Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.09.2022.

16:30

Nova "reciklaža" u Superligi

Subotički Spartak imenovao je Ljubišu Dunđerskog za novog šefa stručnog štaba.

Izvor:

Autor:

Nova
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Dunđerski će na tom mestu zameniti nedavno otpuštenog Slavka Petrovića, a to će mu biti drugi mandat u vojvođanskom gradu gde je već radio kao sportski direktor. Ovo će mu biti prvi trenerski angažman, a kao sportski direktor radio je i u Vojvodini.


"Novi šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv je Ljubiša Dunđerski, a njemu će se kao pomoćnik pridružiti Savo Pavićević"
, naveli su iz subotičkog Spartaka i dodali da će novi trener biti zvanično predstavljen u petak u 12 časova.

Time se nastavio trend da se u srpskom fudbale vrte jedni te isti ljudi, ponekad na drugim pozicjiama kao u slučaju Dunđerskog. Tako se nedavno na klupu Mladosti vratio Ljubomir Ristovski koji je tim iz Novog Sada i uveo u elitu na šta su mu se zahvalili time što je smenjen dolaskom Branka Žigića, a potom i Aleksandra Linte koji je promenio dva superligaška tima ove sezone gde je odigrano tek 12. kola, a prošlu sezonu je proveo u Voždovcu.

O tom fenomenu smo pisali u najavi ove sezone, a isti se očigledno i nastavio. Tada je 12 od 16 ekipa u novu sezonu stupilo sa novim šefom struke.

Dunđerski je od 1993. do 2008. godine profesionalno igrao fudbal, a branio je boje Vojvodine, Atalante, Komoa i Treviza između ostalih. Njegoa nova/stara ekipa je u nizu od četiri poraza i trenutno su 13. sa 10 osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu