Četvrtak, 12.09.2019.

15:30

Popovič: Bogdanović je ponovo bio nezaustavljiv

Greg Popovič, selektor košarkaške reprezentacije SAD, kaže da im nije bilo lako protiv mlade, ali i iskusne ekipe.

Izvor: PT

Popoviè: Bogdanoviæ je ponovo bio nezaustavljiv IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

fortissimo

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.
(veliki strumf, 12. septembar 2019 15:58)

Bravo. Nesto mi lici kao da pricas o finalu Srbija- Slovenija? Drugi tim Srbije, povredjeni igraci i mi smo izgubili. Sta tu moze trener, zar ne? Upravo si o tome pricao. Medjutim, kada citam komentare, kriv je Sale jer nismo uzeli zlato ali Pop, e on nije kriv..Normalno, jer mi cemo da hvalimo druge i treba, jer se radi o odlicnom NBA treneru, legendi koji je ostvario najveci neuspeh USA na SP u istoriji ali cemo da pljujemo svoje i trazimo ostavku? . I tu je kraj price, kod nas Srba vec vidjeno, stotinama godina unazad. Ali svi brzo zaborave, koje smo rezultate imali desetak godina PRE Saleta a koje sa njim?? Tuga..

Mirko

pre 4 godine

Crnogorac hvali crnogorca. Popovic iz Kuča, Bogdanovic iz Pive. pozdrav
(bluehotel, 12. septembar 2019 18:18)

Nisu crnogorci nego srbi, jedno je de živiš ili si rođen a drugo - ko si.
Oni su srbi i nemoj od crnogoraca da praviš naciju na uštrb srba, jer ne postoji crnogorska nacija nezavisno od srba. Postoje koji nisu srbi, što je normalno, ali većina jesu srbi.
Popović je i sam za sebe rekao da je Ludi Srbin, a ne Ludi Crnogorac.
Za Bogdanovića neću ni da komentarišem.
U Zeti je bila osnovana srpska država, a crnogorci u tom smislu nisu ni postojali.

Mirko

pre 4 godine

(Miladin, 12. septembar 2019 19:56)

Po tebi Pop ispada kao neko ko priča u rukavicama, folira poštovanje, ne iznosi šta misli i ostalo. Ako si malo slušao šta čovek govori godinama unazad - shvatio bi da se on nikome ne dodvorava, da uvek ima svoje mišljenje i briga ga šta ko misli i šta će ko da kaže.
Tako da ovo tvoje uopšte ne stoji.

Powerslave

pre 4 godine

Bogdan bi se uklapao u SAS mnogo bolje nego u run and gun Kingse, a verujem i da bi Popovič i te kako voleo da ima igrača tog tipa i kalibra.

Miladin

pre 4 godine

Ma sta zna Greg Popovic kakav je Djordjevic trener, bolje znaju srpski tastatura warriorsi koji su dva puta u zivotu loptu u ruke uzeli.
(Va, 12. septembar 2019 17:02) A ti stvarno verujes Popu na konferenciji za stampu. Normalno je da ce svi oni dzentlementski da pohvale protivnika, a sta stvarno misle to mozemo da nagadjamo. Pop ima objektivne razloge za neuspeh, Djordjevic nema

dux

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.
(veliki strumf, 12. septembar 2019 15:58)

Hmmm...nema dobru ekipu? To pije vodu u smislu da su mogli i mnogo jaču da pošalju, ali da smo mi kao oni došli sa rosterom u kome je 8 igrača koji imaju all star utakmice, gde imaš 4 igrača sa maximalnim NBA ugovorom i ispali u četvrt finalu, Greg bi sa sve Stivom bio proglašen najgorim trenerskim tandemom koji je ikada postojao!

Bojan

pre 4 godine

Crnogorac hvali crnogorca. Popovic iz Kuča, Bogdanovic iz Pive. pozdrav
(bluehotel, 12. septembar 2019 18:18)

Mislim da je ovaj put ipak zasluzeno, a ne ono ja tebi vojvoda, a ti meni serdare. :)

120

pre 4 godine

Ljudi Bogdan nije lider. On vam je nesto kao Ahil. Najbolji ratnik neustrasiv i bez koga se rat ne moze pobjediti. Al fali tu jos mnogo cinioca da bi sve funkcionisalo kako treba. Jednaotavno ne moze sam sto se i vidjelo.

da zakljucimo ovu laznu propagandu komsija

pre 4 godine

Sam Bogdanovic je za sebe rekao da je Srbin, Popovic nekoliko puta izjavio da je "crazy Serb" ali eto ovde ima par komentatora iz komsiluka koji nikako da prihvate istinu ,inace u Pivu id danas zive Srbi

Saša Đorđević

pre 4 godine

Dobro je, sve je naposletku ispalo kako treba. Hehe, ispalo, kapiraš ''pun intended''. Jedina jaka ekipa za koju sam spremao i selektovao sopstveni tim je pala nakon što je mojim igračima ušlo preko 50% šuta za tri, daleko iznad proseka kada gledamo samo jake timove. Jeste bio trening meč za plasman i Ameri su igrali dan za danom, ali pobeda je pobeda. Plus mi je Popovič posle meča ostavio pohvalni komentar iz kurtoazije, kao što ostavi i svakom drugom treneru protiv koga igra manje-više (npr. Francuzu juče). I odmah je to narod pozlatio i sve greške zaboravio. Nema veze što nam tokom turnira igra nije bila na očekivanom nivou ni u napadu a kamoli u odbrani i što sam narušio atmosferu u timu. Ako ste očekivali da vidite lepršavu i brzu košarku poput one koju Denver igra, e pa niste je videli. Ali ćete zato mene gledati i dalje na mestu selektora i u kvalifikacijama za Olimpijske igre gde će takođe malo da nam fali da se plasiramo.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@lucc od početka druže. Od Admirala Robinsona. Timi je došao kao klinac i rastao uz njega i nije bio njegova klasa. Rastao je vremenski. Kasnije je on postao jedini, uz dopunu Manua i Tonija. Koji su dograđivani Gregovom majstorijama, pa na vrhuncu svega i oni postali mega klasa. Lenard opet nije bio instant projekat nego brižljivo obrađivan biser ispod radara. Pitanje je da li bi postao to što jeste u nekoj drugoj sredini.

Zaključak, Pop jeste uvek imao samo jednog suoerstara. Sportski pozdrav.

Marko Marković

pre 4 godine

Ne zna Popović,čekaj ajde da objasnite uz pivo u levoj i cigaretu u desnoj, da Djordjevic nema taktiku a Bogdanovic nema nijednu pobednički šut u dresu Srbije... :)

Wild West

pre 4 godine

Čekajte ljudi, ako je Đorđević očajan sa tri srebra i četiri NBA igrača, onda je po toj priči Popovič najlošiji trener ikada jer ima 12 NBA igrača i 0 medalja?

lucc

pre 4 godine

@dektektiv Kad je Pop imao samo jednog superstara i 2-3 euroliga igraca? Uvek je imao najbolju 4 svih vremena Duncan-a plus Kawai-a koji je najbolji igrac ovog veka plus da ne nabrajam. SAS iz 2014 su imali roster bolji od DRream Team-a. Druga je prica sto je on sebe stavljao uvek u prvi plan

sasa jokic

pre 4 godine

U svakom losem treba traziti dobro. Evo Bogdan polako postaje lider, ono sto je i njemu i reprezentaciji falilo.
Zapnite sada, u kvalifikacijama, pa da uzmemo zlato na OI, i onda Sale da kaze hvala lepo, dovidjenja. Pa majku mu ima valjda toliko kredita za sve sto je uradio, da mi se da jos jedna sansa? Ja mislim da je zasluzio, ko god drugacije kaze, nije realan.

Losmi

pre 4 godine

Druže, nemoj nikako ni Kerr-a da zaboraviš, on je bio pomoćni trener. Znači ni njegove titule se ne računaju

Uh jake su i njegove titule. Imas prejak tim i to je to. Uvek kad su dolazili na prvenstva bez tih vanzemaljaca, nisu uspevali nista, iako su i to dominantni igraci. Nema sanse da bi Pesic i Obradovic sa ovakvih 12 igraca izgubili, a Pop i Kerr su uspeli i to su rutinirani od strane francuza. Durentu i Lebronu ne treba trener, ali Vokeru i Micelu treba. A nije ga bilo.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@veliki strumf, Baš brkaš pojmove. Selektorski i trenerski posao nije isti. Kžiževski je sagradio sistem, zna FIBA pravila, prilagođava se i nije slučajno dominirao i ako je "samo" koledž trener.

Greg je aspolutno nov u ovome i to totalno drugačija uloga od trenerske. 500x pokazao da sa 1 superstarom, 2-3 vrhunska evro igrača, 2 perspektivna klinca sa drafta i brdo raznoraznih šljakera može da uništi svaki moćan tim. Nikada San Antonio nije bio favorit, on je sagradio tvrđavu u najneatraktivnijem području. Gomila top igrača ne želi uopšte ni da živi u Teksasu, kamoli da igra godinama. Videće se uostalom nakon njegove penzije koliko će pasti.

On od ovih mlakih nemotivisanih igrača nije mogao ništa, niko ne bi mogao više. Zvanično su najgora ekipa ikada koju su poslali. To su činjenice.

Gare

pre 4 godine

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.
(sedmoro dece, 12. septembar 2019 15:40)

Sta je VPN ? Neko da objasni molim

sedmoro dece

pre 4 godine

Čovek je moderator 😂, objaviću na Tviteru tread sa skrinšotovima njegovih komentara i vreme postavljanja istih
(moždasiiti, 12. septembar 2019 15:52)

Kamo njegove sreće da jeste. :) Ipak mislim da mu je trenutni smisao u životu da bude prvi na komentaru i da ima puno pluseva. Koliko je smisleno, to je upitno. Ali ako ga usrećuje i nema šta drugo da radi, OK. Samo malo više davi druge.

драганд

pre 4 godine

О Ђорђевићу, дипломатски речник, а заправо и један и други тренер је подбацио.

Sasa Sombor

pre 4 godine

Legenda svetske kosarke vidi mnogo dalje i dublje od drugih. Bogdan nije osvojio medalju, ali je osvojio srca svih postovalaca ove igre. Takav sportski duh, posvecenost cilju i odgovornost prema igri nije pokazao jos ni jedan do sada. Bogdane, uzivanje je gledati te i osetiti tu cvrstinu u tvom pogledu kada se spomene rec KOSARKA. Ti si jedini i istinski lider na terenu, godinama unazad.
(FaithMuchmore, 12. septembar 2019 15:37)
I Stojakovic je bio takav, jedino sto nije bas bio toliko odan reprezentaciji kao Bogdan. U svakom slucaju Bogdanu hvala na svemu i da zaigra jednog dana na All Star-u.

Vlatko

pre 4 godine

Naravno lepo je pobediti... Samo treba uzeti u obzir da je ovo recimo 5 ta postava. 39 Americkih igraca je odbilo da igra na prvenstvu.
(Uros, 12. septembar 2019 15:42)
I da je odbilo 39 igraca(a nije) reprezentacija se sastoji od 12 igraca,sto znaci da je ovo otprilike 4ta postava zemlje od 327 miliona stanovnika.Malo li je ;)

ogijev_tata

pre 4 godine

Bravo Bogdane na pozrtvovanju svaka cast majstore. Djordjevicu odlazi muka mi je od tvoje prepotentnosti, a blage veze nemas kao trener.

ivan kg

pre 4 godine

Sramota je da Sale i ovaj covek imaju isti posao... Sale odlazi
(r8, 12. septembar 2019 15:39)

Sramota da takvi kao ti uopste ostavljaju komentare. Sta je sramota, to sto ima srebra sa evropskog, svetskog i Olimpijskih igara?

Pricam pricu

pre 4 godine

Odlican je Bogdanovic bio citav turnir, da je makar Jokic jos radio uz njega, u slicnoj formi, bili bi zlatni. Ovako mi ostaje, da zamolim Jokica da mi da 50e, jer nisam otisao na posao zbog reprezentacije. On je najlovarniji ipak, ne bi ni osetio, a meni bi nadoknadio minus iz steka, za novogodisnje.praznike u Srbiji.. Javi se Jokara, kada procitas. Hvala

Evw

pre 4 godine

E sad lepo bi bilo da izgube i za sesto mesto da prestanu vise da potcenjuju ceo svet da salju trecu/cetvrtu ekipu na olimpijadi nadam se da ce posle dugo dugo godina sve zvezde super star zvezde doci

Losmi

pre 4 godine

Bar je Pop pokazao svoje veliko trenersko znanje, dizano u nebo od strane medija i raznih komentatora kod nas. A trener je na nivou igraca koje je vodio- suvi prosek. Titule sa Dankanom, Djinobilijem i Parkerom bi uzela i baba. Sa ovim timom SAD je pokazao- najgori rezultat u istoriji reprezentacije. A okreni obrni, imao je opet najjaci tim na prvenstvu. 12 nba kosarkasa, svako od njih ima bar standardno mesto u svom klubu. Pesic ili Obradovic sa ovim timom bi bar finale igrali, verovatno i zlato uzeli. Ovaj, do neba dizani trener, se pokazao.

veliki strumf

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.

FaithMuchmore

pre 4 godine

Legenda svetske kosarke vidi mnogo dalje i dublje od drugih. Bogdan nije osvojio medalju, ali je osvojio srca svih postovalaca ove igre. Takav sportski duh, posvecenost cilju i odgovornost prema igri nije pokazao jos ni jedan do sada. Bogdane, uzivanje je gledati te i osetiti tu cvrstinu u tvom pogledu kada se spomene rec KOSARKA. Ti si jedini i istinski lider na terenu, godinama unazad.

antonije

pre 4 godine

"Srbija je puna talentovanih igrača, odlično vođena od Đorđevića, koji radi dobar posao sa njima", rekao je Đorđević posle poraza SAD od Srbije
Xd

moždasiiti

pre 4 godine

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.
(sedmoro dece, 12. septembar 2019 15:40)

Čovek je moderator 😂, objaviću na Tviteru tread sa skrinšotovima njegovih komentara i vreme postavljanja istih

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Evw, Ma koga potcenjuju, ljude ne zanima svetsko prvenstvo. Ništa tu ličnog nema, čista računica. Znaju da ni njihove medije ne zanima, nema marketinga, pritiska, uloga. Elitni NBA su biznismeni, ne samo košarkaši. Pojaviće se na Olimpijskim kao epicentralnom događaju u 4 godine, gde poslednjeg dana treba da zasvira himna i narod izaplaudira njihovoj dominaciji i to je to.

Što se mene tiče neka dovode opet peti tim, zvezde neka slobodno čuvaju kolena a mi da se opet šibamo i ložimo na zlato i titulu. Ne treba da vodimo njihove brige. Bolje da gledamo recimo da li će Jokara hteti da igra u narednom periodu.

Marko

pre 4 godine

Djordjevic je promasio celu taktiku za ovo SP...celo leto je vezbao iskljucivo sa 2 centra igri i na kraju kad je video da to ne ide aj sa jednim centrem...hahha Kao da imamo Krstajica koji uci zanat na reprezentaciji..
Treba covek da prizna gresku..

gremlin

pre 4 godine

Nije bitno koliko puta padneš,nego koliko puta ustaneš posle pada,MOMCI HVALA ZA POKLONJENO LETO!!!”Stručnjaci”nek rade ko i do sad a i vi isto tako,vi ste košarkaši oni komentatori na b92...selektore 50 god ste BOG za sve nas i poneki poraz to nije i neće zamititi,na kraju obecali ste pobedićete USA i pobedili ste!!!

pošasti autošovinizma

pre 4 godine

Pojma nemaš Popoviču Greže, ne znaš šta govoriš. Nego, dođi kroz sat vremena na B92 da ti beogradsko-novosadski stručnjaci objasne ko je Đorđević i šta je košarka.

sedmoro dece

pre 4 godine

Realan komentar velikog trenera.Kakva satisfakcija i čast da ovako lepo jedan velikan priča za Bogdana...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 15:31)

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.

dule

pre 4 godine

Bar je Pop pokazao svoje veliko trenersko znanje, dizano u nebo od strane medija i raznih komentatora kod nas. A trener je na nivou igraca koje je vodio- suvi prosek. Titule sa Dankanom, Djinobilijem i Parkerom bi uzela i baba. Sa ovim timom SAD je pokazao- najgori rezultat u istoriji reprezentacije. A okreni obrni, imao je opet najjaci tim na prvenstvu. 12 nba kosarkasa, svako od njih ima bar standardno mesto u svom klubu. Pesic ili Obradovic sa ovim timom bi bar finale igrali, verovatno i zlato uzeli. Ovaj, do neba dizani trener, se pokazao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 12. septembar 2019 15:40)


Druže, nemoj nikako ni Kerr-a da zaboraviš, on je bio pomoćni trener. Znači ni njegove titule se ne računaju.

rs

pre 4 godine

E kad mi uporedjujemo popovica i djordjevica ko je bolji trener,popovic ima 5 nba titula i sa ovim sastavom nije mogao vise,a djordjevic sa jednim od jacih sastava u posljednih nekoliko godina ne moze do medalje

FaithMuchmore

pre 4 godine

Legenda svetske kosarke vidi mnogo dalje i dublje od drugih. Bogdan nije osvojio medalju, ali je osvojio srca svih postovalaca ove igre. Takav sportski duh, posvecenost cilju i odgovornost prema igri nije pokazao jos ni jedan do sada. Bogdane, uzivanje je gledati te i osetiti tu cvrstinu u tvom pogledu kada se spomene rec KOSARKA. Ti si jedini i istinski lider na terenu, godinama unazad.

pošasti autošovinizma

pre 4 godine

Pojma nemaš Popoviču Greže, ne znaš šta govoriš. Nego, dođi kroz sat vremena na B92 da ti beogradsko-novosadski stručnjaci objasne ko je Đorđević i šta je košarka.

gremlin

pre 4 godine

Nije bitno koliko puta padneš,nego koliko puta ustaneš posle pada,MOMCI HVALA ZA POKLONJENO LETO!!!”Stručnjaci”nek rade ko i do sad a i vi isto tako,vi ste košarkaši oni komentatori na b92...selektore 50 god ste BOG za sve nas i poneki poraz to nije i neće zamititi,na kraju obecali ste pobedićete USA i pobedili ste!!!

Pricam pricu

pre 4 godine

Odlican je Bogdanovic bio citav turnir, da je makar Jokic jos radio uz njega, u slicnoj formi, bili bi zlatni. Ovako mi ostaje, da zamolim Jokica da mi da 50e, jer nisam otisao na posao zbog reprezentacije. On je najlovarniji ipak, ne bi ni osetio, a meni bi nadoknadio minus iz steka, za novogodisnje.praznike u Srbiji.. Javi se Jokara, kada procitas. Hvala

ivan kg

pre 4 godine

Sramota je da Sale i ovaj covek imaju isti posao... Sale odlazi
(r8, 12. septembar 2019 15:39)

Sramota da takvi kao ti uopste ostavljaju komentare. Sta je sramota, to sto ima srebra sa evropskog, svetskog i Olimpijskih igara?

Wild West

pre 4 godine

Čekajte ljudi, ako je Đorđević očajan sa tri srebra i četiri NBA igrača, onda je po toj priči Popovič najlošiji trener ikada jer ima 12 NBA igrača i 0 medalja?

Marko

pre 4 godine

Djordjevic je promasio celu taktiku za ovo SP...celo leto je vezbao iskljucivo sa 2 centra igri i na kraju kad je video da to ne ide aj sa jednim centrem...hahha Kao da imamo Krstajica koji uci zanat na reprezentaciji..
Treba covek da prizna gresku..

Sasa Sombor

pre 4 godine

Legenda svetske kosarke vidi mnogo dalje i dublje od drugih. Bogdan nije osvojio medalju, ali je osvojio srca svih postovalaca ove igre. Takav sportski duh, posvecenost cilju i odgovornost prema igri nije pokazao jos ni jedan do sada. Bogdane, uzivanje je gledati te i osetiti tu cvrstinu u tvom pogledu kada se spomene rec KOSARKA. Ti si jedini i istinski lider na terenu, godinama unazad.
(FaithMuchmore, 12. septembar 2019 15:37)
I Stojakovic je bio takav, jedino sto nije bas bio toliko odan reprezentaciji kao Bogdan. U svakom slucaju Bogdanu hvala na svemu i da zaigra jednog dana na All Star-u.

sasa jokic

pre 4 godine

U svakom losem treba traziti dobro. Evo Bogdan polako postaje lider, ono sto je i njemu i reprezentaciji falilo.
Zapnite sada, u kvalifikacijama, pa da uzmemo zlato na OI, i onda Sale da kaze hvala lepo, dovidjenja. Pa majku mu ima valjda toliko kredita za sve sto je uradio, da mi se da jos jedna sansa? Ja mislim da je zasluzio, ko god drugacije kaze, nije realan.

Marko Marković

pre 4 godine

Ne zna Popović,čekaj ajde da objasnite uz pivo u levoj i cigaretu u desnoj, da Djordjevic nema taktiku a Bogdanovic nema nijednu pobednički šut u dresu Srbije... :)

dule

pre 4 godine

Bar je Pop pokazao svoje veliko trenersko znanje, dizano u nebo od strane medija i raznih komentatora kod nas. A trener je na nivou igraca koje je vodio- suvi prosek. Titule sa Dankanom, Djinobilijem i Parkerom bi uzela i baba. Sa ovim timom SAD je pokazao- najgori rezultat u istoriji reprezentacije. A okreni obrni, imao je opet najjaci tim na prvenstvu. 12 nba kosarkasa, svako od njih ima bar standardno mesto u svom klubu. Pesic ili Obradovic sa ovim timom bi bar finale igrali, verovatno i zlato uzeli. Ovaj, do neba dizani trener, se pokazao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 12. septembar 2019 15:40)


Druže, nemoj nikako ni Kerr-a da zaboraviš, on je bio pomoćni trener. Znači ni njegove titule se ne računaju.

da zakljucimo ovu laznu propagandu komsija

pre 4 godine

Sam Bogdanovic je za sebe rekao da je Srbin, Popovic nekoliko puta izjavio da je "crazy Serb" ali eto ovde ima par komentatora iz komsiluka koji nikako da prihvate istinu ,inace u Pivu id danas zive Srbi

moždasiiti

pre 4 godine

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.
(sedmoro dece, 12. septembar 2019 15:40)

Čovek je moderator 😂, objaviću na Tviteru tread sa skrinšotovima njegovih komentara i vreme postavljanja istih

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Evw, Ma koga potcenjuju, ljude ne zanima svetsko prvenstvo. Ništa tu ličnog nema, čista računica. Znaju da ni njihove medije ne zanima, nema marketinga, pritiska, uloga. Elitni NBA su biznismeni, ne samo košarkaši. Pojaviće se na Olimpijskim kao epicentralnom događaju u 4 godine, gde poslednjeg dana treba da zasvira himna i narod izaplaudira njihovoj dominaciji i to je to.

Što se mene tiče neka dovode opet peti tim, zvezde neka slobodno čuvaju kolena a mi da se opet šibamo i ložimo na zlato i titulu. Ne treba da vodimo njihove brige. Bolje da gledamo recimo da li će Jokara hteti da igra u narednom periodu.

antonije

pre 4 godine

"Srbija je puna talentovanih igrača, odlično vođena od Đorđevića, koji radi dobar posao sa njima", rekao je Đorđević posle poraza SAD od Srbije
Xd

Vlatko

pre 4 godine

Naravno lepo je pobediti... Samo treba uzeti u obzir da je ovo recimo 5 ta postava. 39 Americkih igraca je odbilo da igra na prvenstvu.
(Uros, 12. septembar 2019 15:42)
I da je odbilo 39 igraca(a nije) reprezentacija se sastoji od 12 igraca,sto znaci da je ovo otprilike 4ta postava zemlje od 327 miliona stanovnika.Malo li je ;)

sedmoro dece

pre 4 godine

Realan komentar velikog trenera.Kakva satisfakcija i čast da ovako lepo jedan velikan priča za Bogdana...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 15:31)

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.

120

pre 4 godine

Ljudi Bogdan nije lider. On vam je nesto kao Ahil. Najbolji ratnik neustrasiv i bez koga se rat ne moze pobjediti. Al fali tu jos mnogo cinioca da bi sve funkcionisalo kako treba. Jednaotavno ne moze sam sto se i vidjelo.

Evw

pre 4 godine

E sad lepo bi bilo da izgube i za sesto mesto da prestanu vise da potcenjuju ceo svet da salju trecu/cetvrtu ekipu na olimpijadi nadam se da ce posle dugo dugo godina sve zvezde super star zvezde doci

rs

pre 4 godine

E kad mi uporedjujemo popovica i djordjevica ko je bolji trener,popovic ima 5 nba titula i sa ovim sastavom nije mogao vise,a djordjevic sa jednim od jacih sastava u posljednih nekoliko godina ne moze do medalje

Bojan

pre 4 godine

Crnogorac hvali crnogorca. Popovic iz Kuča, Bogdanovic iz Pive. pozdrav
(bluehotel, 12. septembar 2019 18:18)

Mislim da je ovaj put ipak zasluzeno, a ne ono ja tebi vojvoda, a ti meni serdare. :)

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@veliki strumf, Baš brkaš pojmove. Selektorski i trenerski posao nije isti. Kžiževski je sagradio sistem, zna FIBA pravila, prilagođava se i nije slučajno dominirao i ako je "samo" koledž trener.

Greg je aspolutno nov u ovome i to totalno drugačija uloga od trenerske. 500x pokazao da sa 1 superstarom, 2-3 vrhunska evro igrača, 2 perspektivna klinca sa drafta i brdo raznoraznih šljakera može da uništi svaki moćan tim. Nikada San Antonio nije bio favorit, on je sagradio tvrđavu u najneatraktivnijem području. Gomila top igrača ne želi uopšte ni da živi u Teksasu, kamoli da igra godinama. Videće se uostalom nakon njegove penzije koliko će pasti.

On od ovih mlakih nemotivisanih igrača nije mogao ništa, niko ne bi mogao više. Zvanično su najgora ekipa ikada koju su poslali. To su činjenice.

veliki strumf

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.

ogijev_tata

pre 4 godine

Bravo Bogdane na pozrtvovanju svaka cast majstore. Djordjevicu odlazi muka mi je od tvoje prepotentnosti, a blage veze nemas kao trener.

драганд

pre 4 godine

О Ђорђевићу, дипломатски речник, а заправо и један и други тренер је подбацио.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@lucc od početka druže. Od Admirala Robinsona. Timi je došao kao klinac i rastao uz njega i nije bio njegova klasa. Rastao je vremenski. Kasnije je on postao jedini, uz dopunu Manua i Tonija. Koji su dograđivani Gregovom majstorijama, pa na vrhuncu svega i oni postali mega klasa. Lenard opet nije bio instant projekat nego brižljivo obrađivan biser ispod radara. Pitanje je da li bi postao to što jeste u nekoj drugoj sredini.

Zaključak, Pop jeste uvek imao samo jednog suoerstara. Sportski pozdrav.

Saša Đorđević

pre 4 godine

Dobro je, sve je naposletku ispalo kako treba. Hehe, ispalo, kapiraš ''pun intended''. Jedina jaka ekipa za koju sam spremao i selektovao sopstveni tim je pala nakon što je mojim igračima ušlo preko 50% šuta za tri, daleko iznad proseka kada gledamo samo jake timove. Jeste bio trening meč za plasman i Ameri su igrali dan za danom, ali pobeda je pobeda. Plus mi je Popovič posle meča ostavio pohvalni komentar iz kurtoazije, kao što ostavi i svakom drugom treneru protiv koga igra manje-više (npr. Francuzu juče). I odmah je to narod pozlatio i sve greške zaboravio. Nema veze što nam tokom turnira igra nije bila na očekivanom nivou ni u napadu a kamoli u odbrani i što sam narušio atmosferu u timu. Ako ste očekivali da vidite lepršavu i brzu košarku poput one koju Denver igra, e pa niste je videli. Ali ćete zato mene gledati i dalje na mestu selektora i u kvalifikacijama za Olimpijske igre gde će takođe malo da nam fali da se plasiramo.

dux

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.
(veliki strumf, 12. septembar 2019 15:58)

Hmmm...nema dobru ekipu? To pije vodu u smislu da su mogli i mnogo jaču da pošalju, ali da smo mi kao oni došli sa rosterom u kome je 8 igrača koji imaju all star utakmice, gde imaš 4 igrača sa maximalnim NBA ugovorom i ispali u četvrt finalu, Greg bi sa sve Stivom bio proglašen najgorim trenerskim tandemom koji je ikada postojao!

Losmi

pre 4 godine

Bar je Pop pokazao svoje veliko trenersko znanje, dizano u nebo od strane medija i raznih komentatora kod nas. A trener je na nivou igraca koje je vodio- suvi prosek. Titule sa Dankanom, Djinobilijem i Parkerom bi uzela i baba. Sa ovim timom SAD je pokazao- najgori rezultat u istoriji reprezentacije. A okreni obrni, imao je opet najjaci tim na prvenstvu. 12 nba kosarkasa, svako od njih ima bar standardno mesto u svom klubu. Pesic ili Obradovic sa ovim timom bi bar finale igrali, verovatno i zlato uzeli. Ovaj, do neba dizani trener, se pokazao.

Mirko

pre 4 godine

Crnogorac hvali crnogorca. Popovic iz Kuča, Bogdanovic iz Pive. pozdrav
(bluehotel, 12. septembar 2019 18:18)

Nisu crnogorci nego srbi, jedno je de živiš ili si rođen a drugo - ko si.
Oni su srbi i nemoj od crnogoraca da praviš naciju na uštrb srba, jer ne postoji crnogorska nacija nezavisno od srba. Postoje koji nisu srbi, što je normalno, ali većina jesu srbi.
Popović je i sam za sebe rekao da je Ludi Srbin, a ne Ludi Crnogorac.
Za Bogdanovića neću ni da komentarišem.
U Zeti je bila osnovana srpska država, a crnogorci u tom smislu nisu ni postojali.

Powerslave

pre 4 godine

Bogdan bi se uklapao u SAS mnogo bolje nego u run and gun Kingse, a verujem i da bi Popovič i te kako voleo da ima igrača tog tipa i kalibra.

Gare

pre 4 godine

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.
(sedmoro dece, 12. septembar 2019 15:40)

Sta je VPN ? Neko da objasni molim

Miladin

pre 4 godine

Ma sta zna Greg Popovic kakav je Djordjevic trener, bolje znaju srpski tastatura warriorsi koji su dva puta u zivotu loptu u ruke uzeli.
(Va, 12. septembar 2019 17:02) A ti stvarno verujes Popu na konferenciji za stampu. Normalno je da ce svi oni dzentlementski da pohvale protivnika, a sta stvarno misle to mozemo da nagadjamo. Pop ima objektivne razloge za neuspeh, Djordjevic nema

sedmoro dece

pre 4 godine

Čovek je moderator 😂, objaviću na Tviteru tread sa skrinšotovima njegovih komentara i vreme postavljanja istih
(moždasiiti, 12. septembar 2019 15:52)

Kamo njegove sreće da jeste. :) Ipak mislim da mu je trenutni smisao u životu da bude prvi na komentaru i da ima puno pluseva. Koliko je smisleno, to je upitno. Ali ako ga usrećuje i nema šta drugo da radi, OK. Samo malo više davi druge.

Losmi

pre 4 godine

Druže, nemoj nikako ni Kerr-a da zaboraviš, on je bio pomoćni trener. Znači ni njegove titule se ne računaju

Uh jake su i njegove titule. Imas prejak tim i to je to. Uvek kad su dolazili na prvenstva bez tih vanzemaljaca, nisu uspevali nista, iako su i to dominantni igraci. Nema sanse da bi Pesic i Obradovic sa ovakvih 12 igraca izgubili, a Pop i Kerr su uspeli i to su rutinirani od strane francuza. Durentu i Lebronu ne treba trener, ali Vokeru i Micelu treba. A nije ga bilo.

fortissimo

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.
(veliki strumf, 12. septembar 2019 15:58)

Bravo. Nesto mi lici kao da pricas o finalu Srbija- Slovenija? Drugi tim Srbije, povredjeni igraci i mi smo izgubili. Sta tu moze trener, zar ne? Upravo si o tome pricao. Medjutim, kada citam komentare, kriv je Sale jer nismo uzeli zlato ali Pop, e on nije kriv..Normalno, jer mi cemo da hvalimo druge i treba, jer se radi o odlicnom NBA treneru, legendi koji je ostvario najveci neuspeh USA na SP u istoriji ali cemo da pljujemo svoje i trazimo ostavku? . I tu je kraj price, kod nas Srba vec vidjeno, stotinama godina unazad. Ali svi brzo zaborave, koje smo rezultate imali desetak godina PRE Saleta a koje sa njim?? Tuga..

Mirko

pre 4 godine

(Miladin, 12. septembar 2019 19:56)

Po tebi Pop ispada kao neko ko priča u rukavicama, folira poštovanje, ne iznosi šta misli i ostalo. Ako si malo slušao šta čovek govori godinama unazad - shvatio bi da se on nikome ne dodvorava, da uvek ima svoje mišljenje i briga ga šta ko misli i šta će ko da kaže.
Tako da ovo tvoje uopšte ne stoji.

lucc

pre 4 godine

@dektektiv Kad je Pop imao samo jednog superstara i 2-3 euroliga igraca? Uvek je imao najbolju 4 svih vremena Duncan-a plus Kawai-a koji je najbolji igrac ovog veka plus da ne nabrajam. SAS iz 2014 su imali roster bolji od DRream Team-a. Druga je prica sto je on sebe stavljao uvek u prvi plan

Losmi

pre 4 godine

Bar je Pop pokazao svoje veliko trenersko znanje, dizano u nebo od strane medija i raznih komentatora kod nas. A trener je na nivou igraca koje je vodio- suvi prosek. Titule sa Dankanom, Djinobilijem i Parkerom bi uzela i baba. Sa ovim timom SAD je pokazao- najgori rezultat u istoriji reprezentacije. A okreni obrni, imao je opet najjaci tim na prvenstvu. 12 nba kosarkasa, svako od njih ima bar standardno mesto u svom klubu. Pesic ili Obradovic sa ovim timom bi bar finale igrali, verovatno i zlato uzeli. Ovaj, do neba dizani trener, se pokazao.

Marko

pre 4 godine

Djordjevic je promasio celu taktiku za ovo SP...celo leto je vezbao iskljucivo sa 2 centra igri i na kraju kad je video da to ne ide aj sa jednim centrem...hahha Kao da imamo Krstajica koji uci zanat na reprezentaciji..
Treba covek da prizna gresku..

Evw

pre 4 godine

E sad lepo bi bilo da izgube i za sesto mesto da prestanu vise da potcenjuju ceo svet da salju trecu/cetvrtu ekipu na olimpijadi nadam se da ce posle dugo dugo godina sve zvezde super star zvezde doci

rs

pre 4 godine

E kad mi uporedjujemo popovica i djordjevica ko je bolji trener,popovic ima 5 nba titula i sa ovim sastavom nije mogao vise,a djordjevic sa jednim od jacih sastava u posljednih nekoliko godina ne moze do medalje

ogijev_tata

pre 4 godine

Bravo Bogdane na pozrtvovanju svaka cast majstore. Djordjevicu odlazi muka mi je od tvoje prepotentnosti, a blage veze nemas kao trener.

lucc

pre 4 godine

@dektektiv Kad je Pop imao samo jednog superstara i 2-3 euroliga igraca? Uvek je imao najbolju 4 svih vremena Duncan-a plus Kawai-a koji je najbolji igrac ovog veka plus da ne nabrajam. SAS iz 2014 su imali roster bolji od DRream Team-a. Druga je prica sto je on sebe stavljao uvek u prvi plan

pošasti autošovinizma

pre 4 godine

Pojma nemaš Popoviču Greže, ne znaš šta govoriš. Nego, dođi kroz sat vremena na B92 da ti beogradsko-novosadski stručnjaci objasne ko je Đorđević i šta je košarka.

Saša Đorđević

pre 4 godine

Dobro je, sve je naposletku ispalo kako treba. Hehe, ispalo, kapiraš ''pun intended''. Jedina jaka ekipa za koju sam spremao i selektovao sopstveni tim je pala nakon što je mojim igračima ušlo preko 50% šuta za tri, daleko iznad proseka kada gledamo samo jake timove. Jeste bio trening meč za plasman i Ameri su igrali dan za danom, ali pobeda je pobeda. Plus mi je Popovič posle meča ostavio pohvalni komentar iz kurtoazije, kao što ostavi i svakom drugom treneru protiv koga igra manje-više (npr. Francuzu juče). I odmah je to narod pozlatio i sve greške zaboravio. Nema veze što nam tokom turnira igra nije bila na očekivanom nivou ni u napadu a kamoli u odbrani i što sam narušio atmosferu u timu. Ako ste očekivali da vidite lepršavu i brzu košarku poput one koju Denver igra, e pa niste je videli. Ali ćete zato mene gledati i dalje na mestu selektora i u kvalifikacijama za Olimpijske igre gde će takođe malo da nam fali da se plasiramo.

Losmi

pre 4 godine

Druže, nemoj nikako ni Kerr-a da zaboraviš, on je bio pomoćni trener. Znači ni njegove titule se ne računaju

Uh jake su i njegove titule. Imas prejak tim i to je to. Uvek kad su dolazili na prvenstva bez tih vanzemaljaca, nisu uspevali nista, iako su i to dominantni igraci. Nema sanse da bi Pesic i Obradovic sa ovakvih 12 igraca izgubili, a Pop i Kerr su uspeli i to su rutinirani od strane francuza. Durentu i Lebronu ne treba trener, ali Vokeru i Micelu treba. A nije ga bilo.

ivan kg

pre 4 godine

Sramota je da Sale i ovaj covek imaju isti posao... Sale odlazi
(r8, 12. septembar 2019 15:39)

Sramota da takvi kao ti uopste ostavljaju komentare. Sta je sramota, to sto ima srebra sa evropskog, svetskog i Olimpijskih igara?

sedmoro dece

pre 4 godine

Realan komentar velikog trenera.Kakva satisfakcija i čast da ovako lepo jedan velikan priča za Bogdana...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 15:31)

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.

Pricam pricu

pre 4 godine

Odlican je Bogdanovic bio citav turnir, da je makar Jokic jos radio uz njega, u slicnoj formi, bili bi zlatni. Ovako mi ostaje, da zamolim Jokica da mi da 50e, jer nisam otisao na posao zbog reprezentacije. On je najlovarniji ipak, ne bi ni osetio, a meni bi nadoknadio minus iz steka, za novogodisnje.praznike u Srbiji.. Javi se Jokara, kada procitas. Hvala

gremlin

pre 4 godine

Nije bitno koliko puta padneš,nego koliko puta ustaneš posle pada,MOMCI HVALA ZA POKLONJENO LETO!!!”Stručnjaci”nek rade ko i do sad a i vi isto tako,vi ste košarkaši oni komentatori na b92...selektore 50 god ste BOG za sve nas i poneki poraz to nije i neće zamititi,na kraju obecali ste pobedićete USA i pobedili ste!!!

sasa jokic

pre 4 godine

U svakom losem treba traziti dobro. Evo Bogdan polako postaje lider, ono sto je i njemu i reprezentaciji falilo.
Zapnite sada, u kvalifikacijama, pa da uzmemo zlato na OI, i onda Sale da kaze hvala lepo, dovidjenja. Pa majku mu ima valjda toliko kredita za sve sto je uradio, da mi se da jos jedna sansa? Ja mislim da je zasluzio, ko god drugacije kaze, nije realan.

драганд

pre 4 godine

О Ђорђевићу, дипломатски речник, а заправо и један и други тренер је подбацио.

Miladin

pre 4 godine

Ma sta zna Greg Popovic kakav je Djordjevic trener, bolje znaju srpski tastatura warriorsi koji su dva puta u zivotu loptu u ruke uzeli.
(Va, 12. septembar 2019 17:02) A ti stvarno verujes Popu na konferenciji za stampu. Normalno je da ce svi oni dzentlementski da pohvale protivnika, a sta stvarno misle to mozemo da nagadjamo. Pop ima objektivne razloge za neuspeh, Djordjevic nema

120

pre 4 godine

Ljudi Bogdan nije lider. On vam je nesto kao Ahil. Najbolji ratnik neustrasiv i bez koga se rat ne moze pobjediti. Al fali tu jos mnogo cinioca da bi sve funkcionisalo kako treba. Jednaotavno ne moze sam sto se i vidjelo.

antonije

pre 4 godine

"Srbija je puna talentovanih igrača, odlično vođena od Đorđevića, koji radi dobar posao sa njima", rekao je Đorđević posle poraza SAD od Srbije
Xd

Marko Marković

pre 4 godine

Ne zna Popović,čekaj ajde da objasnite uz pivo u levoj i cigaretu u desnoj, da Djordjevic nema taktiku a Bogdanovic nema nijednu pobednički šut u dresu Srbije... :)

Wild West

pre 4 godine

Čekajte ljudi, ako je Đorđević očajan sa tri srebra i četiri NBA igrača, onda je po toj priči Popovič najlošiji trener ikada jer ima 12 NBA igrača i 0 medalja?

sedmoro dece

pre 4 godine

Čovek je moderator 😂, objaviću na Tviteru tread sa skrinšotovima njegovih komentara i vreme postavljanja istih
(moždasiiti, 12. septembar 2019 15:52)

Kamo njegove sreće da jeste. :) Ipak mislim da mu je trenutni smisao u životu da bude prvi na komentaru i da ima puno pluseva. Koliko je smisleno, to je upitno. Ali ako ga usrećuje i nema šta drugo da radi, OK. Samo malo više davi druge.

FaithMuchmore

pre 4 godine

Legenda svetske kosarke vidi mnogo dalje i dublje od drugih. Bogdan nije osvojio medalju, ali je osvojio srca svih postovalaca ove igre. Takav sportski duh, posvecenost cilju i odgovornost prema igri nije pokazao jos ni jedan do sada. Bogdane, uzivanje je gledati te i osetiti tu cvrstinu u tvom pogledu kada se spomene rec KOSARKA. Ti si jedini i istinski lider na terenu, godinama unazad.

veliki strumf

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.

Gare

pre 4 godine

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.
(sedmoro dece, 12. septembar 2019 15:40)

Sta je VPN ? Neko da objasni molim

Vlatko

pre 4 godine

Naravno lepo je pobediti... Samo treba uzeti u obzir da je ovo recimo 5 ta postava. 39 Americkih igraca je odbilo da igra na prvenstvu.
(Uros, 12. septembar 2019 15:42)
I da je odbilo 39 igraca(a nije) reprezentacija se sastoji od 12 igraca,sto znaci da je ovo otprilike 4ta postava zemlje od 327 miliona stanovnika.Malo li je ;)

moždasiiti

pre 4 godine

Ono kad za 1 minut pročitaš vest i napišeš komentar. Očigledno rifrešuješ svaki čas i juriš da budeš prvi na komentaru, copy paste, kakva čast, a sad aj trk na VPN da lupaš pluseve sebi.
(sedmoro dece, 12. septembar 2019 15:40)

Čovek je moderator 😂, objaviću na Tviteru tread sa skrinšotovima njegovih komentara i vreme postavljanja istih

dule

pre 4 godine

Bar je Pop pokazao svoje veliko trenersko znanje, dizano u nebo od strane medija i raznih komentatora kod nas. A trener je na nivou igraca koje je vodio- suvi prosek. Titule sa Dankanom, Djinobilijem i Parkerom bi uzela i baba. Sa ovim timom SAD je pokazao- najgori rezultat u istoriji reprezentacije. A okreni obrni, imao je opet najjaci tim na prvenstvu. 12 nba kosarkasa, svako od njih ima bar standardno mesto u svom klubu. Pesic ili Obradovic sa ovim timom bi bar finale igrali, verovatno i zlato uzeli. Ovaj, do neba dizani trener, se pokazao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 12. septembar 2019 15:40)


Druže, nemoj nikako ni Kerr-a da zaboraviš, on je bio pomoćni trener. Znači ni njegove titule se ne računaju.

Sasa Sombor

pre 4 godine

Legenda svetske kosarke vidi mnogo dalje i dublje od drugih. Bogdan nije osvojio medalju, ali je osvojio srca svih postovalaca ove igre. Takav sportski duh, posvecenost cilju i odgovornost prema igri nije pokazao jos ni jedan do sada. Bogdane, uzivanje je gledati te i osetiti tu cvrstinu u tvom pogledu kada se spomene rec KOSARKA. Ti si jedini i istinski lider na terenu, godinama unazad.
(FaithMuchmore, 12. septembar 2019 15:37)
I Stojakovic je bio takav, jedino sto nije bas bio toliko odan reprezentaciji kao Bogdan. U svakom slucaju Bogdanu hvala na svemu i da zaigra jednog dana na All Star-u.

da zakljucimo ovu laznu propagandu komsija

pre 4 godine

Sam Bogdanovic je za sebe rekao da je Srbin, Popovic nekoliko puta izjavio da je "crazy Serb" ali eto ovde ima par komentatora iz komsiluka koji nikako da prihvate istinu ,inace u Pivu id danas zive Srbi

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Evw, Ma koga potcenjuju, ljude ne zanima svetsko prvenstvo. Ništa tu ličnog nema, čista računica. Znaju da ni njihove medije ne zanima, nema marketinga, pritiska, uloga. Elitni NBA su biznismeni, ne samo košarkaši. Pojaviće se na Olimpijskim kao epicentralnom događaju u 4 godine, gde poslednjeg dana treba da zasvira himna i narod izaplaudira njihovoj dominaciji i to je to.

Što se mene tiče neka dovode opet peti tim, zvezde neka slobodno čuvaju kolena a mi da se opet šibamo i ložimo na zlato i titulu. Ne treba da vodimo njihove brige. Bolje da gledamo recimo da li će Jokara hteti da igra u narednom periodu.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@veliki strumf, Baš brkaš pojmove. Selektorski i trenerski posao nije isti. Kžiževski je sagradio sistem, zna FIBA pravila, prilagođava se i nije slučajno dominirao i ako je "samo" koledž trener.

Greg je aspolutno nov u ovome i to totalno drugačija uloga od trenerske. 500x pokazao da sa 1 superstarom, 2-3 vrhunska evro igrača, 2 perspektivna klinca sa drafta i brdo raznoraznih šljakera može da uništi svaki moćan tim. Nikada San Antonio nije bio favorit, on je sagradio tvrđavu u najneatraktivnijem području. Gomila top igrača ne želi uopšte ni da živi u Teksasu, kamoli da igra godinama. Videće se uostalom nakon njegove penzije koliko će pasti.

On od ovih mlakih nemotivisanih igrača nije mogao ništa, niko ne bi mogao više. Zvanično su najgora ekipa ikada koju su poslali. To su činjenice.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

@lucc od početka druže. Od Admirala Robinsona. Timi je došao kao klinac i rastao uz njega i nije bio njegova klasa. Rastao je vremenski. Kasnije je on postao jedini, uz dopunu Manua i Tonija. Koji su dograđivani Gregovom majstorijama, pa na vrhuncu svega i oni postali mega klasa. Lenard opet nije bio instant projekat nego brižljivo obrađivan biser ispod radara. Pitanje je da li bi postao to što jeste u nekoj drugoj sredini.

Zaključak, Pop jeste uvek imao samo jednog suoerstara. Sportski pozdrav.

Bojan

pre 4 godine

Crnogorac hvali crnogorca. Popovic iz Kuča, Bogdanovic iz Pive. pozdrav
(bluehotel, 12. septembar 2019 18:18)

Mislim da je ovaj put ipak zasluzeno, a ne ono ja tebi vojvoda, a ti meni serdare. :)

dux

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.
(veliki strumf, 12. septembar 2019 15:58)

Hmmm...nema dobru ekipu? To pije vodu u smislu da su mogli i mnogo jaču da pošalju, ali da smo mi kao oni došli sa rosterom u kome je 8 igrača koji imaju all star utakmice, gde imaš 4 igrača sa maximalnim NBA ugovorom i ispali u četvrt finalu, Greg bi sa sve Stivom bio proglašen najgorim trenerskim tandemom koji je ikada postojao!

Powerslave

pre 4 godine

Bogdan bi se uklapao u SAS mnogo bolje nego u run and gun Kingse, a verujem i da bi Popovič i te kako voleo da ima igrača tog tipa i kalibra.

fortissimo

pre 4 godine

Toliko o značaju trenera... Naravno, jeste trener vrlo važan, u kosarci verovatno više nego u fudbalu ili odbojci, ali nije on svemoguć. Da su tu Kari, Lebron, Durent... svi bi slavili Popa kao velikog trenera, a ovako sa procesnim igračima nije ni on mogao više. Džaba si vrhunski trener ako nemaš kvalitet u timu (iako je i jedan Stiv Ker na klupi). Istovremeno, ne možeš biti vrhunski trener ako nemaš kvalitetne igrače.
(veliki strumf, 12. septembar 2019 15:58)

Bravo. Nesto mi lici kao da pricas o finalu Srbija- Slovenija? Drugi tim Srbije, povredjeni igraci i mi smo izgubili. Sta tu moze trener, zar ne? Upravo si o tome pricao. Medjutim, kada citam komentare, kriv je Sale jer nismo uzeli zlato ali Pop, e on nije kriv..Normalno, jer mi cemo da hvalimo druge i treba, jer se radi o odlicnom NBA treneru, legendi koji je ostvario najveci neuspeh USA na SP u istoriji ali cemo da pljujemo svoje i trazimo ostavku? . I tu je kraj price, kod nas Srba vec vidjeno, stotinama godina unazad. Ali svi brzo zaborave, koje smo rezultate imali desetak godina PRE Saleta a koje sa njim?? Tuga..

Mirko

pre 4 godine

Crnogorac hvali crnogorca. Popovic iz Kuča, Bogdanovic iz Pive. pozdrav
(bluehotel, 12. septembar 2019 18:18)

Nisu crnogorci nego srbi, jedno je de živiš ili si rođen a drugo - ko si.
Oni su srbi i nemoj od crnogoraca da praviš naciju na uštrb srba, jer ne postoji crnogorska nacija nezavisno od srba. Postoje koji nisu srbi, što je normalno, ali većina jesu srbi.
Popović je i sam za sebe rekao da je Ludi Srbin, a ne Ludi Crnogorac.
Za Bogdanovića neću ni da komentarišem.
U Zeti je bila osnovana srpska država, a crnogorci u tom smislu nisu ni postojali.

Mirko

pre 4 godine

(Miladin, 12. septembar 2019 19:56)

Po tebi Pop ispada kao neko ko priča u rukavicama, folira poštovanje, ne iznosi šta misli i ostalo. Ako si malo slušao šta čovek govori godinama unazad - shvatio bi da se on nikome ne dodvorava, da uvek ima svoje mišljenje i briga ga šta ko misli i šta će ko da kaže.
Tako da ovo tvoje uopšte ne stoji.