Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

19:45

"Partizan se u poslednjim mečevima u Novom Pazaru nije proslavio"

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da je Partizan izuzetno jak, ali da će njegova ekipa pokušati da napravi iznenađenje.

Izvor: MT

Autor: MT

Detalj sa meèa Novog Pazara i Partizana 2017. godine/Starsport

Ove dve ekipe sastaju se u sredu od 17.00.

"Protiv Crvene zvezde u prošlom kolu bilo je previše impresioniranosti kod nekih mojih igrača, koji okovani bezrazložnim strahom nisu pokazali koliko mogu. Sledi novo teško iskušenje, gde ćemo probati da uz veće zalaganje igrača priredimo iznenađenje", rekao je Kolašinac.

Pazar je na startu šampionata poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 0:3, dok je Partizan posle preokreta pobedio ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 3:1.

"Imaju mnogo dobrih fudbalera i svaka izmena kolege Sava Miloševića donosi boljitak u igri. Učinićemo sve da im se suprotstavimo na najbolji način, a hrabri nas podatak da se Partizan u poslednjim utakmica u Pazaru nije proslavio", naveo je Kolašinac.

On je najavio da će Novi Pazar pokušati da iskoristi slabosti protivnika i da će zaigrati ofanzivnije.

"Probaćemo da ih napadnemo tamo gde su ranjivi. Upitno je kako protiv najjačih, da li menjati formaciju i biti ofanzivniji. Ostaje da večeras rešimo još neke dileme. Nadam se da ćemo i motivaciono biti spremniji, iako neće biti publike. Šteta, pošto smatram da bi pred punim tribinama to bio ravnopravan duel", zaključio je Kolašinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d