Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.12.2023.

20:35

Spajić: Podbacili smo, nismo bili hrabri, razočaravajuće

Defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić bio je samokritičan posle poraza u 171. večitom derbiju u kojem su gosti, osim poraza, prepustili Partizanu i prvo mesto.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Spajić je rekao da je mnogo toga lošeg bilo u igri šampiona i da je odgovornost za poraz svačija.

Konstatovao je da je Zvezda podbacila u svakom smislu.

"Hm, šta je bio problem? Iskreno, nažalost, derbi je utakmica koju uglavnom odlučuju detalji. Mi smo u prvom poluvremenu imali neke šanse kao i oni, eto taj penal su imali, tu je bio naš pad koncenntracije, bili smo nesmotreni i primili smo gol. Imali smo taktičkih problema u prvom poluvremenu, mnogo prostora smo im ostavili u sredini... Nije bilo kako treba, dali smo im samopouzdanje, oni su počeli da veruju, igrali su hrabro. Drugo poluvreme slična priča... Jednostavno nismo igrali na našem nivou, podbacili smo, nismo bili na nivou derbija, nismo igrali hrabro i jako. Primili smo onda i drugi gol, posle toga je bilo teško. Pokušali smo, ostaje žal i žao mi je zbog navijača koji su došli da nas bodre. Odgovornost je svačija, ali idemo dalje, nije kraj, nije smak sveta. Podbacili smo, treba da podvučemo crtu. Razočaravajuće je što nismo bili na nivou u derbiju. Idemo dalje"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu