Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.06.2022.

23:25

Debitant Mašović: Fantastičan osećaj

Fudbaleri Srbije pobedili su Sloveniju sa 4:1 u meču grupe 4 "B" divizije Lige nacija.

Izvor: B92

Autor:B92

Debitant Mašović: Fantastičan osećaj
Foto: Starsport

Erhan Mašović je imao priliku da debituje u nacionalnom dresu, bio je presrećan zbog toga i pobede.

"Sjajna pobeda. Moj debi, presrećan sam što sam konačno debitovao. Dugo sam čekao da debitujem za svoju zemlju. Stvarno jedna odlična pobeda, odlična igra pre svega i zaslužen trijumf. Neopisiv je osećaj. Svako od detinjstva mašta da igra za svoju zemlju. Stvarno sam bio presrećan, uživao sam u svakom trenutku na terenu", priznao je Mašović.

Imao je dosta zadataka na mestu štopera, ali i podršku iskusnijih kolega.

"Stalno su me bodrili, ohrabrivali, to zaista mnogo znači. Kada neki iskusni igrači priđu i kažu ti neke reči podrške, bilo šta. Dosta su me podizali i pre meča, ali i tokom samog meča, tako da je bila sjajna atmosfera".

Odbrana "orlova" je samo jednom kapitulirala.

"Desio se taj trenutak posle našeg vođstva, u trenutku kao da smo zaspali. Brzo su nas kaznili, ali posle toga mislim da nisu imali nijedan šut na gol. Mislim da smo sjajno odradili posao pozadi", dodao je Mašović.

Kaže da je bila lepa atmosfera, pre svega jer je došlo na utakmicu mnogo dece, zahvalio se svima na podršci.

Sada sledi gostovanje Šveđanima.

"Kao i uvek idemo na gol više, na pobedu. Videćemo, čeka na teško gostovanje tamo, ali mislim da smo bolja ekipa i da ćemo dobiti taj meč", zaključio je Mašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu