Nova vest
Fudbal

Petak, 26.04.2019.

11:01

Simo Krunić u epizodi "ljubi te brat" VIDEO

Utakmica između Radničkog i Čukaričkog u Nišu je obilovala bizarnim momentima kako tokom njenog toka, tako i po završetku.

Izvor: SV

Autor: SV

Simo Krunić u epizodi
screenshot

Domaći tim je propustio šansu da se približi vodećoj Crvenoj zvezdi, vodio je sa 2:1 do 90. minuta, a onda je čuvar mreže “Reala sa Nišave“ praktično poklonio gostima indirektan udarac unutar šesnaesterca, posle koga je beogradska ekipa došla do izjednačenja.

Trenutak odluke trener Čukaričkog Simo Krunić nije dočekao na svom radnom mestu, isključen je posle sukoba sa klupom Radničkog, a način na koji je napustio klupu verovatno nikada nije viđen u fudbalskom svetu.

Taj momenat možete pronađi na priloženom snimku, od 4.48:

Krunić je nastavio svoj šou i na konferenciji za medije, na kojoj je bio veoma ljut, kasnije je upadao u reč pomoćnom treneru Radničkog Draganu Šarcu, a zatim se izvinio svima na ponašanju, nazvao prvog saradnika odsutnog Nenada Lalatovića “bratom“ i poljubio ga pred kamerama.

Kompletnu konferenciju za medije pogledajte u videoprilogu:

Podsetimo, Radnički ponovo sa klupe nije predvodio Lalatović, kako je obrazloženo, zbog bolesti, a Čukarički je osvojenim bodom pretekao Partizan na trećoj poziciji, koji je zbog poraza od Crvene zvezde i pobede Mladosti nad Vojvodinom pao na peto mesto tabele plej-ofa Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu