Nova vest
Fudbal

Petak, 03.07.2020.

13:09

Htela ga Zvezda, on izabrao TSC

Dosadašnji fudbaler Inđije Mihajlo Banjac od sledeće sezone će igrati za TSC iz Bačke Topole.

Izvor: SS

Autor: SS

Htela ga Zvezda, on izabrao TSC
Foto: TSC

Dobro je poznato da je Crvena zvezda bila zainteresovana da ga dovede i bila nadomak završetka tog posla, ali je mladi vezista odlučio za drugačiji put.

Ovaj transfer potvrdio je TSC na društvenim mrežama.

"Ofanzivni vezni igrač stiže iz ekipe Inđije i potpisuje ugovor na tri godine. Dobrodošao u TSC porodicu!", objavljeno je na Instagramu.

Prethodno je TSC Zvezdi uzeo i mladog napadača Eldina Elevena.

Banjac u novembru puni 21 godinu, krasi ga kreativnost u ofanzivi i odličan šut sa distance.

Prošle sezone je u Linglong Superligi Srbije odigrao 20 utakmica, postigao jedan gol i upisao dve asistencije.

View this post on Instagram

Mihajlo Banjac (1999) danas potpisuje za TSC! Ofanzivni vezni igraè stiže iz ekipe Inðije i potpisuje ugovor na 3 godine. Dobrodošao u TSC porodicu! ⚽️👏 Banjac Mihajlo (1999) ma csatlakozik a TSC-hez! A fiatal támadó középpályás az Inðija csapatától érkezik hozzánk és 3 évre kötelezi el magát csapatunkhoz. Isten hozott a TSC családban! ⚽️💪 #fktsc #fktsc1913 #fkbackatopola #superliga #superligasrbije #lltsuperliga #linglongtiresuperliga #fudbalskisavezsrbije #fss #magyarlabdarúgószövetség #mlsz #backatopola #topolya #transfernews #footballtransfers #transferi #atigazolasok #mihajlobanjac #welcome #dobrodosao #istenhozott #fktscfamily #growingstrong #navijajzatsc #szurkoljatscnek #napredtsc #hajratsc

A post shared by FK TSC Baèka Topola (@fktsc) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu