Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.04.2020.

09:31

"Mnogi su nas napustili, mnogi se još muče, neće se sve vratiti u normalu, ali – uspećemo"

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis poručio je navijačima da će se sezona Serije A nastaviti.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Serija A je trenutno suspendovana i malo je verovatno da će biti nastavljena, ali De Laurentis se ne predaje.

On je poslao pismo navijačima Napolija u kojem im je poručio da se radi na "brzom i sigurnom" nastavku sezone.

"Dragi navijači Napolija, dragi stanovnici Napolija i fudbalski navijači. Šaljem vam nešto drugačije pozdrave nego uobičajeno. Očekuje nas čudan Uskrs. Svi smo zaključani u našim kućama i borimo se protiv užasnoj i podmuklog neprijatelja. Gotovo sve aktivnosti su suspendovane. Fudbal je zaustavljen već mesec i po dana i ne znamo kada ćemo moći da nastavimo.

Mnogi ljudi su nas napustili i to su uradili bez mogućnosti da im u tranziciji pomognu njihovi voljeni poslednji put. Još mnogo njih se muči. Razmišljam o onima koji su na intenzivnoj nezi, razmišljam o medicinskom osoblju koji se nalaze u veoma zahtevnoj borbi. Razmišljam o onima koji su ekonomski pogođeni ovom pandemijom, ali istovremeno mislim da ćemo se sa ovim izboriti. Ne bez poteškoća, ali ćemo uspeti. Ne mogu da kažem da će se sve vratiti u normalu iz mnogo razloga.

Naše ponašanje nije bilo dobro pre ovoga, ali sam siguran da će naši životi biti i bolje jednog dana. Znam da vam nedostaje fudbal, ali on će se vratiti uskoro. Radimo na nastavku sezone koji će biti brz i siguran za sve. Iskreno, iz srca, želim vam srećan Uskrs. Izborićemo se sa ovim",
zaključio je De Laurentis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu