Nova vest
Fudbal 49

18.6.2024.

16:15

Tadić napokon prekinuo tišinu – izvinjenje za Piksija

Kapiten Srbije Dušan Tadić prvi put se oglasio posle komentara nakon meča sa Engleskom (0:1) u meču grupe C Evropskog prvenstva.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Robert Hegedus

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije pojavilo se obaveštenje u vezi sa aktuelnostima našeg nacionalnog tima, a u kojem stoji da se Tadić na sastanku izvinio Draganu Stojkoviću Piksiju.

"Tadićevo izvinjenje selektoru i saigračima

U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening", stoji na sajtu FSS.

Podsetimo, Tadić je javno zamerio Piksiju što nije počeo meč protiv Engleske u startnoj postavi.

Ukoliko vas zanima više o tome, možete pročitati na našem sajtu:

Podeli:

Komentari 49

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

10 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

11 h

Novo Sport Video Menu