Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.11.2018.

13:20

Liga šampiona u Beogradu je pravo vreme za senzaciju!

Tri kola su odigrana, četvrto je na programu danas! Crveno-beli će večeras na našem najvećem stadionu dočekati Liverpul!

Izvor: B92

Autor:B92

Liga šampiona u Beogradu je pravo vreme za senzaciju!
sta

Mogu li izabranici Vladana Milojevića da pomrse računa slavnom engleskom timu? Konsultovaćemo kvote i saznati kakva je situacija!

Kladionica "Meridian" je pripremila obimnu ponudu za ovaj meč ovo je sedam stvari koje pogoduju Zvezdi. Ukoliko se desi nešto od ovoga, publika će stadion Rajko Mitić napustiti srećna! Da li će Liverpul kao Napoli napraviti kiks u Beogradu?

Da pogledamo šta je izvučeno iz ponude za ovaj susret! Na sajtu kladionice Meridian možete pronaći još neke predloge. Pred vama je devet načina na koje možete zaraditi i devet razloga da još strastvenije navijate za crveno-bele!

Zvezda gol u prvih 45 minuta

Ovde nema šta mnogo da se razmišlja. Huk stadiona, malo panike u redovima gostiju, eventualno neki prekid i trese se mreža. Nebitno je da li će to biti prvi gol na utakmici, važno je samo da ga Zvezda postigne pre pauze! Taj pogodak može da donese kvotu 3.60!

Tačan rezultat 0:0

Ovako se završio meč prvog kola. Napoli je u direktnom duelu bio mnogo protivnik od Liverpula a ako Anćelotijev tim nije uspeo... Šta će biti ako mreže budu mirovale u utorak uveče u Beogradu. Desiće se kvota 6.50, a to nije mala stvar. Samo da Zvezdina odbrana zaliči na onu od prošle sezone.

Gost crveni karton

Kvota je čak 8.00 da će ekipa iz Liverpula dobiti crveni karton. Čak i na Enfildu je Fabinjo zaslužio da bude opomenut, možda čak i isključen zbog svojih neopreznih faulova. Sada će Zvezda igrati bolje, atmosfera biti usijanija a kvota je fantastična! Opširnije o kvotama za meč Crvena zvezda – Liverpul pogledajte OVDE.

Penal za Zvezdu

Gde je crveni karton, obavezno bude i neki penal. Ako ga budu izvodili crveno-beli, bez obzira da li će loptu uzeti Ben, Marin ili Ebesilio, ti ćeš pogoditi kvotu 15! Domaćin je imao dva kaznena udarca u prvom meču, sada nam je i jedan za domaći tim dovoljan.

1-1&2-4

A da budemo neverovatni optimisti? Šta ćemo, ako se nekim čudom, poklope sve ove nabrojane stavke. Recimo, Zvezda pobede u prvom delu igre, pa duplira prednost sa bele tačke, uz neko isključenje za goste... I onda rutinski meč privede kraju. Za one najhrabrije tu je kvota 31, kao broj na dresu Bena!

Tačan rezultat drugog dela 1:0

Da za trenutak odemo u drugu krajnost?Ako crveno-beli prorade tek u nastavku meča. Recimo, da drugi deo susreta dobiju rezultatom 1:0. Nema veze kakav će biti ishod prvih 45 minuta, nastavak meča ti može doneti kvotu 13. Ili neku još veću, ali to potraži na sajtu!

Tandem Marin-Ebesilio

Ovako je Zvezda u Parizu ugrozila PSŽ. Ebesilio je uspeo da sačuva loptu, povuče je napred i odlično uposli Marina. Nekadašnji reprezentativac Nemačke je bio hirurški precizan i pogodio je za Zvezdin prvi gol u Ligi šampiona. Čekamo kvotu 30 i novu majstoriju njih dvojice, kao da je repriza.

Opširnije o kvotama specijala meča Crvena zvezda – Liverpul pogledajte OVDE.

Vujadin daje gol glavom

Bilo je mnogo priče oko ovakvog gola prošle sezone, kada je Crvena zvezda igrala protiv Arsenala. Vujadin tada nije krenuo Duletovim stopama i nije postigao gol protiv Engleza. A sada? Prošle sezone ih je spasla prečka, ove godine se kvota 25 čeka! Ako Vujadin Savić postigne gol glavom, stadion će eksplodirati!

Lovren dobija prvi žuti karton na meču

Izgleda da se hrvatski štoper vraća u startnu postavu! Doputovao je sa ekipom u Beograd a Jirgen Klop bi mogao da mu ukaže poverenje od prvog minuta. Znamo šta to znači. Njemu će biti baš teško da igra u Beogradu, inače je sklon kiksevima a kvota je 10 da će Lovren dobiti prvi žuti karton na meču!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu