"Partizan se u poslednjim mečevima u Novom Pazaru nije proslavio"

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da je Partizan izuzetno jak, ali da će njegova ekipa pokušati da napravi iznenađenje.

MTIzvor: B92, Beta
Podeli
Detalj sa meča Novog Pazara i Partizana 2017. godine/Starsport
Detalj sa meča Novog Pazara i Partizana 2017. godine/Starsport

Ove dve ekipe sastaju se u sredu od 17.00.

"Protiv Crvene zvezde u prošlom kolu bilo je previše impresioniranosti kod nekih mojih igrača, koji okovani bezrazložnim strahom nisu pokazali koliko mogu. Sledi novo teško iskušenje, gde ćemo probati da uz veće zalaganje igrača priredimo iznenađenje", rekao je Kolašinac.

Pazar je na startu šampionata poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 0:3, dok je Partizan posle preokreta pobedio ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 3:1.

"Imaju mnogo dobrih fudbalera i svaka izmena kolege Sava Miloševića donosi boljitak u igri. Učinićemo sve da im se suprotstavimo na najbolji način, a hrabri nas podatak da se Partizan u poslednjim utakmica u Pazaru nije proslavio", naveo je Kolašinac.

On je najavio da će Novi Pazar pokušati da iskoristi slabosti protivnika i da će zaigrati ofanzivnije.

"Probaćemo da ih napadnemo tamo gde su ranjivi. Upitno je kako protiv najjačih, da li menjati formaciju i biti ofanzivniji. Ostaje da večeras rešimo još neke dileme. Nadam se da ćemo i motivaciono biti spremniji, iako neće biti publike. Šteta, pošto smatram da bi pred punim tribinama to bio ravnopravan duel", zaključio je Kolašinac.

strana 1 od 2 idi na stranu