Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.10.2018.

15:00

Raspad sistema u Realu – kapiten Ramos "pukao" na treningu VIDEO

Serija poraza i nemoć na terenu utiču na igrače Real Madrida koji polako gube živce.

Izvor: AK

Autor: AK

Raspad sistema u Realu – kapiten Ramos
Foto: StarSport

Nakon šokantnog poraza od Levantea na Santjago Bernabeuu strpljenja više nemaju ni najiskusniji igrači od kojih se očekuje da budu stub stabilnosti ekipe.

Tako je na treningu u ponedeljak živce izgubio kapiten Serhio Ramos, a nakon nešto oštrijeg starta mladog Serhija Rehuliona.

Ramos se iznervirao nakon što je motivisani Rehuilon ramenom natrčao na njega u želji da mu oduzme loptu tokom treninga, toliko da je napucao loptu ka saigraču, ali srećom ga je promašio.

Morao je da reaguje zvanično najbolji fudbaler sveta Luka Modrić i smiri iskusnog Ramosa pre nego što neko nedožan strada.

Nema sumnje da su pred Realom izuzetno teške nedelje, a prvi naredni meč "kraljevski" klub igra u utorak protiv Viktorije Plzenj u Ligi šampiona.

U međuvremenu se sve glasnije najavljuje smena trenera Hulena Lopetegija, pa mediji licitiraju sa imenima potenzijalnih zamena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu