Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.06.2012.

13:32

Borha i Pašeko napuštaju Zvezdu

Kolumbijac Kristijan Borha nije se pojavio na prozivci Zvezde, jer bi uskoro trebalo da napusti klub, a isti slučaj je i sa Vinisijusom Pašekom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema rečima trenera Roberta Prosinečkog, Borha će napustit klub jer nije pronađen zajednički jezik i propao je pokušaj dogovora oko smanjenja cene za otkup Kolumbijca.

Generalni sekretar ’crveno-belih’ Đorđe Stefanović rekao je da je Borha bio izuzetno važan igrač u poslednjih godinu i po dana, postojala je želja da ga zadrže, ali da nisu uspeli da spuste cenu ispod 650.000 evra.

Stručni štab se opredelio za Elija Babalja u napadu. Nema potrebe da nagomilavamo igrače, imaćemo ih 25-26 u pogonu i cilj je da zadržimo većinu igrača iz tima koji je izneo prethodnu polusezonu“, istakao je Stefanović.

Što se tiče Pašeka, klub trenutno radi na raskidu saradnje sa njim, a sve bi trebalo da bude gotovo narednih dana.

Pašeko je veoma talentovan igrač, ali posle povrede rehabilitacija je išla sporo i zato smo se odlučili na raskid ugovora“, prokomentarisao je Stefanović.

Fudbaleri Zvezde u ponedeljak su počeli pripreme i u Beogradu će biti do petka, kada putuju na Roglu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu