Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.04.2023.

14:05

Ančeloti: Neću se pravdati Modriću

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da će "El klasiko" dobiti ona ekipa koja odigra na iskustvo i energiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Ančeloti: Neću se pravdati Modriću
Foto: Profimedia

Revanš polufinala Kupa kralja između Barselone i Reala igra se u sredu od 21 čas na Kamp Nou, a tim Ćavija Ernandesa u prvom meču pobedio je 1:0.

"To je najvažnija utakmica za navijače, za igrače. postoji veliko rivalstvo i ovo je važno takmičenje. Moramo da odigramo jednu kompletnu utakmicu jer na prethodnoj neke stvari nismo uradili kako treba. Odlučiće energija i iskustvo. Takođe, moramo biti jako dobri u kreiranju igre od odbrane, ali iskustvo veterana će biti ključ", poručio je Ančeloti.

"Kraljevski klub" i Ančeloti na neki način imaju imperativ pobede, pošto ih je katalonski klub pobedio u tri okršaja u tri takmičenja od početka 2023. godine.

Italijanski stručnjak na konfreneciji pred meč sa Barselonom upitan je i da li su Luka Modrić i Toni Kros nedodirljivi.

"Jesu, ali to ne znači da će protiv Barselone igrati od početka. Neću im se pravdati, jer im ne moram objašnjavati svoje odluke. Oni ne pitaju, oni razumeju", rekao je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu