Gajić igračima: Klub će poštovati vas, vi poštujte klub

Predsednik Vojvodine Vojislav Gajić poručio je igračima da će klub ispuniti svoje obaveze prema njima, ali je i od njih zahtevao da poštuju klub čiji dres nose.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Nenad Mihajlovic/StarSport
Foto: Nenad Mihajlovic/StarSport

"Za sve što vam treba, moći ćete da se obratite sportskom direktoru Nikoli Lazetiću, a i ja ću vam biti na raspolaganju 24 časa dnevno za bilo koju vrstu problema da imate", rekao je Gajić na sastanku s igračima.

Gajić je naveo da stručni štab ima "maksimalno poverenje" uprave i da samo od stručnog štaba zavisi ko će igrati.

"Igraće oni koji su u tom trenutku najbolji. Budite svesni toga da dobri rezultati koriste ne samo Vojvodini kao klubu, već i svakome od vas pojedinačno za neku dalju karijeru. Imate našu maksimalnu podršku, baš kao što imate i podršku navijača. Oko toga je bilo nekih problema u minulom periodu, ali to ne znači da navijači ne podržavaju klub, već ne podržavaju to da Vojvodina bude osma i bruka se na terenu", rekao je predsednik Vojvodine.

Poželevši igračima uspešan rad na pripremama u Sloveniji, predsednik Vojvodine je još jednom napomenuo da veruje u njih i da je siguran da će tim, uz maksimalan rad i zajedništvo, ponovo služiti na ponos i radost svojim pristalicama, objavljeno je na sajtu kluba.