браћу Црногорце

LD

pre 8 godina

Hahaha...posle 0-1 svi potrcali da kukaju nad sudbinom "srpskog fudbala", ali nije propao srpski fudbal, nego samo jedan klub, odavno, i vuce na dno sve ostale.

navijac

pre 8 godina

Inace svi Kazahstanski klubovi su ispali danas, osim mocnog Kairata i verovatno buduceg osvajaca LE (od koga bi drugog zvezdana ispala)! Ispao je cak i Aktobe, prvoplasirani tim u Kazahstanu, koji je pre mesec dana savladao taj mocni Kairat u gostima sa 1:2, ispali su od nekog estonskog tima, ne znam mu ni ime.. Svaka cast za Vosu i Cuku!

Brica

pre 8 godina

Srpski fudbal nije gotov,Srbija je sampion sveta,vecina klubova ce proci prva kola kvalifikacija a prvak ce skoro pa sigurno igrati Ligu evrope.Nezadovoljni neka rade na sebi pa ce im biti bolje.

Voša

pre 8 godina

(Patrik, 9. jul 2015 20:40) -- Haha, loša Vojvodina, samo su 10 puta šutirali na gol i 3 puta zabili u sat vremena... Pa daj navedi mi kad su Zvezda ili Partizan uputili toliko udaraca u kvalifikacijama poslednji put? Paceru smešni!

украјинац

pre 8 godina

Опет овај Бакмаз, као да РТВ нема друге коментаторе, невиђени баксуз

Brate Mitar

pre 8 godina

Ovi zvezdini navijaci misle ako je njihov klub ispao da je fudbal u Srbiji propao, ne bojte se procice i Cuka i Vosa. Bice vama bolje sledece godine. . .

Milica Jovanovic

pre 8 godina

ko nema tv moze ovde gledati cukaricki i vojvodinu
http://www.serbiaplus.com/arenasport1vlc.html
http://www.serbiaplus.com/dunaworld.html

украјинац

pre 8 godina

Кад видим ста је урадила Звезда а шта Чукарички и Војводина, сад ми је жао што се коефицијент дели са 4 дела а не на 3

Nikad kao Bane...

pre 8 godina

Domzale solidna ekipa, Cukaricki je ipak mogao do jos jedne pobede... Svaka cast i ovako za oba nasa kluba, broje se 2 pobede i 2 neresena, neka bude tako i u sledecem kolu, uz nadam se bar jednu pobedu i prolaz Partizana... Neko mora i da skuplja bodove, ne moze samo da se pljuje po srpskom fudbalu i da se arce drzavne pare...

Labud

pre 8 godina

Dajte kvalifikujte se jednom da i Bakmaz Lazo dozivi ekstazu. Ajmo Voso jos jedan, kad Crvena sestra igra utakmice kao pripremu za SL, a ne za koeficijent.

stojan

pre 8 godina

napred cuka!
a ostali neka se privatizuju pa ce i oni napred....

nikad gazda kluba ne bi pokrao svoju firmu a neki tamo predsednik udruzenja gradjana bas to radi.
to je razlika.

Zlatko

pre 8 godina

I PAZI I PAZI I PAZI VOŠA GAZI!!! 
Gde ste delije?
(Zdravstveni radnik, 09. jul 2015 21:51)

Izvini sto ti tek sad odgovaram, bio sam na utakmici. Bio i uhvatila me neka tuga. Na momente mi se javilo poredjenje vecerasnje utakmice i utakmice od pre 7 dana. Kao da sam veceras gledao Zvezdu, a prosle nedelje neku ekipu kojoj su dali Zvezdine dresove. Ne mogu da verujem koliko je Zvezda nisko pala. :(
- Stadion: Zvezdin isaran grafitima, blagajna oblepljena nalepnicama. I na Vosinom grafiti, ali umetnicki, smisleni. Nije pisano tek da se nesto napise.
- Stolice: Na Zvezdinom s prsta debelo prljavstine. Na Vosinom stolice ciste da moze da se sedi bez novina.
- Navijaci: Zvezdinih vise, pevali sve vreme, ponavljali pesmu po 10 minuta, izgubila se energija tribine. Vosinih manje, ali drzali ritam koliko se moglo tom brojnoscu. Ukljucivali istok i zapad.
- Igraci: Zvezdini nista nisu pokazali, a Vosini odigrali vise nego korektnu utakmicu za nasu ekipu. Dosta trcanja, uklizavanja, borba za svaku loptu, nema predaje uprkos ranom vodjstvu protivnika, na momente i presing igra. Bilo je zadovoljstvo gledati Vosu u vecerasnjem izdanju.
Na kraju, "knedla u grlu". Sa razglasa krenulo a navijaci pratili "igra Vosa k'o Barsa" a ja se upitah kad li ce moja Zvezda odigrati tako. Danasnjom igrom, da je Vosa odigrala nereseno i ispala, nista ne bi moglo da im se zameri i opet bi dobili aplauz celog stadiona. Ne znam kako je ta igra izgledala na tv-u, ali uzivo je bilo dosta dobro. Pozdrav od jednog Zvezdasa kojem su unistili klub.

Mrdakovic 40 min. [2-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015

pre 8 godina

Mrdakovic 40 min. [2-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015
https://youtu.be/D6Et4A01Ra8

Zlatko

pre 8 godina

Gledaj kako je stadion pun kad je dzabe ulaz, a kad je 100 dinara kao da je kuga na stadionu, ee moji novosadjani...
(po123, 09. jul 2015 22:06)

Ja sam Zvezdas i jos u ponedeljak sam planirao da idem na utakmicu. Danas (tj juce prosla je ponoc) otvorio Vosin sajt cisto informativno da vidim kolike su cene i iznenadio se kad sam video da je dzabe ulaz. Na istoku se pronela prica da se ulaz na zapad naplacivao. A za ono "ee moji Novosadjani" potpuno si u pravu. Tokom faksa, nikad nisam gledao Vosu ali sam bio kad je igrala Zvezda. Sramota je da se Zvezda u Novom Sadu oseca kao domacin. Sramota je da u tolikom Novom Sadu celu istocnu tribinu daju Zvezdinim navijacima. A sto se tice posete, vecerasnja Vosa je zasluzila pun stadion i u sledecem kolu. Ako mi bude odgovarao raspored na poslu, sigurno cu gledati i narednu utakmicu.

nyk

pre 8 godina

Najgori ste bre, pljujete ih zato sto su primili gol?? Bolje nas sve postedite komentara kad vec zakljucke donosite posle dva minuta igre!
Jeste vosa primila naivno gol, ali zato za ovih 30min koliko je proslo igra ozbiljno lepo, presing, napadi, super, a sve igraci iz nase lige, plus im najbolji i nosioci otisli.... Napred Vosa!

Golcina Stanisavljevica 14 min. [1-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015

pre 8 godina

Golcina Stanisavljevica 14 min. [1-1] (FK Vojvodina - MTK Budapest) 09.07.2015
http://youtu.be/O8SuMt4WShg

brdo

pre 8 godina

Ko ne voli Cukaricki dobice po ..cki! :) Stadion Karadjordje 18.7. Vojvodina - Cukaricki prvo kolo prvenstva dodjite da gledate fudbal!