Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2018.

13:40

Milinković-Saviću se prepolovila cena, Inter nudi "samo" 50 miliona

Srpski fudbaler iz Lacija Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Seriji A prepolovio je svoju tržišnu vrednost.

Izvor: B92

Autor:B92

Milinković-Saviću se prepolovila cena, Inter nudi
Foto: Getty Images

Kako prenose italijanski mediji, Inter je trenutno jedini klub koji je spreman da ga plati i to 50 miliona evra.

Sergeja su letos želeli evropski velikani poput Juventusa, Mančester Junajteda, Real Madrida i Milana koji je nezvaničnu nudio 100 miliona, kroz pozajmicu i kasniji otkup.

Međutim, prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito odbio je sve ponude jer je zahtevao astronomskih 150 miliona jer je verovao da će bivši đak Vojvodine samo da uveća tržišnu vrednost u novoj sezoni.

Kako se to nije desilo, odnosno Milinković-Savić ne igra u skladu sa očekivanjima, Inter je jedini ostao u redu za njega i to na zahtev novog sportskog direktora Đuzepea Marote, koji je Srbina hteo da dovede u Juventus.

Ipak, "neroazuri" neće ponuditi više od 50 miliona i toga je svestan Lotito, ali će pokušati da u tom poslu ubaci određene bonuse da potencijalni transfer naraste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu