Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2012.

19:21

Sterling blizu novog ugovora

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers uveren je da će Rahim Sterling potpisati novi ugovor sa ovom ekipom u naredna 24 časa.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

18-godišnji Sterling se dobrim partijama ove sezone ustalio u prvu postavu ekipe sa 'Enfilda'.

Rodžers je na konferenciji za štampu govorio o novom ugovoru mladog fudbalera, ističući da se nada da će sve biti završeno u naredna 24 časa.

"Uvek sam govorio da ne postoji nikakav problem sa njegovim predstavnicima. Oni su se uverili da mi vodimo računa i o finansijskom i o fudbalskom planu naših igrača", izjavio je Rodžers.

"Uveren sam da je ovo najbolje mesto za njega. Sterling je veoma fokusiran i posvećen klubu. Nakon što potpiše ugovor, može početi sledeća etapa njegovog razvoja", zaključio je menadžer Liverpula.

Sterling je zabeležio 28 nastupa za Liverpul u svim takmičenjima i postigao jedan gol.

Staridž i Ins blizu prelaska na 'Enfild'

Još dva vrlo talentovana igrača su na korak od potpisivanja ugovora sa ekipom Liverpula, u pitanju su Danijel Staridž iz Čelsija i Tomas Ins fudbaler Blekpula.

Predpostavlja se da će transfer Staridža iz londonskog kluba iznositi oko 12 miliona, dok će za Insa Liverpul morati da izdvoji 6 miliona funti.

Poznato je da je Rodžers veliki ljubitelj Staridžove igre, pa je već pokušao da ga dovede na pozajmicu u avgustu, ali je taj predlog odbijen.

Sa druge strane, Tomas Ins, sin nekadašnjeg fudbalera 'Redsa' Pola Insa, prošao je celokupnu fubalsku akademiju Liverpula. On je trenutno član Blekpula, ove sezone je postigao 13 golova i privukao pažnju svog bivšeg kluba.

Oba transfera bi trebalo da se realizuju u januarskom prelaznom roku.

Menadžer Blekpula Majkl Apleton, izjavio je da je klub kontaktiran u vezi sa transferom mladog 20-godišnjaka, ali da dogovor još nije postignut.

"On će nastaviti da igra za nas dok se ne postigne konačan dogovor", zaključio je Apleton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu