Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.06.2013.

15:53

Čelnici Kajzerija ne puštaju Robija

Robert Prosinečki do sinoć je bio na pragu prelaska u Bešiktaš, ali se situacija potpuno iskomplikovala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sadašnji poslodavci „Žutog“ iz Kajzerija nisu spremni na bilo kakav kompromis, jer Prosinečki ima još uvek ugovor sa njihovim klubom.

Bivši trener Crvene zvezde vodio je Kajzeri od borbe za opstanak do petog mesta u turskoj Superligi, što je privuklo pažnju velikih klubova u toj zemlji.

Bešiktaš je sezonu završio na poziciji tri, 13 bodova iza šampiona Galatasaraja, a u poslednje četiri sezone osvojio je samo jedan kup u poslednje četiri sezone.

Predstavnici crno-belih, koji su se prošlog meseca oprostili od starog stadiona Ineni, u međuvremenu su se (bar po pisanju hrvatskih medija) ponovo zainteresovali za nekadašnjeg bliskog Robijevog saradnika Slavena Bilića, koji im je već bio interesatnan pre neuspešne epizode u moskovskoj Lokomotivi.

Čelnici Kajzerispora vrlo su nezadovoljni jer je trener pregovarao sa konkurentskom ekipom iako još ima ugovor sa njima i biće vrlo interesantno videti kako će to uticati na odnose u ekipi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu