Nova vest
Fudbal

Subota, 03.02.2018.

22:35

Đampolo Pacini ostavio Real bez pobede u 89. minutu

Real Madrid napravio je novi kiks u Primeri pošto je u samom finišu ostao bez tri boda u Valensiji protiv Levantea – 2:2 (1:1).

Izvor:

Autor:

Đampolo Pacini ostavio Real bez pobede u 89. minutu
Getty Images

Ekipa Saše Lukića, koji je odigrao ceo duel protiv 'Kraljevskog' kluba, zasluženo je došla do boda u 89. minutu, a novi heroj navijača tima iz Valensije jeste prekaljeni Đampolo Pacini, koji je pre samo nekoliko dana stigao iz Verone.

Momci Zinedina Zidana dobro je počela jer je već u 11. minutu imala prednost, kada je Serhio Ramos glavom, uz malo sreće, pogodio za vođstvo.

Ali, domaćin se nije ustručavao da napadne, a do prvog izjednačenja stiže u pravom trenutku, tri minuta pre odlaska na odmor. Kejlor Navas odlično je odreagovao u situaciji 1 na 1, posle sjajnog dodavanja kroz sredinu, ali je Erik Boateng natrčao na odbijenu loptu i poslao je u praznu mrežu.

Nastavak susreta doneo nam je uzbudjenja na obe strane, odnosno veliku borbu dva tima, da bi novu prednost gostima doneo Isko u 81. minutu, posle asistencije snalažljivog Karima Benzeme.

Međutim, Levante je u tom trenutku krenuo na sve i ništa, za šta je nagrađen preko legendarnog Italijana, koji u svom stilu postiže pogodak sa desetak metara za konačnih 2:2.

Real je slavio samo dva puta u poslednjih pet rundi i ostao je četvrti na tabeli, dok je domaćin sada tri boda daleko od zone ispadanja, na 17. poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu