Nova vest
Fudbal

Subota, 13.08.2011.

14:06

Venger započinje poslednju sezonu?

Sezona u Premijer ligi koja počinje u subotu mogla bi da bude poslednja za Arsena Vengera na klupi Arsenala, prenosi sajt Goal.

Izvor: B92, goal.com

Autor:B92, goal.com

Default images

Prema izvorima tog sajta, Venger je jednom prijatelju rekao da se sprema za poslednju sezonu u ’tobdžijama’, iako ima još tri godine ugovora sa londonskim klubom.

Francuski stručnjak je prošlog leta potpisao novi ugovor, ali je, prema poslednjim izvorima, rastanak blizu.

Venger je trener koji je najduže proveo na klupi Arsenala u istoriji tog kluba, a razlog za odlazak je to što se u poslednjih 12 meseci našao na meti kritika, kako novog vlasnika ’tobdžia’ Stena Krenkea, tako i navijača.

Prema pojedinim izvorima, Venger se sastao sa delegacijom Mančester Sitija, koju je predvodio izvršni direktor Geri Kuk, u Londonu u maju, ali nije potvrđeno da li je tema tog sastanka bila mogućnost da zameni Roberta Manćinija na klupi ’građana’. Pored toga, menadžer Arsenala je imao informativne razgovore i sa novim vlasnicima Pari Sen Žermena oko preuzimanja tog kluba i iako je odbio ponudu, još uvek je u kontaktu sa njima.

Arsenal novu sezonu u Premijer ligi počinje gostovanjem Njukaslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu