Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.02.2017.

17:15

Vojvodina predstavila šestoricu novih igrača

Fudbalski klub Vojvodina na konferenciji za medije predstavio je čak šestoricu novih igrača.

Izvor: SM

Autor: SM

Vojvodina predstavila šestoricu novih igrača
fkvojvodina.com

Oni su pristigli u zimskom prelaznom roku i već su se stavili na raspolaganje šefu stručnog štaba Draganu Ivanoviću, a neki od njih su prošli i pripreme koje je ekipa odradila u Budvi.

To su Mario Maslać, Milan Spremo, Filip Babić i Emil Rockov, dok su, pre nekoliko dana, ugovor sa Vošom potpisali još Emir Lotinac i Janis Harontakis.

Emir Lotinac je u Vojvodinu stigao iz ekipe Balestir Kalsa iz Singapura, a pre toga je nastupao još za Novi Pazar i OFK Beograd. Ima 29 godina, igra na poziciji štopera i sa Vošom je potpisao ugovor do januara 2018. godine.

Mario Maslać (26) je prošao omladinsku školu “Ilija Pantelić”, a u Vojvodinu je stigao iz čačanskog Borca. Prethodno je nastupao još za Veternik i Osijek. Poput Lotinca, igra na poziciji štopera i ugovor sa klubom potpisao je do januara 2018. godine.

Još jedan igrač koji je prošao omladinsku školu “Ilija Pantelić” i koji se ove zime vratio u redove Vojvodine je Milan Spremo (21). Nakon što je debitovao za prvi tim, on je igrao za Slogu (Petrovac na Mlavi), Proleter, Celje i Javor, za koji je nastupao u prethodnoj polusezoni. Igra na poziciji levog krila, a ugovor sa klubom potpisao je do januara 2019. godine.

Po prvi put u istoriji Vojvodine, ove zime jedan Grk je pojačao njene redove, a to je Janis Harontakis (21), bivši fudbaler Ajaksa (Tavros), Etnikos Asterasa, Kalitee, Panioniosa, Alimosa, Trikale i Verije, iz koje je stigao u Vošu. Igra na poziciji levog beka i potpisao je ugovor u trajanju do januara 2019. godine.

Filip Babić (21) je takođe pojačao konkurenciju na poziciji štopera, a ugovor sa klubom potpisao je do januara 2020. godine. Pre Voše, nastupao je za Slobodu iz Užica i Proleter sa Slane Bare.

Golman Emil Rockov (22) se u Vojvodinu vratio iz Proletera, a kao član “stare dame”, prethodno je bio na pozajmici i u Slogi iz Temerina. Sada je potpisao novi ugovor sa klubom, u trajanju do januara 2020. godine.

Prvu takmičarsku utakmicu u ovoj godini, fudbaleri Vojvodine imaće u nedelju protiv Spartaka, a nije isključeno da se do tada ekipi priključi još neko od novih igrača

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu