Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.02.2019.

11:59

Golman napustio istorijsko slavlje zbog najveće radosti u životu

Golman Njuporta Džo Dej viđen je kako prevremeno napušta teren nakon trijumfa njegovog tima nad Midlzbroom 2:0

Izvor: SN

Autor: SN

Golman napustio istorijsko slavlje zbog najveće radosti u životu
(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Njuport je priredio veliko iznenađenje izbacivši Midlzbro iz FA kupa i zakao duel sa Mančester sitijem, ali je njihov golman odmah po sudijskom zvižduku u žurbi napustio teren.

Razlog njegovog odlaska je bio porođaj supruge, pa je dvadesetosmogodišnji golman odmah po sudijskom zvižduku zamolio "šefa" da ode i vidi porodicu.

Čini se da je Džo propustio porođaj, sudeći po britanskim medijima, supruga mu je rodila bliznakinje negde sredinom prvog poluvremena.

Menadžer Njuporta, Majkl Flin, za BT Sport je rekao da je Dej neviđeni profesionalac, čak je isključio mobilni telefon: "Nisam ga sakrio, kunem se. Isključio je telefon. Čim se utakmica završila prišao mi je, zahvalio se na svemu i pitao me da li može da ide."

Flin je odobio odlazak, čak je upitao Deja da li mu treba prevoz, ali je on odjurio ka svlačionici.

Džo Dej ima najduži staž u Njuportu. Stigao je na pozajmicu u avgustu 2014. godine, a Njuport ga je otkupio u decembru mesecu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu