- SP Košarka - Kina 2019 -

Nedović: Kada su kvalifikacije za Olimpijske igre?

Nemanja Nedović upitao je na Tviteru kada se igraju kvalifikacije za Olimpijske igre, nakon što je Srbija izgubila šansu da se plasira na njih putem SP.

PTIzvor: B92
Podeli
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Kvalifikacije su na programu od 6. do 12. jula naredne godine.

Pobedom Francuske nad Sjedinjenim Američkim Državama, naši košarkaši više nemaju šansu da odu na Igre preko Mundobasketa.

Najbolje dve evropske selekcije iz Kine obezbediće direktan plasman na Olimpijske igre, a kako se Francuska i Španija nalaze u polufinalu, to znači da će karte pripasti njima.

Iako su ga gotovo svi videli kao putnika za Kinu, Nedović se nije našao na spisku za Svetsko prvenstvo, što mu je teško palo. Od toga je prošlo dosta vremena i Nedović je na zvaničnom Tviter profilu pitao kada se igraju kvalifikacije, pošto, kako kaže, mora da se ženi.

"Kada su kvalifikacije?", upitao je Nedović.

Pojedini su ga napali kako je perfidno to što radi, a on je odgovorio: "Šta je perfidno legendo? Moram da se ženim".

Takođe, ljudi su komentarisali kako to ne bi trebalo da ga zanima jer se neće naći na spisku, na šta je on napisao da "pita za drugara".

Bilo je i onih koji su ga savetovali da se "prepodne oženi, potom poslepodne dâ Česima 25 poena, a onda uveče da stigne na slikanje u restoran". Na to je Nedović odgovorio: "Ta energija mi treba bre!".

Nedović ovog leta nije igrao za Srbiju, a mnogi se nadaju da će ga uskoro ponovo videti u nacionalnom dresu.

prethodna strana 1 / 51 sledeca idi na stranu