Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.12.2023.

21:35

Jovanović o izjavama igrača Zvezde: Partizan mora da se poštuje

Golman Partizana Aleksandar Jovanović nakon pobede u 171. večitom derbiju (2:1) osvrnuo se, kratko, na izjave koje su stizale iz tabora Zvezde pred meč.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: Starsport

Bukari je dao najsmeliju - da je Zvezda toliko bolja da će pobediti 3:0.

Na terenu, Partizan je bio bolji i odneo pobedu ujedno i preoteo Zvezdi prvo mesto pred zimsku pauzu.

Veliki doprinos dobrim rezultatima Partizana ove sezone dao je upravo Jovanović

"Važna pobeda za nas, ostajemo skromni, značila nam je za samopouzdanje ekipe. Cela javnost je sumnjala u ovaj tim od prvog dana i najiskrenije mi je drago što se završilo na ovako malo teži način, da budemo prvi u jesenjoj sezoni i još jedna stvar koju moram da kažem, povodom nekih izjava iz Zvezde - Partizan je kao klub zaslužio više respekta,

Čuvar mreže crno-belih ne želi polemiku sa pojedincima iz Zvezde ali traži više poštovanja za klub čiji dres nosi.

"Ne, ne bih da stvaram naslove u novinama na osnovu toga (izjave Bukarija) i da sad nastavljam, ali želim da kažem, treba da se zna, da ovaj klub treba da se respektuje, jer je jedan od najvećih klubova. Ja sam bio stranac u zemljama u kojima sam igrao i znam kako sam se ponašao prema tim jakim timovima".

Udarac Kange je bio opasan - Jovanovićeva intervencija još bolja i spasonosna po ekipu. Potvrdio je visok kvalitet i ovog puta Partizanov golman.

"Ok, dobra je bila intervencija... Najbitnije da smo dobili. Drago mi je da smo dobili, drago mi je da sam spasio, imao sam još neke intervencije ali na kraju nije važno, lepo je otići na pauzu na ovakav način".

Prethodna dva meča su bila loša po Partizan, trebalo je podići se za derbi, drastično podići nivo igre, u čemu je Partizan uspeo.

"Nije lako, ovde se u Partizanu živi sedam dana, od meča do meča, ako pobediš lepo je, ako izgubiš problem je, pritisak je veliki... Opet kažem, rezultat koji smo postigli, da budemo prvi na kraju polusezone sa bodom više nego sa šest, draži je za nijansu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu