Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.01.2019.

22:50

Nemilosrdni Siti sa devet golova ispratio Barton kući

Fudbaleri Mančester sitija skoro pa sigurno su se plasirali u finale Liga kupa, pošto su sa 9:0 pobedili Barton.

Izvor: PT

Autor: PT

Nemilosrdni Siti sa devet golova ispratio Barton kući
Photo by Michael Regan/Getty Images

Izabranici Pepa Gvardiole odigrali su savršen meč i na kraju potpuno ponizili ekipu koja igra u Ligi 1, odnosno trećem takmičenju po rangu u Velikoj Britaniji.

Siti je izveo jaku postavu sa Mahrezom, Žezusom i Saneom u napadu, odnosno Silvom, Gindoanom i De Brejnom u veznom redu.

Golovi su padali kao kiša, a već posle 45 minuta na semaforu je bilo 4:0. Golove su postigli De Brejne u petom, Žezus tridesetom i 34, odnosno Zinčenko u 37. minutu.

Pobednik je bio jasan već posle nekoliko minuta, a u nastavku Siti je samo popravio rezultat na semaforu. Žezus je u 57. došao do het-trika, a u 65. i do četvrtog gola na utakmici.

Potom su mreže tresli i Kajl Voker i Rijad Mahrez, koji je u 85. minutu postavio konačnih 9:0. Siti se gotovo sigurno plasirao u finale i revanš meč biće samo za publiku u Bartonu. U drugom polufinalu igraju Totenhem i Čelsi, a prvi meč su dobili "Pevci" sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu