Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.04.2021.

16:40

Trener Radničkog optimista pred meč protiv Mladosti

Fudbaleri Radničkog u petak 2. aprila igraju od 17 časova u Lučanima protiv Radničkog, utakmicu 29. kola Super lige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Radničkog optimista pred meč protiv Mladosti
Foto: Irfan Licina/Starsport

Trener fudbalera Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je da očekuje dobru igru protiv Mladosti iz Lučana.

On je dodao i da će njegovoj ekipi biti potrebno i malo sreće u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

"Dobro smo radili tokom ove pauze i očekujem da budemo na potrebnom nivou. Trebaće nam naravno i malo sreće, a s obzirom na to da u poslednje vreme nismo njeni miljenici, sada se nadam da će nam se malo vratiti u Lučanima. U svakom slučaju znamo šta nam je činiti. Imamo plan, idemo tamo da se nadigravamo i na pobedu i verujem da ćemo uspeti", rekao je Gaćinović.

On neće moći da računa na povrđene Nikolu Stevanovića, Dušana Pantelića i Filipa Markovića. Rekao je da su to važni igrači za ekipu, ali da veruje da će njihove zamene ispuniti očekivanja.

"Mladost je nekako najsličnija nama prema načinu igre. U pitanju je tim prepun isksusnih internacionalaca i prekaljenih superligaških fudbalera i moraćemo da budemo na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo povoljan rezultat", naveo je Gaćinović.

U prvom delu sezone Radnički i Mladost odigrali su na Čairu nerešeno 1:1.

Posle 28 kola, Radnički je deveti na tabeli sa 38 bodova, a Mladost zauzima 14. mesto sa 33 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu