Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2016.

14:20

Plavšić: Ne ljutim se zbog izmene

Vezni igrač Crvene zvezde Srđan Plavšić dobio je u petak prvi put šansu ove sezone i postigao gol.

Izvor: AK

Autor: AK

Plavšić: Ne ljutim se zbog izmene
Foto: StarSport

Plavšić je postigao prvi pogodak u remiju crveno-belih sa Napretkom, u remiju 2:2 na startu sezone u Superligi.

On nije bio u timu u mečevima sa Valetom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a treneru Miodragu Božovići nije zamerio što ga je zamenio ubrzo nakon što je postigao gol.

"Šef je želeo da uvede svežeg igrača i da pokuša da dobije na tom planu. Ne ljutim se, naravno, srećan sam zbog gola i idemo dalje. Gol mi je mnogo značio jer sam imao mnogo veliku podršku i od navijača preko interneta, i želim ovom prilikom da im se mnogo zahvalim jer mi njihova podrška puno znači, i zato sam i tako proslavio gol. Uvek tako proslavljam, ali ovaj danas mi je bio izuzetno drag. Hvala svima koji veruju u mene", rekao je Plavšić.

Zvezda je loše počela odbranu titule, ali je uspela da izbegne poraz iako je gubila 2:0 početkom drugog poluvremena.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica za nas, jer je prva u prvenstvu, a te prve su uvek teške. Ekipe koje se vrate iz nižeg ranga takmičenja uvek su neugodne i žele da se suprotstave i ostave dobar utisak. Nismo pobedili, ali mislim da nismo prikazali lošu igru, posebno u poslednjih pola sata. Napadali smo, želeli smo treći gol, ali nije bilo više vremena. Okrećemo se narednoj utakmici i idemo u Bugarsku da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat", dodao je Plavšić.

Crveno-beli u utorak gostuju Ludogorecu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu