Ponedeljak, 15.06.2015.

20:55

Crvena zvezda na korak do titule!

Košarkaši Crvene zvezde došli su na korak do osvajanja titule šampiona Srbije, pošto su i u drugom meču finalne serije KLS savladali Partizan – 72:69.

Izvor:

Crvena zvezda na korak do titule! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

460 Komentari

Sortiraj po:

oberin

pre 8 godina

Nije Crvena zvezda "novinaru",već FMP!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 15. jun 2015 23:46)

Tegi,Tegi.. vragolane jedan.

Wllaxy

pre 8 godina

Hajde da i to čudo vidimo. Plašio sam se da to nećete doživeti.
(još uvek jedini prvaci države, 16. jun 2015 08:38)

Stvarno mi je žao što ćeš od četvrtka morati menjaš nick...

Shecky

pre 8 godina

Odnos sl. bacanja u ova dva meča, 50:37 za CZ Telekom. Ujednačen kriterijum? Kradja.
(objektivan, 16. jun 2015 00:04)

Znao sam da ce ovo na kraju biti argument.. Da ste poceli da pravite faulove na recimo 6:54 a ne na 3:14 do kraja prve utakmice razlika bi bila jos veca...

I feel frustration

srkiboy82

pre 8 godina

(Zuki, 16. jun 2015 07:59) _ Šta kažeš? Partizan igrao bez pleja, sa jednim centrom i povređenim igračima. Šta je onda Dalo i Tepić, šta je Đumić i Milutinov, povređen je Murić i ko još?

Sasa

pre 8 godina

Videćete vi kad se vrati Kinzi, pa pričajte u maju, tj junu, u stvari valjda julu?' Andrić pobedio Kiša, da se zna ko je Nobelovac....

Dule

pre 8 godina

Vreme je za čistku u Partizanu!Nesposobnost uprave da donese novac je iritirajuća!Ponašaju se kao nedodirljivi,a ubiše nas nečinenjem!Takodje treba se zahvaliti i Vujoševiću za sve titule što je osvojio,pošto se već par godina ponaša kao da je predsednik,a ne trener!Mislim da je privatizacija rešenje!Takodje Pavlović kao najiskusniji trebao bi da bude primer ponašanja,a on je kao napaljeni tinejdžer!Metla,dok ne bude kasno!

Zoki

pre 8 godina

Ne igram kladionicu skoro uopste,ali sam juce tresnuo 500 eura na kvotu 1,80 na Zvezdu.Proslo,ali umalo nisam dobio srcku kad je Macvan dao trojku.Sreca da je Dulo naredio faul,mislim da su branili zadnji napad da bi se igrali produzeci.Idemo do 3:0,sada tek necu nista da igram,cuvam zivce

još uvek jedini prvaci države

pre 8 godina

Još jedna pobeda i titula...
(Del piero, 15. jun 2015 23:37)

Hajde da i to čudo vidimo. Plašio sam se da to nećete doživeti.

Zuki

pre 8 godina

"Utisak"veceri definitivno je totalno "rasulo"u KK Partizan! Pavlovic pravi namernu za "zatvor"nad Kalinicem,Milosavljevic mu govori da nije normalan? Epilog Gagija Vujosevic oterao sa klupe? Vujosevic psuje malog Marinkovica,decko ne sme glavu da podigne? Dalo odlazi na klupu i baca ruku Pavlovicu za podrsku,a ovaj ga odguruje i "tera"u 3 "lepe"...Znaci totalno "rasulo"!
(Struki, 15. jun 2015 23:45)

I u takvom rasulu, bez pleja, sa jednim centrom i povredjenim igracima, momci odigraju na jednu loptu sa milionerima iz Zeleznika. E zato mrzite Duleta Vujosevica.

Jazza

pre 8 godina

Nego,mene zanima,da li je Vujosevic na kraju uspeo da smuva Belosevica?
(Bari1991, 15. jun 2015 23:34)
- Izgleda da nije, ali su se dogovorili da se vide u četvrtak ...

Igor tv Grobar

pre 8 godina

Ovo je bio jedan težak derbi između Partizana i Zvezde derbi je bio nezsvjestan do kraja, naši igrači su promašili slobodna bacanja na kraju derbija. NAPRED PARTIZAN

Igor tv Grobar

pre 8 godina

Ovo je bio jedan težak derbi između Partizana i Zvezde derbi je bio nezsvjestan do kraja, naši igrači su promašili slobodna bacanja na kraju derbija. NAPRED PARTIZAN

Batko

pre 8 godina

Prošle godine ga je Simonović ukrao, a ove je to Belosevicev zadatak!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 23:16)

Duša mala...pa tebi baš krivo, a ???

Sibilio

pre 8 godina

@ ajmo da proteramo vujosevica u crnu goru da vise ne unistava srpsku kosarku
(coka, 15. jun 2015 21:28)
Da ti ne pripadne muka junačino?

pikaso,van gogh i ostali slikari

pre 8 godina

alo čoveče, Zvezda je zamrznuta, ovo je Čovićev privatni klub.Kad ćete konačno da shvatite? Nije problem za koga ćete da navijate, to je lična stvar, ali zašto uporno spominjete Zvezdu koja je zamrznuta i ne učestvuje u našoj ligi?
(Deki, 15. jun 2015 22:16)

Što ti spominješ Zvezdu ako nemaš kompleks..ili ga imaš..malkice,,,,

Batko

pre 8 godina

proci ce i ovo pasje vreme...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 15. jun 2015 23:22)



.....hoće za jedno 70 godina....

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Posle 21 godine ste uspeli da budete ravnopravi sa nama Svaka cast." Cestitam nakon dugog posta na tituli.Mislim da je nemoguce da dobijemo jednu a kamoli tri ove godine.

Wllaxy

pre 8 godina

Za grobara koji kukaju za silaznom putanjom, svidelo se to njima ili ne Grbović na SOS Košu kod Tegeltije rekao da je bila čista blokada Zirbesa! A kad su se Grba, Tegi i treći gost usaglasili po tom pitanju onda definitivno nema sumnje da je bila blokada i da koša nije bilo.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Mora se pruzit ruka FMP-u,bolja su ekipa nema rasprave.Za razliku od nas pogadjaju kad treba,jeste tuca u odbrani.Ali to je sport,Dule ostaviti kapitena u svlacionici zbog rasprave sa Pavlovicem?To je cisto dno,i ovo je poraz tvoje tvrdoglavosti,Pavlovic je najgore meceve odigrao kad je bilo vazno.Cestitke panteri i pozz do pocetka naredne sezone.Napred Partizan!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Slavko-RS, a ne vidiš šta radi Pavlović!? To je ok po tebi?! O vama kao navijačima neću ovde, jer ne bi mi objavili komentar! Ono razbijanje glave Joviću isto je ok!?

Fatboy

pre 8 godina

Čestitam Zvezdi Telekom na zasluženoj pobedi. Nedopustivo je da nam čovek skoči na slobodnom bacanju u napadu i da koš neometano. Suđenje je bilo kriminalno za obe ekipe ali verujem da je to bilo zbog velike tenzije. A onaj diletant koji je pogodio Jovića parčem stolice(?!) u glavu treba po hitnom postupku na robiju! Pavlović još jednom razočarao i igrom i ponašanjem. Bilo bi čudo da Telekom sad ne osvoji titulu.

Mika

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. jun 2015 22:05)
A jel veruješ da je Lazić podmetnuo nogu Milutinovu i namerno ga povredio? Ima snimak a vaš trener laže pa me zanima šta kažu navijači partizan igokee na to?

Dejan Smederevo

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB.
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi.
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik.
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Zgazi ih Zvezdo u četvrtak i da slavimo!! Svaka čast momci, ni sudije, ni Pavlović i Co., ni ovi što gađaju povređenog igrača ništa nam ne mogu! U četvrtak ih sahranite!!

MomaSRB

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

Izvini, samo mi objasni jednu stvar...Kako Jugoslovensko sportsko društvo kk partizan iz Zagreba može da bude ponos Srbije???

cakmy

pre 8 godina

BRAVO PARTIZANE, HVALA TI STO SI POBEDIO SAM SEBE!! SAD GUBIS 2:0 !! Umesto da Partizan pobedi sa 71:70 ili 73:72....,izgubio je! A kako je izgubio, prava je umetnost.Na drugo sl.bacanje Mitrovica trojica grade Cirbesa i to svi na jednoj strani,a Kalinic kao duh pretvara 1 poen u 3 !! Na kraju i otvoren sut za Partizan i ćorak!!Svaka čast Vujosevicu,Zvezda je igracki bolja za 10-15 poena.Ali na 12 sekundi do kraja raspravlja sa sudijama i zapisnicarima o njihovoj gresci,a Radonjic koristi tih 2-3 min.da podeli instrukcije.Iz toga je usledio taj ofanzivni skok i 2 poena Kalinica,i neizgradjen napad za produzetak.Mozda mali detalj, ali meni je zapao za oko.

ja

pre 8 godina

Tepić sam vraća loptu na svoju polovinu i nastavlja napad a pecaroš u nastavku pravi faul za deportaciju iz Srbije, Milutinoviću priznat koš a banana bila u uzlaznoj putanji...
(Marko Amelia u 90', 15. jun 2015 22:33)

Neverovatno koliko si budalastina napisao. Bio je faul prije na Milutinovicu a sasvim drugi igrac FMP-a je zalijepio bananu, tako da se kos priznaje. Malo poznavanja pravila nije na odmet.
A da, vi od prosle godine pratite kosarku. Polako, naucicete pravila nekad ?

veliki strumf

pre 8 godina

Kalina brat je promasio sve sto je mogao, bacanja, 5-6 trojki, ali zna se da ce on da odluci na kraju, kad je kriticno, da ima najvece srce (kao sto se znalo i da ce Mitrovic da promasi bacanje, jer on srca nema). Kakav potez, kakav osecaj za loptu. Vise nego zasluzena pobeda, mnogo smo bolji.

rejnald

pre 8 godina

1.Zvezda bez ofanzivnog skoka gotovo citav mec,a onda 2 i jedan zlata vredan u samoj zavrsnici,
2.Partizan u ofanzivnom skoku masakrirao Zvezdu,cak i kad je Bobi igrao,
3.Kalinic monstruozno los veceras,njegovo forsiranje trojki vratilo Partizan u igri!A onda?Svaki komentar suvisan!
4.Radonjic svo vrijeme drzi Kalinica u igri,iako mu ocigledno ne ide i srlja svo vrijeme.Po meni jako zabrinjavajuce za bilo kog trenera!
5.Williams briljirao sa asistencijama i trojkama u vaznim trenucima.
6.Dangubic i Lazic i Zirbes objasnili kako se igra odbrana!
7.Bobi uzas!
8.Pavlovic pokazao svoj karakter po ko zna koji put...
9.Kakva rampa Zirbesa!
10.I na kraju hvala Djenki za sve!Ova pobeda je njegovo djelo!

Mirko

pre 8 godina

Ja prosto ne znam sta da kazem za ovo ulicarsko ponasanje Pavlovica. Uzasan igrac, uzasan. Onaj bezobrazluk sa namerom da se povredi Kalenic je za suspenziju od 3 meseca, a ne za nesportsku. Znao sam da je kvaran, dokazao je to mnogo puta, ali sada mi se zgadio.
(Corleone, 15. jun 2015 22:26)

# Link komentara
----------------------
Ma nije moguce.A sta je taj isti Kalinic radio u polufinalu aba lige , kakve je on faule pravio pa nije dobio cak ni tehnicku, pa onda ona situacija kad je molio da ne dobije licnu.A gde je tu ovaj Slovenac koji nista drugo ne zna sem da povredi nekog igraca.

Alf

pre 8 godina

Grobari su 13 godina prvaci
Dominiraju kao Nadal na šljaci
Al kad stignu do do plej of finala
Razbićemo ih kao Novak Nadala
U finalu dobiće grobari po nosu
Ko Nadal od Noleta na Rolan Garosu
3:0

Vlada

pre 8 godina

Sudijska trojka odlucila utakmicu. Ajde sto Cirbesu nisu ni jednom svirali kretanje u bloku, ali umesto ciste silazne putanje nakon Macvanovog suta Zvezdi se daje kontra i to je to. Trecu utakmicu ne treba ni igrati. A Jovic ... simulator godine.

Čiča

pre 8 godina

Evo utisaka čiče koji se seća finala koje su igrali Čikago i Lejkersi, koji je skakao kao blesav kada je Sale dao u Istambulu trojku, ... ma koji obožava košarku a podele na Zvezdi i Partizan je odavno prerastao (mada srce nekada i dalje povuče na Zvezdinu stranu):
1. Kvalitet košarke toliko loš da sam jedno vreme gledao snimak 5. utakmice NBA finala, jer je ono košarka za koš više, a ovo degradacija iste. Pogledajte samo kako se igra u Endesa ligi.
2. Zašto sudije nisu ispraznile celu halu kada je Jović pogođen u glavu. Isto važi i ako jedan upaljač, ili bilo šta, uleti na teren u svakoj sledećoj utakmici. Kad ne znate da gledate, ni nećete. A domaćin nek organizuje redarsku službu kako treba! Zamisli da u Španiji neko povredi Ćaću u Barseloni, ili Navara u Madridu! Mogu da budu veliki koliko hoćeš, ali bi se od kazne češali godinama. O NBA neću ni da pričam, druga dimenzija sporta.
3. Zašto savez ne stane iza sudija nego za svaku svoju odluku moraju da se pravdaju i jednoj i drugoj strani? Ovo traje već 20'-25 godina i jedan je od glavnih uzroka propadanja domaćih takmičenja.
4. Zašto Partizan nema reklame u reketima? Ne sećam se da sam video jednu ekipu u poslednjih 10 god. da im krug oko slobodnih bacanja nije komercijalno iskorišćen. Da li je moguće da im je taj sektor kluba toliko nesposoban?
Sve u svemu zaslužena pobeda Zvezde, ali je linija kojom se kreće naša košarka, na žalost, silazna :-(

19ФФ25

pre 8 godina

Честитке ЦЗТ на сасвим заслуженој победи. Стекао сам утисак да је Партизан од свих дербија ове сезоне добио само један битан (онај за 1-1 у плеј-офу) а ова друга два као да су нас пустили. Увек смо тако близу а тако далеко. Мора чудо да се догоди, али упркос свему хвала свим играчима и Дулету(искрено да њега нема мислим да би се Партизан давно угасио) на беспоштедној борби за грб вољеног клуба! Поносан сам на Вас! Не знам како осталима али мени се чини да је Калинић(или Каленић, како би Денда рекао) постао прљав играч(можда га је Саша заразио), много сам га заволео прошлог лета али почиње мало да ме нервира његово приговарање и дрчно понашање, сачувај то за репку бураз.

srb

pre 8 godina

ostaje mi kao utisak veceri sto je duletu oprosten trazeni time out...jos su sudije pre toga proveravale ko je trazio i na kraju kao nikom nista

rosonero

pre 8 godina

očekivano 3:0 u seriji , ALI, igrati egal sa ovakvim partizanom , koji se na momente raspadao i nije ličio na ekipu , pomalo je zabrinjavajuce ali valjda veliki pritisak i želja su učinili svoje , opet pobeda je pobeda.

ilpadrino

pre 8 godina

Ovo sudjenje u korist zvezde ne znam kako vise nazvati nego kriminalno, neki igraci ne zasluzuju dres svetinje, svaka cast za velikane Pavlovica, Macvana. U bolu i u radosti Grobari smo ostali! Nismo presli da navijamo za drugi klub kao neki!

QRoña

pre 8 godina

Vujosevic celu tekmu prigovara sudijama, svadja se sa njima, psuje ih ili im preti, pa im se na kraju cak onako bezobrazno jos i krevelji u lice, a za sve to samo jedna jedina tehnicka? Sta li su sve te sudije prozivljavale i dozivljavale od njega dok su on i oni njegovi jos bili na vlasti, moz' te misliti!

Сви знамо

pre 8 godina

Ово понашање играча јсд је сумрак српске кошарке, али их штите и судије и медији већ 20 година. Фер плеј је и данас победио, а за све је крив само један тренер.

Pedja

pre 8 godina

Ne prodje nijedna utakmica Partizana sa Zvezdom da Pavlovic nenapravi neki tezak incident. Niti krije to, udara rukama, nogama, pesnicom, ramenima i sudije ga ne iskljucuju uopste. Kao sto u fudbalu postoji crveni karton nakon cega igrac pauzira sledecih nekoliko utakmica, tako i ovde treba sankcionisati ovako nesto. Kuknjava Vujosevica jer su danas sudije mnogo redje sudile faulove Partizanu. Dozvoljavani su im bodiceci, guranja sa ledja. Kalinic pravi faul nad Daloom na sredini terena, sudi mu se tehnicka, Dalo mu se unosi u lice zeleci da isprovocira njegovo iskljucenje, sudije gledaju i Dalou ne sude tehnicku. Ipak i posle ove utakmice bice jos zesca kuknjava na sudije, te ovo, te ono, izmisljace se sve i svasta samo da se opravda poraz i ne prizna boljem protivniku pobeda.

ja

pre 8 godina

Milutinov postavlja blok tako sto izvija zadnjicu kako bi udario Blazica i nema faula ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 22:29)

Hahahahahahhahahahahahahahahahaha patenice ????????

Wllaxy

pre 8 godina

Kradu sudije samo tako ali "pasji sinovi"se ne daju!!! A sad grobari okomite od muke, toliko smo jači i bolji od vas da ne pomažu ni one prljave ide vašeg trenera koje su mogle da prođu prethodnih godina!

DedaMiloje

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?
(ja, 15. jun 2015 22:05)

Brukaj se slobodno, nije sporno...

ilpadrino

pre 8 godina

Svi napadaju Pavlovica koji je institucija za kalinica inace dobricu koji pravi onakav nesportski faul nad daloom, jedino mi je krivo ako zvezda uzme titulu sto ce je slaviti sa kosarkaski neobrazovanom publikom za razliku od Partizanove.

vlada

pre 8 godina

Zvezda ima duplo bolju ekipu od Partizana.. Partizan danas bez Murica i pola bez Milosavljevicav i opet igra egal.. To je razlika izmedju Duleta i radonjica.. Da dule vodi zvezdu dobio bi partizan svaku po 30 razlike..

?

pre 8 godina

Posle dugo vremena sam pogledo kosarku. Nisam pristalica ni jednih ni drugih već volim sport. Ono sto je ostavilo utisak na mene je da je u proseku na svakih 30 sekundi u kadru bio trener Partizana. Meni to nije normalno!

Petar JR

pre 8 godina

To ti je kada igrač ima srce . Sve je promašio , što je mogao da promaši . A onda je dao koš za pobedu . NIKOLA KALINIĆ !!!!! P.S. sve mi je živce pokidao p.p.s. eto i time-out fore nije problem ;-)

metall

pre 8 godina

Verujem da je ogromna vecina Partizanovih navijaca svesna ozbiljnosti problema i sve stetnosti koju u mecevima sa Zvezdom nosi Vujosevic, potpomognut verovatno najodvratnijim igracem koji je ikada stupio na tlo Pionira, Pavlovicem. Ne znam sta je potrebno da se dogodi da se pomenuti dvojac uljudi (znam da je to nemoguce), da padne krv, da bude zrtava, sta? Ovo veceras je bilo odvratno, uzasno, porazavajuce, ali srecom Zvezda ne odgovara na provokacije i time pametno postupa. Ne bih o sudjenju, iako je jasno da je Vujosevicev performans urodio plodom, i da je kriterijum bio blago receno problematican. Zvezda jeste gubila titulu godinama unazad, jesu njeni navijaci radili razne stvari, ali samo slepac nece videti RAZLIKU u ponasanju izmedju dva kluba. Gospodstvo koje dolazi sa Zvezdine klupe mora biti primer Partizanu u vremenu posle Vujosevica (iskreno se nadam da ce doci i taj dan, i da ce se odnosi izmedju dva kluba koliko toliko upristojiti).

18000 NIS

pre 8 godina

Vujosevic svojom selekcijom tima ove godine je tolikoooo srozao Partizan da mi je muka gledati utakmicu svog voljenog kluba.Dalo,Bezbradica,Djumic... ! Ko uopste selektira ove igrace ? Sta oni rade na utakmici sto recimo ne bih mogao ja sa svojih 176 cm ?

NastyB

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)
Lepo si me nasmejao ovim „činjenicama“, kao da ih je lično „veliki mag“ izdeklamovao. Ali, evo da ti i ja takvim „činjenicama“ odgovorim.
- KK Crvena Zvezda se privatizovala, pa je sa tim i promenjena adresa. Lepše kancelarije u Železniku. Modernije.
- Svi dugovi su vraćeni poveriocima, bankama i državi. Ima i na Njuz.netu,
- Angažovali smo „društvo za blokadu sponzora“ da nam pomogne u projektu velike Zvezde.
- Plejmejkera smo platili 9.000.000, ali zbog poreza se prikazala manja cifra. Grb koštao još 20.000.000. Ali je, kao, džaba. Ima se, može se.
- Nije hteo Vučić da uradi ono što je radio Mirko Marjanović kad je bio i premijer i predsednik FK Partizan. Pa je zato poslao brata.
- Prljava kampanja se nastavlja. Bez svakodnevnih izjava gospodina Vujoševića ne može da prođe dan. Prenosi se svaka njegova reč, svaki gest, čak i ima emisija na SOS kanalu posvećena isključivo Partizanu. Prljavo, da prljavije ne može da bude.
Zadovoljan „kontra.argumentima“??

donjimilanovac

pre 8 godina

Na jednoj strani zakucavanja, fer plej, ukradene lopte, blokade, a na drugoj tuca, pritisak na sudije, nesportski faulovi, unosenje u lice, psovanje sudija. Sami prosudite da li je zasluzena pobjeda.

Gost

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da gadjate Jovica, i to stolicom , jel biste to uradili i kad bi igrao za Srbiju s obzirom da je decko reprezentativac ako ste zaboravili . Da li je uhapsen taj covek , gde je reakcija policije, a da ..

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

"Mnostvo bora, rana, oziljaka,
moja je ljubav, iskrena, jaka,
u srcu jedna ljubav uklesana
zbog Partizana, zbog Partizana

jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela." Zavet

VOLIM GA K'O OKA DVA

ja

pre 8 godina

Sto neko napisa ovde prosli put, gubili smo 15 godina ali nikad se nismo ponasali ovako. Sramota bre sta rade Dulo i pecaros!
(thunderstruck, 15. jun 2015 22:28)

U pravu si, slazem se, nikad se niste ovako ponasali. Vi ste samo pljuvali, drmali koseve, bacali kese sa urinom itd. Hahahahahhahaa, bolje da cutite, uzecete titulu i svaka cast.

Realista

pre 8 godina

Ne smem ni da zamislim sta ce sada izjaviti Duloo?

Ah da, ništa novo verovatno.

Sudije, kako ste samo mogli??

Bravo Zvezdo, idemo rutinski do titule! Čestitke igračima i upravi na jednoj sjajnoj sezoni.

realan

pre 8 godina

Molio bih da neko napravi kompilaciju poteza Pavlovica(cimanje loptom prema Blazicu, udaranje Blazica posle kucanja i itd...) i Macvana (udaranje laktom na pocetku) i da se objavi pre 3. utakmice i apeluje na KSS da se ovakvo ponasanje sa cije god strane bilo najstrozije kazni.
Zgadice nam i ovo malo sporta sto je ostalo.

ilpadrino

pre 8 godina

Kako vas nije sramota prozivate Pavlovica instituciju za kalinica koji je dobrica prava, a pravi onakvu nesportsku nad Daloom, jedino mi je krivo ako zvezda uzme titulu sto ce je slaviti sa kosarkaski neobrazovanom publikom za razliku od Partizanove

burgija

pre 8 godina

Sad sam 100% siguran da Partizan osvaja. Zvezdina igra se raspala načisto. U poslednjem minutu Radonjić ne zna šta ga je snašlo, moli boga da Partizan ne da trojku. Slaviće se 14-ta u nizu, to je sada svima jasno!

ime

pre 8 godina

@only fooles and horses...U svakom kosarkaskom incidentu je Partizan bio.Toliko o vasem postanju.Dok gazda Dule cuva strazu Danilovic tuce sudije,i opet okreni obrni Dule se bori za pravdu.Tolike godine ste krali a ti pricas o nekoj diktaturi,a vi niko i nista niste bili dok diktatura na vlast nije dosla.Umesto da cestitas Zvezdi jer ima 5 puta bolji tim ti pises gluposti ovde.

Grobar

pre 8 godina

Cestitam Zvezdi na pobedi
Jednostavno ovu sezonu imaju bolji tim i duzu klupu.
A mi smo se sastavljali kako je sezona odmicala, pa povrede pa drugo.
Nadam se da ce Partizan pruziti bolji otpor u trecem mecu i nista nam ne preostaje nego da se borimo!!!!!!

sasha

pre 8 godina

Laganica, obe utakmice i to praktično bez MVPa Evrolige. Sta bi bilo tek da je Marjanovic mogao da igra koliko je inace igrao ove sezone?

nemmanjic

pre 8 godina

Koliko je Djenka lose igrao na pocetku ove sezone, toliko je u drugom delu fantastican! Bravo Djenka, Kalina je sve promasio ali je mnogo uhvatio i ukrao lopti. Sjajno. Idemo do titule!

Mirko

pre 8 godina

Koliko je lepši i pozitivniji Pionir kad je Zvezda domaćin. Ovo je kao festival mržnje i ludila. Očigledno je vujoševićevo stanje (da ne kažem pravu reč) prenosno i sada su takvi i navijači partizana. Koliko mi je drago što je po prvi put u Srbiji dobro pobedilo zlo i što sada vlada Zvezda. Koliko je samo Zvezda normalniji i zdraviji klub u svakom pogledu (i na parketu i na tribinama).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 15. jun 2015 21:25)

----------------------
Zvezda???
Ja koliko znam Zvezda je ugasena.A vama niko ne moze da zabrani kako cete da se zovete.
Jedino sto je normalnije za vas je to da kad ste vi domacini navlaci za vas zesce a kad je domacin Partizan onda se sudi 50/50

Bolji ste za sudije.I bolji zato sto smo ove godine zbog sabotiranja drzave morali da prodamo kompletnu petorku.

cole

pre 8 godina

finale domaceg prvenstva u sportu koji je ponos nacije, ne zasluzuje mrznju koju su uneli, pored terena neko ko sebe izdize iznad kluba koji je bio Evropski sampion (vujosevic) i igrac koji vec ko zna koji put faulira protivnika sa namerom, ne da ga zaustavi u napadu, vec da ga povredi (pavlovic). njima takvima nije ni mesto u takvom finalu. zato cu reci da sam jednako uzivao, a kao navijac Crvene Zvezde, i u sjajnim potezima gagija milosavljevica, macvana, neumornog tepica i hrabrog marinkovica, kao i u magiji asistencija vilijamsa, djenkinim kosevima, kalinicevoj hladnokrvosti i nadasve odvaznom cirbesu. da je taj dule dobar trener ne bi bio u partizanu vec negde u evropi jer svaki nas trener koji iole nesto vredi radi sa evropskim klubovima. da taj pavlovic nesto vredi ne bi sa pecanja dosao u partizan vec na to pecanje ne bi ni otisao vec bi bio u trening kampu nekog iole ozbiljnijeg evopskog kluba. toliko o likovima koji su svojim mrznjom partizanu oduzeli sansu da se ove godine iole ozbiljnije suprotstave prejakoj zvezdi. a zvezda!?! kapa dole na selekciji igraca, posebno na dovodjenju mwilla i zirbesa, kaline i jovketa. mwill mi je mnogo puta zivce kidao potpuno, ali njegove asistencije su nesto zbog cega mu je sve bilo oprosteno. da li bi bobi ove godine bio mvp u svim takmicenjima gde je zvezda igrala da nije bilo mwilla? potpisujem da ne bi! da je srece da zvezda zadrzi sve koje sada ima, osim blazica, i dovede jednog klasicnog kosgetera, skoro da bih vec sada mogao da se kladim jos jednoj triploj kruni i najmanje top 8 u EL. partizanu zelim puno srece u teranju vujosevica i pavlovica, ako uopste zele da bilo sta postave na svoje mesto, a mojoj Zvezdi hvala na uzivanju i cestitke i na trecoj ovozesonskoj tituli.

Mr Bojangles

pre 8 godina

Vidi legiju botova iz predgrađa, kako su se raskokodakali. Ako, došlo je i FMP-ovih 5 minuta slave, pa uživajte. Samo... nadam se da će svaki od tih pet minuta da vam presedne.

joooj

pre 8 godina

Predlazem da se sledeca utakmica u kojoj je partizan domacin igra na otvorenom, na betonskom terenu i sa drvenim tablama da bi ambijent bio upotpunjen.

Цоа

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Судија скочио у нападу после промашеног Митровићевог бацања и дао кош.
Хахахахах, са вам увек циркус.

Још једна победа и титула!

pre 8 godina

Хвала,Звездо! Ово нам нису неки противници, али победа је победа... Па, макар и против нижелигаша...

Prodajte kola, ne idite na more, pozjamite od komsije i dajte pare Dulu.

pre 8 godina

Koliki je Macvan krater u odbrani videlo se pri pobednickom kosu Kalinica. Macvanov jedini zadatak je bio da zagradi Kalinica, a ovaj otisao skroz okolo na drugi obruc, a Macvan ostao ukopan na svom mestu, ni neznajuci gde je Kalinic. Neverovatna Miloanova greska.

Struki

pre 8 godina

"Utisak"veceri definitivno je totalno "rasulo"u KK Partizan! Pavlovic pravi namernu za "zatvor"nad Kalinicem,Milosavljevic mu govori da nije normalan? Epilog Gagija Vujosevic oterao sa klupe? Vujosevic psuje malog Marinkovica,decko ne sme glavu da podigne? Dalo odlazi na klupu i baca ruku Pavlovicu za podrsku,a ovaj ga odguruje i "tera"u 3 "lepe"...Znaci totalno "rasulo"!

cakmy

pre 8 godina

Partizan vec simptomaticno gubi utakmice zbog tehnickih gresaka. Aj Vujoseviceve da razume covek, trener je! Ali skoro svaki igrac napravi po neku. Jos Gasic, Todoric i Danilovic (koji i nije na klupi) da pocnu, i to ce biti festa!!

Igor tv grobar.

pre 8 godina

Ovo je bila jedan jak derbi do kraja je rezultat se bio mjenjao, nasi igraci su se do kraja borili. Nismo uspjeli pobjediti u derbiju Zvezdu, ali jos jednom hvala svim igracima. NAPRED PARTIZAN.

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Koja najezda "realnih i iskrenih" Grobara sto teraju Duleta i pljuju Saleta,mutacija se otela kontroli a sve je ne tako davno pocelo u Zelezniku....

BgHQ

pre 8 godina

Jedan od bitnih razloga zasto sam za ABA Ligu je sto volim da gledam regularno takmicenje."Veliki mag" u ABA ligi ipak ne moze da pravi svinjarije koje pravi u domacoj.Iz bezbedonosnih razloga ovo finale se nije smelo igrati a ako se vec igra onda je moralo na dve pobede maksimalno jer ovako postoji velika verovatnoca da bude zrtava a sve zbog jednog ljubitelja "knjizevnosti" i njegovih zabludelih sledbenika.

Wllaxy

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Ovaj komentar je pobednik!!! Jer kad posle onakvog sudjenja i navlacenja za Partizan u utakmici u kojoj ste izveli masu slobodnih vise, u kojoj vam je sudjena masa prekrsaja vise, u utakmici u kojoj ne smeju da iskljuce gurua iako im sve po spisku direktno u lice tokom gotovo citavog meca, u mecu u kom sami dozvolite onakav kos - ti kukas na sudije!

Milana

pre 8 godina

Kada otpocetka sezone kukas, optuzujes, spominjes budzet, vlastite igrace koji traze zaradjene pare nazivas izdajnicima, sudije fizicki i verbalno maltretiras, pravis uvertiru za kradju koja se desava ocigledno, kada gotovo svi Zvezdimi igraci imaju po 4 faula.

NBGD

pre 8 godina

Radonja moze da osvoji sve trofeje,ali i dalje tvrdim da ovaj tim uz pravog trenera moze mnooogooo vise. Ne volim Vujosevica,ali on da ima ovaj tim pregazio bi nas kao plitak potok. Zao mi je ali je tako.

masterkg

pre 8 godina

Kako udaraju Blažić i Lazić. Jadno.
Lazić ulazi samo da izudara 5 ličnih i to je to...
(Gox44, 15. jun 2015 21:19)
I da zvekne poneku 3-cu i ulaz :-))))

Berezutsky

pre 8 godina

Ma daj bre ovo je katastrofa,izgubimo od jedne Zvezde koja je drzavni projekat,kojoj drzava nalazi sponzore,dovodi igrace,daje novac...Necu vise da pratim ovu smor i jadnu kosarku,katastrofa smo.Ma kakav fudbal,treba kosarku u Srbiji ukinuti.Pa neka Zvezda sa FMP-om igra finalne serije za titulu.Jer ovo je sramota nevidjena.Ako Zvezda osvoji titulu,moja noga nece krociti u Pionir dok sam ziv.Vujosevicu odlazi pojma nemas!Idi u Crnu Goru odakle si i dosao i trenira Buducnost.Nama treba jedan bolji trener.Evo Zvezda oterala Pesica,dovela Radonjica i na pragu je da osvoji titulu.I da se ugledamo na njihov fudbalski klub,da dovedemo nesto igraca,ne moze se samo oslanjati na Pavlovica,njima igraju svih 5 igraca,a nama samo Pavlovic,onaj Milutinovic smotani promasi OBA slobodna bacanja,u napadu smo takodje katastrofa,izgube loptu i Zvezda pravi kontre,tako je dala bar 6 poena.Tuga i jad,eto panterima titula neka se zaslade malo,prosle sezone su osvojili u fudbalu tek da malo osete kako poneti zvanje sampiona drzave.Neka se raduju decica malo tituli u kosarci,a ako Bog da,ako ode Dule,i dovedu se normalni igraci (Zvezda koja navodno nema para dovede Dzenkinsa,pa onda reprezentativca Kalinica),a mi sto smo 13 puta ZAREDOM sampioni dovedemo igraca iz 2 kineske lige i otpustimo ga posle 3 meseca (Akojona).Kosarkasi su me razocarali totalno,fudbalere cu jos neko vreme da pratim.

auggie31

pre 8 godina

Izbezumljen pogled Dula nakon kosa Kalinića neprocenjivo!!!! Ah da i komedija sa Daloom kada ga Kalina kulira na uneošenje u facu ;)

paco

pre 8 godina

jedna stvar mi nikada nece biti jasna:zasto se navijaci fmp-a ovoliko pale na ovo...pa ljudi moji ne dobijate real, dobijate ekipu koja ima jednu peticu, jednu cetvorku I nema pleja...I igra u rotaciji sa sedam igraca...znate sta ,mnogo ste tuzni kad se uopste I natezete sa ovakvom ekipom a imate 3 skupa stranca, I pokupovali ste sve najbolje domace...

Partizan NS

pre 8 godina

Na 65-67,Macvan polaze loptu,a onda silazna putanja,Cirbes na kraju hvata i u kontri pogadja.Belosevic FMP-ovac,a cak i ako osvojite za koju godinu vam se brise titula i ide FMP-u.

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Koja najezda "realnih i iskrenih" Grobara sto teraju Duleta i pljuju Saleta,mutacija se otela kontroli a sve je ne tako davno pocelo u Zelezniku....

translucent

pre 8 godina

Korektno suđenje uz blagu naklonost CzT-u, pre svega Kaliniću, ali zaslužena pobeda. Mogli su i Mitrović i Zirbes da dobiju tehničku iz istih razloga kao i Mačvan u prvoj a mogao je i Vujošević još jednu.
Realno, večeras je pobedila manje loša ekipa.
CzT je do perfekcije uigrao pik end rol, ali je nažalost to sve što imaju uigrano.
Partizan fizički slabiji pre svega zbog male rotacije, što prouzrokuje manje otvorenih dodavanja pa se igra na prodor. Zona Partizana je odlična čak i sa drugim timom, ali je to džaba kada su slabi u napadu.

Капетан Немо

pre 8 godina

Ne dajte se pasjim sinovima! (Grupa JNA, 15. jun 2015 21:09)

Ако си цитирао некога или си преписао неку реченицу из нечије књиге (на пример Данила Киша) онда си требао да ставиш наводнике а ако ниси ставио наводнике онда је то твоја мисао. Проблем је само што је та ,,твоја'' реченица пуна мржње и увредљива за спортске противнике ,,твог'' Партизана. Сасвим сигурно она не служи на част ни Партизану ни правим навијачима Партизана а ни онима који су дозволили да буде објављења. Међутим, велика већина навијача Партизана (част изузетцима) уствари више мрзи Звезду него што воли Партизан, што је прилично тужно, па увреде нису неочекиване. Људи који мрзе су за жаљење. Паметни људи хвале противника јер тиме индиректно хвале себе, поготово ако су га победили. Жалосно је гледати и слушати навијаче Партизана који нису у стању да размишљају својом главом па онда размишљају Вујошевићевом и слепо следе његов пример. Вујошевић, својим понашањем и изјавама и ,,перформансима'', заправо даје лош пример младим људима а понашањем на терену директно промовише хулиганизам па није ни чудо да се нађе нека будала да спуца неког, (Јовића) на клупи противника, столицом у главу.
Желим навијачима Партизана да размишљају својом главом и да воле свој клуб и да не мрзе никог јер ово је само кошарка, лака забава, није борба на живот и смрт.
Морам на крају да кажем да ме Вујошевић није изненадио оним ,,перформансом'' са мајицама, за њега је то потпуно нормално а није више ни оригинално, само ме је страшно зачудило и разочарало учешће Милосављевића, репрезентативца, који би требало са тим ,,пасијим синовима'' да игра у репрезентацији, ако су мислили на играче Звезде.
Слатка победа Црвене Звезде!
2 - 0!!!
Биће велико чудо ако ми објаве коментар, као што многе нису, а нисам никог вређао!

srpska crna gora

pre 8 godina

pavlovicu zemljace sramoto jedna znas samo da se bijes, treba mu zabraniti da igra! Idemo Zvezdo jos jedna pobjeda, bravo za Kalinu na kraju ekstra!

Zorz Pap

pre 8 godina

Daj bože da Pavlović ostane ceo život u Partizanu. Čovek pleni svojom igrom i sportskim ponašanjem, veliki sportista. A očigledno je da bi bio sjajan da kao trener nasledi Vujoševića u Partizanu pošto su isti tip sportskih radnika.

Kum

pre 8 godina

Sad je tenzija,a u Zelezniku je pre par godina nije bilo.Sto je najgore tada je Partizan vodio Vlada Jovanovic,a tenzije su bile i bice ih.Jednostavno se mrzimo.Kraj svake price.
(J.D.Aleksandar, 15. jun 2015 22:01)

Ne mi, jer ja ne mrzim nikoga, a posebno ne nekog nepoznatog coveka, samo zato sto navija za neki drugi sportski klub, nego oni mandrili na tribinama. Svi su isti, klub njima nije bitan, sto i pokazuju u praksi, vodja jednih postane vodja drugih. Dule im samo daje povod.

ja

pre 8 godina

U kontri Milutinovic i priznaju se poeni a nema silazne putanje
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 22:32)

Hahahahaahahah, crni nolane, jasno je nama da ti pratis kosarku od prosle godine ali bar malo nauci pravila. Kos vredi jer je prije bio faul na Milutinovicu a sasvim drugi igrac FMP-a mu je zalijepio bananu poslije faula, tako da se kos prizna ?

oberin

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Ahaha... krive sudije jer nisu svirale 100 slobodnih bacanja za Sašoa.

SNS torta

pre 8 godina

Tehnicka Blazicu kada je gadjao Pavlovica loptom
Nesportska Kalinicu zbog laktanja

I to je ta razlika na kraju, jednom timu se sviralo sve, a drugom oprastalo...

SASA

pre 8 godina

E moji GRobari, pa izgubi vam Dule i EL, i ABA; i Kup, i SRpsku ligu, na kraju vam kapitena otera sa klupe, .......

Znam, znam, kriv je sudija..

slobinator

pre 8 godina

utisak večeri.Vujoševićeva faca posle kalinićevog koša iz odbitka posle promašaja mitrovića.za ovo je vredelo čekati tih 17 godina

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Samo bih voleo da mi pravi navijaci Partizana (ne mislim na bolide koji postoje na obe strane) kazu kada se za ovih 13 godina vase dominacije neki Zvezdin igrac ponasao ovako kako se ponasa Pavlovic?! A svi znamo sta se sve desavalo svih tih godina... Udara bez lopte, ruga se ljudima sa deformitetom, pravi faulove za zatvor....

add

pre 8 godina

Zasto je Kalinic veliki igrac...pored sjajnog kosa na 11sec do kraja,iskulirao provokaciju i unosenje u facu jednog krajnjeg nebitnog i beznacajnog igraca

borbenost

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam zasto se ovde buni bilo koja strana. Gledao sam ceo mec, prosli isto, sudjenje i vise nego korektno. Gresaka ima, ali nikako ne moze da se kaze da je neko drasticno ostecen. Nije neki kvalitet kosarke, ali se igra izuzetno srcano, ginu momci za svaku loptu, mnogo kontakta i ne moze sve to da se isprati bez par gresaka. U ozbiljnim evropskim ligama ovakvi pritisci na sudije su nedopustivi...NBA necu da komentarisem, jer sudije u proseku imaju 70 godina i bukvalno nemaju svrhu, a zasticeni su ko beli medvedi. Jedina kriticna stvar je to sto je Jovic pogodjen u glavu, ako ne mogu da se zastite igraci od divljanja, onda ovo stvarno gubi poentu. Sve u svemu, razlika je ista kao i u plej ofu ABA lige, Zvezda igra bolje u 4/4, Partizan sem Macvana i Dragana (koji je iz nekog razloga izbacen iz hale), nema ni po kvalitetu ni po psihi dovoljno stabilnih igraca. poz

Tool

pre 8 godina

Isljučivi krivac za poraz je Vujošević! Pa gde se pravi faul kad je nerešeno, tad treba da se brani poslednji napad protivnika, a ne da se pravi faul. Jedva čekam da ga oteraju iz Partizana, bolje nije zaslužio. Da ne pričam o tome koliko uporno psuje sudije, sa usana mu čitam psovke. Da ne bude zabune, navijam za Partizan.

Vodje Titograd

pre 8 godina

Slanjem kapitena u svlacionicu, Vujosevic pokazao svu svoju destruktivnost. Mars iz Partizana.
(Napoleon, 15. jun 2015 23:36)

Nikako! Dule ostani. Sta ce nama kapiten ili neki tamo igraci, kada imamo Dula! Mi smo institucija!

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Na našu žalost ovoliko promašenih zicera (za 20 minuta) košarkaša Partizana protiv Fmp-a nisam video ni juče od strane košarkašica Britanije (na celoj utakmici)protiv Srbije,pa stoga je i rezultat sasvim dobar.
Moramo to sigurnije rešavati,bez komplikovanja.Milutinoviću treba dati šansu,jer može on solidno da zameni povređenog Murića,a Đumić i Bezbradica su naša najslabija tačka i sad se vidi koliko nam nedostaju Gagić i L.Bogdanović na pozicijama 4 i 5 uz Akojona bila bi to druga priča i u ABA ligi i domaćoj ligi,a to se vidi da i u ovakvom sastavu možemo igrati egal protiv Fmp-a.

grobar kg

pre 8 godina

Pljuvanje trenera Vlade Jovanovića?
Drmanje koševa?
PP aparat?
Konstantno vredjanje Vujoševića, Pavlovića i ostalih?
VI GOVORITE O KULTURI?

sasha

pre 8 godina

Pogledajte faul Pavlovuca na Kalinicu!!!!! Na faci mu se vidi da joce da ga odvali! i jos kao da udarac nije dovoljan nego i levom i desnom ga udara preko glave! Ovo je institucija!?!? Ovo je kosarka?!?!? Odvratno!!!

CZ&SNS

pre 8 godina

auuu sta vas je. ja komotno mislio vi sa pohvalama premijeru i pojedenim sendvicom zavrsite do 18h, a vi jadni sljakate i drugu smenu. svaka cast CZ botovi, samo napredno.

NavilkiDaKradu

pre 8 godina

Svaki put kad Partizan dodje na koš ili dva, krenu nesportske, faulovi u napadu i slične gluposti.
Sunce ti ljubim koliko nas se plašite.
A Pionir GRMIIIII!!!!

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Sad je tenzija,a u Zelezniku je pre par godina nije bilo.Sto je najgore tada je Partizan vodio Vlada Jovanovic,a tenzije su bile i bice ih.Jednostavno se mrzimo.Kraj svake price.

milan

pre 8 godina

Sta je ovaj Pavlovic sebi dozvolio. Nema nimalo ni obraza, ni dostojanstva, ni postenja. Ostace mi upamcen kao mozda najnesportskiji igrac koga sam ikad gledao. Ovo je skandalozno sta on radi u mecevima protiv Zvezde...

Gospodin IRONIJA

pre 8 godina

Partizan je bas dobar domacin...Njihov trener uopste ne vrsi pritisak na sudije i Zvezda igra mnogo prljavije od Partizana...Lazic je namerno povredio Milutinova , a Zvezdin cilj je da povredi sve igrace Partizana jer ne moze da ih dobije u fer borbi.

Dr.Damir

pre 8 godina

@ Zvezda ponos Srbije
Druze ajde, ako ste stvarno gospodski klub i stubovi i sta sve ne, objasni mi ono drmanje koseva, pljuvanje Partizanovog trenera Vlade, kese sa urinom i brdo "lepih" stvari...i to kada te dve godine D.Vujosevic nije bio u Partizanu...
Ko je onda sejao mrznju ako nije D.V. ?...

anonymous

pre 8 godina

Pricate o drmanju koseva a nista bolji niste. Pogodili ste u glavu reprezentativca Srbije, sluzite se nesportskim sredstvima, dekoncentrisete igrace pistaljkama sa tribina, Pavlovic pravi faulove za zatvor. Sve samo ne sport...

only fools and horses

pre 8 godina

Za sve vas koji govorite o mržnji koju stvara jedan čovek: setite se Železnika i ispljuvanog Vlade Jovanovića, mrdanje koševa, bacanje kesa sa mokraćom, prskanja sa PP aparatom. Pljuvanja i udaranje Vujoševića, gađanje loptom od strane "novinara". Setite se i gađanja papcima turskih igrača u Areni (kako li vas je tad iznervirao DV).
Setite se i prebijanja Tumbakovića i ostalih igrača na vašem stadionu. Setite se svih tuča na oba stadiona i ispred stadiona u zadnjih 20 godina.
Neće biti da je jedan čovek kriv za sve to.
A o gospodi i gospodstvenom ponašanju, nemate pravo ni da pomislite a kamoli pričate. Ili smatrate da je gospodstveno da "gazda" javno kaže da je Tejić trebao jače da udari domaćeg igrača. Šta li im onda govori kad su nasamo u svlačionici. Nije ni čudo da je bukvalno posle svake utakmice sa KK kakosevećzove neko od igrača Partizana povređen.
Ali proći će sve to, nijedna diktatura ne može večno da traje, nijedna veštačka tvorevina ne opstaje dugo.

miki

pre 8 godina

Za fmpovca koji sebe naziva "grobarom od 40 leta"da mu kazem da je providan i da ako je on izdao svoj klub koji se ugasio,da su grobari ljudi sa kičmom i da to ne rade

idemo

pre 8 godina

Jasna uzlazna putanja pri sutu Milutinovica ali sudije priznaju kos. Ono samo da si corav mozes da priznas. Ponovo sudije vracaju Partizan u zivot svako guranje ispod kosa se tumaci kao faul zvezdinih igraca. Grobari stavili sator u reketu. Zvezda se pogubila tj nema odbrane skoka. Djenku dva puta fauliraju sa ledja bez mogucnosti da se dodje do lopte naravno nema namerne.

ja

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?

Wllaxy

pre 8 godina

Napred sampioni,sami protiv svih.PARTIZAN
(Slavko-RS, 15. jun 2015 21:22)

Hahahaha, tvoji komentari me baš zabavljaju baš kao i prave dvorske ljude što su radile...

Boris Davidovic

pre 8 godina

Alo navijaci ovog drugog kluba sto igra protiv Partizana, pa da li vi citate svoje poruke ovde, krenes redom i samo vidis Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule .....tako samo pokazujete koliko vam je covek nabio komplekse, a i tako ga velicate....iskulirajte, ignorisite ga, to vam je pametnije.

Mirko

pre 8 godina

A doobro... Daćemo vam pehar da se slikate, kao što smo se mi slikali sa vašim prošle godine, fer i pošteno bi bilo... :)
Nema veze, možete i da ga skršite, nije problem, već imamo dva ove godine, jedan manje više, nećemo da cepidlačimo :P

milos

pre 8 godina

Zasto neko dozivotno ne zabrani igranje kosarke Pavlovicu, bar protiv Zvezde. Uvek kada je egal napravi neku tehnicku, nabija se u facu svima, pokusava na silu da sutne Lazicu u facu sto uvek promasi, dok ovaj sa druge strane ladno poentira njemu u facu.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@Pevaju pogrdne pesme Zvezdi a onda kad ih dobijemo pricace da smo Fmp , cirkus ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 21:44)


Nikada nismo pricali da ste Zvezda vec Zvezda Telekom,pomiri se sa tim da navijas za FMP i prestani da se tesis,moj Nolane....

Igor

pre 8 godina

Ne mogu da odlucim da li mi je odvratniji Lazic ili Blazic?! Ipak Lazic...kao i Rudy! Valjda ce se i Zvezda jednom vratiti pa da gledamo i derbi...ovo kao svojevremeno Profi Color ili BFC...vestacki klubovi

dejan

pre 8 godina

Mislim da je Pavlovic pogresio kad se odlucio za kosarku. U boksu bi pokazao svoj pun potencijal. Iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav direkt i kroše ima. Trebalo bi coveka preseliti sa parketa u ring...

delijemilano

pre 8 godina

Radonjicu moram zamjeriti sto nema autoritet i moze da se desi da Kalina 5 puta sutira za 3p, ne pogodi nijednom i nastavlja da suta. Nadam se da nas nece kostati. Djenka nas drzi u vodjstvu.

Marko Amelia u 90'

pre 8 godina

Tepić sam vraća loptu na svoju polovinu i nastavlja napad a pecaroš u nastavku pravi faul za deportaciju iz Srbije, Milutinoviću priznat koš a banana bila u uzlaznoj putanji...

kalina

pre 8 godina

ne bavim se statistikom ali je ortodoksna laz da se zvezda bori za prvu titulu nakon 98. jer je to fmp kome niko ne moze da zanrani kako ce da se zove. cinjenica. a ova deca neka pitaju tate ako ne veruju

dejan

pre 8 godina

Kao sto su primenili pravila oblacenja za trenere, potrebno je primeniti i pravila ponasanja.
U bili kojoj normanoj kosarkaskoj organizaciji, Vujosevic bi zbog nekulturnog i nesportskog ponasanja (non stop psuje majku) posle 5 min svake utakmice bio izbacen, a potom bi dobio zabranu bavljenja trenerskim poslom.
Nije normalno da je zbog takvog lika igra uvek u drugom planu, a njegovo ponasnje u prvom.
Svaka cast Partizanu, ali krajnje vreme je da se ovo resi, a KK Partizan je ocito taoc Vujosevica i klike oko nega. Kosarkaska organizacija mora da preduzme rigorozne korake

Dule

pre 8 godina

Definitivno je došlo vreme da Vujošević,Danilović i Todorić odu!Drugu godinu zaredom ne izboriti E.L. je neuspeh koji počinje da iritira!Treba da dodje sveža krv koja je sposobna da nadje pare,a ne kukati i smarati nas nečinenjem!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@Pevaju pogrdne pesme Zvezdi a onda kad ih dobijemo pricace da smo Fmp , cirkus ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 21:44)


Nikada nismo pricali da ste Zvezda vec Zvezda Telekom,pomiri se sa tim da navijas za FMP i prestani da se tesis,moj Nolane....

ajde

pre 8 godina

Žestok faul Pavlovića nad Kalinićem me tera da napišem nešto.

Evo ovako, grobar sam. Uvek sam podržavao Vujoševića, zbog kredita, osvojenih titula. Verujem i dalje da ga neki ne vole zbog toga, ali i svega ostalog, a razloga imaju jer se često ne ponaša prikladno, sportski, viteški.
Njegovo ponašanje čak tera napaljene klince da nekog gađaju ili urade nešto slično. Nije to borba na život i smrt. Ako jedne godine ne osvojimo nije smak sveta.

Ali faul Pavlovića je otprilike za zatvor ili za zabranu bavljenja košarkom. On ponavlja takve faulove mesecima. Mislim da je Vujošević mogao da ga nauči da to ne radi. To je porazno, a ne poneki poraz od Zvezde.

Mene je sramota i izvinjavam se komšijama na ponašanju nekih ljudi, ako se mogu tako nazvati.
Sportski pozdrav i čestitke na uspesima.

Corleone

pre 8 godina

Ja prosto ne znam sta da kazem za ovo ulicarsko ponasanje Pavlovica. Uzasan igrac, uzasan. Onaj bezobrazluk sa namerom da se povredi Kalenic je za suspenziju od 3 meseca, a ne za nesportsku. Znao sam da je kvaran, dokazao je to mnogo puta, ali sada mi se zgadio.

laRS0n

pre 8 godina

Nadam se da će Zvezda pobediti. Ali se nadam da će Marjanović konačno da napusti Zvezdu, ako ga uopšte neko bude hteo. Igrač kome moraš da dostaviš loptu ispod samog koša da bi on mogao da je prikuca, leđima nema pojma, bacanja izvodi odlično. O njegovoj odbrani ne treba trošiti slova, a njegova nesposobnost da iskontroliše skok dovodi do ludila. Nadam se će ga Djordjević ponovo zaobići

Hidalho

pre 8 godina

Zvezdina treća četvrtina kao nekadašnja Zvezdina proleća u fudbalu. Jadne sudije se napele da pomognu Panterima da prelome utakmicu. Denda i njegov gost se čude kako Panteri imaju toliko više poena iz kontranapada jer obično domaćin dominira u tom segmentu igre. Kako da ima Partizan više kontri kada mu sude svaki kontakt, a Panteri mesare čitavu utakmicu i nikom ništa. Panteri su definitivno bolji tim, zaslužena titula i Evroliga, ali čemu ovo gospodo sudije i gospodo iz tzv. KSS-a? Partizan ni u najvećim trenucima dominacije nije imao ovakav vetar u ledja.

neki tamo

pre 8 godina

Pavlovic za zatvor prekrsaj. Takva namera i takva netrpeljivost prema Kalinicu je strasna!
Gagi respekt, nakon toga mu se drao i pitao ga je li normalan. Evo, ja cu mu reci odmah, NE!

Kolega sudija

pre 8 godina

pa ovo je komedija,Cirbes u svakom bloku je u kretnji i to debeloj,ali Belosevic pokusava da nas pravi da smo slepi! Ali zato Milutinovu bloku odma faul svira zbog kretnje!!!! Kalinicev lakav,hvala Bogu bio usporen snimak pa smo videli,ali to nije faul za Belosevica! E eto 10 razlike,tako to radi veliki grobar Belosevic!

PrcKO

pre 8 godina

Od danas prestajem da navijam za Partizan! Partizan je postao simbol prostakluka i zla sa Vujoševićem i dok je on tu i ovakvi navijači koji ga slepo slušaju ja javno objavljujem da više ne navijam za ovakav klub!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar od 40 leta, 15. jun 2015 21:55)

Ti si odavno prestao da navijaš za svoj klub Panteru!

dadad

pre 8 godina

Udaranje Pavlovica,grimase Vujosevica,flop Tepica,Macvanovo dobacivanje sudijama,po 20 faulova partizan napravi na svaki zvezdin posed...samo slepi ne vide koliko je zlo za nasu kosarku taj klub.

nemanja4

pre 8 godina

Jedina svijetla tacka u ovom mom Partizanu je mali Vanja.Kao Grobar me je stid od Vujosevica,a po malo i Pavlovica.Svaka cast njemu sto je vodio Partizan do f4 i do osvojenih pehara kad je ovo ruglo od ponasanja.

Sabre

pre 8 godina

Da li je iko iznenađen što su primitivni primati pokazali vujošević sportsku kulturu već na startu druge četvrtine
i to nad jednim od naj fer plej igrača u srbiji? Evo pokazali ste opet ko ste i šta ste, rezultat nije ni bitan, više.

Luka

pre 8 godina

Ljudi moji, ovaj Vujosevic kao da namerno hoce da unisti Partizan svojim ponasanjem i tehnickim greskama da bi posle mogao da se vadi na sudije i drzavu.

nex

pre 8 godina

@srdjan m. be(a)ech
Razumem ja tebe. Ali ti pricas jos uvek o tvojoj zemlji,iz zemlje koja je bombsrdovala tvoju i umnogome doprinela ovakvom stanju nacije. A pogotovu ono "fuj" na kraju. Sram bilo i tebe i onoga ko ti je pustio komentar! Once,you will comme back!

borivoje surdilovic

pre 8 godina

koliko je zvezdi dozvoljeno stvarno smesno, ovaj mali mitrovic se dere i psuje sudije, ovi nista....blazic odvaljuje namerno milutinovica, i nista...itd...

bojan

pre 8 godina

Volim Duleta, ali treba da ohladi glavu, direktni je krivac za večeras, zvezda je slabo odigrala ali mi nismo uspeli to da iskoristimo

Voip

pre 8 godina

Auu sramote kako se Zvezda krade veceras i opet ne mogu nista. Gledam pet minuta i sviraju nepostojeci faul nad Milutinovicem + slobodno, ne sviraju cist faul nad Cirbesom na ziceru, pa zatim priznaju onaj smesan kos Macvanu pod faulom na zemlji kad nije ni krenuo da sutne. Ovde je realno Zvezda trebala voditi preko 10 razlike ako uzmem uzorak od ovih pet minuta, mogu misliti sta se do tad desavalo. A tu je i specijalac Milija. Napred Zvezdo zgazi ih sve!

Lošmi

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

Činjenica je da ste Zvezdi dok ste bili finansijski mnogo moćniji otimali najbolje igrače (Vujanić, Luka Bogdanović...), činjenica je da je tada vaš mag izjavljivao da će i Zvezda ako tako nastavi jedom, za dosta godina biti prvak, činjenica je Drobnjakova trojka iz auta koju ponosno spominjete kao da je to nešto za ponos, činjenica je gepekovanje sudija, činjenica je da vaš trener pre utakmice poziva na tuču i prekid ako ne pobedite, činjenica je da nikada nijedan kapiten Zvezde nije izašao na konferenciju za medije u majci "ne dajte se pasjim sinovima"... Ima još dosta činjenica ali nema toliko mesta u komentaru.

Miloshsss

pre 8 godina

ajmo da proteramo vujosevica u crnu goru da vise ne unistava srpsku kosarku
(coka, 15. jun 2015 21:28)

Pa vaš se trener pojavljuje u spotovima o nezavisnoj Crnoj Gori!
Jedino ako mu je baba iz Čačka :)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim, 
Al' čović nas plaća da budemo s njim. 
Mi volimo pare i nemamo čast, 
al' poruka za svaku vlast - računajte na nas!
(grobar kg, 15. jun 2015 21:02)

Mi smo igosi najjaci smo najjaci,ooooooo Igokea partizan!!! Volim te Dodik Milorade!

Deki

pre 8 godina

@(Zvezda ponos Srbije, 15. jun 2015 21:25), alo čoveče, Zvezda je zamrznuta, ovo je Čovićev privatni klub.Kad ćete konačno da shvatite? Nije problem za koga ćete da navijate, to je lična stvar, ali zašto uporno spominjete Zvezdu koja je zamrznuta i ne učestvuje u našoj ligi?

ddd

pre 8 godina

Jedno pitanje i za zvezdase i za partizanovce i za poznavaoce kosarke...Da li jos negde u Evropi postoji ovakav slucaj,ovakav covek,tener,koji ulazi u teren,psuje sudije,gadja igraca loptom,na konferenijama poziva na nerede... ???

Mirko

pre 8 godina

Ala smo losi ljudi moji,ovi nasi kao da stoje na terenu,Zvezda stvara sanse iz kontri,kod nas se cela igra svodi na jednog igraca Pavlovica a kod Zvezde svi igraju i Kalinic i Dzenkins,i Marjanovic.Bruka,cestitam Zvezdi namestenu titulu,a sledece sezone pravimo novi niz od 14 titula.

Patrik, 15. jun 2015 21:26)
-----------------------------------------------------------------

Nije njima namestena titula oni ce je posteno osvojiti jer imaju duplo jaci tim.E sad drugo je pitanje kako to da oni u vreme kad drzava grca u problemima, kad su svi na ivici bankrota oni se razbacuju sa parama i dovode igrace vrhunske klase sto mi nismo mogli ni u snovima cak i ona kada nam je bas islo, kada smo igrali na f8/f4..itd

Znaci nije sporno to da su bolji i da zasluzuju titulu ali je sporno odkle im finansije da tri godine dovode jako kvalitetne strance pa cak i produzuju ugovor sto je za nas samo misaona imenica bila godinama.
-----------------------------------------------------
Zamisli da smo mi mogli da zadrzimo i produzavamo ugovore sa
McCalebb-om,Robertsom,Veselim,Maricem,Bertansom,Jerrellsom,Jawaiem,Gistom..itd

Pa u najmanju ruku bi osvojili bar jednu evroligu.

Mirkovo mezimce

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

A da vam nadjemo nekog novog Tomasevica, Vujanica i Bogdanovica da ih dovedete iz Zvezde, u znak pomirenja? Onda vam nisu smetale plate plejmejkera u Zvezdi.

varys

pre 8 godina

Bravo navijaci partizana, povredite igraca, djenku pre utakmice manja grupa vredja na rasnoj osnovi.. Drago mi je sto nisam navijac "institucije"

milan

pre 8 godina

Nadam se da sudije nece podleci konstantnom Vujosevicevom pritisku i da ce sve proteci u najboljem redu. On vec 2 godine priprema teren i alibi za eventualni poraz, vredja, psuje, fizicki i verbalno napada ali nadam se da ce tome doci kraj!

nemanja

pre 8 godina

I kod jednih i kod drugih ima i normalnih i kulturnih navijaca, kao i huligana, ali vredjate Djokovica, gadjate reprezentativce nase zemlje tvrdim predmetima, pa da li su normalni oni koji to cine?? A zna se ko priprema teren za to, svaku konfereciju koristi za manipulisanje i indoktriniranje navijaca koji podrzavaju Partizan.

mc 911

pre 8 godina

Ne znam da li sam jedini koji stice utisak da se napetost, nervoza i enorman pritisak itekako osecaju u dvorani, medju igracima, ali i sudijama, koje su za sada vrlo dobre. Mrznja je neverovatna, a Dule je, nazalost, stalno siri i izvodi ovo van granica sporta...

Patrik

pre 8 godina

Ala smo losi ljudi moji,ovi nasi kao da stoje na terenu,Zvezda stvara sanse iz kontri,kod nas se cela igra svodi na jednog igraca Pavlovica a kod Zvezde svi igraju i Kalinic i Dzenkins,i Marjanovic.Bruka,cestitam Zvezdi namestenu titulu,a sledece sezone pravimo novi niz od 14 titula.

ziveli

pre 8 godina

Kako pobediti sa Djumicem i Bezbradicom... Da se skinu Bogdan i Veseli ladno +25 ;)
Al' Patizanova sudbina je da jos oko 2 godine stvara tim bez novca, a onda ce biti promena na bolje i finansijski i rezultatski, mada je pravo malo cudo kako i ovako uspevaju da postignu pristojne rezultate. Nas klub od osnivanja ima svoje ime: PARTIZAN.

vu

pre 8 godina

Nolane buraz nadji zivot batali lupanje komentara na fejsu i b92..uzivaj u kosarci ako to zelis uopste ili samo sejes mrznju..Neka bolji pobedi

zahovič

pre 8 godina

juce sam ostavio komentar i naveo pasje sinove u afirmarivnom smislu...naravno nije mi odobren kom...a nedugo zatim vest na b92 ne daj te se pasjim sinovima...gori ste od kim dzong una...i ovaj nece da bude odobren ali ipak ce ovo neko procitati

Slavko-RS

pre 8 godina

Sve sto rade navijaci Partizana isto rade i Zvezde Telekom.Od ljuljana koseva,gadjanja urinom Vlade Jovanovica,pp aparat,pljuvanje u prosloj utakmici.Ne opravdavam ali isto je to sve.

milanivac

pre 8 godina

Posto navijaci Partizana ocigledno nisu u stanju da stvari pogledaju objektivno, ovako stoje stvari: Vujosevic jeste napravio fantasticne uspjehe (ali samo u Partizanu), ali poslednjih godina, kako pomoc drzave izostaje, izgubio je kompas u potpunosti, a njegovo licemjerstvo, prostakluk, drskost i bezobrazluk nemaju granica. A vi slepo verujete u njegove lazi, poput one da je Lazic povredio Milutinova...dozovite se pameti.

Slager_pevac

pre 8 godina

Nije mi jasno samo koji su argumenti po kojima je ovo drvo Macvan igrac za reprezentaciju.Ljudi malo objektivnosti ne bi bilo na odmet...

alfa romeo

pre 8 godina

@Patrik..jel si ti procitao sta si napisao? vi lose,mi dobri,i titula namestena??? inace, vidi se po gadjanju Jovica da ste prava institucija!

Kale_Pravi

pre 8 godina

A zasto dule gadja loptom svog igraca...….. hahaaaaaahhaaa.......cirkus ste groblje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kima, 15. jun 2015 21:29)
...Ma voli ga samo se sali malo...

Petar JR

pre 8 godina

Vujošević je 80% 1/4 proveo u intimnom došaptavanju sa sudijama (uglavnom nesrećnim Beloševićem) . Za kasnije čuva manje diskretne metode : štipanje , davljenje i sl. p.s.pardon to radi samo svojim igračima

magov najbolji djak

pre 8 godina

zna li neko gde da nadjem statistiku Borisa Daloa kroz karijeru?
Interesuje me je li ikad imao dvocifren broj poena na jednoj utakmici?
Ma interesuje me je li nekad u karijeri postigao vise od dve trojke na utakmici?
Ma interesuje me je li ikad postigao trojku na nekoj utakmici?

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Koliko je lepši i pozitivniji Pionir kad je Zvezda domaćin. Ovo je kao festival mržnje i ludila. Očigledno je vujoševićevo stanje (da ne kažem pravu reč) prenosno i sada su takvi i navijači partizana. Koliko mi je drago što je po prvi put u Srbiji dobro pobedilo zlo i što sada vlada Zvezda. Koliko je samo Zvezda normalniji i zdraviji klub u svakom pogledu (i na parketu i na tribinama).

bolja je prodata fora nego titula

pre 8 godina

Kosarkasi Partizana igraju po sablonu. Ko istupi iz sablona i pokusa nesto da iskreira sledi mu visemesecno hladjenje na klupi. Zato je Baki nezamenljiv u nasoj igri jer se kapira sa Duletom pa mu se i kardinalne greske oprastaju. E moj Dule tako se ne pravi Sale, Kica, Praja....tako se stavlja katanac na klub. Pusti momke neka igraju pa nek izgube ali da to bude sa stilom i smekom u igri...po cemu smo se oduvek prepoznavali.

James Harden

pre 8 godina

@oguglao

Ako sudije budu sudile u vasu korist i treba da povuce igrace.Da ne trpi tu nepravdu.Svi vide da vas sudije guraju panteri,i vi isto samo necete da priznate.

BoVasPicousti

pre 8 godina

A zasto dule gadja loptom svog igraca...….. hahaaaaaahhaaa.......cirkus ste groblje
(kima, 15. jun 2015 21:29)

A zasto ti navijas za tudji klub? Hhahahahahhaha... Cirkus!

vu

pre 8 godina

lazic izbacen? hahahahaha pa jel ti gledas utakmicu,prvi faul je sam napravio da zaustavi kontru a drugi cist faul..prestanite da pricate o sudijama i gledajte kosarku

Samo činjenice

pre 8 godina

Da bi se KK Partizan, ponos srpske košarke i klub koji je srpskoj košarci darovao bezbroj velikih igrača, skinuo sa trona, potrebno je:

- da originalna KK CZ ode u zamrzivač
- da FMP iz Železnika nalepi na sebe modifikovani grb KK CZ i nazove se KK CZ Beograd/Diva/Telekom
- da se dugovi originalne, zamrznute KK CZ svedu na 2,5% i tako izvede prevara i pljačka poverilaca
- da se KK Partizanu blokiraju privatni sponzori, kojima se sugeriše da idu u Železnik
- da FMP sa iznajmljenim grbom dovede plejmejkera od 900.000 dolara
- da se ogromna finansijska sredstva putem države kanališu u privatni klub iz Železnika
- da se vodi najprljavija medijska kampanja protiv KK Partizan
- da brat premijera bude u UO privatnog kluba iz Železnika sa iznajmljenim grbom

Nadam se da će se naći neki panter koji će argumentovano odgovoriti na činjenice koje sam izneo. Sve što sam napisao je istina i vrlo lako se može proveriti. Molim neargumentovane, bezvezne komentatore da zaobidju replike, ako nemaju konkretne kontra-argumente. Pošto će se javiti gomila pantera koji će da spinuju o "predhodnim režimima koji su podržavali KK Partizan", odmah da im podsetim na Djindjićev projekat "evro Zvezde", kamione novca uložene u taj projekat, Zmaga Sagadina, Vesića i Žiku Pauka.

Kum

pre 8 godina

Ako se neko do sada pitao sta znaci zapaljiva retorika, moze da vidi plodove na delu. Jovic, reprezentativac, decko kojem smo pevali na doceku...Avangardno.

nemanja

pre 8 godina

Dangubic, Bobi, Kalina, Jovic, Mitrovic, reprezentativci Srbije i svi maksimalno korektni u izjavama i ponasanju. A Milosavljevic koga sam jedinog u Partizanu postovao, izlazi u onoj majici. Nadam se da je bio primoran, jer se cini kao dobar decko.

sasa

pre 8 godina

"institucija... gadjali dečka u glavu da bi možda došli u poziciju da pobede. u čemu ste vi institucija. sada ste pokazali vaše pravo lice.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

E sad da vidimo da li ce sudije da budu pravedne i sude po pravilima bez obzira na nesportske pritiske od strane Vujosevica ...

sasha

pre 8 godina

Kao sto rekoh. Posle one prostacke konferencije i svega sto je demagog napricao svaki dodir se svira. A Dule i Belosevic mogu komotno na kaficu da odu s obzirom na to koliko pricaju uz aut liniju.

srdjan myrtle beach

pre 8 godina

Dok god su uzivo prenosi ( tekstualni ) zasnovani na Vujosevicu, navijacima, prljavim potezima, vredjanjem, a ne leprsavim i prelepim potezima, nema nade neke posebne. Trenutno sam u USA, i udjem da procitam sta se desava i uvek isto.

Ne znam kako da opisem, sramota je malo za ovo sto se desilo Jovicu. Svi samo pricaju nema se para da se zadrzi, pa sta i da mu daju milion evra po sezoni kad kao momak koji je svojoj zemlji doneo SVETSKO SREBRO, ne mozes da pred SVOJIM LJUDIMA, u SVOJOJ ZEMLJI da igras, ej covece gadjate stolicom momka koji je bio clan srebrne postave SVETA?

Sramota i sad na stranu svaka sala, ne isplati se gledati sport u Srbiji. Zelim svima da napuste Srbiju jer je odavno prestala biti kao nekada velika i casna zemlja, vec zemlja olosa, propalica, na najnizim granama u svakom segmentu.


F U J !

Кривокапић

pre 8 godina

Обе екипе су смешне. У Европи не могу да присмрде клубовима. Губе редовно и служе за напумпавање разлике. У јадној Србији још увек важе за озбиљне тимове. То је туга наше кошарке у којиј владају Човић и Вујошевић. Примитивци.

L23

pre 8 godina

Od samog pocetka toliko mrznje na terenu, a za sve je zasluzan samo jedan covek kog treba iskljuciti iz kosarke jer je to sto radi svakodnevno sramotno, uostalom najvise steti svom klubu.

grobar od 40 leta

pre 8 godina

Od danas prestajem da navijam za Partizan! Partizan je postao simbol prostakluka i zla sa Vujoševićem i dok je on tu i ovakvi navijači koji ga slepo slušaju ja javno objavljujem da više ne navijam za ovakav klub!

grobar kg

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim,
Al' čović nas plaća da budemo s njim.
Mi volimo pare i nemamo čast,
al' poruka za svaku vlast - računajte na nas!

Aleks

pre 8 godina

Bez obzira na krajnji rezultat, zasto smo mi institucija? O PARTIZANE, O SAMPIONE, TEBE LUDO VOLIM JER SI NAJBOLJI, I KADA GUBIS JA TI PEVAM JER U SRCU MOME JEDINO SI TI....

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Koliko je lepši i pozitivniji Pionir kad je Zvezda domaćin. Ovo je kao festival mržnje i ludila. Očigledno je vujoševićevo stanje (da ne kažem pravu reč) prenosno i sada su takvi i navijači partizana. Koliko mi je drago što je po prvi put u Srbiji dobro pobedilo zlo i što sada vlada Zvezda. Koliko je samo Zvezda normalniji i zdraviji klub u svakom pogledu (i na parketu i na tribinama).

Marko Amelia u 90'

pre 8 godina

Tepić sam vraća loptu na svoju polovinu i nastavlja napad a pecaroš u nastavku pravi faul za deportaciju iz Srbije, Milutinoviću priznat koš a banana bila u uzlaznoj putanji...

Corleone

pre 8 godina

Ja prosto ne znam sta da kazem za ovo ulicarsko ponasanje Pavlovica. Uzasan igrac, uzasan. Onaj bezobrazluk sa namerom da se povredi Kalenic je za suspenziju od 3 meseca, a ne za nesportsku. Znao sam da je kvaran, dokazao je to mnogo puta, ali sada mi se zgadio.

sasha

pre 8 godina

Pogledajte faul Pavlovuca na Kalinicu!!!!! Na faci mu se vidi da joce da ga odvali! i jos kao da udarac nije dovoljan nego i levom i desnom ga udara preko glave! Ovo je institucija!?!? Ovo je kosarka?!?!? Odvratno!!!

milan

pre 8 godina

Sta je ovaj Pavlovic sebi dozvolio. Nema nimalo ni obraza, ni dostojanstva, ni postenja. Ostace mi upamcen kao mozda najnesportskiji igrac koga sam ikad gledao. Ovo je skandalozno sta on radi u mecevima protiv Zvezde...

cole

pre 8 godina

finale domaceg prvenstva u sportu koji je ponos nacije, ne zasluzuje mrznju koju su uneli, pored terena neko ko sebe izdize iznad kluba koji je bio Evropski sampion (vujosevic) i igrac koji vec ko zna koji put faulira protivnika sa namerom, ne da ga zaustavi u napadu, vec da ga povredi (pavlovic). njima takvima nije ni mesto u takvom finalu. zato cu reci da sam jednako uzivao, a kao navijac Crvene Zvezde, i u sjajnim potezima gagija milosavljevica, macvana, neumornog tepica i hrabrog marinkovica, kao i u magiji asistencija vilijamsa, djenkinim kosevima, kalinicevoj hladnokrvosti i nadasve odvaznom cirbesu. da je taj dule dobar trener ne bi bio u partizanu vec negde u evropi jer svaki nas trener koji iole nesto vredi radi sa evropskim klubovima. da taj pavlovic nesto vredi ne bi sa pecanja dosao u partizan vec na to pecanje ne bi ni otisao vec bi bio u trening kampu nekog iole ozbiljnijeg evopskog kluba. toliko o likovima koji su svojim mrznjom partizanu oduzeli sansu da se ove godine iole ozbiljnije suprotstave prejakoj zvezdi. a zvezda!?! kapa dole na selekciji igraca, posebno na dovodjenju mwilla i zirbesa, kaline i jovketa. mwill mi je mnogo puta zivce kidao potpuno, ali njegove asistencije su nesto zbog cega mu je sve bilo oprosteno. da li bi bobi ove godine bio mvp u svim takmicenjima gde je zvezda igrala da nije bilo mwilla? potpisujem da ne bi! da je srece da zvezda zadrzi sve koje sada ima, osim blazica, i dovede jednog klasicnog kosgetera, skoro da bih vec sada mogao da se kladim jos jednoj triploj kruni i najmanje top 8 u EL. partizanu zelim puno srece u teranju vujosevica i pavlovica, ako uopste zele da bilo sta postave na svoje mesto, a mojoj Zvezdi hvala na uzivanju i cestitke i na trecoj ovozesonskoj tituli.

Petar JR

pre 8 godina

Vujošević je 80% 1/4 proveo u intimnom došaptavanju sa sudijama (uglavnom nesrećnim Beloševićem) . Za kasnije čuva manje diskretne metode : štipanje , davljenje i sl. p.s.pardon to radi samo svojim igračima

Zorz Pap

pre 8 godina

Daj bože da Pavlović ostane ceo život u Partizanu. Čovek pleni svojom igrom i sportskim ponašanjem, veliki sportista. A očigledno je da bi bio sjajan da kao trener nasledi Vujoševića u Partizanu pošto su isti tip sportskih radnika.

milos

pre 8 godina

Zasto neko dozivotno ne zabrani igranje kosarke Pavlovicu, bar protiv Zvezde. Uvek kada je egal napravi neku tehnicku, nabija se u facu svima, pokusava na silu da sutne Lazicu u facu sto uvek promasi, dok ovaj sa druge strane ladno poentira njemu u facu.

slobinator

pre 8 godina

utisak večeri.Vujoševićeva faca posle kalinićevog koša iz odbitka posle promašaja mitrovića.za ovo je vredelo čekati tih 17 godina

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Zgazi ih Zvezdo u četvrtak i da slavimo!! Svaka čast momci, ni sudije, ni Pavlović i Co., ni ovi što gađaju povređenog igrača ništa nam ne mogu! U četvrtak ih sahranite!!

grobar od 40 leta

pre 8 godina

Od danas prestajem da navijam za Partizan! Partizan je postao simbol prostakluka i zla sa Vujoševićem i dok je on tu i ovakvi navijači koji ga slepo slušaju ja javno objavljujem da više ne navijam za ovakav klub!

dadad

pre 8 godina

Udaranje Pavlovica,grimase Vujosevica,flop Tepica,Macvanovo dobacivanje sudijama,po 20 faulova partizan napravi na svaki zvezdin posed...samo slepi ne vide koliko je zlo za nasu kosarku taj klub.

L23

pre 8 godina

Od samog pocetka toliko mrznje na terenu, a za sve je zasluzan samo jedan covek kog treba iskljuciti iz kosarke jer je to sto radi svakodnevno sramotno, uostalom najvise steti svom klubu.

neki tamo

pre 8 godina

Pavlovic za zatvor prekrsaj. Takva namera i takva netrpeljivost prema Kalinicu je strasna!
Gagi respekt, nakon toga mu se drao i pitao ga je li normalan. Evo, ja cu mu reci odmah, NE!

dejan

pre 8 godina

Mislim da je Pavlovic pogresio kad se odlucio za kosarku. U boksu bi pokazao svoj pun potencijal. Iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav direkt i kroše ima. Trebalo bi coveka preseliti sa parketa u ring...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

E sad da vidimo da li ce sudije da budu pravedne i sude po pravilima bez obzira na nesportske pritiske od strane Vujosevica ...

sasha

pre 8 godina

Kao sto rekoh. Posle one prostacke konferencije i svega sto je demagog napricao svaki dodir se svira. A Dule i Belosevic mogu komotno na kaficu da odu s obzirom na to koliko pricaju uz aut liniju.

BgHQ

pre 8 godina

Jedan od bitnih razloga zasto sam za ABA Ligu je sto volim da gledam regularno takmicenje."Veliki mag" u ABA ligi ipak ne moze da pravi svinjarije koje pravi u domacoj.Iz bezbedonosnih razloga ovo finale se nije smelo igrati a ako se vec igra onda je moralo na dve pobede maksimalno jer ovako postoji velika verovatnoca da bude zrtava a sve zbog jednog ljubitelja "knjizevnosti" i njegovih zabludelih sledbenika.

rejnald

pre 8 godina

1.Zvezda bez ofanzivnog skoka gotovo citav mec,a onda 2 i jedan zlata vredan u samoj zavrsnici,
2.Partizan u ofanzivnom skoku masakrirao Zvezdu,cak i kad je Bobi igrao,
3.Kalinic monstruozno los veceras,njegovo forsiranje trojki vratilo Partizan u igri!A onda?Svaki komentar suvisan!
4.Radonjic svo vrijeme drzi Kalinica u igri,iako mu ocigledno ne ide i srlja svo vrijeme.Po meni jako zabrinjavajuce za bilo kog trenera!
5.Williams briljirao sa asistencijama i trojkama u vaznim trenucima.
6.Dangubic i Lazic i Zirbes objasnili kako se igra odbrana!
7.Bobi uzas!
8.Pavlovic pokazao svoj karakter po ko zna koji put...
9.Kakva rampa Zirbesa!
10.I na kraju hvala Djenki za sve!Ova pobeda je njegovo djelo!

srdjan myrtle beach

pre 8 godina

Dok god su uzivo prenosi ( tekstualni ) zasnovani na Vujosevicu, navijacima, prljavim potezima, vredjanjem, a ne leprsavim i prelepim potezima, nema nade neke posebne. Trenutno sam u USA, i udjem da procitam sta se desava i uvek isto.

Ne znam kako da opisem, sramota je malo za ovo sto se desilo Jovicu. Svi samo pricaju nema se para da se zadrzi, pa sta i da mu daju milion evra po sezoni kad kao momak koji je svojoj zemlji doneo SVETSKO SREBRO, ne mozes da pred SVOJIM LJUDIMA, u SVOJOJ ZEMLJI da igras, ej covece gadjate stolicom momka koji je bio clan srebrne postave SVETA?

Sramota i sad na stranu svaka sala, ne isplati se gledati sport u Srbiji. Zelim svima da napuste Srbiju jer je odavno prestala biti kao nekada velika i casna zemlja, vec zemlja olosa, propalica, na najnizim granama u svakom segmentu.


F U J !

Mirko

pre 8 godina

A doobro... Daćemo vam pehar da se slikate, kao što smo se mi slikali sa vašim prošle godine, fer i pošteno bi bilo... :)
Nema veze, možete i da ga skršite, nije problem, već imamo dva ove godine, jedan manje više, nećemo da cepidlačimo :P

DedaMiloje

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?
(ja, 15. jun 2015 22:05)

Brukaj se slobodno, nije sporno...

Struki

pre 8 godina

"Utisak"veceri definitivno je totalno "rasulo"u KK Partizan! Pavlovic pravi namernu za "zatvor"nad Kalinicem,Milosavljevic mu govori da nije normalan? Epilog Gagija Vujosevic oterao sa klupe? Vujosevic psuje malog Marinkovica,decko ne sme glavu da podigne? Dalo odlazi na klupu i baca ruku Pavlovicu za podrsku,a ovaj ga odguruje i "tera"u 3 "lepe"...Znaci totalno "rasulo"!

mc 911

pre 8 godina

Ne znam da li sam jedini koji stice utisak da se napetost, nervoza i enorman pritisak itekako osecaju u dvorani, medju igracima, ali i sudijama, koje su za sada vrlo dobre. Mrznja je neverovatna, a Dule je, nazalost, stalno siri i izvodi ovo van granica sporta...

nemanja

pre 8 godina

Dangubic, Bobi, Kalina, Jovic, Mitrovic, reprezentativci Srbije i svi maksimalno korektni u izjavama i ponasanju. A Milosavljevic koga sam jedinog u Partizanu postovao, izlazi u onoj majici. Nadam se da je bio primoran, jer se cini kao dobar decko.

metall

pre 8 godina

Verujem da je ogromna vecina Partizanovih navijaca svesna ozbiljnosti problema i sve stetnosti koju u mecevima sa Zvezdom nosi Vujosevic, potpomognut verovatno najodvratnijim igracem koji je ikada stupio na tlo Pionira, Pavlovicem. Ne znam sta je potrebno da se dogodi da se pomenuti dvojac uljudi (znam da je to nemoguce), da padne krv, da bude zrtava, sta? Ovo veceras je bilo odvratno, uzasno, porazavajuce, ali srecom Zvezda ne odgovara na provokacije i time pametno postupa. Ne bih o sudjenju, iako je jasno da je Vujosevicev performans urodio plodom, i da je kriterijum bio blago receno problematican. Zvezda jeste gubila titulu godinama unazad, jesu njeni navijaci radili razne stvari, ali samo slepac nece videti RAZLIKU u ponasanju izmedju dva kluba. Gospodstvo koje dolazi sa Zvezdine klupe mora biti primer Partizanu u vremenu posle Vujosevica (iskreno se nadam da ce doci i taj dan, i da ce se odnosi izmedju dva kluba koliko toliko upristojiti).

srb

pre 8 godina

ostaje mi kao utisak veceri sto je duletu oprosten trazeni time out...jos su sudije pre toga proveravale ko je trazio i na kraju kao nikom nista

MomaSRB

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

Izvini, samo mi objasni jednu stvar...Kako Jugoslovensko sportsko društvo kk partizan iz Zagreba može da bude ponos Srbije???

srpska crna gora

pre 8 godina

pavlovicu zemljace sramoto jedna znas samo da se bijes, treba mu zabraniti da igra! Idemo Zvezdo jos jedna pobjeda, bravo za Kalinu na kraju ekstra!

Још једна победа и титула!

pre 8 godina

Хвала,Звездо! Ово нам нису неки противници, али победа је победа... Па, макар и против нижелигаша...

Sabre

pre 8 godina

Da li je iko iznenađen što su primitivni primati pokazali vujošević sportsku kulturu već na startu druge četvrtine
i to nad jednim od naj fer plej igrača u srbiji? Evo pokazali ste opet ko ste i šta ste, rezultat nije ni bitan, više.

Wllaxy

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Ovaj komentar je pobednik!!! Jer kad posle onakvog sudjenja i navlacenja za Partizan u utakmici u kojoj ste izveli masu slobodnih vise, u kojoj vam je sudjena masa prekrsaja vise, u utakmici u kojoj ne smeju da iskljuce gurua iako im sve po spisku direktno u lice tokom gotovo citavog meca, u mecu u kom sami dozvolite onakav kos - ti kukas na sudije!

?

pre 8 godina

Posle dugo vremena sam pogledo kosarku. Nisam pristalica ni jednih ni drugih već volim sport. Ono sto je ostavilo utisak na mene je da je u proseku na svakih 30 sekundi u kadru bio trener Partizana. Meni to nije normalno!

Voip

pre 8 godina

Auu sramote kako se Zvezda krade veceras i opet ne mogu nista. Gledam pet minuta i sviraju nepostojeci faul nad Milutinovicem + slobodno, ne sviraju cist faul nad Cirbesom na ziceru, pa zatim priznaju onaj smesan kos Macvanu pod faulom na zemlji kad nije ni krenuo da sutne. Ovde je realno Zvezda trebala voditi preko 10 razlike ako uzmem uzorak od ovih pet minuta, mogu misliti sta se do tad desavalo. A tu je i specijalac Milija. Napred Zvezdo zgazi ih sve!

Vodje Titograd

pre 8 godina

Slanjem kapitena u svlacionicu, Vujosevic pokazao svu svoju destruktivnost. Mars iz Partizana.
(Napoleon, 15. jun 2015 23:36)

Nikako! Dule ostani. Sta ce nama kapiten ili neki tamo igraci, kada imamo Dula! Mi smo institucija!

Wllaxy

pre 8 godina

Napred sampioni,sami protiv svih.PARTIZAN
(Slavko-RS, 15. jun 2015 21:22)

Hahahaha, tvoji komentari me baš zabavljaju baš kao i prave dvorske ljude što su radile...

Jazza

pre 8 godina

Nego,mene zanima,da li je Vujosevic na kraju uspeo da smuva Belosevica?
(Bari1991, 15. jun 2015 23:34)
- Izgleda da nije, ali su se dogovorili da se vide u četvrtak ...

QRoña

pre 8 godina

Vujosevic celu tekmu prigovara sudijama, svadja se sa njima, psuje ih ili im preti, pa im se na kraju cak onako bezobrazno jos i krevelji u lice, a za sve to samo jedna jedina tehnicka? Sta li su sve te sudije prozivljavale i dozivljavale od njega dok su on i oni njegovi jos bili na vlasti, moz' te misliti!

varys

pre 8 godina

Bravo navijaci partizana, povredite igraca, djenku pre utakmice manja grupa vredja na rasnoj osnovi.. Drago mi je sto nisam navijac "institucije"

magov najbolji djak

pre 8 godina

zna li neko gde da nadjem statistiku Borisa Daloa kroz karijeru?
Interesuje me je li ikad imao dvocifren broj poena na jednoj utakmici?
Ma interesuje me je li nekad u karijeri postigao vise od dve trojke na utakmici?
Ma interesuje me je li ikad postigao trojku na nekoj utakmici?

Kum

pre 8 godina

Sad je tenzija,a u Zelezniku je pre par godina nije bilo.Sto je najgore tada je Partizan vodio Vlada Jovanovic,a tenzije su bile i bice ih.Jednostavno se mrzimo.Kraj svake price.
(J.D.Aleksandar, 15. jun 2015 22:01)

Ne mi, jer ja ne mrzim nikoga, a posebno ne nekog nepoznatog coveka, samo zato sto navija za neki drugi sportski klub, nego oni mandrili na tribinama. Svi su isti, klub njima nije bitan, sto i pokazuju u praksi, vodja jednih postane vodja drugih. Dule im samo daje povod.

oberin

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Ahaha... krive sudije jer nisu svirale 100 slobodnih bacanja za Sašoa.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim, 
Al' čović nas plaća da budemo s njim. 
Mi volimo pare i nemamo čast, 
al' poruka za svaku vlast - računajte na nas!
(grobar kg, 15. jun 2015 21:02)

Mi smo igosi najjaci smo najjaci,ooooooo Igokea partizan!!! Volim te Dodik Milorade!

nemanja

pre 8 godina

I kod jednih i kod drugih ima i normalnih i kulturnih navijaca, kao i huligana, ali vredjate Djokovica, gadjate reprezentativce nase zemlje tvrdim predmetima, pa da li su normalni oni koji to cine?? A zna se ko priprema teren za to, svaku konfereciju koristi za manipulisanje i indoktriniranje navijaca koji podrzavaju Partizan.

sasha

pre 8 godina

Laganica, obe utakmice i to praktično bez MVPa Evrolige. Sta bi bilo tek da je Marjanovic mogao da igra koliko je inace igrao ove sezone?

Kum

pre 8 godina

Ako se neko do sada pitao sta znaci zapaljiva retorika, moze da vidi plodove na delu. Jovic, reprezentativac, decko kojem smo pevali na doceku...Avangardno.

Цоа

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Судија скочио у нападу после промашеног Митровићевог бацања и дао кош.
Хахахахах, са вам увек циркус.

Mika

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. jun 2015 22:05)
A jel veruješ da je Lazić podmetnuo nogu Milutinovu i namerno ga povredio? Ima snimak a vaš trener laže pa me zanima šta kažu navijači partizan igokee na to?

ddd

pre 8 godina

Jedno pitanje i za zvezdase i za partizanovce i za poznavaoce kosarke...Da li jos negde u Evropi postoji ovakav slucaj,ovakav covek,tener,koji ulazi u teren,psuje sudije,gadja igraca loptom,na konferenijama poziva na nerede... ???

realan

pre 8 godina

Molio bih da neko napravi kompilaciju poteza Pavlovica(cimanje loptom prema Blazicu, udaranje Blazica posle kucanja i itd...) i Macvana (udaranje laktom na pocetku) i da se objavi pre 3. utakmice i apeluje na KSS da se ovakvo ponasanje sa cije god strane bilo najstrozije kazni.
Zgadice nam i ovo malo sporta sto je ostalo.

Dule

pre 8 godina

Vreme je za čistku u Partizanu!Nesposobnost uprave da donese novac je iritirajuća!Ponašaju se kao nedodirljivi,a ubiše nas nečinenjem!Takodje treba se zahvaliti i Vujoševiću za sve titule što je osvojio,pošto se već par godina ponaša kao da je predsednik,a ne trener!Mislim da je privatizacija rešenje!Takodje Pavlović kao najiskusniji trebao bi da bude primer ponašanja,a on je kao napaljeni tinejdžer!Metla,dok ne bude kasno!

milanivac

pre 8 godina

Posto navijaci Partizana ocigledno nisu u stanju da stvari pogledaju objektivno, ovako stoje stvari: Vujosevic jeste napravio fantasticne uspjehe (ali samo u Partizanu), ali poslednjih godina, kako pomoc drzave izostaje, izgubio je kompas u potpunosti, a njegovo licemjerstvo, prostakluk, drskost i bezobrazluk nemaju granica. A vi slepo verujete u njegove lazi, poput one da je Lazic povredio Milutinova...dozovite se pameti.

sasa

pre 8 godina

"institucija... gadjali dečka u glavu da bi možda došli u poziciju da pobede. u čemu ste vi institucija. sada ste pokazali vaše pravo lice.

Alf

pre 8 godina

Grobari su 13 godina prvaci
Dominiraju kao Nadal na šljaci
Al kad stignu do do plej of finala
Razbićemo ih kao Novak Nadala
U finalu dobiće grobari po nosu
Ko Nadal od Noleta na Rolan Garosu
3:0

Lošmi

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

Činjenica je da ste Zvezdi dok ste bili finansijski mnogo moćniji otimali najbolje igrače (Vujanić, Luka Bogdanović...), činjenica je da je tada vaš mag izjavljivao da će i Zvezda ako tako nastavi jedom, za dosta godina biti prvak, činjenica je Drobnjakova trojka iz auta koju ponosno spominjete kao da je to nešto za ponos, činjenica je gepekovanje sudija, činjenica je da vaš trener pre utakmice poziva na tuču i prekid ako ne pobedite, činjenica je da nikada nijedan kapiten Zvezde nije izašao na konferenciju za medije u majci "ne dajte se pasjim sinovima"... Ima još dosta činjenica ali nema toliko mesta u komentaru.

cakmy

pre 8 godina

BRAVO PARTIZANE, HVALA TI STO SI POBEDIO SAM SEBE!! SAD GUBIS 2:0 !! Umesto da Partizan pobedi sa 71:70 ili 73:72....,izgubio je! A kako je izgubio, prava je umetnost.Na drugo sl.bacanje Mitrovica trojica grade Cirbesa i to svi na jednoj strani,a Kalinic kao duh pretvara 1 poen u 3 !! Na kraju i otvoren sut za Partizan i ćorak!!Svaka čast Vujosevicu,Zvezda je igracki bolja za 10-15 poena.Ali na 12 sekundi do kraja raspravlja sa sudijama i zapisnicarima o njihovoj gresci,a Radonjic koristi tih 2-3 min.da podeli instrukcije.Iz toga je usledio taj ofanzivni skok i 2 poena Kalinica,i neizgradjen napad za produzetak.Mozda mali detalj, ali meni je zapao za oko.

milan

pre 8 godina

Nadam se da sudije nece podleci konstantnom Vujosevicevom pritisku i da ce sve proteci u najboljem redu. On vec 2 godine priprema teren i alibi za eventualni poraz, vredja, psuje, fizicki i verbalno napada ali nadam se da ce tome doci kraj!

alfa romeo

pre 8 godina

@Patrik..jel si ti procitao sta si napisao? vi lose,mi dobri,i titula namestena??? inace, vidi se po gadjanju Jovica da ste prava institucija!

rosonero

pre 8 godina

očekivano 3:0 u seriji , ALI, igrati egal sa ovakvim partizanom , koji se na momente raspadao i nije ličio na ekipu , pomalo je zabrinjavajuce ali valjda veliki pritisak i želja su učinili svoje , opet pobeda je pobeda.

Kale_Pravi

pre 8 godina

A zasto dule gadja loptom svog igraca...….. hahaaaaaahhaaa.......cirkus ste groblje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kima, 15. jun 2015 21:29)
...Ma voli ga samo se sali malo...

Slager_pevac

pre 8 godina

Nije mi jasno samo koji su argumenti po kojima je ovo drvo Macvan igrac za reprezentaciju.Ljudi malo objektivnosti ne bi bilo na odmet...

Luka

pre 8 godina

Ljudi moji, ovaj Vujosevic kao da namerno hoce da unisti Partizan svojim ponasanjem i tehnickim greskama da bi posle mogao da se vadi na sudije i drzavu.

Mirkovo mezimce

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

A da vam nadjemo nekog novog Tomasevica, Vujanica i Bogdanovica da ih dovedete iz Zvezde, u znak pomirenja? Onda vam nisu smetale plate plejmejkera u Zvezdi.

Zoki

pre 8 godina

Ne igram kladionicu skoro uopste,ali sam juce tresnuo 500 eura na kvotu 1,80 na Zvezdu.Proslo,ali umalo nisam dobio srcku kad je Macvan dao trojku.Sreca da je Dulo naredio faul,mislim da su branili zadnji napad da bi se igrali produzeci.Idemo do 3:0,sada tek necu nista da igram,cuvam zivce

borbenost

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam zasto se ovde buni bilo koja strana. Gledao sam ceo mec, prosli isto, sudjenje i vise nego korektno. Gresaka ima, ali nikako ne moze da se kaze da je neko drasticno ostecen. Nije neki kvalitet kosarke, ali se igra izuzetno srcano, ginu momci za svaku loptu, mnogo kontakta i ne moze sve to da se isprati bez par gresaka. U ozbiljnim evropskim ligama ovakvi pritisci na sudije su nedopustivi...NBA necu da komentarisem, jer sudije u proseku imaju 70 godina i bukvalno nemaju svrhu, a zasticeni su ko beli medvedi. Jedina kriticna stvar je to sto je Jovic pogodjen u glavu, ako ne mogu da se zastite igraci od divljanja, onda ovo stvarno gubi poentu. Sve u svemu, razlika je ista kao i u plej ofu ABA lige, Zvezda igra bolje u 4/4, Partizan sem Macvana i Dragana (koji je iz nekog razloga izbacen iz hale), nema ni po kvalitetu ni po psihi dovoljno stabilnih igraca. poz

Grobar

pre 8 godina

Cestitam Zvezdi na pobedi
Jednostavno ovu sezonu imaju bolji tim i duzu klupu.
A mi smo se sastavljali kako je sezona odmicala, pa povrede pa drugo.
Nadam se da ce Partizan pruziti bolji otpor u trecem mecu i nista nam ne preostaje nego da se borimo!!!!!!

Shecky

pre 8 godina

Odnos sl. bacanja u ova dva meča, 50:37 za CZ Telekom. Ujednačen kriterijum? Kradja.
(objektivan, 16. jun 2015 00:04)

Znao sam da ce ovo na kraju biti argument.. Da ste poceli da pravite faulove na recimo 6:54 a ne na 3:14 do kraja prve utakmice razlika bi bila jos veca...

I feel frustration

joooj

pre 8 godina

Predlazem da se sledeca utakmica u kojoj je partizan domacin igra na otvorenom, na betonskom terenu i sa drvenim tablama da bi ambijent bio upotpunjen.

Капетан Немо

pre 8 godina

Ne dajte se pasjim sinovima! (Grupa JNA, 15. jun 2015 21:09)

Ако си цитирао некога или си преписао неку реченицу из нечије књиге (на пример Данила Киша) онда си требао да ставиш наводнике а ако ниси ставио наводнике онда је то твоја мисао. Проблем је само што је та ,,твоја'' реченица пуна мржње и увредљива за спортске противнике ,,твог'' Партизана. Сасвим сигурно она не служи на част ни Партизану ни правим навијачима Партизана а ни онима који су дозволили да буде објављења. Међутим, велика већина навијача Партизана (част изузетцима) уствари више мрзи Звезду него што воли Партизан, што је прилично тужно, па увреде нису неочекиване. Људи који мрзе су за жаљење. Паметни људи хвале противника јер тиме индиректно хвале себе, поготово ако су га победили. Жалосно је гледати и слушати навијаче Партизана који нису у стању да размишљају својом главом па онда размишљају Вујошевићевом и слепо следе његов пример. Вујошевић, својим понашањем и изјавама и ,,перформансима'', заправо даје лош пример младим људима а понашањем на терену директно промовише хулиганизам па није ни чудо да се нађе нека будала да спуца неког, (Јовића) на клупи противника, столицом у главу.
Желим навијачима Партизана да размишљају својом главом и да воле свој клуб и да не мрзе никог јер ово је само кошарка, лака забава, није борба на живот и смрт.
Морам на крају да кажем да ме Вујошевић није изненадио оним ,,перформансом'' са мајицама, за њега је то потпуно нормално а није више ни оригинално, само ме је страшно зачудило и разочарало учешће Милосављевића, репрезентативца, који би требало са тим ,,пасијим синовима'' да игра у репрезентацији, ако су мислили на играче Звезде.
Слатка победа Црвене Звезде!
2 - 0!!!
Биће велико чудо ако ми објаве коментар, као што многе нису, а нисам никог вређао!

Wllaxy

pre 8 godina

Za grobara koji kukaju za silaznom putanjom, svidelo se to njima ili ne Grbović na SOS Košu kod Tegeltije rekao da je bila čista blokada Zirbesa! A kad su se Grba, Tegi i treći gost usaglasili po tom pitanju onda definitivno nema sumnje da je bila blokada i da koša nije bilo.

pikaso,van gogh i ostali slikari

pre 8 godina

alo čoveče, Zvezda je zamrznuta, ovo je Čovićev privatni klub.Kad ćete konačno da shvatite? Nije problem za koga ćete da navijate, to je lična stvar, ali zašto uporno spominjete Zvezdu koja je zamrznuta i ne učestvuje u našoj ligi?
(Deki, 15. jun 2015 22:16)

Što ti spominješ Zvezdu ako nemaš kompleks..ili ga imaš..malkice,,,,

PrcKO

pre 8 godina

Od danas prestajem da navijam za Partizan! Partizan je postao simbol prostakluka i zla sa Vujoševićem i dok je on tu i ovakvi navijači koji ga slepo slušaju ja javno objavljujem da više ne navijam za ovakav klub!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar od 40 leta, 15. jun 2015 21:55)

Ti si odavno prestao da navijaš za svoj klub Panteru!

ja

pre 8 godina

Sto neko napisa ovde prosli put, gubili smo 15 godina ali nikad se nismo ponasali ovako. Sramota bre sta rade Dulo i pecaros!
(thunderstruck, 15. jun 2015 22:28)

U pravu si, slazem se, nikad se niste ovako ponasali. Vi ste samo pljuvali, drmali koseve, bacali kese sa urinom itd. Hahahahahhahaa, bolje da cutite, uzecete titulu i svaka cast.

srkiboy82

pre 8 godina

(Zuki, 16. jun 2015 07:59) _ Šta kažeš? Partizan igrao bez pleja, sa jednim centrom i povređenim igračima. Šta je onda Dalo i Tepić, šta je Đumić i Milutinov, povređen je Murić i ko još?

zahovič

pre 8 godina

juce sam ostavio komentar i naveo pasje sinove u afirmarivnom smislu...naravno nije mi odobren kom...a nedugo zatim vest na b92 ne daj te se pasjim sinovima...gori ste od kim dzong una...i ovaj nece da bude odobren ali ipak ce ovo neko procitati

Dejan Smederevo

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB.
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi.
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik.
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova.

add

pre 8 godina

Zasto je Kalinic veliki igrac...pored sjajnog kosa na 11sec do kraja,iskulirao provokaciju i unosenje u facu jednog krajnjeg nebitnog i beznacajnog igraca

Gospodin IRONIJA

pre 8 godina

Partizan je bas dobar domacin...Njihov trener uopste ne vrsi pritisak na sudije i Zvezda igra mnogo prljavije od Partizana...Lazic je namerno povredio Milutinova , a Zvezdin cilj je da povredi sve igrace Partizana jer ne moze da ih dobije u fer borbi.

Wllaxy

pre 8 godina

Hajde da i to čudo vidimo. Plašio sam se da to nećete doživeti.
(još uvek jedini prvaci države, 16. jun 2015 08:38)

Stvarno mi je žao što ćeš od četvrtka morati menjaš nick...

bolja je prodata fora nego titula

pre 8 godina

Kosarkasi Partizana igraju po sablonu. Ko istupi iz sablona i pokusa nesto da iskreira sledi mu visemesecno hladjenje na klupi. Zato je Baki nezamenljiv u nasoj igri jer se kapira sa Duletom pa mu se i kardinalne greske oprastaju. E moj Dule tako se ne pravi Sale, Kica, Praja....tako se stavlja katanac na klub. Pusti momke neka igraju pa nek izgube ali da to bude sa stilom i smekom u igri...po cemu smo se oduvek prepoznavali.

Boris Davidovic

pre 8 godina

Alo navijaci ovog drugog kluba sto igra protiv Partizana, pa da li vi citate svoje poruke ovde, krenes redom i samo vidis Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule .....tako samo pokazujete koliko vam je covek nabio komplekse, a i tako ga velicate....iskulirajte, ignorisite ga, to vam je pametnije.

Aleks

pre 8 godina

Bez obzira na krajnji rezultat, zasto smo mi institucija? O PARTIZANE, O SAMPIONE, TEBE LUDO VOLIM JER SI NAJBOLJI, I KADA GUBIS JA TI PEVAM JER U SRCU MOME JEDINO SI TI....

Prodajte kola, ne idite na more, pozjamite od komsije i dajte pare Dulu.

pre 8 godina

Koliki je Macvan krater u odbrani videlo se pri pobednickom kosu Kalinica. Macvanov jedini zadatak je bio da zagradi Kalinica, a ovaj otisao skroz okolo na drugi obruc, a Macvan ostao ukopan na svom mestu, ni neznajuci gde je Kalinic. Neverovatna Miloanova greska.

auggie31

pre 8 godina

Izbezumljen pogled Dula nakon kosa Kalinića neprocenjivo!!!! Ah da i komedija sa Daloom kada ga Kalina kulira na uneošenje u facu ;)

SASA

pre 8 godina

E moji GRobari, pa izgubi vam Dule i EL, i ABA; i Kup, i SRpsku ligu, na kraju vam kapitena otera sa klupe, .......

Znam, znam, kriv je sudija..

Sasa

pre 8 godina

Videćete vi kad se vrati Kinzi, pa pričajte u maju, tj junu, u stvari valjda julu?' Andrić pobedio Kiša, da se zna ko je Nobelovac....

Batko

pre 8 godina

Prošle godine ga je Simonović ukrao, a ove je to Belosevicev zadatak!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 23:16)

Duša mala...pa tebi baš krivo, a ???

cakmy

pre 8 godina

Partizan vec simptomaticno gubi utakmice zbog tehnickih gresaka. Aj Vujoseviceve da razume covek, trener je! Ali skoro svaki igrac napravi po neku. Jos Gasic, Todoric i Danilovic (koji i nije na klupi) da pocnu, i to ce biti festa!!

ajde

pre 8 godina

Žestok faul Pavlovića nad Kalinićem me tera da napišem nešto.

Evo ovako, grobar sam. Uvek sam podržavao Vujoševića, zbog kredita, osvojenih titula. Verujem i dalje da ga neki ne vole zbog toga, ali i svega ostalog, a razloga imaju jer se često ne ponaša prikladno, sportski, viteški.
Njegovo ponašanje čak tera napaljene klince da nekog gađaju ili urade nešto slično. Nije to borba na život i smrt. Ako jedne godine ne osvojimo nije smak sveta.

Ali faul Pavlovića je otprilike za zatvor ili za zabranu bavljenja košarkom. On ponavlja takve faulove mesecima. Mislim da je Vujošević mogao da ga nauči da to ne radi. To je porazno, a ne poneki poraz od Zvezde.

Mene je sramota i izvinjavam se komšijama na ponašanju nekih ljudi, ako se mogu tako nazvati.
Sportski pozdrav i čestitke na uspesima.

Batko

pre 8 godina

proci ce i ovo pasje vreme...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 15. jun 2015 23:22)



.....hoće za jedno 70 godina....

Pedja

pre 8 godina

Ne prodje nijedna utakmica Partizana sa Zvezdom da Pavlovic nenapravi neki tezak incident. Niti krije to, udara rukama, nogama, pesnicom, ramenima i sudije ga ne iskljucuju uopste. Kao sto u fudbalu postoji crveni karton nakon cega igrac pauzira sledecih nekoliko utakmica, tako i ovde treba sankcionisati ovako nesto. Kuknjava Vujosevica jer su danas sudije mnogo redje sudile faulove Partizanu. Dozvoljavani su im bodiceci, guranja sa ledja. Kalinic pravi faul nad Daloom na sredini terena, sudi mu se tehnicka, Dalo mu se unosi u lice zeleci da isprovocira njegovo iskljucenje, sudije gledaju i Dalou ne sude tehnicku. Ipak i posle ove utakmice bice jos zesca kuknjava na sudije, te ovo, te ono, izmisljace se sve i svasta samo da se opravda poraz i ne prizna boljem protivniku pobeda.

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Samo bih voleo da mi pravi navijaci Partizana (ne mislim na bolide koji postoje na obe strane) kazu kada se za ovih 13 godina vase dominacije neki Zvezdin igrac ponasao ovako kako se ponasa Pavlovic?! A svi znamo sta se sve desavalo svih tih godina... Udara bez lopte, ruga se ljudima sa deformitetom, pravi faulove za zatvor....

Сви знамо

pre 8 godina

Ово понашање играча јсд је сумрак српске кошарке, али их штите и судије и медији већ 20 година. Фер плеј је и данас победио, а за све је крив само један тренер.

Čiča

pre 8 godina

Evo utisaka čiče koji se seća finala koje su igrali Čikago i Lejkersi, koji je skakao kao blesav kada je Sale dao u Istambulu trojku, ... ma koji obožava košarku a podele na Zvezdi i Partizan je odavno prerastao (mada srce nekada i dalje povuče na Zvezdinu stranu):
1. Kvalitet košarke toliko loš da sam jedno vreme gledao snimak 5. utakmice NBA finala, jer je ono košarka za koš više, a ovo degradacija iste. Pogledajte samo kako se igra u Endesa ligi.
2. Zašto sudije nisu ispraznile celu halu kada je Jović pogođen u glavu. Isto važi i ako jedan upaljač, ili bilo šta, uleti na teren u svakoj sledećoj utakmici. Kad ne znate da gledate, ni nećete. A domaćin nek organizuje redarsku službu kako treba! Zamisli da u Španiji neko povredi Ćaću u Barseloni, ili Navara u Madridu! Mogu da budu veliki koliko hoćeš, ali bi se od kazne češali godinama. O NBA neću ni da pričam, druga dimenzija sporta.
3. Zašto savez ne stane iza sudija nego za svaku svoju odluku moraju da se pravdaju i jednoj i drugoj strani? Ovo traje već 20'-25 godina i jedan je od glavnih uzroka propadanja domaćih takmičenja.
4. Zašto Partizan nema reklame u reketima? Ne sećam se da sam video jednu ekipu u poslednjih 10 god. da im krug oko slobodnih bacanja nije komercijalno iskorišćen. Da li je moguće da im je taj sektor kluba toliko nesposoban?
Sve u svemu zaslužena pobeda Zvezde, ali je linija kojom se kreće naša košarka, na žalost, silazna :-(

oberin

pre 8 godina

Nije Crvena zvezda "novinaru",već FMP!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 15. jun 2015 23:46)

Tegi,Tegi.. vragolane jedan.

grobar kg

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim,
Al' čović nas plaća da budemo s njim.
Mi volimo pare i nemamo čast,
al' poruka za svaku vlast - računajte na nas!

ime

pre 8 godina

@only fooles and horses...U svakom kosarkaskom incidentu je Partizan bio.Toliko o vasem postanju.Dok gazda Dule cuva strazu Danilovic tuce sudije,i opet okreni obrni Dule se bori za pravdu.Tolike godine ste krali a ti pricas o nekoj diktaturi,a vi niko i nista niste bili dok diktatura na vlast nije dosla.Umesto da cestitas Zvezdi jer ima 5 puta bolji tim ti pises gluposti ovde.

19ФФ25

pre 8 godina

Честитке ЦЗТ на сасвим заслуженој победи. Стекао сам утисак да је Партизан од свих дербија ове сезоне добио само један битан (онај за 1-1 у плеј-офу) а ова друга два као да су нас пустили. Увек смо тако близу а тако далеко. Мора чудо да се догоди, али упркос свему хвала свим играчима и Дулету(искрено да њега нема мислим да би се Партизан давно угасио) на беспоштедној борби за грб вољеног клуба! Поносан сам на Вас! Не знам како осталима али мени се чини да је Калинић(или Каленић, како би Денда рекао) постао прљав играч(можда га је Саша заразио), много сам га заволео прошлог лета али почиње мало да ме нервира његово приговарање и дрчно понашање, сачувај то за репку бураз.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Mora se pruzit ruka FMP-u,bolja su ekipa nema rasprave.Za razliku od nas pogadjaju kad treba,jeste tuca u odbrani.Ali to je sport,Dule ostaviti kapitena u svlacionici zbog rasprave sa Pavlovicem?To je cisto dno,i ovo je poraz tvoje tvrdoglavosti,Pavlovic je najgore meceve odigrao kad je bilo vazno.Cestitke panteri i pozz do pocetka naredne sezone.Napred Partizan!!!

Realista

pre 8 godina

Ne smem ni da zamislim sta ce sada izjaviti Duloo?

Ah da, ništa novo verovatno.

Sudije, kako ste samo mogli??

Bravo Zvezdo, idemo rutinski do titule! Čestitke igračima i upravi na jednoj sjajnoj sezoni.

Gost

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da gadjate Jovica, i to stolicom , jel biste to uradili i kad bi igrao za Srbiju s obzirom da je decko reprezentativac ako ste zaboravili . Da li je uhapsen taj covek , gde je reakcija policije, a da ..

NastyB

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)
Lepo si me nasmejao ovim „činjenicama“, kao da ih je lično „veliki mag“ izdeklamovao. Ali, evo da ti i ja takvim „činjenicama“ odgovorim.
- KK Crvena Zvezda se privatizovala, pa je sa tim i promenjena adresa. Lepše kancelarije u Železniku. Modernije.
- Svi dugovi su vraćeni poveriocima, bankama i državi. Ima i na Njuz.netu,
- Angažovali smo „društvo za blokadu sponzora“ da nam pomogne u projektu velike Zvezde.
- Plejmejkera smo platili 9.000.000, ali zbog poreza se prikazala manja cifra. Grb koštao još 20.000.000. Ali je, kao, džaba. Ima se, može se.
- Nije hteo Vučić da uradi ono što je radio Mirko Marjanović kad je bio i premijer i predsednik FK Partizan. Pa je zato poslao brata.
- Prljava kampanja se nastavlja. Bez svakodnevnih izjava gospodina Vujoševića ne može da prođe dan. Prenosi se svaka njegova reč, svaki gest, čak i ima emisija na SOS kanalu posvećena isključivo Partizanu. Prljavo, da prljavije ne može da bude.
Zadovoljan „kontra.argumentima“??

donjimilanovac

pre 8 godina

Na jednoj strani zakucavanja, fer plej, ukradene lopte, blokade, a na drugoj tuca, pritisak na sudije, nesportski faulovi, unosenje u lice, psovanje sudija. Sami prosudite da li je zasluzena pobjeda.

nemmanjic

pre 8 godina

Koliko je Djenka lose igrao na pocetku ove sezone, toliko je u drugom delu fantastican! Bravo Djenka, Kalina je sve promasio ali je mnogo uhvatio i ukrao lopti. Sjajno. Idemo do titule!

masterkg

pre 8 godina

Kako udaraju Blažić i Lazić. Jadno.
Lazić ulazi samo da izudara 5 ličnih i to je to...
(Gox44, 15. jun 2015 21:19)
I da zvekne poneku 3-cu i ulaz :-))))

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Slavko-RS, a ne vidiš šta radi Pavlović!? To je ok po tebi?! O vama kao navijačima neću ovde, jer ne bi mi objavili komentar! Ono razbijanje glave Joviću isto je ok!?

Milana

pre 8 godina

Kada otpocetka sezone kukas, optuzujes, spominjes budzet, vlastite igrace koji traze zaradjene pare nazivas izdajnicima, sudije fizicki i verbalno maltretiras, pravis uvertiru za kradju koja se desava ocigledno, kada gotovo svi Zvezdimi igraci imaju po 4 faula.

Miloshsss

pre 8 godina

ajmo da proteramo vujosevica u crnu goru da vise ne unistava srpsku kosarku
(coka, 15. jun 2015 21:28)

Pa vaš se trener pojavljuje u spotovima o nezavisnoj Crnoj Gori!
Jedino ako mu je baba iz Čačka :)

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Koja najezda "realnih i iskrenih" Grobara sto teraju Duleta i pljuju Saleta,mutacija se otela kontroli a sve je ne tako davno pocelo u Zelezniku....

veliki strumf

pre 8 godina

Kalina brat je promasio sve sto je mogao, bacanja, 5-6 trojki, ali zna se da ce on da odluci na kraju, kad je kriticno, da ima najvece srce (kao sto se znalo i da ce Mitrovic da promasi bacanje, jer on srca nema). Kakav potez, kakav osecaj za loptu. Vise nego zasluzena pobeda, mnogo smo bolji.

18000 NIS

pre 8 godina

Vujosevic svojom selekcijom tima ove godine je tolikoooo srozao Partizan da mi je muka gledati utakmicu svog voljenog kluba.Dalo,Bezbradica,Djumic... ! Ko uopste selektira ove igrace ? Sta oni rade na utakmici sto recimo ne bih mogao ja sa svojih 176 cm ?

Petar JR

pre 8 godina

To ti je kada igrač ima srce . Sve je promašio , što je mogao da promaši . A onda je dao koš za pobedu . NIKOLA KALINIĆ !!!!! P.S. sve mi je živce pokidao p.p.s. eto i time-out fore nije problem ;-)

Fatboy

pre 8 godina

Čestitam Zvezdi Telekom na zasluženoj pobedi. Nedopustivo je da nam čovek skoči na slobodnom bacanju u napadu i da koš neometano. Suđenje je bilo kriminalno za obe ekipe ali verujem da je to bilo zbog velike tenzije. A onaj diletant koji je pogodio Jovića parčem stolice(?!) u glavu treba po hitnom postupku na robiju! Pavlović još jednom razočarao i igrom i ponašanjem. Bilo bi čudo da Telekom sad ne osvoji titulu.

dejan

pre 8 godina

Kao sto su primenili pravila oblacenja za trenere, potrebno je primeniti i pravila ponasanja.
U bili kojoj normanoj kosarkaskoj organizaciji, Vujosevic bi zbog nekulturnog i nesportskog ponasanja (non stop psuje majku) posle 5 min svake utakmice bio izbacen, a potom bi dobio zabranu bavljenja trenerskim poslom.
Nije normalno da je zbog takvog lika igra uvek u drugom planu, a njegovo ponasnje u prvom.
Svaka cast Partizanu, ali krajnje vreme je da se ovo resi, a KK Partizan je ocito taoc Vujosevica i klike oko nega. Kosarkaska organizacija mora da preduzme rigorozne korake

vu

pre 8 godina

Nolane buraz nadji zivot batali lupanje komentara na fejsu i b92..uzivaj u kosarci ako to zelis uopste ili samo sejes mrznju..Neka bolji pobedi

nemanja4

pre 8 godina

Jedina svijetla tacka u ovom mom Partizanu je mali Vanja.Kao Grobar me je stid od Vujosevica,a po malo i Pavlovica.Svaka cast njemu sto je vodio Partizan do f4 i do osvojenih pehara kad je ovo ruglo od ponasanja.

anonymous

pre 8 godina

Pricate o drmanju koseva a nista bolji niste. Pogodili ste u glavu reprezentativca Srbije, sluzite se nesportskim sredstvima, dekoncentrisete igrace pistaljkama sa tribina, Pavlovic pravi faulove za zatvor. Sve samo ne sport...

Zuki

pre 8 godina

"Utisak"veceri definitivno je totalno "rasulo"u KK Partizan! Pavlovic pravi namernu za "zatvor"nad Kalinicem,Milosavljevic mu govori da nije normalan? Epilog Gagija Vujosevic oterao sa klupe? Vujosevic psuje malog Marinkovica,decko ne sme glavu da podigne? Dalo odlazi na klupu i baca ruku Pavlovicu za podrsku,a ovaj ga odguruje i "tera"u 3 "lepe"...Znaci totalno "rasulo"!
(Struki, 15. jun 2015 23:45)

I u takvom rasulu, bez pleja, sa jednim centrom i povredjenim igracima, momci odigraju na jednu loptu sa milionerima iz Zeleznika. E zato mrzite Duleta Vujosevica.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@Pevaju pogrdne pesme Zvezdi a onda kad ih dobijemo pricace da smo Fmp , cirkus ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 21:44)


Nikada nismo pricali da ste Zvezda vec Zvezda Telekom,pomiri se sa tim da navijas za FMP i prestani da se tesis,moj Nolane....

Wllaxy

pre 8 godina

Kradu sudije samo tako ali "pasji sinovi"se ne daju!!! A sad grobari okomite od muke, toliko smo jači i bolji od vas da ne pomažu ni one prljave ide vašeg trenera koje su mogle da prođu prethodnih godina!

Samo činjenice

pre 8 godina

Da bi se KK Partizan, ponos srpske košarke i klub koji je srpskoj košarci darovao bezbroj velikih igrača, skinuo sa trona, potrebno je:

- da originalna KK CZ ode u zamrzivač
- da FMP iz Železnika nalepi na sebe modifikovani grb KK CZ i nazove se KK CZ Beograd/Diva/Telekom
- da se dugovi originalne, zamrznute KK CZ svedu na 2,5% i tako izvede prevara i pljačka poverilaca
- da se KK Partizanu blokiraju privatni sponzori, kojima se sugeriše da idu u Železnik
- da FMP sa iznajmljenim grbom dovede plejmejkera od 900.000 dolara
- da se ogromna finansijska sredstva putem države kanališu u privatni klub iz Železnika
- da se vodi najprljavija medijska kampanja protiv KK Partizan
- da brat premijera bude u UO privatnog kluba iz Železnika sa iznajmljenim grbom

Nadam se da će se naći neki panter koji će argumentovano odgovoriti na činjenice koje sam izneo. Sve što sam napisao je istina i vrlo lako se može proveriti. Molim neargumentovane, bezvezne komentatore da zaobidju replike, ako nemaju konkretne kontra-argumente. Pošto će se javiti gomila pantera koji će da spinuju o "predhodnim režimima koji su podržavali KK Partizan", odmah da im podsetim na Djindjićev projekat "evro Zvezde", kamione novca uložene u taj projekat, Zmaga Sagadina, Vesića i Žiku Pauka.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Sad je tenzija,a u Zelezniku je pre par godina nije bilo.Sto je najgore tada je Partizan vodio Vlada Jovanovic,a tenzije su bile i bice ih.Jednostavno se mrzimo.Kraj svake price.

idemo

pre 8 godina

Jasna uzlazna putanja pri sutu Milutinovica ali sudije priznaju kos. Ono samo da si corav mozes da priznas. Ponovo sudije vracaju Partizan u zivot svako guranje ispod kosa se tumaci kao faul zvezdinih igraca. Grobari stavili sator u reketu. Zvezda se pogubila tj nema odbrane skoka. Djenku dva puta fauliraju sa ledja bez mogucnosti da se dodje do lopte naravno nema namerne.

Tool

pre 8 godina

Isljučivi krivac za poraz je Vujošević! Pa gde se pravi faul kad je nerešeno, tad treba da se brani poslednji napad protivnika, a ne da se pravi faul. Jedva čekam da ga oteraju iz Partizana, bolje nije zaslužio. Da ne pričam o tome koliko uporno psuje sudije, sa usana mu čitam psovke. Da ne bude zabune, navijam za Partizan.

ilpadrino

pre 8 godina

Kako vas nije sramota prozivate Pavlovica instituciju za kalinica koji je dobrica prava, a pravi onakvu nesportsku nad Daloom, jedino mi je krivo ako zvezda uzme titulu sto ce je slaviti sa kosarkaski neobrazovanom publikom za razliku od Partizanove

Partizan NS

pre 8 godina

Na 65-67,Macvan polaze loptu,a onda silazna putanja,Cirbes na kraju hvata i u kontri pogadja.Belosevic FMP-ovac,a cak i ako osvojite za koju godinu vam se brise titula i ide FMP-u.

Slavko-RS

pre 8 godina

Sve sto rade navijaci Partizana isto rade i Zvezde Telekom.Od ljuljana koseva,gadjanja urinom Vlade Jovanovica,pp aparat,pljuvanje u prosloj utakmici.Ne opravdavam ali isto je to sve.

Patrik

pre 8 godina

Ala smo losi ljudi moji,ovi nasi kao da stoje na terenu,Zvezda stvara sanse iz kontri,kod nas se cela igra svodi na jednog igraca Pavlovica a kod Zvezde svi igraju i Kalinic i Dzenkins,i Marjanovic.Bruka,cestitam Zvezdi namestenu titulu,a sledece sezone pravimo novi niz od 14 titula.

BoVasPicousti

pre 8 godina

A zasto dule gadja loptom svog igraca...….. hahaaaaaahhaaa.......cirkus ste groblje
(kima, 15. jun 2015 21:29)

A zasto ti navijas za tudji klub? Hhahahahahhaha... Cirkus!

vlada

pre 8 godina

Zvezda ima duplo bolju ekipu od Partizana.. Partizan danas bez Murica i pola bez Milosavljevicav i opet igra egal.. To je razlika izmedju Duleta i radonjica.. Da dule vodi zvezdu dobio bi partizan svaku po 30 razlike..

ja

pre 8 godina

Milutinov postavlja blok tako sto izvija zadnjicu kako bi udario Blazica i nema faula ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 22:29)

Hahahahahahhahahahahahahahahahaha patenice ????????

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Koja najezda "realnih i iskrenih" Grobara sto teraju Duleta i pljuju Saleta,mutacija se otela kontroli a sve je ne tako davno pocelo u Zelezniku....

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Posle 21 godine ste uspeli da budete ravnopravi sa nama Svaka cast." Cestitam nakon dugog posta na tituli.Mislim da je nemoguce da dobijemo jednu a kamoli tri ove godine.

vu

pre 8 godina

lazic izbacen? hahahahaha pa jel ti gledas utakmicu,prvi faul je sam napravio da zaustavi kontru a drugi cist faul..prestanite da pricate o sudijama i gledajte kosarku

borivoje surdilovic

pre 8 godina

koliko je zvezdi dozvoljeno stvarno smesno, ovaj mali mitrovic se dere i psuje sudije, ovi nista....blazic odvaljuje namerno milutinovica, i nista...itd...

Dule

pre 8 godina

Definitivno je došlo vreme da Vujošević,Danilović i Todorić odu!Drugu godinu zaredom ne izboriti E.L. je neuspeh koji počinje da iritira!Treba da dodje sveža krv koja je sposobna da nadje pare,a ne kukati i smarati nas nečinenjem!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@Pevaju pogrdne pesme Zvezdi a onda kad ih dobijemo pricace da smo Fmp , cirkus ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 21:44)


Nikada nismo pricali da ste Zvezda vec Zvezda Telekom,pomiri se sa tim da navijas za FMP i prestani da se tesis,moj Nolane....

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

"Mnostvo bora, rana, oziljaka,
moja je ljubav, iskrena, jaka,
u srcu jedna ljubav uklesana
zbog Partizana, zbog Partizana

jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela." Zavet

VOLIM GA K'O OKA DVA

ziveli

pre 8 godina

Kako pobediti sa Djumicem i Bezbradicom... Da se skinu Bogdan i Veseli ladno +25 ;)
Al' Patizanova sudbina je da jos oko 2 godine stvara tim bez novca, a onda ce biti promena na bolje i finansijski i rezultatski, mada je pravo malo cudo kako i ovako uspevaju da postignu pristojne rezultate. Nas klub od osnivanja ima svoje ime: PARTIZAN.

ja

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?

paco

pre 8 godina

jedna stvar mi nikada nece biti jasna:zasto se navijaci fmp-a ovoliko pale na ovo...pa ljudi moji ne dobijate real, dobijate ekipu koja ima jednu peticu, jednu cetvorku I nema pleja...I igra u rotaciji sa sedam igraca...znate sta ,mnogo ste tuzni kad se uopste I natezete sa ovakvom ekipom a imate 3 skupa stranca, I pokupovali ste sve najbolje domace...

bojan

pre 8 godina

Volim Duleta, ali treba da ohladi glavu, direktni je krivac za večeras, zvezda je slabo odigrala ali mi nismo uspeli to da iskoristimo

još uvek jedini prvaci države

pre 8 godina

Još jedna pobeda i titula...
(Del piero, 15. jun 2015 23:37)

Hajde da i to čudo vidimo. Plašio sam se da to nećete doživeti.

Кривокапић

pre 8 godina

Обе екипе су смешне. У Европи не могу да присмрде клубовима. Губе редовно и служе за напумпавање разлике. У јадној Србији још увек важе за озбиљне тимове. То је туга наше кошарке у којиј владају Човић и Вујошевић. Примитивци.

only fools and horses

pre 8 godina

Za sve vas koji govorite o mržnji koju stvara jedan čovek: setite se Železnika i ispljuvanog Vlade Jovanovića, mrdanje koševa, bacanje kesa sa mokraćom, prskanja sa PP aparatom. Pljuvanja i udaranje Vujoševića, gađanje loptom od strane "novinara". Setite se i gađanja papcima turskih igrača u Areni (kako li vas je tad iznervirao DV).
Setite se i prebijanja Tumbakovića i ostalih igrača na vašem stadionu. Setite se svih tuča na oba stadiona i ispred stadiona u zadnjih 20 godina.
Neće biti da je jedan čovek kriv za sve to.
A o gospodi i gospodstvenom ponašanju, nemate pravo ni da pomislite a kamoli pričate. Ili smatrate da je gospodstveno da "gazda" javno kaže da je Tejić trebao jače da udari domaćeg igrača. Šta li im onda govori kad su nasamo u svlačionici. Nije ni čudo da je bukvalno posle svake utakmice sa KK kakosevećzove neko od igrača Partizana povređen.
Ali proći će sve to, nijedna diktatura ne može večno da traje, nijedna veštačka tvorevina ne opstaje dugo.

grobar kg

pre 8 godina

Pljuvanje trenera Vlade Jovanovića?
Drmanje koševa?
PP aparat?
Konstantno vredjanje Vujoševića, Pavlovića i ostalih?
VI GOVORITE O KULTURI?

Berezutsky

pre 8 godina

Ma daj bre ovo je katastrofa,izgubimo od jedne Zvezde koja je drzavni projekat,kojoj drzava nalazi sponzore,dovodi igrace,daje novac...Necu vise da pratim ovu smor i jadnu kosarku,katastrofa smo.Ma kakav fudbal,treba kosarku u Srbiji ukinuti.Pa neka Zvezda sa FMP-om igra finalne serije za titulu.Jer ovo je sramota nevidjena.Ako Zvezda osvoji titulu,moja noga nece krociti u Pionir dok sam ziv.Vujosevicu odlazi pojma nemas!Idi u Crnu Goru odakle si i dosao i trenira Buducnost.Nama treba jedan bolji trener.Evo Zvezda oterala Pesica,dovela Radonjica i na pragu je da osvoji titulu.I da se ugledamo na njihov fudbalski klub,da dovedemo nesto igraca,ne moze se samo oslanjati na Pavlovica,njima igraju svih 5 igraca,a nama samo Pavlovic,onaj Milutinovic smotani promasi OBA slobodna bacanja,u napadu smo takodje katastrofa,izgube loptu i Zvezda pravi kontre,tako je dala bar 6 poena.Tuga i jad,eto panterima titula neka se zaslade malo,prosle sezone su osvojili u fudbalu tek da malo osete kako poneti zvanje sampiona drzave.Neka se raduju decica malo tituli u kosarci,a ako Bog da,ako ode Dule,i dovedu se normalni igraci (Zvezda koja navodno nema para dovede Dzenkinsa,pa onda reprezentativca Kalinica),a mi sto smo 13 puta ZAREDOM sampioni dovedemo igraca iz 2 kineske lige i otpustimo ga posle 3 meseca (Akojona).Kosarkasi su me razocarali totalno,fudbalere cu jos neko vreme da pratim.

ilpadrino

pre 8 godina

Svi napadaju Pavlovica koji je institucija za kalinica inace dobricu koji pravi onakav nesportski faul nad daloom, jedino mi je krivo ako zvezda uzme titulu sto ce je slaviti sa kosarkaski neobrazovanom publikom za razliku od Partizanove.

kalina

pre 8 godina

ne bavim se statistikom ali je ortodoksna laz da se zvezda bori za prvu titulu nakon 98. jer je to fmp kome niko ne moze da zanrani kako ce da se zove. cinjenica. a ova deca neka pitaju tate ako ne veruju

Dr.Damir

pre 8 godina

@ Zvezda ponos Srbije
Druze ajde, ako ste stvarno gospodski klub i stubovi i sta sve ne, objasni mi ono drmanje koseva, pljuvanje Partizanovog trenera Vlade, kese sa urinom i brdo "lepih" stvari...i to kada te dve godine D.Vujosevic nije bio u Partizanu...
Ko je onda sejao mrznju ako nije D.V. ?...

translucent

pre 8 godina

Korektno suđenje uz blagu naklonost CzT-u, pre svega Kaliniću, ali zaslužena pobeda. Mogli su i Mitrović i Zirbes da dobiju tehničku iz istih razloga kao i Mačvan u prvoj a mogao je i Vujošević još jednu.
Realno, večeras je pobedila manje loša ekipa.
CzT je do perfekcije uigrao pik end rol, ali je nažalost to sve što imaju uigrano.
Partizan fizički slabiji pre svega zbog male rotacije, što prouzrokuje manje otvorenih dodavanja pa se igra na prodor. Zona Partizana je odlična čak i sa drugim timom, ali je to džaba kada su slabi u napadu.

Kolega sudija

pre 8 godina

pa ovo je komedija,Cirbes u svakom bloku je u kretnji i to debeloj,ali Belosevic pokusava da nas pravi da smo slepi! Ali zato Milutinovu bloku odma faul svira zbog kretnje!!!! Kalinicev lakav,hvala Bogu bio usporen snimak pa smo videli,ali to nije faul za Belosevica! E eto 10 razlike,tako to radi veliki grobar Belosevic!

Igor tv grobar.

pre 8 godina

Ovo je bila jedan jak derbi do kraja je rezultat se bio mjenjao, nasi igraci su se do kraja borili. Nismo uspjeli pobjediti u derbiju Zvezdu, ali jos jednom hvala svim igracima. NAPRED PARTIZAN.

ja

pre 8 godina

U kontri Milutinovic i priznaju se poeni a nema silazne putanje
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 22:32)

Hahahahaahahah, crni nolane, jasno je nama da ti pratis kosarku od prosle godine ali bar malo nauci pravila. Kos vredi jer je prije bio faul na Milutinovicu a sasvim drugi igrac FMP-a mu je zalijepio bananu poslije faula, tako da se kos prizna ?

delijemilano

pre 8 godina

Radonjicu moram zamjeriti sto nema autoritet i moze da se desi da Kalina 5 puta sutira za 3p, ne pogodi nijednom i nastavlja da suta. Nadam se da nas nece kostati. Djenka nas drzi u vodjstvu.

James Harden

pre 8 godina

@oguglao

Ako sudije budu sudile u vasu korist i treba da povuce igrace.Da ne trpi tu nepravdu.Svi vide da vas sudije guraju panteri,i vi isto samo necete da priznate.

Mirko

pre 8 godina

Ala smo losi ljudi moji,ovi nasi kao da stoje na terenu,Zvezda stvara sanse iz kontri,kod nas se cela igra svodi na jednog igraca Pavlovica a kod Zvezde svi igraju i Kalinic i Dzenkins,i Marjanovic.Bruka,cestitam Zvezdi namestenu titulu,a sledece sezone pravimo novi niz od 14 titula.

Patrik, 15. jun 2015 21:26)
-----------------------------------------------------------------

Nije njima namestena titula oni ce je posteno osvojiti jer imaju duplo jaci tim.E sad drugo je pitanje kako to da oni u vreme kad drzava grca u problemima, kad su svi na ivici bankrota oni se razbacuju sa parama i dovode igrace vrhunske klase sto mi nismo mogli ni u snovima cak i ona kada nam je bas islo, kada smo igrali na f8/f4..itd

Znaci nije sporno to da su bolji i da zasluzuju titulu ali je sporno odkle im finansije da tri godine dovode jako kvalitetne strance pa cak i produzuju ugovor sto je za nas samo misaona imenica bila godinama.
-----------------------------------------------------
Zamisli da smo mi mogli da zadrzimo i produzavamo ugovore sa
McCalebb-om,Robertsom,Veselim,Maricem,Bertansom,Jerrellsom,Jawaiem,Gistom..itd

Pa u najmanju ruku bi osvojili bar jednu evroligu.

Mr Bojangles

pre 8 godina

Vidi legiju botova iz predgrađa, kako su se raskokodakali. Ako, došlo je i FMP-ovih 5 minuta slave, pa uživajte. Samo... nadam se da će svaki od tih pet minuta da vam presedne.

Mirko

pre 8 godina

Koliko je lepši i pozitivniji Pionir kad je Zvezda domaćin. Ovo je kao festival mržnje i ludila. Očigledno je vujoševićevo stanje (da ne kažem pravu reč) prenosno i sada su takvi i navijači partizana. Koliko mi je drago što je po prvi put u Srbiji dobro pobedilo zlo i što sada vlada Zvezda. Koliko je samo Zvezda normalniji i zdraviji klub u svakom pogledu (i na parketu i na tribinama).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 15. jun 2015 21:25)

----------------------
Zvezda???
Ja koliko znam Zvezda je ugasena.A vama niko ne moze da zabrani kako cete da se zovete.
Jedino sto je normalnije za vas je to da kad ste vi domacini navlaci za vas zesce a kad je domacin Partizan onda se sudi 50/50

Bolji ste za sudije.I bolji zato sto smo ove godine zbog sabotiranja drzave morali da prodamo kompletnu petorku.

ja

pre 8 godina

Tepić sam vraća loptu na svoju polovinu i nastavlja napad a pecaroš u nastavku pravi faul za deportaciju iz Srbije, Milutinoviću priznat koš a banana bila u uzlaznoj putanji...
(Marko Amelia u 90', 15. jun 2015 22:33)

Neverovatno koliko si budalastina napisao. Bio je faul prije na Milutinovicu a sasvim drugi igrac FMP-a je zalijepio bananu, tako da se kos priznaje. Malo poznavanja pravila nije na odmet.
A da, vi od prosle godine pratite kosarku. Polako, naucicete pravila nekad ?

CZ&SNS

pre 8 godina

auuu sta vas je. ja komotno mislio vi sa pohvalama premijeru i pojedenim sendvicom zavrsite do 18h, a vi jadni sljakate i drugu smenu. svaka cast CZ botovi, samo napredno.

nex

pre 8 godina

@srdjan m. be(a)ech
Razumem ja tebe. Ali ti pricas jos uvek o tvojoj zemlji,iz zemlje koja je bombsrdovala tvoju i umnogome doprinela ovakvom stanju nacije. A pogotovu ono "fuj" na kraju. Sram bilo i tebe i onoga ko ti je pustio komentar! Once,you will comme back!

NBGD

pre 8 godina

Radonja moze da osvoji sve trofeje,ali i dalje tvrdim da ovaj tim uz pravog trenera moze mnooogooo vise. Ne volim Vujosevica,ali on da ima ovaj tim pregazio bi nas kao plitak potok. Zao mi je ali je tako.

Sibilio

pre 8 godina

@ ajmo da proteramo vujosevica u crnu goru da vise ne unistava srpsku kosarku
(coka, 15. jun 2015 21:28)
Da ti ne pripadne muka junačino?

Deki

pre 8 godina

@(Zvezda ponos Srbije, 15. jun 2015 21:25), alo čoveče, Zvezda je zamrznuta, ovo je Čovićev privatni klub.Kad ćete konačno da shvatite? Nije problem za koga ćete da navijate, to je lična stvar, ali zašto uporno spominjete Zvezdu koja je zamrznuta i ne učestvuje u našoj ligi?

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Na našu žalost ovoliko promašenih zicera (za 20 minuta) košarkaša Partizana protiv Fmp-a nisam video ni juče od strane košarkašica Britanije (na celoj utakmici)protiv Srbije,pa stoga je i rezultat sasvim dobar.
Moramo to sigurnije rešavati,bez komplikovanja.Milutinoviću treba dati šansu,jer može on solidno da zameni povređenog Murića,a Đumić i Bezbradica su naša najslabija tačka i sad se vidi koliko nam nedostaju Gagić i L.Bogdanović na pozicijama 4 i 5 uz Akojona bila bi to druga priča i u ABA ligi i domaćoj ligi,a to se vidi da i u ovakvom sastavu možemo igrati egal protiv Fmp-a.

Mirko

pre 8 godina

Ja prosto ne znam sta da kazem za ovo ulicarsko ponasanje Pavlovica. Uzasan igrac, uzasan. Onaj bezobrazluk sa namerom da se povredi Kalenic je za suspenziju od 3 meseca, a ne za nesportsku. Znao sam da je kvaran, dokazao je to mnogo puta, ali sada mi se zgadio.
(Corleone, 15. jun 2015 22:26)

# Link komentara
----------------------
Ma nije moguce.A sta je taj isti Kalinic radio u polufinalu aba lige , kakve je on faule pravio pa nije dobio cak ni tehnicku, pa onda ona situacija kad je molio da ne dobije licnu.A gde je tu ovaj Slovenac koji nista drugo ne zna sem da povredi nekog igraca.

Igor tv Grobar

pre 8 godina

Ovo je bio jedan težak derbi između Partizana i Zvezde derbi je bio nezsvjestan do kraja, naši igrači su promašili slobodna bacanja na kraju derbija. NAPRED PARTIZAN

Igor tv Grobar

pre 8 godina

Ovo je bio jedan težak derbi između Partizana i Zvezde derbi je bio nezsvjestan do kraja, naši igrači su promašili slobodna bacanja na kraju derbija. NAPRED PARTIZAN

Hidalho

pre 8 godina

Zvezdina treća četvrtina kao nekadašnja Zvezdina proleća u fudbalu. Jadne sudije se napele da pomognu Panterima da prelome utakmicu. Denda i njegov gost se čude kako Panteri imaju toliko više poena iz kontranapada jer obično domaćin dominira u tom segmentu igre. Kako da ima Partizan više kontri kada mu sude svaki kontakt, a Panteri mesare čitavu utakmicu i nikom ništa. Panteri su definitivno bolji tim, zaslužena titula i Evroliga, ali čemu ovo gospodo sudije i gospodo iz tzv. KSS-a? Partizan ni u najvećim trenucima dominacije nije imao ovakav vetar u ledja.

Vlada

pre 8 godina

Sudijska trojka odlucila utakmicu. Ajde sto Cirbesu nisu ni jednom svirali kretanje u bloku, ali umesto ciste silazne putanje nakon Macvanovog suta Zvezdi se daje kontra i to je to. Trecu utakmicu ne treba ni igrati. A Jovic ... simulator godine.

burgija

pre 8 godina

Sad sam 100% siguran da Partizan osvaja. Zvezdina igra se raspala načisto. U poslednjem minutu Radonjić ne zna šta ga je snašlo, moli boga da Partizan ne da trojku. Slaviće se 14-ta u nizu, to je sada svima jasno!

ilpadrino

pre 8 godina

Ovo sudjenje u korist zvezde ne znam kako vise nazvati nego kriminalno, neki igraci ne zasluzuju dres svetinje, svaka cast za velikane Pavlovica, Macvana. U bolu i u radosti Grobari smo ostali! Nismo presli da navijamo za drugi klub kao neki!

Igor

pre 8 godina

Ne mogu da odlucim da li mi je odvratniji Lazic ili Blazic?! Ipak Lazic...kao i Rudy! Valjda ce se i Zvezda jednom vratiti pa da gledamo i derbi...ovo kao svojevremeno Profi Color ili BFC...vestacki klubovi

miki

pre 8 godina

Za fmpovca koji sebe naziva "grobarom od 40 leta"da mu kazem da je providan i da ako je on izdao svoj klub koji se ugasio,da su grobari ljudi sa kičmom i da to ne rade

laRS0n

pre 8 godina

Nadam se da će Zvezda pobediti. Ali se nadam da će Marjanović konačno da napusti Zvezdu, ako ga uopšte neko bude hteo. Igrač kome moraš da dostaviš loptu ispod samog koša da bi on mogao da je prikuca, leđima nema pojma, bacanja izvodi odlično. O njegovoj odbrani ne treba trošiti slova, a njegova nesposobnost da iskontroliše skok dovodi do ludila. Nadam se će ga Djordjević ponovo zaobići

SNS torta

pre 8 godina

Tehnicka Blazicu kada je gadjao Pavlovica loptom
Nesportska Kalinicu zbog laktanja

I to je ta razlika na kraju, jednom timu se sviralo sve, a drugom oprastalo...

NavilkiDaKradu

pre 8 godina

Svaki put kad Partizan dodje na koš ili dva, krenu nesportske, faulovi u napadu i slične gluposti.
Sunce ti ljubim koliko nas se plašite.
A Pionir GRMIIIII!!!!

Boris Davidovic

pre 8 godina

Alo navijaci ovog drugog kluba sto igra protiv Partizana, pa da li vi citate svoje poruke ovde, krenes redom i samo vidis Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule Dule .....tako samo pokazujete koliko vam je covek nabio komplekse, a i tako ga velicate....iskulirajte, ignorisite ga, to vam je pametnije.

ilpadrino

pre 8 godina

Kako vas nije sramota prozivate Pavlovica instituciju za kalinica koji je dobrica prava, a pravi onakvu nesportsku nad Daloom, jedino mi je krivo ako zvezda uzme titulu sto ce je slaviti sa kosarkaski neobrazovanom publikom za razliku od Partizanove

ja

pre 8 godina

Sto neko napisa ovde prosli put, gubili smo 15 godina ali nikad se nismo ponasali ovako. Sramota bre sta rade Dulo i pecaros!
(thunderstruck, 15. jun 2015 22:28)

U pravu si, slazem se, nikad se niste ovako ponasali. Vi ste samo pljuvali, drmali koseve, bacali kese sa urinom itd. Hahahahahhahaa, bolje da cutite, uzecete titulu i svaka cast.

Aleks

pre 8 godina

Bez obzira na krajnji rezultat, zasto smo mi institucija? O PARTIZANE, O SAMPIONE, TEBE LUDO VOLIM JER SI NAJBOLJI, I KADA GUBIS JA TI PEVAM JER U SRCU MOME JEDINO SI TI....

PrcKO

pre 8 godina

Od danas prestajem da navijam za Partizan! Partizan je postao simbol prostakluka i zla sa Vujoševićem i dok je on tu i ovakvi navijači koji ga slepo slušaju ja javno objavljujem da više ne navijam za ovakav klub!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar od 40 leta, 15. jun 2015 21:55)

Ti si odavno prestao da navijaš za svoj klub Panteru!

Patrik

pre 8 godina

Ala smo losi ljudi moji,ovi nasi kao da stoje na terenu,Zvezda stvara sanse iz kontri,kod nas se cela igra svodi na jednog igraca Pavlovica a kod Zvezde svi igraju i Kalinic i Dzenkins,i Marjanovic.Bruka,cestitam Zvezdi namestenu titulu,a sledece sezone pravimo novi niz od 14 titula.

Partizan NS

pre 8 godina

Na 65-67,Macvan polaze loptu,a onda silazna putanja,Cirbes na kraju hvata i u kontri pogadja.Belosevic FMP-ovac,a cak i ako osvojite za koju godinu vam se brise titula i ide FMP-u.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Mora se pruzit ruka FMP-u,bolja su ekipa nema rasprave.Za razliku od nas pogadjaju kad treba,jeste tuca u odbrani.Ali to je sport,Dule ostaviti kapitena u svlacionici zbog rasprave sa Pavlovicem?To je cisto dno,i ovo je poraz tvoje tvrdoglavosti,Pavlovic je najgore meceve odigrao kad je bilo vazno.Cestitke panteri i pozz do pocetka naredne sezone.Napred Partizan!!!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@Pevaju pogrdne pesme Zvezdi a onda kad ih dobijemo pricace da smo Fmp , cirkus ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 21:44)


Nikada nismo pricali da ste Zvezda vec Zvezda Telekom,pomiri se sa tim da navijas za FMP i prestani da se tesis,moj Nolane....

19ФФ25

pre 8 godina

Честитке ЦЗТ на сасвим заслуженој победи. Стекао сам утисак да је Партизан од свих дербија ове сезоне добио само један битан (онај за 1-1 у плеј-офу) а ова друга два као да су нас пустили. Увек смо тако близу а тако далеко. Мора чудо да се догоди, али упркос свему хвала свим играчима и Дулету(искрено да њега нема мислим да би се Партизан давно угасио) на беспоштедној борби за грб вољеног клуба! Поносан сам на Вас! Не знам како осталима али мени се чини да је Калинић(или Каленић, како би Денда рекао) постао прљав играч(можда га је Саша заразио), много сам га заволео прошлог лета али почиње мало да ме нервира његово приговарање и дрчно понашање, сачувај то за репку бураз.

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Koja najezda "realnih i iskrenih" Grobara sto teraju Duleta i pljuju Saleta,mutacija se otela kontroli a sve je ne tako davno pocelo u Zelezniku....

vlada

pre 8 godina

Zvezda ima duplo bolju ekipu od Partizana.. Partizan danas bez Murica i pola bez Milosavljevicav i opet igra egal.. To je razlika izmedju Duleta i radonjica.. Da dule vodi zvezdu dobio bi partizan svaku po 30 razlike..

Zuki

pre 8 godina

"Utisak"veceri definitivno je totalno "rasulo"u KK Partizan! Pavlovic pravi namernu za "zatvor"nad Kalinicem,Milosavljevic mu govori da nije normalan? Epilog Gagija Vujosevic oterao sa klupe? Vujosevic psuje malog Marinkovica,decko ne sme glavu da podigne? Dalo odlazi na klupu i baca ruku Pavlovicu za podrsku,a ovaj ga odguruje i "tera"u 3 "lepe"...Znaci totalno "rasulo"!
(Struki, 15. jun 2015 23:45)

I u takvom rasulu, bez pleja, sa jednim centrom i povredjenim igracima, momci odigraju na jednu loptu sa milionerima iz Zeleznika. E zato mrzite Duleta Vujosevica.

ja

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?

Berezutsky

pre 8 godina

Ma daj bre ovo je katastrofa,izgubimo od jedne Zvezde koja je drzavni projekat,kojoj drzava nalazi sponzore,dovodi igrace,daje novac...Necu vise da pratim ovu smor i jadnu kosarku,katastrofa smo.Ma kakav fudbal,treba kosarku u Srbiji ukinuti.Pa neka Zvezda sa FMP-om igra finalne serije za titulu.Jer ovo je sramota nevidjena.Ako Zvezda osvoji titulu,moja noga nece krociti u Pionir dok sam ziv.Vujosevicu odlazi pojma nemas!Idi u Crnu Goru odakle si i dosao i trenira Buducnost.Nama treba jedan bolji trener.Evo Zvezda oterala Pesica,dovela Radonjica i na pragu je da osvoji titulu.I da se ugledamo na njihov fudbalski klub,da dovedemo nesto igraca,ne moze se samo oslanjati na Pavlovica,njima igraju svih 5 igraca,a nama samo Pavlovic,onaj Milutinovic smotani promasi OBA slobodna bacanja,u napadu smo takodje katastrofa,izgube loptu i Zvezda pravi kontre,tako je dala bar 6 poena.Tuga i jad,eto panterima titula neka se zaslade malo,prosle sezone su osvojili u fudbalu tek da malo osete kako poneti zvanje sampiona drzave.Neka se raduju decica malo tituli u kosarci,a ako Bog da,ako ode Dule,i dovedu se normalni igraci (Zvezda koja navodno nema para dovede Dzenkinsa,pa onda reprezentativca Kalinica),a mi sto smo 13 puta ZAREDOM sampioni dovedemo igraca iz 2 kineske lige i otpustimo ga posle 3 meseca (Akojona).Kosarkasi su me razocarali totalno,fudbalere cu jos neko vreme da pratim.

Ko krade taj i laze

pre 8 godina

Koja najezda "realnih i iskrenih" Grobara sto teraju Duleta i pljuju Saleta,mutacija se otela kontroli a sve je ne tako davno pocelo u Zelezniku....

borivoje surdilovic

pre 8 godina

koliko je zvezdi dozvoljeno stvarno smesno, ovaj mali mitrovic se dere i psuje sudije, ovi nista....blazic odvaljuje namerno milutinovica, i nista...itd...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Koliko je lepši i pozitivniji Pionir kad je Zvezda domaćin. Ovo je kao festival mržnje i ludila. Očigledno je vujoševićevo stanje (da ne kažem pravu reč) prenosno i sada su takvi i navijači partizana. Koliko mi je drago što je po prvi put u Srbiji dobro pobedilo zlo i što sada vlada Zvezda. Koliko je samo Zvezda normalniji i zdraviji klub u svakom pogledu (i na parketu i na tribinama).

grobar kg

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim,
Al' čović nas plaća da budemo s njim.
Mi volimo pare i nemamo čast,
al' poruka za svaku vlast - računajte na nas!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 8 godina

@Pevaju pogrdne pesme Zvezdi a onda kad ih dobijemo pricace da smo Fmp , cirkus ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 21:44)


Nikada nismo pricali da ste Zvezda vec Zvezda Telekom,pomiri se sa tim da navijas za FMP i prestani da se tesis,moj Nolane....

Samo činjenice

pre 8 godina

Da bi se KK Partizan, ponos srpske košarke i klub koji je srpskoj košarci darovao bezbroj velikih igrača, skinuo sa trona, potrebno je:

- da originalna KK CZ ode u zamrzivač
- da FMP iz Železnika nalepi na sebe modifikovani grb KK CZ i nazove se KK CZ Beograd/Diva/Telekom
- da se dugovi originalne, zamrznute KK CZ svedu na 2,5% i tako izvede prevara i pljačka poverilaca
- da se KK Partizanu blokiraju privatni sponzori, kojima se sugeriše da idu u Železnik
- da FMP sa iznajmljenim grbom dovede plejmejkera od 900.000 dolara
- da se ogromna finansijska sredstva putem države kanališu u privatni klub iz Železnika
- da se vodi najprljavija medijska kampanja protiv KK Partizan
- da brat premijera bude u UO privatnog kluba iz Železnika sa iznajmljenim grbom

Nadam se da će se naći neki panter koji će argumentovano odgovoriti na činjenice koje sam izneo. Sve što sam napisao je istina i vrlo lako se može proveriti. Molim neargumentovane, bezvezne komentatore da zaobidju replike, ako nemaju konkretne kontra-argumente. Pošto će se javiti gomila pantera koji će da spinuju o "predhodnim režimima koji su podržavali KK Partizan", odmah da im podsetim na Djindjićev projekat "evro Zvezde", kamione novca uložene u taj projekat, Zmaga Sagadina, Vesića i Žiku Pauka.

ilpadrino

pre 8 godina

Svi napadaju Pavlovica koji je institucija za kalinica inace dobricu koji pravi onakav nesportski faul nad daloom, jedino mi je krivo ako zvezda uzme titulu sto ce je slaviti sa kosarkaski neobrazovanom publikom za razliku od Partizanove.

ja

pre 8 godina

Milutinov postavlja blok tako sto izvija zadnjicu kako bi udario Blazica i nema faula ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 22:29)

Hahahahahahhahahahahahahahahahaha patenice ????????

BoVasPicousti

pre 8 godina

A zasto dule gadja loptom svog igraca...….. hahaaaaaahhaaa.......cirkus ste groblje
(kima, 15. jun 2015 21:29)

A zasto ti navijas za tudji klub? Hhahahahahhaha... Cirkus!

paco

pre 8 godina

jedna stvar mi nikada nece biti jasna:zasto se navijaci fmp-a ovoliko pale na ovo...pa ljudi moji ne dobijate real, dobijate ekipu koja ima jednu peticu, jednu cetvorku I nema pleja...I igra u rotaciji sa sedam igraca...znate sta ,mnogo ste tuzni kad se uopste I natezete sa ovakvom ekipom a imate 3 skupa stranca, I pokupovali ste sve najbolje domace...

only fools and horses

pre 8 godina

Za sve vas koji govorite o mržnji koju stvara jedan čovek: setite se Železnika i ispljuvanog Vlade Jovanovića, mrdanje koševa, bacanje kesa sa mokraćom, prskanja sa PP aparatom. Pljuvanja i udaranje Vujoševića, gađanje loptom od strane "novinara". Setite se i gađanja papcima turskih igrača u Areni (kako li vas je tad iznervirao DV).
Setite se i prebijanja Tumbakovića i ostalih igrača na vašem stadionu. Setite se svih tuča na oba stadiona i ispred stadiona u zadnjih 20 godina.
Neće biti da je jedan čovek kriv za sve to.
A o gospodi i gospodstvenom ponašanju, nemate pravo ni da pomislite a kamoli pričate. Ili smatrate da je gospodstveno da "gazda" javno kaže da je Tejić trebao jače da udari domaćeg igrača. Šta li im onda govori kad su nasamo u svlačionici. Nije ni čudo da je bukvalno posle svake utakmice sa KK kakosevećzove neko od igrača Partizana povređen.
Ali proći će sve to, nijedna diktatura ne može večno da traje, nijedna veštačka tvorevina ne opstaje dugo.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

"Mnostvo bora, rana, oziljaka,
moja je ljubav, iskrena, jaka,
u srcu jedna ljubav uklesana
zbog Partizana, zbog Partizana

jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela." Zavet

VOLIM GA K'O OKA DVA

još uvek jedini prvaci države

pre 8 godina

Još jedna pobeda i titula...
(Del piero, 15. jun 2015 23:37)

Hajde da i to čudo vidimo. Plašio sam se da to nećete doživeti.

ziveli

pre 8 godina

Kako pobediti sa Djumicem i Bezbradicom... Da se skinu Bogdan i Veseli ladno +25 ;)
Al' Patizanova sudbina je da jos oko 2 godine stvara tim bez novca, a onda ce biti promena na bolje i finansijski i rezultatski, mada je pravo malo cudo kako i ovako uspevaju da postignu pristojne rezultate. Nas klub od osnivanja ima svoje ime: PARTIZAN.

grobar kg

pre 8 godina

Pljuvanje trenera Vlade Jovanovića?
Drmanje koševa?
PP aparat?
Konstantno vredjanje Vujoševića, Pavlovića i ostalih?
VI GOVORITE O KULTURI?

Кривокапић

pre 8 godina

Обе екипе су смешне. У Европи не могу да присмрде клубовима. Губе редовно и служе за напумпавање разлике. У јадној Србији још увек важе за озбиљне тимове. То је туга наше кошарке у којиј владају Човић и Вујошевић. Примитивци.

James Harden

pre 8 godina

@oguglao

Ako sudije budu sudile u vasu korist i treba da povuce igrace.Da ne trpi tu nepravdu.Svi vide da vas sudije guraju panteri,i vi isto samo necete da priznate.

kalina

pre 8 godina

ne bavim se statistikom ali je ortodoksna laz da se zvezda bori za prvu titulu nakon 98. jer je to fmp kome niko ne moze da zanrani kako ce da se zove. cinjenica. a ova deca neka pitaju tate ako ne veruju

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Sad je tenzija,a u Zelezniku je pre par godina nije bilo.Sto je najgore tada je Partizan vodio Vlada Jovanovic,a tenzije su bile i bice ih.Jednostavno se mrzimo.Kraj svake price.

Slavko-RS

pre 8 godina

Sve sto rade navijaci Partizana isto rade i Zvezde Telekom.Od ljuljana koseva,gadjanja urinom Vlade Jovanovica,pp aparat,pljuvanje u prosloj utakmici.Ne opravdavam ali isto je to sve.

Kolega sudija

pre 8 godina

pa ovo je komedija,Cirbes u svakom bloku je u kretnji i to debeloj,ali Belosevic pokusava da nas pravi da smo slepi! Ali zato Milutinovu bloku odma faul svira zbog kretnje!!!! Kalinicev lakav,hvala Bogu bio usporen snimak pa smo videli,ali to nije faul za Belosevica! E eto 10 razlike,tako to radi veliki grobar Belosevic!

Deki

pre 8 godina

@(Zvezda ponos Srbije, 15. jun 2015 21:25), alo čoveče, Zvezda je zamrznuta, ovo je Čovićev privatni klub.Kad ćete konačno da shvatite? Nije problem za koga ćete da navijate, to je lična stvar, ali zašto uporno spominjete Zvezdu koja je zamrznuta i ne učestvuje u našoj ligi?

CZ&SNS

pre 8 godina

auuu sta vas je. ja komotno mislio vi sa pohvalama premijeru i pojedenim sendvicom zavrsite do 18h, a vi jadni sljakate i drugu smenu. svaka cast CZ botovi, samo napredno.

Miloshsss

pre 8 godina

ajmo da proteramo vujosevica u crnu goru da vise ne unistava srpsku kosarku
(coka, 15. jun 2015 21:28)

Pa vaš se trener pojavljuje u spotovima o nezavisnoj Crnoj Gori!
Jedino ako mu je baba iz Čačka :)

Mirko

pre 8 godina

Ala smo losi ljudi moji,ovi nasi kao da stoje na terenu,Zvezda stvara sanse iz kontri,kod nas se cela igra svodi na jednog igraca Pavlovica a kod Zvezde svi igraju i Kalinic i Dzenkins,i Marjanovic.Bruka,cestitam Zvezdi namestenu titulu,a sledece sezone pravimo novi niz od 14 titula.

Patrik, 15. jun 2015 21:26)
-----------------------------------------------------------------

Nije njima namestena titula oni ce je posteno osvojiti jer imaju duplo jaci tim.E sad drugo je pitanje kako to da oni u vreme kad drzava grca u problemima, kad su svi na ivici bankrota oni se razbacuju sa parama i dovode igrace vrhunske klase sto mi nismo mogli ni u snovima cak i ona kada nam je bas islo, kada smo igrali na f8/f4..itd

Znaci nije sporno to da su bolji i da zasluzuju titulu ali je sporno odkle im finansije da tri godine dovode jako kvalitetne strance pa cak i produzuju ugovor sto je za nas samo misaona imenica bila godinama.
-----------------------------------------------------
Zamisli da smo mi mogli da zadrzimo i produzavamo ugovore sa
McCalebb-om,Robertsom,Veselim,Maricem,Bertansom,Jerrellsom,Jawaiem,Gistom..itd

Pa u najmanju ruku bi osvojili bar jednu evroligu.

Marko Amelia u 90'

pre 8 godina

Tepić sam vraća loptu na svoju polovinu i nastavlja napad a pecaroš u nastavku pravi faul za deportaciju iz Srbije, Milutinoviću priznat koš a banana bila u uzlaznoj putanji...

Mirko

pre 8 godina

Koliko je lepši i pozitivniji Pionir kad je Zvezda domaćin. Ovo je kao festival mržnje i ludila. Očigledno je vujoševićevo stanje (da ne kažem pravu reč) prenosno i sada su takvi i navijači partizana. Koliko mi je drago što je po prvi put u Srbiji dobro pobedilo zlo i što sada vlada Zvezda. Koliko je samo Zvezda normalniji i zdraviji klub u svakom pogledu (i na parketu i na tribinama).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 15. jun 2015 21:25)

----------------------
Zvezda???
Ja koliko znam Zvezda je ugasena.A vama niko ne moze da zabrani kako cete da se zovete.
Jedino sto je normalnije za vas je to da kad ste vi domacini navlaci za vas zesce a kad je domacin Partizan onda se sudi 50/50

Bolji ste za sudije.I bolji zato sto smo ove godine zbog sabotiranja drzave morali da prodamo kompletnu petorku.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

E sad da vidimo da li ce sudije da budu pravedne i sude po pravilima bez obzira na nesportske pritiske od strane Vujosevica ...

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Na našu žalost ovoliko promašenih zicera (za 20 minuta) košarkaša Partizana protiv Fmp-a nisam video ni juče od strane košarkašica Britanije (na celoj utakmici)protiv Srbije,pa stoga je i rezultat sasvim dobar.
Moramo to sigurnije rešavati,bez komplikovanja.Milutinoviću treba dati šansu,jer može on solidno da zameni povređenog Murića,a Đumić i Bezbradica su naša najslabija tačka i sad se vidi koliko nam nedostaju Gagić i L.Bogdanović na pozicijama 4 i 5 uz Akojona bila bi to druga priča i u ABA ligi i domaćoj ligi,a to se vidi da i u ovakvom sastavu možemo igrati egal protiv Fmp-a.

ja

pre 8 godina

Tepić sam vraća loptu na svoju polovinu i nastavlja napad a pecaroš u nastavku pravi faul za deportaciju iz Srbije, Milutinoviću priznat koš a banana bila u uzlaznoj putanji...
(Marko Amelia u 90', 15. jun 2015 22:33)

Neverovatno koliko si budalastina napisao. Bio je faul prije na Milutinovicu a sasvim drugi igrac FMP-a je zalijepio bananu, tako da se kos priznaje. Malo poznavanja pravila nije na odmet.
A da, vi od prosle godine pratite kosarku. Polako, naucicete pravila nekad ?

grobar od 40 leta

pre 8 godina

Od danas prestajem da navijam za Partizan! Partizan je postao simbol prostakluka i zla sa Vujoševićem i dok je on tu i ovakvi navijači koji ga slepo slušaju ja javno objavljujem da više ne navijam za ovakav klub!

Igor tv Grobar

pre 8 godina

Ovo je bio jedan težak derbi između Partizana i Zvezde derbi je bio nezsvjestan do kraja, naši igrači su promašili slobodna bacanja na kraju derbija. NAPRED PARTIZAN

Petar JR

pre 8 godina

Vujošević je 80% 1/4 proveo u intimnom došaptavanju sa sudijama (uglavnom nesrećnim Beloševićem) . Za kasnije čuva manje diskretne metode : štipanje , davljenje i sl. p.s.pardon to radi samo svojim igračima

ja

pre 8 godina

U kontri Milutinovic i priznaju se poeni a nema silazne putanje
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. jun 2015 22:32)

Hahahahaahahah, crni nolane, jasno je nama da ti pratis kosarku od prosle godine ali bar malo nauci pravila. Kos vredi jer je prije bio faul na Milutinovicu a sasvim drugi igrac FMP-a mu je zalijepio bananu poslije faula, tako da se kos prizna ?

Dr.Damir

pre 8 godina

@ Zvezda ponos Srbije
Druze ajde, ako ste stvarno gospodski klub i stubovi i sta sve ne, objasni mi ono drmanje koseva, pljuvanje Partizanovog trenera Vlade, kese sa urinom i brdo "lepih" stvari...i to kada te dve godine D.Vujosevic nije bio u Partizanu...
Ko je onda sejao mrznju ako nije D.V. ?...

Mr Bojangles

pre 8 godina

Vidi legiju botova iz predgrađa, kako su se raskokodakali. Ako, došlo je i FMP-ovih 5 minuta slave, pa uživajte. Samo... nadam se da će svaki od tih pet minuta da vam presedne.

Sibilio

pre 8 godina

@ ajmo da proteramo vujosevica u crnu goru da vise ne unistava srpsku kosarku
(coka, 15. jun 2015 21:28)
Da ti ne pripadne muka junačino?

vu

pre 8 godina

Nolane buraz nadji zivot batali lupanje komentara na fejsu i b92..uzivaj u kosarci ako to zelis uopste ili samo sejes mrznju..Neka bolji pobedi

Mirko

pre 8 godina

Ja prosto ne znam sta da kazem za ovo ulicarsko ponasanje Pavlovica. Uzasan igrac, uzasan. Onaj bezobrazluk sa namerom da se povredi Kalenic je za suspenziju od 3 meseca, a ne za nesportsku. Znao sam da je kvaran, dokazao je to mnogo puta, ali sada mi se zgadio.
(Corleone, 15. jun 2015 22:26)

# Link komentara
----------------------
Ma nije moguce.A sta je taj isti Kalinic radio u polufinalu aba lige , kakve je on faule pravio pa nije dobio cak ni tehnicku, pa onda ona situacija kad je molio da ne dobije licnu.A gde je tu ovaj Slovenac koji nista drugo ne zna sem da povredi nekog igraca.

Vlada

pre 8 godina

Sudijska trojka odlucila utakmicu. Ajde sto Cirbesu nisu ni jednom svirali kretanje u bloku, ali umesto ciste silazne putanje nakon Macvanovog suta Zvezdi se daje kontra i to je to. Trecu utakmicu ne treba ni igrati. A Jovic ... simulator godine.

Hidalho

pre 8 godina

Zvezdina treća četvrtina kao nekadašnja Zvezdina proleća u fudbalu. Jadne sudije se napele da pomognu Panterima da prelome utakmicu. Denda i njegov gost se čude kako Panteri imaju toliko više poena iz kontranapada jer obično domaćin dominira u tom segmentu igre. Kako da ima Partizan više kontri kada mu sude svaki kontakt, a Panteri mesare čitavu utakmicu i nikom ništa. Panteri su definitivno bolji tim, zaslužena titula i Evroliga, ali čemu ovo gospodo sudije i gospodo iz tzv. KSS-a? Partizan ni u najvećim trenucima dominacije nije imao ovakav vetar u ledja.

Igor tv Grobar

pre 8 godina

Ovo je bio jedan težak derbi između Partizana i Zvezde derbi je bio nezsvjestan do kraja, naši igrači su promašili slobodna bacanja na kraju derbija. NAPRED PARTIZAN

Corleone

pre 8 godina

Ja prosto ne znam sta da kazem za ovo ulicarsko ponasanje Pavlovica. Uzasan igrac, uzasan. Onaj bezobrazluk sa namerom da se povredi Kalenic je za suspenziju od 3 meseca, a ne za nesportsku. Znao sam da je kvaran, dokazao je to mnogo puta, ali sada mi se zgadio.

ilpadrino

pre 8 godina

Ovo sudjenje u korist zvezde ne znam kako vise nazvati nego kriminalno, neki igraci ne zasluzuju dres svetinje, svaka cast za velikane Pavlovica, Macvana. U bolu i u radosti Grobari smo ostali! Nismo presli da navijamo za drugi klub kao neki!

zahovič

pre 8 godina

juce sam ostavio komentar i naveo pasje sinove u afirmarivnom smislu...naravno nije mi odobren kom...a nedugo zatim vest na b92 ne daj te se pasjim sinovima...gori ste od kim dzong una...i ovaj nece da bude odobren ali ipak ce ovo neko procitati

burgija

pre 8 godina

Sad sam 100% siguran da Partizan osvaja. Zvezdina igra se raspala načisto. U poslednjem minutu Radonjić ne zna šta ga je snašlo, moli boga da Partizan ne da trojku. Slaviće se 14-ta u nizu, to je sada svima jasno!

Igor

pre 8 godina

Ne mogu da odlucim da li mi je odvratniji Lazic ili Blazic?! Ipak Lazic...kao i Rudy! Valjda ce se i Zvezda jednom vratiti pa da gledamo i derbi...ovo kao svojevremeno Profi Color ili BFC...vestacki klubovi

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Posle 21 godine ste uspeli da budete ravnopravi sa nama Svaka cast." Cestitam nakon dugog posta na tituli.Mislim da je nemoguce da dobijemo jednu a kamoli tri ove godine.

vu

pre 8 godina

lazic izbacen? hahahahaha pa jel ti gledas utakmicu,prvi faul je sam napravio da zaustavi kontru a drugi cist faul..prestanite da pricate o sudijama i gledajte kosarku

NavilkiDaKradu

pre 8 godina

Svaki put kad Partizan dodje na koš ili dva, krenu nesportske, faulovi u napadu i slične gluposti.
Sunce ti ljubim koliko nas se plašite.
A Pionir GRMIIIII!!!!

Mirko

pre 8 godina

A doobro... Daćemo vam pehar da se slikate, kao što smo se mi slikali sa vašim prošle godine, fer i pošteno bi bilo... :)
Nema veze, možete i da ga skršite, nije problem, već imamo dva ove godine, jedan manje više, nećemo da cepidlačimo :P

SNS torta

pre 8 godina

Tehnicka Blazicu kada je gadjao Pavlovica loptom
Nesportska Kalinicu zbog laktanja

I to je ta razlika na kraju, jednom timu se sviralo sve, a drugom oprastalo...

miki

pre 8 godina

Za fmpovca koji sebe naziva "grobarom od 40 leta"da mu kazem da je providan i da ako je on izdao svoj klub koji se ugasio,da su grobari ljudi sa kičmom i da to ne rade

L23

pre 8 godina

Od samog pocetka toliko mrznje na terenu, a za sve je zasluzan samo jedan covek kog treba iskljuciti iz kosarke jer je to sto radi svakodnevno sramotno, uostalom najvise steti svom klubu.

translucent

pre 8 godina

Korektno suđenje uz blagu naklonost CzT-u, pre svega Kaliniću, ali zaslužena pobeda. Mogli su i Mitrović i Zirbes da dobiju tehničku iz istih razloga kao i Mačvan u prvoj a mogao je i Vujošević još jednu.
Realno, večeras je pobedila manje loša ekipa.
CzT je do perfekcije uigrao pik end rol, ali je nažalost to sve što imaju uigrano.
Partizan fizički slabiji pre svega zbog male rotacije, što prouzrokuje manje otvorenih dodavanja pa se igra na prodor. Zona Partizana je odlična čak i sa drugim timom, ali je to džaba kada su slabi u napadu.

sasha

pre 8 godina

Pogledajte faul Pavlovuca na Kalinicu!!!!! Na faci mu se vidi da joce da ga odvali! i jos kao da udarac nije dovoljan nego i levom i desnom ga udara preko glave! Ovo je institucija!?!? Ovo je kosarka?!?!? Odvratno!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Zgazi ih Zvezdo u četvrtak i da slavimo!! Svaka čast momci, ni sudije, ni Pavlović i Co., ni ovi što gađaju povređenog igrača ništa nam ne mogu! U četvrtak ih sahranite!!

sasha

pre 8 godina

Kao sto rekoh. Posle one prostacke konferencije i svega sto je demagog napricao svaki dodir se svira. A Dule i Belosevic mogu komotno na kaficu da odu s obzirom na to koliko pricaju uz aut liniju.

laRS0n

pre 8 godina

Nadam se da će Zvezda pobediti. Ali se nadam da će Marjanović konačno da napusti Zvezdu, ako ga uopšte neko bude hteo. Igrač kome moraš da dostaviš loptu ispod samog koša da bi on mogao da je prikuca, leđima nema pojma, bacanja izvodi odlično. O njegovoj odbrani ne treba trošiti slova, a njegova nesposobnost da iskontroliše skok dovodi do ludila. Nadam se će ga Djordjević ponovo zaobići

NBGD

pre 8 godina

Radonja moze da osvoji sve trofeje,ali i dalje tvrdim da ovaj tim uz pravog trenera moze mnooogooo vise. Ne volim Vujosevica,ali on da ima ovaj tim pregazio bi nas kao plitak potok. Zao mi je ali je tako.

srdjan myrtle beach

pre 8 godina

Dok god su uzivo prenosi ( tekstualni ) zasnovani na Vujosevicu, navijacima, prljavim potezima, vredjanjem, a ne leprsavim i prelepim potezima, nema nade neke posebne. Trenutno sam u USA, i udjem da procitam sta se desava i uvek isto.

Ne znam kako da opisem, sramota je malo za ovo sto se desilo Jovicu. Svi samo pricaju nema se para da se zadrzi, pa sta i da mu daju milion evra po sezoni kad kao momak koji je svojoj zemlji doneo SVETSKO SREBRO, ne mozes da pred SVOJIM LJUDIMA, u SVOJOJ ZEMLJI da igras, ej covece gadjate stolicom momka koji je bio clan srebrne postave SVETA?

Sramota i sad na stranu svaka sala, ne isplati se gledati sport u Srbiji. Zelim svima da napuste Srbiju jer je odavno prestala biti kao nekada velika i casna zemlja, vec zemlja olosa, propalica, na najnizim granama u svakom segmentu.


F U J !

nemanja

pre 8 godina

Dangubic, Bobi, Kalina, Jovic, Mitrovic, reprezentativci Srbije i svi maksimalno korektni u izjavama i ponasanju. A Milosavljevic koga sam jedinog u Partizanu postovao, izlazi u onoj majici. Nadam se da je bio primoran, jer se cini kao dobar decko.

dadad

pre 8 godina

Udaranje Pavlovica,grimase Vujosevica,flop Tepica,Macvanovo dobacivanje sudijama,po 20 faulova partizan napravi na svaki zvezdin posed...samo slepi ne vide koliko je zlo za nasu kosarku taj klub.

cole

pre 8 godina

finale domaceg prvenstva u sportu koji je ponos nacije, ne zasluzuje mrznju koju su uneli, pored terena neko ko sebe izdize iznad kluba koji je bio Evropski sampion (vujosevic) i igrac koji vec ko zna koji put faulira protivnika sa namerom, ne da ga zaustavi u napadu, vec da ga povredi (pavlovic). njima takvima nije ni mesto u takvom finalu. zato cu reci da sam jednako uzivao, a kao navijac Crvene Zvezde, i u sjajnim potezima gagija milosavljevica, macvana, neumornog tepica i hrabrog marinkovica, kao i u magiji asistencija vilijamsa, djenkinim kosevima, kalinicevoj hladnokrvosti i nadasve odvaznom cirbesu. da je taj dule dobar trener ne bi bio u partizanu vec negde u evropi jer svaki nas trener koji iole nesto vredi radi sa evropskim klubovima. da taj pavlovic nesto vredi ne bi sa pecanja dosao u partizan vec na to pecanje ne bi ni otisao vec bi bio u trening kampu nekog iole ozbiljnijeg evopskog kluba. toliko o likovima koji su svojim mrznjom partizanu oduzeli sansu da se ove godine iole ozbiljnije suprotstave prejakoj zvezdi. a zvezda!?! kapa dole na selekciji igraca, posebno na dovodjenju mwilla i zirbesa, kaline i jovketa. mwill mi je mnogo puta zivce kidao potpuno, ali njegove asistencije su nesto zbog cega mu je sve bilo oprosteno. da li bi bobi ove godine bio mvp u svim takmicenjima gde je zvezda igrala da nije bilo mwilla? potpisujem da ne bi! da je srece da zvezda zadrzi sve koje sada ima, osim blazica, i dovede jednog klasicnog kosgetera, skoro da bih vec sada mogao da se kladim jos jednoj triploj kruni i najmanje top 8 u EL. partizanu zelim puno srece u teranju vujosevica i pavlovica, ako uopste zele da bilo sta postave na svoje mesto, a mojoj Zvezdi hvala na uzivanju i cestitke i na trecoj ovozesonskoj tituli.

milan

pre 8 godina

Sta je ovaj Pavlovic sebi dozvolio. Nema nimalo ni obraza, ni dostojanstva, ni postenja. Ostace mi upamcen kao mozda najnesportskiji igrac koga sam ikad gledao. Ovo je skandalozno sta on radi u mecevima protiv Zvezde...

slobinator

pre 8 godina

utisak večeri.Vujoševićeva faca posle kalinićevog koša iz odbitka posle promašaja mitrovića.za ovo je vredelo čekati tih 17 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim, 
Al' čović nas plaća da budemo s njim. 
Mi volimo pare i nemamo čast, 
al' poruka za svaku vlast - računajte na nas!
(grobar kg, 15. jun 2015 21:02)

Mi smo igosi najjaci smo najjaci,ooooooo Igokea partizan!!! Volim te Dodik Milorade!

milos

pre 8 godina

Zasto neko dozivotno ne zabrani igranje kosarke Pavlovicu, bar protiv Zvezde. Uvek kada je egal napravi neku tehnicku, nabija se u facu svima, pokusava na silu da sutne Lazicu u facu sto uvek promasi, dok ovaj sa druge strane ladno poentira njemu u facu.

Alf

pre 8 godina

Grobari su 13 godina prvaci
Dominiraju kao Nadal na šljaci
Al kad stignu do do plej of finala
Razbićemo ih kao Novak Nadala
U finalu dobiće grobari po nosu
Ko Nadal od Noleta na Rolan Garosu
3:0

BgHQ

pre 8 godina

Jedan od bitnih razloga zasto sam za ABA Ligu je sto volim da gledam regularno takmicenje."Veliki mag" u ABA ligi ipak ne moze da pravi svinjarije koje pravi u domacoj.Iz bezbedonosnih razloga ovo finale se nije smelo igrati a ako se vec igra onda je moralo na dve pobede maksimalno jer ovako postoji velika verovatnoca da bude zrtava a sve zbog jednog ljubitelja "knjizevnosti" i njegovih zabludelih sledbenika.

Zorz Pap

pre 8 godina

Daj bože da Pavlović ostane ceo život u Partizanu. Čovek pleni svojom igrom i sportskim ponašanjem, veliki sportista. A očigledno je da bi bio sjajan da kao trener nasledi Vujoševića u Partizanu pošto su isti tip sportskih radnika.

metall

pre 8 godina

Verujem da je ogromna vecina Partizanovih navijaca svesna ozbiljnosti problema i sve stetnosti koju u mecevima sa Zvezdom nosi Vujosevic, potpomognut verovatno najodvratnijim igracem koji je ikada stupio na tlo Pionira, Pavlovicem. Ne znam sta je potrebno da se dogodi da se pomenuti dvojac uljudi (znam da je to nemoguce), da padne krv, da bude zrtava, sta? Ovo veceras je bilo odvratno, uzasno, porazavajuce, ali srecom Zvezda ne odgovara na provokacije i time pametno postupa. Ne bih o sudjenju, iako je jasno da je Vujosevicev performans urodio plodom, i da je kriterijum bio blago receno problematican. Zvezda jeste gubila titulu godinama unazad, jesu njeni navijaci radili razne stvari, ali samo slepac nece videti RAZLIKU u ponasanju izmedju dva kluba. Gospodstvo koje dolazi sa Zvezdine klupe mora biti primer Partizanu u vremenu posle Vujosevica (iskreno se nadam da ce doci i taj dan, i da ce se odnosi izmedju dva kluba koliko toliko upristojiti).

dejan

pre 8 godina

Mislim da je Pavlovic pogresio kad se odlucio za kosarku. U boksu bi pokazao svoj pun potencijal. Iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav direkt i kroše ima. Trebalo bi coveka preseliti sa parketa u ring...

milan

pre 8 godina

Nadam se da sudije nece podleci konstantnom Vujosevicevom pritisku i da ce sve proteci u najboljem redu. On vec 2 godine priprema teren i alibi za eventualni poraz, vredja, psuje, fizicki i verbalno napada ali nadam se da ce tome doci kraj!

MomaSRB

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

Izvini, samo mi objasni jednu stvar...Kako Jugoslovensko sportsko društvo kk partizan iz Zagreba može da bude ponos Srbije???

Slager_pevac

pre 8 godina

Nije mi jasno samo koji su argumenti po kojima je ovo drvo Macvan igrac za reprezentaciju.Ljudi malo objektivnosti ne bi bilo na odmet...

Wllaxy

pre 8 godina

Napred sampioni,sami protiv svih.PARTIZAN
(Slavko-RS, 15. jun 2015 21:22)

Hahahaha, tvoji komentari me baš zabavljaju baš kao i prave dvorske ljude što su radile...

Wllaxy

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Ovaj komentar je pobednik!!! Jer kad posle onakvog sudjenja i navlacenja za Partizan u utakmici u kojoj ste izveli masu slobodnih vise, u kojoj vam je sudjena masa prekrsaja vise, u utakmici u kojoj ne smeju da iskljuce gurua iako im sve po spisku direktno u lice tokom gotovo citavog meca, u mecu u kom sami dozvolite onakav kos - ti kukas na sudije!

mc 911

pre 8 godina

Ne znam da li sam jedini koji stice utisak da se napetost, nervoza i enorman pritisak itekako osecaju u dvorani, medju igracima, ali i sudijama, koje su za sada vrlo dobre. Mrznja je neverovatna, a Dule je, nazalost, stalno siri i izvodi ovo van granica sporta...

Voip

pre 8 godina

Auu sramote kako se Zvezda krade veceras i opet ne mogu nista. Gledam pet minuta i sviraju nepostojeci faul nad Milutinovicem + slobodno, ne sviraju cist faul nad Cirbesom na ziceru, pa zatim priznaju onaj smesan kos Macvanu pod faulom na zemlji kad nije ni krenuo da sutne. Ovde je realno Zvezda trebala voditi preko 10 razlike ako uzmem uzorak od ovih pet minuta, mogu misliti sta se do tad desavalo. A tu je i specijalac Milija. Napred Zvezdo zgazi ih sve!

rejnald

pre 8 godina

1.Zvezda bez ofanzivnog skoka gotovo citav mec,a onda 2 i jedan zlata vredan u samoj zavrsnici,
2.Partizan u ofanzivnom skoku masakrirao Zvezdu,cak i kad je Bobi igrao,
3.Kalinic monstruozno los veceras,njegovo forsiranje trojki vratilo Partizan u igri!A onda?Svaki komentar suvisan!
4.Radonjic svo vrijeme drzi Kalinica u igri,iako mu ocigledno ne ide i srlja svo vrijeme.Po meni jako zabrinjavajuce za bilo kog trenera!
5.Williams briljirao sa asistencijama i trojkama u vaznim trenucima.
6.Dangubic i Lazic i Zirbes objasnili kako se igra odbrana!
7.Bobi uzas!
8.Pavlovic pokazao svoj karakter po ko zna koji put...
9.Kakva rampa Zirbesa!
10.I na kraju hvala Djenki za sve!Ova pobeda je njegovo djelo!

Sabre

pre 8 godina

Da li je iko iznenađen što su primitivni primati pokazali vujošević sportsku kulturu već na startu druge četvrtine
i to nad jednim od naj fer plej igrača u srbiji? Evo pokazali ste opet ko ste i šta ste, rezultat nije ni bitan, više.

neki tamo

pre 8 godina

Pavlovic za zatvor prekrsaj. Takva namera i takva netrpeljivost prema Kalinicu je strasna!
Gagi respekt, nakon toga mu se drao i pitao ga je li normalan. Evo, ja cu mu reci odmah, NE!

Vodje Titograd

pre 8 godina

Slanjem kapitena u svlacionicu, Vujosevic pokazao svu svoju destruktivnost. Mars iz Partizana.
(Napoleon, 15. jun 2015 23:36)

Nikako! Dule ostani. Sta ce nama kapiten ili neki tamo igraci, kada imamo Dula! Mi smo institucija!

Још једна победа и титула!

pre 8 godina

Хвала,Звездо! Ово нам нису неки противници, али победа је победа... Па, макар и против нижелигаша...

varys

pre 8 godina

Bravo navijaci partizana, povredite igraca, djenku pre utakmice manja grupa vredja na rasnoj osnovi.. Drago mi je sto nisam navijac "institucije"

delijemilano

pre 8 godina

Radonjicu moram zamjeriti sto nema autoritet i moze da se desi da Kalina 5 puta sutira za 3p, ne pogodi nijednom i nastavlja da suta. Nadam se da nas nece kostati. Djenka nas drzi u vodjstvu.

DedaMiloje

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?
(ja, 15. jun 2015 22:05)

Brukaj se slobodno, nije sporno...

Zoki

pre 8 godina

Ne igram kladionicu skoro uopste,ali sam juce tresnuo 500 eura na kvotu 1,80 na Zvezdu.Proslo,ali umalo nisam dobio srcku kad je Macvan dao trojku.Sreca da je Dulo naredio faul,mislim da su branili zadnji napad da bi se igrali produzeci.Idemo do 3:0,sada tek necu nista da igram,cuvam zivce

nex

pre 8 godina

@srdjan m. be(a)ech
Razumem ja tebe. Ali ti pricas jos uvek o tvojoj zemlji,iz zemlje koja je bombsrdovala tvoju i umnogome doprinela ovakvom stanju nacije. A pogotovu ono "fuj" na kraju. Sram bilo i tebe i onoga ko ti je pustio komentar! Once,you will comme back!

oberin

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Ahaha... krive sudije jer nisu svirale 100 slobodnih bacanja za Sašoa.

Kale_Pravi

pre 8 godina

A zasto dule gadja loptom svog igraca...….. hahaaaaaahhaaa.......cirkus ste groblje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kima, 15. jun 2015 21:29)
...Ma voli ga samo se sali malo...

srpska crna gora

pre 8 godina

pavlovicu zemljace sramoto jedna znas samo da se bijes, treba mu zabraniti da igra! Idemo Zvezdo jos jedna pobjeda, bravo za Kalinu na kraju ekstra!

Цоа

pre 8 godina

Mučno je gledati kako je Čović privatizovao i ligu i sudije. UŽIVO KRADJA NA RTS-u
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 22:34)

Судија скочио у нападу после промашеног Митровићевог бацања и дао кош.
Хахахахах, са вам увек циркус.

QRoña

pre 8 godina

Vujosevic celu tekmu prigovara sudijama, svadja se sa njima, psuje ih ili im preti, pa im se na kraju cak onako bezobrazno jos i krevelji u lice, a za sve to samo jedna jedina tehnicka? Sta li su sve te sudije prozivljavale i dozivljavale od njega dok su on i oni njegovi jos bili na vlasti, moz' te misliti!

Kum

pre 8 godina

Sad je tenzija,a u Zelezniku je pre par godina nije bilo.Sto je najgore tada je Partizan vodio Vlada Jovanovic,a tenzije su bile i bice ih.Jednostavno se mrzimo.Kraj svake price.
(J.D.Aleksandar, 15. jun 2015 22:01)

Ne mi, jer ja ne mrzim nikoga, a posebno ne nekog nepoznatog coveka, samo zato sto navija za neki drugi sportski klub, nego oni mandrili na tribinama. Svi su isti, klub njima nije bitan, sto i pokazuju u praksi, vodja jednih postane vodja drugih. Dule im samo daje povod.

srb

pre 8 godina

ostaje mi kao utisak veceri sto je duletu oprosten trazeni time out...jos su sudije pre toga proveravale ko je trazio i na kraju kao nikom nista

sasa

pre 8 godina

"institucija... gadjali dečka u glavu da bi možda došli u poziciju da pobede. u čemu ste vi institucija. sada ste pokazali vaše pravo lice.

Igor tv grobar.

pre 8 godina

Ovo je bila jedan jak derbi do kraja je rezultat se bio mjenjao, nasi igraci su se do kraja borili. Nismo uspjeli pobjediti u derbiju Zvezdu, ali jos jednom hvala svim igracima. NAPRED PARTIZAN.

joooj

pre 8 godina

Predlazem da se sledeca utakmica u kojoj je partizan domacin igra na otvorenom, na betonskom terenu i sa drvenim tablama da bi ambijent bio upotpunjen.

realan

pre 8 godina

Molio bih da neko napravi kompilaciju poteza Pavlovica(cimanje loptom prema Blazicu, udaranje Blazica posle kucanja i itd...) i Macvana (udaranje laktom na pocetku) i da se objavi pre 3. utakmice i apeluje na KSS da se ovakvo ponasanje sa cije god strane bilo najstrozije kazni.
Zgadice nam i ovo malo sporta sto je ostalo.

Struki

pre 8 godina

"Utisak"veceri definitivno je totalno "rasulo"u KK Partizan! Pavlovic pravi namernu za "zatvor"nad Kalinicem,Milosavljevic mu govori da nije normalan? Epilog Gagija Vujosevic oterao sa klupe? Vujosevic psuje malog Marinkovica,decko ne sme glavu da podigne? Dalo odlazi na klupu i baca ruku Pavlovicu za podrsku,a ovaj ga odguruje i "tera"u 3 "lepe"...Znaci totalno "rasulo"!

Kum

pre 8 godina

Ako se neko do sada pitao sta znaci zapaljiva retorika, moze da vidi plodove na delu. Jovic, reprezentativac, decko kojem smo pevali na doceku...Avangardno.

magov najbolji djak

pre 8 godina

zna li neko gde da nadjem statistiku Borisa Daloa kroz karijeru?
Interesuje me je li ikad imao dvocifren broj poena na jednoj utakmici?
Ma interesuje me je li nekad u karijeri postigao vise od dve trojke na utakmici?
Ma interesuje me je li ikad postigao trojku na nekoj utakmici?

Dejan Smederevo

pre 8 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB.
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi.
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik.
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova.

Mika

pre 8 godina

Gde je snimak, na kome se vidi kako stolica leti ka Jovicu? Dok ne vidim, ne verujem, jer kakva je sansa da pogode bas igraca, koji je povredjen i koji ne bi ni igrao? I zasto je Radonjic toliko protestovao? Da li to mozda nije bio pokusaj praznjenja tribina na prevaru?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 15. jun 2015 22:05)
A jel veruješ da je Lazić podmetnuo nogu Milutinovu i namerno ga povredio? Ima snimak a vaš trener laže pa me zanima šta kažu navijači partizan igokee na to?

cakmy

pre 8 godina

BRAVO PARTIZANE, HVALA TI STO SI POBEDIO SAM SEBE!! SAD GUBIS 2:0 !! Umesto da Partizan pobedi sa 71:70 ili 73:72....,izgubio je! A kako je izgubio, prava je umetnost.Na drugo sl.bacanje Mitrovica trojica grade Cirbesa i to svi na jednoj strani,a Kalinic kao duh pretvara 1 poen u 3 !! Na kraju i otvoren sut za Partizan i ćorak!!Svaka čast Vujosevicu,Zvezda je igracki bolja za 10-15 poena.Ali na 12 sekundi do kraja raspravlja sa sudijama i zapisnicarima o njihovoj gresci,a Radonjic koristi tih 2-3 min.da podeli instrukcije.Iz toga je usledio taj ofanzivni skok i 2 poena Kalinica,i neizgradjen napad za produzetak.Mozda mali detalj, ali meni je zapao za oko.

Jazza

pre 8 godina

Nego,mene zanima,da li je Vujosevic na kraju uspeo da smuva Belosevica?
(Bari1991, 15. jun 2015 23:34)
- Izgleda da nije, ali su se dogovorili da se vide u četvrtak ...

Капетан Немо

pre 8 godina

Ne dajte se pasjim sinovima! (Grupa JNA, 15. jun 2015 21:09)

Ако си цитирао некога или си преписао неку реченицу из нечије књиге (на пример Данила Киша) онда си требао да ставиш наводнике а ако ниси ставио наводнике онда је то твоја мисао. Проблем је само што је та ,,твоја'' реченица пуна мржње и увредљива за спортске противнике ,,твог'' Партизана. Сасвим сигурно она не служи на част ни Партизану ни правим навијачима Партизана а ни онима који су дозволили да буде објављења. Међутим, велика већина навијача Партизана (част изузетцима) уствари више мрзи Звезду него што воли Партизан, што је прилично тужно, па увреде нису неочекиване. Људи који мрзе су за жаљење. Паметни људи хвале противника јер тиме индиректно хвале себе, поготово ако су га победили. Жалосно је гледати и слушати навијаче Партизана који нису у стању да размишљају својом главом па онда размишљају Вујошевићевом и слепо следе његов пример. Вујошевић, својим понашањем и изјавама и ,,перформансима'', заправо даје лош пример младим људима а понашањем на терену директно промовише хулиганизам па није ни чудо да се нађе нека будала да спуца неког, (Јовића) на клупи противника, столицом у главу.
Желим навијачима Партизана да размишљају својом главом и да воле свој клуб и да не мрзе никог јер ово је само кошарка, лака забава, није борба на живот и смрт.
Морам на крају да кажем да ме Вујошевић није изненадио оним ,,перформансом'' са мајицама, за њега је то потпуно нормално а није више ни оригинално, само ме је страшно зачудило и разочарало учешће Милосављевића, репрезентативца, који би требало са тим ,,пасијим синовима'' да игра у репрезентацији, ако су мислили на играче Звезде.
Слатка победа Црвене Звезде!
2 - 0!!!
Биће велико чудо ако ми објаве коментар, као што многе нису, а нисам никог вређао!

Čiča

pre 8 godina

Evo utisaka čiče koji se seća finala koje su igrali Čikago i Lejkersi, koji je skakao kao blesav kada je Sale dao u Istambulu trojku, ... ma koji obožava košarku a podele na Zvezdi i Partizan je odavno prerastao (mada srce nekada i dalje povuče na Zvezdinu stranu):
1. Kvalitet košarke toliko loš da sam jedno vreme gledao snimak 5. utakmice NBA finala, jer je ono košarka za koš više, a ovo degradacija iste. Pogledajte samo kako se igra u Endesa ligi.
2. Zašto sudije nisu ispraznile celu halu kada je Jović pogođen u glavu. Isto važi i ako jedan upaljač, ili bilo šta, uleti na teren u svakoj sledećoj utakmici. Kad ne znate da gledate, ni nećete. A domaćin nek organizuje redarsku službu kako treba! Zamisli da u Španiji neko povredi Ćaću u Barseloni, ili Navara u Madridu! Mogu da budu veliki koliko hoćeš, ali bi se od kazne češali godinama. O NBA neću ni da pričam, druga dimenzija sporta.
3. Zašto savez ne stane iza sudija nego za svaku svoju odluku moraju da se pravdaju i jednoj i drugoj strani? Ovo traje već 20'-25 godina i jedan je od glavnih uzroka propadanja domaćih takmičenja.
4. Zašto Partizan nema reklame u reketima? Ne sećam se da sam video jednu ekipu u poslednjih 10 god. da im krug oko slobodnih bacanja nije komercijalno iskorišćen. Da li je moguće da im je taj sektor kluba toliko nesposoban?
Sve u svemu zaslužena pobeda Zvezde, ali je linija kojom se kreće naša košarka, na žalost, silazna :-(

rosonero

pre 8 godina

očekivano 3:0 u seriji , ALI, igrati egal sa ovakvim partizanom , koji se na momente raspadao i nije ličio na ekipu , pomalo je zabrinjavajuce ali valjda veliki pritisak i želja su učinili svoje , opet pobeda je pobeda.

Grobar

pre 8 godina

Cestitam Zvezdi na pobedi
Jednostavno ovu sezonu imaju bolji tim i duzu klupu.
A mi smo se sastavljali kako je sezona odmicala, pa povrede pa drugo.
Nadam se da ce Partizan pruziti bolji otpor u trecem mecu i nista nam ne preostaje nego da se borimo!!!!!!

Dule

pre 8 godina

Vreme je za čistku u Partizanu!Nesposobnost uprave da donese novac je iritirajuća!Ponašaju se kao nedodirljivi,a ubiše nas nečinenjem!Takodje treba se zahvaliti i Vujoševiću za sve titule što je osvojio,pošto se već par godina ponaša kao da je predsednik,a ne trener!Mislim da je privatizacija rešenje!Takodje Pavlović kao najiskusniji trebao bi da bude primer ponašanja,a on je kao napaljeni tinejdžer!Metla,dok ne bude kasno!

nemanja

pre 8 godina

I kod jednih i kod drugih ima i normalnih i kulturnih navijaca, kao i huligana, ali vredjate Djokovica, gadjate reprezentativce nase zemlje tvrdim predmetima, pa da li su normalni oni koji to cine?? A zna se ko priprema teren za to, svaku konfereciju koristi za manipulisanje i indoktriniranje navijaca koji podrzavaju Partizan.

milanivac

pre 8 godina

Posto navijaci Partizana ocigledno nisu u stanju da stvari pogledaju objektivno, ovako stoje stvari: Vujosevic jeste napravio fantasticne uspjehe (ali samo u Partizanu), ali poslednjih godina, kako pomoc drzave izostaje, izgubio je kompas u potpunosti, a njegovo licemjerstvo, prostakluk, drskost i bezobrazluk nemaju granica. A vi slepo verujete u njegove lazi, poput one da je Lazic povredio Milutinova...dozovite se pameti.

alfa romeo

pre 8 godina

@Patrik..jel si ti procitao sta si napisao? vi lose,mi dobri,i titula namestena??? inace, vidi se po gadjanju Jovica da ste prava institucija!

pikaso,van gogh i ostali slikari

pre 8 godina

alo čoveče, Zvezda je zamrznuta, ovo je Čovićev privatni klub.Kad ćete konačno da shvatite? Nije problem za koga ćete da navijate, to je lična stvar, ali zašto uporno spominjete Zvezdu koja je zamrznuta i ne učestvuje u našoj ligi?
(Deki, 15. jun 2015 22:16)

Što ti spominješ Zvezdu ako nemaš kompleks..ili ga imaš..malkice,,,,

Luka

pre 8 godina

Ljudi moji, ovaj Vujosevic kao da namerno hoce da unisti Partizan svojim ponasanjem i tehnickim greskama da bi posle mogao da se vadi na sudije i drzavu.

NastyB

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)
Lepo si me nasmejao ovim „činjenicama“, kao da ih je lično „veliki mag“ izdeklamovao. Ali, evo da ti i ja takvim „činjenicama“ odgovorim.
- KK Crvena Zvezda se privatizovala, pa je sa tim i promenjena adresa. Lepše kancelarije u Železniku. Modernije.
- Svi dugovi su vraćeni poveriocima, bankama i državi. Ima i na Njuz.netu,
- Angažovali smo „društvo za blokadu sponzora“ da nam pomogne u projektu velike Zvezde.
- Plejmejkera smo platili 9.000.000, ali zbog poreza se prikazala manja cifra. Grb koštao još 20.000.000. Ali je, kao, džaba. Ima se, može se.
- Nije hteo Vučić da uradi ono što je radio Mirko Marjanović kad je bio i premijer i predsednik FK Partizan. Pa je zato poslao brata.
- Prljava kampanja se nastavlja. Bez svakodnevnih izjava gospodina Vujoševića ne može da prođe dan. Prenosi se svaka njegova reč, svaki gest, čak i ima emisija na SOS kanalu posvećena isključivo Partizanu. Prljavo, da prljavije ne može da bude.
Zadovoljan „kontra.argumentima“??

Pedja

pre 8 godina

Ne prodje nijedna utakmica Partizana sa Zvezdom da Pavlovic nenapravi neki tezak incident. Niti krije to, udara rukama, nogama, pesnicom, ramenima i sudije ga ne iskljucuju uopste. Kao sto u fudbalu postoji crveni karton nakon cega igrac pauzira sledecih nekoliko utakmica, tako i ovde treba sankcionisati ovako nesto. Kuknjava Vujosevica jer su danas sudije mnogo redje sudile faulove Partizanu. Dozvoljavani su im bodiceci, guranja sa ledja. Kalinic pravi faul nad Daloom na sredini terena, sudi mu se tehnicka, Dalo mu se unosi u lice zeleci da isprovocira njegovo iskljucenje, sudije gledaju i Dalou ne sude tehnicku. Ipak i posle ove utakmice bice jos zesca kuknjava na sudije, te ovo, te ono, izmisljace se sve i svasta samo da se opravda poraz i ne prizna boljem protivniku pobeda.

sasha

pre 8 godina

Laganica, obe utakmice i to praktično bez MVPa Evrolige. Sta bi bilo tek da je Marjanovic mogao da igra koliko je inace igrao ove sezone?

srkiboy82

pre 8 godina

(Zuki, 16. jun 2015 07:59) _ Šta kažeš? Partizan igrao bez pleja, sa jednim centrom i povređenim igračima. Šta je onda Dalo i Tepić, šta je Đumić i Milutinov, povređen je Murić i ko još?

bolja je prodata fora nego titula

pre 8 godina

Kosarkasi Partizana igraju po sablonu. Ko istupi iz sablona i pokusa nesto da iskreira sledi mu visemesecno hladjenje na klupi. Zato je Baki nezamenljiv u nasoj igri jer se kapira sa Duletom pa mu se i kardinalne greske oprastaju. E moj Dule tako se ne pravi Sale, Kica, Praja....tako se stavlja katanac na klub. Pusti momke neka igraju pa nek izgube ali da to bude sa stilom i smekom u igri...po cemu smo se oduvek prepoznavali.

Gospodin IRONIJA

pre 8 godina

Partizan je bas dobar domacin...Njihov trener uopste ne vrsi pritisak na sudije i Zvezda igra mnogo prljavije od Partizana...Lazic je namerno povredio Milutinova , a Zvezdin cilj je da povredi sve igrace Partizana jer ne moze da ih dobije u fer borbi.

Lošmi

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

Činjenica je da ste Zvezdi dok ste bili finansijski mnogo moćniji otimali najbolje igrače (Vujanić, Luka Bogdanović...), činjenica je da je tada vaš mag izjavljivao da će i Zvezda ako tako nastavi jedom, za dosta godina biti prvak, činjenica je Drobnjakova trojka iz auta koju ponosno spominjete kao da je to nešto za ponos, činjenica je gepekovanje sudija, činjenica je da vaš trener pre utakmice poziva na tuču i prekid ako ne pobedite, činjenica je da nikada nijedan kapiten Zvezde nije izašao na konferenciju za medije u majci "ne dajte se pasjim sinovima"... Ima još dosta činjenica ali nema toliko mesta u komentaru.

Mirkovo mezimce

pre 8 godina

(Samo činjenice, 15. jun 2015 21:36)

A da vam nadjemo nekog novog Tomasevica, Vujanica i Bogdanovica da ih dovedete iz Zvezde, u znak pomirenja? Onda vam nisu smetale plate plejmejkera u Zvezdi.

add

pre 8 godina

Zasto je Kalinic veliki igrac...pored sjajnog kosa na 11sec do kraja,iskulirao provokaciju i unosenje u facu jednog krajnjeg nebitnog i beznacajnog igraca

Batko

pre 8 godina

Prošle godine ga je Simonović ukrao, a ove je to Belosevicev zadatak!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mire, 15. jun 2015 23:16)

Duša mala...pa tebi baš krivo, a ???

Sasa

pre 8 godina

Videćete vi kad se vrati Kinzi, pa pričajte u maju, tj junu, u stvari valjda julu?' Andrić pobedio Kiša, da se zna ko je Nobelovac....

Dule

pre 8 godina

Definitivno je došlo vreme da Vujošević,Danilović i Todorić odu!Drugu godinu zaredom ne izboriti E.L. je neuspeh koji počinje da iritira!Treba da dodje sveža krv koja je sposobna da nadje pare,a ne kukati i smarati nas nečinenjem!

Сви знамо

pre 8 godina

Ово понашање играча јсд је сумрак српске кошарке, али их штите и судије и медији већ 20 година. Фер плеј је и данас победио, а за све је крив само један тренер.

Fatboy

pre 8 godina

Čestitam Zvezdi Telekom na zasluženoj pobedi. Nedopustivo je da nam čovek skoči na slobodnom bacanju u napadu i da koš neometano. Suđenje je bilo kriminalno za obe ekipe ali verujem da je to bilo zbog velike tenzije. A onaj diletant koji je pogodio Jovića parčem stolice(?!) u glavu treba po hitnom postupku na robiju! Pavlović još jednom razočarao i igrom i ponašanjem. Bilo bi čudo da Telekom sad ne osvoji titulu.

cakmy

pre 8 godina

Partizan vec simptomaticno gubi utakmice zbog tehnickih gresaka. Aj Vujoseviceve da razume covek, trener je! Ali skoro svaki igrac napravi po neku. Jos Gasic, Todoric i Danilovic (koji i nije na klupi) da pocnu, i to ce biti festa!!

anonymous

pre 8 godina

Pricate o drmanju koseva a nista bolji niste. Pogodili ste u glavu reprezentativca Srbije, sluzite se nesportskim sredstvima, dekoncentrisete igrace pistaljkama sa tribina, Pavlovic pravi faulove za zatvor. Sve samo ne sport...

donjimilanovac

pre 8 godina

Na jednoj strani zakucavanja, fer plej, ukradene lopte, blokade, a na drugoj tuca, pritisak na sudije, nesportski faulovi, unosenje u lice, psovanje sudija. Sami prosudite da li je zasluzena pobjeda.

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Samo bih voleo da mi pravi navijaci Partizana (ne mislim na bolide koji postoje na obe strane) kazu kada se za ovih 13 godina vase dominacije neki Zvezdin igrac ponasao ovako kako se ponasa Pavlovic?! A svi znamo sta se sve desavalo svih tih godina... Udara bez lopte, ruga se ljudima sa deformitetom, pravi faulove za zatvor....

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Slavko-RS, a ne vidiš šta radi Pavlović!? To je ok po tebi?! O vama kao navijačima neću ovde, jer ne bi mi objavili komentar! Ono razbijanje glave Joviću isto je ok!?

Prodajte kola, ne idite na more, pozjamite od komsije i dajte pare Dulu.

pre 8 godina

Koliki je Macvan krater u odbrani videlo se pri pobednickom kosu Kalinica. Macvanov jedini zadatak je bio da zagradi Kalinica, a ovaj otisao skroz okolo na drugi obruc, a Macvan ostao ukopan na svom mestu, ni neznajuci gde je Kalinic. Neverovatna Miloanova greska.

?

pre 8 godina

Posle dugo vremena sam pogledo kosarku. Nisam pristalica ni jednih ni drugih već volim sport. Ono sto je ostavilo utisak na mene je da je u proseku na svakih 30 sekundi u kadru bio trener Partizana. Meni to nije normalno!

Shecky

pre 8 godina

Odnos sl. bacanja u ova dva meča, 50:37 za CZ Telekom. Ujednačen kriterijum? Kradja.
(objektivan, 16. jun 2015 00:04)

Znao sam da ce ovo na kraju biti argument.. Da ste poceli da pravite faulove na recimo 6:54 a ne na 3:14 do kraja prve utakmice razlika bi bila jos veca...

I feel frustration

oberin

pre 8 godina

Nije Crvena zvezda "novinaru",već FMP!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 15. jun 2015 23:46)

Tegi,Tegi.. vragolane jedan.

veliki strumf

pre 8 godina

Kalina brat je promasio sve sto je mogao, bacanja, 5-6 trojki, ali zna se da ce on da odluci na kraju, kad je kriticno, da ima najvece srce (kao sto se znalo i da ce Mitrovic da promasi bacanje, jer on srca nema). Kakav potez, kakav osecaj za loptu. Vise nego zasluzena pobeda, mnogo smo bolji.

masterkg

pre 8 godina

Kako udaraju Blažić i Lazić. Jadno.
Lazić ulazi samo da izudara 5 ličnih i to je to...
(Gox44, 15. jun 2015 21:19)
I da zvekne poneku 3-cu i ulaz :-))))

Gost

pre 8 godina

Kako vas nije sramota da gadjate Jovica, i to stolicom , jel biste to uradili i kad bi igrao za Srbiju s obzirom da je decko reprezentativac ako ste zaboravili . Da li je uhapsen taj covek , gde je reakcija policije, a da ..

18000 NIS

pre 8 godina

Vujosevic svojom selekcijom tima ove godine je tolikoooo srozao Partizan da mi je muka gledati utakmicu svog voljenog kluba.Dalo,Bezbradica,Djumic... ! Ko uopste selektira ove igrace ? Sta oni rade na utakmici sto recimo ne bih mogao ja sa svojih 176 cm ?

borbenost

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam zasto se ovde buni bilo koja strana. Gledao sam ceo mec, prosli isto, sudjenje i vise nego korektno. Gresaka ima, ali nikako ne moze da se kaze da je neko drasticno ostecen. Nije neki kvalitet kosarke, ali se igra izuzetno srcano, ginu momci za svaku loptu, mnogo kontakta i ne moze sve to da se isprati bez par gresaka. U ozbiljnim evropskim ligama ovakvi pritisci na sudije su nedopustivi...NBA necu da komentarisem, jer sudije u proseku imaju 70 godina i bukvalno nemaju svrhu, a zasticeni su ko beli medvedi. Jedina kriticna stvar je to sto je Jovic pogodjen u glavu, ako ne mogu da se zastite igraci od divljanja, onda ovo stvarno gubi poentu. Sve u svemu, razlika je ista kao i u plej ofu ABA lige, Zvezda igra bolje u 4/4, Partizan sem Macvana i Dragana (koji je iz nekog razloga izbacen iz hale), nema ni po kvalitetu ni po psihi dovoljno stabilnih igraca. poz

Batko

pre 8 godina

proci ce i ovo pasje vreme...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 15. jun 2015 23:22)



.....hoće za jedno 70 godina....

Wllaxy

pre 8 godina

Hajde da i to čudo vidimo. Plašio sam se da to nećete doživeti.
(još uvek jedini prvaci države, 16. jun 2015 08:38)

Stvarno mi je žao što ćeš od četvrtka morati menjaš nick...

ddd

pre 8 godina

Jedno pitanje i za zvezdase i za partizanovce i za poznavaoce kosarke...Da li jos negde u Evropi postoji ovakav slucaj,ovakav covek,tener,koji ulazi u teren,psuje sudije,gadja igraca loptom,na konferenijama poziva na nerede... ???

nemanja4

pre 8 godina

Jedina svijetla tacka u ovom mom Partizanu je mali Vanja.Kao Grobar me je stid od Vujosevica,a po malo i Pavlovica.Svaka cast njemu sto je vodio Partizan do f4 i do osvojenih pehara kad je ovo ruglo od ponasanja.

ime

pre 8 godina

@only fooles and horses...U svakom kosarkaskom incidentu je Partizan bio.Toliko o vasem postanju.Dok gazda Dule cuva strazu Danilovic tuce sudije,i opet okreni obrni Dule se bori za pravdu.Tolike godine ste krali a ti pricas o nekoj diktaturi,a vi niko i nista niste bili dok diktatura na vlast nije dosla.Umesto da cestitas Zvezdi jer ima 5 puta bolji tim ti pises gluposti ovde.

SASA

pre 8 godina

E moji GRobari, pa izgubi vam Dule i EL, i ABA; i Kup, i SRpsku ligu, na kraju vam kapitena otera sa klupe, .......

Znam, znam, kriv je sudija..

Realista

pre 8 godina

Ne smem ni da zamislim sta ce sada izjaviti Duloo?

Ah da, ništa novo verovatno.

Sudije, kako ste samo mogli??

Bravo Zvezdo, idemo rutinski do titule! Čestitke igračima i upravi na jednoj sjajnoj sezoni.

ajde

pre 8 godina

Žestok faul Pavlovića nad Kalinićem me tera da napišem nešto.

Evo ovako, grobar sam. Uvek sam podržavao Vujoševića, zbog kredita, osvojenih titula. Verujem i dalje da ga neki ne vole zbog toga, ali i svega ostalog, a razloga imaju jer se često ne ponaša prikladno, sportski, viteški.
Njegovo ponašanje čak tera napaljene klince da nekog gađaju ili urade nešto slično. Nije to borba na život i smrt. Ako jedne godine ne osvojimo nije smak sveta.

Ali faul Pavlovića je otprilike za zatvor ili za zabranu bavljenja košarkom. On ponavlja takve faulove mesecima. Mislim da je Vujošević mogao da ga nauči da to ne radi. To je porazno, a ne poneki poraz od Zvezde.

Mene je sramota i izvinjavam se komšijama na ponašanju nekih ljudi, ako se mogu tako nazvati.
Sportski pozdrav i čestitke na uspesima.

Wllaxy

pre 8 godina

Za grobara koji kukaju za silaznom putanjom, svidelo se to njima ili ne Grbović na SOS Košu kod Tegeltije rekao da je bila čista blokada Zirbesa! A kad su se Grba, Tegi i treći gost usaglasili po tom pitanju onda definitivno nema sumnje da je bila blokada i da koša nije bilo.

dejan

pre 8 godina

Kao sto su primenili pravila oblacenja za trenere, potrebno je primeniti i pravila ponasanja.
U bili kojoj normanoj kosarkaskoj organizaciji, Vujosevic bi zbog nekulturnog i nesportskog ponasanja (non stop psuje majku) posle 5 min svake utakmice bio izbacen, a potom bi dobio zabranu bavljenja trenerskim poslom.
Nije normalno da je zbog takvog lika igra uvek u drugom planu, a njegovo ponasnje u prvom.
Svaka cast Partizanu, ali krajnje vreme je da se ovo resi, a KK Partizan je ocito taoc Vujosevica i klike oko nega. Kosarkaska organizacija mora da preduzme rigorozne korake

idemo

pre 8 godina

Jasna uzlazna putanja pri sutu Milutinovica ali sudije priznaju kos. Ono samo da si corav mozes da priznas. Ponovo sudije vracaju Partizan u zivot svako guranje ispod kosa se tumaci kao faul zvezdinih igraca. Grobari stavili sator u reketu. Zvezda se pogubila tj nema odbrane skoka. Djenku dva puta fauliraju sa ledja bez mogucnosti da se dodje do lopte naravno nema namerne.

Wllaxy

pre 8 godina

Kradu sudije samo tako ali "pasji sinovi"se ne daju!!! A sad grobari okomite od muke, toliko smo jači i bolji od vas da ne pomažu ni one prljave ide vašeg trenera koje su mogle da prođu prethodnih godina!

Tool

pre 8 godina

Isljučivi krivac za poraz je Vujošević! Pa gde se pravi faul kad je nerešeno, tad treba da se brani poslednji napad protivnika, a ne da se pravi faul. Jedva čekam da ga oteraju iz Partizana, bolje nije zaslužio. Da ne pričam o tome koliko uporno psuje sudije, sa usana mu čitam psovke. Da ne bude zabune, navijam za Partizan.

bojan

pre 8 godina

Volim Duleta, ali treba da ohladi glavu, direktni je krivac za večeras, zvezda je slabo odigrala ali mi nismo uspeli to da iskoristimo

Milana

pre 8 godina

Kada otpocetka sezone kukas, optuzujes, spominjes budzet, vlastite igrace koji traze zaradjene pare nazivas izdajnicima, sudije fizicki i verbalno maltretiras, pravis uvertiru za kradju koja se desava ocigledno, kada gotovo svi Zvezdimi igraci imaju po 4 faula.

nemmanjic

pre 8 godina

Koliko je Djenka lose igrao na pocetku ove sezone, toliko je u drugom delu fantastican! Bravo Djenka, Kalina je sve promasio ali je mnogo uhvatio i ukrao lopti. Sjajno. Idemo do titule!

auggie31

pre 8 godina

Izbezumljen pogled Dula nakon kosa Kalinića neprocenjivo!!!! Ah da i komedija sa Daloom kada ga Kalina kulira na uneošenje u facu ;)

Petar JR

pre 8 godina

To ti je kada igrač ima srce . Sve je promašio , što je mogao da promaši . A onda je dao koš za pobedu . NIKOLA KALINIĆ !!!!! P.S. sve mi je živce pokidao p.p.s. eto i time-out fore nije problem ;-)