Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2020.

08:32

"Verujem da mogu ovo da popravim"

Real Madrid je doživeo šokantan poraz od Šahtjora, što je njihov drugi uzastopni na domaćem terenu, a već iza ugla čeka "El klasiko".

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Zinedin Zidan je pod velikim pritiskom, a on poručuje da je uveren da može da "popravi" ovu situaciju.

"Vidim sebe sposobnog da popravim ovo, to je ono što pokušavam da uradim. I igrači to čine, takođe. Tražimo nove opcije i pronaći ćemo ih. Sada moramo da se spremimo za gostovanje Barseloni u subotu", rekao je Zidan posle utakmice.

Razumljivo, nije bio zadovoljan izdanjima pojedinih igrača, a iako nije govorio o pojedincima, među njima je verovatno i Luka Jović.

"Loš je osećaj posle ovakvog rezultata. Završilo se sa 'miksom' svega. Pravili smo greške koje su dovele do prvog gola, a posle toga, istina, nedostajalo nam je po malo samopouzdanja, malo akcije, malo svega u prvom poluvremenu":

"Srećan sam zbog igrača koji su reagovali u drugom poluvremenu, jer ne zaslužuju onakve stvari iz prvog. To je bila loša utakmica, loša noć. Ja sam trener i moram da pronađem rešenje, a neću ga pronaći večeras", izjavio je Francuz i poručio da nema razloga za strah navijača pred "El klasiko".

"Ne odgovaran na to šta ljudi pričaju. Mi ćemo se pojaviti u subotu u četiri sata popodne i igrati. Za sada smo spokojni", zaključio je Zidan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d