Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.07.2016.

16:43

Gogua: Nećemo produžetke i penale

Fudbaleri Partizana najavljuju napad na pobedu u Lubinu, a ne igru na rezultat i eventulne penale.

Izvor: B92

Autor:B92

Gogua: Nećemo produžetke i penale
Foto: StarSport

Crno-beli gostuju od 21:05 ekipi Zaglembja, s kojom su igrali 0:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poljaci su u međuvremenu odlično otvorili sezonu u domaćem šampionatu, savladali su Koronu 4:0.

"Nema razloga za strah, već samo za bolju koncentraciju i veću pažnju i zalaganje. Jedno je LE, a drugo domaće prvenstvo. Znamo da Poljaci igraju dobro kod kuće i da treba biti još bolji nego u Bg. Lopta je okrugla i zato treba da verujemo samo sebi", smatra štoper Partizana Sedrik Gogua.

Partizan je nadigrao Zaglembje u Beogradu, dva puta pogađao prečku, ali je ostao utisak da Poljaci nisu pokazali sve što mogu.

"Ne želim ikoga da potcenjujem, ali nisu nikakav bauk. Možda su oni nas potcenili, pa su se iznanadili igrom u Beogradu i onda povukli i nisu pokazali sav kvalitet, ali nismo ni mi. Igrali smo dobro i moglo je biti zbog propuštenih šansi i više od 3:0. Ali sve se to briše i ispred nas je nova utakmica", dodao je Gogua.

Crno-belima osim pobede odgovara i remi sa golovima za plasman u narednu rundu.

"Nadam se da Šaranov neće imati mnogo posla, jer ćemo mi dati najbolje od sebe. Ako budemo igrali kao u Bg neće imati mnogo posla. Ali kažem, nova utakmica i novo sve. Idemo na pobedu, ne na produžetke i penale", zaključio je štoper.

Meč između Partizana i Zaglembja počinje u 21:05 časova u Lubinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu