Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2011.

22:04

O'Nil: "Napadački na Partizan"

Trener Šamrok roversa Majkl O’Nil optimista je pred revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Partizanom.

Izvor: B92, www.partizan.rs

Autor:B92, www.partizan.rs

Default images

“Ulazimo ofanzivno u meč sa namerom da ostvarimo svoj cilj, a da bismo prošli moramo da postignemo gol. Čak nas ni gol Partizana neće poremetiti u namerama".

"Očekujem našu dobru igru i da stvorimo dosta šansi. Partizan će imati mnogo veći pritisak od nas, jer su imali priliku da uđu u Ligu šampiona i sada se bore za znatno manji cilj”.

“Jedini problem može da bude tropska vrućina, a što se tiče navijača, oni i nama mogu da budu inspiracija jer volimo da igramo pred fantastičnom publikom kakvu ima Partizan”, dodao je trener Šamroka.

Fudbaler Šamroka Kris Tarner veruje u prolaz svoje ekipe.

“Bili smo bolji od Partizana u završnici meča u Dablinu, ali nismo imali sreće da ostvarimo pobedu. Ovog puta se nadam da će sreća biti na našoj strani”.

Stiven Rajs rekao je da Šamrok mora da odigra mnogo bolje nego u Dablinu ukoliko želi da prođe dalje, kao i da je ključno da se postigne gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu