Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.02.2018.

14:45

Janković: Bolje Liga Evrope, titulu smo uzeli prošle godine

Fudbaler Partizana Marko Janković otkrio je glavne razloge o svom ostanku u klubu iz Humske.

Izvor: B92

Autor:B92

Janković: Bolje Liga Evrope, titulu smo uzeli prošle godine
Starsportphoto

Crno-beli su imali na stolu 3.000.000 na stolu od francuskog prvoligaša Amijena, ali je ta ponuda odbijena.

"Bila su tu neka interesovanja i ponude, ali mislim da je moja budućnost vezana za ovaj klub makar još pola godine. Imamo nove izazove pred nama, jako bitne i mogućnost da uđemo u istoriju kluba koja teško da može opet da se desi. To su glavni razlozi zbog kojih mislim da treba da i dalje budem tu. Mislim da sam potreban ekipi, a onda ćemo vremenom da vidimo kada će biti pravi trenutak za odlazak'', rekao je crnogorski reprezentativac za TV Partizan.

Partizan je izborio plasman u šesnaestini finala Ligi Evrope, a Janković bi više voleo bolji plasman u Evropi nego titulu u klupskom prvenstvu.

“Ako moram da biram između titule i Lige Evrope, više bih što dalje da dođemo što dalje u Ligi Evrope, makar da prođemo Plzenj, a titulu smo već uzeli prošle godine'', smatra Janković.

Saša Zdjelar je u zimskom prelaznom roku, jedan od pojačanja crno-belih, a za njega je Janković imao posebnu poruku:

'Samo da poželim dobrodošlicu Saši Zdjelaru, drago mi je što je tu sa mnom. Samo da me sluša i biće sve kako treba'', zaključio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu