Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2014.

22:12

Runi: Verujemo u titulu na SP

Engleski fudbaler Vejn Runi rekao je da zna da stručnjaci ne veruju da Engleska može do titule na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali da igrači i dalje veruju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Engleska će igrati u grupi sa Italijom, Urugvajem i Kostarikom, a mnogi stručnjaci su istakli da postoji velika šansa da ’gordi albion’ ne prođe ni prvu fazu.

Upravo zbog toga očekivanja od Engleza nisu velika, ali upitan da li Engleska može do titule u Brazilu, Runi je rekao:

Mislim da možemo. Moramo da verujemo, iako niko drugi ne veruje u nas“.

Runi je istakao da veruje da je Kristijano Ronaldo trenutno najbolji fudbaler na svetu, kao i da bi voleo da vrati Portugalca u Mančester Junajted.

Kristijano Ronaldo je trenutno najbolji, a Luis Suares je blizu, na drugom mestu. Ako bih morao da biram ko je najbolji fudbaler sa kojim sam igrao, izbor bi pao ili na Kristijana Ronalda ili Pola Skolsa. Skols je kontrolisao igru i dodavao loptu, ali u pogledu pobeda, bez sumnje, u tom pogledu se izdvaja Ronaldo“, istakao je Runi.

Engleski fudbaler je istakao da nije siguran da li bi prihvatio da postane menadžer po završetku karijere kao njegov saigrač i menadžer Rajan Gigs.

Iskreno, ne znam, mogao bih da postanem menadžer jednog dana. Sve bi zavisilo od okolnosti u mom životu, porodične situacije i kluba“, naglasio je Runi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu