Nova vest
Fudbal

Petak, 11.05.2018.

18:59

"Nojer dobro napreduje, ali mora sam da donese odluku"

Trener fudbalera Bajern Minhena Jup Hajnkes rekao je danas da Manuel Nojer dobro napreduje i da "ima sve što golmanu treba".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

On je tako podgrejao nadu navijača da će kapiten Nemačke ipak moći da igra na Svetskom prvenstvu.

Nojer nije igrao od septembra kada je na treningu povredio stopalo, tako da ima sve manje vremena kako bi pokazao u kakvoj je formi pred šampionat u Rusiji.

Hajnkes je rekao da je Nojer u petak odradio 70 do 80 odsto treninga s timom. "Izgledalo je veoma dobro, vrlo zadovoljavajuće", rekao je Hajnkes.

Kada je reč o nastupu Nojera na Svetskom prvenstvu, trener Bajerna je kazao: "On zna moje mišljenje i to ostaje među nama. Mora sam da donese odluku s lekarima, mora da se oseća dobro".

Selektor Nemačke Joakim Lev bi 15. maja trebalo da saopšti svoj preliminarni spisak igrača za Rusiju. Nemačka prvu utakmicu na Mundijalu igra 17. juna protiv Meksika u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d