Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.08.2017.

23:11

Emotivni Borjan: Pobeda za navijače, ženu i sina

Golman Crvene zvezde Milan Borjan nije krio suze posle neverovatnog uspeha njegovog kluba i plasmana u Ligu Evrope.

Izvor: SM

Autor: SM

Emotivni Borjan: Pobeda za navijače, ženu i sina
StarSport

Izabranici Vladan Milojevića plasirali su se, posle deset godina, u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u Beogradu, u revanš utakmici plej-ofa, pobedili ruski Krasnodar sa 2:1.

"Ne zna šta da kažem, želeo bih ovu pobedu da posvetim navijačima, svojoj ženi i svom sinu. Naravno, verujem u ovu ekipu, verujem u ovog trenera, ceo stručni štab, kao što nama navijači veruju nama, tako smo i mi verovali . Ovo je istorijski momenat za Srbiju, za klub, za navijače. Lep osećaj, tu smo mi i cela ekipa je danas odradila nestvaran posao, pokazali smo koliko smo veliki klub i vratili ono što treba Crvenoj zvezdi i Srbiji, celom našem narodu", rekao je sjajni golman crveno-belh.

Sudija Tobijas Štile donosio je neobjašnjive odluke, a Borjan smatra da je na kraju najbitnija pobeda tima.

"Nije nije bio penal, baš sam video kako je loptu gurnuo a nije pipnuo igrača i mislim da je sudija tu veliku grešku napravio, ali pobedili smo, prošli smo, idemo dalje. Suđenje ne bih da komentarišem, najbitnije je da smo pobedili i prošli.

Ekipa Krasnodara smanjila je vođstvo Zvezde u 86 minutu iz penala.

"Svašta je proslo kroz glavu kada je svirao penal, ja ne mogu da opišem, noge su mi malo otkazale. Posle primljenog gola je trebalo samo da dignemo glavu i probamo da se odbranimo i damo još jedan gol u poslednjih deset minuta i to je to".

Žreb za grupnu fazu obaviće se u petak od 13 časova u Monaku.

"Nebitno ko nam dođe u grupnoj fazi, pokazali smo da možemo da igramo sa bilo kim, videćemo sutra ko će da ispadne, sada se koncentrišemo na derbi i to je to".-

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu